אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות אוזניות או רמקולים התקציב - 300 לאוזניות או 600 לרמקולים באוזניות תיתכן חריגה של כ-50 ש"ח אך ברמקולים לא תיתכן חריגה בכלל. אם רמקולים אז הם חייבים להיות בצבע שחור ובעיצוב נעים לעין אם אוזניות אז הן חייבות להיות נוחות לשימוש של מספר שעות כל פעם המטרה - מוזיקה בלבד אם רמקולים אז חשבתי על אלו - http://zap.co.il/model.asp?model_id=501305 http://zap.co.il/model.asp?model_id=501304 אם אוזניות אז חשבתי על אלו - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=22762 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=491861 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379489 חשוב לציין שאין ברשותי מגבר לאוזניות ולכן הן צרי…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה עדיף לי בהתחשב שאת ה CRONOS אני קונה ב 100 ואת KRAKEN ב 250? או שבכלל עדיף משהו אחר במחיר מלא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
A friend of mine wants to buy a portable, flash-based mp3 player and he is thinking of getting the Creativ muvo Slim. I promissed I'd look around and check what're the reviews on it. so, what say you?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי כתבה באתר Tom's Hardware כרטיסי קול שונים משפיעים על ביצועי משחקים. יש לי Hercules Fortissimo 2 DE וביצועי המשחקים אצלי לא עלו כלל וכלל בהשוואה לכרטיס הקול הקודם שלי (AC97 On borad). האם יש דרך להרוויח עוד כמה פריימים ? בתודה, עמית.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניות עם חיבור usb וחיברתי אותם וכשניתקתי הרמקולים לא עבדו יותר ניסיתי מלא מלא דברים ואני לא יודע מה קרה... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי LCD מחוברת למחשב ואני רואה סרטים ב-HD. רמקולים יש לי אני צריך מגבר שיעשה את העבודה. החדר שלי הוא בערך 4 מטר על 4 מטר. איזה מגבר אני צריך שיעשה את העבודה ? מכיוון שאני לא מבין גדול ברסיברים אז אני יודע לפחות שרסיבר נורמלי מתחיל מ-1500 שקלים. אז אין לי ממש תקציב, אבל שמעתי שהמגברים של ימאהה מצויינים. תודה לעונים וערב טוב נ.ב ועוד שאלה שעניינה אותי אם אנחנו בענייני רסיברים שמתחברים למחשב: איך יותר טוב לחבר את הרסיבר ? עם כבל דיגיטלי אחד מהמחשב לרסיבר ושהרסיבר יפענח AC3\DTS ? או עם שלוש כבלים 1 לקדמיים 1 לאחוריים ועוד 1 לסנטר שיוצאים מהמחשב לרסיבר ?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום יצא מבצע בממון על הטלויזיה הבאה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786338 הטלויזיה + מתקן תלייה על הקיר ב 1450 רציתי לשמוע חוות דעת על הטלויזיה ובכללי על האיכות של METZ תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב שיהיה פנימי עדיף לא יקר שיהיה אפשר להקליט ולשמוע את המוסיקה אם זה בא עם תוכנה אז סבבה תקציב: 400 שקל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי דירה חדשה מקבלן. נמצא כרגע בשלבי תיכנון תוכניות החשמל. אשמח להתייעץ בנוגע למיקום הרמקולים בסלון. אני מקבל מהקבלן 4 הכנות לרמקולים המגיעים לריכוז ייעודי. מתלבט היכן למקם את הרמקולים הקדמיים והאחוריים מבחינת גובה ומרחק אחד מהשני. כרגע מיקמתי את הרמקולים הקדמיים בגובה של 1.2 מטר מהריצפה ובמרחק של 2.5 מטר אחד מהשני. הרמקולים האחוריים ממקומים בגובה של 2.0 מטר מהריצפה ובמרחק של 4.5 מטר אחד מהשני. אני יודע שזה לא אופטימלי אבל אין לי הרבה ברירות. לרמקול הסנטר הוספתי נקודת רמקול בגובה 0.75 מטר מהריצפה. הגישור לטלויזיה הוא בגובה 1.0 מטר מהריצפה. המרחק בין הקצה התחתון של הטלויזיה לרמקול הסנטר יהיה בערך 10-15 סנטימטר. את הבאס מיקמתי בפינה השמאלית של החדר עם נקודת י…
-
- 11 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
לא מזמן החליפו לי לוח אם כי הישן נדפק אבל בחדש ששמו לי הכרטיס קול המובנה יש לו רק חיבור אחד לרמקולים ובישן היה לי 3 לרמקולים ועכשיו יש לי סט רמקולים לא מחבורים למה אין מקום לחבר אותם אז אני צריך לקנות כרטיס קול משו נורמלי ולא יקר עד 150 שקל גג איזה יש? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43ES3G משו מאזור ראשון תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום HWZ, היום רכשתי מאייבורי מחשבים את כרטיס המסך "ATI RADEON HD 4670". הם החליפו לי את כרטיס המסך הישן לחדש במעבדה שלהם וגם התקינו לי את הדרייבר. חזרתי הביתה חיברתי את המחשב, הכל טוב ויפה, חיברתי את כבל ה-HDMI למסך ה-LCD ולחיבור ה-HDMI של כרטיס המסך אך הסאונד לא עובר. אין לי מושג איך להגדיר אם צריך להגדיר משהו, אז עזרה תתקבל בהערכה רבה מאוד! תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זמנה של הSONY 36 אינץ בסלון עבר, היא פעלה יפה מאוד ב 15-14 שנים אחרונות, בזמן האחרון היא עושה קצת בעיות (קשה לה להציג תמונה לבנה מדי). למרות שהאיכות עדיין טובה, אנחנו רוצים להחליף אותה. התקציב הוא 3,000 שקל בערך~, אנחנו מחפשים מסך 36-34 אינץ. האם התקציב מספיק? איפה אפשר למצא מבחר טוב בארץ? איזה מסכים ממומלץ לי לבדוק? ואל תמליצו על LCD\פלזמה כי מתחת ל 15K~ הם נראות זוועה. וגם לא מקרן כי זה לסלון.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט האם שווה לקנות את הכ.קול הזה של קריאטיב: ?CREATIVE 5.1 Audigy + firewire? או זה: ?CREATIVE Audigy 2 Value? כמו כן יש לי רמקולים של Harma 5.1 (הקטנים...)
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה זאת הכניסה הזאת שיש לי? http://img84.imageshack.us/img84/725/003yr3.jpg מתחת לסגול של המקלדת יש שתי כניסות של מה הם? הלוח הוא 965P S-3 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך LCD לחדר לחיבור למחשב עם HDMI ולקונסולה בקומפוננט. צריכה לתמוך ב1080P ועם 2 כניסות HDMI. טלויזיה אני לא הולך לראות בה הרבה. יותר לקונסולות ולסרטים במחשב. מעדיף 37" אבל אני אבדוק גם 32". בין 4000 ל 6000 שקל, אפשר לחרוג במידה והחריגה שווה. אני הולך לראות לפני שאני קונה אז אם אפשר אני צריך הרבה דגמים. גם ל"32 וגם ל37" ומכמה טווחים מחירים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב.(לא HDׂׂׂׂ) אני מחפש כרטיס אמין, אייכותי ושיהיה זול. תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים ADA880 יש לי כרטיס קול SB Live 5.1 עכשוי בחיבורים של הרמקולים יש חיבור דיגיטלי שהוא SPDIF. אני לא מוצא את החיבור הזה בכרטיס קול, ואני יודע שיש כזה חיבור. בכרטיס קול יש מלא חיבורים בצבעים שיונים אבל כולם מותאימים לאנלוגי. עכשיו אמרו שאני אצתרך מתאם, ויש לי מתאם אחד שיש לו 2 יציאות , אחת אדומה אחת לבנה. ניסיתי עם המתאם הזה וזה לא עבד. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש כבר כמה שנים בכרטיס קול חיצוני Behringer UCA202 הכרטיס מכיל שני יציאות RCA , שני כניסות RCA , כניסת אוזניות וכפתור למוניטור. הכרטיס מחובר למגבר סטריאו של SONY דגם RXD-700 ואליו מחוברים זוג רמקולים JBL MONITOR 4311B וסאב פסיבי 12' של סרוין וגה. לאחרונה הכרטיס מתחיל לזייף - נכבה מידי פעם , יש עיוותים בסאונד וכו'; בשביל לבדוק שהבעיה באמת בכרטיס ולא במחשב , השתמשתי בכרטיס קול הפנימי של המחשב וכמובן שהכל היה תקין. אני מאזין למוזיקה בעיקר דרך קבצי FLAC או MP3 192-320 VBR יש לציין שמידי פעם אני משתמש באוזניות (בלילה או במקרים מיוחדים) בעיקרון אני מחפש שידרוג לכרטיס הקול עד 1000 שקל שיתן תוצאות טובות יותר אין חשיבות אם הכרטיס פנימי או חיצוני חשבתי על הכרטיסים ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותן לפני כמה חודשים והריפודים קצת התפרקו. הבנתי שיש להן אחריות לכל החיים, מישהו יודע איפה אפשר לממש את האחריות ומה התנאים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי לי אוזניות head-direct re0 אחרי שהזוג הקודם נהרס לי. מבדיקה שעשיתי מסתבר שהקרע בתוך הכבל הוא כנראה בפלאג של ה 3.5 מ"מ,זה שמתחבר לנגן. מסירטונים ביוטוב הבנתי שניתן לתקן אותן ע"י חיתוך הפלאג הישן והלחמה של פלאג חדש. אני מחפש פלאג מוזהב מאיכות ממש טובה ,זתומרת עדיף להשקיע 30 ש"ח ולא 6 ש"ח על משהו סיני גרוע הבעיה היא שאני לא יודע איפה אפשר להשיג ניתן לייבא מאי ביי ב7 דולר כולל משלוח העניין הוא שזה יותר מדי בלאגן,בקצרה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את החלק?תודה ושבת שלום
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
קניתי את המכשיר בגרסה האמריקאית והרדיו בו מתוכנת לעבוד באמריקה....אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות את זה לשיטת שידור האירופאית (כמו בארץ).... ואם זה אפשרי אז איך אני עושה את זה?!?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אוקי,אז המינידיסק שלי נדפק, ואני נואשות זקוק לנגן. אני צריך אותו עם ג'יגה לפחות(שזה כנראה המקסימום שאפשר להגיע במחיר הזה), לא שברירי,לא ציבעוני ועם איקיו קאסטום. כעיקרון חשבתי על הסנדיסק סנסה e140 ,אבל ברוב הסקירות התייחסו לשיטת ניגון עם התגיות כדבר רע,למרות שנאמר לי שזה קיים ברוב המכשירים. אני בעיקרון מחפש לעשות שאפל על אלבום מסויים,או על כמה אלבומים של אותה להקה מסויימת, זה אפשרי עם הסנדיסק סנסה e140? חוצמזה מה ההבדל הממשי בין הe לm?, מה כדאי יותר? הסנדיסק מתאים? או שיש הצעות אחרות?< תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , למישהו יש פה ניסיון איתם , הם יושבים בקרית מוצקין ולפי האתר שלהם יש להם מחירים טובים על נגני CREATIVE אבל יש בחנות מחשבים גם אגף ריהוט איטלקי .... מישהו מכיר ?? ואם יש לכם המלצה על חנויות שמזיקות נגנים איכותים במחירים סבירים ...
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-