עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by anatoli,

אז למי שלא יודע, הייתה תערוכה לא קטנה, פלסמות, LCD, עוד המון דברים ובין היתר אוזניות בחור מהד-פיי העלה לא מעט תמונות: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=258697 מבחינתי יותר מעניינות ה-AT מעת שנראות יחסית פשוטות ולכן לא יקרות כמו הדגמים הנוכחיים כנראה. יש גם כמה דגמים של AKG שנראים מעניינים. Anatoli.

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by supercars,

אני מחפש טלוויזיית LED 32 במחיר טוב, לא יותר מ3 וחצי. כרגע ההתלבטות שלי היא בין הSAMSUNG UA32C4000 לLG LE5300 עם נטייה לסמסונג כי היא דקה יותר. האם מרגישים הבדל בין Full HD לHD Ready בגודל הזה? על מה אתם ממליצים בתקציב שלי? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by parker8,

לרמקולים של המערכת יש כבלים שבשסיומם יש מתכת כזאת.... שמחברים למערכת עצמה... ??? האם אפשר לחבר את המערכת למחשב? אם כן אני אמשח לדעת איך עושים את זה... :-\ תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. שלום רב, ברשותי מערכת מיני-סטריאו של סוני ששירתה אותי נאמנה שנים רבות, שבהן היא הייתה מחוברת למחשב ולא לפני זמן רב היא עברה לחדר אחר. שם החלטתי שאפשר לשמוע בה תקליטורים, אבל כנראה ששנים שבהם לא ניגנתי בה תקליטורים עשו את שלהם והיא לא קולטת אותם (תקליטורי אודיו חדשים ומקוריים). האם יכול להיות שפשוט הצטבר שם אבק, חלודה, חומר כלשהו שניתן לנקותו (אשמח לדעת איך - גם אם זה כולל צעדים קצת יותר דרסטיים מלעשות: "פוווו!") ולהשיבה למצב המקורי או שהמקרה אבוד? תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. אני מחפש סיקמן MP3 קורא צרבים במחיר נוח של 250 עד 320 ש"ח. בלי משלוח וכול אלה .. שזה יהיה בדיוק על המחיר... או שמישהו מוכר במחיר כזה במצב טוב!... תודה. ועם יש אז תמליצו לי על אוזניות טובות אני לא מתמכה בזה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by EAD,

היי קניתי כבר לפני זמן מה את המגבר, הבחור שמרכיב אותו הוא אסף אברמוביץ. הוא מרכיב הכל בעצמו עם חלקים מאוד טובים ואיכותיים ובהחלט מומלץ (אני קיבלתי המלצות חמות ולכן ניסתי) המגבר בנוי משתי יחידות - ספק כוח חיצוני גדול (ממש קופסה רצינית), והמגבר עצמו שקטן יותר (די חמוד) בגרסה שלי יש שיפורים נוספים כמו ספקים טרודיאלים, נעילה לכניסה של האוזניות (כניסת רבע גדולה) וכו'. יש עוד שיפורים בOPMAPS ובכל מיני חלקים פניימים שאמורים לשפר את האיכות. בכל מקרה הכל הגיע ארוז מאוד יפה, ומאוד רציני. הגיעו גם חוטים וכבלים (חשמל וחיבור בין הספק ומגבר וכו') יש לו שני ספקי כוח (DUAL MONO), ככה שיכול להתמודד עם כל האוזניות בשוק בלי שום בעיה. אסף גם הוסיף לגרסה שלי קצת GAIN, ככה שמבחינת ו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by XDude,

זה הלינק לאתר שלהם - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 כרגע הם האתר היחיד שמוחר אותם! לפי המחיר אני מבין שהאיכות גם של הקול וגם הבניה שלהם לא משהו ולא ציפיתי ליותר מדי אבל אני צריך חוות דעת אם למישהו יש מכיר או יודע עליהם משהו? תכננתי לקנות רמקולים זולים איזה זוג סטנדרטי בזול! כי אני לא צריך יותר מזה כי מוזיקה אני לא שומע הרבה וסרטים אני שומע דרך הטלויזיה! עכשיו לחדר שלי הם יספיקו אבל אני רוצה לדעת אם אולי אני יוכל לשמוע דווקא דרכם מוזיקה וגם סרטים?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  8. שלום, אני חיברתי את המחשב בעזרת כבל SVIDEO לSVIDEO ואני לא מצליח להגדיר שהטלוויזיה תראה את כל הצבעים וזה מתעקש להישאר על 8 סיביות בלבד. יש למישהו רעיון? תודה (מצטער אם זה לא הפורום הנכון)

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by xtract1,

אני מחפש רמקולים הכי טובים למוזיקה (עד כמה שהתקציב מאפשר). הסגנונות מגוונים ואין טעם בכלל לרשום אותם. אני ממש לא אאודיופיל אבל בא לי להעלות ברמה. הרמקולים האחרונים שלי הם כפי שמצויין בפרופיל בצד שעלו לי כ-400 ש"ח ואני מאוד מרוצה, אבל כמו שאמרתי מעוניין לעלות ברמה. מה יש לכם להציע? כמו כן הסברים למה רמקולים X עדיפים על Y יעזרו מאחר ואני בור בתחום.

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by p1nHas,

שלום , מעוניין להביא רמקולים מניו יורק בתקציב של 350 דולר . יחוברו למחשב ולנגן mp3 לצורך ניגון קבצי FLAC. חשבתי על audioengine 5 האם יש אלטרנטיבות עדיפות בתקציב הנ"ל ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by idani1983,

האם באי פוד בחדש שמקרין גם וידאו ניתן לראות כל סרט גם כזה שאני מוריד מאינטרנט או שהוא חייב להיות מאושר ? אני פשוא מתלבט בין ה COWON ל IPOD וה IPOD יותר זול תודה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by AVIV1236,

מה אתם אומרים על המערכת הזאת? אני מחפש משהו פשוט רדיו דיסק איכותי MP3 כולל שלט מבית PHYTON עם פנל נופל ונשלף . כולל שלט אלחוטי לשליטה על מרכיבי המכשיר . המכשיר בעל איכות שמע מעולה ואיכותית ביותר והגברה גבוהה ביותר , בעל עיצוב חדשני, נוח לתפעול וכולל את כל הפונקציות החדישות ביותר : תצוגה דיגיטאלית גדולה במיוחד, בעל עוצמה חזקה במיוחד 55 W X4 , איכות שמיעה ללא פשרות, תחנות רדיו לקיבוע Am/Fm, , קורא דיסקים מקוריים וצרובים Mp3 CD-R/CD-RW, בעל סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני, מצבי השמעה : Intro/ Repeat / Random, שליטה אלקטרונית \ ידנית על : Volume , Balance , Bass , Loudness , Treble and Fader Control אקולייזר מובנה לסגנונות הרוק, פופ, מוזיקה קלאס…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by evy,

הסאבוופר בשביל המע"כ קולנוע בייתית בסלון, וסוף סוף יש כסף ואני רוצה לקנות סאבוופר בשביל צליל באס עמוק ואיכותי. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Computertalk,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר MP3 Player - 20GB - לא צריך יותר מזה, ואני צריך שיהיה בו דיסק קשיח על מה אתם ממליצים ולמה? מחיר לא משנה חייב תשובה בדחיפות. תמליצו גם על חנות. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. נראה לי שבפנדה: 117$ כ- 690 שקל, יש חנות יותר זולה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. XVID DIVX JPEG VCD SVCD כנ"ל גם קבצי תירגום בעברית ובאנגלית כולל מפענח DTS DTS -ES DD5.1 וכו' וכו' חשוב שיהיה אמין

17. Started by StrayGator,

או מקרקש, נראה לי שאפשר להבין במה מדובר. הוא התחיל לעשות בעיות אחרי שחזרתי משבת אצל ההורים, ואני מעריך שהשותף שלי (או חברים שלו) לקחו אותם קצת רחוק מדי עם הווליום. יש דרך לבדוק ממה זה נובע, ואולי לתקן?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by AdamS,

היי כולם, אני קונה מערכת בזמן הקרוב ואני בודק גם אפשרויות לקנות אותה מהדיוטי פרי. המערכת היא ה-GW G500... אני רוצה לדעת אם יש אתר לדיוטי פרי שבו אוכל לראות מה נמכר שם ואם לא, אז המצלמה למערכת טובה (הרי יותר זול שם?) בטווח מחירים דומה בדיוטי פרי. תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by eyal00,

שלום, יש לי את הרמקולים של לוג'יטק X540 אני רוצה לחבר אותם לDVD בעזרת הכבל הבא שיקבלתי: אבל הרמקולים מתחברים למחשב עם 3 חיבורים-כתום שחור וירוק. אם אני יחבר רק את הירוק לא ישמעו בכל ה5 רמקולים? ושאלה נוספת,מאיפה קונים כבלים מאריכים לרמקולים? הם קצרים מידי בשבילי.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by biodome,

מאמר קצר ששווה קריאה לדעתי.. http://www.envynews.com/future.php?ID=2 לא שזה יגרום לי להפסיק להוריד Mp3s אחרי אוסף של 70 ג'יגה בערך.. אבל עדיין זה רק מראה שמשהו פה חסר...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eladbu,

מחפש תוכנה שיודעת לנגן sacd הדיוידי שלי מנגן אותו בסטיראו ולא מצאתי תוכנה מתאימה דיסק של הפינק פלויד דארק סייד 30 שנה בשישה ערוצים

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by Elevation,

CS21 מישהו שמע עליהם? הם טובים? שווים משהו? האם כדאי לי להעדיף את זה על ה: vs3151 (שהוא 5.1). ומה עם האוזניות של אלטק? איזו שהיא מהן יותר טובה מה HD280? (בהנחה שהן 64 OM, כמובן....). תודה רבה למשיב!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. אני נמצא מתגורר בחו"ל .... הבאתי איתי לכאן מחשב HTPC (לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI ). כאן רכשתי מסך LCD (סמסונג סידרה 5) ומערכת קולנוע ביתית... .הכל עובד תקין. היום נסיתי לחבר בין המחשב למסך בעזרת כבל HDMI ..... המסך "רואה" שמשהו מחובר אליו בכניסה HDMI 2 (במקרה הזה) אך מודיע "NO SIGNAL" .... כנ"ל אם אני מנסה לחבר את המחשב לכניסת HDMI שישנה במערכת הקולנוע. המחשב הוא חדש ... בארץ ניסיתי אותו רק עם מוניטור שלי (חיבור VGA) ... המחשב עבד תקין. אודה על כל עזרה בפתרון הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  24. א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by Sikamikanico,

קניתי באולסייל רסיבר קנווד KRF-7050, וקיבלתי אותו בלי חוברת הוראות ובלי אף כבל לחיבור. נראה לי קצת מוזר, לא?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.