עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by scylla,

ההורים נוסעים בקרוב ואני רוצה לבקש מהם. דרישות- 1. באס כמה שיותר רציני. 2. נוחות שלא יעופו בזמן ריצה או הליכה וכו' וישבו טוב. 3. לא אכפת יותר מדי הגודל רק שלא יהיו עצומות, ויהיה אפשרי לקחת אותם ממקום למקום בתיק או משהו מבלי שהם יתפסו נפח של כדורגל. 4. עדיף אטומות אבל לא לגמרי קריטי. מיועד למוזיקה - שחורה, רוק ואלקטרוני.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. אני צריך עזרה בבקשה בחיבור בין DVD מקליט של LG עם ממיר של HOT ולטלוויזיה. אין לי מושג איך לחבר את המכשירים כך שה DVD יקליט את השידורים הדיגיטלים ולא ישירות דרך הקיר בצורה אנלוגית (בהנחה ואני טועה ושני השיטות גם דרך הממיר זה אנלוגי בו לא נהפוך את זה לדיון). ההסבר בחוברת הוא דרך חיבור של האנטנה למכשיר ללא שום הסבר במידה ויש ממיר, כבמקרה שלי. צירפתי תמונה של ה DVD והממיר מאחורה וכמו כן של החיבור לקיר שאצלי זה הברגה שיש את הסיכה בקצה. אודה באם תוכלו להסביר לי מה הולך לאן כדי שאוכל להקליט דרך הממיר.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by TheTNT.COM2,

היי מה נשמע שוב? קניתי היום creative audigy 4 se 7.1 אחכ הלכתי לחנות "צליל", בסופו של דבר החלטתי ללכת ה- HD 514, הכרטיס עלה לי 300, האוזניות 360. (האוזניות עלו יקר?) א) רציתי לדעת איך האוזניות?(למוסיקה הן מדהימות..) ב) האם ל- sennheiser יש אוזניות סראונד מה שניקרא? (אני צריך את האוזניות בעיקר למשחק - לשמוע אם באים מלמעה, למטה, צד וכו'..) ג) כניראה זו הייתה טעות סתם ככה ללכת לחנות ולבחור אוזניות בלי ידע מוקדם,( בנתיים אני לא מרוצה מהסאונד במשחק..), יש לי זכות להחזיר להם את המוצר ולקבל אחד אחר תוך 14 יום? היה שם גם HD 210, גם היו ממש נחמדות, אבל הן עלו 350 וזה ניראה לי ממש יקר לאוזניות שנחשבות לדגם ישן.. אבל האם הן יועילו לי יותר מבחינת הסאונד במשחק?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by UBS,

שלום יש לי מערכת סריאו של פיליפס 2.0 - סבבה, עכשיו רציתי להוסיף לה עוד שני רמקולים על מנת לפזר את הצליל טוב יותר בחדר אני צצריך עזרה מכיוון שאיני יודע היכן לקנות ושל איזה חברה סכום 400-600 ש"ח לשניהם ואפשר לחרוג 100 ש"ח אם חייבים , משהו איכותי (הכי איכותי שהתקציב מאפשר) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  5. Started by Raz20,

יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  6. אני מקווה שזה הפורום המתאים... עם מסך של לפחות 7 אינץ' (העיקר שיהיה אפשר לצפות בצורה נורמלית) שיקרא את כל הפומטים ובמיוחד DIVX..... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by jepe,

ש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנן לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? הסרטים כבר מקודדים ב 720p ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם,צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by TheTNT.COM2,

auxiliary ו- S/PSIF-in יש לי אודיגי 4 SE, רציתי לדעת על מה שאני אלה משפיעים? מה הם עושים? כמו כן שמתי לב שאני מעלה את הבאס ב- voulume controll אני שומע יותר טוב צעדים וכו..', רציתי לדעת אם יש איזה שם הגדרות מסוימות על מנת לשמוע צעדים על חול בברור? אני משום מה שומע מצויין צעדים כשמדובר על משטח שהוא לא "חול", וצעדים של חול שאחרים שומעים מצויין שאני כמעט ולא שומע :\.. רציתי לדעת גם מה התפקיד של treble? עוד שאלה קטנה, מה זה CMSS 3D, ומה ההבדל בין CMSS ל-CMSS2?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by nrg man,

רציתי לדעת אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש) לחבר מיקסר לתוכנה? ואם כן...אז איך עושים את זה? יש לי 2 כרטיסי קול אם צריך אבל כרגע אני משתמש רק באחד מהם ערוץ אחד של המיקסר הולך ל line in והשני ל line out ועובד לי סבבה עם טרקטור (Traktor) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. האם כול סט לקולנוע ביתי זקוק לרסיבר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1FTNSP106 גם סט כזה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  12. שלום לכולם. אני רוצה להפוך את ערוצי השמע כאשר הערוץ הימני יהפוף להיות השמאלי. האם יש דרך לעשות זאת תוכנתית? תודה לכולם. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by scylla,

אני מתלבט איזה אוזניות לקנות ואני ממש בדילמה... יש יותר מדי דגמים שאין לי יותר מדי מושג עליהם. ראיתי אוזניות INEAR כמו הCX300 והEP630 שממליצים עליהן כאן, ומצד שני כל מיני אוזניות קשת כמו PX100, HD497, HD205 , HD485 וכו'. אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס חזק ללא קשר לגודל רק שיהיו לא עצומות כאלה ויחסית נוחות לנשיאה. עדיפות לאטומות אבל עדיפות הכי גדולה לאיכותיות. תקציב- 300-600 ש"ח עדיפות לכמה שפחות.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. היי לכולם: קנינו לבית מערכת קולנוע דרך נענעשופס הדגמים: רסיבר של פרוסאונד - PAV3000D DVD של פרוסאונד - DVD 9900USB 5.1 רמקולים 5.1 של פירלס דגם קונסרט (משהו כזה) שני רמקולים קטנים (סראונד עם אני לא טועה) רמקולים רצפתים גדולים והסנטר חיברנו על פי הספרות הכול עכשיו משום מה לא הצלחנו לחבר את DVD לרסיבר דרך 5.1 (החיבור הרגיל לא כול הרמקולים עובדים) עכשיו אחרי ששיחקתי עם החיבורים התחילו לעבוד רק הרמקולים הגדולים והקטנים ללא הסנטר אבל לא נתן אפקט של סראונד 5.1 אלא סתם הוציא צליל דרך הרמקולים וזה מציק מה לעשות אם צריך אני יכול להעלות תמונות של הכניסות חייב אבל חייב עזרה בזה תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  15. אני מחפש מערכת לחדר , של 5\6 סטלייטים וסאב עם מגבר פנימי שיש לו 2-3 כניסות בטווח מחירים שרשום בכותרת... אין לי העדפה לחברה כי אני לא מבין בזה יותר מידי השאלה אם יש דבר כזה למכירה כמו שתארתי... כי אני לא חושב שמגבר בנפרד בסך 1500 ש"ח גג ועוד רמקולים ב- 500 ש"ח יתנו לי תמורה הולמת... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by guliver,

שלום אני קניתי את ה-iAudio X5L לפני איזה שבוע ואני מרוצה ממנו ממש!!! אני רק צריך לדעת לגבי עדכונים... אז הנה כמה שאלות: 1. מאיפה מורידים? 2. במה זה עוזר? 3. כל כמה זמן יש עדכונים חדשים? 4. לאחר שמורידים איך מתקינים את זה בנגן? זהו. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. אז ככה אני מעוניין לקנות רמקולים לחדר....שיהיה 5.1 עד 1000 ש"ח אני רוצה שיהיה איכותי וממש חזק.....שיפוצץ את החדר =] תודה רבה לכל העוזרים !!! ;D

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. אהלן, אני מחפש תוכנה שניתן דרכה להגביר/להחליש את התדרים בשיר, כמו שיש בוונאמפ או מדיה פלייר, רק שיהיה אפשר לשמור את זה על השיר ולהעביר את השיר לנגן. תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by opolak,

אני מעוניין לרכוש מכשיר להקלטה (DVD) של סרטים. היעוד הוא להחליף את הוידאו הישן במשהו דיגיטלי חדש. אני צריך לעשות המרה של קלטות ה VHS הישנות לDVD וכן שאפשר יהיה להקליט ישירות ממצלמה דיגיטלית. כמו כן שיקרא את כל הפורמטים של DVD ויהיה multi zone multi system. השאלה היא: האם כדאי לקנות DVD מקליט או להוסיף עוד כסף ולקנות צורב DVD פנימי במחשב נייד. מה היתרונות חסרונות של כל אחד?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  20. Started by kinggil,

http://thejames.onfinite.com/album/53358/53798/ מזה נותן יותר?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by zxcvbnm,

רזולוציה מכסימאלית: 768X1366 זוויות צפייה: 170/170 בהירות מכסימאלית: 550cd/m2 זמן תגובה: 8ms הכנה לשידורי HD תמיכה בפורמטי וידאו: NTSC/PAL/SECAM תמיכה בשידור: 480i, 480p, 720p, 1080i תמונה בתוך תמונה (PIP) ו- POP 3D Video Noise Reduction כניסות ויציאות: YPbPr YCbCr Input S-Video (Composite video input (2 (Audio Input (4 (Audio Output (2 D-SUB 15pin RGB Input Scart Input DVI-I HDCP שני רמקולים מובנים: Sound output 10 W (L)+10 W® מידות (כולל המעמד): 607x950x320 מ"מ אחריות ל- 3 שנים ע"י אמטל היבואן הרשמי 12 תשלומים ללא ריבית מחיר - 5,699 ¤ מישהו שמע על טלוויזיה MAG פעם ויכול להגיד איך היא?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  22. שלום לכם, אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור בתקציב של עד 30$ אותן (בתקווה) אחותי תרכוש עבורי בארה"ב (או שארכוש אותן לבדי בארץ אם הפרש המחירים לא יהיה גדול מדי). אם ניתן להשיג אוזניות מבודדות רעש בתקציב הזה-מה טוב. עד היום היו לי הmx-500 של סנהייזר...נותרה רק אוזנייה אחת פעילה :'( תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  23. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול.. אבא שלי רוצה טלוויזיה חדשה (לקראת המונדיאל ;D ) הוא רוצה שהטלוויזיה תיהיה בין 44 אינטש ל-50 אינטש ושתיהיה פלזמה אבל לא LCD משהו יכול לתת לי בבקשה הצעה משתלמת לטלוויזיה טובה מחברה טובה?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by fp581,

http://www.sweetwater.com/store/detail/iCan הם טובות?? יש אותם למחירה בארץ?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by Stastyle,

שלום! אני מחפש רמקולים 2.1 איכותיים, האם הATP3 עדיין הכי טוב ומתשלם ? הכרטיס קול שלי הוא C-Media 8738 PCI 5.1CH ולפי מה שהבנתי הוא לא משהו, האם כדאי לי בהזדמנות לקנות גם כרטיס קול יותר טוב ? (ולא, אני לא רוצה מערכת סראונד ולנצל את הכרטיס, אין לי מקום בשביל זה) התקציב לשניהם הוא כ-1000... תודה!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.