אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160712.0 וגם איפה ה ICEMAT היכ זולות -בארץ-?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיוידי DV 393 של פיוניר. עכשיו, הבעיה היא שהוא מציג קבצי ווידאו(חלק מהם לפחות) בשחור לבן. אין לי בעיה לנגן סרטי דיוידי בצבע, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ קבצי ווידאו שצרבתי על דיוידי. מן הסתם שהקידוד של הווידאו הוא DIVX. מה שמוזר הוא שחלק מהסרטים הוא מציג בסדר גמור, וחלק(הרוב) בשחור לבן. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ברצוני להזמין מחול נגן עד ג'יגה בזול, משהו כמו עד 200 ש"ח... אבל תביאו הצעות. תודה ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני לא מבין איך הנושא הזה לא עלה עדיין אז אם לא עכשיו הוא יעלה וינאמס כבר הוציאו נגן שתומך ב 5.1 בעזרת מקודד שנקרא aacplus אבל לא הצלחתי למצוא שום שיר שעובד עם המקודד הזה בסראונד ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להקליט איתה שירים וגם לראות את המילים של הקריוקי.על מה ממליצים? cubase 4?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה דגם מבין השלושה עדיף לדעתכם ולמה? panasonic s10 lg-lh35fr samsung-b530 יש לציין שהדגם הוא בגודל 37" באתי כבר לרכוש את הסמסונג אבל המוכר אמר לי לברר על 2 הדגמים האלה גם ולהחליט מה יותר טוב.(אין לו אינטרס כיוון שיש לו את שלושתם בחנות) לדעתו הפנסוניק הכי טובה אך גם יותר יקרה,מתחתיה הlg והוא אומר שהסמסונג היא הכי נחותה לדעתו,אז כבר לא ידעתי מה להחליט. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הייתי מעוניין את חוות דעתכם אודות הLG SCARLET 32".... מה אתם אומרים על HD TX-32LE8 פנאסוניק. ואם יש טלוויזיה מרשימה יותר בטווח מחירים זה ,אשמח להצעות אני מייעד את הטלווזיה לצפייה בסרטי HD מהמחשב, צפייה בכבלים,אולי XBOX 360 וכו'. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן חברים, טוב בהתחלה רשמתי שזה חדש..אבל אז שמתי לב שזה לא..אז ערכתי (: אבל אני בטוח שיש כאלה שעדיין ימצאו את זה שימושי למדי.. ושוב זה.. BETA : * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty® Champion Series * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Professional Audio * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium סוף סוף אפשר להקליט "what you hear" בכרטיסים הנ''ל..כמו בכל כרטיסי קריאטיב הישנים שזה בעצם למה הבאתי את זה.. התיקון היחידי שמופיע בגרסה הזאת (כאמור בטא) הוא : * Resolves issue with X-Fi Crystalizer enhancement value being reset to default after restarting system. בכל אופן מי שמעוניין …
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש רמקולים 2.0 למחשב (ללא סאב) הייתי רוצה לשמוע הצעות לרמקולים איכותיים, יהיה אחלה אם תצרפו לינקים. תודה מראש למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של Kenwood משנת 1996, סאב אקטיבי ו 4 רמקולים. 2 הקדמיים מחוברים לסאב והסאב מחובר לרסיבר כ Front. ו2 האחוריים Rear (שומעים בהם סראונד). יש לי במחשב כרטיס קול Creative Audigy. קודם כל לפי מה שהבנתי הרסיבר שלי תומך רק אנלוגי? יש לו רק יציאות אדום לבן. בכל אופן המחשב מחובר לרסיבר ביציאה הירוקה דרך פין אוזניות שמתפצל ל RCA אדום ולבן כזה: אז כרגע שומעים כמו 2.1. ניסיתי לחבר RCA בודד (לא זוג) ומתאם כזה למחשב ליציאה השחורה: ועכשיו שומעים כמו 4.1. איך לחבר? כאילו לקחת 2 כבלים בודדים של RCA ולכל אחד מתאם ואז ל 2 היציאות של הרסיבר? אדום ולבן? או שאני צריך משהו כזה: ואז אני מחבר מהיציאות הירוק והשחור מהמחשב ל OUTPUT ברסיבר? איפה אני קונה מתאם כזה? מה ה…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
למי שלא הבין מדובר בסט הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10735 והאם הוא שווה 1000 ש"ח? תודה..
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Fortissimo III 7.1. אליו מחוברים שני זוגות רמקולים: 1. זוג רמקולים של מערכת מיני JVC MX-J30. הם מחוברים דרך המערכת לכרטיס, ליציאה של שני הרמקולים הראשונים. הם ממוקמים בצידי המסך (במרחק של כמה עשרות סנטימטרים ממנו). 2. מערכת שנקראת PC Works של cambridge (מפרט: http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=spk_multimedia&item=c1pcwzzzz&type=store). הרמקולים האלה מחוברים ליציאה של זוג הרמקולים השני בכרטיס. הם ממוקמים בצידי שולחן העבודה שלי. עכשיו השאלות... 1. האם החיבורים שלי נכונים? אין לי כ"כ אפשרות להחליף את המיקום הפיזי של הרמקולים כי אלה של המערכת ענקיים... 2. האם בהגדרות הסאונד אצלי במחשב זה נחשב שיש לי 4 רמקולים או 4.1? -----------…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בלהקליט שיחות טלפון עם יש קזו אפשרות ?? עם כן תודיעו לי בבקשה ממולץ ישירות למחשב
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהבתי מאוד את הביקורת שלכם על ה Microlab X-13, אבל אם חשקה נפשי בזוג רמקולים ללא סאב (ואני מוכן לשלם קצת יותר בשביל איכות), האם יש לכם הערות כלשהן לפני שאני קונה דווקא את ה SOLO 4 ? האם נכון שהם טובים יותר באופן ברור? יש חסרונות? לינקים http://kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=548&catId= http://kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=566&catId=13 תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוו"ד או ביקורת ממישהו שהתנסה באוזניות Philips SHQ3017 אשמח גם לקבל הצעות על אוזניות דומות במבנה (שמקיפות את האוזן) ומתאימות לספורט באותה רמת מחיר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כל פעם שאני מגביר אאת הווליום במחשב אני שומע רעשים מחרידים ושאני מזיז את העכבר אני שומע רעשים באותו הקצב שאני מזיז את העכבר... אגם המחשב מחובר למערכת שלי...
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש את האוזניות של PIONNER שהם נראות לי טובות Pioneer SECL30 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=secl30&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=HE או האוזניות של RAZER http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=12432&showTube=502 Razer Moray White (אוזניות עם בידוד קול פאסיבי) יש המלצות על חברות אחרות ? וואלה אני לא בטוח מה אני אמור לחפש באזוניות או בסה"כ בגלל כי לא התעמקתי בנושא סאונד נשאל את זה פה כבר טווח תדרים כמובן כמה שיותר נמוך לגבוה יותר טוב אני כמובן מבין את זה נגיד מ 5Khz-22khz זה אומר איכות טובה מאוד כי הוא קולט יותר תדרים. התנגדות אני לא בטוח מה זה אומר אבל רוב האוזניות הם 16 עד 20 או 30 אפשר להגיד. 16 אני מניח שמספיק רגישות אני …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
צריך עזרה בנוגע לקניית רמקולים חדשים למחשב. אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי, עקב זה שהרמקולים שלי מתחילים להיתפרק, יש לי את הסאונד סטיק 3 של הרמן קרדון, והם פשוט מתחילים להיתפרק אחרי שימוש של 4 שנים, כזה דבר אף פעם לא קרה, היה לי מערכת רמקולים של דל ששירתה אותי 10 שנים טובות חבל שלא נישארתי איתה. אני רוצה רמקולים בתצורה של 2.1 או 5.1, עדיין לא החלטתי באופן סופי, מניח שרוב הסיכויים שאבחר ב-2.1 כי השימוש העיקרי יהיה שמיעת מוזיקה מדיסקים או קבצי לוסלסס. מתכנן להשקיע ברמקולים כ-1500 שקלים, רוצה לקנות אותם בארץ, עדיף ממקום באזור תל אביב והסביבה. סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר היא מטאל (יכול להיות שזה מה שגרם לרמקולים להיתפרק) במידה וצריך מידה נוס…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שיהיה די נחמד אם יהיה לי כרטיס טלויזיה במחשב... חח אני מחפש כרטיס טלויזיה פשוט, לא יותר מדי יקר (עד 200 ש"ח) שיעשה את העבודה כמו שצריך: לא יתקע, ישדר חלק ואיכות תמונה טובה חשבתי על זה: LeadTek WinFast TV2000 האם הכרטיס הזה בסדר ועונה על הצרכים שלי? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 ובינתיים הם מחוברים לכרטיס קול ob. לא נראה לי שזה עושה להם צדק. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש. התקציב הוא 500-600 ש"ח גג. רציתי לקחת את ה- creative audigy zs2 אבל כמו שאנטולי אמר כמה ת'רדים מתחתי הוא מתאים בעיקר למשחקים ופחות למוזיקה (הסבר למה יתקבל בשמחה). ה-x-fi (שהם טובים גם לסרטים גם למוזיקה וגם למשחקים) יקרים מדיי. אני צריך כרטיס שיהיה טוב גם למוזיקה, גם למשחקים , וגם לסרטים במידה שווה בתקציב הנ"ל. איתי. עריכה: תגידו למה ב-x-fi יש כל-כך קצת חיבורים (אצלי בלוח יש 6 ובצבעים, שם הכל מזהב ואחיד איך אפשר להבדיל בין המיק' הורוד ל-line in הירוק הנצחי) ומזה החיבור הגדול הזה כמו שיש בכרטיס מסך?? :s05: http://www.creative.com/products…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אשמח לדעת בכמה אפשר לזכות בה שם
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הרדיו-דיסק: Panasonic cq-dp101w 45*4 האוטו: פיאט פונטו. ההרכב ברירת מחדל שבא באוטו זה 4רמקולים + 2טוויטרים וללא רדיו-דיסק. הרדיו דיסק, כמו שציינתי, הוא הפנסוניק הדרישה היא רמקולים לאו דווקא עם עוצמה חזקה, אלא פשוט שיפיקו צליל איכותי וטוב בתחום העוצמה הנורמלית+ -. יש לי כמה שאלות, קודם כל, זה בכלל רדיו-דיסק טוב? הוא היחידי שיש לי, שאחי נתן לי כי הוא קיבל עם האוטו שלו אחד מובנה יותר טוב, האם יש לו פוטנציאל או ששווה לנסות להשיג משהו אחר..? שנית, הטוויטרים. יש הבדל בין מה שיבוא מובנה לבין משהו אחר שאפשר לשים..? או שכולם אותו דבר ואין מה לגעת בהם בכלל? ודבר אחרון, המחיר. אין תחום מסוים, אני לא רוצה להוציא פה סכום עתק בשביל ארבעה רמקולים, אז הדרישה שיהיה כמה שיותר זול…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-