אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של כשל 2500 שקל לקנות מערכת 5.1 לחדר הבינוני שלי שבו האקסבוקס משמש כדיוידי אני מחפש המלצות למערכת ששתאים ספציפית שאלתי על זאת ולא על 5500 בשל האופציה האלחוטית של ה5450 רק ה REAR האחוריים אלחוטיים זה מספיק טוב? זאת אומרת בשביל שאר הרמקולים מה אמור ליהיות המרחק שלהם מהמוקד חיבור אני לא מעוניין בחוטים שיעברו לי בחדר ולקדוח בקיר זה קצת פרויקט.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איזה חסרונות ואיזה יתרונות יש לרמקולים האלה קנו לי אותם בדיוטי פרי ב150 דולר. מה רע בהם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם האוזניות הנ"ל? אולי אתם ממליצים על אוזניות אלחוטיות אחרות בתקציב +500 ? השימוש העיקרי הוא מוסיקה וצפייה בסרטים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מי מהרמקולים הנל יביא איכות וביצועים טובים יותר ל: 1.משחקים 2.סרטים 3.מוזיקה הם פחות או יותר עולים אותו דבר מבחינת העוצמה הG500 עוצמתי כמעט פי 2 מה-G51....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני נכנס לחדר חדש ומעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב, אני מתלבט בין הLogitech G51 לבין הCreative Gigaworkes G550 ראיתי שלcreative יש יותר עוצמה, מה עדיף מביניהם? אני קונה גם מחשב חדש, על הלוח אם יש לי כניסת 5.1, האם קניית כרטיס קול 5.1 בסביבות 300 ש"ח, תשפר את איכות הסאונד או שאני לא ירגיש בהבדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אם מתעלמים מעניין העלות של הרמקולים, מה יהיה הכי טוב לסרטים ומשחקים? תודה
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר שנתיים בערך בX530 כרמקולים משום שהם אמינים יותר מאוזניות, רכשתי אוזניות רבות בחיי, 50-100 ש"ח וכולם התקלקלו מהר מאוד. החלטתי לרכוש SS SIBERIA, שעלו לי כ400 ש"ח בזמנו, ועבדו בסדר גמור כ8 חודש, פתאום אחד מהם הפסיק לעבוד וזהו, נורא התאכזבתי ומאז לא רכשתי אוזניות. לאחרונה חבר שלי רכש את האוזניות G930 מEBAY במחיר של 160 דולר הלא הם 550 ש"ח בלבד, פחות מחצי מהמחיר פה בארץ. יצא לי להשתמש בהם ובחיים לא חשבתי שאפשר להנות ככה מאוזניות, הם פשוט מושלמות, והאחריות של לוג'יטק? יש מה לדבר בכלל? הם החליפו לי עכבר G5 בG500 שהתקלקל אחרי 3 וחצי שנים, מחוץ למסגרת האחריות! הם החליפו לי סט רמקולים X530 בלי שאלות מיותרות, כאשר אחד מהרמקולים אצלי התחיל להשמיע רעשים מוזרי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הרמקולים הבאים: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/4251 האם ישנם רמקולים אחרים במסגרת אותו התקציב (200 ש"ח) שמתאימים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת. אשמח לשמוע מי מבין ההבאים עדיף (בעיקר לשימוש משרדי - בעיקר שירים, לאחר מכן סרטים ולאחר מכן משחקים). R10 - מחיר: 100 ש"ח R20 - מחיר: 140 ש"ח S200 - מחיר: 200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום כולם [= אני הולך לקנות מחשב ואני צריך איתו רמקולים, בגלל שהתקציב שלי לא גדול אז אני מוכן לשלם עד 170-180 ש"ח על רמקולים. אז איזה רמקולים עדיפים מבין אלה בכותרת? או שאולי כדי לקחת רמקולים אחרים בתקציב הזה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מערכת 5.1 של לוגיטק הX530 לבין הדגם של פיליפס 5.1 - MMS460 מבחינת כוח הפיליפס טיפה יותר חזקים אבל הם גם יותר יקרים ב90 שקל.. האם זה שווה את זה? למישו יש את הפיליפס האלה ויכול לתת חוות דעת? כמו כן קניתי לפני חודש וחצי את הרמקולים X230 ואני כותב עכשיו כי אני רוצה להשתדרג ל5.1 למוזיקה הX230 באמת מצויינים אבל יש לי חבר עם הX530 ואני רוצה את הסראונד ואם כבר אז אני מנסה למכור אותם.. את הX230.. הם באמת חדשים בלי שום בעיה.. בקופסא.. אחריות התחילה מלפני חודש וחצי ויש לה עוד שנתיים. אם מישהו מעוניין שיגיד...אני מוכר אותם בסביבות 250 שקל (בזאפ הם עולים 300 שקל)
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רמקולים של קריאייטיב למחשב 2.1 כבר בערך 9 שנים ואני מעוניין להחליף אותם. התקציב שלי עומד על איזור ה400-500 ש"ח. לפי מה שקראתי, המערכת שנחשבת הכי משתלמת בסכומים האלה היא הMicroLab X13. העניין הוא שיש לי אפשרות להשיג רמקולים של לוג'יטק במחירים זולים יותר. לכן, השאלה היא, אם יש רמקולים של לוג'יטק בטווחי המחירים האלה, שהם יותר טובים / ברמה של המיקרולאב. המון המון תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין השניים הנל, המחיר הוא דומה 250 - 275 שקל .. אם יש לכם הצעות אחרות אז בברכה .. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
זה מה שיש לי: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24889 זה מה שיש במבצע בבאג ב250 שקל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 יהיה שיפור משמעותי? ההרמקולים האלו סבבה לי פשוט חשבתי שיש מבצע כזה לשפר כי גם אחי הקטן צריך רמקולים.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, לאחר שהסאב המעולה שלי של JBL ה-CREATURE II 2.1 נשרף אני מחפש סאב 2.1 טוב ברמה שלו בפחות כסף,עבר הרבה זמן (שנתיים)מאז שקניתי אותו ונראה לי שיש כיום סחורה כזאת שיכולה לספק לי ביצועים כמו שלו בפחות כסף. רציתי לדעת איך ה Logitech X-230 שכרגע במבצע בחנות באג. 300 שח במקום 400. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
או מקרקש, נראה לי שאפשר להבין במה מדובר. הוא התחיל לעשות בעיות אחרי שחזרתי משבת אצל ההורים, ואני מעריך שהשותף שלי (או חברים שלו) לקחו אותם קצת רחוק מדי עם הווליום. יש דרך לבדוק ממה זה נובע, ואולי לתקן?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מערכת רמקולים Logitech X-530 5.1 ולא קיבלתי דיסק\דרייבר כלשהו. אני שומע רק מרמקול צדדי אחד ובאס. את השאר לא שומע. מה אני עושה? עריכה: שיניתי הגדרות בלוח בקרה, בדקתי שהכל מחובר, ניסיתי להוריד דרייבר של רילטק.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב הביתי שלי נתקלתי ברמקולים הבאים: Logitech X-530 - 5.1 configuration שממבט ראשון ומקריאה על הפרטים הטכניים שלהם נשמע טוב הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על הרמקולים הללו ברשותי Cmedia CMI8738 6CH with SPDIF ONBOARD מכייוון שאף אחד לא עונה אני ישפץ את השאלה שלי: האם יש רמקולים טובים למחשב הביתי בתקציב עד 600 שקל? האם מישהו נתקל או שיש לו את הרמקולים הנ"ל ויכול לתת הצעה לגביהם?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
איזו תמורה הכי טובה אוכל לקבל עבור 500 ש"ח? לחבר שלי יש את Logitech 2.1 Speakers X-210 והאיכות שלהם ממש טובה, צליל עמוק, יפה, וחברה אמינה גם כן... ואני כנראה רוצה לקנות 5.1 של לוג'יטק, אבל ההחלטה הזאת לא עומדת מאחורי כלום ואני לא בקיא בנושא הזה כ"כ... אז מה אתם אומרים? *עריכה: האם שווה לי בכלל ללכת על 2.1 בתקציב הזה? מטרה: מיני מערכת קולנוע בחדר 10-11 מ"ר..
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים טובים 5.1 ואני יודע שהלוגיטק הם הכי מומלצים בטווח מחירים שלהם אבל, אבל ראיתי במקרה את הפיליפס, ועל הנייר יש להם נתונים גבוהים יותר מהלוגיטק, אבל אולי זה לא אומר כלום, מה שכן משנה זה שהפיליפס עולים ב70 שקל יותר זול( כשבארה"ב הם עןלים ב 20$ יותר)
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=6 נראים לי רמקולים מצויינים גם קיבלו הרבה פידבקים..רק אני רוצה דעה אחרונה לפני קניה בעקרון אני מחפש רמקולים עוצמתיים עם איכות צליל טובה במחיר סביר עד 600 שקל בערך..אמ למישהו יש הצעה יותר טובה מזאת או דעה על הרומקולים האלא..יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ללא קשר למחיר מי יותר טוב לדעתם. כי אני רוצה לקנות בקרוב וצריך להחליט
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה רמקולים יותר עדיפים לחדר..לא גדול במיוחד...למטרת מוזיקה בעיקר...שמיעה ויצירה..וכמובן מהצד סרטים ומשחקים ואל תסתלכו שלוג'יטק זה 5.1 וג'יי בי אל 2.1.. תגידו לי מה יותר טוב ? איכות צליל...חברה... אני די לחוץ כי אני צריך להחליט עכשיו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני מתלבט כבר כמה זמן בין שני המוצרים האלו. למישהו יש דעה בעניין?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי היום את הרמקולים והכל הלך חלק ובהגדרות שמתי על 5.1 ובREALTEK הוציא סונדים שיש 5.1 אבל משום מה כשאני מפעיל שיר או וידיו רק שני הרמקולים הקדמיים פועלים.. **אם אני מחליף בין הכבל השחור לירוק אז הרמקולים בצדדים פועלים..
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-