עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by twito,

שלום צרבתי דיסק MP3 בעזרת הנרו 6, השירים היו בעברית ולכן דרך התוכנה שניתי את שמם לאנגלית. צרבתי ושמתי את זה בדי וי די. עכשיו הדי וי די מפעיל את הדיסק אך במקום השמות רשום "___" לדוגמה השם במחשב זה ABA אז זה מופיע "___". עכשיו בנוסף לא מופיע הרקע של DVD ויש רקע אפור כזה.... ואמור להיות את הרקע של הDVD. כיצד אני מסדר את זה ?? יש לי DVD מסוג Prosound 9000PS תודה רבה ולהתראות

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by thebomb59,

אני מעוניין לקנות אותם אם מישהו יוכל להגיד לי חוות דעת עליהם

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה להכין איזה JUKEBOX (תיבת נגינה) ממחשב ישן (פנטיום 3) אבל יש לי בעיה עם כרטיס הקול. ניסתי לזהות אותו עם AIDA32 ללא הצלחה, ניסתי עם HWINFO32 והיא זיהתה שכרטיס הקול הוא "ensoniq id device 1000". לא הצלחתי למצוא דרייבר לחרא הזה (סליחה על הביטוי). מישהו מכיר את הכרטיס או דרך אחרת לזהות אותו. bottom line: איך אני מפעיל את הכרטיס הזה. אני אנצל את ההזדמנות הזו לעוד שתי שאלות: 1) כחלק מה- jukebox חשבתי לחבר מסך 7-9'' למארז במקום לחבר מסך קונבנציונאלי. אני יודע שקיימים מסכים בגדלים כאלו למערכות סטיראו לרכב (מסכי DVD). השאלה היא האם אפשר לחבר אותם בצורה כזו או אחרת למחשב? 2) בנושא כרטיס הקול... אני לא רוצה להשקיע כסף על הפרוייקט הזה ומעדיף להשתמש בכרטי…

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  4. Started by AVL,

טוב בגלל שלא הייתה היענות כשביקשתי המלצה לאוזניות זולות אך איכותיות אני הולך (על עיוור כי אין לי מושג בתחום) על ALTEC LANSING AHP512 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3305 אם יש למישהו הצעות לאוזניות יותר טובות בתקציב עד 150-200 ש"ח אני ישמח.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by greenvector,

היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה בעיקר למטרת העתקת קלטות וידאו ישנות אבל גם לצפיה והקלטה מהטלויזיה (אבל מאוד חשוב שהמרת הקלטות תיעשה תוך שמירת איכות מקסימלית). ראיתי ש WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge מאוד מומלץ אבל גם כבר די ישן . יש כרטיס משתלם יותר ו\או טוב יותר בטווח מחיר של עד 600 שח ? תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by ranran,

בסוף אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על 5.1 ואלה X540 נראים לי הכי טוב כל ביקורת משבחת אותם המחיר הוא די גבולי בשבילי 650 אבל אני מוכן לההשקיע בשבילם מה אתם אומרים עליהם \ יש אולי משהו טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  7. Started by timitheone,

אני מחובר ליס בטלויזיה רגילה CRT האם ישנה אפשרות להקליט תחנה שונה מזו שצופים בה האם אפשר לכבות ולהדליק את הטלויזה בשלט של המדיה סנטר תודה מראש, תמיר

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. מה הנגן בנפח 256! הכי איכותי והכי קטן שיש?? ואם תוכלו לפרט קצת על המכשיר כי אני מחפש נגן

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. זה מיועד ל GAMING

10. אהלן, אני מעוניין לרכוש רמקולים חדשים לשימוש יום-יומי רגיל (סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה). לפי מעבר על הזמן האחרון אני רואה שמאוד ממליצים כאן על רמקולים של MicroLab (בעיקר סדרת הSolo - למוזיקה, והX13 לשימוש מגוון). לפי הסקירה כאן אני מבין שהX13 הם רמקולים די טובים, אך עדיין אינם טובים דיים כדי לרשת את הATP3 של AltecLansing. בהקשר הזה, אני מבין שאת הATP3 החליף דגם אחר (Octane7), שלפי חיפוש בZAP נמכר ב418 שקל. (מחיר קרוב מאוד לX13). אגב, אני רואה שלMicrolab יש דגמים רבים בטווח המחירים הזה (כמו למשל הFC360 והSolo1C, או הSolo5C שקצת חורג מהטווח) מה אתם חושבים שיהיה הדגם שהכי יתאים לי? (אני לא כל כך מבין בתחום ופתוח להצעות, אלה פשוט דגמים שראיתי שהומלצו בעבר). דגם נוסף שנתקלתי…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום, יש לי חבר שמקבל במתנה את אחת הטלויזיות האלו - מה כדאי לו לקחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בזמן האחרון התחלתי להתעניין במערכות קולנוע ורמקולים , ופחות או יותר אני מתמצא בעניין (עד כמה שאפשר בחודשיים) אבל יש נושא שממש בלבל אותי , כול הקטע של הוואט , למה צריך וואט , ומה יותר טוב יותר וואט או פחות וואט לכול רמקול ?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. Started by ofer214,

שלום לכל החברים פה. אשמח לעצתכם. יש לי בבית מקרן של BENQ במקרן זה אין כניסת RGB שהיא כידוע הכי איכותית. אני רוצה לנצל את יתרונו היחסי של מקרן שיש לו מערכת פרוגרסיב סקאן ולהביא מכשיר DVD עם פרוגרסיב גם. הבעיה היא שבדרך כלל הפרוגרסיב יוצא מיציאת RGB ואילו אצלי במקרן אין. עד עכשיו השתמשי במכשיר של פרוסאונד שיש לו פרוגרסיב וגם יציאת VGA (כמו מוניטור) וזה נתן לי את מה שרציתי. (זהו מכשיר סיני לא ידוע ועד היום אני לא יודע אם קבלתי באמת פרוגרסיב במקרן! ) מישהו מבין הציע לי לקנות DVD של חברה טובה למשל פיוניר ולחבר דרך ה S-VIDEO בלי פרוגרסיב .לדעתו אני אקבל תמונה יותר טובה. מה דעתכם ? למישהו יש פה פיתרון ?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by oreng0070,

יש לי מחשב AND שמחובר למגבר לפתע אני לא שומע כלום ,אבל שאני הולך ללוח בקרה<צלילים והתקני שמע .עושה בדיקה למערכת דרך התוכנה המותקנת C- media AC'97 AUDIO הוא מפיל את הרמקולים החיצוניים מה שאמור להיות גם עים קובץ audio רגיל אבל ברגע שאני מפיעל קובץ audio מהקבצים במחשב הוא לא משמיע כלום עזרה דחוף

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by WarNet,

MKV זה קונטיינר לסרטי HD שבדרך כלל 4~20 GB . MT2S זה קונטיינר לסרטי HD שבדרך כלל 20~50 GB. ההבדל היחיד הוא באודיו שבגרסת MT2S יש הרבה סוגי DTS למה יש הבדל כזה גדול בגודל הקובץ? האם יש הבדל גם באיכות הוידאו?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by zekit,

אני מתכוון לקנות היום IPOD ורציתי לדעת מה המהירות שאפשר לעביר שיר מהמחשב (5 מגה) לIPOD דרך חיבור USB רגיל אני צריך תשובה כמה שיותר מהר.תודה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. אהלן יש לי סאב של סט 4.1 של קריאטיב (מערכת ממש טובה) ויש איתו כמה בעיות 1. בכל מגע קטן בסאב (לפעמים אני בועט בו קצת עם הרגל בטעות) הוא "מתחרפן" ונותן לי בזזזזזזזזזזזז חזק עד שאני בועט בו שוב. 2. אם הוא ישב בשקט כל הלילה, ואני מדליק את הWINAMP בבוקר לשמוע שיר, יקח לו 5 שניות "להתעורר" ולתת לי ווליום כלשהו. מה הבעיות האלה אומרות בד"כ ? לא מעוניין בקנייה של סט חדש שיעלה בסביבות 400-500 שקל (וחבל על הרמקולים שעובדים מצויין) כמו כן לא נראה לי שמוכרים סאבים 4.1 עם הגברה פנימית בנפרד ... תוד ה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  18. Started by avilavi,

http://www.microlab-global.com/product/stereo-speaker-solo8c.html http://www.microlab-global.com/product/stereo-speaker-solo9c.html לא מצאתי עוד מידע מלבד שני הדפים האלו גם לא באתרים האחרים של מיקרולאב microlab.com ו- microlab.cn (למה יש להם כל כך הרבה?) מלבד ה RCA יש כניסות נוספות TOSLINK, Coaxial ב 9C יש גם HDMI כל השאר נראה פחות או יותר אותו דבר...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי SM5.1 דיגיטלי...... הסאונד בסדר והכל אבל אני חושב עכשיו לקראת Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS לי יש כרטיס קול 16 ביט והאודיג'י 24 ביט בתכלס אני ארגיש שיוני משמעותי בסאונד?

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by Koby,

מישהו מכיר את האוזניות הנ"ל ויודע אם כדאי לקנות אותם? איך האיכות סאונד, נוחות וכו?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by sxs,

גודל החדר: 10 מ"ר. אני מחפש רמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה ולכן הבחירה היא זוג רמקולים. אני מתלבט בין רצפתיים למדפיים. אין בעיה של מקום אבל הבנתי שרצפתיים יכולים להיות אוברקיל לחדר כזה קטן(יחסית), למרות שאני מאוד אוהב באסים. התקציב הוא כ-4000 ש"ח לרמקולים ולמגבר. אני לא מבין במגברים אז אשמח לעזרה כאן... איזה סוג רמקולים הייתם ממליצים? יש חברה ודגם מומלצים? איפה אפשר לשמוע? תודה.

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by someone,

לשתיהן יש נתונים זהים לפי אתר היצרן, רק שהראשונה מתקפלת כזאת ויושבת על הראש, והשנייה מאחורי הראש.. מישהו יודע עם יש הבדל בביצועים שלהן? מי יותר טובה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by oshrinuri,

היי, עד לא מזמן טלוויזיית ה-LCD 32" הייתה בסלון. ההורים שלי לא היו מרוצים מאיכות התמונה, עקב מריחות רבות וחוסר פרופורציות [בתפריט של שידורי הממיר גם שיחקנו עם הפורמט 4:3 ו16:9, עדיין התמונה מוזרה]. הטלוויזיה הייתה מחוברת לממיר של YES דרך כבל SCART. עכשיו, הורדנו את הטלוויזיה לחדר המחשב ורציתי לשאול אם אני מחבר אותה למחשב דרך HDMI - DVI, ומפעיל סרט ב-720p, האיכות תהיה זהה לזו שעל מסך המחשב או גרועה יחסית? ואם היא אכן גרועה, איך אפשר לגרום לתצוגה להיות מיטבית? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  24. היי.. לאחר חיפוש אין סופי אחר head unit נורמלי (דגש על נורמלי, את aiwa/jvc אני לא מתכוון להכניס אליי לרכב...) שכולל כניסת AUX לחיבור ה iRiver H120 שלי, הדבר היחיד שמצאתי הוא הפיונירים בתוספת המתאם ל IP-BUS שעולה בארץ 600 שקל אצל עוזי רדיו... (פשוט עצוב.. מדובר על דגם שעולה 60 דולר.. ויש גם דגם שעולה 30 דולר ואותו הם בכלל לא מביאים). כך שאני דיי מיואש... עכשיו, עלה במוחי רעיון... נניח שאני שם מגבר שכולל כניסת RCA (כמו זה, למשל: MAGNAT Xcite 300), אני אוכל כשאני רוצה לחבר אליו את ה-H120 בלי שום קשר ל head unit (כלומר, נניח אפילו במקום. אני אנתק את ה head unit ואחבר את ה h120 במקום..) ולשמוע דרכו רגיל ? יש מצב?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by XMB,

שלומות לאחרונה רכשתי את הכרטיס מחו"ל במחיר מצחיק. אך התקשתי בהגדרות של הדרייברים המעצבנים במיוחד בוינדוס ויסטה. אז לעניין , שומעים בכל הרמקולים אך כאשר מפעילים מוזיקה הבאס לא מורגש בכלל , הוא בקושי עובד ובספק בכלל אם עובד , ז"א אם אני מנמיך לגמרי את הבאס בבקרה של הכרטיס אין הבדל בסאונד , ז"א שהוא בקושי אם בכלל פועל. אך כשאני הולך לSound בלוח בקרה ועושה על הבס טסט הבית שלי רועד , במה יכולה להיות הבעיה? אם זה משנה יש לי רמקולים Creative 5200 5.1 Windows Vista כמובן ש Creative XtremeMusic תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.