עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TAsraf,

אוקי בבעלותי אוזניות HD201 מינימליות שבשימוש כבר 3 חודש ככה שאני שומע בהם בוואליומים מטורפים (אצלי אף פעם לא חסר וואליום D:) שאני כנראה חצי חרש מזה אבל אני לא יודע מה לעשות אני אוהב כלכך מוזיקה שאני מרגיש שווה להיות חרש בישביל לשמוע את הסט של Domestic פשוט יצירה. אוקי אז השאלה שלי היא ככה כרגע בגלל שאני שדרן רדיו ולשדרני רדיו יש מיקסרים בד"כ יש לי מיקסר מדגם Behringer MX602A http://www.behringer.com//MX602A/MX602A_big.jpg עכשיו פעם ההיתי מגביר את האוזניות עם מגבר 220W של Kenwood משנות ה90 שמעו סבבה והכל מגבר איכותי שרף לאח שלי 5 רמקולים של 300W את הטוויטרים יותר נכון בקיצור עכשיו במיקסר שמתי לב בזמן החארון שאני משתמש בו ( חודש ) שהאיכות סאונד במגבר היתה יותר ט…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  2. Started by liiight,

לאחרונה קניתי את LEFT 4 DEAD, שבו שיתוף הפעולה בין השחקנים הוא קריטי להתקדמות. הגעתי למסקנה שאני צריך איזה מיקרופון כדי לדבר עם האנשים. עכשיו אני יודע שיש אוזניות + מיקרופון, אבל אני לא מעוניין באזניות, רק במיקרופון. למישהו יש המלצה? כמו כן יש לי דיבורית BLUETOOTH שכרגע אני לא יכול לחבר למחשב כי אין לDONGLE שלי דרייברים לVISTA. אבל זאת נראית לי כמו אחלה אופציה. מישהו משתמש בזה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  3. Started by starter123,

שלום לכולם קניתי מכשיר DIVX מדגם APEX DVX 4350 והבנתי שיש בעיה לעדכן לו קושחה בגלל שהוא מבוסס צ'יפ של SUNPLUS. בכל מקרה אחרי חיפוש מקיף מצאתי מכשיר של XORO דגם 2100 שמבוסס גם הוא על אותו צ'יפ וקיים באתר שלהם עדכון גרסא שלו השאלה היא אם אני יכול לעשות את העדכון של XORO ? או שלהחזיר את המכשיר לאריזה כמו שאמרו לי הרבה אחרים ופשוט לקנות את דגם 811 תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by amit11,

שלום לכם! קניתי מערכת קולנוע ביתית וערכת קריוקי כזאת עם מיקסר למיקרופונים וזה מתחבר דרך בננות עכשיו מאיפה שמתחברות הבננות מתחבר גם הפלאפון שלי שדרכו אני שם שירים עכשיו רציתי לדעת איך אפשר להפעיל אותם בו זמנית אם זה אפשרי? תודה לכל מי שיעזור זה חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  5. Started by ic10,

שלום האם במערכות 5.1 כששומעים מוסיקה ושאר דברים, האם שומעים אותם בכל הרמקולים למרות שמוסיקה היא ב 2.1? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by Omri643,

שלום לכולם. בזמן האחרון עלתה לי דילמה לגבי רמקולים וקולנוע ביתי: מה עדיף לקנות, מערכת סטליטים שכוללת: סאבוופר ושני רמקולים ב 700 שקל,של חברה מכובדת יחסית כמו ALTEC LANSING או LOGITECH. או מערכת שכוללת: שני רמקולים רצפתיים ומגבר, של חברת מדבקה. לא להציע בבקשה לקנות יד שנייה, אני לא מחפש כאן הצעה לרמקולים , זו שאלה כללית.

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by Master Boo,

שלום לכולם, החלטתי להקדיש קצת תשומת לב גם לנושא הסאונד במחשב שלי אני נוטה לכיוון כרטיס Audigy בשילוב עם רמקולים Logitech X-530. השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות את כרטיס הAudigy Value 7/1 של קרייאטיב, ולהשתמש רק ב5.1? או שזה חייב להתאים? שאלה בטח נובית, אבל אני נוב גמור בתחום. כמו כן אשמח לדעות על הבחירה שלי, אם יש משהו אחר מומלץ בתחום. תודה רבה על העזרה, אביתר.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by Gilzo,

יש לי את ה Logitech X540 וכשאני לא על מצב מטריקס ואני שומע מוזיקה נגיד בWINAMP אני לא שומע בסנטר בכלל הוא לא מוציא אבל כשאני רואה סרט למשל הוא מוציא.. זה תקין? שאלה שניה זה איך אני יכול לדעת שהדרייבר קול שלי מעודכן והכל כמו שצריך? יש לי רילטק שאלה אחרונה זה את האוזניות משנה איפ]ה אני מחבר? לקונטרולר של הרמקולים או ישירים למחשב? תודה רבה חברים!

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by BLASTER,

שלום אני רוצה לדעת אם אני מחבר מערכת סטריאו למחשב זה לא יגרום נזק כל שהוא למחשב או למערכת???????? ??? ???

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  10. שלום חברים, אני וחבריי בצבא מעוניינים לקנות מערכת קולנוע ביתית פשוטה לחדרינו בצבא, ושתכלול גם דיוידי DIVX. עשיתי חיפוש ומחיפושיי עלתה המערכת הבאה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GL3025&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap שהיא גם זולה וגם נשמעת מבטיחה. כמובן שאנחנו לא מצפים שמערכת זולה יחסית תהיה מדהימה, אבל לפחות שתספק את הסחורה - שמיעת מוסיקה באיכות טובה והנאה מוגברת מצפייה בסרטים. המערכת עולה 800 שקל כולל משלוח וכוללת דיוידי DIVX. השאלה שלי היא כזאת: מה לגבי מגבר/רסיבר? איפה הוא בתמונה? האם הסאבוופר של המערכת הזו כולל בתוכו גם מגבר מובנה, או שאולי המגבר היחיד שצריך הוא בעצם הדיוידי? אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. אני רואה באתר של באג דיוטיפרי מערכת קולנוע ביתית LG 534 5.1 מה שאני יודע עליה זה מה שכתוב באתר של באג 500W יציאת HDMI כניסת USB אבל הבעיה היא שאני מחפש בגוגל ובזאפ אבל אני לא מוצא את המערכת הזאת.. מישהו מכיר או יודע משהו על המערכת הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. http://www.sony.lv/view/ShowProduct.action?product=DAV-DZ20&site=odw_en_LV&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=HCS+Surround+Kit+%26+DVD+Player#tab האם היא משתלמת? האם יש משהו עדיף במחיר הנקוב?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by pavel19,

אם אני רוצה לחבר מערכת רמקולים 5.1 נגיד של לוג'יטק x 530 אני צריך לקנות כרטיס קול חזק או שאפילו מספיק לי כרטיס קול און בוארד ? תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by darkman,

אז ככה יש לי מערכת של JVC MX-D302T יש לי אותה כבר כמה שנים והיא עובדת טוב מאוד אבל אני רוצה להחליף רמקולים למה הם מתחילים לזייף הרמקולים מתחברים למערכת דרך שני כבלים פשוטים השאלה האם אפשר להחליף רמקולים? ועם כן חניות ממולצות והאם כדי להחליף או ששוה כבר לקנות מערכת חדשה? אביב.

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי סאב שמחובר לכרטיס קול ולסאב עצמו מחובר 2 רמקולים עכשיו אני רוצה לחבר למחשב עוד 2 רמקולים של מערכת אמרו לי צריך מפצל משהו האם זה המפצל שאני צריך ? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1832 אני מתכוון שאני יוכל לחבר לכרטיס קול עוד 2 רמקולים של המערכת סטיריו שיהיה לי 2 עם סאב ו2 רגילים סטריו מה מהאתר שהבאתי אני צריך למה ששאלתי?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by TheTNT.COM2,

כמה שאלות, אז ככה: 1) אם אני מחבר מפצל לכרטיס קול ונגיד שם לו רמקולים וגם אוזניות, זה פוגע באיכות שאני אקבל? עוד שאלה היא שקניתי לפני כמה חודשים AUDIGY 4 SE 7.1, כמו כן קניתי גם אוזניות אך לצערי מיהרתי עם הקנייה וקניתי אוזניות סטריאו (SENNHEISER HD 415) שעלו לי 450 שקל בצליל (אני יודע שסידרו אותי קצת במחיר). קניתי בעיקר כדי לקבל ביצועי סאונד טובים במשחקים, אך האוזניות שקניתי ממש טובות למוסיקה אבל לצערי הן גרועות למשחקי פעולה ברשת. 2)זה קצת שריטה אבל אני רוצה לקנות כרגע אוזניות שבאמת יתנו לי ביצועים טובים למשחקים, ברגע שאני אשיג את הכסף מהעבודה שאני חשבתי על לקנות את אלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5487, קיבלתי עליהן המלצות בתור אוזניות מעולות למשחקי פעו…

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by SuperSagi,

שלום, האם המפרט הבא חזק מספיק בכדי לנגן סרטי HD באיכות 720P ו-1080P? Core 2 Duo E8400, 3.0Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EG43M-S2H (775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI, 1394a Corsair DHX 2*2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata II * 2 Thermaltake Mozart SX Media Lab Chassis Series Silver

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by TheDiesel,

אהלן. יש שלוש מקרנים שאני מתלבט ביניהם: JBL Harman Link Bar Bluetooth Bose TV Speaker Samsung HW-A650 430W Ch3.1 מה לדעתכם הכי מומלץ?

19. שלום. רכשתי ב 130 שקל מקרן שיכול להגיע גם למחיר 1500 שקל. יכול להיות שזה חיקוי סין עלוב, לא אכפת לי ממש זה היה הימור. מה שמטריד אותי מה המכס עושה לגבי דבר כזה? למקרן יש חיבור HDMI וקראתי שחשוב להם למכוס מכשירים עם HDMI יש לי קבלות ששילמתי 130 שקל על המקרן, זה עוזר לי? עריכה: כמו ציינו פה הדיל הוא עוקץ. מזל שזה רק 130 שקל למרות שאני קונה וותיק באיביי. זו פעם ראשונה ש"נעקצתי". קראתי שאנשים נעקצו בסכומים של עד 1000 שקל. איביי הסירו את המשתמש ואת האייטם. והכסף אמור לחזור אליי אני מקווה (: וזה היוזר http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=xiangqian29&myworld=true&items=25&iid=-1&de=off&which=negative&interval=365

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום רב, אני מאוד חושק בטלוויזיה הזו בתור מסך מחשב. 1) האם אחווה Input lag במשחקים ? 2) הכרטיס מסך שלי יש יציאת DP (הHDMI מחובר לרסיבר שלא תומך ב-3D). האם ישנו ממיר DP ל-HDMI שיידע להעביר תכני 3D ו-HD לטלוויזיה ? אם כן, אודה לקישור למוצר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by avi333,

ראיתי את הדבר הזה באינטרנט ואני לא יודע אם זה מתחבר ליציאה של הצינג'ר עצמו או של הרדיו דיסק שתומך בשליטה בצ'ינג'ר וחבל שאני יפרק תרדיו דיסק סתם..... אז תעזרו לי בבקשה וזה גם שונה מכל המוצרים האחרים בגלל שפה יש לו יציאות סטריאו אז זה יותר איכותי מיציאת אוזניות רגילה לפי מה שהבנתי

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. השאלה בכותרת.. אני יודע שאפשר לחבר דרך וידאו אבל בטוח יש איזה מתאם הרבה יותר זול מוידאו... פשוט צריך מתאם רק ליציאת וידאו.. אוודיו אני יעביר ישירות למערכת... למישהו יש מושג אם יש כזה מוצר? אם כן איפה אפשר להשיג \ לבנות לבד אפילו אם זה פשוט.. תודה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אני רוצה לחבר ממיר של יס רגיל למסך מחשב שלי דרך VGA. בשביל זה אני צריך מתאם RCA to VGA. מצאתי אחד שנראה פשוט באיביי: http://cgi.ebay.com/VGA-to-TV-S-Video-RCA-AV-OUT-Converter-Adapter-Cable_W0QQitemZ250436413123QQihZ015QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem יעשה את העבודה כמו שצריך לדעתכם? וחשבתי שחייבים בכלל טרנסקודר בשביל סוג כזה של המרה.. :s05: ואני יודע שיראו דיי גרוע, אבל אני גם ככה יראה טלויזיה ממרחק של איזה 2 מטר מהמסך כך שאני כבר בטח לא ישים לב לפיקסליזציה ממרחק כזה תודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by Alex89,

כשאני מכניס קובץ טקסט לנגן אז הוא מחלק לי את המילים ולא יורד כל סוף מילה או שורה למשל: כשאני מכניס קובץ טק סט לנגן אז הוא מח לק לי את המיל ים ולא יורד כל סוף מילה או שורה משהוא בסגנון הזה. האם יש פתרון לבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by ilyadd,

מה אתם חושבים על זה: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=gminihs200&Cat2Cat1ID=5033&Cat2ID=0&aff=Zap

• 5 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים