אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לאוזניות שימשו לריצה אבל חשוב שיהיה להן איכות סאונד טובה... במחיר של 150 - 200 (או בדולרים 45$ אח שלי בארהב)
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, האוזניות שמגיעות עם הH320 ממש לא נוחות חשבתי על אלו מה אתם אומרים עליהם: Sennheiser HD 457 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177 בבקשה, זה דחוף!!!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
למה אם אני מחבר את אותם רמקולים פעם אחת למחשב ופעם אחת לדיסקמן אז במחשב אני יכול להגיע לצליל יותר חזק?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ניסיתי כבר כמה סרטים לצרוב , כתוביות באנגלית הוא מצליח לקרוא , אבל עברית הוא רואה כג'יבריש , האם ישנו עידכון מבית lg לבעיה הנ"ל...?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לפי שמועות אם מותקן לך SP1 של VISTA יכולות הכידוד DD והDTS חוזרים הדריברים מותקנים כבר אבל אין לי SP1 כך שעוד לא בדקתי את זה, אם למישהוא יש SP1 וX-FI אנה דבחו. לינק http://asia.creative.com/support/downloads/
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
Creative CT4810 כמובן שזה פריט אספנות כמה לדעתכם אני אוכל לקבל עליו?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עם ירידת מחירי נגני ה- DVD אל מתחת ל- 300 ש"ח, החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר לטלויזיה הגרוטאה שאני מחזיק. הבעיה היא שבמחירים האלו יש אך ורק מכשירים שמעולם לא שמעתי עליהם... יש המלצות? הדרישות: * מכשיר זול * RPC-1/Region Free * יציאת SCART. יכולת קריאת DivX לא תזיק, אבל לא הכרחית. אם אפשר, נא לציין איפה ניתן לרכוש את המכשיר. ביצעתי חיפוש בפורום, אבל ההודעה האחרונה בנושא היתה מתחילת 2005.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש את הקישור / שם של התוכנה לא מצאתי בחיפוש :\ התוכנה על שרתים של "קוד פתוח" וגם ניתן להוריד את הקוד שלה (אם זה יעזור לכם למצוא לי)
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הסט הראשון הסט השני מה עדיף בין אלה?! מי איכותי יותר? חזק? איכות צליל? בבקשה תמליצו לי.. ותנו לי הבדלים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי שאלה... מצאתי היום מתחת למיטה שלי כרטיס קול ישן של קריאטיב...הדם שכתוב עליו הוא model: CT4810 עכשיו השאלה היא האם הוא יותר טוב מהכרטיס קול אונבורד שיש לי (realtek ac'97)...??? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ל-MP3 לא חייב משהו מקצועי (בדרך כלל כבל דק נקרע לי תוך כדי ריצה)
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי לוח אם EP-8KDA3J של epox, הדרייברים באתר של epox לא עובדים ואני צריך למצוא דרייברים לכרטיס קול תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן! עד עכשיו היו לי אוזניות (ז"ל) מעולות של סוני. עכשיו אני צריך לקנות חדשות, והן מסתובבות איתי דיי הרבה. יש לי את האפשרויות הבאות: סוני פשוט- 50 שקל סנהייזר mx300- 80 שקל סנהייזר mx400- 100 שקל מה כדאי? האם כדאי להשקיע בסנהייזר? תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל... 512 מגה , חריגה קטנה מאוד מה-350 שקל.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא שמיעת מוזיקה . עכשיו ראיתי מספר רמקולים שקראתי עליהם ביקורות רבות פה בפורום המצויין. אני מתלבט בין ה ATP3 , לCREATURE מה יותר טוב לשמיעת מוזיקה ? כמו כן יש דגמים נוספים של ALTEC ושל JBL ברמות מחירים קצת גבוהות יותר אך מכיוון שמחר אחותי טסה לחול אז מחיריהם יהיו נמוכים מהרגיל לכן אני צריך את תגובתכם המהירה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
העדפה לזוג רמקולים סטריאו עם מגבר מובנה..מיועדים לחיבור למחשב. סדר גודל של 800 ש"ח. עדיפות לרמקולים בעלי צליל צבוע ומהנה לשמיעה [עם דגש על תחום הבאס] מה לגבי סדרת SOLO של MICROLAB? http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-7.htm
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אחי מחפש מעין HTPC לבית. שידע לנגן HD, מוסיקה וכו'. הוא מצא לינק לנגן הזה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=296138678&sog=C-MP3Player האם זה כדאי? או שעדיף כבר לרכוש מחשב שישמש כHTPC? ושאלה נוספת, הוא מחפש גם מקרן בסביבות ה5000 שח שמיועד לצפייה בסרטים ומשחקים. מרחק בערך 3-5 מטר. תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב על הנושא הזה. יש לי מערכת קולנוע(הרסירבר בדיוידי עצמו).קניתי מחשב חדש ורציתי לשמוע מהמחשב דרך המערכת. קניתי כבל PL TO 2RCA חיברתי כמו שצריך,ואני שומע חלש את המוזיקה מהמחשב ויש רעש חזק כמו כן, המסך רועד בזמן שהכבל מחובר. שאני מחבר את הכבל במקום למחשב לדיסקמן או כל דבר אחר ,זה יעבוד טוב... אגב,שאני מחבר את הכבל לכונן CD יציאה של האוזניות גם יהיה רעש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני כרגע עובד עם הדרייוורים שבאים עם הכרטיס אבל ראיתי שהם די ישנים . בעידכונים של WINDOWS UPDATE יש דרייוורים חדשים שהוא ממליץ להתקין אבל כל פעם שאני מנסה להתקין אותם המחשב מאתחל את עצמו באמצע ההתקנה.. מישהו נתקל פעם בדבר כזה ?! תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי אז בעקרון אני צריך מה שכתוב בכותרת, פשוט הלכתי לזאפ ויש מבחר עצום, לכל חברה גדולה יש עשרות דגמים..... נאבדתי הייתי שמח אם היה משהו שקורא DVD (40+ אלבומים בדיסק בודד זה נחמד) אבל הדברים היחידים שעושים את זה זה איזה מערכת JVC - KDDV4200 שיש לה בזאפ ביקרות על הפנים (גם לא מופיעה באתר של JVC) ומוצרים של חברות לא מוכרות כמו LANZAR שמכאלה הייתי מעדיף להמנע אה כן עוד שאלה מערכות עם כניסת USB תקבלנה כל התקן USB (למשל קורא כרטיסים או אפילו הרד דיסק נייד) או רק דיסק-און-קיי למיניהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי, בעקבות מעבר דירה קרוב,הייתי רוצה לרכוש לעצמי טלוויזיה חדשה ביחד עם מערכת סאונד הכוללת מן הסתם רמקולים ורסיבר. התקציב לשניהם ביחד הוא כ-10,000- 8000 ש"ח,אם יש משהו בפחות,מה טוב... כנגן אני ארכוש PS3 (אחד נשאר בבית של ההורים) שאני מאוד מרוצה ממנו בסה"כ והוא כמובן משמש אותי גם למשחקים. תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אם קיים דבר כזה, אני צריך תוכנה שתוכל להוריד רעשי רקע מקטעי מוסיקה שהקלטתי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם nforce 4 אבל אני צריך לדעת אם הכרטיס קול שלו הוא טוב ובמיוחד למערכת של 7.1 רמקולים או שכדאי לקנות כרטיס קול בנפרד
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי טלויזיה של טושיבה בדגם 42AV500. ואני מחבר אותה למחשב נייד שיש לו יציאת VGA. בחוברת הוראות יש מספר רזולוציות שמומלצות לכיוונון המחשב כשהוא מחובר לטלוויזיה. השאלה שלי האם ניתן לחרוג מהרשימה הזו, האם רזולוציה שלא רשומה שם עלולה איכשהו לפגום בLCD? הסיבה שאני שואל את זה היא מכיוון שאני רוצה לראות סרטים (ובעיקר HD) ומשום מה אני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה שתוריד את השורות השחורות. אני יודע שעדיין אמור להישאר מעט אך כשאני מנסה השורות השחורות ממש תופסות חצי מהמסך ולא כמו נגינה מדיוידי למשל. שאלה נוספת, אם אני כן יכול לשנות את הרזולוציה האם לשנות אותה כל פעם לפי הסרט שמנוגן לדוג': 800*1920 534*1280 אלה דוג' מסרטים שהורדתי בפורמט MKV. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-