עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חיברתי לא מזמן את המערת סטריאו שלי למחשב (לפני זה השתמשתי ברמקולים הכי פשוטים שיש), והאיכות עכשיו יותר טובה ממקודם אבל אני יודע גם שאפשר להגיע הרבה יותר רחוק. לפני שבוע הייתי אמור לקבל את ה KLIPSCH PROMEDIA 2.1 THX ממישהו שטס לארה"ב אבל בסוף הוא לא הביא כי הוא חזר יומיים קודם, לא חשוב, השאלה שלי היא כזאת, יש תחלופה למערת הנ"ל באיזור ה1000 שקל? בארץ או בחו"ל (כולל הובלה)? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by merlin_77,

ובמידה וכן יצליח להחזיק 1080P יצליח להחזיק בנוסף אאודיו 5.1? תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by TALIGAL5,

שלום לכולם אני מחפש את הלוח למערכת הHTPC שאני בונה(רק אינטל) העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-‏EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה גל

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RQ6880

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. אבל חשוב מאוד שהאוזניות יהיו באותו האורך ולא שאוזנייה אחת תהיה ארוכה יותר מהשנייה כמו שיש בהרבה אוזניות כאלו שאחת שמים באוזן והשנייה ארוכה יותר כי היא באה מסביב לצוואר.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by Tommy,

Logitech Z-5300

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  7. למרות שאני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אני אשמח לקבל הצעות למערכת מפציצה לרכב...שכוללת סאב וופר מגבר וכל זה... תודה לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  8. אני עובר דירה אז החלטתי לשדרג את המערכת ,אני צריך מערכת 5.1 ומגבר. אני רוצה לחבר אותם למחשב ולטלווזיה. רציתי לדעת אם אני קונה מערכת שיש לה 2 רמקולים קדמיים עומדים יהיו טובים למוזיקה? בעיקרון הרעיון הוא לשחק במחשב עם ה5.1 לראות טלווזיה עם ה5.1 ולשמוע מוזיקה עם 2.1,אפשרי לעשות דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. הכי חשוב איכות הסאונד, ואחרי זה נוחות השימוש. תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  10. יש לךי לוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=607 ואת הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 אני מבחר את הרמקולים לכרטיס הקול שבלוח אם ורק 2 רמקולים עובדים התקנתי את התוכנה של הכרטים קול ואני לא אך להגדיר גם בתוכנה וגם במערכת הפעלה שהם יעבדו ??? אני יודע שבסרטים לא תמיד הם צריכים לעבוד כולם אבל הרמקול המרכזי לפחות צריך לעבוד במוזיקה ... תודה מראש .........

11. Started by fuck off,

יש חיה כזו? אם כן איך היא נראת ואיפה אפשר לקנות אותה? כי אני צריך להקליט את המורה בבצפר כי אני לא מספיק לכתוב... :-[

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. שלום לכולם אני מנסה להתקין את התוכנה של הכרטיס על מחשב חדש ונתקל בבעיות של התקנה לאורך כמה ימים אשמח לעזרה מפורטת ככל האפשר תודה שמוליק

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. Started by Axel Foley,

מישהו יודע אולי איך אפשר לגרום ל-MICRO ZEN שיתמוך בעברית. חוץ מהשטות הזאת הנגן הזה משהו לפנים. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. שלום יש לי בכרטיס קול (XTREMEMUSIC) חיבור כזה משונה קצת מזכיר בגודל חיבור DVI כזה האם הוא איכותי יותר? איך הוא נקרא? והאם כדאי לחבר בוא מערכת 5.1? ומזה חיבור קואקסיאלי הזה שכולם מדברים עליו איך הוא נראה? תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by sxsxservo,

יש לי דיסק קריוקי . לא מצליח להפעיל אותו על המחשב וכן גם לא מצליח לצרוב אותו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by ccc,

http://www.dealznet.com/had20.html יש למטה דסקריפשן עם נתונים. הם טובים ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. היי, בעקבות מעבר דירה קרוב,הייתי רוצה לרכוש לעצמי טלוויזיה חדשה ביחד עם מערכת סאונד הכוללת מן הסתם רמקולים ורסיבר. התקציב לשניהם ביחד הוא כ-10,000- 8000 ש"ח,אם יש משהו בפחות,מה טוב... כנגן אני ארכוש PS3 (אחד נשאר בבית של ההורים) שאני מאוד מרוצה ממנו בסה"כ והוא כמובן משמש אותי גם למשחקים. תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. 1) אני רוצה לקנות סראונד לחדר, משהו בסגנון של המותגים האלה. השאלה שלי היא האם המערכת מגיעה עם רסיבר? האם הסאב משמש כרסיבר או משהו? אני פשוט רוצה לחבר את המערכת גם לטלויזיה, לא רק למחשב, ובטלויזה אין לי כרטיס קול 5.1... 2) על איזה מערכת אתם ממליצים? אפשר להשקיע עד ה2000 שקל ככה. תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. אפשר להשתמש ב PVR 150 על VISTA גם בלי ה Media Center? אם כן - בעזרת איזו תוכנה?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  21. יש לי כבל SVIDEO בצד אחר ובצד שני כבר בננה צהובה ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזה הכרטיס מסך שיש לי הוא 7900GT זה הכבל שיש לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by GamesFreak,

היי. אני מחפש נגן MP3 לא יקר מידי.. התקציב שלי הוא 1400 מקסימום. הוא חייב להיות מבוסס דיסק קשיח עם לפחות 15 ג'יגה.. וצריך שתיהיה תמיכה בתיקיות.. אהה ולא איכפת לי מחוסר תמיכה בעיברית. רציתי אולי את זה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=37913&sog=C-MP3Player אבל הוא נראה לי מסכן כזה.. איזה עוד אפשרויות יש?

23. היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by langa,

מישהו יודע להגיד לי באיזה מקודד של MP3 כדאי להשתמש? אני מקודד שירים מדיסק בתוכנת CDEX. שם יש אפשרות לקודד בMP3 אך יש מספר גרסאות - I, II ,II.5. כשבוחרים גירסה I יש אפשרות לבחור SAMPLE RATE עד 48000 KHZ. כשבוחרים II יש SAMPLE RATE של עד 22000 KHZ. II.5 יש עד 11800 KHZ. רציתי לשאול איך זה משפיע על האיכות כי הגודל של הקובץ יורד כשבוחרים SAMPLE RATE יותר נמוך. ומה כדאי לבחור?

25. Started by DeadHunt,

הוא כאלו לא פועל אבל הוא פועל... בדקתי במחשב השני.. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים