עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש LCD לשימוש בחו"ל מוצע כאן מסך LCD - דגם LA46M81B - (סמסונג "46) - במחיר של כ - 4,500 ש"ח המסך הוא מתצוגה - חנות טובה ואמינה - כולל אחריות לשנה איך המסך הזה ???? יש להם אחד בלבד - לכם דחופה תשובתכם ... תודה מראש *** יש להם עוד מסך מתצוגה - LG 47LB7RF - (של LG גודל "47) - מחיר 3,900 ש"ח אנא חוות דעתכם המהירה .... הרבה תודה מראש

2. המעבד שלי - 2180(כן כן יודע הוא חטיאר כבר)בOC ל3 ג'יגה ,4 ג'יגה זכרון פנימי ומערכת הפעלה ויסטה. יש הרבה כרטיסי טלויזיה פנימיים במחירים זולים יחסית,הבעיה שאני פוחד שהמחשב יהפוך איטי בזמן הקלטה,יש המלצה לכרטיס טלויזיה (עד 200 שקל) שלא יכביד יותר מדי על המחשב? בנוסף,מה ההבדל בין האנלוגי לדיגיטלי?בהנחה שיש לי צלחת לווין,יהיה הבדל באיכות בין דיגיטלי לאנלוגי? ומשהו נוסף,את הכרטיס טלויזיה מחברים למסך,כן?יש כרטיס טלוויזיה עם יציאת HDMI? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by dagidag,

מישהו מכיר את הרמקולים האלו ויכול לעזור בהחלטה?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. האם ניתן להפוך אוזניות קשת לעורפיות באמצעות מוד? מדובר ב AKG K518.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by nir567,

אהלן! 1. למה אני לא לרואה את המסך של המחשב שלי על הטלוויזיה(LCD 26" של גרונדיג, חדשה ואני מתלהב!!) אחרי שאני מחבר את המחשב מה s-video ל scart של הטלוויזיה? 2. איך אני משיג תמונה יותר ברור ויותר חדה במעבר מהמחשב לטלוויזיה? ישנן אי אילו הגדרות במחשב\טלוויזיה שצריך לשנות? תודה!!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  6. ברצוני להזמין מחול נגן עד ג'יגה בזול, משהו כמו עד 200 ש"ח... אבל תביאו הצעות. תודה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. היי, יש לי שבוע להחליט מה אני קונה, ואני צריך את עזרתכם. אז ככה. הסלון מואר, צפייה לאורך כל שעות היום/לילה, מרחק צפיה 3.3 מטר. כרגע אני רואה 50% טלוויזיה רגילה (בלי שום ממיר- מחובר ישירות לקיר (כניסת RF?)אז אני צריך מסך עם כניסה כזאת) 50% DVD הורדות מהאינטרנט (חלק מהסדרות ב HD ולדיוידי יציאת HDMI שאוכל לחבר למסך) אם זה משנה משהו באיכות השידור לעומת האנטנה שאיתה אני קולט עכשיו, אני מעריך שתוך שנה אתחבר לאחת מהחברות יס/הוט. אני מעדיף מסך עם מספר כניסות HDMI (דיוידי, ממיר בעתיד וכו) תקציב: סביב 5K יאללה תנו בראש!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by ido2309,

שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגביי הרמקולים והרסיבר הבאים: זה הרסיבר: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=833 את הרמקולים יצא לי לשמוע ומאוד התרשמתי. לגביי הרסיבר, כאן יש לי התלבטות האם להמשיך בקו עם הרמן קרדון, או ללכת על רסיבר של פיוניר שאמור לתת לי יותר עוצמה. אלו הרסיברים: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=876 http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=859 כמובן שאשמח לשמוע עוד דעות\הצעות תודה מראש על כל תגובה, עדו

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  9. Started by RGL2006,

שלום לכולם אני מנסה לחבר את הX-BOX למחשב לכניסה אופטית שיש לי בכרטיס קול שאני מגדיר ב X-BOX סטריאו שומעים טוב שאני משנה את זה לדולבי דיגיטל שומעים רעשים בלבד תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by Jack_g,

אני רוצה לקנות נגן MP3 שעובד עם דיסקים של 8CM אלו של 250מגה היחיד שאני ראיתי זה הTEAC MP330: http://www.teac.com/DSPD/DesktopMP3.html שהוא בעיקרון מצויין רק מה יש לו 8 שניות של ANTISHOCK ל MP3 וזה קצת נורא, אז רציתי לשאול אם אתם מקירים משהו יותר טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. אחי מחפש מעין HTPC לבית. שידע לנגן HD, מוסיקה וכו'. הוא מצא לינק לנגן הזה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=296138678&sog=C-MP3Player האם זה כדאי? או שעדיף כבר לרכוש מחשב שישמש כHTPC? ושאלה נוספת, הוא מחפש גם מקרן בסביבות ה5000 שח שמיועד לצפייה בסרטים ומשחקים. מרחק בערך 3-5 מטר. תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by shpring,

שלום לכולם . יש לי נגן : I-River H340 . ורסיבר YAMAHA : RXV-1000 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv1000.html קניתי כבל שבצד אחד יש לו 2 חיבורים (למערכת), ובצד שני חיבור בודד לנגן . השאלה שלי : אני שומע הרבה רעשי רקע וצרצורים (ברמה כזאת שאי אפשר לשמוע ... ) . מה דעתכם ? יש משהו שאפשר לעשות בנידון ? מישהו ניסה זאת בעבר ? טיפים ? תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  13. היי! אני רוצה להעביר כמה קלטות טייפ לתוך המחשב. חיברתי את המערכת סטריאו ע"י כבל מצד אחד קיימת בננה אחת המתחברת אל הכרטיס קול (LINE-IN) מצד שני יש שני ראשים אדום ולבן אם אני לא טועה (RCA) מנסה לבצע הקלטה ע"י תוכנת הקלטה ,לא שומעים כלום בקובץ שנוצר. אבקש את עזרתכם בנושא. תודה!

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by sxsxservo,

יש לי דיסק קריוקי . לא מצליח להפעיל אותו על המחשב וכן גם לא מצליח לצרוב אותו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. היי, בעקבות מעבר דירה קרוב,הייתי רוצה לרכוש לעצמי טלוויזיה חדשה ביחד עם מערכת סאונד הכוללת מן הסתם רמקולים ורסיבר. התקציב לשניהם ביחד הוא כ-10,000- 8000 ש"ח,אם יש משהו בפחות,מה טוב... כנגן אני ארכוש PS3 (אחד נשאר בבית של ההורים) שאני מאוד מרוצה ממנו בסה"כ והוא כמובן משמש אותי גם למשחקים. תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  16. שלום לכם, בקושי אני מסתדר עם ה-4 שקעים שיש לי באלפסק ואין לי מקום לעוד שקע. לכן אני מקווה שלא נדרש חיבור לחשמל.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by elad2k,

יש לי במחשב כרטיס קול של אודיגי 2 עם יציאה spdif (חיבור של בננה כזו) וכרטיס אונבורד איכותי עם יציאה אופטית (לוח ABIT AN8) ורסיבר בסלון. יש לי בעיה לחבר בין השניים עקב מרחק של 6 מטרים. יש לכם רעיון איך אפשר לחבר בין השתיים בצורה דיגיטלית? יש כבלים באורכים הללו? תודה לעונים, אלעד.

18. יש לי כרטיס קול: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk. הסאונד של המחשב חשוב לי מאוד כי אני משחק בהרבה משחקים חדשים שמשקיעים הסאונד שלהם, אני שומע המון שירים ( המון הכוונה לזמן ) ובקיצור הסאונד הוא מאוד חשוב לי. אז אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס קול שלי? האם הוא טוב, או שווה להחליף אותו למשהו טוב ורציני יותר? ואם כן למה וכמה הוא עולה. נ.ב יש לי קצת בעיות בסאונד כי כל שעה שומעים פיצפוץ קטן.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by -Sky_Lord-,

למישהו יש את המכשיר? איך הוא? אני יכול להשיג אותו ב250 דולר, זה 20GB אישית לא איכפת לי ממראה, אני מעדיף פונקציות ושימושיות (אני מעדיף לדוגמא iRiver מiPod)

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by deyan,

שלום, משהו יכול לעזור לי בבחירה של כרטיס טלוויזיה שיש לו גם יציאה לטלוויזיה רגילה(S-VIDEO) וגם שלט למדיה סנטר תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by MidNighT RaceR,

ככה יש לי מערכת ישנה אבל הרמקולים שלה ממש ממש טובים, איך אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב שיפעלו איתם? אני יודע שזה לא כל כך קשור לנושא אבל זה הכי מתאים לפה השאלה שלי זה יותר אם כדאי מבחינת איכות וכאלה ואם זה מתאים למשחקים *אם למישהו יש דבר כזה אשמח לדעת אם כדאי ושווה לעשות את זה....*

22. Started by deso,

אני רוצה רמקולים חדשים אז אני רוצה שתתנו לי עצות ואל תתנו לי הצעות של רמקולים עד מחיר של 100 שקל, רמקולים טובים.. אז אני רוצה לדעת ל100 שקל איזה RMS מומלץ ומהו בדיוק,הרכב רמקולים מומלץ 2.0 או 2.1 תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by Adielion,

מה ההבדל בין האיכות של דיסק לאיכות שמע אחרי העברה לפורמט MP3 ע"י המחשב? מה ההבדל בין נגן MP3 ונגנים אחרים למה יש הבדלים במחירים? איך בכלל מודדים מוזיקה ואיכות של מוזיקה? איך האיכות של MP3 בפלאפון סלולר? תודה למי שיבהיר לי את זה ,יש לי עוד שאלות אבל בעקרון תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. מישהו יכול לתת לי תדריך ענייני על הנגני PMP שאפשר לקנות עכשיו? ואם יש נגנים ששווה לחכות בשבילם שיצאו? ומהו הנגן האידיאלי? תודה רבה

25. Started by roy_BB,

מה דעתכם על הרמקולים האלה?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.