אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי את הכרטיס, הרכבתי אותו והכל היה בסדר. לאחר מכן הייתה לי בעיה באחד הזכרונות (חשבתי שזאת היתה בעיה גם בלוח אם ושלחתי לחנות אולם לא נתגלת שום בעיה). הרכבתי מחדש את המחשב, התקנתי את הכרטיס והפאנל הקדמי לא עובד. הוא מקבל חשמל (אם אני מרים את הפקק של החיבור האופטי אני רואה אור) אולם הוא לא מעביר סאונד לאוזניות/חיבורים אופטיים או קואקסלים. בדקתי שהוא מחובר כמו שצריך לכרטיס קול והוא מחובר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
משעמם לי בעבודה במהלך המשמרת, אז אני שם את ה-X5 על הווליום הכי גבוהה ואת האוזניות על השולחן. האיכות לא משהו מן הסתם, ולא שומעים כל כך ברור, אבל לבנתיים זה עדיף כל כלום. בגלל זה אני חושב לקנות מערכת ניידת קטנה, קוראת דיסקים או מה שלא יהיה, ולהעביר איתה את המשמרת במקום עם ה-X5 (שהסוללה לא מחזיקה מעמד אגב, נשחקה לגמרי!). אני לא מחפש את הכי איכותית, כי התקציב מאוד דל. אבל יש משהו נורמלי בסביבות ה-500 שקלים? עם איכות קול טובה. (מטאל).
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לפי מה שכתוב הוא מתפקד ממש עם כל מה שצריך, איפה ההבדל בינו לבין כרטיס טלויזיה ? http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog_Digital+PVR/PCTV+Hybrid+Pro+Stick+%28320e%29.htm
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קניתי נגן DVD DIVX/MPEG4 שתומך בכל הפורמטים כולל כתוביות עברית. כשהכנסתי סרט מקורי הכל היה בסדר אבל כשהכנסתי סרט בפורמט XVID התצוגה הפכה לשחור/לבן (כולל תפריט ה SETUP של המכשיר). לאחר מספר נסיונות הסרט נטען טוב וראיתי צבעים כרגיל. איפה טעיתי? איכות הקובץ? איכות הדיסק? אולי צרבתי לא נכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש כ.קול חדש בתקציב של עד 500 ש"ח. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא SBLIVE 5.1 על רמקולים של לוג'יטק Z-640. מצפה להמלצות...גם ממך אנטולי (THE ALL KNOWING).
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום ידידה שלי מוכרת IRIVER 512 MB IFP-399T ב160שקל. אני יודע שזה נגן ישן בן כמה שנים אבל גם המחיר טוב. מישהו מכיר את הנגן הזה ויכול להגיד לי את המאפיינים שלו? או אם אתם מוצאים באינטרנט מידע עליו כי אני לא. קיצר כדאי לי לקנות או לא?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מגבר בן שנתיים וחצי.המגבר לפני כמה ימים הפסיק לתת לי ווליום .לפעמים הוא עובד רגיל ולפעמים הווליום הוא נמוך מאוד ורק עם ממש מגבירים שומעים קצת. משהו יןדע מה התקלה ומה הנזק הכספי של תקלה כזאת.?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קניתי את ה-x5l, הנגן מצויין, אבל מידי פעם מרגישים את תנועת מחט ה-HD, ושומעים נקישה, אני לא יודע אם זה טבעי או לא, זה לא נשמע כמו בעייה, אבל הבנתי שהם אמורים להיות שקטים...פרט לכך אין בעייה. ועוד משהו ... אני מעביר תמונות בפורמט הנתמך והוא לא מציג אותם וזורק הודעת שגיאה, מישהו נתקל במשהו דומה בנגן הזה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון, זה ה-HTPC שלי. מעבד: AMD Athlon 4000+. זיכרון: 1GB 667MHZ. כ. טלויזיה: PVR 150 של האופנג לוח אמ: ASUS M2A-VM HDMI. דיסק קשיח: 500GB. מה עוד? מערכת הפעלה ויסטה עם Media Center. טוב. נתחיל מהבעיה הראשונה והמציקה ביותר. 1. יש רעשים סטטיים בזמן הקלטה תוכנית מהממיר. כבר כתבתי בעבר על הבעיה הזו ואני אכתוב שוב. הממיר מחובר ל-HTPC (לכ. הטלויזיה) דרך יציאת 21 פינים בממיר לכניסת RCA בכ. טלויזיה. ה-HTPC מחובר עם כבל קוקסיאלי למגבר ובשביל התמונה, כבל HDMI שמחובר לטלויזיה (שגם איתו יש בעיה... אפרט בהמשך). עכשיו, מה הבעיה? אם אני רואה "טלויזיה בשידור ישיר" דרך המדיה סנטר, הסאונד נתקע לפעמים לחצי שניה וכל כמה שניות יש קול כזה של פיצוץ מהרמקולים. רק כדי …
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום .. יש לי קובץ וידיו WMV עכשיו אני רוצה להמיר את הקובץ הזה ל AVI כדי שאני אוכל לצפות בו ב DVD .. עכשיו כשאני ממיר את הקובץ אז נהיית בעיה בקול הוא לא הולך עם התמונה .. איך אני מסדר את זה?? ועל איזה תוכנות להמרה אתם ממליצים ?? תודהה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
סיגנל דיגיטאלי אמור לאפשר ניוד מידע ל-10-15 מ' בעזרת כבל DVI/DVI סטנדרטי ללא צורך בהגבר וללא אובדן איכות, יש מי מביננו שבדק זאת בפועל ? HTPC מחובר ל-LCD 42 הופך יותר ויותר נפוץ אבל מה מונע מאיתנו להוסיף בנוסף מקלדת ועכבר BT בחדר אחר שתנצל את אותו המחשב ממש ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי, עכשיו התיבה שיש לי מעולה כל מה שאני צריך זה את הרמקול עצמו איפה אפשר לקנות רק את הרמקולים? ואם רמקולים של רכב יכולים להתאים או שצריך "אום" שונה וכו'
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מבין שאני זקוק לpre-amp מסוג כלשהוא, אבל אני לא מתמצא בכלל ומפחד מהמחיר המצטבר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי לוח אם EP-8KDA3J של epox, הדרייברים באתר של epox לא עובדים ואני צריך למצוא דרייברים לכרטיס קול תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז לפני שתשאלו מה זה תקציב נורמאל אני יסביר - זה לא אוזניות ב1000 שקל וגם לא ב500 שקל חשבתי משהו בסביבות ה300 שאני ישמע בהם טוב.. השימוש הוא למשחקים ולמוזיקה... הםא מומלץ לקנות אוזניות+מקרופון ביחד? או מקרופון בנפרד? איזה סוג של אוזניות מומלץ למשחקים? "חיצוניות" או "פנימיות" יענו כפתור כאלה? יש שגם מומלץ שחורד בקצת מה300 ושוה אתה ההשקעה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לקנות אותו?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני עובר דירה אז החלטתי לשדרג את המערכת ,אני צריך מערכת 5.1 ומגבר. אני רוצה לחבר אותם למחשב ולטלווזיה. רציתי לדעת אם אני קונה מערכת שיש לה 2 רמקולים קדמיים עומדים יהיו טובים למוזיקה? בעיקרון הרעיון הוא לשחק במחשב עם ה5.1 לראות טלווזיה עם ה5.1 ולשמוע מוזיקה עם 2.1,אפשרי לעשות דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD וVCR בנפרד לשימושים שונים: הDVD ישמש לסרטים ולצפייה רגילה בלי כל מיני אפשרויות הקלטה, אבל אני רוצה שיהיה לו חיבור USB לDiskOnKey, קורא DIVX עם פורמטים של MP4, RM וכדומה. הVCR שאני רוצה צריך להיות איכותי (אני יודע שהמוצר ישן אבל חייב להיות אחד איכותי) והוא ישמש בעיקר לצרכי עריכה מקלטות וידאו, כך שהוא צריך להציג אותן בדרך האיכותית ביותר.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לHeadset פשוטה ומצלמת רשת באיכות סבירה.. שתיהן זולות (אם יבואו בעסקה ביחד זה טוב) ופשוטות אבל של חברה אמינה. ממש לא מחפש להשקיע פה הרבה כסף - הכל ישמש רק לשיחות באינטרנט.. 300 ש"ח זה המקסימום שאני מוכן להשקיע, וגם זה רק אם זה ממש יהיה שווה את זה כי אפשר להשיג משהו זול ב150. חשבתי על הבאות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1854&products_id=19123&PHPSESSID=383efff8dc07df3ee5ca815654b1e77f http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2902 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2759_522&products_id=16749 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2759_523&products_id=15642 אם יש תגובות עליהן או המלצות על …
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אתמול היה לי קול והכול היה בסדר,פתאום היום אני מפעיל את המחשב ואין קול \= חשבתי אולי קרה משהו לרמקולים,אבל חיברתי אוזניות למחשב וזה לא עזר...עדיין אין קול! מה שמוזר זה כשאני מפעיל את כרטיס הטלויזיה-יש קול (הרי יש 3 צבעים של חיבורים-ירוק,אדום וכחול; אז הכרטיס מחובר לכחול) מהי בדיוק הבעיה ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
להעברת שירים מcd לmp3 או ל wma . איזה קידוד הטוב ביותר להעברה ב lossy codec ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ראיתי את אלה http://tms.co.il/product/2561 מישהו מכיר אותם ויודע איך הם? אני צריך חוות דעת הם דווקא נראים דיי טוב ואם הם לא טובים כמו שהם נראים אתה מוזמנים להביא לי סט רמקולים אחרים מאותה חנות עד 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס Hauppage PVR 150 שהכי פופלרי כיום לכרטיסי טלויזיה. קניתי אותו עם שלט ומשדר של מייקרוסופט שיעבוד על WIN XP PRO. חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה. אני רוצה לחבר אותו ליס מקס. היס מקס מחובר לפלזמה בRGB. את הכרטיס חיברתי ב SVIDEO ליס מקס ובחיבורי אודיו רגילים. שיניתי בהגדרות של יס מנק בהגדרת יציאת SCART. שיניתי לאפשרות האמצעית שזהSVHS . הצבע שאני רואה במחשב אחרי זה הוא שחור לבן. לאחר מכן קניתי מתאם SCART חיברתי אותו ליס מקס ואליו חיברתי את הכבל SVIDEO. עדיין רואים שחור לבן. כאשר אני משנה נגיד לקומפוזיט הצבע ביס מקס נהפך לצבע דהוי אבל במחשב פתאום רואים צבעוני. אני צריך עזרה חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות שימשו לריצה אבל חשוב שיהיה להן איכות סאונד טובה... במחיר של 150 - 200 (או בדולרים 45$ אח שלי בארהב)
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-