אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אתמול היה לי קול והכול היה בסדר,פתאום היום אני מפעיל את המחשב ואין קול \= חשבתי אולי קרה משהו לרמקולים,אבל חיברתי אוזניות למחשב וזה לא עזר...עדיין אין קול! מה שמוזר זה כשאני מפעיל את כרטיס הטלויזיה-יש קול (הרי יש 3 צבעים של חיבורים-ירוק,אדום וכחול; אז הכרטיס מחובר לכחול) מהי בדיוק הבעיה ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האיכות של דיסק לאיכות שמע אחרי העברה לפורמט MP3 ע"י המחשב? מה ההבדל בין נגן MP3 ונגנים אחרים למה יש הבדלים במחירים? איך בכלל מודדים מוזיקה ואיכות של מוזיקה? איך האיכות של MP3 בפלאפון סלולר? תודה למי שיבהיר לי את זה ,יש לי עוד שאלות אבל בעקרון תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תדריך ענייני על הנגני PMP שאפשר לקנות עכשיו? ואם יש נגנים ששווה לחכות בשבילם שיצאו? ומהו הנגן האידיאלי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
קניתי מחשב ולוח ?945P-S3 s775 Conroe ויש שם כרטיס קול 7.1 INTEL HD השאלה שלי מה עדיף להשתמש בהרקולס(שבזמן האחרון מקרטע) או במה שיש על הלוח , מה שיש על הלוח זה מה שרושמים באתר עליו: Intel® High Definition Audio Intel® High Definition Audio enables premium digital sound in the PC for an immersive surround sound experience. In addition, Intel HD Audio delivers multiple audio channels in your PC so you can listen to two different streams simultaneously in two separate rooms. ד"א יש לי Creative Inspire 5200 5.1
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מכשיר dvd שקורא divx ושמתי לב שעל חלק מהמכשירים כתוב שהם קוראים divx ועל חלק כתוב שהם קוראים גם divx וגם xvid אז השאלה שלי היא מה ההבדל בניהם אם בכלל יש הבדל או שהם סתם לפעמים מוסיפים את ה-xvid ולפעמים לא... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אז ככה המגבר KENWOOD KRF- V6030D מקדימה שני רמקולים של AIWA לא יודע איזה דגם אבל דיי גדולים היו פעם של מערכת סטריאו , מאחורה רמקולים יותר קטנים של PIONNER וסנטר שעשיתי לבד. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים ולמרות שהם עובדים ושומעים בהם במגבר לא מוגדר שהם פעילים אלא רק הסנטר והצדדים הקידמיים . השמע מוגדר על פרו לוג'יק ובשום מצב אחר מסרב לעבוד , יש חיבור אופטי מאחורה , קיצר מי שמכיר את המגבר או ש/ו מבין בזה עזרה תתקבל בברכה , אני רוצה לפחות להפעיל את זה על דולבי דיגיטל ושכל הרמקולים יעבדו . תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש רמקולים למחשב בערך באותו מכיר של X 540 אבל יותר טובים מהם? ד.א בכמה אפשר למכור עכשיו רמקולים X 540 סגורים באריזה חדשה לחלוטין?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... אני מחפש נגן איכותי וטוב עד 500 ש"ח, מה שחשוב לי זה חיי הסוללה ושתהיה סוללה נטענת אם זאת אפשרות... איכות כמובן כי על זה לא מתפשרים ואחרון אבל לא פחות חשוב זה הרדיו, קליטה טובה וכו'. אני חייל אז אני מחפש משהו שיחזיק מעמד בנסיעות, במכון כושר וכו'. רב תודות לכולם
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, יש את המגברים האלה של הכבלים ששמים בארון חשמל כשיש הרבה ממירים בבית.. רציתי לשאול אם אני אקח אחד כזה ואחבר אותו לממיר בודד, זה ישפר את האיכות? מיכוון שיש לי את הבעיה הנפוצה של מסכי ה-LCD שרואים גרוע.. זה יכול לגרום אזשהו נזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי שני כרטיסי קולת אחד אונבורד סתם כזה 5.1 ואחד GTXP, יש לי רסיבר קנווד KRF-V4070D פשוט כזה וארבע רמקולים די מעפנים כשאני מחבר את הרסיבר לGTXP ביציאה דיגיטלית הוא פשוט משמיע סאונד בכל הערוצים, בלי סטריאו בלי כלום, השאלה שלי היא... האם אפשרי לחבר איכשהו את המחשב (אפילו עם הכרטיס האונבורד) לרסיבר ולשמוע בכל הרמקולים בסטריאו? יעני המגבר נותן לשמוע בכולם רק ב Pro logic או ב DolbyDigital או DTS וכו', אז אם יש אפשרות שהוא ישמיע פשוט בכל הרמקולים סטריאו? או משהו בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור עם איכות באס טובה וגבוה אני שומע ראפ ואני במכון כושר אז אני צריך חזק ולא נוח לי IN EAR אז בבקשה לא לתת לי כאלה תודה ואני מחפש די דחוף
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה אבל ממש הרבה בתוכנה team speak2 וכשאני נכנס אז שומעים אותי ממש אבל ממש חזר ואת כל מה שקורה בחדר שלי...(מאווררים,ציפורים...) ותמיד כדי שישמעו אותי כמו שאני רוצה וזה באמת כמו שאני רוצה שישמעו אותי אז אני נכנס ל volume control ואז ל wave in ושם אני ממניך את המיקרופון בדיוק בצורה שאני רוצה שהוא ישאר......אבל אז כשאני נכנס למשחק למשל קונדישן זירו אז המיקרופון מעלה את עצמו לבד לעוצמה הכי גבוה שלו ואני לא מבין למה....ואז כל מי שמדבר איתי מיתעצבן... מבקש עזרה דיי דחופה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיה ששימושיה יהיו בעיקר קליטת שידורים אנלוגיים דרך RF, וצפיה בתכני HD מהמחשב בעזרת חיבור VGA. מאוד חשובה לי התמיכה בהצגת תכנים מהמחשב שיכללו גם משחקים וסרטים באיכות DVDRIP בנוסף לתכני HD. אגב, באותה הזדמנות אשמח גם להסבר על תמיכה בNR ועל חשיבותה. בינתיים הוצעה לי טלוויזה של TOSHIBA מדגם A3500 במחיר של 7,500 ש"ח. עוד לא ראיתי אותה במו עיני, אך מחיפוש קצר ברשת נראה כי היא לא מומלצת במיוחד. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות על מסכי LCD או פלזמה בסביבות אותו מחיר שיענו על הדרישות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ברצוני להזמין מחול נגן עד ג'יגה בזול, משהו כמו עד 200 ש"ח... אבל תביאו הצעות. תודה ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD וVCR בנפרד לשימושים שונים: הDVD ישמש לסרטים ולצפייה רגילה בלי כל מיני אפשרויות הקלטה, אבל אני רוצה שיהיה לו חיבור USB לDiskOnKey, קורא DIVX עם פורמטים של MP4, RM וכדומה. הVCR שאני רוצה צריך להיות איכותי (אני יודע שהמוצר ישן אבל חייב להיות אחד איכותי) והוא ישמש בעיקר לצרכי עריכה מקלטות וידאו, כך שהוא צריך להציג אותן בדרך האיכותית ביותר.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי... ברשותי DVD תומך DIVX של LENCO. המכשיר אמור לתמוך בכתוביות בעברית, אך משום מה הוא לא. הבנתי שצריך לעדכן בו גירסא, אך אני לא מוצא מאיחפה ניתן להוריד גרסאות חדשות למכשיר. תודה מראש Install.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אשמח להסבר קצר לגבי כל ציר ב EQ על מנת לכוון אותו למצב הכי טוב לשמיעה של סרטים/שירים יש לי בעיה בסרטים של באס חזק מידי וקול חלש מידי\ אפקטים חזקים מידי וקול חלש כנ"ל במוזיקה הבאס מפציץ כשאין צורך ואי אפשר לשמוע את השיר כמו שצריך. תמונה של EQ: תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגביי הרמקולים והרסיבר הבאים: זה הרסיבר: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=833 את הרמקולים יצא לי לשמוע ומאוד התרשמתי. לגביי הרסיבר, כאן יש לי התלבטות האם להמשיך בקו עם הרמן קרדון, או ללכת על רסיבר של פיוניר שאמור לתת לי יותר עוצמה. אלו הרסיברים: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=876 http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=859 כמובן שאשמח לשמוע עוד דעות\הצעות תודה מראש על כל תגובה, עדו
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ארבע רמקולים וסאב. לא מזמן התקנתי ויסטה על המחשב ומעז אני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים. למרות שהתקנתי את התוכנה של הלוח M עדיין לא עובדים ... יש לימשהו מושג מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אם כן איך היא נראת ואיפה אפשר לקנות אותה? כי אני צריך להקליט את המורה בבצפר כי אני לא מספיק לכתוב... :-[
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אפשר לגרום ל-MICRO ZEN שיתמוך בעברית. חוץ מהשטות הזאת הנגן הזה משהו לפנים. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל... 512 מגה , חריגה קטנה מאוד מה-350 שקל.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שימו לב איך רואים אצלי: +זה מוצא רק 3 ערוצים למה?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה MEDIA PORTAL אך כאשר אני צופה ב-TV אני שומע צליל כפול, ואם אני מבצע הקלטה אז ב-PLAYBACK זה נשמע בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי נגן : I-River H340 . ורסיבר YAMAHA : RXV-1000 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv1000.html קניתי כבל שבצד אחד יש לו 2 חיבורים (למערכת), ובצד שני חיבור בודד לנגן . השאלה שלי : אני שומע הרבה רעשי רקע וצרצורים (ברמה כזאת שאי אפשר לשמוע ... ) . מה דעתכם ? יש משהו שאפשר לעשות בנידון ? מישהו ניסה זאת בעבר ? טיפים ? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-