עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ShoVaLK,

אני מחפש אוזניות כפתור עם איכות באס טובה וגבוה אני שומע ראפ ואני במכון כושר אז אני צריך חזק ולא נוח לי IN EAR אז בבקשה לא לתת לי כאלה תודה ואני מחפש די דחוף

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. לפי מה שכתוב הוא מתפקד ממש עם כל מה שצריך, איפה ההבדל בינו לבין כרטיס טלויזיה ? http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog_Digital+PVR/PCTV+Hybrid+Pro+Stick+%28320e%29.htm

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. אם זה לא המקום הנכון אשמח להפניה האם זאת סבירה ? http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1636

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  4. ברצוני להזמין מחול נגן עד ג'יגה בזול, משהו כמו עד 200 ש"ח... אבל תביאו הצעות. תודה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by DuDeAss,

הנגן הוא של סאנדיסק sansa m240 שיש בו ג'יגה וכרגע אחותי העבירה אליו שירים בפעם המליון וכשהיא מעוניינת לשמוע שירים הוא רושם: to continue listening to your subscription tracks please sync (SYNC = קיצור של synchronize אני חושב) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by harry,

קיבלתי מתנה את הרמקולים האלה, : http://www.yamaha.co.jp/english/product/av.../pc/m20dsp.html מישהוא מכיר אותם?? יודע איך הם??

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  7. היי חברים, חבר קנה רסיבר חדש ויש לו אפשרות לקרוס אובר, אני חושב שצריך לחבר מערכת סראונד לווינית כדיי להפעיל אותו. מישהו מכיר את הפונקצייה ויודע לומר אם היא איכותית מספיק ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by ido2309,

שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגביי הרמקולים והרסיבר הבאים: זה הרסיבר: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=833 את הרמקולים יצא לי לשמוע ומאוד התרשמתי. לגביי הרסיבר, כאן יש לי התלבטות האם להמשיך בקו עם הרמן קרדון, או ללכת על רסיבר של פיוניר שאמור לתת לי יותר עוצמה. אלו הרסיברים: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=876 http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=859 כמובן שאשמח לשמוע עוד דעות\הצעות תודה מראש על כל תגובה, עדו

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  9. Started by D-M-X,

עד לאיזה נפח של זיכרון היא תומכת? עריכה: אופס טעות תעביר ובבקשה לפורום צילום דיגיטלי

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. שלום, אני מחפש לקנות נגן DVD שמנגן סרטי DIVX/XVID ושיכול לקרוא כתוביות בעברית ללא בעיה. מחיטוט קל באינטרנט מצאתי את הנגנים של חברת Kiss שעונים לי על כל הצרכים שאני צריך אבל יחסית הם נורא יקרים. רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי המלצות על נגנים טובים שיענו על הדרישות שלי אבל עדיין לא יהיו ממש יקרים. תודה מראש לכל מי שיעזור.....

11. Started by Kopi8,

היי אנשים, אני מחפש אוזניות כפתור (in ear) שיחליפו את אלה של האייפוד. חשוב בעיקר האיכות והנוחות, אם הן לבנות זה יהיה נחמד. אין העדפה לחברה ספציפית, את האוזניות אני כנראה אקנה בחו"ל ככה שלינק ומחיר משוער יסיפקו כתשובה... בקשר לתקציב אני ממש לא מבין בזה, אני משער שמשהו כמו 30$ זה מספיק אבל אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אני אשמח לשמוע..... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  12. היי! אני רוצה להעביר כמה קלטות טייפ לתוך המחשב. חיברתי את המערכת סטריאו ע"י כבל מצד אחד קיימת בננה אחת המתחברת אל הכרטיס קול (LINE-IN) מצד שני יש שני ראשים אדום ולבן אם אני לא טועה (RCA) מנסה לבצע הקלטה ע"י תוכנת הקלטה ,לא שומעים כלום בקובץ שנוצר. אבקש את עזרתכם בנושא. תודה!

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. 1) אני רוצה לקנות סראונד לחדר, משהו בסגנון של המותגים האלה. השאלה שלי היא האם המערכת מגיעה עם רסיבר? האם הסאב משמש כרסיבר או משהו? אני פשוט רוצה לחבר את המערכת גם לטלויזיה, לא רק למחשב, ובטלויזה אין לי כרטיס קול 5.1... 2) על איזה מערכת אתם ממליצים? אפשר להשקיע עד ה2000 שקל ככה. תודה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  14. שלום. דבר ראשון, זה ה-HTPC שלי. מעבד: AMD Athlon 4000+. זיכרון: 1GB 667MHZ. כ. טלויזיה: PVR 150 של האופנג לוח אמ: ASUS M2A-VM HDMI. דיסק קשיח: 500GB. מה עוד? מערכת הפעלה ויסטה עם Media Center. טוב. נתחיל מהבעיה הראשונה והמציקה ביותר. 1. יש רעשים סטטיים בזמן הקלטה תוכנית מהממיר. כבר כתבתי בעבר על הבעיה הזו ואני אכתוב שוב. הממיר מחובר ל-HTPC (לכ. הטלויזיה) דרך יציאת 21 פינים בממיר לכניסת RCA בכ. טלויזיה. ה-HTPC מחובר עם כבל קוקסיאלי למגבר ובשביל התמונה, כבל HDMI שמחובר לטלויזיה (שגם איתו יש בעיה... אפרט בהמשך). עכשיו, מה הבעיה? אם אני רואה "טלויזיה בשידור ישיר" דרך המדיה סנטר, הסאונד נתקע לפעמים לחצי שניה וכל כמה שניות יש קול כזה של פיצוץ מהרמקולים. רק כדי …

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. אני רוצה לקנות לוח אם nforce 4 אבל אני צריך לדעת אם הכרטיס קול שלו הוא טוב ובמיוחד למערכת של 7.1 רמקולים או שכדאי לקנות כרטיס קול בנפרד

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  16. היי, קודם כל אם זה לא לכאן תעבירו.. לא היה לי ברור בכלל לאן זה מיועד. מה המחירים של Hercules Game Theater XP (בערך) בארץ? ומאיפה אני קונה את הכרטיס? אני מבין שהוא מאוד מומלץ.. באתר של הרקולס הוא לא מופיע בכל מקרה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  17. שלום לכם, בקושי אני מסתדר עם ה-4 שקעים שיש לי באלפסק ואין לי מקום לעוד שקע. לכן אני מקווה שלא נדרש חיבור לחשמל.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  18. שלום, ברשותי MiniDisc מקליט Sony מדגם MZ-R700 שקניתי לפני כמה שנים, הפסקתי להשתמש בו מכיוון שלא נוח להעביר (יותר נכון להקליט) מוסיקה מהמערכת סטריאו. לא מזמן שדרגתי את המחשב ולמזלי בלוח אם שלי יש חיבור אופטי! ניסיתי להעביר שירים בעזרת התוכנה Mp3 2 MiniDisc v1.30, אך נתקלתי בבעיה. כשאני לוחץ על Sync ON ואז REC, ה-MiniDisc קולט אות כלשהו, אך מה שאני שומע באוזניות זה זמזום חזק מאוד, כאשר המוסיקה מתחילה (במחשב), הזמזום משתנה קצת (בזמזום לא שומעים משהו שקשור לשיר שמתנגן, אלא סתם זמזום - כלומר, הכל מחובר טוב). האם מישהו נתקל בבעיה? מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  19. Started by Impreza,

חיברתי את המיקרופון ליציאה האדומה שלו מאחורה והוא לא עובד, בדקתי את הווליום וזה לא על MUTE..ניסיתי הכל ואני ממש לא מטומטם, ניסיתי גם לשים אותו ביציאה הקידמית של המיקרפון וגם לא עזר, אז ניסיתי לחבר אותו ל LINE IN (היציאה הכחולה) והופ הוא עובד..אבל מה זה שווה אם הוא לא מקליט אז מה הבעיה?? הרי המיקרופון עובד ועוד בעיה, הורדתי את הגירסה של הדרייברים של ה NVIDIA NFORCE 2.45 כאן מהאתר וכתוב לי ב DEVICE MANAGER איפה שהכרטיס קול DRIVER VERSION: 6.14.348.0 ניסיתי לעדכן ומצאתי גירסה 6.14.431.1 מה windows update וגם מהמנהל התקנים, התקנתי ולא הצלחתי לפתוח את ה SOUNDSTORM, זה עשה בעיה כזאת של send error אתם מכירים.. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  20. ראיתי DVD מקליט בסופר ב900 שקל שצורב רק בשיטת+ בלי- זה טוב או שעדיף לחכות?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול אם קיימת תכנה (ולא רכיב חומרתי) אשר דרכו אוכל לנתב אחרת ובואפן דינמי את הערוצים שיוצאים מהכרטיס קול (יש 6 ערוצים). לדוגמא - שהאחורה ימין יהיה קדימה שמאל... או דברים כאלה אני יודע שאני יכול להחליף ידנית את החיבור עצמו אבל זה מעצבן ופחות מעשי... האם יש כזה דבר?

22. Started by -Sky_Lord-,

למישהו יש את המכשיר? איך הוא? אני יכול להשיג אותו ב250 דולר, זה 20GB אישית לא איכפת לי ממראה, אני מעדיף פונקציות ושימושיות (אני מעדיף לדוגמא iRiver מiPod)

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. אפשר ביחד אבל זה עולה הרבה כסף.. אפשר גם בנפרד אבל משהו טוב מנסיון שלכם

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by deyan,

שלום, משהו יכול לעזור לי בבחירה של כרטיס טלוויזיה שיש לו גם יציאה לטלוויזיה רגילה(S-VIDEO) וגם שלט למדיה סנטר תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. שלום,אני שומע הרבה אנשים שאומרים למשל יש לי סאב שיש לו 8 אינצ' או 12 או או 5.25,עכשיו מישהו יכול להסביר לי בבקשה מזה משנה באמת?(חוץ מזה שבטח הגדול יותר נותן יותר כוח) תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.