עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי טלוויזיה A450 SAMSUNG LCD 40. קניתי לאחרונה רסיבר HK255. כשאני מחבר את המחשב (כ.מסך NVIDIA 9300 ON BOARD) לרסיבר ומימנו לטלווזיה, כל 4 השוליים חתוכים טיפה. ניסיתי לעשות DESKTOP RESIZE בלוח הבקרה של NVIDIA, אבל זה לא עזר. * הממיר מחובר גם הוא לטלווזיה ובחיבור הזה אין שום בעייה * כשאני מחבר את המחשב ישירות לטלווזיה גם אין בעייה משהו יודע איך אפשר לפתור את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by yossi126,

לרגל יום ההולדת הקרב ובא יתפנו בוודאי מעט מזומנים ואוכל סוף סוף להשאיר את ה880 בבית. כרגע התמקדתי בדגמים SCL3 ו ER6i . אין לי העדפה לבאס מודגש או צביעה של הצליל. אני מעדיף היענות נייטרלית כמה שיותר, כי בIEM טרבל או באס מודגשים קצת יותר פוגעים באזניים.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by 15helps,

שלום. יש לי קובץ הקלטה של שיעור. הבעיה היא שמטבע הדברים ישנם הרבה רעשי רקע, ואני מעוניין לנקות אותם. עד עכשיו השתמשתי בכל השיטות הידועות לי (ניקיתי את הדיסק עם שואב אבק, ניסיתי לשטוף אותו, לשלוח לניקוי יבש, אקונומיקה, חשיפה לקרינה רדיו אקטיבית במנות קצובות ועוד) בקיצור אין לי מושג איך לעשות את זה. לכן אני פונה אליכם בצעד נואש (נשאר לי דיסק אחרון, ומבער 5 להבות). אני זקוק לתוכנה ולמדריך. בתקווה לעזרה... 15helps

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by h_dee,

היי, הודעה ראשונה שלי, אני קורא פה כבר הרבה זמן. רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת להגדיר HD דרך כבל DVI שמחובר מכרטיס מסך (AVIX1900TX) לטלויזיה (1080i / 740p LCD). חיברתי את הכבל ואני אכן רואה כמו שצריך, אבל אני עדיין לא יודע אם יש אפשרות לבחור את שיטת השידור דרך ההגדרות של הכרטיס מסך, או שלא אמורים לבחור את שיטת השידור כאשר עובדים עם DVI. במידה ואי אפשר להגדיר 1080i או 740p אז באיזו רזולוציה כדי לעבוד כדי לקבל תמונה איכותית בWIDESCREEN של 32 אינצ' ? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  5. Started by Cupid Me,

חבר'ה אני מחפש ביקורות על ה-X-Fi XtremeGamer היחסית חדש (לא ה-fatality) תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. יש לא מעט תוכנות שעושות המרה מסטיראו ל5.1... אבל לא יצא לי לשמוע תוכנה שמבצעת זאת באיכות טובה יש המלצות לתוכנות שיאפשרו שמיעת מוזיקה ב5.1 באיכות טובה? סטיראו זה נחמד אבל חסר כל העניין של הסראונד לפעמים

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by THE FOX,

האם כדאי לקנות CREATIVE AUDIGY 2 ZS? מהם השיפורים שאשיג מכרטיס קול זה לעומת כרטיס קול מובנה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. שלום! רציתי לדעת איך תתפקד מערכת שיעודה הוא מחשב, בשימוש בסלון לא גדול (6*4), בחיבור לטלויזיה וDVD.?? המערכת היא לוג'יטק Z5450. הכוונה ב"איך תתפקד" היא בהוושאה למערכות מיועדות לסלון, סביב אותו מחיר. השאלה נובעת מהעובדות שלמערכת יש תמיכה בפורמטים המקובלים לקולנוע ביתי, יציאות מתאימות לחיבור לטלויזיה, ואיכות סאונד טובה מאוד. נראה, שלמערכות מיועדות-סלון במחיר זה, איכות הסאונד פחותה. צפויות בעיות בשימוש כזה במערכת זו? למישהו יש ניסיון עם מערכת זו או דומה בשימוש בסלון? האם יש חלופות מיועדות-סלון במחיר זה? תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by Pc1ko,

יש לי מגבר Denon 1404 עם הספק מקסימלי לערוץ של 80RMS ורמקולים ER עם הספק מקסמלי של 250RMS. עד כאן הכל בסדר, והכל עובד מעולה. עכשיו לשאלה, לאחרונה קיבלתי במתנה רמקולים, בואו נקרא להם רמקולים ג'נריים, עם הספק של (אני לא בטוח, אבל מניח שזה לא יותר גבוה מזה) 10RMS. אם אני מחבר את המגבר שלי אליהם, מה יקרה להם? אני לא מחבר רק אותם, אלא אותו ביחד עם הרמקולים המקוריים שיש לי (כלומר שני רמקולים לכל ערוץ במגבר), יכול להגרם נזק למגבר שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים ER שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים הג'נריים? תודה רבה על העזרה אם יש עוד משהו שלא הזכרתי והיה צריך להזכיר אז תזכירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  10. שלום אנשים אני מחפש המלצה לנגן עד 400 ש"ח , עם מסך צבעוני , שיהיה קטנצ'יק ויגיע עם כל מה שצריך ומפירמה מוכרת... יש לכם רעיונות ? (בבקשה רק מנסיון אישי זתומרת יש לכם את המכשיר או לאח שלכם..). אגב זו מתנה: תגידו איך המכשיר המגניב הזה הזה נראה לכם ? למשהו יש אותו ?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. יש לי בעייה, אני לא מצליח להפעיל את ה5.1. יש לי שתי מערכות של רמקולים ושתי דיוידי יש לי פרוסאונד 9900 ובדקתי שם זה פועל ככה שאני שולל את האפשרות שהבעייה ברמקולים או מגבר. הדיוידי מוגדר על רב ערוצי ככה ושאני עושה בדיקת דרך ההגדרות שומעים בכל הרמקולים אבל זה עושה בעיות שכל פעם לא שומעים מרמקול אחר, בעייה מוזרה כזו .יש למישהו מושג האם הבעייה בהגדרות או בדיוידי ??? גם לא הצלחתי להפעיל את העידכון צרבתי כמו שכתבו באתר וזה לא מעדכן את הדיוידי

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by zaq1,

כמו כן מישהו יודע על איזה תדר לכוון את הצפייה בתוכנה המצורפת wintv2000 כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים דרך הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. שלום לכולם אני מעוניים להחליף את טלוזית ה crt הישנה בסלון ולהביא lcd מינימום 32" התקציב הוא 5000 ש"ח תודה מראש לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. הכרטיס הוא כמובן OB מדגם: ADI® AD1988B 8-channel High Definition Audio CODEC - Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming and Jack-Retasking - Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O אני רגיל לכניסות הקלטה של "wav in" (כלומר, מה שמשדר כרטיס הקול בעצם) ולהפתעתי יש רק 3 אופציות: CD Player Microphone Line In ממתי ה"שדרוג" הזה...? האם איאלץ להתקין תוכנה לשם כך? בנוסף, סתם כי מעניין אותי, האם חובה לעבוד עם תוכנת ה- Soundmax שתופסת לי 4-5MB על ה-RAM? תודה!

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  15. תקציב... כמה שיותר נמוך תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. לעשות כלום חוץ מלסגור ( end task)

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים איכותית למחשב, בעיקר למוזיקה ומשחקים. בעבר היה לי חדר "מחשב + קולנוע ביתי" (חדר לא סטנדרטי בגודל 7x4 מטר), עם מערכת שמורכבת מרסיבר Denon 3801 ו7.1 רמקולים של Axiom, שנתנו סאונד שלא מהעולם הזה במוזיקה, סרטים ומשחקים. אבל עכשיו עברתי לדירה חדשה, יותר "סטנדרטית", כך שמע' הקולנוע הביתי נמצאת בסלון, ויש לי חדר מחשב נפרד שגם אותו צריך לצייד ברמקולים. מצד אחד אין לי תקציב למע' ממש רצינית כמו הנוכחית, שאפילו בגרסה מוקטנת תעלה 5,000-10,000 ש"ח, מצד שני אני כן רוצה סאונד איכותי יחסית. בקיצור, אחרי כמה חיפושים מצאתי את MicroLab H500 שעולים כ-1500 ש"ח (סט של מגבר + 5.1 רמקולים). הבעיה היא שאין כמעט ביקורות עליהם באינטרנט. מצאתי רק ביקורת אחת ברוסית, שדי ש…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Tamy,

היי, מישהו מכיר אולי תוכנה שאפשר לשנות בעזרתה את ה-Pitch של הקול כשמדברים במיקרופון, אבל שהשינוי יהיה בזמן אמת? אני יודעת שיש את AV אבל השינוי שם בא בדיליי.. זה אפשרי בכלל? או שזה תלוי בכרטיס הקול שלי? תודה,

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  19. Started by afik zach,

אני מחפש נגן DVD ואני קצת לא מכיר את השוק בכל מקרה אני מחפש נגן שיתמוך בכל הפורמטים של המדיות בכתוביות בעברית ובDIVX שמעתי שKISS הם לא רעים ראיתי את הנגן הזה באתר שלהם DP-1100 רק שאני לא יודע אם הוא תומך בכתוביות בעברית ובכל המדיות בכל מקרה אני אשמח לעזרה בנושא תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by noambar,

X-Meridian 7.1 sound card http://www.auzentech.com/site/products/x-meridian.php אמור להיות כרטיס קול ממש טוב

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by מגדל,

שאלה קטנה על רמקולים.. מה ההבדל בין logitech z4i ו logitech z4 רגיל....? מה אומר ה-i?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  22. חשוב שיהיו לבנות שיתאימו לאייפוד היפה שלי :-) מממ אני שומע בעיקר היפ-הופ וטראנס פסיכודאלי ו-commercial

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by irounet,

שלום, התקנתי היום את הגירסא האחרונה של התוכנה, הסרט עולה ורץ כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה להריץ אותו קדימה עם החצים במקלדת או ע"י לחיצה עם העכבר התוכנה נתקעת ואז מופיע לי סמל מוזר ליד השעון שנקרא ffdshow מישהו מכיר את הבעיה, עזרה בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי כרטיס קול SBLIVE PLATINUM עם החיבורים החיצוניים במגירת 5.25 - LIVE DRIVE 2 באתר של קריאיטיב כתוב שהם לא יכתבו דרייברים חדשים לויסטה עבור סדרת SBLIVE וכנראה צריך להשתמש בדרייברים הלא טובים של מיקרוסופט, האם יש אלטרנטיבה לדרייברים שיפעילו את כל הפונקציות של הכרטיס, ניסיתי דרייברים של KX וגם של NGO אבל הם לא עשו את העבודה. מה דעתכם?

25. Started by erezmanh,

שלום לכולם מישהו יודע איך משדרגים את התוכנה לע"יל כך שתתמוך גם בעברית בזמן צפיה במחשב או בטלויזיה?? יש משהו משלים? תחליפי?? תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים