אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול לאוזניות STEELSERIES 5H V2 יש לי אותם בגירסא עם הכרטיס קול שלהם, אך במשחקים ישנים התומכים EAX - לדוגמא counter strike 1.6 האוזניות כלל לא מנצלות את הסאונד 7.1, חשבתי על כרטיסי קול שכן תומכים בטכנולוגית EAX .. חשבתי על כרטיסי הקול של CREATIVE (כמובן שאני פתוח להצעות אם זה קשור לחברה אחרת ) עכשיו, יש לי שאלה קטנה שמאוד מעסיקה אותי, זה שהאוזניות שלי הם 7.1 וירטואלי, לא יצור בעיה עם הכרטיס קול? זאת אומרת, כרטיסי קול מיועדים למקור(אוזניות או רמקולים) בעל 7.1 אמיתי ולא וירטואלי. זה נכון? התקציב דרך אגב עובד על 300, אם התשובה לשאלה שכתבתי תיהיה חיובית, התקציב יעלה. תודה מראש. או במקום כרטיס קול חדש, לשדרג לאוזניות STEELSERIES 7H USB,…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה. חשבתי על זה, האם אפשר לחבר לכרטיס טלווזיה (בעל כניסת RCAX3) את הסוני פלייסטיישן 2 שלי? ולראות את התמונה במסך של המחשב. (שיוצא בHDMI/DVI) אשמח אם תענו לי אורי. וד"א. איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ בכל טווח מחירים. איכות הכי קרובה לשידור טלוויזיה רגיל. עם VISTA MEDIA CENTER ככה שיהיה תואם, ושלט
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני צריך הצעות לטלויזיה ומערכת סאונד! אני יושב כ3-4 מטר מהמסך! אני רוצה לפחות 2 רמקולים רצפתיים וסאב!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי את הרמקולים האלה עכשיו כשחיברתי אותם אל הרסיבר שלי YAMAHA RXV361 ברמקול השמאלי הטוויטר לא עובד. ניסיתי להחליף כניסות, כבל וכו' אבל הטוויטר של הרמקול סירב לעבוד אבא שלי לקח את זה לחנות ושם הפלא ופלא שמעו בשניהם כמו שצריך. כאילו הטוויטר קם לתחייה ניסיתי לעשות מה שהנציג אמר לי בטלפון - לחבר את הרמקול בלי הגשרים - ואז לשמוע רק את הטוויטר במצב כזה שמעתי את הטוויטר לבד אבל ממש חלש, אבל לעומת הטוויטר של השני שעבד כמו שצריך לא שמעו כלום!!! בשביל לתת לכם מושג עד כמה הייתי צריך להגגביר - להגיע ל +5DB שהמקס זה +16 DB ברסיבר בשני על -30 כבר שמעו כמו שצריך למישהו יש רעיון מה אני אמור לעשות? מה הבעיה ? מה אני לא עושה נכון?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מה מיוחד ומה כל כך שונה ובמה הT40 של קרייטיב או הZ10 של לוג'יטק עדיפים ויקרים יותר מה X540 של לוג'יטק הT6060 של קרייטיב והX23 של מיקרולאב? הם גם סטים של 2, וגם יקרים יותר מה3 סטים האחרונים שציינתי שהם 5.1. איך זה אפשרי? מה כל כך שונה/מיוחד/מבדיל אותם מ3 רמקולים האחרונים שציינתי ששלושתם (X540,T6060,X23) מומלצים מאוד בפניי עצמם!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לחבר מחשב למגבר ישן בעל כניסות של 4 ערוצים (קוואדרופוני ) כלומר 2 אחוריים ו 2 קדמיים.בתוכנה של הלוח יש לי בקרה וכיוון על היציאות אבל אני מחפש נגן כמו המדייה פלייר (לא ממש אוהב אותה כבדה ולא נוחה) שהבקרה תיהיה על איזון ווליום יותר אינטואיטיביים.ולא רק הלוח האפור של חלונות כאשר לוחצים על איקון הרמקול בסרגל. האם יש משהו כזה ??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתלבט בעיקר בין שני הנ"ל - Xtreamer Prodigy ו-Playon!HD Mini2 (אחד עם מקום לכונן ושני בלי) רציתי לשאול לגבי פרמטר שלא נמצא במפרטים.. איזה מהשניים יותר נוח לשימוש מבחינת ה-GUI שלו? הסטרימר ישמש את ההורים שלי ששולטים פחות ממני בטכנולוגיה.. אופן השימוש שאני חושב עליו על מנת שתבינו את השימוש המתוכנן- לעשות במחשב שזה יקושר אליו ספריות לפי כל נושא ושיהיה אפשר למצוא ולראות בנוחות. משהו בסגנון של: D:\Streamer\Photos\Trip to Here 1 D:\Streamer\Photos\Trip to There 2 D:\Streamer\Audio\Disk 1 D:\Streamer\Audio\Disk 2 D:\Streamer\Audio\Other Songs D:\Streamer\Video\Movies\Movie 1 D:\Streamer\Video\Movies\Movie 2 D:\Streamer\Video\TV\Series 1 D:\Streamer\Video\TV\Series 2 (הערה- …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי כבר לשאול את זה בעקיפין , עכשיו אני אשאל יותר ברור איזה כרטיס קול כדאי לקנות בשביל משחקים ראיתי שתי אפשרויות: Sound Blaster X-Fi XtremeGamer PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium אחד דיבר על משחקים ואחד על EAX5 אבל הנקודה העיקרית שאצלי המחשב מחובר לרסיבר שמחובר לרמקולים 5.1 ובאתר רשום שביציאה הדיגיטלית הוא תומך רק בסטריאו- מה הקטע עם זה? יש כרטיס שיתן לי סראונד במשחקים? כבר נתקלתי בתופעה במשחקים שסאונד מהסנטר (מלפני הדמות) נשמע חלש מאד, מה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה, כיום אני משתמש באוזניות ( SURROUND 5.1 ) אבל כשאני מדליק את הרמקולים (של חברת ALTEC ) אז רק האוזניות עובדות... ואני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות... * יש לציין שלפני מספר חודשים שהיו לי אוזניות רגילות אז הרמקולים כן עבדו במקביל עם האוזניות * לינק לאתר היצרן של האוזניות : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php?PHPSESSID=01e02c98b846a4f97dd74ffde3304baa
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
זאות ההודעה שלו:
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מצטער אם לא קשור לפורום זה כי אין לי מושג איפה אפשר לפרסם את זה אז כה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי שאני יוכל לצפות ב YES דרך המחשב שבחדר שלי התקציב שלי נע מי 200 שח עד 300 שח ורציתי לקבל המלצות על כרטיס טלויזיה שיהיה טוב בעל טווח קליטה נורמלי תנו לי הצעות בבקשה וצטער שוב אם זה לא קשור לפה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לחלק לרכב שיודע להתמודד על MP3 ו FLAC עדיפות לבעלי אחסון פנימי (מבוססי פלאש או דיסק קשיח) יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מקלט מהסוג הנל למחשב נייד וגם שולחני. אני לא ממש מכיר את ההבדלים וראיתי שיש במחירים מ 190 עד 600 ש"ח בערך. למה חשוב לשים לב? מה ההבדלים? וכמובן על מה אתם ממליצי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי לפני כמה שנים קניתי טלויזיית פלזמה 42" (של סוני, יכול למצוא דגם מדוייק אם זה רלוונטי). אני עובר דירה ומעוניין להעביר אותה איתי כי היא עדיין עובדת טוב. הבעיה היא שבדירה החדשה אין מיקום טוב לתלות אותה על קיר (כמו שהייתה בדירה הקודמת) ואני מעוניין לשים אותה על שידה. הטלויזיה מיועדת לתלייה ולכן אין לה תחתית שתאפשר לשים אותה על השידה, ולכן אני מחפש פתרון. ניסיתי לחפש מושגים כמו "תחתית לטלויזיה" או "מעמד לטלויזיה" באינטרנט אבל לא מצאתי כלום. האם קיים תחום כזה של מוצרים? האם תוכלו להפנות אותי לאתרים שמוכרים כאלה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי 2000 שקל +- ואני חשבתי לאחר המלצות על המערכת הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1780725 האם אתם ממליצים עליה או על משהו אחר במחיר דומה ואני גם מתכנן לחבר את הרסיבר והרמקולים למחשב...יש לי כרטיס 7.1 ואין לי מושג אם אפשר לחבר ואם כן אז איך... בבקשה עזרו לי נ.ב אני חדש בתחום ואין לי מושג בגרוש לכן אני חייב עזרההההכ בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רציתי להתעניין בנגן, בעיקר ב Mp3 Flash , אמין מחיר סביר ביותר (עד 650) התומך בפלייליסט חובה! וג'יגה זיכרון (לא פחות!) אני פתוח להצעות, לדוגמא יש לכם משהו מבוסס הארד דיסק בזול, שתומך בפלייליסט עם יותר מקום אבל בעיקר זה מה שאני מחפש mp3 1gb playlist. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או אתר של פלייבקים...אם מישהו יכול להביא לי הוא גדוללללללללללללל
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב החדש ( מפרט בצד ), שמתי לב שיש הגבלה בווליום רק באוזניות. לפני כן שהייתי מחבר את האוזניות ליציאה ברמקולים (X530), הכל היה רגיל. היום עם המחשב החדש, הווליום אולי על החצי, וגם אם אני מחבר ישירות למחשב זה אותו דבר. יש אפשרות לעקוף את זה? אפילו הפלאפון מנגן יותר חזק |:
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאוזניות OVER EAR, לשמיעת שירים במחשב, ללא מגבר. הז'אנרים שאי שומע הם דאנס,פופ ודיסקו בעיקר. נראה לי שעדיף אוזניות פתוחות, לא? התקציב 1000 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי מוזיקה מהפורמט של IPOD לפורמט רגיל של MP3 ? אני מדבר על שירים שהורידו מI-TUNES . דוד .
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מתלבט בין שני רמקולים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724700 JBL DUET http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3247&products_id=25694 Microlab B-73 26W RMS מה עדיף מבחינת איכות צליל בעיקר, אני שומע את סוגי המוזיקה?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך הוא נחשב? מתלבט אם להזמין אותו... יש באתר מאסדרופ, שזה אתר אמריקאי לקניות קבוצתיות מבצע שאם יגיעו ל-10 אנשים ימכר ב- 130$ ועוד 40 דולר בערך על משלוח... הזמנתי מהם כמה פעמים ולא היה בעיה, יש להם שירות טוב מעניין גם כמה מעמ\מכס ירצו https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי את ה- LG DNX194H. וניסיתי להפעיל בו סרט ברזולוציה של 1280X608 והוא לא הצליח להפעיל אותו. אם ה- DVD לא מפעיל סרטים ברזולוציה גבוהה אז בשביל מה ה- HDMI הזה? למה הוא משמש? (וכתוב שהוא תומך עד 1080i) חייב הסבר מה קורה פה!
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האם אלטק הולכים להוציא בחצי שנה הקרובה איזה שהוא דגם חדש של רמקולים? משהו ברמה של ה FX6021 או ה MX5021 או בכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני צריך מיקרופון למחשב שיהיה ניתן לדבר איתו ממרחק של כ 30-40 סנטימטר מבלי שאני אצטרך לצרוח...מיקרופון שיעמוד לו איפשהו ליד המקלדת ופשוט ישמעו אותי טוב. מישהו יכול להמליץ על דבר כזה? (אני מדבר כמובן על מיקרופון שיעבוד ככה *מבלי* שאני אפעיל את אופצית one microphone boost שגורמת לפידבק איום נורא.)
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-