אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קרתה לי בעיה עם הDVD,עד לפני שבוע הוא היה עובד מעולה והכל אבל היום נכנסתי לDVD דרך הרסיבר כמו שאני תמיד עושה ובהתחלה זה עושה Looking for a sign ואז זה רשם לי MODE NOT Supported,בדרך כלל זה לא היה מופיע פשוט היה עולה ישר המסך של פיוניר וזה פעם ראשונה שאני נתקל במסך הזה.רק לציין שהDVD וכל המערכת נקנו לפני שנה+- ממה זה נגרם ואיך אפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של Yamaha הדגם הוא Yamaha NSP100 קישור - http://zap.co.il/model.asp?model_id=27134 רציתי לדעת איך הם ? (אני לא מבין גדול במערכות קולנוע רמקולים וכו' )
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי שתיי יציאות דיגיטליות מהכרטיס קול במה עדיף לבחור ב coax או בסיב אופטי ?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני טס לחו"ל מחר וצריך לעשות החלטה מהירה, לקנות בבאג בדיוטי את ה-Soundsticks ב-200$ או לקנות בחו"ל את הלוג'יטק ב-140$. השאלה היא בעצם אם הלוג'יטק נותנים פייט הוגן ל-Harman שמתומחרים יקר בעיקר בגלל העיצוב שלהם והאם שווה להתחיל להסחב איתם ולוותר על האחריות. השימוש הוא בעיקר לסדרות וסרטים לחדר שינה והתקציב הוא כאמור עד ה-200 דולר (יש לציין זו לא המערכת הראשית, יש לי כבר 5.1 נחמדה בסלון) http://www.harmankardon.com/product_detail.aspx?Region=USA&Country=US&Language=ENG&cat=MME∏=SOUNDSTICKSII&sType=C http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16836101057 http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/231&cl=CA,…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ויש לי שאלה : יש לי שניי רמקולים שמחוברים לחיבור הירוק מאחורי המחשב ... יש לי שם עוד חיבור כחול וחיבור וורוד ... יש לי גם מסך דק עם רמקולים, איך אני יוכל לחבר את כולם ? (גם את הרגילים וגם את האלו שעל המסך ?) הכרטיס קול שלי : (אם זה משנה) - VIA AC'97 Enhanced Audio Controller תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כרגע כרטיס קול יש לי די עלוב אני חושב Creative SB Live! רמקולים למחשב יש לי מערכת של Philips מדגם FW363 שמחוברים אליה רמקולים של JVC ממערכת מיקרו שעברה לעולם הבא יש לי אוזניות סוני מדגם MDR-G52 באוזניות אני ממש שומע זיופים [בווליום לא גבוה במיוחד] וברמקולים פה ושם אני שומע זיופים שלא בשיר [מן רעש סטטי ביחד עם השיר] בעיקרון אני לא יודע איזה חלק מהמערכת הוא הבעייתי באוזניות אני שומע רוב הזמן אבל גם לא מעט ברמקולים ולכן אני צריך שהכל יפעל לי בלי לצרום באוזן..\: התקציב שלי הוא +- 1500 ש"ח להכל ורצוי לא לעבור את ה-1000..\: בעיקרון אני אשמח שתגידו לי מה הכי מומלץ לי להחליף ולמה להחליף אני שומע את כל סוגי המוזיקה [החל מפאנק רוק ועד קלאסית] חשבתי אולי לקנות מגבר יד…
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מחובר בכבל קואקסיאלי מכרטיס הקול המובנה בלוח למגבר ובסרטים שמעו סראונד בלי בעיה. שמתי לב, שכשהממיר של הכבלים והמחשב מחוברים פיזית לטלויזיה אז הרמקולים משמיעים זימזום. חשבתי לפתור את הבעיה ע"י חיבור בכבל אופטי שלא מעביר הפרעות חשמליות שכאלה. היה לי כרטיס קול ישן של הרקולס: fortissimo 2, שיש בו יציאה אופטית. חיברתי, התקנתי וניגנתי. שמעו רק סטריאו, לא משנה כמה אני משחק בהגדרות של AC3FILTER. למישהו יש עוד רעיון לנסות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין להוסיף להם עוד שלוש רמקולים ולהפוך אותם ל5.1(יש לי כרטיס קול של 5.1) זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות נגן mp3 חשב על הדגם הבא: Creative muvo tx fm 256 mega. 1. האם הנגן הזה טוב? יש לי תקציב של כ600 שקל וזה מחירו ברוסיה (שם אני קונה). 2. איך האוזניות שמקבלים איתו? תמיד שמעתי שעם נגנים מקבלים אוזניות מאעפנות, איך אם זה?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה-Live 5.1 מה אתם אומרים יש הבדל רציני שווה תהשקעה!?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
למה תמיד קבצים של Windows Media Audio יותר כבדים מקבצים של RealAudio ?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה לקנות טלווזית LCD בגודל לפחות 21 אינטץ,ובסביבות ה2000 שקל (עדיף כמה שפחות),ורצוי רמקולים מובנים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מסך טלביזיה של 37 אינץ' בטווח מחירים 3000-4000 מה היא לדעתכם הטלביזיה עם היחס מחיר-איכות הכי טוב שיש בטווח מחירים זה? אם אין אפשרות בטווח מחיר זה למצוא משהו איכותי אז אשמח לשמוע גם המלצות על 32 אינץ' תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת סטריאו לחדר אני מחפש משהוא בינוני ומטה בסביבות 400 שקל.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אילו מכשירים כדאי לקנות בתאילנד? בקשר לזיופים אל תדאגו הכול מקורי בקניון הזה והמחירים ברצפה אז אין בעיה בזה... אני שחיין אז חשבתי על האמפי3 במשקפת האם אתם ממליצים? אחותי ואמא שלי רוצות אמפי3 אז חשבתי לקנות את ה U10 512 מגה לשתיהן או רק לאמא ולאחות לקנות משהו אחר עם 2 ג'יגה בערך... לאמא זה לריצות ולאחות זה גם לריצות וגם סתם לשמוע מוזיקה. כדאי לקנות נגד וידאו נחמד? לא ממש משתמשים אבל שיהיה :-) על מה אתם ממליצים ואילו עוד מכשירים כדאי להביא? תודה מראש. :-* עריכה : יש לי עכשיו את האיריבר 999. כדאי לקנות משהו אחר? אני אישית מאוד מרוצה ממנו ומהנוחות שבו בינתיים. ואם כן, מי רוצה לקנות ? :-P
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הכרטיס קול שנמצא על הלוח DFI NF4 ULTRA D LANPARTY הוא יהיה טוב אם אני רוצה שהוא יתחבר למערכת סטריאו.? תודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי, אני משחק במשחקים ב-multi עם חברים ורוצה לדבר במיקרופון, חיברתי אחד ( שהמוצרף לאוזניה ) למקום הנכון במחשב, אולם זה לא עושה כלום, אני לא יכול לדבר איתו, אני מניח שהמחשב קלט אותו כי כשחיברתי הוא שאל אותי מה חיברתי ולחצתי מיקרופון והוא אמר לי שזה המקום הנכון, אבל זה לא עושה כלום, בבבקשה תעזרו לי. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-zentouch.html
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום , לפני שבוע התקנתי דרייבר לכרטיס מסך (7600GT) ויש לי בעיה עם החיבור של המחשב למסך הטלויזיה. לפני ההתקנה של הדרייבר היו לי שניי אפשרויות : 1. לחבר את המחשב לטלויזה בצורה שגם במסך המחשב וגם בטלויזיה יראו אותו דבר 2. שיהיו שני מסכים נפרדים ולמסך הטלויזה אני מיבא את חלון הסרט (בכך שאני גורר את החלון מחוץ למסך המחשב) עכשיו , לאחר ההתקנה של הדרייבר, אני יכול לעשות שבשני המסכים יראו אותו דבר, או שהוא חוצה אותו ומראה חצי מהמסך במחשב וחצי מהמסך בטלויזיה... איך אני מחזיר את זה לאפשרות הקודמת שיהיו שני מסכים נפרדים ? מצורפת תמונה של האפשרויות שקיימות עכשיו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היום סופית החלטתי שרמקולים 2.1 הם פשוט בזבוז לא משנה כמה איכותיים הם יהיו... בכל אופן אני רוצה המלצה לרמקולים שהם 5.1, אני חשבתי על ה Z5300 של לוגיטק מה אתם אומרים? לא דגם ישן קצת? :-\ או שהדגם הזה עדיין עושה את העבודה כמו שצריך פילו היום אחרי שנתיים? ולמי שמשתמש בהם כרגע יוכל להגיד לי איך הם מבחינת חסרונות ויתרונות? אם יש לכם המצלמה לדגם אחר אני ישמח מאוד לשמוע, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלביזיה לסלון (42-50 אינטש) תשתמש כקולנוע ביתי (צפייה בסרטים fullHD). כמובן שאני לא רוצה לשלום הון תועפות. מהסתכלות בפורומים עושה רושם שניתן למצוא טלביזיה טובה בטווח מחירים של עד 5000 ש"ח. האם זה נכון? על איזה דגם הייתם ממליצים? כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות... תודה,
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות Over the ear, השימוש המוחץ של האוזניות יהיה בהאזנה למוזיקה ובעיקר קלאסית, האוזניות יחוברו לסמארטפון שינגן את הקבצים ובמסגרת זו אשמח לקבל המלצה על אוזניות טובות, התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, עדיף קניה בארץ (או לפחות מקום שיהיה אפשר למדוד אותן) אך איביי הוא גם אפשרות. אשמח לשמוע הצעות, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Creative Inspire 4.1 אני שומע רק ב2 רמקולים... יש לי Creative SoundBlaster Live! 5.1 Digital - כרטיס קול תעזרו לי בקשה שיניתי ל Quadrophonic וכל מיני במאפיינים ועדיין רק ב2 אני שומע
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנת השבוע טלויזית LCD בגודל 32 אינץ', ואני מתלבט בין מספר טלויזיות. תקציב - 3500 ש"ח. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחת מהן, או בכלל על טלויזיה אחרת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709127 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703563 אם אתם מכירים טלויזיה יותר טובה בטווח מחירים הזה (3500 ש"ח) מה טוב =] שימושים של הטלויזיה: - PS3. - סרטים (פה ושם סרטי HD) - 40% צפייה בערוצי טלויזיה. - מרחק הצפייה יהיה בין 3 וחצי ל-4 מטר. המון תודה
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי.. התקלקלו לי האוזניות העלובות שבאו עם הפלאפון תודה לאל נפתרתי מהם ואני רוצה לקנות אוזניות יותר נורמאליות IN EAR ליציאה בחוץ וסתם לנסיעות. חשבתי על הCX300-II אבל אין לי מושג מאיפו לקנות אותם בזול אני יודע שפעם מכרו אותם ב115 ש"ח מקוריות בKSP אבל עכשיו אין לי מושג מאיפו אפשר לחרוג בתקציב בקצת אם זה מאוד שווה את זה! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-