עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roes,

1. רק כרטיסי Creative תומכים ב EAX ? 2. EAX נותן שיפור רב ומורגש לקול במשחקים?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. שלום לכולם אני מנסה להתקין את התוכנה של הכרטיס על מחשב חדש ונתקל בבעיות של התקנה לאורך כמה ימים אשמח לעזרה מפורטת ככל האפשר תודה שמוליק

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. יש לי בבית רמקולים של 5.1(של הקולנוע ביתי) ואני רוצה לקנות רסיבר KENWOOD דגם KRF-V5090D...אפשרי?ואיך הרסיבר?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by enzo,

בקשר לאוזניות כפתור ישנם שלושה דגמים עם אותו עיצוב: Sennheiser CX300 Creative EP630/635 Sony MDREX51LP בעקרון חשוב הבאס וצלילים נקיים ונטרול רעשי סביבה וגם שהאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה מתוך האוזניות. הבנתי שיש בעיה עם החוטים כשנוגעים בהם ולכן אני פתוח גם לאוזניות נוספות ולאו דווקא מסוג כפתור. מה המומלץ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by gshhar,

כשאני מעביר קבצים מהמחשב לנגן (אני שם בתיקיה כי כשאני מוחק את כל התיקיה ככה לא נשאר זבל) ומעביר אותם אח"כ בחזרה (או מוחק) אני שם לב שנשאר פחות מקום (כמה k פחות בנגן) אז השאלה שלי היא למה,האם נשאר "זבל" ואיך אני מסדר את זה.

6. Started by idani1983,

אני זקוק לכרטיס קול נחמד עם יציאה של קואוקס ואופטית במחיר סביר של עד 60-70 דולר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. Started by LOOSE,

מחפש לקנות אוזניות כפתור שלא יהיו אטומות לגמרי תקציב של 200-250 עריכה: אני יודע שזה לא נחשב לאוזניות כפתור אבל מישהו יכול לאשר שאלו אוזניות מקוריות http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=AKG+K324P&_sacat=See-All-Categories ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. הדגשים: שלא ידרוש החשכת החדר שיהיה קריא גם לטקסטים נורה עמידה (כיבוי אוטומטי) החלפת נורה לא מסובכת תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  9. שלום. דבר ראשון, זה ה-HTPC שלי. מעבד: AMD Athlon 4000+. זיכרון: 1GB 667MHZ. כ. טלויזיה: PVR 150 של האופנג לוח אמ: ASUS M2A-VM HDMI. דיסק קשיח: 500GB. מה עוד? מערכת הפעלה ויסטה עם Media Center. טוב. נתחיל מהבעיה הראשונה והמציקה ביותר. 1. יש רעשים סטטיים בזמן הקלטה תוכנית מהממיר. כבר כתבתי בעבר על הבעיה הזו ואני אכתוב שוב. הממיר מחובר ל-HTPC (לכ. הטלויזיה) דרך יציאת 21 פינים בממיר לכניסת RCA בכ. טלויזיה. ה-HTPC מחובר עם כבל קוקסיאלי למגבר ובשביל התמונה, כבל HDMI שמחובר לטלויזיה (שגם איתו יש בעיה... אפרט בהמשך). עכשיו, מה הבעיה? אם אני רואה "טלויזיה בשידור ישיר" דרך המדיה סנטר, הסאונד נתקע לפעמים לחצי שניה וכל כמה שניות יש קול כזה של פיצוץ מהרמקולים. רק כדי …

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by moshed3,

יש לי מערכת רמקולים מבית CREATIVE דגם SOUNDWORKS FPS1500 והתקלקל לי מפסק ההדלקה שמחובר בPS/2 לסאבוופר, וביררתי במלא מקומות ופשוט לא ניתן להשיג כזה אלא אם קונים מערכת חדשה שכוללת רמקולים ואין לי צורך בחדשה. מצורפת תמונה. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים למערכת הזו? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by aviv512,

חשבתי לקנות מערכת מיקס מהסוג הזה ,השאלה האם כדאי ואילו אפשרויות ניתן לבצע אם מערכת שכזאת? נ.ב אני די חדש בכל הקטע אם יש איזה דיגיי פה שיוכל קצת להסביר אני יודה לו מאוד הנה: http://www.behringer.com/UB1002/index.cfm?lang=ENG

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by topipi,

תגידו אם אני אקנה mp3 מבוסס קשיח למטרת ספורט נניח iaudio x5l הוא יהרס במהלך ריצות וכו" ? עוד משהו מה עדיף iaudio x5l או iriver h300?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. יש ברשותי רמקולים 4.1 (4 קטנים וסאב) הרמקולים מחוברים למחשב עם 2 כבלים PL קטנים... יש לי כרטיס קול OB עכשיו השאלה איך אפשר לעשות ככה שהוא יפצל את המוזיקה/סרטים שאני מנגן לכל הרמקולים ולא רק ל 2? לפני זה היה לי XP והייתי מגדיר בהגדרות שיש לי 4 רמקולים והייתי מדליק סרט ( לא משנה איזה) בתוכנה KMPLAYER והוא היה מנגן לי את כל הסרט בכל הרמקולים ( לא סראונד בלי אפקטים פשוט היה מפצל את הסאונד לכל הרמקולים) לאחר שעברתי ל WIN7 אחרי ההגדרה זה לאעוזר במיוחד אז עכשויו השאלה עם איזה תוכנה או פלאג אפשר לסדר את הדבר הזה? אם גם כל הדברים יתנגנו ב כל הרמקולים זה עוד יותר טוב תודה...

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by RON_Xxx,

קניתי רמקולים של מוראל 5.1 NOVA והם אמורים להתחבר לרסיבר PIONNER VSX 517 עם איזה כבלים את ממליצים להשתמש.? ואם כדי לקנות כבל מיחד לסאב או אופטי.. וכמה זה יעלה אני הולך לשים את הכבלים בקירות גם אם זה משנה...

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. Started by JVC,

אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב החדש הבעיה שהמחשב בצד אחד של החדר והרסיבר בצד אחר... אז רציתי לדעת אם יש חיבור אלחוטי מהרסיבר למחשב... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by ngaash,

שלום יש לי מערכת שמחוברת למחשב ושומעים רק ברמקול אחד וזה לא בעיה במערכת(נגיד ברדיו בלי קשר למחשב שומעים בשתיהם) מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by sbc1969,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כונן חיצוני ולכן אני רוצה להחליף את ה-APEX811 שמשרת אותי (בנאמנות!) כבר 3 שנים. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא שאין ו חיבור USB. הדרישות הן: -קורא את כל הפורמטים הרגילים של DVD (מן הסתם אין לא מתכוון ל- MKV, HDMI, BLURAY וכו') -בעל חיבור USB (שיהיה אפשר לחבר אליו גם כוננים קשיחים חיצוניים ולא רק DOK) -שיהיה אפשר להוסיף לו עידכוני חומרה מעת לעת -תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (גם SRT וגם SUB) -אני לא שולל להמשיך להשתמש בAPEX, אם זהו מכשיר טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. יש רמקולים למחשב בערך באותו מכיר של X 540 אבל יותר טובים מהם? ד.א בכמה אפשר למכור עכשיו רמקולים X 540 סגורים באריזה חדשה לחלוטין?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by D-M-X,

למישהו פה יש אותו? איך הוא? יש בו איזשהן בעיות מציקות? האחריות שלהם בינלאומית או לא כי יש מצב אני יקנה אותו מארה"ב (אני מתלבט בינו לבין הסנסה E270, אני מודע לזה שהם שונים לגמרי אחד מהשני)?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by MoFo,

כמו שכתוב בכותרת... אני מחפש נגן איכותי וטוב עד 500 ש"ח, מה שחשוב לי זה חיי הסוללה ושתהיה סוללה נטענת אם זאת אפשרות... איכות כמובן כי על זה לא מתפשרים ואחרון אבל לא פחות חשוב זה הרדיו, קליטה טובה וכו'. אני חייל אז אני מחפש משהו שיחזיק מעמד בנסיעות, במכון כושר וכו'. רב תודות לכולם

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by hell,

מה הסיכויים לימצוא את המכשיר חדש בחנות בארץ רצוי בצפון כמה שיותר קרוב ל1500? אני רוצה לעשות לחבר מתנה ליומולדת שלו ואני כבר גייסתי את הכסף ואני והוא כבר דיברנו שהוא רוצה את המכשיר הספציפי יש מצב שתמליצו לי אל חנות זולה? פשוט גם כך בקושי גייסנו 1530 שקל וזה מכל המישפוחה שלו וחברים פה ושם אני אשמח אם תעזרו תודה ANTIXRIST

22. Started by netanel1,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 שיתפקד גם כdisk on key ומצאתי את הנגן הבא: iAudio G3 512MB אבל מקום הזה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2396&scat=317&tcat=33 לא רשום אם הוא יתפקד כאחד כזה אשמח אם מישהו שמכיר את המוצר או מבין בנושא יעזור לי בבחירה ואם הוא לא ויכול למצוא נגן אחר שיתפקד כ-disk on key אני אשמח אבל מגבלת המחיר חייבת להיות עד 400 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. יש לי עכשיוSOUNDMAX ואני רוצה להחליף אותה לתוכנה עם יותר אופציות אפשרי?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. המעבד שלי - 2180(כן כן יודע הוא חטיאר כבר)בOC ל3 ג'יגה ,4 ג'יגה זכרון פנימי ומערכת הפעלה ויסטה. יש הרבה כרטיסי טלויזיה פנימיים במחירים זולים יחסית,הבעיה שאני פוחד שהמחשב יהפוך איטי בזמן הקלטה,יש המלצה לכרטיס טלויזיה (עד 200 שקל) שלא יכביד יותר מדי על המחשב? בנוסף,מה ההבדל בין האנלוגי לדיגיטלי?בהנחה שיש לי צלחת לווין,יהיה הבדל באיכות בין דיגיטלי לאנלוגי? ומשהו נוסף,את הכרטיס טלויזיה מחברים למסך,כן?יש כרטיס טלוויזיה עם יציאת HDMI? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by eLado,

היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים