עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liho,

הכותרת אומרת הכל..

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  2. Started by prelly,

שלום יש לי Ipod v.4 20gb הייתי רוצה לדעת איך אני מעביר שירים ממנו אל המחשב בתודה מראש prelly אין לי כל כך זמן לחפש אם דברו על זה כבר מצטער אם דיברו כבר

3. Started by wzeedan,

שלום האם מישהו יודע אם ישנם רמקולים שהחוטים שלהם (גם החשמל) ניתנים לפירוק והרכבה מחדש? הדבר חשוב לי כי בניתי ספריה למחשב ועשיתי הכנות (חורים בקוטר 1 ס"מ) בגב של המדפים כך שניתן יהיה להשחיל את החוטים ואח"כ לחברם לרמקולים.

4. Started by matan12321,

אני צריך המלצות לנגני MP3 עם מינימום 128 MB שעולים מקסימום 800 שקל

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by JVC,

אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב החדש הבעיה שהמחשב בצד אחד של החדר והרסיבר בצד אחר... אז רציתי לדעת אם יש חיבור אלחוטי מהרסיבר למחשב... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by YinnoN,

טוב בגלל שיש לי הזדמנות לרכיב מארה"ב אני ואחי רוצים נגן mp3 ראינו פה בארץ משהו ב350 ש"ח אבל הוא ג'נרי אז אולי אפשר ב200-400 ש"ח להוציא איזה נגן Mp3 טוב בארה"ב ? אפשר לינק ולהסביר למה הוא טוב ? דרישות : קטן ועגול כזה אתם יודעים האלה שנראים כמו בטרית אצבע רק טיפה יותר גדולים מחיר : 200-400 זכרון פנימי 256 ומעלה ושיהיה אפשר להביר עליו עוד דברים חוץ מmp3 אוזניות ובטריות תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by arpa,

הכרטיס קול שלי עבד מעולה ולא היתה לו בעיה.. לפתע אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב ראיתי שאין לי סאונד.. בדקתי ב Device Manager והוא מראה לי שהכרטיס קול מותקן ללא בעיה (The Device is working properly) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואני מקבל ארור מוזר אגב יש לי כרטיס קול SoundMAX 1985 Built-in on ASUS P4C800-E Deluxe מישהו יודע מה הבעיה אולי ? כמובן שאחרי ריסטרט הבעיה לא נפתרת. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by leonid87,

אני מחפש אוזניות (לנגן mp3) באיזור ה150-200 שקל אבל שלא יהיו כפתור - יעני גדול+ספוג! תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by jambo7,

אני רוצה לקנות אוזניות בסביבות 150 שקל הלכתי לכמה חניות המבחר גדול ואני לא יודע איך לבחור האוזניות דיגטליות ומיועדים למוסיקה ממע סטראו [ לא להליכה ] עם הרבה באס והרבה טרבל ללא מיקרופון 1 לפי איזה קרטריון בוחרים יש אוזניות ב 50 שח ויש ב 150 שח בעלי אותו מפרט טכני 2 אני רוצה המלצות לאוזניות תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by AppleJack,

שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by Axel Foley,

מישהו יודע אולי איך אפשר לגרום ל-MICRO ZEN שיתמוך בעברית. חוץ מהשטות הזאת הנגן הזה משהו לפנים. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  12. מה אתם חושבים על כרטיס קול X-Fi Platinum של Creative, יש אותו לחבר שלי די אהבתי את הצליל, חיברתי אליו את האוזניות היה טוב חוץ מבאסים (חסר) אבל זה יתפתר אני מאמין אם אחבר מגבר. מה שטוב בו שיש לו 4 כניסות אם אני לא טועה, שזה די מכובד, כי גם מעוניין להקליט כמה כלי נגינה ביחד. אולי זה לא מקצועי במיוחד אבל אני חושב שזה די מכובד להקלטה ביתית. מה אתם חושבים על זה? אם אפשר גם תנו לי איתרונות וחסרונות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by claudia5,

יש לי מגבר בן שנתיים וחצי.המגבר לפני כמה ימים הפסיק לתת לי ווליום .לפעמים הוא עובד רגיל ולפעמים הווליום הוא נמוך מאוד ורק עם ממש מגבירים שומעים קצת. משהו יןדע מה התקלה ומה הנזק הכספי של תקלה כזאת.?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by shugon,

יש לי בעיה בנגן Sandisk E260 שמשום מה אני יכול לשמוע רק באוזנייה אחת כשאני מחבר את האוזניות, וזה קורה עם כל האוזניות שאני שם. רק אם אני מחבר חלש ולא עד הסוף, ואז קצת לוחץ על זה שומעים רגיל Oם יש לכם רעיון איך לסדר את זה? אגב יש לי את הנגן בסביבות שנה והבעיה החלה סתם ככה פתאום...

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by Netanel o_0,

איזה אוזניות זולות אבל טובות אפשר למצוא עד כ150שח? (גם עם מיקרופון) ראיתי את ה logitech PC gaming headset.. איך הוא? איזה עוד טובים? כאלה שאפשר למצוא בחנויות ויתנו צליל איכוותי (כמה שאפשר) במוזיקה וטובות למשחקים. תודה!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. שלום יש לי בכרטיס קול (XTREMEMUSIC) חיבור כזה משונה קצת מזכיר בגודל חיבור DVI כזה האם הוא איכותי יותר? איך הוא נקרא? והאם כדאי לחבר בוא מערכת 5.1? ומזה חיבור קואקסיאלי הזה שכולם מדברים עליו איך הוא נראה? תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  17. שלום. ברגע זה אני משתמש בכרטיס קול הבילטין שבלוח אם ובאוזניות די פשוטות. אני צריך כרטיס קול ואזניות חדשות מכיוון שאני די מכור למוסיקה אלקטרונית ואני ממש מתכוון למכור. אז אני רוצה שהחווית שמיעה שלי תיהיה טובה. בנוסף אני גם משחק הרבה במחשב משחקים חדשים והכל אז משהו שיהיה נחמד גם לזה. בבקשה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס ואזניות. אני לא צריך את המשהו הכי מיקצועי אני לא מכין מוסיקה או משהו אבל אני רוצה שזה יהיה כרטיס איכותי ואוזניות אפילו בדגש יותר גבוהה על האיכות. בקשר לתקציב אין לי הגבלה אבל אני כמובן מחפש את הציוד הכי טוב במחיר הכי זול או סביר. תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. חיברתי את הכרטיס למחשב ולרמקולים 5.1 של קריאטיב אבל לא יוצא קול מהרמקולים האחוריים והסנטר כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. ראיתי DVD מקליט בסופר ב900 שקל שצורב רק בשיטת+ בלי- זה טוב או שעדיף לחכות?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי... ברשותי DVD תומך DIVX של LENCO. המכשיר אמור לתמוך בכתוביות בעברית, אך משום מה הוא לא. הבנתי שצריך לעדכן בו גירסא, אך אני לא מוצא מאיחפה ניתן להוריד גרסאות חדשות למכשיר. תודה מראש Install.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by orinabarro,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי את הכרטיס, הרכבתי אותו והכל היה בסדר. לאחר מכן הייתה לי בעיה באחד הזכרונות (חשבתי שזאת היתה בעיה גם בלוח אם ושלחתי לחנות אולם לא נתגלת שום בעיה). הרכבתי מחדש את המחשב, התקנתי את הכרטיס והפאנל הקדמי לא עובד. הוא מקבל חשמל (אם אני מרים את הפקק של החיבור האופטי אני רואה אור) אולם הוא לא מעביר סאונד לאוזניות/חיבורים אופטיים או קואקסלים. בדקתי שהוא מחובר כמו שצריך לכרטיס קול והוא מחובר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. היי, ברצוני לרכוש כרטיס קול בעל יציאה אופטית (הכי איכותי, לא?) באיכות טובה. ההתלבטות שלי היא בין 2 אלו: AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card AUDIOTRAK Maya 7.1 שוב - יציאה אופטית חובה. אלא אם כן אני טועה ואופטית לא תתן את האיכות הטובה ביותר... אז אשמח לשמוע ולהתעדכן. תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by Shayel,

חברה יש לי נגן, פשוט יחסית, 512MB בקיצור, הוא נדלק והכל, פשוט לא שומעים כלום, והחלפתי כמה אוזניות ועדיין לא שומעים מה זה יכול להיות? איך אפשר לתקן את זה? ומה אני יכול לבדוק או משהו הצעות תודה רבה שי.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  24. משעמם לי בעבודה במהלך המשמרת, אז אני שם את ה-X5 על הווליום הכי גבוהה ואת האוזניות על השולחן. האיכות לא משהו מן הסתם, ולא שומעים כל כך ברור, אבל לבנתיים זה עדיף כל כלום. בגלל זה אני חושב לקנות מערכת ניידת קטנה, קוראת דיסקים או מה שלא יהיה, ולהעביר איתה את המשמרת במקום עם ה-X5 (שהסוללה לא מחזיקה מעמד אגב, נשחקה לגמרי!). אני לא מחפש את הכי איכותית, כי התקציב מאוד דל. אבל יש משהו נורמלי בסביבות ה-500 שקלים? עם איכות קול טובה. (מטאל).

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  25. Started by Norm4nde,

שלום לכולם אז ככה הבעיה שלי היא קצת מסובכת... יש לי 8 רמקולים בחדר כל אחד / שייכים למערכת שהיו לי פעם אבל עכשיו יש ברשותי גם 2 מערכות LG + KENWOOD ובאס גדול ואיכותי ואני רוצה לחבר את כל הרמקולים לשני המערכת ובעזרת מיקסר שיש לי לחבר אותם למחשב או לטלויזיה... אבל הפאק הוא: שלכול אחת מין המערכות יש רק יציאה אחת אין לי מושג מה נדפק בשניה... אם יש דרך לסדר אותה אשמח אם תביאו לי... בקיצור החלטתי ללכת על המערכת הטובה מבינהם KENWOOD (מכיוון שיש איזה פאק בLG בחוט מאחורה) חיברתי רק 6 רמקולים לאותה יציאה... איך חיברתי ? - > לקחתי את כל החוטים של המערכות יחד עם חוט רגיל יש רמקולים חיברתי את כולם ורק את החוט הרגיל למערכת כך שליצאה השחורה נכנס חוט אחד וליציאה האדומה אחד. אשמח אם משה…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים