עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב, בשיטוט בEBAY מצאתי שיש חנויות שלוקחות אוזניות יחסית פשוטות כמו הKOSS SPARK PLUGS, ושמות עליהם את הגומי האוטם של Etymotic ER4-14. מה אתם חושבים על זה? לינקים למכירה: http://cgi.ebay.com/Koss-The-Plug-Etymotic-ER4-Hybrid-Isolation-Earphones_W0QQitemZ9706155764QQcategoryZ73841QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Etymotic-Skullcandy-Hybrid-Smokin-Buds-White_W0QQitemZ9705736098QQcategoryZ73841QQcmdZViewItem איזה אוזניות יותר מומלצות מבין השניים (כלומר שווה לשלם עוד 10$ בשביל היקרות) והאם יש לכם המלצה יותר טובה בתחום של 120-150 שקל ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by bullet,

ראיתי את אלה http://tms.co.il/product/2561 מישהו מכיר אותם ויודע איך הם? אני צריך חוות דעת הם דווקא נראים דיי טוב ואם הם לא טובים כמו שהם נראים אתה מוזמנים להביא לי סט רמקולים אחרים מאותה חנות עד 400 שקל

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות LCD שהעיקר שלה זה סרטים וסדרות.... הLCD תתחבר רק למחשב והכל דרך המחשב... אז אני חייב שיראו טוב במחשב....וגם אני רוצה לתלות אותה על הקיר...אז אני חייב שהיהיו איזה חיבורים מיוחדים מאחורה? אז ככה הדגם שנראה לי מתאים זה LA32R81B... השאלה האם הוא מתחבר מאחורה לקיר...ושאלה שניה...יש דגם יותר טוב בתקציב..?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by bv_beaver,

אז ככה... יש לי שני כרטיסי קולת אחד אונבורד סתם כזה 5.1 ואחד GTXP, יש לי רסיבר קנווד KRF-V4070D פשוט כזה וארבע רמקולים די מעפנים כשאני מחבר את הרסיבר לGTXP ביציאה דיגיטלית הוא פשוט משמיע סאונד בכל הערוצים, בלי סטריאו בלי כלום, השאלה שלי היא... האם אפשרי לחבר איכשהו את המחשב (אפילו עם הכרטיס האונבורד) לרסיבר ולשמוע בכל הרמקולים בסטריאו? יעני המגבר נותן לשמוע בכולם רק ב Pro logic או ב DolbyDigital או DTS וכו', אז אם יש אפשרות שהוא ישמיע פשוט בכל הרמקולים סטריאו? או משהו בסגנון?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  5. צריך המלצה לרמקולים קטנים 5 וסאב איכותיים שיחוברו לרסיבר למערכת קולנוע ביתית עד 800 ש''ח הם בעיקר לסרטים וטלוויזיה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. ברצוני להזמין מחול נגן עד ג'יגה בזול, משהו כמו עד 200 ש"ח... אבל תביאו הצעות. תודה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. אהלן אני מחפש MP3 עם איכות שמע יוצאת דופן, מבחינת מקום כמו שכתוב זה מ-4 ג'יגה עד 30. לא משנה אם מבוסס פלאש או דיסק קשיח. עכשיו אני מחפש 2 אופציות, או כאלה עם מסך יחסית גדול, ואופציה שניה עם מסך כזה רגיל של MP3 לא משהו מיוחד. המלצות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by kolodov,

אז ככה אני רוצה מערכת לחדרר 5.1..מערכת עם איכות ושתחזיק אצלי הרבה זמן.. תודה..

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. שלום יש לי בכרטיס קול (XTREMEMUSIC) חיבור כזה משונה קצת מזכיר בגודל חיבור DVI כזה האם הוא איכותי יותר? איך הוא נקרא? והאם כדאי לחבר בוא מערכת 5.1? ומזה חיבור קואקסיאלי הזה שכולם מדברים עליו איך הוא נראה? תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  10. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש בקרוב סט של שני רמקולים ריצפתיים גדולים +אחוריים + סנטר + סאב +רסיבר. שיהיו באיכות טובה ולאורך זמן במחיר של עד 3000 אולי קצת יותר. -תודה-

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by shpring,

שלום לכולם . יש לי נגן : I-River H340 . ורסיבר YAMAHA : RXV-1000 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv1000.html קניתי כבל שבצד אחד יש לו 2 חיבורים (למערכת), ובצד שני חיבור בודד לנגן . השאלה שלי : אני שומע הרבה רעשי רקע וצרצורים (ברמה כזאת שאי אפשר לשמוע ... ) . מה דעתכם ? יש משהו שאפשר לעשות בנידון ? מישהו ניסה זאת בעבר ? טיפים ? תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by עדן.ט,

היי רציתי לקנות אזניות עד 300 שח והציעו לי פה את AKG K26P הבעיה יהא שהן לא במלאי ונמאס לי לחכות לBUG הדפוקים האלה, אפילו שהזמנתי הם לא מביאים. השאלה היא.. מה ההבדל בניהן, לK414? הן עולות אותו דובר וגם אטומות תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by alexxx2005,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב...מעדיף 5.1 או 6.1 התקציב הוא עד 1200 שקל... ושהרמקולים יהיו חזקים ואיכותיים כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק... תודה לעוזרים...ואם תוכלו גם לתת חנות או אתר לקנות ממנו...את הרמקולים...

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. שלום. יש לי שני רמקולים רצפתיים של bose די ישנים. הבעייה עם הרמקולים הללו היא שהקופסאות שלהם נורא גדולות. רציתי לדעת האם זה אפשרי לבנות לרמקולים עצמם קופסאות קטנות יותר (או צורה מעט שונה, שתתאים), או שצורת התיבה המקורית, היא בהתאם לנתוני הרמקולים וכל שינוי רק יגרע. תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by Chymes,

יש לי מסך LCD רחב ברזולוציה 1440X900. הרזולוציה נחשבת ל-HD. הורדתי סרטון HD לדוגמא מאתר של Microsoft. הסרטון נראה טוב, אבל אין שם שום דבר מיוחד. אין שום דבר שגורם לי להגיד WOW! אני צריך להפעיל אפשרות HD דרך הדרייבר של כרטיס המסך או ש-HD פשוט אוברייטד?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by deluxe,

איך עושים BURN IN בצורה הכי בריאה לאוזניות? האם זה מסכן את האוזניות או מקצר את חייהן? האם כל סוג של אוזניות משפר את ביצועיו אחרי BURN IN, למשל SONY V700? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by miki20008,

1) רמקולים aztech 5.1 יש ביקורת באתר 2) creative 4/1 הכי פשוטים inspire 4/1 מה מביין השניים עדיף

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בזה ורציתי לחבר את הממיר שלי של YES למחשב ולצפות דרך המסך. בגלל שקניתי מחשב חדש +מקלדת ועכבר שאני עומד להזמין אין הרבה תקציב.משהו בסביבות 200 ש"ח ומטה (חריגה של 10-20 ש"ח מקסימום.) כמו שאמרתי-אני רוצה לחבר את הממיר של YES למחשב ולצפות דרך הLCD. אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי רוצה אפשרות של הקלטת תוכניות וכו. עוד דבר-אני לא ממש יודע איך זה עובד- אני יכול עדיין להשתמש בשלט של יס או שיש שלט מיוחד לכרטיס טלויזיה? הבנתי שאין הרבה אופציות ואין אפשרות בעצם להקליט תוכניות.(תקנו אותי אם אני טועה)? בכל אופן מצאתי את אלו: http://skypc.co.il/pl_product~LV200~12~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~17305~12~0.htm יש אפשרות אחרת? או שאלה הם האופצ…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by langa,

מישהו יודע להגיד לי באיזה מקודד של MP3 כדאי להשתמש? אני מקודד שירים מדיסק בתוכנת CDEX. שם יש אפשרות לקודד בMP3 אך יש מספר גרסאות - I, II ,II.5. כשבוחרים גירסה I יש אפשרות לבחור SAMPLE RATE עד 48000 KHZ. כשבוחרים II יש SAMPLE RATE של עד 22000 KHZ. II.5 יש עד 11800 KHZ. רציתי לשאול איך זה משפיע על האיכות כי הגודל של הקובץ יורד כשבוחרים SAMPLE RATE יותר נמוך. ומה כדאי לבחור?

20. Started by perrikus,

כן, כמו שזה נשמע... אין לי סטריאו ב-ATP3, זה קרה מתישהו ביומיים האחרונים. אני עושה את הבדיקה של ה- left/right בלוח בקרה של ה-nforce2 וזה משמיע לי את שניהם בשני הרמקולים. בשביל לבדוק שזה לא בעיה בכרטיס קול חיברתי רמקולים אחרים, ובהם הסטריאו עבד בסדר גמור. מישהו מכיר את הבעיה ויודע אם ניתן לתקן אותה לבד או שצריך לשלוח לתיקון / החלפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. מישהו יכול לתת לי תדריך ענייני על הנגני PMP שאפשר לקנות עכשיו? ואם יש נגנים ששווה לחכות בשבילם שיצאו? ומהו הנגן האידיאלי? תודה רבה

22. Started by omerr8,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על DVD (לסלון, לא למחשב) עד 450 ש"ח? אין צורך בכניסות HDMI או בפיצ'רים מיוחדים, רק שיקרא Divx עם כתוביות בעברית ושיציג את האיכות הטובה ביותר לתקציב זה. בתודה רבה לעוזרים, עומר.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. חיברתי לא מזמן את המערת סטריאו שלי למחשב (לפני זה השתמשתי ברמקולים הכי פשוטים שיש), והאיכות עכשיו יותר טובה ממקודם אבל אני יודע גם שאפשר להגיע הרבה יותר רחוק. לפני שבוע הייתי אמור לקבל את ה KLIPSCH PROMEDIA 2.1 THX ממישהו שטס לארה"ב אבל בסוף הוא לא הביא כי הוא חזר יומיים קודם, לא חשוב, השאלה שלי היא כזאת, יש תחלופה למערת הנ"ל באיזור ה1000 שקל? בארץ או בחו"ל (כולל הובלה)? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RQ6880

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by yosizach,

על מה ללכת lg טושיבה ? פליפס ... אני רוצה שתתמוך בה 1080P והגדול הרצוי הוא 42 תקציב 10 . הרבה חולקים על כך שטושיבה היא ההטלויזיה ...והרבה אומרים לא לקנות lg אני שואל אותכם על מה אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים