עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bug,

יש לי נגן ZEN VISION M כבר יותר משנה, אחלה נגן קודם כל. עד היום השתמשתי באוזניות שבאו איתו, שהיו סבירות, רק מתוך עצלנות לקנות חדשות- אתמול הם נשברו לי (אל תשאלו, דרכתי עליהם) ועכשיו אני מחפש אוזניות חדשות איכותיות. ההתלבטות שלי היא דבר ראשון בסוג האוזניות, תלויות על האוזן או בתוך האוזן. חשובה לי האיכות מאוד. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

2. Started by zxor,

שימו לב איך רואים אצלי: +זה מוצא רק 3 ערוצים למה?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  3. אז ככה יש לי עכשיו הרבה כסף ובא לי על רמקולים וכרטיס קול חדשים הרמקולים צריכים להיות לחדר ובעיקר למוזיקה ומשחקים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by עדן.ט,

היי רציתי לקנות אזניות עד 300 שח והציעו לי פה את AKG K26P הבעיה יהא שהן לא במלאי ונמאס לי לחכות לBUG הדפוקים האלה, אפילו שהזמנתי הם לא מביאים. השאלה היא.. מה ההבדל בניהן, לK414? הן עולות אותו דובר וגם אטומות תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by Chymes,

יש לי מסך LCD רחב ברזולוציה 1440X900. הרזולוציה נחשבת ל-HD. הורדתי סרטון HD לדוגמא מאתר של Microsoft. הסרטון נראה טוב, אבל אין שם שום דבר מיוחד. אין שום דבר שגורם לי להגיד WOW! אני צריך להפעיל אפשרות HD דרך הדרייבר של כרטיס המסך או ש-HD פשוט אוברייטד?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by Axel Foley,

האם מישהו מכיר תושבת ל-CREATIVE MICRO ZEN לאוטו משהו כמו דיבורית, לא שיטעין או משהו רק שיתחבר למערכת של האוטו. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. חיברתי את הכרטיס למחשב ולרמקולים 5.1 של קריאטיב אבל לא יוצא קול מהרמקולים האחוריים והסנטר כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by homart,

שלום... יש לי יציאת s video בכרטיס מסך שהבנתי שעם כבל מיוחד אפשר לחבר ככה את הטלווזיה למחשב... מישהיו יודע אולי איפה אפשר לקנות כבל כזה באורך שעולה על 2 מטר (כמו שאפשר למצוא בכל חנות) ואני מדגיש, אני צריך כבל שהוא בצד אחד s video ובצד השנ חיבורי אודיו וידאו (אדום צהוב לבן) ולא כבל שהוא משני הצדדים s video. תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by moshed3,

יש לי מערכת רמקולים מבית CREATIVE דגם SOUNDWORKS FPS1500 והתקלקל לי מפסק ההדלקה שמחובר בPS/2 לסאבוופר, וביררתי במלא מקומות ופשוט לא ניתן להשיג כזה אלא אם קונים מערכת חדשה שכוללת רמקולים ואין לי צורך בחדשה. מצורפת תמונה. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים למערכת הזו? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by __FISH__,

שלום וברכה ברצוני לקנות רסביר לחדר בטווח מחירים של 1000-2500 ש"ח. כרגע יש לי הרבה מוצרים בחדר אשר כולם מתחברים אחד לשני בערך, אבל הרוב למחשב רמקולים: Logitech Z-5500 אממ דוק לאייפוד: IPOD, AV Connection KIT טלוויזיה דיוידי רמקולים במיטה חח זה נשמע הזוי אבל כן. ומחשב עכשיו הכל אני רוצה לחבר לרסיבר או משהו משהו שיסדר לי את הכל ואני יוכל לשלוט על הכל ממנו. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. הוא נמכר ב 4000 שח בעולם הקולנוע. זה פחות או יותר התקציב שלי ואני חייב 42 או לפחות 37. מה דעתכם? יש משהו אולי עדיף במחיר הזה? אני גם חייב לציין שזה רק שנה אחת אחריות,שזה ממש לא לענין מבחינתי.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by miki20008,

1) רמקולים aztech 5.1 יש ביקורת באתר 2) creative 4/1 הכי פשוטים inspire 4/1 מה מביין השניים עדיף

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בזה ורציתי לחבר את הממיר שלי של YES למחשב ולצפות דרך המסך. בגלל שקניתי מחשב חדש +מקלדת ועכבר שאני עומד להזמין אין הרבה תקציב.משהו בסביבות 200 ש"ח ומטה (חריגה של 10-20 ש"ח מקסימום.) כמו שאמרתי-אני רוצה לחבר את הממיר של YES למחשב ולצפות דרך הLCD. אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי רוצה אפשרות של הקלטת תוכניות וכו. עוד דבר-אני לא ממש יודע איך זה עובד- אני יכול עדיין להשתמש בשלט של יס או שיש שלט מיוחד לכרטיס טלויזיה? הבנתי שאין הרבה אופציות ואין אפשרות בעצם להקליט תוכניות.(תקנו אותי אם אני טועה)? בכל אופן מצאתי את אלו: http://skypc.co.il/pl_product~LV200~12~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~17305~12~0.htm יש אפשרות אחרת? או שאלה הם האופצ…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. כמו בכותרת אני צריך 2.1 פשוט עד 200 ש"ח (למחשב משרדי). בסגנון Creative S380 או ALTEC-LANSING 2.1 121i, או כל דבר אחר שאתם ממליצים. הרמקולים הנ"ל חייבים לבוא מ-IQPC. בנוסף אני צריך רמקולים 5.1 למחשב משחקים שלי, תקציב עד 800 ש"ח (אפשר גם בפחות) נשמע לי סביר. המחשב מיועד למשחקים וקצת לסרטים (לא שומע מוזיקה כלל), אלא אם כן מישהו יוכל לשכנע אותי ששווה להוציא יותר על רמקולים למחשב משחקים. רצוי מאוד מ-IQPC אבל לא מחייב... תודה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by Arik.G,

איך אץם מעבירים שירים לנגן? דרך התוכנה או פשוט גוררים. יש לי בעיה, ההעברה פשוט ניתקעת לאחר כמה שירים או אם אני מעביר קבצים גדולים (סרט למשל) הוא נתקע באמצע. אני מקבל הודעה: delayed write error או משהו בסגנון.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. Started by shabo,

שלום, אני מחפש כרטיס זול שיפעיל לי את הסונד במשחקים כמו שצריך.. יש לי כרטיס realtek on-board על לוח אם Asrock והוא עושה לי פאשלות במשחקים.. איכות האפקטים במשחק משתנה כל הזמן.. איזה כרטיס אתם ממליצים שיפעיל לי את כל המשחקים בלי פאשלות?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  17. Started by perrikus,

כן, כמו שזה נשמע... אין לי סטריאו ב-ATP3, זה קרה מתישהו ביומיים האחרונים. אני עושה את הבדיקה של ה- left/right בלוח בקרה של ה-nforce2 וזה משמיע לי את שניהם בשני הרמקולים. בשביל לבדוק שזה לא בעיה בכרטיס קול חיברתי רמקולים אחרים, ובהם הסטריאו עבד בסדר גמור. מישהו מכיר את הבעיה ויודע אם ניתן לתקן אותה לבד או שצריך לשלוח לתיקון / החלפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by -Sky_Lord-,

למישהו יש את המכשיר? איך הוא? אני יכול להשיג אותו ב250 דולר, זה 20GB אישית לא איכפת לי ממראה, אני מעדיף פונקציות ושימושיות (אני מעדיף לדוגמא iRiver מiPod)

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by RON_Xxx,

קניתי רמקולים של מוראל 5.1 NOVA והם אמורים להתחבר לרסיבר PIONNER VSX 517 עם איזה כבלים את ממליצים להשתמש.? ואם כדי לקנות כבל מיחד לסאב או אופטי.. וכמה זה יעלה אני הולך לשים את הכבלים בקירות גם אם זה משנה...

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by Adielion,

מה ההבדל בין האיכות של דיסק לאיכות שמע אחרי העברה לפורמט MP3 ע"י המחשב? מה ההבדל בין נגן MP3 ונגנים אחרים למה יש הבדלים במחירים? איך בכלל מודדים מוזיקה ואיכות של מוזיקה? איך האיכות של MP3 בפלאפון סלולר? תודה למי שיבהיר לי את זה ,יש לי עוד שאלות אבל בעקרון תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. אם אני ישדרג לקראייטיב pci בכמה זה ישפר את איכות הסאונד ?? יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP3 2.1 ואם אפשר המלצה לכרטיס קול שישפר את איכות הסאונד. תקציב 250 ש"ח

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by lior007,

היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  23. אז ככה המגבר KENWOOD KRF- V6030D מקדימה שני רמקולים של AIWA לא יודע איזה דגם אבל דיי גדולים היו פעם של מערכת סטריאו , מאחורה רמקולים יותר קטנים של PIONNER וסנטר שעשיתי לבד. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים ולמרות שהם עובדים ושומעים בהם במגבר לא מוגדר שהם פעילים אלא רק הסנטר והצדדים הקידמיים . השמע מוגדר על פרו לוג'יק ובשום מצב אחר מסרב לעבוד , יש חיבור אופטי מאחורה , קיצר מי שמכיר את המגבר או ש/ו מבין בזה עזרה תתקבל בברכה , אני רוצה לפחות להפעיל את זה על דולבי דיגיטל ושכל הרמקולים יעבדו . תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by omerr8,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על DVD (לסלון, לא למחשב) עד 450 ש"ח? אין צורך בכניסות HDMI או בפיצ'רים מיוחדים, רק שיקרא Divx עם כתוביות בעברית ושיציג את האיכות הטובה ביותר לתקציב זה. בתודה רבה לעוזרים, עומר.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. יש רמקולים למחשב בערך באותו מכיר של X 540 אבל יותר טובים מהם? ד.א בכמה אפשר למכור עכשיו רמקולים X 540 סגורים באריזה חדשה לחלוטין?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים