עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Tommy,

Logitech Z-5300

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by nemo,

למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  3. במידה ואני משתמש בוירטואל דאב לקידוד מחדש של סרט בעל סאונד דולבי, בשיטות הרגילות אני מפסיד בסופו של תהליך את הסראונד, ומקבל רק סטריאו... מה שמעניין אותי: א. האם ישנה בכלל אפשרות לשמור על הקול? חיפוש ברשת לא העלה דבר.. ב. אם כן, כיצד? (הסבר קצר או הפניה למדריך יתקבלו בשמחה) תודה, עידו.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by jhracham,

בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. יש לי מכשיר של creative zen touch ואין לי עברית שמעתי שיצאה עברית צרובה איך אפשר לסדר לי עברית שאני ייראה את השירים בעברית ?או אם אפשר את המכשיר כולו להפוך לתומך עברית זה יהיה סבבה אם זה יותר מתאים לפורום תוכנה אז בבקשה להעביר ...

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  6. הכי חשוב איכות הסאונד, ואחרי זה נוחות השימוש. תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by roes,

1. רק כרטיסי Creative תומכים ב EAX ? 2. EAX נותן שיפור רב ומורגש לקול במשחקים?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by YoTaMi,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16573#details או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1806 תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by Jack_g,

אני רוצה לקנות נגן MP3 שעובד עם דיסקים של 8CM אלו של 250מגה היחיד שאני ראיתי זה הTEAC MP330: http://www.teac.com/DSPD/DesktopMP3.html שהוא בעיקרון מצויין רק מה יש לו 8 שניות של ANTISHOCK ל MP3 וזה קצת נורא, אז רציתי לשאול אם אתם מקירים משהו יותר טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. יש לךי לוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=607 ואת הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 אני מבחר את הרמקולים לכרטיס הקול שבלוח אם ורק 2 רמקולים עובדים התקנתי את התוכנה של הכרטים קול ואני לא אך להגדיר גם בתוכנה וגם במערכת הפעלה שהם יעבדו ??? אני יודע שבסרטים לא תמיד הם צריכים לעבוד כולם אבל הרמקול המרכזי לפחות צריך לעבוד במוזיקה ... תודה מראש .........

11. ביקורת חדשה באנגלית על אחת מהקופסאות הטובות ביותר (וגם בין היקרות ביותר) כיום בשוק למדיה. הקופסה שייכת למיניקס ההונג-קונגית, חברה ששמה הולך לפניה כבר שנים בתחום המיני PC כמו גם קופסאות אנדרואיד. כמו רוב הקופסאות שלהם, גם זו מכילה ערכת שבבים של אמלוג'יק שתומכת בכל הפורמטים החדשים. החל מאטמוס ועד דולבי ויז'ן, ואפילו 8K - אבל באמת (לא כמו הקופסאות הסיניות שטוענות שתומכות ואז מתרסקות כשמנסים לנגן עליהם קבצים כאלה). עם זאת, היא הרבה יותר יקרה מהקופסאות הסיניות שאפשר למצוא בארץ או בעלי אקספרס, אז היא לא ממש לכל אחד/אחת. לפרטים וביקורת מלאה, הקליקו על התמונה.

12. Started by crssa,

בוקר טוב, אני צריך המלצה למכשיר DVD איכותי וטוב של חברה אמינה, שלא יתקלקל בקלות ויהיה נאה חיצונית (לסלון). התקציב הוא פלוס מינוס 1500 ש"ח. צריך לקרוא צרובים ואת הפורמטים המודרניים.. יש למישהו המלצות?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by Might,

שלום לכם אני מבלה כבר שבועות באתרים של השוואות מוצרים לרמקוליים, אנלא ממש מבין בזה לכן הבחירה בשבילי היא ממש קשה... הבקשה: המלצה למערכת רמקולים (הרכב 5.1) תקציב: כמה שיותר טוב בכמה שיותר זול ;D בעיקרון 400-500 המערכת מיועדת בעיקרון לשמיעת מוזיקה אלקטרונית. בנוסף גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסי קול עד 300 שקל אלירז.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by ofer_shm,

איך הטלוויזה הזו? http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=39817 מה יחס בהירות המומלץ ל LCD? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. מה אתם חושבים על כרטיס קול X-Fi Platinum של Creative, יש אותו לחבר שלי די אהבתי את הצליל, חיברתי אליו את האוזניות היה טוב חוץ מבאסים (חסר) אבל זה יתפתר אני מאמין אם אחבר מגבר. מה שטוב בו שיש לו 4 כניסות אם אני לא טועה, שזה די מכובד, כי גם מעוניין להקליט כמה כלי נגינה ביחד. אולי זה לא מקצועי במיוחד אבל אני חושב שזה די מכובד להקלטה ביתית. מה אתם חושבים על זה? אם אפשר גם תנו לי איתרונות וחסרונות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. אפשר להשתמש ב PVR 150 על VISTA גם בלי ה Media Center? אם כן - בעזרת איזו תוכנה?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by Axel Foley,

האם מישהו מכיר תושבת ל-CREATIVE MICRO ZEN לאוטו משהו כמו דיבורית, לא שיטעין או משהו רק שיתחבר למערכת של האוטו. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  18. Started by Fungus Funk,

אני בונה HTPC ורציתי לדעת איך יתקבל אם אני אחבר אותו לטלויזיה שהיא לא LCD או פלזמה ? [טושיבה 29' , לא שטוחה לחלוטין] לא לצורך לכידת וידאו אלא לראיית סרטים...והאם הכרטיס מסך יכול לשנות? בבקשה לעזרה....חוות דעת / המלצות וכל היוצא בזאת ! בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  19. שלום. דבר ראשון, זה ה-HTPC שלי. מעבד: AMD Athlon 4000+. זיכרון: 1GB 667MHZ. כ. טלויזיה: PVR 150 של האופנג לוח אמ: ASUS M2A-VM HDMI. דיסק קשיח: 500GB. מה עוד? מערכת הפעלה ויסטה עם Media Center. טוב. נתחיל מהבעיה הראשונה והמציקה ביותר. 1. יש רעשים סטטיים בזמן הקלטה תוכנית מהממיר. כבר כתבתי בעבר על הבעיה הזו ואני אכתוב שוב. הממיר מחובר ל-HTPC (לכ. הטלויזיה) דרך יציאת 21 פינים בממיר לכניסת RCA בכ. טלויזיה. ה-HTPC מחובר עם כבל קוקסיאלי למגבר ובשביל התמונה, כבל HDMI שמחובר לטלויזיה (שגם איתו יש בעיה... אפרט בהמשך). עכשיו, מה הבעיה? אם אני רואה "טלויזיה בשידור ישיר" דרך המדיה סנטר, הסאונד נתקע לפעמים לחצי שניה וכל כמה שניות יש קול כזה של פיצוץ מהרמקולים. רק כדי …

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. אני רוצה לקנות לוח אם nforce 4 אבל אני צריך לדעת אם הכרטיס קול שלו הוא טוב ובמיוחד למערכת של 7.1 רמקולים או שכדאי לקנות כרטיס קול בנפרד

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. ושאפשר לראות איתו YES. יש לי אגב 4 ג'יגה זיכרון (אבל 32 ביט) - נתקלתי כבר בסיפורים על כרטיסים שלא עבדו טוב על 4 ג'יגה זיכרון. תודה למי שיכול להמליץ לי על כרטיס מתאים

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by shh52,

המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו. יש לו כרטיס קול מובנה. ובזמן האחרון הרבה פעמים הרמקולים שלנ המערכת מתחילים לעשות מין רעש סטטי מציק כזה ולא שומעים נגיד מוזיקה וכאלה. וכשאני קצת משחק עם החיבור של המערכת למחשב זה מסתדר ואחרי כמה דקות שוב חוזר לרעש. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום יש לי במחשב את הכרטיס טלויזיה הזה winfast tv2000 xp global ומפעיל אותו דרך התוכנה WinFast PVR2 אחרי שחיברתי את הממיר הכול עבד טוב אבל אחרי שיצאתי מהתוכה והפעלתי שוב אז כל התמונה מטושטשת ורואים אותה בחלקים ורק אחרי שעושים ריסט למחשב רואים טוב אבל שוב אם אני יוצא מהתוכנה ומפעיל שוב אז הכול מטושטש מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? זה די דחוף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by -Sky_Lord-,

למישהו יש את המכשיר? איך הוא? אני יכול להשיג אותו ב250 דולר, זה 20GB אישית לא איכפת לי ממראה, אני מעדיף פונקציות ושימושיות (אני מעדיף לדוגמא iRiver מiPod)

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by dror_gh,

שלום. אני חושב אולי לקנות מסך LCD 42 ב9000 ש"ח. השאלה אם במחיר הזה יש משהו טוב מספיק או שעדיף 37 מעולה? השימוש שלי ב LCD זה DVD טלוייזיה ומחשב. כמובן שאני מצפה מהטלוויזיה להריץ תכני HD יש משהו טוב מספיק ב9000 ש"ח ? תודה רבה ואם לא - כמה עולה 42 טובה שכן תעמוד בדרישות האלו ? המליצו לי על LG 42LB9 ועל Toshiba C3000 מה אתם אומרים ? שווה לרכוש את אחת מהם או שיש טלוויזיה טובה יותר? תודה רבה נ.ב (כמובן שזה לא חייב להיות FULL HD)

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים