אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כשאני מעביר קבצים מהמחשב לנגן (אני שם בתיקיה כי כשאני מוחק את כל התיקיה ככה לא נשאר זבל) ומעביר אותם אח"כ בחזרה (או מוחק) אני שם לב שנשאר פחות מקום (כמה k פחות בנגן) אז השאלה שלי היא למה,האם נשאר "זבל" ואיך אני מסדר את זה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך כרטיס קול בעל יציאה אופטית ראיתי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ורציתי לדעת איך הוא השימושים הם בעיקר סרטים יש משהו עד 400 שקל פלוס מינוס שעדיף עליו שיכלול יציאה אופטית ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן אני מתכננן לקנות מחשב חדש . הכנתי את המפרט מי שראה בפורום פה , לא הוספתי כרטיס קול ורמקולים כמה שאלות : על איזה רמקולים אתם ממליצים ? האם צריך כרטיס קול או שאני אסתפק בזה שנמצא על הלוח אם ? איזה אוזניות הכי נוחות שנשמעות כמו שצריך ? תודה לעוזרים על המחשב יהיו בעיקר , סרטים , משחקים והרבה הרבה מוזיקה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
נשרפו לי האוזניות שלי היה לי PRO LUX גדולות שומעים חבל על הזמן לפני איזה חודש וחצי רכשתי את הIAUDIO X5 אז חשוב לי שיהיה אוזניות חבל על הזמן.. עד 300 שקל .. משו טוב אבל .. מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז זה כמעט בטוח, מחר אני קונה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=900 כרגע אני עם כרטיס OB, האיכות לא משהו האמת. יש תכנונים בעתיד לעבור לרמקולים אחרים, אולי X530 ( למרות שלא ניראה לי, יש לי העדפה ל 2.1 ) ואני רוצה להנות... ( כשיגיע הזמן גם על זה נתייעץ... ) עכשיו שאלה, ראיתי את הכרטיס הבא ב KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 השאלה שלי האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים? כאילו ההפרש הוא לא כזה גדול, ואם יש הבדל אז אני מעדיף לקחת משהו לטווח ארוך יותר... השימושים שלי הם סרטים, מוזיקה ומשחקים ( הכל? )
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר רמקולים של מחשב 5.1 או 2.1 לטלויזיה?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
איפה באתר אני אוכל למצוא המלצות לכרטיסי טלוויזיה? איזה הבדלים יש בין כרטיסי הטלוויזיה השונים, ובאיז טווחי מחירים מדובר? האם כרטיס טלוויזיה מתחבר לפלט של הממיר הדיגיטלי, או שהוא משמש בעצמו כממיר? אני מופתע שאין שרשור שאלות נפוצות ביחס לכרטיסי טלוויזיה עדיין, כמו בפורומים האחרים.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
http://www.audio-technica.com.sg/ath-a700.html אם מישהו מכיר, שמע, חושב ש 150 $ זה מחיר הגיוני בשבילן ומכיר מקומות בארץ שבהן אוכל לשמוע את האוזניות הנ"ל, מוזמן להגיב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם שעושה לי כל הזמן בעיות, זאת אומרת במחשב מאבד את הקול באורח מסתורי כל כמה זמן, פתאום שומעים "פלאק" ברמקולים ואין יותר קול! הדבר היחיד שעזר זה לפרמט את המחשב, ואז הוא החזיק את הקול לא יותר מ3 ימים, מצאתי לאחרונה פתרון, הלכתי למנהל החומרה והסרתי את הכרטיס קול משם, ואז עשיתי ריסטרט וזה זיהה אותו בהפעלה ואז הוא השאיר קול אבל רק ליום יומיים!, ומה גם שכנראה הוא פיתח חיסון לזה ככה שאני מנסה לעשות אותו דבר שוב פעם אז הקול ישר נפסק איך שהווינדוס עולה. הכרטיס קול שיש לי זה : creative audioPCI בבקשה תעזרו לי, אני משתגע מזה ואני שוקל ברצינות להחליף את כל המחשב בגלל השטות הזו, אם למישהוא יש פתרון שיכתוב בבקשה.. :'(
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk. הסאונד של המחשב חשוב לי מאוד כי אני משחק בהרבה משחקים חדשים שמשקיעים הסאונד שלהם, אני שומע המון שירים ( המון הכוונה לזמן ) ובקיצור הסאונד הוא מאוד חשוב לי. אז אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס קול שלי? האם הוא טוב, או שווה להחליף אותו למשהו טוב ורציני יותר? ואם כן למה וכמה הוא עולה. נ.ב יש לי קצת בעיות בסאונד כי כל שעה שומעים פיצפוץ קטן.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
השגתי אחד , האם הוא שווה משהו או שכרטיסי OB עכשווים טובים ממנו? תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
קונה אוזניות למשחקים מחשב ולמוזיקה, שיהיה איכותי מאד. חשבתי ללכת על 3H SteelSeries איך זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חבר'ה אני מחפש ביקורות על ה-X-Fi XtremeGamer היחסית חדש (לא ה-fatality) תודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מערכת 2.1 טובה או שיש מקום לשיפור ? (חדר קטן, אין מקום למערכת 5.1)
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב החדש הבעיה שהמחשב בצד אחד של החדר והרסיבר בצד אחר... אז רציתי לדעת אם יש חיבור אלחוטי מהרסיבר למחשב... תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
בס"ד מבקש המלצה לטלויזית LCD 32" בערך במחיר 3000 שקל.. במטרה של צפייה רגילה - שידורי ספורט וכו'.. לא VOD, סרטים וכו'.. לפי מה שהבנתי מומלץ שיהיה HD READY.. מי שיכול להמליץ מניסיון על דגמים ספיציפיים אני אשמח. [br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 11:27:00 חיפשתי מעט ומצאתי את הדגם הזה: http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.aspx?PcatID=465&PID=33101מישהו יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קניתי מחשב ולוח ?945P-S3 s775 Conroe ויש שם כרטיס קול 7.1 INTEL HD השאלה שלי מה עדיף להשתמש בהרקולס(שבזמן האחרון מקרטע) או במה שיש על הלוח , מה שיש על הלוח זה מה שרושמים באתר עליו: Intel® High Definition Audio Intel® High Definition Audio enables premium digital sound in the PC for an immersive surround sound experience. In addition, Intel HD Audio delivers multiple audio channels in your PC so you can listen to two different streams simultaneously in two separate rooms. ד"א יש לי Creative Inspire 5200 5.1
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אז ככה המגבר KENWOOD KRF- V6030D מקדימה שני רמקולים של AIWA לא יודע איזה דגם אבל דיי גדולים היו פעם של מערכת סטריאו , מאחורה רמקולים יותר קטנים של PIONNER וסנטר שעשיתי לבד. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים ולמרות שהם עובדים ושומעים בהם במגבר לא מוגדר שהם פעילים אלא רק הסנטר והצדדים הקידמיים . השמע מוגדר על פרו לוג'יק ובשום מצב אחר מסרב לעבוד , יש חיבור אופטי מאחורה , קיצר מי שמכיר את המגבר או ש/ו מבין בזה עזרה תתקבל בברכה , אני רוצה לפחות להפעיל את זה על דולבי דיגיטל ושכל הרמקולים יעבדו . תודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שאלתי לגבי הכרטיס הזה וכל מה שאני מקבל זה "יש בפנדה AUDIGY 2 ב480 שקל". אבל אני מאד אשמח לקבל מידע לגבי AUDIGY LS: האם הוא אמור לספק בנאדם שמשתמש ב2.1? ולא מעניינים שום פיצ'רים, רק איכות ואפקטים. כדי שלא תהיינה אי הבנות, מדובר בכרטיס הבא: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9476 במה AUDIGY 2 עולה עליו?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש LCD לשימוש בחו"ל מוצע כאן מסך LCD - דגם LA46M81B - (סמסונג "46) - במחיר של כ - 4,500 ש"ח המסך הוא מתצוגה - חנות טובה ואמינה - כולל אחריות לשנה איך המסך הזה ???? יש להם אחד בלבד - לכם דחופה תשובתכם ... תודה מראש *** יש להם עוד מסך מתצוגה - LG 47LB7RF - (של LG גודל "47) - מחיר 3,900 ש"ח אנא חוות דעתכם המהירה .... הרבה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מה הסיכויים לימצוא את המכשיר חדש בחנות בארץ רצוי בצפון כמה שיותר קרוב ל1500? אני רוצה לעשות לחבר מתנה ליומולדת שלו ואני כבר גייסתי את הכסף ואני והוא כבר דיברנו שהוא רוצה את המכשיר הספציפי יש מצב שתמליצו לי אל חנות זולה? פשוט גם כך בקושי גייסנו 1530 שקל וזה מכל המישפוחה שלו וחברים פה ושם אני אשמח אם תעזרו תודה ANTIXRIST
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את הלוח למערכת הHTPC שאני בונה(רק אינטל) העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה גל
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היי, יש את המגברים האלה של הכבלים ששמים בארון חשמל כשיש הרבה ממירים בבית.. רציתי לשאול אם אני אקח אחד כזה ואחבר אותו לממיר בודד, זה ישפר את האיכות? מיכוון שיש לי את הבעיה הנפוצה של מסכי ה-LCD שרואים גרוע.. זה יכול לגרום אזשהו נזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך אוזניות קשת לעורפיות באמצעות מוד? מדובר ב AKG K518.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-