עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by deyan,

שלום, משהו יכול לעזור לי בבחירה של כרטיס טלוויזיה שיש לו גם יציאה לטלוויזיה רגילה(S-VIDEO) וגם שלט למדיה סנטר תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by יוני הגבוה,

גרסת PCI. בזאפ מצוינת נועה מחשבים כחנות היחידה שמחזיקה את כרטיס הקול, רק שאין לה אותו במלאי. מישהו יודע/מכיר חנות נוספת? תודה!

3. Started by AlphaAndOmega,

שלום לגבי הרמקולים הבאים: http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SK9802&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר אבל רציתי לדעת: האם אפשר לתלות אותם עם מתלים סטנדרטיים? עם איזה סוג חיבור מחברים את זה לרדיו?input? תודה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. יש לי סוני 2 ומגבר של קנווד שיש בו כניסה אופטית ואני לא מסתדר בלחבר את הסוני למגבר, מבחינה פיזית אין ממה מה לחבר חוץ מהכבל בין הסוני למגבר אלא שבהגדרות של המגבר אני לא מצליח לעשות כך שיצא שמע דרך הכניסה האופטית . מגבר דגם KRF-V6030D

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by avishai1b,

קונה אוזניות למשחקים מחשב ולמוזיקה, שיהיה איכותי מאד. חשבתי ללכת על 3H SteelSeries איך זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. אהלן חבר טוב שלי הוא כבד שמיעה, בעל תקציב גבוהה (600 ש"ח), ומחפש את הדבר הכי איכותי שמתחבר לסאונד הטלוויזיה ומעביר את זה באלחוטי במרחק של כ-4 מטר. מה הכלי הכי חזק בשכונה בשבילו? בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 5.02.2008 בשעה 22:03:58 !

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by THE FOX,

העדפה לזוג רמקולים סטריאו עם מגבר מובנה..מיועדים לחיבור למחשב. סדר גודל של 800 ש"ח. עדיפות לרמקולים בעלי צליל צבוע ומהנה לשמיעה [עם דגש על תחום הבאס] מה לגבי סדרת SOLO של MICROLAB? http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-7.htm

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by Ofry_y,

שלום אנשים.. אני חדש פה...נראה לי פורום מאוד מעניין ומקצוני, ואני צריך עזרה קצת.. ההורים שלי מעוניינים מערכת קולנוע (רק רמקולים ורסיבר) עד 2000 שקל, גג 2500 , המוכר בחנות נתן לי תהצעה הזאת ב2400 yamaha htr 5730 רמקולים הדגם שהיה רשום זה : yamaha 240 זה חמישה רמקולים קטנים כולל סאב... מה אתם אומרים?? אם יש לך הצעות נוספות בתחום המחירים, תבורכו... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. Started by jhracham,

בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by gshhar,

תודה.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  11. הייתי רוצה לקנות נגן במחיר אלף וקצת שיהיה טוב עם מלא מקום לאכסון יש רעיוניות? תודה מראש.

12. Started by yigals,

רכשתי לפני למעלה משנה DVD של טושיבה דגם SD2550, הכל היה טוב עד שלפני כמה זמן הוא פתאום הפסיק לנגן זון 2, שזה אומר הרבה סרטים אמריקאים וכמעט כל ה DUAL LAYER, מישהו מכיר את הקוד לתיכנות מחדש של המולטיזון?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  13. שאלתי לגבי הכרטיס הזה וכל מה שאני מקבל זה "יש בפנדה AUDIGY 2 ב480 שקל". אבל אני מאד אשמח לקבל מידע לגבי AUDIGY LS: האם הוא אמור לספק בנאדם שמשתמש ב2.1? ולא מעניינים שום פיצ'רים, רק איכות ואפקטים. כדי שלא תהיינה אי הבנות, מדובר בכרטיס הבא: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9476 במה AUDIGY 2 עולה עליו?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. Started by Impreza,

חיברתי את המיקרופון ליציאה האדומה שלו מאחורה והוא לא עובד, בדקתי את הווליום וזה לא על MUTE..ניסיתי הכל ואני ממש לא מטומטם, ניסיתי גם לשים אותו ביציאה הקידמית של המיקרפון וגם לא עזר, אז ניסיתי לחבר אותו ל LINE IN (היציאה הכחולה) והופ הוא עובד..אבל מה זה שווה אם הוא לא מקליט אז מה הבעיה?? הרי המיקרופון עובד ועוד בעיה, הורדתי את הגירסה של הדרייברים של ה NVIDIA NFORCE 2.45 כאן מהאתר וכתוב לי ב DEVICE MANAGER איפה שהכרטיס קול DRIVER VERSION: 6.14.348.0 ניסיתי לעדכן ומצאתי גירסה 6.14.431.1 מה windows update וגם מהמנהל התקנים, התקנתי ולא הצלחתי לפתוח את ה SOUNDSTORM, זה עשה בעיה כזאת של send error אתם מכירים.. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  15. http://www.audio-technica.com.sg/ath-a700.html אם מישהו מכיר, שמע, חושב ש 150 $ זה מחיר הגיוני בשבילן ומכיר מקומות בארץ שבהן אוכל לשמוע את האוזניות הנ"ל, מוזמן להגיב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  16. Started by YinnoN,

טוב בגלל שיש לי הזדמנות לרכיב מארה"ב אני ואחי רוצים נגן mp3 ראינו פה בארץ משהו ב350 ש"ח אבל הוא ג'נרי אז אולי אפשר ב200-400 ש"ח להוציא איזה נגן Mp3 טוב בארה"ב ? אפשר לינק ולהסביר למה הוא טוב ? דרישות : קטן ועגול כזה אתם יודעים האלה שנראים כמו בטרית אצבע רק טיפה יותר גדולים מחיר : 200-400 זכרון פנימי 256 ומעלה ושיהיה אפשר להביר עליו עוד דברים חוץ מmp3 אוזניות ובטריות תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  17. יש לי לוח MSI NEO 4 רציתי לדעת במה עדיף לי להשתמש בכרטיס קול המובנה או ב creative sound blaster live! ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  18. Started by wzeedan,

שלום האם מישהו יודע אם ישנם רמקולים שהחוטים שלהם (גם החשמל) ניתנים לפירוק והרכבה מחדש? הדבר חשוב לי כי בניתי ספריה למחשב ועשיתי הכנות (חורים בקוטר 1 ס"מ) בגב של המדפים כך שניתן יהיה להשחיל את החוטים ואח"כ לחברם לרמקולים.

19. Started by bluemail,

מה דעתכם על Hauppauge WinTV-PVR-500MCE ??? ומישהו יכול להגיד לי מה הוא מכיל ???

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. 1) אני רוצה לקנות סראונד לחדר, משהו בסגנון של המותגים האלה. השאלה שלי היא האם המערכת מגיעה עם רסיבר? האם הסאב משמש כרסיבר או משהו? אני פשוט רוצה לחבר את המערכת גם לטלויזיה, לא רק למחשב, ובטלויזה אין לי כרטיס קול 5.1... 2) על איזה מערכת אתם ממליצים? אפשר להשקיע עד ה2000 שקל ככה. תודה.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  21. http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10928 אממממממ זה לחדר של 4*3 משו כזה... למישו כאן יש אותם? ועד כמה זה איכותי?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by shugon,

יש לי בעיה בנגן Sandisk E260 שמשום מה אני יכול לשמוע רק באוזנייה אחת כשאני מחבר את האוזניות, וזה קורה עם כל האוזניות שאני שם. רק אם אני מחבר חלש ולא עד הסוף, ואז קצת לוחץ על זה שומעים רגיל Oם יש לכם רעיון איך לסדר את זה? אגב יש לי את הנגן בסביבות שנה והבעיה החלה סתם ככה פתאום...

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by DarkLloth,

מערכת 2.1 טובה או שיש מקום לשיפור ? (חדר קטן, אין מקום למערכת 5.1)

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by OutRaGe,

היי, יש לי בעיה שכל הזמן חוזרת ונעלמת וחשבתי אולי יש לבעיה שורש וזה לא סתם צירוף מקרים רמקולים האמנם ג'נריים וישנים אבל: 1.אני שומע לפעמים רק ברמקול אחד 2.פתאום יש כמה שעות שהרמקול האחד שאני שומע בו או שניהם פתאום נחלשים מבחינת עוצמת סאונד..זה ממש סיוט לראות ככה סדרה או לשחק מילא רמקול אחד אני יכול לסבול אבל סעיף 2 זה כבר סיוט כמו שאמרתי הבעיות הולכות וחוזרות לכן אני חושב שיש שורש לבעיה ומקווה שתעזרו לי לפתור אותה אגב בדקתי את החיבור עם המחשב הוא טוב ויציב תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  25. Started by HFDO5,

שלום יש לי נגן IAUDIO M3L אחלה נגן והכל אבל נתקעתי עם בעיה הכי מציקה.. שנדפק השלט ואז הנגן לא ממש שווה הרבה.. ניסיתי לבדוק בבאג שאמורים להיות היבואן שלהם בארץ ואמרו לי שלא מכירים את הדגם ולא יכולים להזמין לי חלקים בשבילו אני קניתי את המכשיר בזמן שפוליפון היו היבואן של IAUDIO בארץ למישהו יש רעיון איך אני יכול להזמין שלט חדש? ניסיתי למצוא אפילו באיביי ולא ממש הלך למצוא רק את השלט... כל דבר שיכול להפנות אותי לרעיון איך להזמין יעזור תודה :

• 1 תגובה
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים