עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש המערכת הפעלה שלי היא 64ביט אקספי בהתקנה של הלוח אמ יש את הדרייבר של סאונד והכל אבל הוא אומר לי שזה מחייב sp1 ובערכת כבר יש sp2 וגם כשאני מנסה להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוספוט הם אומרים שאני לא צריך את זה כי יש לי את זה כבר.. הלוח אמ הוא p35-ds3l אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by repero,

יש לי מחשב די חזק, עם לוח אם P35-DS3L, עכשיו המחשב מחובר לLCD ולרסיבר. לרסיבר הוא מחובר בכבל אופטי, האם יש לי טעם לקנות כרטיס קול USB 5.1 ? זה ייתן לי משהו שהלוח אם שלי לא? כמובן שהמטרה היא סרטים

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by r1plet,

אני מחפש LCD 32" במחיר כמה שיותצר נמוך בגבול הטעם הטוב מה שנקרא, כמובן שרצוי FHD ולא 1366x768. אשמח להמצלות!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום,האם למשהו יש מושג איפה אפשר להשיג בזול מינידיסק מחול לארץ? בבקשה!!! תתנו לי לינקים לחנויות כאלו.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by ShoVaLK,

אני מחפש אוזניות כפתור עם איכות באס טובה וגבוה אני שומע ראפ ואני במכון כושר אז אני צריך חזק ולא נוח לי IN EAR אז בבקשה לא לתת לי כאלה תודה ואני מחפש די דחוף

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות בתקציב הנע בין 400 ל800 ש"ח, השימוש של האוזניות מתחלק ל 2: מחוץ לבית: מוזיקה, שיחות, שיעורים. בבית: סרטים (לעיתים רחוקות - רק שמישהו ישן (יש לי התקן בסיסי שמשרד את הבלוטוס)) חשוב לי שהאוזניות יהיו: 1. עם מיקרופון איכותי 2. חיבור חוטי 3. סינון רעשים (מחוץ לבית כולל נסיעות) אשמח להמלצה לדגמים איכותיים! קניה מחו"ל גם באה בחשבון. תודה.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  7. אם צריך תשם המלא אני אכתוב. . . http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576885 אין לי מושג במסכים וכאלה. . . אם יש מסך, בתקציב של 7000-8000 טובים יותר, אז תנו המלצות =) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by GolanBerlin,

יש לי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785934 32 אינץ'. HD Ready. סוג LED. אני לא בטוח שהוא טוב בכלל. בזמן האחרון אני שם לב שכל המשחקים שלי ב-PS3 נראים לא משהו עליו. אני רואה מלא פיקסלים במקום לראות תמונה חלקה, אני רואה עצמים שמורכבים מפיקסלים מרובעים במקום להיראות נורמלי, ועוד ועוד. לדעתכם זו פשוט הבעיה של ה-PS3 החלש, או שבאמת המסך שלי לא משהו? אם צריך להחליף מסך, אנא המליצו לי על מסכי 32 אינץ' טובים. Full HD, LED, כל השטויות. מרחק הצפייה שלי הוא 1.5-1.7 מטר.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Trilandian,

רציתי לצאת היום להליכה ושמתי לב שהאוזניות שלי (Hama BSH-240) מתו לי (כנראה הלכה הסוללה). בגלל שאין ל-Hama מעבדה בארץ (למיטב ידיעתי), אני מחפש אוזניות אחרות. אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם טוב אני מאוד אשמח. ע"מ לחדד, אני לא מעוניין באוזניות קטנות (Earphones). המוזיקה שאני מתכוון לשמוע איתן זה בעיקר טראנס ו/או רוק כבד. תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

לא הייתי ממהר לסווג אותו כ"מקצועי"... שמעתי על לא מעט בעיות תאימות שלו כתוצאה מדרייברים לא מרשימים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by hell,

היו לי די הרבה אוזניות רובן ג'נריות אבל הבנתי מאז ששוה להשקיע לא מעט לסאונד איכותי.. CX300/500 SHURE 201 AKG 321 SENHISSER PX100/200 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע...היו ברשותי וכולן פגשו סוף דומה...הפלאגים הפסיקו להשמיע סאונד באחת האוזניות(לרב ימין) הפתוחות פשוט נישברו בכל מיני מקומות..עכשיו שור היו האחרונות שלי מאוד מרוצה ומאוד שמח שקניתי נידפקו לאחר תקופת האחריות לכן באג לא רוצים לתקן אומרים שאין מה לישלוח למעבדה מוצר שאין מה לתקן בו...מעצבן מאוד... עכשיו השאלה מה יותר עמיד פתוחות או פלאגים? לדעתי הבעיות שלי עם פלאגים הן שעוות אוזניים מקפיד מאוד על ניקיון של פעם בשבוע...(כל יום בשימוש בין 3-5 שעות) וקיפול הקבלים. לגבי הפתוחות כניראה שהן פשוט ניזרקו להן מעט ובלאי של החומר מ…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by Dark Respect,

קבלתי 2 סרטי DVD מארצות הברית והם לא עובדים בDVD בסלון או בDVD במחשב MAC בגלל בעיות של איזורים מה אני יכול לעשות כדי לראות אותם?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. יש לי מערכת מיני של איווה, והיא מגיעה עם מנגנון לא חכם במיוחד לחסכון בחשמל, זה מופעל במידה והמערכת חושבת שלא מתנגן כלום במשך משהו כמו רבע שעה, אז היא מכבה את עצמה אוטומטית. הבעיה מתעוררת שאני מחבר את המערכת שתקבל אות מהמחשב, ולפעמים שהווליום מהמחשב חלש, אז היא חושבת ששום דבר לא מתנגן ומכבה את עצמה באמצע, אתם יכולים לנחש לבד כמה זה מרגיז... יש אפשרות לבטל את המנגנון הזה? ניסיתי כבר את כל הכפתורים על המערכת, כלום לא עזר... הדגם זה NSX S556. במידה ואין מה לעשות, אני מחפש 4.1 או 5.1, בהחלט לא 7.1. אני כרגע חייל ואני לא מתכוון להשקיע יותר מידי כסף על רמקולים (משתדל להתרחק מכיוון האלף), נכון שאני ממש רוצה 4.1\5.1 אבל כרגע יש לי ATP3 ואני אתאכזב ליפול מרמת הסאונד שלו... השאלה אם…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. היי אני מחפש מסך 40-43 אינץ' עד 1700 שקל מה הכי מומלץ בתקציב הזה? לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  15. רק בימים האחרונים צללתי לעסקי הטלוויזיות ולפי מה שראיתי עד עכשיו, אין כמעט ביקורות מקיפות על טלוויזיות ונתונים כמו סוג הפאנל שהמסך משתמש בו לא מוזכרים. העניין של חוסר הביקורות ונושא הקנייה על "עיוור" מאוד מטריד אותי ברכישה של הטלוויזיה (אני לא כל כך מאמין בללכת לחנות ולהסתכל בעיניים, העין לא בהכרך קולטת את כל גווני הצבעים ואי אפשר להשוות כל כך את גווני התמונה האמורה להיות מוצגת לתמונה אשר רואים בתצוגה של הטלוויזיה , אי אפשר לעמוד את אחידות הפאנל במיוחד כאשר האירגון של המסכים ושידור התכנים המוצגים במסך הם מיועדים לתת לטלוויזיה מראה כמו שיותר אופטימלי ולהסתיר את מגרעונותיה של הטלווזיה, עוד דבר חשוב שאי אפשר לראות בחנות זה ההבדל באיכות התמונה בתנאי תאורה שונים). גודל הטלוו…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  16. קראתי איפה שהוא , שכרטיס קול מובנה לא יפיק את המירב מהרמקולים, ושצריך לקנות כרטיס קול, יש לכם איזו שהיא המלצה לכרטיס קול לרמקולים האלו? זה משנה אם 5.1 או 7.1 ? ושזה יהיה כמה שיותר זול, אבל יפיק את המירב מהרמקולים תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. היי כולם קניתי לא מזמן את המערכת של לוגיטק z5500 היא ממש אחלה וחיברתי אותה לכרטיס קול של קריאייטיב עכשיו אני עם וויסטה 64 ביט שומע בכל הערוצים חוץ משני הערוצים האחוריים כשאני עושה את הבדיקה דרך ההגדרות של הכרטיס קול אני שומע שהם חיים ושהם מחוברים נכון אבל כשאני משמיע מוזיקה או משחק במשחקים הם לא פועלים יש למישהו מושג מה הבעיה שלהם? אם לא נתתי מספיק פרטים על המערכת תגידו ואוסיף

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by Kayfun4ik,

שלום אני צריך המלצה לאוזניות In ear שיתחברו ל Sansa Clip Zip. חשוב לי בידוד רעשים חיצוני, נוחות באוזן ואיכות השמיע (אין צורך במיקרופון או איזה שלט על האוזניות) התקציב כ 300 ש"ח פחות או יותר אשמח למספר המלצות וגם לחנות איכן אפשר לקנות את האוזניות תודה רבה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by ceitan,

ברשותי נגן DVD של Infinity שקורא צרובים ו-DIVX אולם ישנן סרט מסויים בו הקול מקדים את התמונה אולם כשצפיתי בסרט במחשב הקול והתמונה היו מסונכרנים לכן אני די משוכנע כי מדור בעניין של Encoders. למשהו יש מושג האם ניתן לעדכן ENCODERS במכשירים אלו בכלל וב-INFINITY בפרט?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  20. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  21. שווה להזמין מחו"ל במחיר של בערך 1400 ? המלצות לדגם אחר כלשהו שיטיב מעט יותר עם חשבון הבנק שלי? עד 1000 נניח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני רוצה רמקולים חדשים כי הנוכחיים שלי הם ישנים וכמעט שבורים ותופסים מקום על השולחן... אז רציתי למצוא כמה דגמים שאפשר לתלות על הקיר בתקציב שלי(מופיע בכותרת) והצלחתי למצוא 2 דגמים של רמקולים מחברות שונות שמשכו את תשומת ליבי.... הראשון LOGITECH X240-2.1 300ש"ח השני ALTEC LANSING CS2421-2.1 260 ש"ח קראתי תגובות והבנתי שרוב האנשים לא מרוצים מהALTEC רעשים כבלים קצרים אנא ערף בקיצור תנו לי חוות דע בבקשה על שניהם!! ******** אם למישהו יש דגם אחר שנכנס בתקציב שלי שיותר טוב משניהם ואפשר לתלות אותו על הקיר, הצעתו תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. רכשתי את הרמקולים עקב ההמלצות החמות.... אך איני יודע מה עדיף? לתלות אותם על הקיר או לשים אותם על סטנדים מתאימים(כמה עולים כאלה??) ועוד שאלה איך אני מגשר דרך המחשב לLCD מבלי רסירבר????? תודה....

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. בזמן האחרון אני מתלבט רבות אם שווה להשקיע בכרטיס קול טוב למחשב, במטרה לשפר את התוצאה המתקבלת בסטריאו. אתחיל בכך שאפרט את הציוד הקיים ברשותי: Denon AVR-2105 Tannoy MX3 (קדמיים) Tannoy MX2 (אחוריים) Tannoy MXC (סנטר) הרסיבר מחובר ליציאה הקואקסיאלית (Coax) של כרטיס הקול המובנה (SoundMax) בכבל באורך 5 מ'. קראתי ביקורות על כרטיסים דוגמת ה-ASUS Xonar D1, Prodigy 7.1, Maya 44 המשותף להם הוא שלכולם (חוץ מה-Maya 44) יש רק יציאת S/PDIF אופטית. מכיוון שמדובר במרחק יחסית גדול בין המחשב לרסיבר, ומכיוון שכבר קיים ברשותי כבל קואקסיאלי באיכות טובה (של Monster) אני מחפש כרטיס בטווח של 600 ש"ח +- שיענה על הדרישות הבאות: -איכות טובה בסטריאו דרך היציאות האנלוגיות -העברת AC3 ו-DTS …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Guy King,

התקציב גמיש. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעה של מוזיקה קלאסית וג'אז.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.