עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by cow king,

אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שאני יוכל להקליט ולצפות במשהו מוקלט במקביל אני ישמח להמלצות חוץ מ WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge שיש לי ניסיון מאוד רעה איתו. התקציב הוא עד 600-650 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by adam_godin,

איך תתאים לי הסמסונג השימושים הם DVD ומחשב בלבד לסלון במרחק של2.5 מטר התקציב עד 4K גג הצעות אחרות בברכה לכל המומחים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by meirdor,

תגידו מה אתם אומרים על הכרטיס קול creative x-fi sorrund 5.1 הוא עולה בסביבות ה 350 שקל לשימושים של מוסיקה נטו פשוט הנייד שלי עם כרטיס קול מובנה והסאונד מהרמקולים החיצוניים לא משהו וכשאני מחבר אוזניות אז יש רעשי רקע חזקים....אני יודע שיש כרטיסים לחריץ הרחבה של הנייד אבל אני לא רוצה אותם בכל זאת כי אני רוצה שהוא יתאים לי גם למחשב השולחני כשאני ארצה.תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. האם מישהו מכיר את הדגם הזה? אם אני אצרוב סרט ללא תרגום מובנה ולידו קובץ תרגום הנגן ידע להציג את הסרט ותרגום ללא בעיות?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by avipeso1,

שלום חברים, אני מחפש מיקרופון מקצועי שישמש אותי לקריוקי, עד סכום של 250 שקל. אני צריך שיהיה אלחוטי וחוץ מזה אני לא מבין בתחום, אני ממש נוב. הצעות?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by nadershado,

הי איזה כרטיס קול (חיצוני / פנימי ) תומך בדולבי סוראונד, וH264 לצפיה בסרטים מסוג HD או בלוריי

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש רמקולים למחשב (תצורת 2.1), השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה, אני כמעט ולא רואה סרטים במחשב. חשוב לי שיהיה באס טוב, ושיהיה צליל נקי, פחות חשוב לי העוצמה המקסימאלית של הרמקולים (אני כרגע עובד עם ATP3 של ALTEC, הבעיה היא שאחד מהרמקולים נדפק, זאת הסיבה להחלפה). החלל בו המחשב נמצא הוא די גדול (בערך 25 מ"ר). כמו שרשמתי בכותרת, התקציב שלי הוא 400 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. שלום,יש לי מיקרופון למחשב שעובד אצלי נורא חלש בלוח הP5E. אבל זה לא בעיה במיקרופון כי ב2 מחשבים שונים אחרים,הוא עובד ממש טוב ונורמלי, וכל הזמן אנשים בסקייפ ובמסנג'ר מתלוננים על כך שהם שומעים אותי חלש כשאני משתמש בו. אני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם הלוח P5E של אסוס,ואני מנסה למצוא פתרון לבעיה מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  9. אני מחפש מערכת סטריאו שכוללת רדיו CD קורא MP3 (רצוי בעברית) וחובה שתהייה יציאת AUX לחיבור התקנים חיצוניים כגון נגן MP3 מבין כל המערכות בעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-AudioSystem&DB58937=58949&DB58943=58946 לאיזה מבינהם יש יציאת AUX ? מה הכי שווה לקנות? האם כדאי במחסני חשמל? הם לא מפרסמים מחירים באינטרנט וגם כשמתקשרים הם דורשים שאבוא לחנות

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. אז ככה.. חבר שלי יש לו מחשב נייד של דל.. הוא מחפש מערכת סטריאו נורמלית שתומכת AV .. בשביל לחבר אותו בצורה כלשהיא (הוא יודע איך) למחשב הנייד הקטע שבדקנו חנויות חשמל.. ואמרו לו שהמערכות היום לא תומכות בAV... וניתקלנו במערכת סטריאו נחמדה מאוד... http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SCAK770&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=11&aff=Zap〈=HE הקטע שיש שם אפשרות חיבור למחשב בצורה אלחוטית.. אבל לא ברור אם זה מחשב נייד או נייח ואם נייד אז איזה התקן אמור להופיע בנייד על מנת לתמוך באפשרות של השמעת שירים במערכת הסטריאו ללא כבל.. או האם צריך לקנות בנוסף התקן בלוטות שתומך בזה.. רשום שזה כולל קישור אלחוטי למחשב מוכן..מה זה אומר בבקשה תעזרו לי!! האם אפשר לחבר את הסטריאו שיש באתר למחשב נ…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  11. האם בכלל מומלץ לקנות את המערכת הזאת, אנחנו מחפשים מערכת לסלון שהוא לא ממש גדול, והתקציב די נמוך.. כנראה שהמחיר של המערכת הוא המקסימלי. האם יש תחלופות טובות יותר באותו מחיר? או שהיא טובה למחירה? (1400 בלחץ) בנוסף: - האם המערכת עצמה מספיק עוצמתית ובעלת איכות אודיו טובה? - האם הDVD שמגיע עם המערכת טוב? תומך בכתוביות בעברית? לא יודע אם זה משנה, המערכת תתחבר לממיר ולטלוויזית פלזמה 42" (לא תומכת HD.. ) אודה מאוד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. שלום, הלכו לי האוזניות של האייפון וחבר שלי קנה לאחרונה את ה-CX300 לאייפון שלו והם מתאימות ונשמעות מעולה אז אמרתי שגם הגיע תורי לקנות. ראיתי שהמחיר הכי זול היה 180 ב-KSP וזה נראה בסדר גמור ואין חשד לזיוף בכלל. מה שגם החבר קנה משם והם נשמעות מעולה (למרות שאין לי ממש איך לבדוק אם זה זיוף או לא כי אני לא אודיופיל גדול) בכל אופן-ראיתי את המודעה הבאה ב-YAD 2 : http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=2016920 המחיר להפתעתי -100 ש"ח בלבד. נראה לי זול מידיי אפילו שזה ייבוא אישי או משהו . רוב הסיכויים שזה זיוף? ואם כן,איך אני אוכל לבדוק את זה ברגע הקנייה ? (כלומר הבנתי שאפשר לבדוק את זה עפ"י סימנים ובמדריך שבנעוץ התמונות לא עובדות..) אשמ…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by wrecker,

יש לי בעיה שמשגעת אותי! בזמן שמיעת מוזיקה בווינאמפ כל כמה זמן המוזיקה מפסיקה לשניה וממשיכה, לפעמים זה קורה פעם אחת בשיר ולפעמים זה קורה מספר פעמים ככה שזה לא משהו קבוע.. אבל זה מורגש בהחלט ניסיתי להתקין דרייבר קול חדש (אני משתמש באון בורד REALTEC יש מפרט בצד) ניסיתי גם להתקין גרסאות שונות גם ווינאמפ בגרסאות שונות ישנות, חדשות, ביטלתי סקינים וכל פעם שאני חושב שפטרתי את זה זה חוזר אני כבר לא יודע מה זה יכול להיות שיגעתי את כל המחשב, ביטלתי OC שינתי זכרונות .. אני חושב לפרמט אבל אם זה לא יפתור את הבעיה אני באמת לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. מישהו יודע ממה זה יכול לקרות? :s05: תודה!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  14. היי... : יש לי סט אוזניות MEDUSA 5.1, אני צריך לקנות סט נוסף של אוזניות, המחירים של שני האופציות שציינת למעלה דיי קרובים... מי מהם עדיף ? לא מצאתי השוואה ישירה בניהם, תודה :-*

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by check,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש של HP, וחיברתי אליו את המערכת LOGITECH X-540 שהיתה לי לפי כל הצבעים(שחור כתום וירוק). הסאונד עצמו עובד, אבל רק 2 הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להפעיל סרט דיוידי שמכיל 5.1 ערוצים ווידאתי בתוכנה VLC PLAYER שזה הקלט שמע, אבל עדיין רק 2 הקדמיים פועלים. בהגדרות קול של הווינדוס לא זוהו 5 ערוצים וזה מאפשר לי לבחור אפשרויות שקשורות ל2 ערוצים. הכרטיס עצמו REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO והדרייבר פועלים כראוי. האם אני צריך להתקין חבילות קודאקים חיצוניות שכוללות AC3 וסתם אחרכך לסרבל את המחשב? אין עוד פתרון? בתודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. בינתיים חשבתי על רסיבר של יהמהה RX-V363 ורמקולים שלהם NSP 270

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. האודיו במחשב עם שירם וסרטים עובד סבבה אבל כשאני שומע מהאינטרנט הכל משובש שומעים ציקצוקים איך אפשר לטפל בבעיה..? הורדת דרייבר תעזור?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. אהלן... אני מקווה שזהו הפורום הנכון בנושא. נהרסו לי בשעה טובה ומוצלחת האוזניות שהיו ברשותי. נברתי בפורומים ובזאפ אחר אוזניות שיתאימו לצרכים שלי אך לשווא...לא מצאתי כאלו. הייתי מעוניין בהמלצות לאוזניות לגיימינג ושמיעת מוסיקה ברמה גבוהה בתקציב של עד 200 ש"ח לערך.חשוב שלאוזניות יהיה חוט ארוך של 2-3 מטרים ושתהייה ת'אופצייה להגביר/להנמיך איתן(מחוג או כפתור באוזניות..),עדיף שיהיו אטומות לרעשים וחשוב מאוד שיהיו נוחות וישבו על האוזן כמו שצריך בלי ללחוץ. אשמח על כל המלצה שתתקבל...

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. ע'פ הנתונים ה-lg יותר טובה פה בפורום ההמלצות הם על הסמסונג. מה עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by omer0777,

שלום רציתי לדעת איך הטלויזיה עם היא אמינה עם רואים בא טוב ל 2000 שקל ובעיקר עם רואים טוב בפלייסטישן 2 ובDVD בקיצור רציתי לדעת את דעתכם תודה ועם יש לכם המלצה על טלויזיה אחרת בסביבות ה 2000 2100 תמליצו

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  21. ברמקול אחד אצלי(2.1) יש פחות עוצמה מאשר הרמקול השני. אין אני יכול לשנות את זה ולאזן את העוצמה? מה אני צריך לעשות? ואיפה זה בדריברים? ועוד שאלה. הרמקול שלא מקבל מספיק עוצמה, אני שם לב שאם אני מגביל קצת הוא "מגמגם" זאת אומרת מפסיק לעבוד לפעמים. הבעיה זה לדעתי ביציאה מהסאב, ולא הרמקול.(החלפתי וזה היה ברמקול השני) מה אפשר לעשות? תודה מפרט בצד

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  22. אני מתלבט בין שני רמקולים תגידו איזה יותר טוב ולמה? S220 Logitech http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 SBS A300 Creative http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 אני מתלבט מאוד בין שניהם כי לאחד יש קול גבוה אבל לשני יש שלט! אז תגידו מה יותר טוב ולמה! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by FlipM0de,

שלום לכולם - אני נתקל בבעיה מוזרה בחיבור טלוויזיה (פיליפס 7603 42'') למחשב עם כרטיס מסך 9800GTX, אני מפעיל את שניהם ברזולוציה 1080*1920@60MHZ עם כבל 5 מטר dvi to hdmi - בהתחלה כל 3 ש' בערך איבדתי אות וידאו בטלוויזה (רואים תמונה לסירוגין), אחרי שהתקנתי דרייבר חדש האות נהיה תקין והיה אפשר אפילו להריץ סרטים בפורמט 1080P אבל כל פעם שהפעלתי משחק, לדוגמא GTA או PES הבעיה חזרה וגם יציאה מהמשחק לא גרמה להפסקת התמונה להעלם. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס מספיק חזק להריץ משחקים ב 1080P?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. האזניות הן בעיקר למחשב, לשימוש במשחקים, סרטים וסדרות. אין לי דרישות גבוהות, שאיכות הסאונד תהיה סבירה-טובה, שתהיה קליטה רציפה ושיהיו נוחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  25. אני רוצה בעקרון לחבר את הרמקולים של המחשב לנגן ולשמוע שירים מהנגן בווליום , במקום לקנות מערכת סטריאו לבית . לא צריך להאריך למה אבל עשיתי חישוב שזה יותר משתלם אז אם משהו יוכל להציע לי רמקולים של מחשב באיכות סאונד גבוהה עם הרבה ווליום .תודה אני גר בפרדס כץ אז אם יש חנות ליד כמו http://www.tuki.co.il/search.asp?qsearch=%F8%EE%F7%E5%EC%E9%ED&qmanufact=זה יהיה טוב. אבל אם יש מוצר יותר טוב בחנות אחרת אז אני אלך לחנות אחרת.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים