עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, אבקש המלצה למסך LED 40 אינצ' בסביבות 2,000 ש"ח (ניתן חריגה קלה). לשימוש בייתי רגיל, רואה בעיקר כדורגל. אם יש כזו שהיא גם FULL HD אז בכלל מעולה. מה מומלץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לפני קנייה של טלוויזיה שתענה על כל צריכיי.והם לא הרבה, FHD,מסך גדול שאחבר למחשב כדי להריץ בין השאר משחקים\וHD 1080 מה ההבדלים בין כל אלה והאם זה שאלה של העדפה אישית?ומה נותן תמונה איכותית יותר? בכמה משפטים אם אפשר :-\

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by S@dik,

ברצוני לקנות נגן MP3 ונגן CD ו VCD של LENCO LDMV311 הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים האם כדי לקנות ? מה טוב ? ומה רע בו ? אם אתם לא מצעים לקנות אותו אז מה כן כדי ? http://www.lastprice.co.il/Product.asp?productid=1256&catcode=34 בתודה S@dik

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by ychig,

שלום.. רציתי לקנות את הTV LC51 במחיר של 4300 ש''ח מהחנות TIME2BUY אך המוכר הציע לי את הדגם 32LC7 באותו המחיר, וטען כי היא טובה יותר, האם באמת הTV יותר טובה ? תודה. עדכון קטן.. שאלתי את המוכר אם בכלל יש להם את הדגם LC51 והתברר שאין וכנראה זאת הסיבה שהציע לי את הLC7 אך בכל זאת הLC7 נמכרת ביותר מהLC51 בזאפ..

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by spiidx117,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הטלווזיה LG 42LF20FR לחדרים וצריך קצת חוות דעת. 1. איך הביצועים בסרטי אקשן מהירים, משחקי מחשב ואקס בוקס 360? 2. האם היא טובה או שיש אופטציות יותר טובות במחיר? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by URSH,

עולה כ-80 דולר ,והמבצע בדיוטי פרי השני בחצי מחיר משמע 60 דולר לאחד. לינק לפורום הדן במכשיר http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/index.php?showforum=65 [br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 18:41:45 האם מישהו רוצה לקנות יחד ולהתחלק בשווה בקניה??

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. אני מחפש טלוויזיה ב4 אלף ש"ח בעיקר לסרטיFHD ושידורי יס רגילים.(כרגע לא HD). הטלוויזיות עם מירב ההמלצות היו LG 42 42LD550 ו Philips 42PFL5405H (גם בחניות וגם בפורומים), ולכן שאלתי היא מה בעצם עדיף? הפיליפס באה עם ניגודיות יותר גבוהה של 1:100000 וה 1:80000LG לעומת זאת הטענות נגד הפיליפס הם שהרמקולים חלשים. המלצכתם ועזרתכם.... תודה נ.ב אשמח לקבל המלצות נוספות

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by spiidx117,

אהלן. שבוע הבא תכננתי לקנות את ה LG 42LD460. שמתי לב שקצב הריענון שלה הוא 50HZ, שראיתי את זה התחלתי לדאוג קצת מכיוון ששמתי לב שרוב המסכים בשוק הם 60HZ. השימוש הוא משחקים, תכני HD, וקצת SD . האם תיהיה לי בעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה ומצאתי בזאפ את הדגם הזה שנראה לי סביר במחיר טוב. התקשרתי לאחת החנויות כדי יותר לברר על מתלה והתקנה והמוכר התחיל לאכול לי את הראש שיש דגם סיני מיבואן מקביל והתחיל ללכלך על היבואן והדגם הסיני כביכול ויש את של ח.י היבואן המקורי ב1500 שקל יותר כביכול לאותו דגם בדיוק של LG רק קוראני ואיכותי ושקרים למינהם שנשמעים לי כמו הנפצה כדי שאני יקנה את הדגם היקר. יש למישהו פה ניסיון או ידע מעמיק לגבי הסוגיה? פחות מדאיג אותי היבוא המקביל מאשר הבלוף הזה של סיני מול קוראני והאם בכלל יש הבדל. בימינו הכל מיוצר בסין ואין לזה כבר שום משמעות של איכות ירודה לעומת בטח לעומת קוראני.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Mpro,

אני בדילמה רצינית ולא יודע מה לבחור! חייב את ההמלצות שלכם בנושא!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 11GnR,

היי טלוויזיה LG 55LE5500 בת שלוש שנים התחילה לפני שבוועים-שלושה להציג תמונה מקרטעת. אני מתכוון לMICRO STUTTER - התמונה זזה חלק ואז יש תקיעה קטנה לעשירית שניה, ושוב חלק למשך שתי שניות, ושוב זה קורה. זה קורה לי גם מהממיר של HOT, וגם כשאני מנגן סרט מדיסק און קי. אחרי כמה דקות של צפייה ללא בעיות זה מתחיל, והפתרון לכבות והדליק, או במקרה של הדיסק און קי, פשוט לצאת מהסרט ולפתוח חזרה. זה נראה ככה גם עם הTRUMOTION דלוק וגם כבוי (הפיצ'ר של ה120HZ שבתכלס נותן 60HZ). הדבר היחיד שמצאתי לנסות זה FACTORY RESET , סתם איבד לי את ההגדרות של הצבעים ולא עזר. הFIRMWARE הוא העדכני ביותר, ואי אפשר גם להתקין אותו מחדש. לא מצאתי משהו באינטרנט על הדגם הזה ובכלל על סדרת LE5500 עם הבעיה אני…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם. לא מזמן קניתי את ה DVD הבא: LG Divx8816w הממכשיר הוא בעל יכולת לקרוא סירטי DIVX, ולדברי המוכר לא היית אמורה להיות בעיה לראות תירגום בעברית... אז מה, דווקא יש בעיה. אני לא מצליח לקרוא כתוביות בעברית, במקום זה אני מקבל גיבריש, רק בסירטי DIVX, כאשר בסירטי DVD רגילים הכל עובד פרפקט. קראתי על איך להמיר את הכתוביות בשימוש של מספר תוכנות: hebMTK 1.8 subresync. ה- subresync לא ממש עזר במקום גיבריש יש עכשיו נראה לי גרמנית או משהו אחר... השימוש בתוכנה היה נכון. כמבון שלפני הכל ניסיתי למצוא עידכונים ל DVD, אבל ללא הצלחה... שאלתי: האם למישהו יש עידכונים ל DVD הנ"ל או שהוא יודע איפה להשיג? אם לא האם יש לי עוד מה לעשות או שסיימתי את המלחמה נגד ה DVD הסורר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by lesForce,

אהלן לפני מספר ימים פתחתי דיון עזרה כללי - אבל לא ענו לי. מאז עשיתי הרבה ש.ב וקראתי הרבה פה בפורום. הבנתי שבתקציב 2200-2500 ל-37" ה-LD460 של LG היא המומלצת ביותר. כמובן שאני אלך להתרשם ממנה בחנות, אבל אני די סגור עליה כרגע. יש עוד דברים שכדאי לבדוק לפני שאני הולך על זה? הערות\הארות יתקבלו בברכה. (:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by קפוניה,

עזרה=lg led 42 שמתי סרט hd8גיגה בדיסק און קי במחשב עולה עם קול ועם כתוביות ב lgהסרט עולה אבל בלי קול ובלי כתוביות

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by m0sh,

טוב חברים רציתי עזרה לגבי מערכת סאונד לחדר קטן ניסתי לשלב את השאלה הזאת בנושא על מקרן וזה לא הלך אז אולי תוכלו לעזור לי יש את http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LHCX245W&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 בדיוטי פרי ב200 דולר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על "ערכה" הזאת זה לשימוש בחדר די קטן וספונטני עם מקרן...ורציתי לדעת אם נראה לכם זה יהיה מספיק טוב...אין לי ממש כסף להוציא על רסיבר ורמקולים רציניים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shimi 1,

שלום לכולם, התחדשתי בטלוויזיה חדשה מבית LG , מסך 47 אינץ' מסוג LED ( הדגם הוא : 47LV3550 ) השאלה שלי היא כזו: לטלוויזיה שלי אין DLNA אבל אני יודע שניתן לקנות דונגל של LG (אם זה משנה אז הדונגל הוא AN-WF100 ), במידה וחיברתי אותו לטלוויזיה, הטלוויזיה תקלוט אותו? יש תוכנה שצריך להתקין (על הטלוויזיה והמחשב) ? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13282

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by yonir,

יש לי לוח אם Gigabyte EG41MF-US2H, כרטיס הקול המובנה בא עם Realtek HD Audio Manager שבו אפשר להגדיר מה היא כל יציאת סאונד. תמונה לדוגמא (לא שלי, סתם אחת שמצאתי באינטרנט): ישלי אפשרות לבחור לכל יציאה בין Line-out לבין Headphone. ברמקולים אני כמעט ולא שומע הבדל אם אני שם על Line-out לעומת headphone. לעומת זאת באוזניות הheadphone יותר חזק מאשר line-out. מה בדיוק ההבדל? (הגברה חזקה יותר? התאמה אחרת לאימפדנסים שונים או משהו כזה..?) כדאי באמת לשים את האוזניות על headphone ואת הרמקולים על line-out? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by inbar,

האם הוא אמיתי או שהוא בדיוק כמו היציאה לאוזניות?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by asdasdasd,

אז ככה אני מחבר מה LIVE 5.1 יציאה דיגיטלית כבר קואקסלי דיגיטלי למגבר כניסה דיגיטלית + רמקולי 5.1 שאני מסמן ב AC3 FILTER SPIDF ......אני לא מקבל 5.1 רק LEFT RIGHT אבל שאני מעביר ל PRO LOGIC 2 אני מקבל בהכל אבל זה לא AC3 אמיתי ......זה דמוי AC3....... מה עושים !!!!?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by bennyriz,

השאלה היא כזה.. איזה כרטיס עדיף לדרישות הבאות. הכרטיס ישמש מחשב לא למשחקים אלא אך ורק לשמיעת מוזיקה וניגון סרטי DVD.. המחשב המדובר הינו: AMD ATHLON XP 1800 עם כונן ASUS DVD E616 ועם כרטיס מסך ATI RADEON 7000 TV-OUT (מעבד MPEG2) כמו כן המחשב מחובר לטלויזיה סטיראופונית מגבר ימהה ישן (תומץ AC3 אם אני לא טועה בלבד, וכולל 5 יציאות אנלוגיות) ומערכת קולנוע קצת ישנה עם 5 רמקולים + סאב השאלה היא האם עם הפרטים הנ"ל איזה כרטיס עדיף, והאם כרטיסים כאלה מספיקים כדי לצפות בסרטי DVD עם איכות סאונד טובה ב5 ערוצים ? האם בכרטיסים הנ"ל יהיה חובה להשתמש ביציאות אנלוגיות או שלא ? או שאולי עדיף להוסיף קצת בשביל הGTXP ? תודה מראש למי שיאיר את עיני.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dorosen,

מה זה לעזאזל יציאת DIGITAL?

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

האם כדאי לי לקנות Logitec X240? המחשב שלי קצת איטי [ולכן אני לא בודק את המדריך שוב], אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי, 2.1 זה המומלץ בשביל מוסיקה, וזו המטרה העיקרית שלי מישהו יודע אם זה נותן תמורה טובה ביחס למחיר? התקציב הוא עד 300 ש"ח, עם המבצע שיש בבאג (וגם עם המחירים בזאפ) זה בתוך התחום תודה מראש - איל

24. Started by The UnKnown,

שלום רב יש לי רמקולים מתוצרת קראייטיב 4.1 4400 אבל אני שואל כי כרגע אני שומע רק ב2.1 אז מה עדיף את האינפייר או אלטק?, אני שוקל למכור אותם ולקנות ATP3 עכשיו אני רוצה לדעת עד כמה גדול הפרש האיכות ביניהם, האם שווה להחליף?אני מבקש לא לפסול ישר את הקראייטיב כי הם די איכותיים. תודה רבה לכל העוזרים!

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Fir3^StorM,

שלום, יש לי התלבטות בין שתי המערכות הבאות: 1. MicroLab H600 אתר היצרן: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.1%20and%20%20amplifier/H600.htm המחיר בזאפ מתחיל מאיזור 1560, אבל אני יכול להשיג אותם ב-1300-1400. 2. Logitech Z-5450 אותם אני יכול להשיג ב-1720~. - מה יותר משתלם? - מה יותר איכותי / מפיק צליל יותר טוב? ובבקשה אל תגידו לי אוטומטית כמו רובוטים Z5450 בגלל שאתם מכירים אותם, עליהם אני יודע שהם טובים, פתחתי את הדיון בעיקר בשביל לדעת עוד פרטים על ה-Microlab. שאלה נוספת: האם רמקולים בסדר גודל הנ"ל (לוג'יטק / מיקרולב) מצריכים כרטיס קול לא מובנה? (יש לי OB, של SoundMax, דיי טוב יחסית לOB). תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.