עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם... MicroLab X23 כרגע אני משתמש במערכת 5.1 המצויינת מיקרולאב X23 .... המערכת במצב מעולה... רק הבעייה שאני אישית שומע שירים בעיקר HardStyle וטראנסים שפשוט יש להם באס מטורף ולא רגיל... אני לא יכול להגביר מעל החצי כי הוא כבר דורש מקסימום כוח מהבאס והמערכת בשבילי טיפה מרעידה את החדר ואני אוהב מערכות שמעיפות תחדר אל השכנים... ככה שרציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המערכת הזאתי... חבר שלי רוצה לקנות אותה רציתי לדעת כמה היא שווה המערכת.. ( ברור שאני עוד יוריד לו מהמחיר כי הוא חבר טוב שלי ) ואני לא מתכוון למכור עכשיו אני תמיד מוריד בכמה ווליומים מהמקסימום שהיא יכולה להוציא איכותי בשביל לא לדפוק את המערכת ככה שהיא במצב מעולה Z5500 עכשיו לגבי הלוג'יטק Z5500... אני מוגבל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 1) אני רוצה לקנות סראונד לחדר, משהו בסגנון של המותגים האלה. השאלה שלי היא האם המערכת מגיעה עם רסיבר? האם הסאב משמש כרסיבר או משהו? אני פשוט רוצה לחבר את המערכת גם לטלויזיה, לא רק למחשב, ובטלויזה אין לי כרטיס קול 5.1... 2) על איזה מערכת אתם ממליצים? אפשר להשקיע עד ה2000 שקל ככה. תודה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  3. Started by T-Flash,

אהלן קניתי היום כרטיס טלוויזיה Pinnacle PCTV 110i ויש שם 3 כניסות: מצלמת וידיו אנולוגית, כבלים ווידיו... אני מחבר מצלמה אנולוגית ואיך אני מחבר קול?? מישהו יודע?? אין שם עוד כניסות...מוזר...

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by autogun,

שלום לכולם, בביקורת של הנגן iRiver H-120 מתייחס עומרי עמוס בצורה מאוד מעמיקה בכל הקשור לחיי הסוללה ולתפעולה. לעומת זאת, בביקות של הנגן iAudio M3L לא מוזכר הרבה על הסוללה חוץ מהדברים הכלליים. לשאלתי, האם הסוללה במכשיר iAudio M3L זהה לסוללה של המכשיר iRiver H-120 ואינה סובלת מ"אפקט הזיכרון"? תודה רבה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  5. במדריך כתוב שההעברה הזאת מאטה את פעילות המכשיר? במה זה בא לידי ביטוי ומה הרמה של השינוי אני מתכוון האם השינוי ממש נראה לעין או שזה משהו בקטנה? חשוב ביותר! זה ישפיע על סוג הנגן שאקנה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  6. שלום, ראיתי את המוצר הבא בוואלה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=STavuprolyl זה כאבל שמתחבר מהוידאו לUSB במחשב..עכשיו יש כמה קלטות שאני רוצה לצרוב על דיסקים. מישהו מכיר את הכאבל? איך זה הולך כל התהליך של העתקה למחשב וזה.. צריך כאילו להמתין את אורך הקלטת כדי שזה יסיים להעתיק לא? הרי זה מריץ את הסרט ושומר במחשב או משהו כזה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  7. הבנתי שאי אפשר לראות את השמות בעברית של השירים בתפריט הרגיל....אלא רק דרך ה - DB SCAN (או שפשוט לא הבנתי נכון...) יש משהו שאפשר לעשות כדי שאני כן יראה בעברית בתפריט הרגיל??....לפי דעתי הוא הרבה יותר נוח מה-DB.....ומתי צריך לצאת העידכון הבא?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  8. Started by TrancEnergY,

מה ההבדל בין COWON D2 DAB Firmware V.4.54 לבין COWON D2 Firmware V.2.54 מה עדיף להתקין ומה זה בדיוק כל אחד?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. אם אני סם את הכבלים של הרמקולים אחד ליד השני + ליד שקע של מאריך שמחוברים שהוא מלא + עוד כל מיני כבלים ליד, האם כל הכבלים מפרעים לכבלים של הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. שלום לכולם.. אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט במחשב סרט וידיאו שנמצא על גבי קלטת וידיאו...האם צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? ואם כן, אז על איזה כרטיס זול וטוב אתם ממליצים... תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by erbrt,

יש לי את הסטירמר הזה ואני רוצה להכניס לו הרד דיסק. השאלה שלי היא איך אני אמור להעתיק קבצים מבמחשב להרד דיסק של הסטירמר? האם ברגע שאני אחבר את ההרד דיסק ייפתחו תפריטים שתומכים בזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Guns AND Moses,

קניתי את המכשיר בגרסה האמריקאית והרדיו בו מתוכנת לעבוד באמריקה....אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות את זה לשיטת שידור האירופאית (כמו בארץ).... ואם זה אפשרי אז איך אני עושה את זה?!?

13. האם הגיוני שע"י חימום אם פאן לדוגמא על רמקול יתן באס רחב יותר הגיוני או מיתוס?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

אני מתכנן לקנות את ה x-530 בימים הקרובים, והבנתי שלמרות שיש לי בלוח 8 ערוצים אני לא אוכל לשמוע מוזיקה בכל 5 הרמקולים אלא רק בשתי רמקולים וכדי לשמוע את כל החמש חובה לקנות כרטיס קול. זה נכון?

15. ערב טוב (למרות איך שמכבי נראית ....) שאלה לי בבקשה מי היבואן הרישמי של altec Lansing בישראל קרט,ניופטקום ? אני יודע שהיבואן הרישמי נותן שנתיים אחריות על הרמקולים הנ"ל ומחליפים בחדש במקרה תקלה. הבעיה היא שאני יודע שקרט נותנים את זה אבל שמעתי שגם ניופטקום עושים אותו דבר,זה נכון לא נכון <? אולי ניופטקום היא חברה בת של קרט ? או ששניהם נותנים את זה או שמא זה לא נכון ? מצטער על האי סדר בהודעה ( :

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  16. הייתי רוצה לדעת למה הטלויזיה SONY 32W5500 עולה 3500 שקל יותר מהטלויזיה LG 32LH70YR למרות שהנתונים של הLG יותר טובים מה SONY ושתיהן 32 אינץ'... למשל הניגודיות, וגם לLG יש תמיכה בBLUETOOTH ולSONY אין. (הLG עולה 4000 שקל והSONY עולה 7500 שקל) מה ההבדל באמת בין הטלויזיות, כי אם יש כזה הבדל במחיר אז חייב להיות הבדל באיכות של הטלויזיות והייתי רוצה לדעת מהו. תודה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  17. עריכה: נו, ראיתי עכשיו שיש 6C ב 600 ש"ח. אם מישהו יכול להרגיע את חששותי בקשר לשלט אני חושב שאני אלך עליהם. כבר כמה זמן אני מתכוון לקנות רמקולים לצרכי מוזיקה(80%) ולסרטים(20%) שיוחברו לנגן\סטרימר בהתאם, בסלון. מטבע הדברים אני שוקל את הדגמים השונים של מיקרולאב. כרגע לאור המבצעים ב KSP אני מתלבט בין ה SOLO 15 ל- 5C שקרובים מספיק(?) ל 6C אבל זולים מהם לא במעט יחסית. הייתי הולך על ה 5C שפרט לעיצוב נראה שהוא זהה במפרט(?) ל-15 וזול ממנו אילולא עניין השלט, שבפורומים שונים כבר ראיתי שהרבה מהם עושים בעיות או לחילופין נאבדים ומשאירים אותך עם מערכת שלא עובדת. ראיתי שרשורים שונים שדנים באפשרות לתכנת שלט אוניברסלי פשוט ע"מ לשלוט על הרמקולים אבל לא נאמר שם האם זה מצליח והאם אפשר לשלוט ע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בעיקרון אני משאיר על הווליום הכי גבוה דרך הוינדוס ופשוט מנמיך ומגביר את הווליום של הרמקולים דרך השלט,עכשיו השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורה כלשהי ברמקולים עצמם? תודה מראש לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  19. ברשותי רסיבר HARMAN/KARDON AVR142 וסט רמקולים של JAMO ההספקים של הרמקולים הם 120W לקדמיים ו 100 לאחוריים ולסנטר התנגדות הרמקולים כולם היא 6 אום (בנוסף יש סהב וואפר שאני לא יתיכס איליו ) עכשיו המערכת מגיע לווליומים ממש חזקים למרות ששמעתי באנטרנט שהרסיבר שלי מגיע רק ל 70W לערוץ (לא יודע אם נכון או לא) והרמקולים עצמם הם 120W/100W עכשיו פעם אחת (בטעות) המערכת הוגברה ל +20DB (המקסימום של הרסיבר) עכשיו זה היה נישמע רע ההורדתי את הווליות במהירות והכול חזר לעבוד כרגיל עכשיו לפי זה אני אמור להבין שהרמקולים עברו את גבול היכולת שלהם ולכן זייפו אבל איך זה ? אם הרסיבר מספק 70W והם דורשים 120W ? אם הם הגיע למקסימום שלהם אז זה אומר שהרסיבר עבר את ההספק שלו כמעט פי 2 ??? אי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי, קניתי אותם היום ואני לא בטוח איך אני אמור לחבר אותם אחד לשני. מצורפת תמונה של הכבל. האם אני אמור לחתוך את החלק העליון? להפריד את קצוות הכבל לשני כבלים ע"י חיתוך באמצע? תודה. עריכה: ניתן למחוק. הסתדרתי.

21. שלום, שאלה קצת אידיוטית אבל אני פשוט צריך לדעת, סליחה מראש. אז ככה, יש לי כרגע 2 רמקולים וסאב (שמחוברים למחשב דרך חיבור אחד בלבד) השאלה שלי היא איך אני יחבר את הרמקולים האלה לכרטיס קול עם 5.1 ערוצים , שכן יש לכרטיס הזה יותר מכניסה אחת ??? תודה.

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  22. התחדשתי LCD 42 של טושיבה עכשיו היא מחושבת בRCA לממיר של הוט אם אני יביא ממיר HD שיתחבר לטלויזיה ב - HDMI גם האיכת של הערוצים הרגילים תשתפר או רק ערוצי ה HD?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  23. שלום לכולם! מישהו התנסה בשילוב כזה? מהדעתכם על הלוחות ABIT Fatal1ty F-I90HD או ASUS M2A-VM HDMI לשילוב עם הטלוויזיה הזו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by eyal00,

שלום, יש לי את הרמקולים של לוג'יטק X540 אני רוצה לחבר אותם לDVD בעזרת הכבל הבא שיקבלתי: אבל הרמקולים מתחברים למחשב עם 3 חיבורים-כתום שחור וירוק. אם אני יחבר רק את הירוק לא ישמעו בכל ה5 רמקולים? ושאלה נוספת,מאיפה קונים כבלים מאריכים לרמקולים? הם קצרים מידי בשבילי.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  25. בדיוק התקינו אצלנו את הממירים החדשים של הוט, ושמתי לב שיש חיבור AC3 בגב הממיר , הבנתי שזה חיבור אופטי אבל מה בדיוק זה נותן, כי בעלון מידע רשום שזה לא פעיל( זה היה סגור עם פקק כזה אבל הצאתי אותו ).

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים