עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BLASTER,

שלום אני רוצה לדעת האם יהיה הבדל ביצועים אם אני יעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול?? ואם כן אפשר לינק להדרייברים הכי מעודכנים של\ sound blaster live! 5.1 עכשיו יש כמה גירסאות לכרטיס הזה ובדקקתי על הכרטיס עצמו ..רשום עליו soundblaster live! 5.1 digital תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. שלום, אני כרגע בעל LIVE 5.1... אחי רוצה את הכרטיס שלי אז אני שוקל אולי לקנות חדש... בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם יש למישהו מושג מה בידיוק הם מוכרים ? כי אין ממש דגם ספציפי... ובאתר של קראייטיב אני לא רואה AUDIGY 2 סטנדרט.. בכל מקרה האם זה יותר טוב מה SBLIVE ? האם זה שווה את ה 250 שקל ? והאם זה 24Bit או 16... בקיצור אני רוצה לדעת מה זה מחדש לי מבחינת סרטים משחקים EAX וכ'ו... אם זה מחדש בכלל... אשמח לפרטים ועזרה, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by iziko,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל לשם עריכת מוזיקה (אני עוסק בעריכת סרטים) השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת קולנוע של ימאהה בחדר עריכה (שזה גם החדר שלי) האם הכרטיס הזה יכול להוציא בסראונד ביציאה קוקסואלית ממנו לכניסה קוקסואלית לרסיבר ? (יותר פשוט: האם אני אקבל סראונד מהמחשב לרסיבר?) וכמו כן האם יש לו כניסה לקליטה של סראונד? ופרטים ולמה הוא טוב ולמה הוא לא טוביעזרו מאוד.... (אני צריך כרטיס לקידוד כיוון שאני צריך לשמוע את המוצר=הסרט הסופי גם בסראונד וגם בסטריאו במערכת הבדיקה משמע המערכת של ימאהה) תודה!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by EagleX2,

אמא שלי טסה עוד שבוע לארה"ב אני מאמין שהיא תמצא את ה H10 שמה רציתי לשאול אם אפשר להעביר מכרטיס זיכרון של מצלמה למכשיר הזה בגרסא האמריקאית כי שמעתי שבגרסא של ה י320 אי אפשר זה נורא חשוב לי בכל מקרה אני רציתי ללכת על ה H320 כי הוא 20GB ועוד 50 דולר אבל אני חושב ללכת על ה H10 הוא יותר קטן יותר יפה ויותר חדיש יש לי לשמוע 3GB מוזיקה מקסימום אי לי בשביל מה לקנות את ה20GB אבל 15GB ב50 דולר זה כדאי השאלה אם יש לו USBTOGO בגרסא האריקאית אם מישהו יוכל לבדוק לי אני יודה לו

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  5. Started by tom123,

האם הוא יכול להתחבר לכניסה דיגיטלית?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Dante_9,

אין לי מושג איך מפעילים אותו! אני מחבר מצלמה וכלום לא קורה עזרה?

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי לוח אם של Epox 8RDA+ עם ה-Soundstorm ורמקולים של ATP3 (אגב, המחשב החדש הגיע, אני מאושר!). שמתי לב שבהגדרות האלה של ה-Soundstorm רשום כאילו אני משתמש ב-2 רמקולים ולא ב-3 (מערכת 2.1 כלומר). האם זה צריך להיות ככה? ניר.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by FatherBoard,

כשאני משתמש ב-DB באייריבר, אז כל קבצי ה-MP3 מופיעים בחלוקה לפי אלבום, אבל קבצי ה-WMA לא מופיעים... יש לי כמה אלבומים שכל השירים בהם הם ב wma, והאלבומים בכלל לא מופיעים ברשימה... זה אמור להיות ככה...? ???

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by itayze,

רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו למצלמה ולהעתיק את התמונות אל הכונן של הנגן ( לא לצפות בתמונות ) ואז להשתמש בו בתור אחסון . אפשרי ?

10. Started by ori24,

אני רוצה לקנות את המקרן קול הזה אבל מכל הסקירות שראיתי וקראתי, הבנתי שלא ממליצים עליו לשמיעת מוזיקה כי יש בו חוסר של צלילי MIDS. האם זה נכון? האם יש למישהו את המקרן הזה ויכול להגיד איך שומעים בו מוזיקה? תודה!

11. Started by MacGyver,

בתור התחלה-למישהו פה יש את המכשיר? השאלה העיקרית שלי האם הוא יכול לשמש בתור כונן קשיח בלי שוב תוספות\דרייברים וכו'? ובנוסף-בכלליות איך המכשיר? תודה רבה ושנה טובה! איתן

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. שמתי לב שיש אפשרות בהגדרות של הממיר שהוא יתן לי תמונה במקום 4:3 שיתן 16:9 מה זה אומר לגבי הרזולוציה? היא משתנה למסך רחב? כאילו במקום 768*576 אני יקבל רזולוציה רחבה? כי זה לא מה שאני רואה בתאכלס מול המסך, אני רק רואה שזה מותח את התמונה ושאני מקליט ב Winfast PVR2 הוא מקליט לי על 768*576. האם צריך להתקשר להוט שיגדירו את זה אצלהם?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by Kakolukia,

אוקיי אז אני כבר הזמנתי את המערכת הזאת,היא אמורה להגיע בסוף חודש זה. אני מתכנן למקם את הרמקולים על השולחן מחשב שלי..המרחק בין הרמקולים יוצא כמטר פחות או יותר..עכשיו השאלה שלי האם זה מרחק סביר והאם אני אוכל להנות מהרמקולים בצורה זו? תודה מראש =]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ido-nava,

יש לי את הכרטיס הנ"ל + מערכת Z5500... רציתי לשאול האם לכרטיס קול יש יציאה דיגיטלית ? והאם עדיף לי לחבר דרכה למערכת מאשר החיבור האנלוגי?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by TaLTooL17,

אפשר לחבר רק 2 רמקולים קדמיים או 2 קדמיים וסנטר +הסאב בלי לחבר את שאר הרמקולים ?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  16. אני רוצה לקנות את האוזניות האלה אבל אני לא בטוח שהם יתאימו לנגן MP3 שלי....Iriver H320. אני רוצה לדעת עם האיכות שאני ישמע בהם תהיה מספקת...ובעיקר העוצמה כי הבנתי שלאוזהיות גדולות יש בעיה עם נגנים?....וכמה הם שוות בארץ.....

17. Started by ic,

שלום לכולם האם אפשר לקלוט רדיו דרך האייפוד?האם מדובר בקניית מכשיר עזר נוסף? (אתם יודעים סתם לשמוע גלגל"צ או משהו דרך האייפוד בנסיעה)

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. שלום השגתי לאחרונה מספר שירים באיכות FLAC עד היום כל המוזיקה שלי באיכות MP3 של לפחות 192kbps אני יודע שזה מאוד אינדיוידואלי וכל אחד והאוזניים שלו, אבל בכל אופן, פחות או יותר, איזה ציוד "צריך" בשביל להבחין בהבדל באיכות בין FLAC ל-MP3 נניח אפילו של 320kbps ? כיום אני עם ATP3 וכרטיס קול OB של לוח בן 3 שנים ואת האמת? לא ממש הרגשתי שיפור משמעותי בשירים, אולי הסאונד קצת יותר "נקי" אבל לא באופן שממש אמרתי וואו זה באמת איכות ממש טובה לעומת ה-320kbps.. מבחינת אוזניות- בימים הקרובים צריך להגיע אליי Sennheiser HD 457 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן, קניתי שבוע שעבר את הרמקולים microlab x-23 , הכבלים לרמקולים האחוריים הם 6 מטר. רמקול אחד אחורי אני יוכל לתלות בלחץ והכבל השני הוא יהיה קצר מידי בוודאות. שאלתי היום מספר אנשים מה כדאי לי לעשות , והבנתי שהכי מומלץ זה לקנות כבלים חדשים לשני האחוריים ולא מאריכים למינהם בשביל למנוע ניחותים. השאלה עד כמה שמים לב לניחוטים ואיפה אני יכול למצוא כבלים מתאימים : הכבל הוא מפוצל לאדום ושחור בצד אחד ו PL רגיל בצד השני תודה

20. Started by yuraxp,

לאחר שקראתי את תשובותכם וקראתי ביקורות נשארה לי רק שאלה אחת בקשר ל AUDIGY 2 ZS VS VALUE האם ההבדל היחידי הוא ביציאת FIREWIRE? בביקורות שקראתי ראיתי שב ZS יש דריברים עם מגוון אפשרויות, האם יש אותם גם ב VALUE? תודה לעונים. מצטער אם כבר נמאס לכם לשמוע פשוט אני לא רוצה לשלם 500 ומשהו שקל ובסוף לגלות שחוץ המיציאה אין הבדל, כאשר ב KSP יש ב 270 את ה VALUE.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. מה ההבדל בין האוזניות האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 (חוץ מהמחיר ;D) לבין אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12074

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  22. יש ברסיבר אופציה להגדיר רמקול כ "LARGE" או SMALL עכשיו השאלה שלי היא כזאת הרמקולים שברשותי הם סנטר JAMO S40 CEN קדמיים : JAMO 406 S אחוריים : JAMO 402 S עכשיו השאלה זה איך להגדיר כול אחד עד עכשיו כולם היו מוגדרים כ גדולים אבל שמתי לב שבעוד שהרמקולים הגדולים לא מתעמצים כלל הרמקולים האחרים מתעמצים משמעותית יותר ( הוואפרים שלהם זזים הרבה יותר ) עכשיו מבחינת הספקים אני לא עובר את ההספק של אף רמקול אבל נראה לי שהם מתעמצים יותר מידי ואני מפחד שיהרסו הם לא פשוטים בעלי דרייבר אחד כמו הסטיילייטים אבל הם גם לא כאלה גדולים ( יש לסנטר שני וואפרים 3" וטוויטר בעוד לאחוריים יש וואפר אחד 3" וטוויטר לכול אחד ) כשאני שם אותם על SMALL הוואפרים לא זזים כמעט ..... (נראה לי שזה מצב שמ…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by knaanbraz,

ככה קניתי רמקולים למחשב ATP-3 (הם 2.1), אגב רמקולים מעולים אני משתמש בהם במחשב אחר כבר שנה בערך ומאוד מאוד מרוצה... אז השאלה שלי האם זה חיוני להגדיר את הרמקולים של המחשב בהגדרות הצלילים כ2.1... אם זה כן חשוב אז יש לי עוד שאלה... יש שם את כל האפשריות 2.0,5.1,7.1 וכו' אבל לא 2.1.. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם.. יש לי מגבר 230W ישןןןןן..אני משתמש בו עכשיו למחשב..כאילו מחבר אותו למחשב יש לי 2 רמקולים של אותו מגבר החברה זה TELEFUNKEN אני לא יודע כמה וואט הרמקולים לא כתוב בשום מקום.. אבל הם ישנים מאוד נגיד במגבר יש רק חיבור לזוג רמקולים אני לא יכול לחבר יותר מזה אבל לא יודע למה...הוא ממש טוב חחחחח כאילו אני לא מעיז להגיע איתם למקסימום ווליום...ואני שומע בווליום מאוד מאוד גבוהה.. אוקיי אז השאלה שלי זה ככה..אני רוצה לקנות סאב וופר וגם לחבר אותו.. עכשיו כמו שאמרתי המגבר ישן אז אין לו כניסה של סאב וופר.. אני כמובן משתמש בשתי יציאות של ה LINE OUT יש לו רק עוד כניסה של LINE IN ו PHONO כל אחת מהיציאות הם זוג יציאות..ימין ושמאל.. עכשיו אז רציתי לדעת אם בכלל אני יכול לחבר…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי טלוייזיה של LENCO ואני לא יודע איך להגיע להגדרת שיטת שידור. אני רוצה לחבר PS2 והוא בשיטת שידור NTSC. מישהו יודע איך משנים שיטת שידור של הטלוויזיה? נסיתי בשלט שחקתי בכל דבר אפשרי ב- MENU ולא הצלחתי. מישהו יכול אולי לעזור לי? בנוסף נכון כשמחברים למשל DVD\PS2 יש שלושה כבלים לחבר צהוב, אדום ולבן. כמה חיבורים כאלו אמורים להיות בכל טלוייזיה? זאת אומרת אין אפשרות לחבר גם DVD וגם PS2 במקום כל הזמן להחליף בינהם? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים