עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TALIGAL5,

שלום לכולם אני מחפש את הלוח למערכת הHTPC שאני בונה(רק אינטל) העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-‏EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה גל

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  2. האם ניתן להפוך אוזניות קשת לעורפיות באמצעות מוד? מדובר ב AKG K518.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by moshed3,

יש לי מערכת רמקולים מבית CREATIVE דגם SOUNDWORKS FPS1500 והתקלקל לי מפסק ההדלקה שמחובר בPS/2 לסאבוופר, וביררתי במלא מקומות ופשוט לא ניתן להשיג כזה אלא אם קונים מערכת חדשה שכוללת רמקולים ואין לי צורך בחדשה. מצורפת תמונה. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים למערכת הזו? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by asafgolan,

אני מעוניין לקנות טלוויזיה ששימושיה יהיו בעיקר קליטת שידורים אנלוגיים דרך RF, וצפיה בתכני HD מהמחשב בעזרת חיבור VGA. מאוד חשובה לי התמיכה בהצגת תכנים מהמחשב שיכללו גם משחקים וסרטים באיכות DVDRIP בנוסף לתכני HD. אגב, באותה הזדמנות אשמח גם להסבר על תמיכה בNR ועל חשיבותה. בינתיים הוצעה לי טלוויזה של TOSHIBA מדגם A3500 במחיר של 7,500 ש"ח. עוד לא ראיתי אותה במו עיני, אך מחיפוש קצר ברשת נראה כי היא לא מומלצת במיוחד. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות על מסכי LCD או פלזמה בסביבות אותו מחיר שיענו על הדרישות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. שלום, אני צריך בבקשה המלצות למערכת מיני(בשביל חבר), התקציב שלו הוא 1000 ש"ח. והוא צריך את זה בעיקר למוזיקה וגם לסרטים. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. אוקי אז ככה לפני משהו כמו 4 שנים קניתי MP3 מסוג Cretive Nomad עם קיבולת של 32 מגה ועוד 32 בכרטיס זיכרון (אגב עכשיו כבר יש לי ZEN MICRO חדש דנדש) קיצור היה לו עריסה כזאת שהייתה מתחברת למחשב דרך הפרלל ודרך תוכנה מיוחדת הייתי מעלה אליו ולכרטיס זיכרון שבו שירים. עכשיו כשאני מנסה להעלות שירים אני לא יכול כי המערכת הפעלה (XP) לא מזהה אותו (לא מצאתי שום דרייבר לנגן הזקן הזה) מה שעשיתי זה קניתי קורא כרטיסים חיברתי אותו דרך האוסב והורדתי אל הכרטיס זיכרון שירים בפורמט MP3 ישירות אבל כאשר אני מכניס את הכרטיס אל הנגן הוא מזהה את הכרטיס אבל אומר לי שהוא ריק. אם למישהו יש את הנגן ויכול להביא לי דרייבר מתאים או שמישהו יודע לעזור לי בקשר לכרטיס זיכרון אודה לכם מאוד! נ.ב - הכרטיס זיכרון …

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by liho,

הכותרת אומרת הכל..

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. Started by Check_Point,

נניח ואני מחבר את המפענח ddts1000 של קריטייו, לרמקולים megaworks 550 : האם אופצית ההגברה שיש למפענח היא בעצם "הארכה" למגבר של הרמקולים, או שגם למפענח וגם לרמקולים יש הגברה ? האם אפשר לחבר את הרמקולים והמפענח לדיוידי , כיצד? תודה

9. Started by rafi-s-,

אני מחובר עם היציאה הדיגיטלית ובטסט אני שומע רק את שתי הרמקולים הקדמיים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  10. Started by Integer,

אני מעוניין לקנות את הרמקולים הבאים:Creative INSPIRE 5.1 T5900 קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37906 יש לי את הלוח אם ABIT IS7-E2G יש לו 6 ערוצים אבל אני לא יודע עם הוא יעבוד עם הרמקולים הללו? קישור ללוח אם: http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2G&fMTYPE=Socket%20478 חוץ מזה הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על הרמקולים האלו?? תודה אסף

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by weamir,

איך החברה נחשבת בתחום האוזניות?(רמקולים אני יודע ומכיר) איך הדגמים האלו: http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHP512 http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHS502 ואיך הGENIUS הזה? Genius Microphone HS-04A HeadPhones

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  12. מדובר במכשיר חדש של חברת OLYMPUS, היה פה ויכוח קטן לגבי האם כדאי לקנות את המכשיר לפני שבועיים בערך, אז החלטתי לפרסם את דבר הביקורת הראשונה על המכשיר: http://www.dapreview.net/content.php?review.149 וגם גלריית תמונות שלו: http://www.dapreview.net/gallery/thumbnails.php?album=128 וגם סרטון: http://www.pmpz.net/olympus_mrobe_100.MOV Conclusion If you just want a simple, easy-to-use player that's gushing with style-points, the MR-100 is perfect. On the other hand, if you want a DAP with loads of functions and features, this ain't it. The MR-100 is a good alternative to the (wimpy-looking) iPod-Mini... If you can live without on-the-fly playlisting. If you can…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by JVC,

אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב החדש הבעיה שהמחשב בצד אחד של החדר והרסיבר בצד אחר... אז רציתי לדעת אם יש חיבור אלחוטי מהרסיבר למחשב... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by arpa,

הכרטיס קול שלי עבד מעולה ולא היתה לו בעיה.. לפתע אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב ראיתי שאין לי סאונד.. בדקתי ב Device Manager והוא מראה לי שהכרטיס קול מותקן ללא בעיה (The Device is working properly) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואני מקבל ארור מוזר אגב יש לי כרטיס קול SoundMAX 1985 Built-in on ASUS P4C800-E Deluxe מישהו יודע מה הבעיה אולי ? כמובן שאחרי ריסטרט הבעיה לא נפתרת. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. אהלן, רכשתי טלוויזיה חדשה Samsung QN85D, ואני רוצה לשדרג את חוויית השמע עם סאונדבר איכותי – אבל בלי לקרוע את הכיס (תקציב של כ-1000 ש"ח). אני קצת הולך לאיבוד בין כל המושגים (Atmos, DTS וכו') ולא בטוח איזה דגם יתאים הכי טוב לפורמטים שהטלוויזיה תומכת בהם. כמו כן, האם כדאי להשתמש בסטרימר (Xiaomi mi box s שכבר קיים או לרכוש Apple tv 4K) או שעדיף להשתמש ישירות במערכת ההפעלה של הטלוויזיה (אני מבין שהמערכת של סמסונג לא ואו בלשון המעטה) אם יש לכם המלצות או טיפים, אשמח לעזרה!

16. Started by sbc1969,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כונן חיצוני ולכן אני רוצה להחליף את ה-APEX811 שמשרת אותי (בנאמנות!) כבר 3 שנים. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא שאין ו חיבור USB. הדרישות הן: -קורא את כל הפורמטים הרגילים של DVD (מן הסתם אין לא מתכוון ל- MKV, HDMI, BLURAY וכו') -בעל חיבור USB (שיהיה אפשר לחבר אליו גם כוננים קשיחים חיצוניים ולא רק DOK) -שיהיה אפשר להוסיף לו עידכוני חומרה מעת לעת -תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (גם SRT וגם SUB) -אני לא שולל להמשיך להשתמש בAPEX, אם זהו מכשיר טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  17. הדגשים: שלא ידרוש החשכת החדר שיהיה קריא גם לטקסטים נורה עמידה (כיבוי אוטומטי) החלפת נורה לא מסובכת תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. יש ברשותי רמקולים 4.1 (4 קטנים וסאב) הרמקולים מחוברים למחשב עם 2 כבלים PL קטנים... יש לי כרטיס קול OB עכשיו השאלה איך אפשר לעשות ככה שהוא יפצל את המוזיקה/סרטים שאני מנגן לכל הרמקולים ולא רק ל 2? לפני זה היה לי XP והייתי מגדיר בהגדרות שיש לי 4 רמקולים והייתי מדליק סרט ( לא משנה איזה) בתוכנה KMPLAYER והוא היה מנגן לי את כל הסרט בכל הרמקולים ( לא סראונד בלי אפקטים פשוט היה מפצל את הסאונד לכל הרמקולים) לאחר שעברתי ל WIN7 אחרי ההגדרה זה לאעוזר במיוחד אז עכשויו השאלה עם איזה תוכנה או פלאג אפשר לסדר את הדבר הזה? אם גם כל הדברים יתנגנו ב כל הרמקולים זה עוד יותר טוב תודה...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. יש לי סוני 2 ומגבר של קנווד שיש בו כניסה אופטית ואני לא מסתדר בלחבר את הסוני למגבר, מבחינה פיזית אין ממה מה לחבר חוץ מהכבל בין הסוני למגבר אלא שבהגדרות של המגבר אני לא מצליח לעשות כך שיצא שמע דרך הכניסה האופטית . מגבר דגם KRF-V6030D

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by avishai1b,

קונה אוזניות למשחקים מחשב ולמוזיקה, שיהיה איכותי מאד. חשבתי ללכת על 3H SteelSeries איך זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by THE FOX,

העדפה לזוג רמקולים סטריאו עם מגבר מובנה..מיועדים לחיבור למחשב. סדר גודל של 800 ש"ח. עדיפות לרמקולים בעלי צליל צבוע ומהנה לשמיעה [עם דגש על תחום הבאס] מה לגבי סדרת SOLO של MICROLAB? http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-7.htm

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by yuvalm2,

איפה באתר אני אוכל למצוא המלצות לכרטיסי טלוויזיה? איזה הבדלים יש בין כרטיסי הטלוויזיה השונים, ובאיז טווחי מחירים מדובר? האם כרטיס טלוויזיה מתחבר לפלט של הממיר הדיגיטלי, או שהוא משמש בעצמו כממיר? אני מופתע שאין שרשור שאלות נפוצות ביחס לכרטיסי טלוויזיה עדיין, כמו בפורומים האחרים.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  23. יש לי דיסק של הופעה כלשהי (חוקי למתעניינים) הבעיה היא שהמוזיקת רקע נמצאת כולה על רמקול שמאל והשירה נמצאת כולה על רמקול ימין עכשיו ברמקולים במחשב זה לא בעיה (5.1 ואז שומעים את הכל חד צדדי) אבל שמנסים להשמיע את זה על המערכה (הזולה) בסלון שומעים רק את המוזיקה האם יש איזו תוכנה שנותנת לי לעשות נורמליזציה לאיזון בין הכיוונים?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by roy_BB,

מה דעתכם על הרמקולים האלה?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  25. דרישות: סאונד איכותי רצוי מעוצבות/יפות עדיף קשת עורפית (ובכל מקרה לא אוזניות כפתור) (לא חובה שיהיה בארץ אם אפשר להזמין מחנות מחו"ל/איביי) יש משהו מתאים? תודה

דיונים חדשים בפורומים