עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by HackNever,

יש לי מערכת קולנוע ביתית וסוללה נשפכה לי בתוך השלט ועכשיו הוא לא עובד.. האם יש פיתרון או משו?!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by oorlevi,

יש לי את הרמקולים ATP3 והסאב שלהם כלפי מטה וכשני הופך אותו אני לא רואה שום פיר שממנו יוצא האוויר.. למה לא נמצא פיר כזה בסאב? ועוד משהו זה שאני מגביר עם הרמקולים לווליום גבוה 85%-90% או קצת פחות לפעמים אז אני שומע קצת זיופים מהטוויטרים (2 הקטנים שיש בכול רמקול) ורק אם אני מנמיך ממש את הטרבל לרבע או פחות זה נעלם ואז כבר לא שומעים כול כך טוב! ממה זה נובע? אולי ביגלל שהרמקולים מחוברים לכרטיס OB די ישן? אם אני יקנה כרטיס קול אז זה יעלם? ובכלל האם זה סכנה שהרמקולים ישרפו אם אני שומע בעוצמות כאלה בין אם הם מזייפים לפעמים ובין אם לא? האם יש צורך בקנייה של כרטיס קול טוב יותר (לא משהו מקצועי אלה משהו פשוט אבל איכותי)? אשמח לתשובות זה חשוב תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  3. כמו בכותרת אני צריך 2.1 פשוט עד 200 ש"ח (למחשב משרדי). בסגנון Creative S380 או ALTEC-LANSING 2.1 121i, או כל דבר אחר שאתם ממליצים. הרמקולים הנ"ל חייבים לבוא מ-IQPC. בנוסף אני צריך רמקולים 5.1 למחשב משחקים שלי, תקציב עד 800 ש"ח (אפשר גם בפחות) נשמע לי סביר. המחשב מיועד למשחקים וקצת לסרטים (לא שומע מוזיקה כלל), אלא אם כן מישהו יוכל לשכנע אותי ששווה להוציא יותר על רמקולים למחשב משחקים. רצוי מאוד מ-IQPC אבל לא מחייב... תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. יש בכלל מוצר כזה או רק דברים בסיגנון יס מקס והוט מגיק??? תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by dror_gh,

שלום. אני חושב אולי לקנות מסך LCD 42 ב9000 ש"ח. השאלה אם במחיר הזה יש משהו טוב מספיק או שעדיף 37 מעולה? השימוש שלי ב LCD זה DVD טלוייזיה ומחשב. כמובן שאני מצפה מהטלוויזיה להריץ תכני HD יש משהו טוב מספיק ב9000 ש"ח ? תודה רבה ואם לא - כמה עולה 42 טובה שכן תעמוד בדרישות האלו ? המליצו לי על LG 42LB9 ועל Toshiba C3000 מה אתם אומרים ? שווה לרכוש את אחת מהם או שיש טלוויזיה טובה יותר? תודה רבה נ.ב (כמובן שזה לא חייב להיות FULL HD)

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. יש לי דיסק של הופעה כלשהי (חוקי למתעניינים) הבעיה היא שהמוזיקת רקע נמצאת כולה על רמקול שמאל והשירה נמצאת כולה על רמקול ימין עכשיו ברמקולים במחשב זה לא בעיה (5.1 ואז שומעים את הכל חד צדדי) אבל שמנסים להשמיע את זה על המערכה (הזולה) בסלון שומעים רק את המוזיקה האם יש איזו תוכנה שנותנת לי לעשות נורמליזציה לאיזון בין הכיוונים?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. טוב קניתי לא מזמן רמקולים חדשים 5.1 של לוג'יטק אחלה רמקולים אבל אחד מהם לא עבד אבל זה לא היה מהרמקול ששיניתי את המיקום של החיבור בסאב הוא עבד וזה ששמתי במקומו לא עבד אז חשבתי שזה מהסאב בקיצר החלפתי אותם וזה בדיוק אותו דבר אז אני שואל עם זה מהכרטיס קול תגידו לי על בטוח כי אם זה מזה אני קונה תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by Bessmertniy,

יש לי בעיה אם ה EAX בשום משחק הוא לא פועל ....ויש לי audigy 2 אם הדרייברים הכי חדשים (שהם לא משהו למען האמת...) אבל לא יודע למה אבל אופציית ה EAX לא פועלת לי.... ובקרוב יהיו לי רמקולים חדשים (ada 880) ואני מת לממש את הפוטנציאל של הרמקולים כמה שיותר בהכל .... אבל אם הבעיה הזאת זה קשה... ואני לא מצליח לפתור את זה.... ניסיתי כמעט הכל... העם לעוד מישהו הייתה בעיה דומה???

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות לHTPC כרטיס TVR, המתחבר עם יציאת USB2, המכיל בתוכו קידוד מלא בחומרה, כמובן במחיר סביר (אין צורך בשלט), אך לא הצלחתי למצוא משהו שעונה על כל ההגדרות. וכמובן תומך שיטת שידור PAL. אשמח להצעות, הכרטיס המקליט חייב להיות USB2 מכיוון שאין יותר יציאות של הלוח. תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. היי . אני רוצה לקנות אוזניות סגורות למשחקים עד 200 שקל בלי מיקרופון חשבתי על ה-Sennheiser HD 202 או KOSS UR-20 הפרש המחירים בינהם הוא 20 שקל מה אתם אומרים כדאי לקנות מבין שניהם?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. אני רוצה רמקולים חדשים כי הנוכחיים שלי הם ישנים וכמעט שבורים ותופסים מקום על השולחן... אז רציתי למצוא כמה דגמים שאפשר לתלות על הקיר בתקציב שלי(מופיע בכותרת) והצלחתי למצוא 2 דגמים של רמקולים מחברות שונות שמשכו את תשומת ליבי.... הראשון LOGITECH X240-2.1 300ש"ח השני ALTEC LANSING CS2421-2.1 260 ש"ח קראתי תגובות והבנתי שרוב האנשים לא מרוצים מהALTEC רעשים כבלים קצרים אנא ערף בקיצור תנו לי חוות דע בבקשה על שניהם!! ******** אם למישהו יש דגם אחר שנכנס בתקציב שלי שיותר טוב משניהם ואפשר לתלות אותו על הקיר, הצעתו תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. יש לי דיוידי מסוג DVD ITT BR5020 ושאני מכניס דיסק וידאו הוא נכנס למין "תוכנת השמעה" או משהו כזה בדיוידי ומשמיע רק סאונד.. מה אני אמור לעשות?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  13. מישהו יכול להגיד לי איך המרפט של הLCD37 אינטצ' הזאת? אני רוצה לקנות אותה.. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1579&CategoryID=138&Page=1

14. Started by Ghosthunter,

שלום, ברשותי כרטיס טלוויזיה של FLYVIDEO ואיתו שלט. רציתי לדעת, אם יש תוכנה שיכולה לרוץ ברקע, ולקבל פקודות מהשלט. אם כן, מהי ומאיפה יכולים להוריד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by mch,

יש לי מיני דיסק nfh800 בטכנולוגית hi-md ואני רצה להעביר דברים שהקלטתי במיקרופון והעברתי למחשב לפורמט mp3 רגיל. אשמח אם תעזרו לי!!!!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. תודה רבה לעוזרים יש לי כרטיס CREATIVE 2 ZS אבל אינ צריך את הכבל המעביר הזה מישו יודע היכן ניתן להשיג אותו ? שוב, תודה ארז

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by SugarFreeBoy,

נניח ויש לי תקיית MIX, שמכילה המון שירים לא מסודרים במיוחד (אלבומים שונים, חלקם בלי ID3 וכו') יש דרך להעביר את כל התקייה לנאנו תחת כותרת מקבצת אחת (ככה שאוכל להשמיע אותה כמו שהיא בנאנו)?

18. Started by bg1987,

יש לי כמה קבצים (MKV) עם מספר ערוצי אודיו, (לדוגמה דיבוב עברית ואנגלית). רציתי לדעת אם הXTREAMER תומך בקבצים כאלה, ומאשפר לעבור בין ערוצי הצליל השונים? ואם לא אז איזה מזרים מדיה כן תומך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by omer_ico,

אני רוצה לקנות מערכת לחדר.... אני צריך המלצה למערכת סטריאו טובה שתיהיה מחוברת גם לdvd וגם לשמוע מוזיקה והתקציב הוא בסיבות ה700 שקל ...לא יותר מ800 תודה...עומר..

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי גם בצפייה ע"ג מסך המחשב וגם בהקלטה . אני צופה דרך ממיר של הוט. ויש ברשותי מחשב חזק יחסית :לוח 965WH מעבד E6600 . זכרון DDRII 800 2X1GB . דיסק קשיח במערך רייד 0 ליכולת הקלטת מידע בנפח גדול במהירות WD 2X250GB .כמובן שבנפרד מהדיסק של המערכת. מערכת הפעלה VISTA ULTIMAT 32BIT . אשמח לקבל המלצות שינצלו את המדיה סנטר של מערכת ההפעלה. אני מבין שיש כרטיסים קלאסיים כמו Hauppauge winTV-PVR-150 MCE אבל לא נפלתי מהאיכות ואני מוכן לשלם יותר .שמעתי על כרטיסים שיושבים על חריצי הפיסיאי אקספרס האם מישהו יודע אם זה מוסיף משהו באמת ? אשמח לשמע מבעלי הניסיון שביניכם. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by mp91,

יש לי בעיה במיקרקפון. כשאני מדבר למיקרופון לא שומעים כל כך חזק ואני ממש צריך שהוא יהיה קרוב לפה שלי אך לעומת זאת אצל חבר שלי חיברתי ושמעו אפילו מסוף החדר שמדברים... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? ניסיתי במאפיינים של הסאונד שלי לעלות את זה למקסימום אך זה לא עוזר.... אני החדרתי את היציאה של המיקרפוןן ליציאה ורודה ואת המיקרפון ליציאה אדומה .... יש מצב זה בעיה בלוח אם שלי או שזה בעיה בהגדות של הסאונד של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

רציתי להתעניין לגבי האוזניות האלה אבל לא מצאתי אותם באף חנות בלבן.. מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by valorien,

למישהו יש ניסיון עם האוזניות הנ"ל? אולי אתם ממליצים על אוזניות אלחוטיות אחרות בתקציב +500 ? השימוש העיקרי הוא מוסיקה וצפייה בסרטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by asilbob,

MX5021וAltec Lansing FX6021וAltec Lansing חשבתי הרבה על אחד הרמקולים האלו מה יותר כדאי ? מה יותר יפה חזק איכותי ? יש לי תATP3 ואני ממש ממש מרוצה אז בגלל זה בא לי על החברה אזות ..... עם יש לכם עוד אפשריות לרמקולים אולי יותר מומלצים אז זה יהיה יותר טוב ... כי אני זוכר שפעם הייו ממלצים על הרמקולים היום אני לא יודע -עכשיו הששאלה השנייה שלי אני רוצה לקנות כרטיס קול שיעשה לי את שיא האיכות מי הרמקולים ..... אבל שיהיה לי כמה שיותר זול ...... אין בעיה שיהיה קצת יקר בשביל שיהיה שיא האיכות אבל לא להגזים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by D-M-X,

הופיע לי על המסך בנגן rescue mode 1.3 ומופיעים לי 4 אפשרויות 1.foramt all 2.clean up 3.reload os 4.reboot מה אני אמור לעשות מפה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים