אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי בעיה במיקרקפון. כשאני מדבר למיקרופון לא שומעים כל כך חזק ואני ממש צריך שהוא יהיה קרוב לפה שלי אך לעומת זאת אצל חבר שלי חיברתי ושמעו אפילו מסוף החדר שמדברים... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? ניסיתי במאפיינים של הסאונד שלי לעלות את זה למקסימום אך זה לא עוזר.... אני החדרתי את היציאה של המיקרפוןן ליציאה ורודה ואת המיקרפון ליציאה אדומה .... יש מצב זה בעיה בלוח אם שלי או שזה בעיה בהגדות של הסאונד של האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לךי לוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=607 ואת הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 אני מבחר את הרמקולים לכרטיס הקול שבלוח אם ורק 2 רמקולים עובדים התקנתי את התוכנה של הכרטים קול ואני לא אך להגדיר גם בתוכנה וגם במערכת הפעלה שהם יעבדו ??? אני יודע שבסרטים לא תמיד הם צריכים לעבוד כולם אבל הרמקול המרכזי לפחות צריך לעבוד במוזיקה ... תודה מראש .........
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אהלן! עד עכשיו היו לי אוזניות (ז"ל) מעולות של סוני. עכשיו אני צריך לקנות חדשות, והן מסתובבות איתי דיי הרבה. יש לי את האפשרויות הבאות: סוני פשוט- 50 שקל סנהייזר mx300- 80 שקל סנהייזר mx400- 100 שקל מה כדאי? האם כדאי להשקיע בסנהייזר? תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב על הנושא הזה. יש לי מערכת קולנוע(הרסירבר בדיוידי עצמו).קניתי מחשב חדש ורציתי לשמוע מהמחשב דרך המערכת. קניתי כבל PL TO 2RCA חיברתי כמו שצריך,ואני שומע חלש את המוזיקה מהמחשב ויש רעש חזק כמו כן, המסך רועד בזמן שהכבל מחובר. שאני מחבר את הכבל במקום למחשב לדיסקמן או כל דבר אחר ,זה יעבוד טוב... אגב,שאני מחבר את הכבל לכונן CD יציאה של האוזניות גם יהיה רעש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה MEDIA PORTAL אך כאשר אני צופה ב-TV אני שומע צליל כפול, ואם אני מבצע הקלטה אז ב-PLAYBACK זה נשמע בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה צריך לזה בתודה מראש שוקי
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על כרטיס קול X-Fi Platinum של Creative, יש אותו לחבר שלי די אהבתי את הצליל, חיברתי אליו את האוזניות היה טוב חוץ מבאסים (חסר) אבל זה יתפתר אני מאמין אם אחבר מגבר. מה שטוב בו שיש לו 4 כניסות אם אני לא טועה, שזה די מכובד, כי גם מעוניין להקליט כמה כלי נגינה ביחד. אולי זה לא מקצועי במיוחד אבל אני חושב שזה די מכובד להקלטה ביתית. מה אתם חושבים על זה? אם אפשר גם תנו לי איתרונות וחסרונות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים מבית CREATIVE דגם SOUNDWORKS FPS1500 והתקלקל לי מפסק ההדלקה שמחובר בPS/2 לסאבוופר, וביררתי במלא מקומות ופשוט לא ניתן להשיג כזה אלא אם קונים מערכת חדשה שכוללת רמקולים ואין לי צורך בחדשה. מצורפת תמונה. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים למערכת הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום וברכה ברצוני לקנות רסביר לחדר בטווח מחירים של 1000-2500 ש"ח. כרגע יש לי הרבה מוצרים בחדר אשר כולם מתחברים אחד לשני בערך, אבל הרוב למחשב רמקולים: Logitech Z-5500 אממ דוק לאייפוד: IPOD, AV Connection KIT טלוויזיה דיוידי רמקולים במיטה חח זה נשמע הזוי אבל כן. ומחשב עכשיו הכל אני רוצה לחבר לרסיבר או משהו משהו שיסדר לי את הכל ואני יוכל לשלוט על הכל ממנו. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ושאפשר לראות איתו YES. יש לי אגב 4 ג'יגה זיכרון (אבל 32 ביט) - נתקלתי כבר בסיפורים על כרטיסים שלא עבדו טוב על 4 ג'יגה זיכרון. תודה למי שיכול להמליץ לי על כרטיס מתאים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כידוע לחלקכם (מי שטרח לקרוא הודעה שכתבתי) הנגן שלי מת(בעיות תוכנה) דיברתי עם היבואן והם בתמורה לתיקון רצו 200 ש"ח... הלכתי חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום... חשוב שתדעו משהו אחד בתור לקוחות אתם יכולים לפנות גם ליצרן דרך אתר האינטרנט שלו (שזה מה שאני עשיתי) לא רק ליבואן (הוא לא תמיד יביא שירות טוב) ולאחר שכתבתי להם שלוש שעות אחרי הם שלחו לי אימייל שבו הייתה תוכנה לנגן שלי והתנצלות על התקלה! ככה חסכתי 200 ש"ח... ושעתיים נסיעה למשרדי היבואן... רק רציתי שתדעו
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול של אודיגי 2 עם יציאה spdif (חיבור של בננה כזו) וכרטיס אונבורד איכותי עם יציאה אופטית (לוח ABIT AN8) ורסיבר בסלון. יש לי בעיה לחבר בין השניים עקב מרחק של 6 מטרים. יש לכם רעיון איך אפשר לחבר בין השתיים בצורה דיגיטלית? יש כבלים באורכים הללו? תודה לעונים, אלעד.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בזה ורציתי לחבר את הממיר שלי של YES למחשב ולצפות דרך המסך. בגלל שקניתי מחשב חדש +מקלדת ועכבר שאני עומד להזמין אין הרבה תקציב.משהו בסביבות 200 ש"ח ומטה (חריגה של 10-20 ש"ח מקסימום.) כמו שאמרתי-אני רוצה לחבר את הממיר של YES למחשב ולצפות דרך הLCD. אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי רוצה אפשרות של הקלטת תוכניות וכו. עוד דבר-אני לא ממש יודע איך זה עובד- אני יכול עדיין להשתמש בשלט של יס או שיש שלט מיוחד לכרטיס טלויזיה? הבנתי שאין הרבה אופציות ואין אפשרות בעצם להקליט תוכניות.(תקנו אותי אם אני טועה)? בכל אופן מצאתי את אלו: http://skypc.co.il/pl_product~LV200~12~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~17305~12~0.htm יש אפשרות אחרת? או שאלה הם האופצ…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו יודע להגיד לי באיזה מקודד של MP3 כדאי להשתמש? אני מקודד שירים מדיסק בתוכנת CDEX. שם יש אפשרות לקודד בMP3 אך יש מספר גרסאות - I, II ,II.5. כשבוחרים גירסה I יש אפשרות לבחור SAMPLE RATE עד 48000 KHZ. כשבוחרים II יש SAMPLE RATE של עד 22000 KHZ. II.5 יש עד 11800 KHZ. רציתי לשאול איך זה משפיע על האיכות כי הגודל של הקובץ יורד כשבוחרים SAMPLE RATE יותר נמוך. ומה כדאי לבחור?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים 4.1 (4 קטנים וסאב) הרמקולים מחוברים למחשב עם 2 כבלים PL קטנים... יש לי כרטיס קול OB עכשיו השאלה איך אפשר לעשות ככה שהוא יפצל את המוזיקה/סרטים שאני מנגן לכל הרמקולים ולא רק ל 2? לפני זה היה לי XP והייתי מגדיר בהגדרות שיש לי 4 רמקולים והייתי מדליק סרט ( לא משנה איזה) בתוכנה KMPLAYER והוא היה מנגן לי את כל הסרט בכל הרמקולים ( לא סראונד בלי אפקטים פשוט היה מפצל את הסאונד לכל הרמקולים) לאחר שעברתי ל WIN7 אחרי ההגדרה זה לאעוזר במיוחד אז עכשויו השאלה עם איזה תוכנה או פלאג אפשר לסדר את הדבר הזה? אם גם כל הדברים יתנגנו ב כל הרמקולים זה עוד יותר טוב תודה...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום קניתי אוזניות LX 3000 של מיקרוסופט האוזניות מעולות,שומעים טוב והכל בסדר אבל...הבעייה היא שגם שעשיתי את האוזניות הכי גדולות שאפשר מבחינת התאמה לאוזניים שלי,הן עדיין מאוד לוחצות לי על האוזניים מה לעשות?האם זה העיניין שצריך להתרגל אליהן ואחרי כמה ימים הכל יהיה בסדר? ואם לא מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע 5.1 של פיוניר ואני מעוניין ברסיבר טוב...מה יש לכם בין 1000-1200 רצוי של דנון או Yamaha אם יש משהו מומלץ בפחות מ1000 אז כמובן שהוא בא בחשבון..
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים של Creative דגם: Creative I-Trigue L3450 מישהו יוכל להמליץ לי על דגם אחר או לתת ביקורת על הרמקולים האלה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים טובים לגיימינג כלומר אני אשתמש בה אך ורק למשחקים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... עם מסך של לפחות 7 אינץ' (העיקר שיהיה אפשר לצפות בצורה נורמלית) שיקרא את כל הפומטים ובמיוחד DIVX..... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כונן חיצוני ולכן אני רוצה להחליף את ה-APEX811 שמשרת אותי (בנאמנות!) כבר 3 שנים. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא שאין ו חיבור USB. הדרישות הן: -קורא את כל הפורמטים הרגילים של DVD (מן הסתם אין לא מתכוון ל- MKV, HDMI, BLURAY וכו') -בעל חיבור USB (שיהיה אפשר לחבר אליו גם כוננים קשיחים חיצוניים ולא רק DOK) -שיהיה אפשר להוסיף לו עידכוני חומרה מעת לעת -תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (גם SRT וגם SUB) -אני לא שולל להמשיך להשתמש בAPEX, אם זהו מכשיר טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום .. יש לי קובץ וידיו WMV עכשיו אני רוצה להמיר את הקובץ הזה ל AVI כדי שאני אוכל לצפות בו ב DVD .. עכשיו כשאני ממיר את הקובץ אז נהיית בעיה בקול הוא לא הולך עם התמונה .. איך אני מסדר את זה?? ועל איזה תוכנות להמרה אתם ממליצים ?? תודהה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם כרטיס קול מובנה של 8.1 ערוצים ככה רשום פה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321&ModelName=GA-965P-S3 עכשיו ראיתי בחנות כבל כזה http://213.8.106.75/pics/1/7/2/6/14476271b.gif האם כזה אני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-