עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bose,

הכותרת אמרה את שלה, אני רוצה המלצה לסאב וופר אקטיבי עד 700 שח.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by yochze,

שלום, אני די בור בתחום המסכים והטלויזיות אז אני צריך את עצתכם.. יש לי המון סרטים וסדרות טלויזיה על המחשב ונמאס לי לצפות בהם על מסך קטן וישן של 17 אינץ' אני רוצה לקנות מסך טלויזיה שיהיה ליד המחשב (לא במקום ה-17") וישמש לי לצפיה בסרטים ובסדרות, PS1, משחקי מחשב וגם לפעמים לשידורי ערוצים רגילים (במידה והנקודה שיש לי בחדר עדיין פעילה) הגודל שאני רוצה הוא בסביבות ה-20-25 אינץ' והמחיר לא יכול להיות בשמיים. השאלות שלי הן האם בכלל עדיף מסך LCD של טלויזיה בשביל השימושים הנ"ל או שמא כבר עדיף להשקיע במסך של מחשב? במידה ואני אקנה מסך טלויזיה, כמה קשה זה לחבר את זה למחשב? (יש לי שתי יציאות DVI מהכרטיס מסך [7600GT] ) איזה מסך הכי כדאי לקנות במחיר של עד 2000 ש"ח - אם יש חיה כזאת בכלל. חש…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. ראיתי DVD מקליט בסופר ב900 שקל שצורב רק בשיטת+ בלי- זה טוב או שעדיף לחכות?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by o07,

מישהו יכול לעזור לי לערוך תמאפיינים של Winamp 5.24 שיהיה תתוצאות הכי טובות למוזיקה?? יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 . נראה לי משהו שקשור ל- Output ול- Input. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. שלום קניתי אוזניות LX 3000 של מיקרוסופט האוזניות מעולות,שומעים טוב והכל בסדר אבל...הבעייה היא שגם שעשיתי את האוזניות הכי גדולות שאפשר מבחינת התאמה לאוזניים שלי,הן עדיין מאוד לוחצות לי על האוזניים מה לעשות?האם זה העיניין שצריך להתרגל אליהן ואחרי כמה ימים הכל יהיה בסדר? ואם לא מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by nadav2605,

קניתי לפני כמה זמן X5L. אני מאוד מרוצה מהמכשיר אבל דבר אחד מוזר לי. המוסיקה במחשב שלי מאורגנת לפי תיקיות (אמנים ובתוכם אלבומים של אותו אמן). בפעם הראשונה שחיברתי את המכשיר למחשב פשוט נכנסתי אליו מהסייר קבצים של XP (שהוא מופיע במחשב שלי כמו הארד דיסק חיצוני) ופשוט העתקתי את כל תיקיית המוסיקה שלי לנגן וזה הכל מצויין אבל מה אני עושה עכשיו כשאני רוצה כאילו לסנכרן את הנגן עם התיקיה במחשב עוד פעם. כאילו להעביר לנגן אך ורק מה שיש לי חדש ולא מה שכבר נמצא בנגן וגם שמה שכבר לא נמצא במחשב פשוט יימחק מהנגן (סנכרון) כדי שאני לא אצטרך להעלות כל פעם את התיקיה כולה (18 ג'יגה) שזה לוקח 20 ומשהו דקות. עד כמה שניסיתי לחקור את התוכנה שהגיע עם הנגן (JetShell Pro) לא ראיתי שם אפשרות כזו. תודה …

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. Started by dolevt,

שלום לכולם, לא ממזמן רכשתי את iriver T10 בגירסה של הג'יגה ויש לי כמה שאלות: א. מישהו יודע איך אפשר להפוך אותו לעברית? (או למצוא תוכנה שהופכת את כול הסדר של האותיות בשם) ב. שמעתי שאפשר לשים בו רשימת השמעה אך כשניסיתי לא הצלחתי.. מישהו מכיר את התופעה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. Started by maor676,

שלום, יש לי מערכת (מגבר+זוג רמקולים). אחרי כמה התייעצויות ובמסגרת התקציב נראה שה-revolution 5.1 יעשה את העבודה. יש לי כמה שאלות לגביו: 1)אמרו שהוא מתמחה במוזיקה, זה אומר שבמשחקים הוא ממש גרוע או שהוא גם טוב? 2)האם הדרייברים שלו טובים ויציבים? 3)למישהו יש אותו ויכול להמליץ לי עליו? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. Started by MoFo,

כמו שכתוב בכותרת... אני מחפש נגן איכותי וטוב עד 500 ש"ח, מה שחשוב לי זה חיי הסוללה ושתהיה סוללה נטענת אם זאת אפשרות... איכות כמובן כי על זה לא מתפשרים ואחרון אבל לא פחות חשוב זה הרדיו, קליטה טובה וכו'. אני חייל אז אני מחפש משהו שיחזיק מעמד בנסיעות, במכון כושר וכו'. רב תודות לכולם

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  10. אני חייב אוזניות ומהר הייתי קונה את הMX300/400 אבל אין אותם בחניות בסביבה... חשבתי על אלה http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15433&catid=930 איך הם? הם הרבה פחות טובים ביחס לMX? אם יש לך המצלות לאוזניות במחיר ה80 עדיף פחות אבל חושב שהם יהיו מאזור חולון והמרכז!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by yuval_e,

אחד כזה שידע לנגן ב-HD, עדיפות למשהו שהוא לא תוצרת סין. חשובה לי מאד איכות התמונה, אם הוא קורא או לא קורא DIVX זה פחות חשוב. תקציב פתוח.. תודה רבה יובל.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by hell,

מה הסיכויים לימצוא את המכשיר חדש בחנות בארץ רצוי בצפון כמה שיותר קרוב ל1500? אני רוצה לעשות לחבר מתנה ליומולדת שלו ואני כבר גייסתי את הכסף ואני והוא כבר דיברנו שהוא רוצה את המכשיר הספציפי יש מצב שתמליצו לי אל חנות זולה? פשוט גם כך בקושי גייסנו 1530 שקל וזה מכל המישפוחה שלו וחברים פה ושם אני אשמח אם תעזרו תודה ANTIXRIST

13. Started by bullet,

ראיתי את אלה http://tms.co.il/product/2561 מישהו מכיר אותם ויודע איך הם? אני צריך חוות דעת הם דווקא נראים דיי טוב ואם הם לא טובים כמו שהם נראים אתה מוזמנים להביא לי סט רמקולים אחרים מאותה חנות עד 400 שקל

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by iyehuda,

ו איך אני הופך קובץ MP3 ל WMA

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  15. איזו חומרה עלי לרכוש? האם מספיק כרטיס מסך או כרטיס טלויזיה? קיבלתי הצעה מגורם חיצוני להעתקת הסרטים ל-CD בעלות של 50 ש"ח לדיסק, ומדובר בכ 8-9 קלטות.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by jhracham,

בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by kinggil,

שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים חשובים בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. שלום, יש לי חבר שמעוניין לייצא רמקולים לרוסיה, אך לא יודע דרך אילו מקומות לבצע זאת. מישהו מכם מכיר אתרים של מכירה שנוגעים גם לרמקולים ופועלים בעיקר ברוסיה? כמו כן, אשמח לשמוע על יבואנים כלשהם אשר עובדים ברוסיה ואפשר יהיה לפנות אליהם בכדי שהפעילות בתוך רוסיה תתבצע על ידם. תודה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. בקיצור מציעים לי את הנגן במחיר טוב האם הוא שווה את זה? וגם האוזניות של הנגן שלי (J10וSonyו) הלכו קפוט, נהרס המגע באוזניה הימנית מה ההמלצות למחליף בשבילהם במחיר נורמלי 150~200 מסוג דומה לא קשת, אלא תלויות על האוזניים. למה? כי האוזניים שלי גדולות ולא מתאימות לאוזניות כפתור (מה גם שאני שונא) ופלאגים זה משהו שאני בחיים לא אגע בו

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by roes,

1. רק כרטיסי Creative תומכים ב EAX ? 2. EAX נותן שיפור רב ומורגש לקול במשחקים?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. המטרה העיקרית היא שמיעת מוזיקה . עכשיו ראיתי מספר רמקולים שקראתי עליהם ביקורות רבות פה בפורום המצויין. אני מתלבט בין ה ATP3 , לCREATURE מה יותר טוב לשמיעת מוזיקה ? כמו כן יש דגמים נוספים של ALTEC ושל JBL ברמות מחירים קצת גבוהות יותר אך מכיוון שמחר אחותי טסה לחול אז מחיריהם יהיו נמוכים מהרגיל לכן אני צריך את תגובתכם המהירה.... תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by ofer_shm,

איך הטלוויזה הזו? http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=39817 מה יחס בהירות המומלץ ל LCD? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by jelly,

שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב על הנושא הזה. יש לי מערכת קולנוע(הרסירבר בדיוידי עצמו).קניתי מחשב חדש ורציתי לשמוע מהמחשב דרך המערכת. קניתי כבל PL TO 2RCA חיברתי כמו שצריך,ואני שומע חלש את המוזיקה מהמחשב ויש רעש חזק כמו כן, המסך רועד בזמן שהכבל מחובר. שאני מחבר את הכבל במקום למחשב לדיסקמן או כל דבר אחר ,זה יעבוד טוב... אגב,שאני מחבר את הכבל לכונן CD יציאה של האוזניות גם יהיה רעש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  24. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש בקרוב סט של שני רמקולים ריצפתיים גדולים +אחוריים + סנטר + סאב +רסיבר. שיהיו באיכות טובה ולאורך זמן במחיר של עד 3000 אולי קצת יותר. -תודה-

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by dandisc,

מה מומלץ להביא מחו"ל(ניו יורק) עד 200$ האם כדאי את ה6021/5021 של אלטק או שיש משהו אחר?אני מקווה ששם יש תצוגות שניתן לשמוע הכי חשוב לי זה באס דומיננטי ויורד נמוך עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל. האם עדיף לקנות מהדיוטי פרי ולחסוך את כל הבעיות של החשמל+ההובלה מחו"ל בשביל הפרש של 40-50$?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים