אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בבקשה המלצה לרדיו דיסק, שני רמקולים קדמיים של 6 וחצי אינצ' ושני רמקולים אחוריים של 4x6 אינצ'.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה המגבר KENWOOD KRF- V6030D מקדימה שני רמקולים של AIWA לא יודע איזה דגם אבל דיי גדולים היו פעם של מערכת סטריאו , מאחורה רמקולים יותר קטנים של PIONNER וסנטר שעשיתי לבד. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים ולמרות שהם עובדים ושומעים בהם במגבר לא מוגדר שהם פעילים אלא רק הסנטר והצדדים הקידמיים . השמע מוגדר על פרו לוג'יק ובשום מצב אחר מסרב לעבוד , יש חיבור אופטי מאחורה , קיצר מי שמכיר את המגבר או ש/ו מבין בזה עזרה תתקבל בברכה , אני רוצה לפחות להפעיל את זה על דולבי דיגיטל ושכל הרמקולים יעבדו . תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הPX200 שלי נשברו, אני צריך משהו איכותי לפחות כמו הPX200 שמתאים יותר לצבא. חשבתי על אוזניות שנכנסות לאוזן ואתמות אותה, אומרים שאין סאונד יותר איכותי מהן.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 16:01:28 כרגע קניתי את ה-Ultimate Ears SUPER.Fi 5 EB PRO Extended Bass Earphones.440 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש ואני מתכוון להשתמש בו לא מעט לעבודה עם התוכנה Cubase SX ואני קצת לא בעניינים בזמן האחרון בגלל הצבא והייתי רוצה לדעת איזה כרטיסי קול הייתם ממליצים (רק מי שמכיר קצת את התחום כמובן) בתחום ה-200 עד 800 שקל לעבודה עם הרבה אפקטים ואינסטרומנטים על בסיס VST ותמיכה מלאה כמובן בטכנולוגיית ASIO2 עם איחור מינימלי. יש לי העדפה לכרטיס חיצוני שיתחבר דרך USB כדי שאוכל להשתמש בו גם במחשבים ניידים אבל זה לא כזה קריטי, כרטיס שיתמוך ב PCI EXPRESS יהיה גם מצויין. שמעתי שהכרטיסים של M-AUDIO טובים אבל הם קצת יקרים מדיי, למישהו יש רעיונות? תודה מראש, בן.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תגידו איזה רמקולים כדאי לי לקנות בשביל המחשב. הייעוד הוא בשביל משחקים וסרטים. והאם רמקולים של מחשב ניתן לחבר לרסיבר ולא למחשב? התקציב הוא 700 שקל בערך.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
למה אם אני מחבר את אותם רמקולים פעם אחת למחשב ופעם אחת לדיסקמן אז במחשב אני יכול להגיע לצליל יותר חזק?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ניסיתי כבר כמה סרטים לצרוב , כתוביות באנגלית הוא מצליח לקרוא , אבל עברית הוא רואה כג'יבריש , האם ישנו עידכון מבית lg לבעיה הנ"ל...?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מישהו יודע אם creative הוציאו גרסה עברית לזן או שמישהו ברשת עשה זאת?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך לקבל מכרטיס קול של creative יציאה דיגיטלית ואנלוגית באותו הזמן בדומה לכרטיסי קול און בורד AC97 HDAUDIO וכו' ... באודיג'י הוא נותן לי רק אפשרות אחת: או זה או זה , וצריך להכנס להגדרות בכדי לשנות. האם בדגמים חדשים יותר שינו אופצייה זו והם מאפשרים גם דיגיטלי וגם אנלוגי באותו הזמן ? המטרה כמובן היא להשתמש בדיגיטלי למוזיקה וסרטים , וביציאות האנלוגיות (5.1) למשחקים ע"י העברה פשוטה של המקור ברסיבר ולא תוך כדי שינוי ההגדרות במחשב.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD וVCR בנפרד לשימושים שונים: הDVD ישמש לסרטים ולצפייה רגילה בלי כל מיני אפשרויות הקלטה, אבל אני רוצה שיהיה לו חיבור USB לDiskOnKey, קורא DIVX עם פורמטים של MP4, RM וכדומה. הVCR שאני רוצה צריך להיות איכותי (אני יודע שהמוצר ישן אבל חייב להיות אחד איכותי) והוא ישמש בעיקר לצרכי עריכה מקלטות וידאו, כך שהוא צריך להציג אותן בדרך האיכותית ביותר.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים חשובים בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות נגן MP3 בגודל של 2G ( ואם אפשרות הרחבה במידה וניתן ), אני לא צריך אותו כדי לראות וידאו, או תמונות אך אם זה כולל ( שוב אין זה חובה ) זו יהיה תוספת נחמדה שאני מאמין שאמצא לה שימוש . הדברים שכן משמעותיים לי בנגן הם: נגן שידע לקרוא כמה שיותר פורמטים של שירים ( MP3, WAV, וכ"ו), בעל איכות סאונד טובה ככל שניתן , ווליום חזק וכן עם רדיו מובנה בו באיכות קליטה מתקבלת על הדעת !! אני מייעד אותו לשימושים רבים - לשימוש ברכב, בנסיעה באוטובוס או אופניים, לריצות , ובכלל לכל פעם שארצה לשמוע מוזיקה מחוץ לבית ולכן גם חשוב שתהיה לו סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן (אם זו תהיה סוללה AA או AAA זה יהיה מצויין אך לא על זה תיפול הקנייה). אז הינה היא שאלתי לכם לאור כל הפירוט ה…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בקיצור מציעים לי את הנגן במחיר טוב האם הוא שווה את זה? וגם האוזניות של הנגן שלי (J10וSonyו) הלכו קפוט, נהרס המגע באוזניה הימנית מה ההמלצות למחליף בשבילהם במחיר נורמלי 150~200 מסוג דומה לא קשת, אלא תלויות על האוזניים. למה? כי האוזניים שלי גדולות ולא מתאימות לאוזניות כפתור (מה גם שאני שונא) ופלאגים זה משהו שאני בחיים לא אגע בו
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1. רק כרטיסי Creative תומכים ב EAX ? 2. EAX נותן שיפור רב ומורגש לקול במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לפתיחת רדיו דרך ה winamp בבקשה.. נ.ב אני חדש באתר..
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצות ל-DVD שיודע לקרוא DivX ושאר מיני פורמטים של סרטים. שידע לקרוא דיסקים צרובים, כתוביות בעברית, mp3, jpeg, ושאר מיני ירקות שכדאי שנגן DVD ידע לתמוך בהם. אה, וגם שיכלול USB. יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לערוך שירים.. כאילו.. לחתוך קטעים שאני אוהב.. למשל בשביל צלצולים לפלאפון.. איך אני עושה את זה ובאיזו תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה, המחשב שלי לא קורא את ה IPOD, כלומר, הוא אינו קולט שהמכשיר מחובר ב USB למחשב. זוהי בעיה מוזרה מכיוון שקודם הוא כן קלט את החיבור, ואז הורדתי את תוכנות הנגן ITUNES ן REAL PLAY. תהליך הורדת התוכנות היה קצת מסורבל כי לא היה לי מקום בהתחלה אז הוא כלל הרבה ריסטרטים, מחיקת תוכניות וניקוי. ומאז הוא לא קולט את החיבור של האייפוד. מה לעשות??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אהלן! עד עכשיו היו לי אוזניות (ז"ל) מעולות של סוני. עכשיו אני צריך לקנות חדשות, והן מסתובבות איתי דיי הרבה. יש לי את האפשרויות הבאות: סוני פשוט- 50 שקל סנהייזר mx300- 80 שקל סנהייזר mx400- 100 שקל מה כדאי? האם כדאי להשקיע בסנהייזר? תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל... 512 מגה , חריגה קטנה מאוד מה-350 שקל.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי לכולם: קנינו לבית מערכת קולנוע דרך נענעשופס הדגמים: רסיבר של פרוסאונד - PAV3000D DVD של פרוסאונד - DVD 9900USB 5.1 רמקולים 5.1 של פירלס דגם קונסרט (משהו כזה) שני רמקולים קטנים (סראונד עם אני לא טועה) רמקולים רצפתים גדולים והסנטר חיברנו על פי הספרות הכול עכשיו משום מה לא הצלחנו לחבר את DVD לרסיבר דרך 5.1 (החיבור הרגיל לא כול הרמקולים עובדים) עכשיו אחרי ששיחקתי עם החיבורים התחילו לעבוד רק הרמקולים הגדולים והקטנים ללא הסנטר אבל לא נתן אפקט של סראונד 5.1 אלא סתם הוציא צליל דרך הרמקולים וזה מציק מה לעשות אם צריך אני יכול להעלות תמונות של הכניסות חייב אבל חייב עזרה בזה תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תקשיבו רגע רציתי לקנות כרטיס טלוויזיה אבל כל פעם בMEDIA CENTER A שאני רוצה להפעיל סרטים זה קורס אז אפשר איכשהוא לגרום לזה להפסיק לקרוס?? וגם כן יש LCD איכותית שתמוכת נHD עד 5000 שקל איכותית? לא חייבת להיות ענקית וגם כן אפשר המלצה לכרטיס טלוויזיה טוב?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
צריך עזרה איזה טלויזיה לקנות ב42 lcd או פלזמה ועל איזה חברה אתם ממליצים ודגם תודה זאבי
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי נגן ZEN VISION M כבר יותר משנה, אחלה נגן קודם כל. עד היום השתמשתי באוזניות שבאו איתו, שהיו סבירות, רק מתוך עצלנות לקנות חדשות- אתמול הם נשברו לי (אל תשאלו, דרכתי עליהם) ועכשיו אני מחפש אוזניות חדשות איכותיות. ההתלבטות שלי היא דבר ראשון בסוג האוזניות, תלויות על האוזן או בתוך האוזן. חשובה לי האיכות מאוד. אשמח לשמוע המלצות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-