עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אז כמו שאמרתי אני צריך אוזניות בכ 100 ש"ח שיהיו כמה שיותר איכותיות ... היעוד שלהם הוא לאחי הקטן למשחקי רשת כמו CS עדיף מותג מוכר אם אפשרי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by Numi1989,

אני צריך אוזניות חדשות למחשב סביבות המחיר 350 ש"ח... חשבתי על אלה איך הם ואולי יש המלצות יותר טובות...?! MDRV500DJ http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=389 תודה על התגובות מראש =]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by עדן.ט,

היי רציתי לקנות אזניות עד 300 שח והציעו לי פה את AKG K26P הבעיה יהא שהן לא במלאי ונמאס לי לחכות לBUG הדפוקים האלה, אפילו שהזמנתי הם לא מביאים. השאלה היא.. מה ההבדל בניהן, לK414? הן עולות אותו דובר וגם אטומות תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by yuraxp,

שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר רמקולים של מחשב 5.1 או 2.1 לטלויזיה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by Arik.G,

איך אץם מעבירים שירים לנגן? דרך התוכנה או פשוט גוררים. יש לי בעיה, ההעברה פשוט ניתקעת לאחר כמה שירים או אם אני מעביר קבצים גדולים (סרט למשל) הוא נתקע באמצע. אני מקבל הודעה: delayed write error או משהו בסגנון.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. יש לי כרטיס קול: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk. הסאונד של המחשב חשוב לי מאוד כי אני משחק בהרבה משחקים חדשים שמשקיעים הסאונד שלהם, אני שומע המון שירים ( המון הכוונה לזמן ) ובקיצור הסאונד הוא מאוד חשוב לי. אז אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס קול שלי? האם הוא טוב, או שווה להחליף אותו למשהו טוב ורציני יותר? ואם כן למה וכמה הוא עולה. נ.ב יש לי קצת בעיות בסאונד כי כל שעה שומעים פיצפוץ קטן.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by JVC,

אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב החדש הבעיה שהמחשב בצד אחד של החדר והרסיבר בצד אחר... אז רציתי לדעת אם יש חיבור אלחוטי מהרסיבר למחשב... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by DakloN,

שלום, אולי מישהו יכול לעזור.. הדרכתי קבוצה של אמריקאים בטיול וקיבלתי מאחד מהם מתנה נגן MP3... Creative® MICRO ZEN MP3 Player 5GB למי שמכיר.. הבעיה שלא היה לו מטען לזה.. :-\ מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות רק מטען לזה בארץ??? תשלחו לי קישורים בבקשה... כל עזרה תתקבל בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  9. Started by barrab,

סתכלו.. עד עכשיו הכל עבד טוב אבל היום רציתי למחוק איזה קובץ ובטעות מחקתי את intel audio studio ואני לא מצליח לשחזר את זה.. בלי זה אין לי רמקולים משום מה.. מישהו יכול לתת לי הורדה לתוכנה הזאת לגרסא 3.1/גרסא יותר גבוהה.. פשר עזרה???

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by omerr8,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על DVD (לסלון, לא למחשב) עד 450 ש"ח? אין צורך בכניסות HDMI או בפיצ'רים מיוחדים, רק שיקרא Divx עם כתוביות בעברית ושיציג את האיכות הטובה ביותר לתקציב זה. בתודה רבה לעוזרים, עומר.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10928 אממממממ זה לחדר של 4*3 משו כזה... למישו כאן יש אותם? ועד כמה זה איכותי?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by hell,

מה הסיכויים לימצוא את המכשיר חדש בחנות בארץ רצוי בצפון כמה שיותר קרוב ל1500? אני רוצה לעשות לחבר מתנה ליומולדת שלו ואני כבר גייסתי את הכסף ואני והוא כבר דיברנו שהוא רוצה את המכשיר הספציפי יש מצב שתמליצו לי אל חנות זולה? פשוט גם כך בקושי גייסנו 1530 שקל וזה מכל המישפוחה שלו וחברים פה ושם אני אשמח אם תעזרו תודה ANTIXRIST

13. טוב, בשיטוט בEBAY מצאתי שיש חנויות שלוקחות אוזניות יחסית פשוטות כמו הKOSS SPARK PLUGS, ושמות עליהם את הגומי האוטם של Etymotic ER4-14. מה אתם חושבים על זה? לינקים למכירה: http://cgi.ebay.com/Koss-The-Plug-Etymotic-ER4-Hybrid-Isolation-Earphones_W0QQitemZ9706155764QQcategoryZ73841QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Etymotic-Skullcandy-Hybrid-Smokin-Buds-White_W0QQitemZ9705736098QQcategoryZ73841QQcmdZViewItem איזה אוזניות יותר מומלצות מבין השניים (כלומר שווה לשלם עוד 10$ בשביל היקרות) והאם יש לכם המלצה יותר טובה בתחום של 120-150 שקל ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by bullet,

ראיתי את אלה http://tms.co.il/product/2561 מישהו מכיר אותם ויודע איך הם? אני צריך חוות דעת הם דווקא נראים דיי טוב ואם הם לא טובים כמו שהם נראים אתה מוזמנים להביא לי סט רמקולים אחרים מאותה חנות עד 400 שקל

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by The-Fox,

יש איזה משהו שלא ברור לי. יש לי לוח מדגם 8RDA3+ של EPOX עכשיו בעיקרון הכרטיס קול שלו מבוסס על הבקר של ה סאונדטורם של NVIDIA, אך הקודק הוא של C-Media, עכשיו הדריברים של הכרטיס בפועל הם של C-Media. ומה שאני לא מבין זה למה יש ל Nvidia דרייברים לכרטיס קול אם בסופו של דבר הדרייברים מסופקים ע"י החברה של הקודק (שזה לא NVIDIA בשום מקרה), כי אני לא הצלחתי להתקין את ה כ.קול עם הדרייברים של NVIDIA, זה רושם לי שהתוכנה לא זיהתה כרטיס קול SounStorm וההתקנה לא יכולה להמשיך. עם מישהו מכיר את העניין לפרטים אני אשמח לדעת מה קורה פה. תודה ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by merlin_77,

ובמידה וכן יצליח להחזיק 1080P יצליח להחזיק בנוסף אאודיו 5.1? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by A1eX,

האם אני ארגיש הבדל משמעותי ע"י השידרוג? (הכוונה לאודיג'י SE\VALUE)

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. אבל חשוב מאוד שהאוזניות יהיו באותו האורך ולא שאוזנייה אחת תהיה ארוכה יותר מהשנייה כמו שיש בהרבה אוזניות כאלו שאחת שמים באוזן והשנייה ארוכה יותר כי היא באה מסביב לצוואר.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. למרות שאני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אני אשמח לקבל הצעות למערכת מפציצה לרכב...שכוללת סאב וופר מגבר וכל זה... תודה לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by kunta,

אני מחפש חנות באזור המרכז שמוכרת אוניות איכותיות כמו הMDR-EX51LP (מספיק איכותיות בשבילי) מישהו מכיר חנות??

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  21. אהלן חבר טוב שלי הוא כבד שמיעה, בעל תקציב גבוהה (600 ש"ח), ומחפש את הדבר הכי איכותי שמתחבר לסאונד הטלוויזיה ומעביר את זה באלחוטי במרחק של כ-4 מטר. מה הכלי הכי חזק בשכונה בשבילו? בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 5.02.2008 בשעה 22:03:58 !

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by wewe1,

רוצה לקנות מסך LCD לסלון בגודל הנ"ל יש המלצות ? התקציב הוא 7000 +-

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by EMYNEM,

הי, היום יש לי תרמקולים של קריאטיב T5400 שאני די מרוצה מהם אבל אני רוצה להחליף אותם למשהו חזק יותר ואיכותי יותר חשבתי לכיוון של LOGITECH Z-680 שהבנתי שהם מומלצים ויש להם DECODER שזה פיצ'ר ממש שימושי שמתי לב מלפני כמה ימים שבמספר חנויות הפסיקו למכור אותם התקשרתי לאחת החנויות ונאמר לי שהפסיקו ליצר אותם קצת התפלאתי אבל קיבלתי תשובה יותר ברורה מהאתר של LOGITECH מתברר שיצא דגם שמחליף אותו בשם Z5500 שזה פשוט שיפור של הדגם המוצלח Z680 מביקורות שקראתי על ה5500 אומרים שהם רמקולים מדהימים ונתנו להם 10/10 וכי הם בהחלט שיפור מהZ680 אבל עדין נותרתי עם שאלה אחת.. האם באמת שווה להחליף אותם מהרמקולים שיש לי היום כאילו ברור לי שאני יקבל שיפור כלשהו אבל עדין האם בסרטים ובמוזיקה השיפור הוא…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. שלום רב יש לי מחשב אם 8800 gts שאותו אני מחבר hdmi ל hdmi לטלוויזה אל גי סקרלט שמתהדרת בקצב רענון של 4 ms. שזה ממש מהיר. אני שם לב שבמשחקים ולעיתים גם בסרטים רואים בטלוויזיה מעין קן כזה שעולה במסך (רק בטלווויזיה) שקוף שנראה שזה רענון כזה. אפשר להמשיך לראות אבל בטוח אפשר לתקן את זה איכשהו. אגב ניסיתי וגם אם טלוויזיה טושיבה 5 ms רואים את הקו למישהו יש פתרון ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. אז ככה יש לי עכשיו הרבה כסף ובא לי על רמקולים וכרטיס קול חדשים הרמקולים צריכים להיות לחדר ובעיקר למוזיקה ומשחקים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים