עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני ממש צריך טלוויזיה קטנה לחדר, אבל הבעיה היא שאני מחפש משהו זול אבל איכותי. במקרה נכנסתי ל-P1000 וראיתי את הטלוויזיה של PROSOUND, ישר חשבתי על נגן MP3 של אותה חברה שיש לחבר שלי, וכזכור לי - לא משהו. השאלה היא: האם הטלוויזיה טובה לדעתכם? למישהו יש כזאת או דומה (כלומר מאותן חברות לא מוכרות) - מה דעתך? http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7097538

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  2. Started by bullet,

ראיתי את אלה http://tms.co.il/product/2561 מישהו מכיר אותם ויודע איך הם? אני צריך חוות דעת הם דווקא נראים דיי טוב ואם הם לא טובים כמו שהם נראים אתה מוזמנים להביא לי סט רמקולים אחרים מאותה חנות עד 400 שקל

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. במידה ואני משתמש בוירטואל דאב לקידוד מחדש של סרט בעל סאונד דולבי, בשיטות הרגילות אני מפסיד בסופו של תהליך את הסראונד, ומקבל רק סטריאו... מה שמעניין אותי: א. האם ישנה בכלל אפשרות לשמור על הקול? חיפוש ברשת לא העלה דבר.. ב. אם כן, כיצד? (הסבר קצר או הפניה למדריך יתקבלו בשמחה) תודה, עידו.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by jcdenton1,

התקציב שלי הוא 300-400 שקל והמטרה שלי היא לקנות אוזניות טובות (לא כפתור) שישרתו אותי לשמוע מוזיקה ב-ZVM שלי. חשבתי על לקנות איזשהו דגם של סנהייזר אך רציתי להיות בטוח איזה אוזניות ישרתו אותי הכי טוב למטרה זו.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by tzolerguy,

אני לא בטוח זה לכאן יש לי אוזניה ומתאם BLUETOOTH למחשב התקנתי את המתאם ואת התוכנה הכל עובד זיווגתי אותו עם האוזניה אבל איך אני יכול לגום למצב שאני מדבר ושומע את עצמי ברמרולים להשתמש בה לבצע שיחות בסקייפ או ICQ מסנגר משהו תודה

6. Started by Loui1410,

קניתי את הנגן MPIO FY600 עם 256MB אבל יש 11 חסרים... יצא לי רק 245MB.. מישהו יודע למה??????

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  7. איזו חומרה עלי לרכוש? האם מספיק כרטיס מסך או כרטיס טלויזיה? קיבלתי הצעה מגורם חיצוני להעתקת הסרטים ל-CD בעלות של 50 ש"ח לדיסק, ומדובר בכ 8-9 קלטות.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by heya6,

שלום לכולם!! ======== קניתי נגן IRIVER IFP-795 ושמתי לב שהעברית שם הפוכה... 1) רציתי לשאול אם אפשר לסדר את זה איכשהו שהעברית לא תהיה הפוכה. 2) רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן אותו (כרגע הגירסה היא 1.65)... ו.. אם אני מעדכן אותו בכל דרך שהיא רציתי לדעת אם זה יכול להרוס אותו.. תודה רבה לעוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. Started by jhracham,

בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by kinggil,

שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים חשובים בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  11. יש לי מכשיר של creative zen touch ואין לי עברית שמעתי שיצאה עברית צרובה איך אפשר לסדר לי עברית שאני ייראה את השירים בעברית ?או אם אפשר את המכשיר כולו להפוך לתומך עברית זה יהיה סבבה אם זה יותר מתאים לפורום תוכנה אז בבקשה להעביר ...

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by matan12321,

אני צריך המלצות לנגני MP3 עם מינימום 128 MB שעולים מקסימום 800 שקל

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. אהלן חבר טוב שלי הוא כבד שמיעה, בעל תקציב גבוהה (600 ש"ח), ומחפש את הדבר הכי איכותי שמתחבר לסאונד הטלוויזיה ומעביר את זה באלחוטי במרחק של כ-4 מטר. מה הכלי הכי חזק בשכונה בשבילו? בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 5.02.2008 בשעה 22:03:58 !

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by asafe10,

אהלן אנשים רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מחליט לבד איזה מערכת לקנות... אני רוצה מערכת איכותית וחזקה [במיוחד] התעניינתי עד עכשיו ב mega works של קריאטיב או ב z5500 של לוגיטק. עכשיו אני יודע [לפחות חושב ככה] שכנראה ה z5500 טובה יותר, אבל השאלה שלי היא אחרת...מה יותר משתלם לי???.. מישהו שמע על המגה וורקס?? שווה לי לקנות אותה או שעדיף לי להשקיע עוד 500 בשביל ה z5500 ??? [האם ההבדל (אם בכלל יש) שווה את המחיר הזה?] ואם יש למישהו הצעה למערכות נוספות היא תתקבל בברכה. מחכה לתגובות ממכם ולהחלטה סופית :-)

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by kolodov,

אז ככה אני רוצה מערכת לחדרר 5.1..מערכת עם איכות ושתחזיק אצלי הרבה זמן.. תודה..

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. Started by Axel Foley,

מישהו יודע אולי איך אפשר לגרום ל-MICRO ZEN שיתמוך בעברית. חוץ מהשטות הזאת הנגן הזה משהו לפנים. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by kobibo,

גיסי רכש כרטיס מסך מדגם HD4350 וכבל HDMI ורציתי לקבל קצת עזרה כיצד ניתן עכשיו לחבר את המחשב לפלאזמה שלו? לפי מה שהבנתי מהמוכר הכרטיס הזה יכול להעביר תמונה וקול ביחד. האם התקנת הדיבר בלבד תספיק או יש להתקין תוכנות נוספות?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by AlphaAndOmega,

שלום לגבי הרמקולים הבאים: http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SK9802&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר אבל רציתי לדעת: האם אפשר לתלות אותם עם מתלים סטנדרטיים? עם איזה סוג חיבור מחברים את זה לרדיו?input? תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. שלום, אז כמו שאמרתי אני צריך אוזניות בכ 100 ש"ח שיהיו כמה שיותר איכותיות ... היעוד שלהם הוא לאחי הקטן למשחקי רשת כמו CS עדיף מותג מוכר אם אפשרי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. 1) אני רוצה לקנות סראונד לחדר, משהו בסגנון של המותגים האלה. השאלה שלי היא האם המערכת מגיעה עם רסיבר? האם הסאב משמש כרסיבר או משהו? אני פשוט רוצה לחבר את המערכת גם לטלויזיה, לא רק למחשב, ובטלויזה אין לי כרטיס קול 5.1... 2) על איזה מערכת אתם ממליצים? אפשר להשקיע עד ה2000 שקל ככה. תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. Started by Fungus Funk,

אני בונה HTPC ורציתי לדעת איך יתקבל אם אני אחבר אותו לטלויזיה שהיא לא LCD או פלזמה ? [טושיבה 29' , לא שטוחה לחלוטין] לא לצורך לכידת וידאו אלא לראיית סרטים...והאם הכרטיס מסך יכול לשנות? בבקשה לעזרה....חוות דעת / המלצות וכל היוצא בזאת ! בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  22. הדגשים: שלא ידרוש החשכת החדר שיהיה קריא גם לטקסטים נורה עמידה (כיבוי אוטומטי) החלפת נורה לא מסובכת תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. הוא נמכר ב 4000 שח בעולם הקולנוע. זה פחות או יותר התקציב שלי ואני חייב 42 או לפחות 37. מה דעתכם? יש משהו אולי עדיף במחיר הזה? אני גם חייב לציין שזה רק שנה אחת אחריות,שזה ממש לא לענין מבחינתי.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. ושאפשר לראות איתו YES. יש לי אגב 4 ג'יגה זיכרון (אבל 32 ביט) - נתקלתי כבר בסיפורים על כרטיסים שלא עבדו טוב על 4 ג'יגה זיכרון. תודה למי שיכול להמליץ לי על כרטיס מתאים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by Atom Mother Heart,

האם מישהו מכיר את סדרת ה InterAudio של Bose? אני לא יודע עדיין דגם מדוייק אז אפשר פרטים על הסדרה כולה? תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.