עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by moranb,

מלבד יציאה של פיירוייר ולשני יציאת מידי והLS יש דגימה של 96KHZ בנוסף האם שווה להשקיעה Creative Extigy על מנת שתיהיה לי יציאה אופטית שבעתיד תתחבר למגבר?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by rollita,

אני מתעתד לרכוש נגן משומש. רציתי לדעת איך אני יכול לודא שמכשיר כזה הוא תקין, חוץ ממראה ושימוש של 2 דקות. האם יש "תרבות" רכישה של נגנים משומשים? התשלום מתבצע בצורה מסוימת? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by Satlan,

שלום אני מחפש לקנות אוזניות עורפיות או סטייליסטיות העיקר לא IN EAR בתקציב של עד 200 ש"ח ושיהיו איכותיות =]] בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by LiM,

שלום לכולם ... אני רוצה לגרום לכך שברגע שאני שומע מוזיקה במדיה פלייר שלי... כל שאר הצלילים יחסמו ולא ישמעו ואני לא מצליח לעשות את זה... שיניתי את ההגדרות ב sound device ש ב control panel וזה באמת הוריד לי את צלילי המערכת אבל עדיין צילילים של סירטוני פלאש לדוגמא אשר מצאים ברשת עדיין נשמעים...\ ואם אני מפעיל תוכנה נוספת למוזיקה אז שתי התוכנות ינגנו ביחד ואת זה אני רוצה למנוע.... אך הכיצד?.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר, כרגע יש לי 32. אני מחפש 42. ראיתי 2 דגמים שלדעתי היו ממש טובים: samsung ua40d6000 panasonic e30 שתיהן היו מעולות, אבל נראה לי שd6000 הראתה איכות קצת יותר טובה, ועיצוב יותר יפה. אבל בכל זאת, זאת הייתה תצוגה בחנות שהיא לא הכי אובייקטבית (הזווית שהטלוויזיה ממוקמת בה, אחת הייתה מול האורות אחת לא, כיול, המפצל שמשתמשים בו). הטלוויזיה תחובר באופן קבוע למחשב, משחקים, סרטים ועוד. אין לי שימוש בתלת מימד או בכל שאר הפונקציות של דפדפן, dlna וכד'... אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, לאחר הרבה קריאה בפורומים שונים החלטתי לחבר את המחשב החדש שיהיה בקרוב בHDMI-DVI,עכשיו הבעיה שמהמחשב לטלויזיה יש לי לפחות 7-8 מטר ככה שאני צריך כבל של 10 מטר, קניתי את הכבל הזה, 10 מטר של HQ http://exp.shopy.co.il/products/91731 עכשיו לא יודע למה אבל כנראה בגלל האורך שלו הוא לא מעביר לי את האות כמו שצריך,רואים יפה והכל ,הבעיה היא בסרט שיש תנועות מהירות יש כמו פסים קטנים קטנים שחוצים את המסך,נגיד עם אני מוזיז את העכבר מהר יש גם את זה,בקיצור הכבל לא מסתדר עם קטעים מהירים,כנראה שהאות עוברת בו לאט מדי, ניסיתי כבל 3 מטר של אותה חברה והכל עבד רגיל, מה אני יכול לעשות? מישהו יכול להמליץ לי על חנות מסוימת באיזור השרון שמחזיקה כבל 10 מטר כמו שצריך עם אפשרות להחזיר במידה ולא עו…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  8. שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס קול בתקציב בסיסי של בערך 200 ש"ח. הוא נועד לגיימינג (צריך תמיכה של 5.1, למרות שאני די בטוח שמיותר לציין את זה), ולמוסיקה דרך AD700 והרמקולים שלי. אסור שהוא יהיה של reltek, בגלל שהכרטיס הנוכחי עושה לי בעיות במשחק battlefield bad company 2. במידה ותוספת של כ 100-150 ש"ח לתקציב ישפרו את איכות הסאונד, אני אהיה מוכן לשלם.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by m4a1,

שלום, רכשתי היום את הDAZZLE VIDEO CREATOR מאופיס דיפו, עכשיו היגרסא של התוכנה היא 10.8 הבעיה שלי: אני רוצה להקליט מהPS3 למחשב בעזרתו, המחשב עצמו מזהה אותו אבל אני צריך לשנות את את זה שזה יקלוט מs-video לבננות (צהוב, אדום, לבן) תודה רבה לעוזרים! נ.ב אין לי את הPLATINUM יש לי את הרגיל (כחול)

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by e.m,

יש לי וינדוס אקס פי אנגלית, יש לי שתי בעיות האחת היא כשאני מנסה לפצל שיהיה מסך + טלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה. והבעייה השנייה, יש לי כ.טלויזיה TV2000 XP וגם שם ניסיתי לחבר אליו מכשירים ושום דבר לא עובד. אני רק יציין שהמחשב עבר פירמוט מחדש, ניסיתי את הדרייברים הישנים והחדשים בשניהם, המחשב מזהה את הדרייברים והתוכנות כתקינות ואין שום הודעת שגיאה, רק שרואים רק מסך כחול, ניסיתי גם להחליף כבלים ושום דבר לא עוזר. כנראה שעשיתי משהו לא טוב, מישהו מכיר\יודע למה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. מחפש מערכת רמקולים איכותית ככל הניתן למחשב, עם באס איכותי, בתקציב שמצויין למעלה. לאחי יש כבר המון זמן את ה ATP3, ואפשר להגיד שהוא ואני מאוד מאוד מרוצים ממנה מכל הבחינות - הרמקולים עצמם והבאס הפשוט מעולה משיטוט קצר ברשת הבנתי שהמערכות האלה די אוזלות בשוק, אפילו אין אותן בזאפ ככה שהמצב די גרוע... אשמח לקבל המלצות אחרות, על מערכות אחרות, שמאפיין חשוב הוא הבאס האיכותי ואם אפשר, שהרמקולים עצמם, לא יהיו מגושמים, אלא קטנים ומעוצבים משו, אבל עדיין עם עוצמה גבוהה.... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי לוח אם msi K9N Neo שמשולב עליו כרטיס קול on-board של realtek התומך בעד 8 ערוצים (אנלוגיים). התוכנה שבאה איתו אפילו מאפשרת גמישות מלאה בשימוש ב-conectors שבגב המחשב, כך שאם אני רוצה למשל להשתמש בחיבור האפור לחיבור אוזניות במקום לחיבור רמקולים צדדיים - אני יכול להגדיר לו את זה. הגדרתי שיש לי 6 רמקולים (5.1) וע"י 3 כבלי RCA אני מחבר את הכרטיס לרסיבר שלי (2 קדמיים, 2 אחוריים, ועוד כבל שמעביר את האות של סנטר וסאב). בתוכנה של הדרייבר יכולתי לבדוק את הסאונד של כל רמקול בנפרד והכל עבד מצויין. בתקופה האחרונה שמתי לב שרק שני הרמקולים הקדמיים עובדים כראוי, ושאם אני מבקש להשמיע צליל מהרמקולים האחרים, אז זה לא עובד כמו שצריך - במקום זה אני שומע מאחד הרמקולים הקדמיים …

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by BlackliNe,

יש לי טלויזיה FULL HD 42אינץ וממיר VOD של הוט עכשיו לממיר יש רק scart ולטלויזיה אין scart איך הכי טוב לחבר אותה שאני יראה יפה וישמע טוב יש לטלויזיה חיבור component ו RCA תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

The headphones works just fine... but the mic doesnt... *There is no driver or something similar. Please help me... thnx

15. Started by tavor21,

כאשר אני הופך קובץ WAVE לAC3 אז הוא מקודד אותו אך כשאני שומע את זה במערכת הדיבוריםיעני הSPEECH נשמע מכל הרמקולים ולא רק מהסנטר , אני משתמש בתוכנה VEGAS 5.0 מה אני יכול לעשות כדי לתקן זאת או שאולי תמליצו על תוכנה אחרת שעושה את זה !!!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. רציתי לשאול האם אני חייב לקנות כרטיס קול מתקדם יותר מזה המובנה בכדי להשתמש בz5400 המובנה יביא לאותו ביצועים של המערכת או שרמת הסוואנד תרד? הוא בטוח יתמוך במערכת 5.1 דר"כ הלוח אמ הוא p35-ds3l

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  17. גם מוזיקה, אבל משחקים קצת יותר חשוב חייב להיות מיקרופון, וכמובן התקציב הוא עד 300 שקל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by SagroN,

שלום לכולם. השבוע פירמטתי את המחשב. התקנתי את הקודק שהיה לי במחשב הישן שהוא K-Lite codec full - כמובן שאת הגירסא הכי חדשה. עכשיו שומעים ממש ממש חלש בסרט שהוא MKV - HD, בסרטי DVD רגילים שומעים סבבה וכמו שצריך. מה שהיו שומעים ברמקולים לפני הפירמוט בחצי מעוצמת הווליום לדוגמא(X-530- מערכת Surround 5.1) עכשיו שומעים כאילו זה על מקסימום מהווליום - ואני לא מגזים! אם לא יותר. שומעים על מקסימום מהווליום ממש חלש, אני רואה סרט ואני שומע את האנשים כאילו זו עוצמה חלשה, מה שלפני הפירמוט שמעו כמו שצריך - חזק. אבל אם לדוגמא משתמש מתחבר למסנג'ר ויש את הצליל, אז הוא מקפיץ אותי מרוב שזה חזק. כך שבסרט שומעים ממש חלש - משהו בקודק כנראה, ובמחשב עצמו כמו שצריך. עכשיו אני מבקש פתרון יעיל שלא יור…

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by RazorJunior,

אחרי התלבטות קשה, החלטתי לשים את הפוסט בפורום זה. אם זה לא המקום, קבלו את התנצלותי, ותעבירו לפורום הנכון... לעניין: יש לי וידאו שקיבלתי לפני מספר שנים מסבי, והשלט שלא מקולקל.(פתחתי אותו וניסיתי ביחד עם אבא שלי לתקן פעמים רבות, אך ללא הצלחה.) עכשיו, לשאר המכשירים בחדר אני משתמש בשלט האוניברסלי של ימהה שיש לי(RAV212 אם זה משנה, יש לי גם RAV203), שיודע ללמוד בעזרת קוד יצרן(4 ספרות), או בעזרת הצבת שלט מול שלט. עכשיו, בכדי שבכל זאת אני יצליח לשלוט על הוידאו, הכנסתי לשלט למכשיר VCR קוד של וידאו SANYO, ע"פ חוברת הקודים שבאה עם הרסיבר. היו איזה 5-6 קודים, ל 3 מתוכם +-, הוידאו לא הגיב כלל. לשאר, הוא הגיב לכפתורים PLAY PAUSE STOP ו POWER כמו שצריך, וזהו. עכשיו, אני מקליט הר…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by Titan7777,

היי חברים, חשבתי ללכת על הUltrasone Pro 900i. האם זה מספיק שדרוג בשביל להחליף את ה780? השימושים שלי הם לרוב משחקי FPS, סרטים\סדרות ומוזיקה מכל הסוגים. האם אני חייב מגבר אוזניות בשבילם? ואם כן, זה בסדר לחבר אותם ישירות למגבר Denon AVR-X550BT שהמחשב מחובר אליו ישירות עם HDMI? אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by deth213,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג (אם בכלל) מתלה למשענת ראש עבור DVD נייד ?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by spz,

שלום אנשים אני מחפש מערכת טובה בתקציב של 800-1300 שקל. אני רוצה לשים אותה בחדר שלי שהגודל שלו סטנדרטי. עכשיו שמתי עין על שתי דגמים של פנסוניק: SCAK320 http://www.electrophoto.co.il/site/productSpec.asp?id=345&name=מערכת%20מיני%20PANASONIC%20דגם%20SCAK320%20באחריות%20יורוקום SC-AK520 http://www.electrophoto.co.il/site/productSpec.asp?id=384&name=מערכת%20סטיראו%20PANASONIC%20SC-AK520 עכשיו קראתי בזאפ ביקורות על שתיהם, על הראשון בלי הבאס היו ביקורות טובות, מאוד טובות. לגבי השנייה עם הבאס היו ביקורות גם טובות באותה מידה, רק שהיה בן אדם אחד שכתב שמרוב שהבאס מרעיד לו את החדר הוא לא יכול ככה, ואם הוא ממניך את הבאס זה מוריד מהווליום של השיר. לא יודע אם זה כ…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את כרטיס TV ועריכהוMovie Show וVideoHome יש לי מחשב נייד ibm thinkpad מדגם t60 במחשב יש יציאת vga יש לי טלויזיה בלי כניסת vga שכוללת כניסות - s-video ו בננות צהוב לבן. במתאם הזה יש את כל היציאות. בחיבור הראשוני עלתה תמונה ברורה ויםה של המחשב אחרי כמה שניות נעלמה התמונה והופיע אחריה מסך מעוות. ניסיתי לשנות את היציאות בין ה s-video ל בננות אך בשניהם אותה תוצאה של מסך מעוות. קניתי אותו מאתר ערוץ הקניות http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=53484&channel=15 אם יש למישהו מידע מדוע זה לא עובד לי אשמח.אני מנסה לפתור את זה בום ראשון,במידה ולא יסתדר אחזיר לחנות. מבקש את עזרתכם הדחופה, אמיר.[במידה ויש למישהו יש מידע מסוי…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by dror_gh,

שלום אני קונה מערכת קולנוע ביתי ואני מתלבט בין שני הרסיברים אני אישית אוהב ומעדיף יותר את ימאהה. אבל באונקיו יש יותר פורמטים של HD השאלה מה מומלץ וכדאי יותר לרכוש תודה רבה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.