אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות מוד לאוזניות שלי אבל אין לי מושג איפה אני קונה פלאג איכותי יש למישהו מושג אולי? בסביבות ירושלים או ת"א תודה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, יש לי שבוע להחליט מה אני קונה, ואני צריך את עזרתכם. אז ככה. הסלון מואר, צפייה לאורך כל שעות היום/לילה, מרחק צפיה 3.3 מטר. כרגע אני רואה 50% טלוויזיה רגילה (בלי שום ממיר- מחובר ישירות לקיר (כניסת RF?)אז אני צריך מסך עם כניסה כזאת) 50% DVD הורדות מהאינטרנט (חלק מהסדרות ב HD ולדיוידי יציאת HDMI שאוכל לחבר למסך) אם זה משנה משהו באיכות השידור לעומת האנטנה שאיתה אני קולט עכשיו, אני מעריך שתוך שנה אתחבר לאחת מהחברות יס/הוט. אני מעדיף מסך עם מספר כניסות HDMI (דיוידי, ממיר בעתיד וכו) תקציב: סביב 5K יאללה תנו בראש!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ראיתי מסך 32" ממש זול שלהם, LCD, רזולוציה 768X1366 סטנדרטית, יש כניסת PC, שתי כניסות HDMI. ראיתי אותה מחוברת לDVD, איכות התמונה לא רעה בכלל. מגיע עם 3 שנות אחריות של טלטיב. המכשיר עצמו נראה סבבה, אם כי בסיס הרגל שעליה הוא עומד הוא ענקי. מישהו מכיר / שמע / יש ביקורת בעד / נגד? ראיתי מסכים בסכומים של כ3000 ש"ח, אבל מדובר בטלויזיה לחדר שינה, שאמורה להחליף טלויזיה CRT בגודל 29" ענקית. האם ב2000 ש"ח מדובר בעיסקה שווה?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי אני מנסה לחבר את הLCD הנ"ל מחשב עם כבל VGA היה לי 7800GT שעבד לסירוגין בWINDOWS, בזמן הBOOT של המחשב זה תמיד רואים בLCD עד שזה הפסיק ורק היה אפשר לראות כאשר המחשב היה עושה BOOT וכאשר הWINDOWS עולה (XPSP3) מסך שחור. עכשיו פניתי לניופאן התמיכה שלהם אמרו שבגלל שאני רואה את הBOOT של המחשב בLCD זה לא בעיה בטלויזיה, פתחתי פנייה לNVIDIA הם אמרו לנסות 5 מליון גרסאות של דרייברים ניסיתי לא עזר אז ניסיתי שמתי ATI850 במקום הגעתי למצב שאני מנתק את הכבל של המסך מחשב אני רואה בLCD עד לפני שבועיים שזה גם הפסיק לעבוד, ניסיתי להחליף כבל VGA וניסיתי לשנות רזלוציה וMHZ ועוד כל מיני אופציות בדרייברים של הכרטיס מסף אני די מיואש, אם יש למשהו איזה עצה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מערכת רמקולים של MICROLAB X23 עם כרטיס קול של X-Fi Xtreme Audio בגדול אחלה רמקולים עם איכות טובה. שמתי לב, כי ישנו רעש סטטי מהרמקולים (בעיקר מה CENTER) כאשר אין מוסיקה או סרט, ניסיתי לכבות מחשב - לא עוזר, ניסיתי להשתיק את כל האופציות בכרטיס קול עצמו - גם לא עוזר, גם כאשר אני מנמיך את העוצמה (גם במחשב וגם על הרמקולים עצמם) עד הסוף - הרעש נשאר - ולא משתנה. אם אני לא טועה - זה כנראה בעיה ברמקולים עצמם ולא במחשב/כרטיס קול. יכול להיות בעיה בהארקה שלהם - אבל הכבל המקורי הוא ללא הארקה (לא ניתן להחליף באחר ללא פתיחת המגבר)... אם מישהו נתקל בתופעה דומה או יודע איך לפתור - אנא עיזרו... תודה מראש, תמיר ש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מחבר את המחשב לטלווזיה אז הטלווזיה עושה רעשים של פיצוצים קטנים כאלה כול כמה שניות וזה לא בעייה בכבל כי המוכר בחנות בדק איתי את הכבל על אותה טלווזיה מדגם Skyworth בחנות ועבד שמה חלק בלי רעשים והכבל זה DVI HDMI עכשיו השאלה שלי אם זה בעיה מהמחשב ואם כן זה יכול להיות מהכרטיס מסך? יש לי כרטיס מסך מסוג 8800 GT של NVIDIA תודה לעוזרים וסליחה על החפירה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין בקנית lcd בתקציב 10000-8000 לסלון במרחק של 3 מט רצוי 42 אינץ full hd לצפיה בתכנים SDTV(כבלים hot) ו fhd ( סרטי blu ray \ קונסולת ps3 ) חשוב לי מאוד ש lcd ינצל את ps3 בצורה אופטימלית : זמו תגובה , צבעים חיים . על מנת לחוות את מלוא חווית המשחקים חשבתי על 42LG80FR http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=131&prodid=437&keySearch= הוא יענה על צרכי ? לא תהיה בעיה אם זמן התגובה 5ms , איכות צבעים לps3 . או אולי יש אופציה טובה יותר ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום למומחים, רכשתי לאחרונה כרטיס טלויזיה לידטק, אך לדאבוני כרטיס זה מחייב חיבור One 4-pin audio-in connector in sound card or motherboard. לצערי אין לי חיבור כזה בלוח האם או כרטיס קול חיצוני. (אין צורך בחיבור הזה לפי אתר אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-014753.htm) פניתי לטכנאי מחשבים מהחנות שרכשתי את הכרטיס, והוא אמר שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בעל החיבור הדרוש. חיפשתי בפורמים השונים חומר על בעיה זו, אך חיפושי העלה חרס. האם יש פיתרון אחר חוץ מרכישת כרטיס קול חיצוני? האם כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR 150 דורש חיבור כזה? תודה רבה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
פינקתי את עצמי בפלזמה 32 Haier P32R1 - יש לי כרטיס מסך 6600 עכשיו אני עובד עם מסך 17 אינץ crt של סמסונג (כמובן לא רחב) והפלזמה שהיא רחבה. לכן אני עובד על דיואל ויו כל מסך על רזולוציה שונה הראשי הוא הcrt. אני רוצה לנעול את הסמן רק למסך הראשי כי השני ישמש רק לוידאו ולא לשום דבר אחר. אני רוצה שיהיה אפשר לעבוד על הראשי בזמן שהפלזמה עובדת אבל שהסמן בורח לטלוויזיה זה מרגיז גם למי שרואה סרט וגם למי שעובד על המחשב ( הסמן נוטה להעלם לטלוויזיה). בNview אין אופציה כזאת (או שאני לא מצאתי האם קיימת שיטה אחרת או תוכנה בשביל העניין הזה או שיש מצב תצוגה יותר מתאים. clone לא טוב לי כי המסכים הם ביחס רוחב גובה שונה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כבר שבוע אני קורא ביקורות, מחפש בפורומים ועדיין קשה לי להחליט. התקציב הוא כ100$, אני מעוניין להזמין מחו"ל.. ככל הנראה מאיביי. השימוש הוא רק במחשב הביתי, מוזיקה - מכל הסגנונות, קצת משחקים ואולי סרטים פעם ב.. הנוחות די חשובה לי, וקשה לי להחליט אם אני רוצה סגורות או פתוחות אין לי מגבר, יש לי כרטיס מובנה על הלוח (P35-DS3L). חשבתי אולי לקנות כרטיס קול ב100-200 שח, כדאי לי? כרגע הדילמה שלי היא HD555 או HD280 - למה רוב האנשים ממליצים על הHD280? ואיזה יתאימו לי יותר? אשמח לקבל עוד הצעות תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=83&p=0 האם שווה? או שעדיף לרכוש את הדגם של ה LCD http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=81&p=35 הייעוד שידורים רגילים בעיקר SD/DIVX וכו' ללא ממיר הוט\יס (הוט אנלוגי ואולי בעתיד ממיר + צלחת לווין) רצוי שהטקסטים במחשב ייראו נורמלי בחיבור VGA(מהלפטופ) - ואני מודע לזה שהרזולוציה של הפלזמה נמוכה מהLCD, בכל זאת אם האיכות של התצוגה בפלזמה תתעלה בהרבה מה LCD, אז עדיף אותה.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מע' רמקולים Logitech X-530 שקניתי אתמול חיברתי אותם היום ויש לי רעש סטטי כל כמה שניות , רעש כזה כאילו הכבל לא יושב טוב , מין פיצוצים קטנים כאלה , כמו הפרעות .. גם שאני שומע שירים (זה פחות קריטי) וגם שאין שום אודיו מהמחשב .. אם אני יושב ליד המחשב בשקט בלי לשים שירים זה רעש מטריף ומעצבן , כל כמה שניות.. ניתקתי אותם לגמרי מהמחשב וזה הפסיק .... מה זה יכול להיות? זה הרמקולים? או איזשהי הפרעה אלקטרומגנטית ? יש לי ראוטר אלחוטי , ניתקתי אותו אבל זה עדיין המשיך ... כדאי להחליף אותם בסט חדש/אחר ? תודה !!
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הבאתי כמה אפשרויות שאני מתלבט ביניהם, אני לא מבין גדול כל כך, אבל אלה ניראו לי לא רעים בכלל: MicroLab A6380 Divoom ® revo-3 Eacan A200II Eacan A600II ALTEC LANSING VS2421 וכמובן שאם יש משהו יותר טוב להציע, אני פתוח להצעות, רק שיהיה במחיר של עד 400-450 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 הדגמים בכותרת השימושים זה גיימינג וקצת מוזיקה בבית, אולי בעתיד למרות שאני בספק שאני יתנייד עם נגן עם אחת מהאוזניות האלה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים שיגבירו נגן MP3 עם אופציה אולי גם לחבר אותם למחשב, הרעיון הוא שיהיו לי רמקולים נורמליים במדור בצבא . חשבתי לקנות Creative M2600 או משהו כזה, אבל אז נזכרתי שמדובר ברמקולים 2.1, אני לא בטוח איךם זה נראה בפועל, אבל אם אני מבין נכון - זה אומר שהבאס אמור להגיע בכבל נפרד מהבננה של L/R , לא ? כלומר - ייתכן שאלו רמקולים שנועדו למחשב עם יציאה אחת ל L/R ועוד יציאה ל Sub/Center , ובנגן MP3 מה לעשות ... יש רק L/R. בקיצור , השאלה היא האם הדאגה שלי הוא מוצדקת ? האם רמקולים ב2.1 דורשים שני פורטים כדי לנגן את כל הטווחים ? או שאני סתם מבולבל בגלל המערכת 5.1 שלי שיש לה 3 כבלים? ועל הדרך - , JBL Inspire M2600/ AL vs2421 /Logitech 240 ,eacan מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי כרטיס Leadtek Winfast PxDVR3200 H. התקנתי דרייבר עדכני ואת הגרסה האחרונה של PVR2. חובר ממיר של יס. בעת צפייה אין כל בעיה. איכותית ומעולה. כאשר אני מורה לו להקליט דרך מקודד החומרה MPEG2, ישנם רעשי רקע שמלווים לסאונד, והיחס של התמונה הוא 3:4 ולא 9:16. ויסטה 64ביט. מצאתי בחור שיש לו בדיוק אותה בעיה, גם עם ויסטה 64, אבל זה לא אמור להיות עקב אי תמיכה מפני שהדרייבר מיועד לויסטה 64. לא הצלחתי ליצור איתו קשר. יש למישהו רעיון/נסיון או דרך לפתור את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
??? בבקשה תשובה זה דיי דחוף...כי יש אותם ב AMAZON ב 40$...אגב תגידו איך הם...תודה...
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלוויזיה חיצוני.. בדיוק אחד כזה שלא תלוי במחשב - מישהו מכיר את הWinFast TV Pro II? בעיקרון הדבר שהכי חשוב לי הוא שהוא יעבוד נורמלי ב16:9 - מישהו יודע משהו על זה? ושאלה אחרונה - עד כמה הוא שונה מה WinFast TV Pro 1680? הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מיתלבט כבר שבועיים ולא מצליח ליבחור... אני שומע הרוב טראנסים וכל זה...אבל בלי קשר למוזיקה שאני שומע...אפשר בבקשה הסבר קצר על כל אוזנייה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול עם כניסה דיגטלית שתומך ב4.1 עדיפות לקריאיטיב בסכום של עד 500 ש"ח יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב HTPC ולשים בו את הכרטיס הנ"ל. אני מעוניין להקליט וידאו למחשב ממצלמת וידאו דיגיטלית שנרכשה בארה"ב שמקליטה על גבי mini-DVD, ושעובדת בשיטת NTSC. לא צריכה להיות בעיה לחבר את המצלמה לכרטיס ולהקליט ממנה למחשב נכון?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם יש שלט אוניברסלי למקרנים? נראה שאין אפשרות להפעיל ידנית, וזה בכלל אמור להיות תלוי על התקרה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מועדפת: אין מרחק צפייה: כ 2.5 מ' גודל באינצ'ים: לא יודע בדיוק.. לא קטן ולא גדול, קראו בהמשך ההודעה. טווח מחירים: עד 3000 ש"ח מה חשוב לי: חדות/HD/צבעים/שלא תרצד, כלומר קצב רענון גבוה. היי, בבקשה המלצה למסך טלויזיה LCD או Plasma (אני לא בדיוק יודע בתקציב שלי מה יותר טוב) בתקציב של עד 3000 ש"ח. הגודל לא כל כך משנה.. משהו רגיל.. לא קטן ולא ענק. לכל המשפחה. שימושים: טלויזיה וסרטי DVD. סרטי HD מדי פעם. אין קונסולת משחקים. חשוב שהצבעים יהיו טובים, ושלא יהיו מריחות.. ושהתמונה תהיה איכותית. המליצו לי על LG Scarlet 32LG60UR דגם ה 32 אינץ', מה אתם אומרים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב שלי.. הייתי סגור על Hauppauge winTV-PVR-150 , אבל אז קראתי שיש לו בעיה עם Vista 64Bit עם 4GB RAM (אין לי מושג למה), וגם שהדרייברים שלהם לא משהו בכלל. אז אני צריך כרטיס אחר שפשוט יעשה את העבודה... אה, וגם יעבוד עם ה-Media Center בויסטה. אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע... תודה!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אחרי הרבה בירור וחשיבה,הגעתי למסקנה שמולטי אפקט בצורה של כרטיס קול שמתחבר למגבר הרבה יותר עדיף. מה אתם אומרים על ה- Line 6 UX 2 ?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-