אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, רכשתי טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530 ואני מתקשה לחבר אותה למחשב שלי יחד עם מסך LCD19 של LG. ברשותי READON 4350 עם דרייברים מעודכנים. Ctalyst מזהה את שני הצגים ואפילו מזהה שמדובר בטלווזיה של סמסונג. אני עובד על ווינדוס ויסטה. בהגדרות תצוגה ויסטה מזהה שחיברתי שני צגים ברזולוציות שונות ועשיתי הרחבת שולחן עבודה לטלווזיה. כשאני עושה ריסטרט אני מקבל תצוגה הן בטלווזיה והן במסך 19 של הביוס, אבל איך שווינדוס עולה הטלווזיה מאבדת אות ורק המסך 19 עובד ניסיתי לשנות הגדרות בלי סוף רזולוציות.. לא מצליח לפתור הבעיה, אנא עזרו תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תקציב עד 3500 שקל. בעקרון אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה וככה לראות את הסרטים שיש לי במחשב בטלוויזיה. מרחק צפייה 3 מטר בערך, אולי טיפה יותר. מתלבט בין 37 אינץ' ל42. לצפייה בתכני BluRay 1080p. תודה :]
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, שמעתי וקראתי הרבה דברים טובים על הרמקולים z5500 אבל בשורה התחתונה מה שקובע הוא מבחן המציאות. רציתי לדעת איפה (חנות באיזור המרכז) ניתן לשמוע את הרמקולים הנ"ל. ד"א עדיף רמקולים של Logitech z5500 או רמקולים של קולנוע ביתי + רסיבר בפחות או יותר אותו תקציב ?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קניתי את הנגן הסתדרתי עם העברית ההפוכה הכל בסדר ,דבר אחד מאד מפריע לי זה הווליום הנמוך באופן יחסי לאייפוד אמרו לי לעשות עידכון קושחה, כרגע יש לי את המעודכנת ביותר V2.51 ואז אמרו לי שבגלל התקנים האירופאים יש הגבלה על הווליום. איפושהוא קראתי שיש קושחה קוראנית אבל למכשיר H300 ואני מפחד שזה לא יתאים ל H10
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לחוות דעת. צירפתי סקיצה של חדר המחשב שלי. אני מתלבט אם לקנות מערכת של 2.1 או 5.1 והאם יהיה אפקט בצורה שהצעתי בשרטוט ל-5.1. או אולי למישהו יש הצעה אחרת לסידור. אם אני אלך על 5.1 אז כנראה זה יהיה X530 / X540. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אפשר לחרוג קצת מהתקציב. המערכת מיועדת לשמיעת מוזיקה (עם הרבה באסים), סרטים ומשחקים. אני רוצה שאני יוכל להגביר לווליום גבוה ועדיין אני ישמע טוב ובלי כל מני הפרעות. בקיצור, שתהיה איכותית. ד"א אם מישהו לא הבין, אז המערכת מיועדת למחשב. תודה רבה לכל העוזרים. עריכה:--------------------- אם יש מערכת ספציפית שחורגת בהרבה מהתקציב (200 ש"ח), אז תביאו את השם שלה ואני אנסה להוציא אותה במכרז או משהו. שוב תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ... יש לי הצעת מחיר טובה לשתיי הטלוויזיה האלה ....עזבו את המחיר ..... מה טלוויזיה יותר טובה? את איזה כדאי לי לקחת ?? אני רוצה את הטלוויזה לצפיה מחברת ''יס'' ולראות סרטים מהמחשב בHD LG http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581928 Thomson http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=423282
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע עד 250 ש"ח באוזניות (לשימוש עם נגן sandisk sansa clip), ואני מתלבט בין הדגמים: CX300-II http://www.iblast.co.il/Product.asp?productid=150 CX280 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12540 רציתי לדעת האם הפרש המחירים שווה את זה? בתור אחד ששומע בעיקר מוזיקה ישראלית אני קצת חושש מהעובדה שהצד החזק של הCX300 הוא הבאס. בצדק? כרגע האופצייה המובילה מבחינתי היא הCX280, אני שוקל גם את הדגמים הבאים: AKG K317: http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=8852 Creative EP-630 http://skypc.co.il/pl_product~51MZ0085AA000~11~0.htm הייתם ממליצים על אחד מהם, או על דגם אחר, על פני הדגמים של סנהייזר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד 800 שקל לשמיעת מוסיקה מהמחשב ומהאייפון אני שומע בעיקר טראנסים ככה שחשוב לי הבסים מאוד אבל שיהיו מאוזנות. אני לא רוצה אוזניות כמו ביטס או מונסטר שמשלים על המותג חצי מהמחיר בערך תודה מראש לעוזרים עריכה: שיהיו סביב האוזן או אם הם ממש טובות אז אפשר להתפשר על האוזן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה המערכת הכי משתלמת לדעתכם? {המערכת תשמש למוזיקה, סרטים ומשחקים} ALTEC LANSING ADA- 880W -1200 YAMAHA TSS1-1350 Aztech-1150 TEAC PM-1500-1400 Logitech Z-560-2100 אני מבקש שתנמקו על סמך מה אתם קובעים את ההחלטות שלכם. 8)
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
השימושים העיקריים של הנגן הם שמיעת מוזיקה בנסיעות ובעת פעילות ספורטיבית. האם שימוש בנגן MP3 בעת פעילות ספורטיבית מחייב אותי לרכוש נגן MP3 המבוסס על זיכרון מסוג Flash? האם זה נכון שגם בנגנים המבוססים על זיכרון Flash יש הבדלים בפעילות ספורטיבית? מבדיקה קטנה שערכתי ראיתי כי יש נגנים שבמפרט שלהם מצויין באופן מפורש שהם מיודעים לפעילות ספורטיבית ואילו יש כאלו שאין שום התייחסות לזה. האם יש משהו בזה או שזו רק דרך השיווק שלהם? התכונות שאני רצה שיהיו בנגן הם: רדיו FM (אם יש אפשרות הקלטה מהרדיו, מה טוב) איכות שמע גבוהה טייפ מנהלים עדיפות לחיבור ישיר ל USB (אם כי ניתן להתגמש בנושא) התקציב שלי עומד על 800 ש"ח. אשמח לשמוע את הערות\עצות וכל דבר שיכול לסייע לי בנושא. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רמקולים Edifier M1360 2.1 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35026 ניסיתי לבדוק אותם גם בלינוקס LIVE ללא התקנה ולא עזר חיברתי אותם לנגן MP3 ולא עזר חיברתי רק את הרמקולים לבד ללא הסאב לנגן MP3 ושומעים כאשר אני מדליק את הסאב אני אכן שומע "בום" שהוא נדלק אבל אין שום צליל רמקולים חדשים לא השתמשתי בהם כלל מערכת הפעלה חלונות 10 עם כל העידכונים תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לברר מספר דברים בנוגע לאיכות השמע בנגני MP3 מבוססי זיכרון פנימי. 1) שמעתי ממישהו שהנגן ישמיע kbps נמוך שלא יעלה על 20 kbps האם זה נכון? 2) אם הדבר לא נכון אז מהי האיכות שהנגן ישמיע? או שזה לא קשור בכלל? אני מעוניין לקנות נגן בנפח של 256 ורציתי לדעת אם אני אצטרך להשתמש בשירים באיכות 128 - 192 kbps שגודלם בין 3.5 ל 5 MB או בשירים באיכות נמוכה יותר - 48, 24 kbps ששוקלים פחות ואני אשמע באותה איכות? תודה רבה. b-or
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בוקר טוב , זקוק להמלצות על כ.קול עד 400 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם (: חבר שלי רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית הכוללת DVD קורא DIVX + רמקולים 5.1 משהו בסגנון כזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RW102C רק עם DVD ( אתם יכולים להמליץ גם על DVD בנפרד ) ושכל זה יהיה באזור ה 700 ש"ח ( אפשר קצת לגלוש מהתקציב, אבל לא הרבה... ) תודה (:
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
למרות כל ההמלצות עלGTXP אני עדיין דובק בכך שcreative הכוונה היא ללין של Audigy יותר טוב, ומכיוון שאני חושב להחליף את הSB live שלי במערכת 7.1 ידוע לי שהולך לצאת כזה כרטיס מבית הרקולס אבל מה אם creative?.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת 5.1 למחשב שלי התקציב הוא עד 600 שקלים, אני חושב לקנות את המערכות הבאות: Logitech X530 או Creative 5.1 Inspire T6200 אבל השאלה היא מה יותר טוב? אני צורך מערכת טובה במיוחד לסרטים אבל שתהיה טובה גם למוזיקה. אתם אולי מכירים חנויות בחיפה שיש להם את המוצרים בתצוגה שאני יוכל לשמוע אותם? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
כרטיס הקול שבא עם לוח הNFORCE של MSI שווה משהו? ברצוני להפעיל מערכת רמקולים של 5.1 אבל הלוח תומך רק ביציאה דיגיטלית וזה דורש מערכת רמקולים אשר תומכת כניסה דיגיטלית ולי יש הרבה רמקולים ומגברים לרשותי אשר אני יכול לסדר לי מערכת מגניבה לחלוטין עם יציאות אנלוגיות האם כדאי לי לקנות כרטיס בעל יציאות אנלוגיות בסביבות ה 300 ש"ח והאם הוא יתן ביצועים טובים כמו הכרטיס שעל הלוח כי ידוע לי שהכרטיס קול שעל הלוח דווקא טוב מאוד ואין הרבה כרטיסים זולים אשר מבצעים כמוהו?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן אני חושב על לקנות או את הPX100 או PX200 או KOSS PORTA PRO את הפורטה פרו אני שמעתי כבר בחנות בדיזנגוף סנטר עכשיו אני רוצה לדעת אם הPXים יותר טובים ממנו.... אתם יכולים לעזור לי ולהביא השוואות או ביקורות טובות כי אני מוצא רק זבל בגוגל תודה
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי את הגרסא הראשונה של הכרטיס אני יודע שבנו ל-6.1 אין הבדל בחומרה אלא רק בדרייברים רציתי לדעת מול ה7.1 החדש האים יש הבדלים או שגם פה זה רק דרייבר ואם כן איך מחברים 7.1 ל RACK
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי! יש לאחי הקטן יומולדת ואנחנו יודעים במפשחה שהוא ממש רוצה נגן MP3 (הוא לא צריך איזה Fancy Ipod או משהו כזה) אני רוצה שזאת תהיה השקעה נכונה וטובה ולכן אני שואל פה בעיקרון הנגן ישמש את כל המשפחה אבל בעיקר את אח שלי (שהוא לא אודיופיל, הוא בן 12), הכי חשוב שהוא יהיה עמיד (חשוב מאוד), ומגניב וכדאי גם שהוא יהיה נפוץ קצת בארץ... כבר ניסיתי פעם SanDisk 1GB והיה לי ניסיון די טוב איתו, השאלה היא אם מאז יש דברים יותר טובים לקנות במחיר הזה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם כפי שציינתי מערכת קולנוע ביתי שמיועדת לטלויזיה ללא קשר למחשב. רשמתי 5.1 למרות שאם יש מערכת 7.1 מומלצת אני מוכן לשמוע. אני מעוניין שזה יהיה כולל מגבר ואין צורך ב-DVD שכן ברשותי Apex 811. התקציב הוא עד 1,000 שקלים (אם למישהו יש מערכת שהוא מרוצה ממנה בפחות מהסכום אני אשמח לחסוך כמה ג'ובות ;D)
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את מה שכתוב בפורום אבל אני אשמח לעצה נוספת. אני רוצה לקנות נגן MP3 צבעוני עם זיכרון של 40GB . מצד אחד הבנתי שהIRIVER יותר טובים מצד שני IPOD PHOTO פשוט יפה לעומת ה:IRIVER המסורבל!!! יש עוד סוגים של נגנים עם מסך צבעוני???יותר חשובים לי הביצועים ופחות המחיר-זה די מתסכל לקנות משהו ואח"כ לגלות שקניתי משהו פחות טוב.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-