עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adi518,

מתלבט איזה מבין שני הדגמים לקחת.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  2. שלום לכולם. לאחרונה התחילו להשמע לי רעשי רקע מוזרים ביותר ב X530, גם כאשר אני לא עושה כלום עם המחשב. לדוגמא אני מקליד וזה עושה רעש, או יושב על המיטה ופתאום מגיעים רעשים, סוגר את הדלת זה עושה רעש, וזה הגיע למצב בלתי נסבל! עוד שניה אני מפרק את הרמקולים ושובר אותם. לפני שאני עושה את זה, יש מה לעשות? בהתחלה זה היה מן "פאקים ( PACIM )" כאלה, זה בכלל לא הפריע לי, אבל עכשיו זה עושה רעש, מציק ביותר! ללכת לממש אחריות?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by LAPTOPS,

היי, אני מקווה שהפורום הזה הוא המקום המתאים לשאול... קיבלתי מהוט ממיר magic hd ללא רכיב הקלטה, בתיעוד של הממיר כתוב שניתן להוסיף כונן 2.5". השאלה שלי היא האם במידה שאוסיף את הכונן אוכל להקליט אליו תוכן או שזה דורש איזשהו שינוי תוכנתי של הוט (הענקת הרשאות הקלטה)? מישהו ניסה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. 1.מהו ההבדל בין ה42WL55 ל42WL58 של טושיבה? 2.מדוע מוצאים מידע מאוד מצומצם שמחפשים את הדגמים הנ"ל בגוגל? 3.האם יש משהו יותר מומלץ בטווח המחירים הזה ? 17-18 אלף שקל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. ברשותי X-FI ELITPRO ויש לי דרייברים מעודכנים, אבל, אני לא מוצא את הדרייבר לקופסה החיצונית הזאת שמגיעה עם כרטיס הקול- כך שאני לא יכול להשתמש בה כלל חוץ מלהגביר ולהנמיך. והבקשה שלי... די ברורה (לא?!), מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הספציפי הזה?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

שלום חברים, מחפש מערכת קולנוע ביתית להורים המבוגרים שלי אני לא מבין בזה, כמובן, כמוכם אני יודע שצריך דיוידי (קורא כתוביות בעברית), רמקולים 4-5 קטנים כאלה שמפזרים בסלון ובסביבות 1000 ש"ח. (אגב, יש דיוידי קורא כתוביות בפורמט SRT כמו שאנחנו עושים עם סרטים וסדרות כיום נכון?)

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין להחליף את המובנה שלי (טוב , הוא לא בדיוק מובנה אבל בא עם הלוח שבמפרט) שמבוסס על צ'יפ של Realtek ALC885 (מגיע ככרטיס של ברנשטיין - Realtek ALC885 for 8CH HD Audio in Bernstein card ) השימוש העיקרי הוא למשחקים ולסרטים (שימוש משני). סיבת ההחלפה היא תאימות למשחקים - אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל הנוכחי גורם לי לבעיות בBC2. עלות האסוס היא כ50 דולר וזה נראה לי כמו הוצאה משתלמת בסכום הזה. האם הכרטיס הנ"ל טוב לשימושים שלי? האם יש אופציות טובות יותר? (חשוב שתהיה תמיכה טובה בדרייברים ובמיוחד ל64 ביט)

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

שלום. אני כרגע בניו יורק, והרגשתי שאני רוצה להתחדש ברמקולים אחרים במקום ה X-540 הגרועים של לוג'יטק, אז אחרי בדיקה קניתי ה audioengine a2 ב 200 דולר. בסה"כ יש להם צליל נחמד ביותר ופירוט מרשים. ה mids וה highs מאוד נעימים, אבל הבאס קצת מבלגן את החוויה ו"מלכלך" את הצליל, כלומר, הוא קצת גובר על ה mids וה highs ו"שוטף" אותם, אם זה תיאור מספיק ברור. תהיתי איזה amplifier ניתן לקנות במחיר לא גבוה מדי ע"מ לחזק את הנקודה החלשה הזו של הרמקולים. יכול להיות שזה ישתפר קצת עם ה break in, אבל בכל זאת. ד"א יש לי 30 ימים להחזיר במקרה שאני לא מרוצה. עצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  9. נגנים מבוססי הארד דיסק של 1.5 גיגה מגיעים לשוק בגודל קטנטן... האם אלו הם קוטלי הפלאש? אני לא רואה שום חיסרון בהם. לדעתי כל נגן פלאש הוא פשוט כלי לכמה שיותר קומפקטיות ובלי יותר מידי פרקטיות. ועכשיו נותנים לכם משהו שאולי גדול בכמה מילימטרים אבל מכיל נפח גדול פי כמה וכמה מנגן פלאש ממוצא, הדבר הזה מספק המון מקום ולדעתי אנשים שהתלבטו עד עכשיו בין נגני הארד דיסק גדולים (כי לא תמיד צריך את כל הנפח) לפלאש מצאו את התשובה!

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by er0101,

קניתי בגרושים 3 מכשירים עתיקים כאלה. אני לא מצליח להבין מה השם המדויק של הכבל, וחשוב מכך, איפה ניתן להשיגו?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by kobibo,

מחפש סטרימר טוב שיכול להתמודד עם כמה שיותר פורמטים לצפיה בסרטים. שיתמוך בכתוביות בעברית-חובה. ועם כמה שיותר יציאות - HDMI חובה. תמיכה בדיסק SATA II . מחפש בטווח המחירים הנ"ל אני כבר יוסיף את הדיסק הקשיח. המליצו לי על ה Pop Coren Hour A110 אבל הוא דיי יקר ועוד ללא הדיסק הקשיח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הטלוויזיה תחובר למחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS באמצעות כבל HDMI ל-DVI. יש רמקולים שמחוברים ישירות למחשב Logitech Z5500. גודל רצוי: 37'. מרחק הצפיה 2.3 מטרים. שימוש עיקרי: צפייה בקבצי mkv. כרגע אני נוטה כלפי ה-Samsung LA37A550 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708614 המון תודה על העזרה !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Raanan97,

אני מחפש אוזניות ראיתי את האוזניות athm50 מה אתם אומרים? והאמת שגם חברת סנייזר מעניינת אותי איזה דגמים מומלצים? האוזניות למחשב ואני מזמין מ אייבי אז אם יהיה קישורים יכול ליהיות נחמד

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  15. Started by Bose,

צהריים טובים. בתור לקוח של HOT התעניינתי על ה-LCD שבמבצע שלהם והתקשרתי למוקד שירות שלהם, כל מה שהצלחתי להוציא מהם שזה LCD 20 של LENCO, המוקדנית לא ידעה את הזמן תגובה של הטלוויזיה או את הדגם אז אחרי חיפוש קל בגוגל מצאתי את הטלויזיה שהם מדברים עליה והנה היא http://www.isfar.co.il/lenco/product.asp?family_id=93&catalog_id=175&id=789 רוצים עליה 80 שח בחודש ב-36 תשלומים שזה יוצא 2880 שח. רציתי לשמוע את דעתכם אם הדיל הזה שווה משהו כי כרגע אח שלי נמצא עם טלוויזיה רקובה שאני לא מאחל אותה לאויבים הכי גרועים שלי.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by -Guy-,

אני רוצה לקנות נגן MP3 ואני לא יודע איזה אנא עיזרו לי, אני רוצה שיהיה בו: 1. רדיו FM ומקליט מהרדיו. 2. שעון, ושעון מעורר (שנגיד מפעיל איזה שיר בשעה מסוימת). 3. עברית, אני יודע שיש כאלה עם עברית הפוכה, זה גם בסדר, אבל אני מעדיף עברית נורמלית או נגנים שעובדים על FIRMWARE עם עברית רגילה בשבילם. 4. 1 GB מינימום אם אפשר 5. אני מעדיף אחד מנגני IRIVER, למעשה שמתי עין על ה H10, אך אני לא יודע אם יש בו שעון מעורר. (יכול להיות שתהייה לי הנחה על נגן IRIVER) 6. שלא יהיה גדול מדי... ואם כן אז שיהיה לו שלט עם תצוגה. (או שמייצרים לו אחד ויהיה בעתיד זה גם בסדר) בקשר לדרישות האלה, אני גמיש אז אם אין אחת מהן זה גם בסדר... עוד דבר, מצאתי נגן ממש יפה, IBEAD 1000 אם מישהו מכיר htt…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. חברים, אני צריך להמיר כ 30 קלטות VHS ו 10 קלטות VHS-C לפורמט דיגיטאלי. אני לא מדבר על המרה ישירה (VHS-DVD) או לכידה ע"י כרטיסי טלוויזיה פשוטים, או מסירה לחנות צילום שמכניסים קלטת למקליט DVD של Pioneer עבור 50 ש"ח לקלטת ומחזירים סרט תיעודי על פיקסלים אפילפטיים. אני מדבר על המרה איכותית של וידיאו וסאונד אנלוגיים לפורמט דיגיטאלי, עם אפשרות הפעלת פילטרים מתאימים לסינון רעשים שמנקים את הסיגנל ומשפרים את התמונה/קול. דוגמה לשיטת עבודה: VHS ==> HuffYUV ==> H.264 AVC כאשר, לכל שלב חומרה ותוכנה מתאימים. לא מצאתי מדריך המרה ראוי בעברית, וכמעט שאין חומרה שנמכרת בארץ (למעט היצע נחמד, אך מוגבל ב- PCPOWER). ברשת, מצאתי רק שני פורומים מקצועיים פעילים: digitalfaq ו- videohel…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  18. Started by TheTNT.COM2,

כמה שאלות, אז ככה: 1) אם אני מחבר מפצל לכרטיס קול ונגיד שם לו רמקולים וגם אוזניות, זה פוגע באיכות שאני אקבל? עוד שאלה היא שקניתי לפני כמה חודשים AUDIGY 4 SE 7.1, כמו כן קניתי גם אוזניות אך לצערי מיהרתי עם הקנייה וקניתי אוזניות סטריאו (SENNHEISER HD 415) שעלו לי 450 שקל בצליל (אני יודע שסידרו אותי קצת במחיר). קניתי בעיקר כדי לקבל ביצועי סאונד טובים במשחקים, אך האוזניות שקניתי ממש טובות למוסיקה אבל לצערי הן גרועות למשחקי פעולה ברשת. 2)זה קצת שריטה אבל אני רוצה לקנות כרגע אוזניות שבאמת יתנו לי ביצועים טובים למשחקים, ברגע שאני אשיג את הכסף מהעבודה שאני חשבתי על לקנות את אלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5487, קיבלתי עליהן המלצות בתור אוזניות מעולות למשחקי פעו…

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  19. אני לא יודע איזה רמקולים ליקנות Creative inspire 5.1 5200 או Logitech z-640 5.1 או יש לכם איזה הצעה אחרת? יש לי תקציב של 800 שקל מקסימום אבל אני מעדיף אפילו קצת פחות מי זה...

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  20. היי, רכשתי לא מזמן את הממיר החדש של יס yesMaxHD, שבו אני יכול להקליט וגם לצפות בתכנים באבחנה גבוהה אך הטלוויזיה לה הוא מחובר לא תומכת בHD והוא נמצא שם רק לבנתיים. היעוד האמיתי שלו הוא להיות על המחשב שלי, אני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שתומך בHD ושאני אוכל לעבור בין מצב מחשב לבין מצב טלוויזיה. המסך שלי הוא 2253BW של סמסונג והוא לא תומך FULL HD הוא רק 1680X1050 ויש לו יציאת DVI וVGA... בעקרון אני הצלחתי לחבר לDVI קונברטר לHDMI ואז לחבר את הממיר אליו אבל הייתי חייב לנתק את הכבל של המסך ובלה בלה בלה... וגם לא שמעו את הרמקולים כי זה מחובר רק למסך ולא למחשב.. קיצר אני צריך כרטיס טלוויזיה שתומך בHD אבל זה לא הבעיה. הבעיה היא שאני לא צריך כרטיס שגם עורך ומקליט כי זה לא מעניין א…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by esman,

שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר בתקציב של בערך 2,000 ש"ח כנראה שזו תהיה LCD 32 אינץ' מישהו יכול לעזור לי למצוא משהו טוב? במחיר הזה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 מובנה על הלוח ואין לי בדריברים שלו את התוכנה Audio HQ.. לחבר שלי שיש בערך אותו כרטיס רק פחות טוב יש את התוכנה בדריברים אבל הקמצן לא נותן לי את התוכנה.... איפה אפשר למצוא את התוכנה??

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by wow,

ההבדל בניהם הוא 400 שקל בערך (זו לא בעיה מבחינתי) והגודל של ה-H320 הוא פי 4 אבל העיניין הוא שהאם יש ל-H10 פונק' שאין ב-H320 \0תמיכה בעברית וכו') או אולי כדאי ללכת על ה-iAUDIO 20G באותו המחיר כמו של ה-H320? מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  24. שלום לא מזמן קניתי ATP3 אחרי שנים של פשרה על רמקולים של WINNER (מדבקה אני מאמין) ויש קטעים מסיבים במוסיקה שאני שומע שגורמים לרמקולים להשמיע עקצוצים כאלה (בטובן שוברט מנדלסון בקיצר קלאסית תקופה רומנטית בעיקר) יש לי כרטיס מובנה A97 realtek הלוח אם לא חדש כ"ך וגם בדקתי בsound blaster live 5.1 (קיבלתי לא קניתי) ועדיין יש אין העקצוצים באלה אבל... כאשר אני מחבר הרמקולים לנגן MP3 iaudio G3 אין בכלל רעשים וזה נשמע נפלא וגם חיברתי את האוזניות של האם פי CX300 אם אני לא טועה לתוך הכרטיס זה עושה אותם רעשים אם אני מניח שזה בכרטיס הסיבה לרעשים שעמתי כאן המלצה פעם על זה http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=4&id=8 אבל אולי זה overkill לרמקולים כאלה אז אם יש כרטיס ק…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by tovtov,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה דגם: REALTEK ALC850 8 ערוצים. אני משתמש ברמקולים צנועים Creative SBS230 קיבלתי מחבר כרטיס קול AUDIGY2 Creative. האם כדי להתקין אותו במחשב במקום הכרטיס המובנה? האם אני ירגיש בהבדל עם הרמקולים הפשוטים שלי? השימושים שלי שמיעת מוסיקה ומשחקים. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.