אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אחרי ששמעתי על כרטיסי קול אחרים הגעתי בסוף לשתיים אחרונים שאני צריך שתעזרו לי לבחור אחד מהם: 1)creative audigy 2 zs 2)audiotrak prodify 7.1 אני משתמש בכרטיס קול למטרת סרטים מוסיקה ומשחקים ואני לא דיג'י או משהו שאני יוצר וצריך תוכנות מקצועיות ןהקלטות וכו' לגבי סרטים אני משתמש ברמקולים שאני יקנה creative inspire t7900 אני לא מחבר את הכרטיס למכשיר אודיו אחר כמו רסיבר וכו' אני יראה סרטים דרך הרמקולים האלה אבל דבר אחד חשוב לי זה האיכות של הקול שזה דבר שמזה חשוב לי.. מקווה שתעזרו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם 3 חיבורים מאחורה. עד השצלחתי לכוון את הדרייבר עדיין יש לי בעיה. 3 היצאיות מאחורה של הלוח אם הם 1.מיקרופון 2.אוזניות 3.רמקולים עכשיו יש לי בעיה, באזניות נניח אני שומע כל סאונד שיש. אבל ברמקולים אני שומע רק נניח שירים, סאונד של משחקים או כל סאונד אחר אני לא שומע. מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי דרך לפתרון? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום למחשב שלי יש יציאת hdmi בתקן 1.4 אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה , בשוק קיימים כבלי hdmi בתקן 2.0 . שאלה 1 האם תקן 2.0 יתאים מבחינה פיזית , האם מדובר באותם כניסות , שאלה 2 האם אני יכול לראות סרט 4k (דרך טלוויזיה 4k) כשהמחשב לא תומך ב 4k , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך 24 אינץ אז החלטתי ללכת סטייל קולנוע ולשדרג את הרמקולים שלי 2.1 ל5.1 התקציב שלי הוא בסביבות 500 שקל. חשבתי על ללכת על הלוג'יטק X משהו 530 נראה לי...למישהו יש מה להגיד בנידון? ואמור להיות לי על הלוח אם משו של 7.1 רציתי לדעת אם זה מספיק הוא שצריך לקנות כרטיס קול אחר... אגב הלוח אם הוא ABIT AB9 PRO
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנחנו רוצים לקנות טלויזית 42 ראינו את שתי אלו: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7691093 השני: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7696609 כמו שרשום במפרט של הטלויזיות הראשון בא עם רזולצית 1080p ואילו השני בא עם 720p שניהם בגודל 42 אינצ שאלתי: אם אני רואה סרט ברזולצית full hd 1080p האם אני ארגיש בהבדל בין הטלויזיות? האם זה הבדל ניכר ששוה את המחיר? לגבי השאר כמו 720p ושידורי טלויזיה רגילים האם יהיה הבדל? תודה
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי מערכת 5.1 חדשה שומעים מעולה אבל בשירים זה מפעיל רק את ה2 רמקולים קידמיים והסאב (הרמקול המרכזי והאחוריים לא מנגנים) רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בנוגע לזה שהכל יפעל ביחד תמיד, זה אפשרי? אם כן ,איך?. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
טוב חברים, הקשבתי לעצתכם וחיברתי את הרמקולים שמצאתי במחסן של הורי, דעתי- הם מצויייייייינים ! הרמקולים הם: Sansui S-511,שלושה אלמנטים, יוצרו במערב גרמניה, לפני 22 שנה (1985). נ.ב מישהו אולי יודע איפה למצוא כתבה עליהם??? האתרים היחידים שמצאתי הם בגרמנית\פולנית (וגם אין לי מושג האם הם ביקורות או סתם דיונים) וגם אני לא מבין גרמנית. -רון
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. יש לי LG 32LD460 ואני רוצה לקנות לאמא אוזניות אלחוטיות שתשמע טוב שידורים. אני לא יודע איזה לקנות אבל בזאפ התעניינתי באלה: PHILIPS SHC1300 LEXUS DH100 SHD8900 היעוד ראשי הוא לשבת 2 מטר מטלוויזיה ולשמוע. אך גם לחבר אוזניות למחשב בחדר אחר ולדבר בסלון דרך סקייפ לא יזיק. האם אופציה ראשונה תעשה את העבודה עם טלוויזיה וסקיים? או שרק טלוויזיה? DH100 קצת יקר בשבילי... תודה.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
השימוש יהיה בחדר ילדים נתלה אותה מעל הדלת או משו. כמה אינ'ץ אתם ממליצים ? תקציב : 1200 שקל , תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש העיסוק העיקרי שלי שמצריך כרטיס קול חדש הוא שמיעת שירים אז זה אומר שאני צריך כרטיס פשוט שיעשה את העבודה... הכרטיס צריך להיות עם יציאת 5.1 או דולבי דיגיטל (אם זה בעצם לא אותו דבר...?) ראיתי בZAP כרטיסים עד 200 שקל רציתי לדעת מה אתם חושבים שיתאים לי ויהיה הכי זול שאפשר... תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי, קניתי לא מזמן את הZen MicroPhoto, ולמרות שהאוזניות שמגיעות איתו חמודות (EP-480), אני רוצה להחליף למשהו רציני יותר. יש לי התלבטות בין EarBuds לבין משהו עם איכות טובה יותר, אבל שיהיה פחות נייד וישב על כל האוזן. בגלל שהתקציב לא גדול, חשבתי בעיקר על: Shure E2C Sony MDR-EX81 (או 71) Creative EP-680 Sennheiser CX-300 נכון שכל אלה הן InEar למינהן, אבל בכיף תנו המלצות לעוד סוגים. חשוב לזכור שאלה לא אוזניות שיתחברו למערכת, ולכן צריכות להיות עם התנגדות נמוכה (16 ומטה לא?). אני ואחי (האוזניות ישמשו את שנינו כנראה) לא אודיופילים ולכן לא צריך לקפוץ לסכומים מטורפים. המלצות עצות הצעות וכו' יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות בסיגנון הזה, 5.1. חשתי על ZALMAN אבל אין להן בקר לשליטה על הווליום עכשיו ראיתי את אלה, ב100¤ פחות ונראים הרבה יותר טוב. מה דעתכם? http://www.geniusnet.com.tw/product/product.asp?pdtno=498
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אז שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס סאונד טוב לא יקר מאוד ולא פשוט זול מידי. לא מקצועי ביותר ולא פשוט ביותר. משהו שיהיה לנצל אותו כמו שני כרטיסי סאונד לתחום המוזיקה לעשית מיקסים על ידי חיבור הכרטיס למיקסר. הייתי שמח לקבל חוות דעת והצעות בנוסף הודה לכם עם תוסיפו איפה אפשר לקרוא על הכרטיס ביקורות (עדיף שלא באתר החברה , תמיד שם הוא נראה הכי הכי טוב) תודה מראש Pc-X
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מסך LG 60 LA621Y במרחק 4 מטר מהמסך ממוקם הסלון, ובמרחק 6 מטר מהמסך (קרי, 2 מטר מאחורי הסלון) יש ספרייה שחורה גדולה, בתקרה יש שתי שורות עם נורות LED המכוונים לאיזורים שונים בסלון. כאשר התמונה המוצגת חשוכה יחסית, יש השתקפות משמעותית של הספרייה במסך, כאשר הצמונה צבעונית, הכל תקין, אך בתמונות כהות ממש רואים את מה שנמצא מאחורי הסלון, האם יש מה לעשות למעט כיבוי אורות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בספק אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה אבל שווה לנסות.. ייש לי רמקולים ישנים מאד (בני בערך 20 שנה..) של BOSE דגם SERIES 301 .. לפני כעשר שנים הוחלפו להם גומיות הממברנה של הוופר לאחר שהמקוריות הפסידו במאבק שלהם נגד הטבע ונקרעו.. לפני מספר שנים גם הגומיות ה"חדשות" נקרעו .. מאחר ולא היה לי זמן או ידע מאיפה בכלל להשיג גומיות כאלו ויתרתי על ההחלפה ועברתי לחלופה חאפרית - הדבקה. כן זה נשמע רע, אבל למרבה הפתעתי הצליל לא היה כזה רע וככה אני איתם כבר מספר שנים.. בזמן האחרון חשבתי לשפץ אותם ולהתקין להם גומיות חדשות .. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלו ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להקליד הרצאה...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Altec lansing ATP3 יש לי אפשרות לחבר אותם ל LCD עם מתאם כלשהו? ללא רסיבר! אם כן אפשר הסבר על החיבור וכיצד נראה המתאם. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אחותי מאד מעונינת במערכת רמקולים למחשב שיש לה בחדר, רוב השימוש שם הוא כמובן ל-MP3 שונים והיא רוצה מערכת רמקולים סבירה שלא תעבור את ה-350 שקלים, מכיוון שבתחום הזה אני לא הכי טוב אני אשמח אם תעזרו לבחור משהו סביר במחיר זה... ובהחלט אגב לא צריך יותר מ-2.1 איכותי...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי בפרסומת של היפרנטו מבצע של DVD של PILOT ב200 שקל במקום 300 הדגם לא ממש מצוין אני חושב שזהdvd player divx-1133 זה מה שאני ראה שרשום על המכשיר לפי התמונה(אני מקווה שזה הדגם) המפרט שהם רושמים -קורא תקליטורים בפורמט DIVX בעלי קידוד MPEG4 -אפשרות להציג כתוביות בעלי סיומות SUB ו- SAT -קריאת תקליטורים DVD+R/MP3/VCD/CD/CD-R/RW/DVD -תצוגה פלואורסנטית רחבה -קריאת תמונות צרובות של כול דיסק בפורמט KODAK PHOTO ו- JPEG טוב זה מה שאני יודע על הDVD הזה אני רוצה גם לצין שאני לא אדם שראה הרבה סרטים ואני מחפש משהו שיעשה את בעבודה(משהו טוב אבל גם זול) ושהיה זול אם הוא לא טוב תמליצו לי על DVD אחר במחיר דומה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מחפש רמקולים לשמחקים, מוזיקה וסרטים. בקיצור להכל. עד 150 ש"ח עם חריגה של עד 15 ש"ח גג. שיהיו 2.1 כי אני רוצה סאב וופר(שומע רוק ומטאל אז כך שבאס טוב זה חובה). שיהיה בתל אביב בלבד.(עדיפות למרכז ת"א) משקל, גודל לא אכפת לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בקיצור מציעים לי את הנגן במחיר טוב האם הוא שווה את זה? וגם האוזניות של הנגן שלי (J10וSonyו) הלכו קפוט, נהרס המגע באוזניה הימנית מה ההמלצות למחליף בשבילהם במחיר נורמלי 150~200 מסוג דומה לא קשת, אלא תלויות על האוזניים. למה? כי האוזניים שלי גדולות ולא מתאימות לאוזניות כפתור (מה גם שאני שונא) ופלאגים זה משהו שאני בחיים לא אגע בו
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קנו לי מארה"ב את הכרטיס הנ"ל. במקור ביקשתי את ה-AUDIGY 2 VALUE הרגיל. לא היה במלאי ולכן אבא שלי קנה לי את הPLATINUM מסדרת ה-X-FI. אני לא עורך מוזיקה, והמטרות העיקריות שלי הם משחקים ומוזיקה. רציתי לדעת איזה יתרונות יש לPLATINUM על ה-XtremeMusic, אם יש בכלל למשתמש כמוני. כמו כן, מה האפשרויות שמציע לי הכונן האופטי? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי Px100, אוזניות באמת טובות, אבל אחרי כמעט שנתיים של שימוש הספוגיות שלהם דיי הרוסות... יש למישהו מושג איפה מוכרים בארץ דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
1. RIO KARMA 2. Iriver h-140 3.Iriver H-320 מי מבין השלושה הכי כדאי? גם מבחינת מחיר,נוחוץ וכו' מה ההבדל בין H140 ל320 פרט למסך ושטח האיכסון?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD שאמור לקרוא כתוביות בעברית[הDVD חדש לגמרי-הדגם הוא LG DVIX8816W] אבל כשאני מנגן בו סרט שידוע לי בוודאות שהוא אמור לעבוד עם התרגום[בדקתי על DVD אחר] הכתוביות מוצגות כג'יבריש. באפשרויות של ה-DVD אני יכול לבחור את שפת התרגום, אז אני רושם את הקוד של השפה העברית[שכתובה בחוברת הוראות] אז עדיין כתוב בג'יבריש. מה אפשר לעשות כדי למגר את התופעה? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-