עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bluemail,

לDVD בסלון

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  2. קיבלתי את הרמקולים עכשיו עדיין לא חיברתי הכל חיברתי רק את הסאב ועוד רמקול אחד פשוט נהנתי מהאיכות רק של שתייהם אז אני מצפה לראות מה יהיה שהכל יהיה מחובר..... עכשיו השאלה שלי היא שראיתי שהחוט לאחורה מאוד קצר..............מה אני יכול לעשות........? עוד שאלה זה יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם של ג'יגביט A8V הכרטיס הוא 5.1 האם כדי לי לקנות משהו אחר כרטיס לא מובנה האם השמעיה תיהיה יותר איכותית ועם כן אז איזה כרטיס קול במחיר טוב יש? תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by Evil,

שלום , ברצוני לקנות מסך LED במחיר 1.5K +- גודל מסך 40-43 אינץ' , רצוי עם SMART TV מאוד חשוב ל י שיתמוך גם בפורמטים רבים דרך הUSB לרבות SRT , AVI , MP4 וכו' מצאתי את שני המסכים האלה: Panasonic TH40CS500L http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=916155 Samsung UA40J5200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932765 מהו המסך הטוב יותר לדעתכם והאם יש מסך יותר טוב משני אלו במחיר הנ"ל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by pc34,

אני מחפש רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה 2.1 בסביבות המחיר200-300 השמח לשמוע עצות ממכם !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אני יודע שאין פה יותר מדיי אנשים שזה נוגע להם, אבל אני רואה איך הכמות של אותם אנשים שזה כן נוגע להם גודלת עם הזמן, אז מן הסתם חובה לציין את זה פה. לפני כשבוע שיחקתי עם ה-OPA שהם השבבי הגברה ביציאה של הממיר שלי, הזהאולו 2.5A. ראיתי שגם להחלפה בין שבבים יחסית לא רציניים יש הבדלים. כיוון שבזמן האחרון היה לי כרטיס קול עם OPA מדגם L4562MA ביציאה שנשמע פשוט מצוין, ידעתי שלא לבדוק את זה עם הממיר יהיה פשוט טיפשות. למזלי, NATIONAl מאפשרת לקבל עד 3 דוגמיות במחיר סימלי. אז יצא לי 50 שקלים, וקיבלתי 3 שבבים עם משלוח UPS הביתה שהגיע היום. חיברתי את השבבים לממיר, ואני מבין עד כמה צדקתי כשחשבתי שיש לו פוטנציאל. רק מהאזנה קצרה יחסית, הסאונד פשוט מדהים. הרבה יותר מאוזן, הרבה יו…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by omfir,

כבר הרבה זמן שאני מחפש תשובה האם DVI TO HDMI מעביר קול?,לשני חברים שלי יש כבלים כאלו אחד עם 8600 GT ואחד עם 9800GT והם מצליחים להעביר סאונד. כבר עמדתי לקנות כבר כזה ב KSP ואמרו לי שסאונד לא יעבוד. אני רוצה לחבר את זה ל LCD 32. יש לי 8800GT האם זה יעבוד?

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  7. בשעה טובה ומוצלחת, הורדת FLAC חוקית, איכותית, ומיוחדת מאוד. האלבום הוא הקונצ'רטו(ים) של ברנדנבורג של באך. ההקלטה איכותית היישר מהרפובליקה הצ'כית (שמסתבר שבהקלטות של מוזיקה קלאסית הם דיי סבבה כי יש לי כבר כמה אלבומים מהמדינה הזאת ). היופי של היצירה הזו מסגנון הברוק (לא רוק, ברוק - סגנון שנוגע לאומנות בכלל ולא רק למוזיקה, מתחיל בסביבות השנה 1600) הוא באותנטיות שלה. למרות הביצוע הטרי, הכלים הם אותם הכלים שהיו קיימים אז עם דגש מיוחד על שמירה על האותנטיות של היצירה. טובה מאוד, הזדמנות פז להיכנס לתחום הזה של המוזיקה ולהכיר כלים שלא שמעתם עד כה. מומלץ בחום. http://www.rozhlas.cz/d-dur/download_eng Anatoli.

8. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב אמי תקנה טלויזיה ואני צריך עזרה באיזה דגם לקנות. מכיוון שאני לא מבין בטלויזיות אני צריך את עזרתכם. הדברים היחידים שאני מבקש הם שהטלויזיה תהיה לפחות 32" [אם אין מסכים איכותיים במחיר הנל, אז יותר קטן], חיבור HDMI וCOMPONENT, ואם זה אפשרי אז תמיכה ב1080P [לPS3 החדש שלי]. תודה רבה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Nitai,

אני מתלבט בין אוזניות לנגן Creative Zen V Plus Sennheiser CX300 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 Creative EP630 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=401958 Sony MDREX51LP http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=35860 Creative EP635 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472643 אם יש לכם עוד הצעות לאוזניות שנכנסות בתוך האוזן ואוטמות את הרעשים מהסביבה תרשמו כאן, התקציב הוא כמו של האוזניות פה 100-200 תודה למי שיעזור.

10. אז ככה אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שיתחברו לטלוויזיה ואז לפי מה שאני מבין כשאני משחק בסוני הוא ישדר לי את הסאונד ישירות לאוזניות ולא דרך הרמקולים נכון? כי הבנתי הרי לסוני יש תאימות עם אוזניות BT אבל ניסיתי לחפש ולהבין עם מה הוא תואם והבנתי שלחלק הוא לא ישדר אודיו וחלק יהיה רק מיקרופון קיצר רק היסתבכתי עוד יותר אז חשבתי פשוט לקנות אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה במקום להיסתבך עם תאימות PS3.. תקנו אותי ואם תוכלו להסביר לי עוד אני אשמח ובנסוף אשמח גם להמלצה עד 400ש'ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Gimel,

התקלקל המקרן בעבודה. היה לנו מקרן LCD של פנסוניק, מקרן בן 8 שנים שעשה את העבודה פחות או יותר. מישהו מציע לנו לקנות מקרן של אייסר דגם X1265 ב-4000 ש"ח. במקרן יעשה שימוש באור יום מוצל (דומה לאור בתוך חדר במהלך היום) ממרחק של 3-4 מטרים. השאלה היא אם מישהו יכול לחוות דעה על אמינות המקרן של אייסר ואמינות DLP בכלל. והאם יש משהו משתלם יותר באותו טווח מחירים.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by ofir16,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7954039&type=1&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 שווה?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. היי , יש לי די וי די של Prosound dvd9000ps (בלי הערות בבקשה :\ ) בכל מקרה , לפני כמה שבועות שחקתי עם התפריט שלו , שיניתי משהו שקשור לתמונה , ומאז התמונה קופצת ומשתגעת בלי הפסקה! אני מפעיל את הדי וי די , כדי לחזור לתפריט לשנות את זה , אבל התפריט קופץ , ומטושטש , ואין סיכוי להצליח לקרוא מה כתוב שם.. ניסיתי סתם לנחש דברים , ולשנות שם דברים מבלי לקרוא במשך שעות שלמות , אבל יש יותר מידי אופציות שם.. אין לי סיכוי. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי דרך לאפס את ההגדרותש לו? (ניסיתי לנתק אותו מהחשמל למשך כמה ימים ולא עזר , ואין כפתור מאחורה או משהו) נ.ב - התקשרתי למקום שקניתי את זה ממנו , וכל הזמן הטלפון תפוס , ואני פשוט לא מצליח לתפוס אותם... אני חייב דרך אחרת. תודה

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  15. זה עוזר בכלל במשהו? תודה מראש, בגיימר משום מה לא עונים לי P:

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eladsh,

אני מעוניין ליקנות רמקולים למחשב שלי.. התקציב הוא 1000 ש"ח +- השימושים שלי הם לרוב יהיו למוזיקה(טראקים) למשחקים קצת וגם קצת לסרטים, אבל הכי חשוב לי זה למוזיקה. לאחי יש את ה"SoundSticks 2.1וHarman-Kardon" והוא מרוצה מאוד..הוא אבל אמר לי שבטח יש דברים יותר חדשים וששווה לי ליקנות משהו יותר חדש ואיכותי מהHKSS2.1 אז שאלתי חבר שלו שהוא מאוד מבין ברמקולים והוא המליץ לי לקחת אותם כי מה שחשוב אצלי זה יותר האיכות של הרמקולים ולא העוצמה(כי במקרה שלי יש בד"כ אנשים בבית ואם אני שם על פול ווליום אז זה מפריע) אז אני מבקש ממכם שאולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו איכותי מבחינת הסאונד,2.1 ושנמצא בטווח של התקציב הנ"ל

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  17. שלום יש לי לוח אם intel brownsville d845gbv ויש בו כרטיס קול מובנה בלוח. נכנסתי לאתר של intel והורדתי את הדריבר לכרטיס קול בדיוק לדגם הזה. התקנתי את הדריבר, ואכן שומעים קול והוא עובד, אבל יש לי בעיה. כאשר אני מדבר עם מישהו נניח בסקיפ אז הבנאדם שאני מדבר איתו טוען שהוא שומע רעשים מאוד חזקים ברקע. וגם אני... אם אני מבטל את ה mute למיקרופון אז אני שומע את אותם הרעשים המעצבנים ברקע. יש לציין שב sounfmax שבא איתו מסומן כבר ההשתק רעשים, וזה בכלל לא עוזר. מה אפשר לעשות? האם יש עוד איזה דריבר במקומו שאני יכול להתקין וזה יסדר את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by njosef,

שלום לכולם! אני צריך המלצה לכרטיס שישמש להקלטה מהטלוויזיה והמרה מקלטות ווידאו ישנות רצוי עם כניסות RCA

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

תודה

20. Started by סם אלחדיף,

יש לי DVD של פיוניר בן 6 שנים מדגם DV-414 והוא ZONE1 . האם יש אפשרות להפוך אותו למולטיזון ואיך או איפה עושים את זה? תודה, סם

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. Started by BeNzZy-BoY,

עדכנתי בנאנו שלי עברית בדיוק לפי איך שצריך (הורדתי מהאתר של אפל את העדכון ואז עוד שני קבצים בעברית, במהלך העדכון נדרשתי לפרמט (RESTORE) אז האייפוד וכך עשיתי.. בקיצור, משהו מוזר קרה, האייפוד שלי פורמט והתוכנה שמעדכנת את העברית רשמה לי שהותקן לי עברית באייפוד, הכולך סבבה אני נכנס לאיטונס כדי להכניס שירים על הנאנו וכשאני מחבר את האייפוד מופיעה לי הודעה על הצג באייפוד "DO NOT DISCONNECT" , חשבתי שזה רק לכמה שניות אבל זה חצי שעה ככה אולי אפילו יותר. משהו פה לא בסדר ואני כבר אובד עצות. צריך עזרה מכם בבקשה אמרו לי מה לעשות בתודה בן

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by ferrarif11,

אני רוצה לקנות טלויזיית 26" LCD לחדר שינה. משהוא בסיסי ולא מפלצת מתוחכמת עם HD ברמה גבוהה, עדיף מיצרן טוב ומוכר. והכי חשוב לפחות 3 שנות אחריות מהיבואן. תודה מראש לכל העוזרים. שנה טובה וגמר חתימה טובה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by oryrm19,

היי, קניתי היום כרטיס טלוויזיה מדגם TV2100 של Leadtek. הכרטיס עובד מצויין, קולטים שידורים בעזרת התוכנה שהגיעה איתו. הכרטיס הגיע עם שלט, שאמור לשלוט גם על הווינדוס מדיה סנטר. אכן בלחיצה אחת, המדיה סנטר מופעלת ואפשר לנווט בתפריטים. בהגדרת טלוויזיה במדיה סנטר, יש צורך שהמדיה סנטר תקלוט את השלט עצמו, מה שמשום מה לא מצליח. אני מזכיר, אפשר לנווט בתפריטים של המדיה סנטר עם השלט בלי בעיה, להפעיל ולכבות אותה. השידורים נקלטים במדיה סנטר, רק בהגדרת הטלוויזיה השלט לא נקלט. הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של Leadtek. מדובר ב-Vista 64bit SP1. אשמח לעזרה אור.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by VoliSuS,

היי.. יש לי בעבודה רמקולים שלאייפוד שתוך כדי עבודה אפשר לחבר את האייפוד ולשמוע מוזיקה בכל מקרה הבעיה שלי אין אייפוד.. יש לי MP3 (החיבור של הרמקולים הוא חיבור כמו של האייפוד טאצ'..) רציתי לדעת אם יש כבל כזה שאפשר לחבר אותו לרמקולים ולאמ פי שלי.. כאילו ממיר כזה מחיבור של האייפוד טאצ' לחיבור רגיל כמו של אוזניות תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  25. רמקולים של altec lansing, שאני רוצה לחבר למחשב נייח ונייד, בכדי שאני אוכל לשמוע באותם הרמקולים בשני המחשבים.... אם למישהו יש עצות, זה יעזור עד מאוד...תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.