אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רמקולים CREATIVE 2500 יש אפשרות לחבר אותם לDVD עם מפצל כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת סטריאו מסוג JVC MXG50 ואני רוצה לחבר אותה לטלויזיית הlcd לא ההד יוניט (כלומר ליחידה שבה מכניסים את הדיסקים וכל זה..) אני רוצה לחבר רק את הרמקולים שלה לlcd השאלה שלי היא מה הפתרון הזול ביותר שאני יוכל לרכוש בשביל לעשות את זה? חבר הציע לי לקנות מגבר קטן ואליו לחבר את הרמקולים ואת המגבר לחבר לטלוזיה פשוט רציתי לדעת אם יש עוד דרכים שאני יכול לעשות את זה בלי להוציא יותר מדי כסף. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi+2gig+amd 4200. הרצתי היום סרט bluray והתמונה קצת קירטעה. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של ati שמתאימים לכרטיס- ועדיין לא עזר. חשוב לציין שהסרט לא קפץ לגמרי- אלא בעיקר במבט מקרוב אפשר היה להבחין בקפיצות- קצת כמו במשחקי מחשב. השאלה שלי היא האם זה קשור לחומרה "חלשה" מדי בשביל להריץ את העסק או אולי בגלל ההגדרות בתפריט של ati לרזולוציה לקצב הרענון של המסך אליו מחובר המחשב (samsung a450 פלזמה) או אם יש הגדרה תוכנתית אחרת שאפשר לשנות כדי לשפר את המצב. ועוד דבר שאולי מתקשר. בבדיקת האות הנכנס ברסיבר שאליו מחובר המחשב מצויין שאל הרסיבר מגיע אות 1080p וזה גם האות היוצא. זה למרות שהטלויזיה תומכת רק ב-720p ושהרזולוציה ביציאה מהמחשב הוגדרה ל 136…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי את הרמקולים solo7c של microlab. בנוסף ברשותי אוזניות s.s סייביריה v2. מחפש dac/כ.קול עבורם. תקציב עד 300 ש"ח. חשבתי על זה לבנתיים: http://m.ebay.com/itm/251250687473?nav=SEARCH&sbk=1 דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על זה אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה (גם הביקורות המעולות לא ענו לי על השאלה) למשתמש שרוצה לראות dvd במחשב ולשמוע מוסיקה באיכות טובה ולא מבין יותר מידי בסאונד איזה מבין הרמקולים יותר טוב לצרכים הללו? נ.ב האם כרטיס קול creative sb live מספיק כדי לשמוע ולראות סרטי dvd כמו שצריך (dts and ac3) שכחתי לציין ש atp5 נראים הרבה יותר טוב לעומת ada-880r ;D תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי במכונית רדיו דיסק. יש לי בעיה אחת איתו: הוא לא קורא דיסקים צרובים בכלל. האם אני יכול להוסיף לו משהו או ללכת למישהו שיוסיף משהו ( כמו אלקטרונאי ) כך שהרדיו דיסק יתחיל לקרוא גם דיסקים צרובים ולא רק צרובים? תודה מראש על כל תגובה, תומר קרני
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יציאה אופטית של הכרטיס להקלטה על מיני דיסק עובדת תחת WINDOS 98 אבל לא עובדת עם WINDOS XP . היש למישהו פתרון
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי חברה (company) ואני צריך להקליט מספר הדרכות אותם אתן לאנשים. איזה מיקרופון טוב יעשה את העבודה? אני צריך מיקרופון שפשוט יתחבר למחשב נייד או setting אחר פשוט, שאני ידבר, יקליט, והצליל יהיה ברור, חד, טוב וכו'. הכסף הוא לא ממש שיקול אם זה יעשה את העבודה טוב. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מספר קבצי Windows Media Audio Lossless על המחשב, והנגן שלי לא תומך בפורמט זה. לעומת זאת, הוא כן תומך בפורמט FLAC. הייתי שמח לקבל המלצה לאיזו תוכנה שממירה WMA ל-FLAC. תודה מראש, גיא.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב אני יודע שזה לא כל כך קשור לפה אבל אולי בכל זאת מישהו יוכל לעזור לי פה , שאלתי בקארספורום אך ללא מענה לפני שלושה חודשים קניתי את הפולו שלי שהגיע ביחד עם סאב ומגבר , הייתה בעיה של בומים מהסאב בזמן ההתנעה , פרקתי את הסאב והמגבר , לא ממש להפתעתי גיליתי 4 קבלים מנופחים במגבר , כמובן שהחלפתי אותם בחדשים דנדשים שאמורים יהיו לעשות את העבודה . עכשיו לעניין ההתקנה , בקשר לחיבור של ה + - ו ה REM אני יודע מה מתחבר לאן , עניין הרמקולים וחיבור הסאב . אני מעלה תמונות , בהתקנה הקודמת הרמקולים האחוריים היו מוגברים ומחוברים למגבר , המערכת הייתה מחוברת עם RCA ובחיבור למגבר פוצלה על ידי מפצל והתחברה ל REAR ן FRONT שנראה לי קצת מוזר. אשמח לשמוע לעצתכם כיצד לחבר את כל העניין והא…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.... אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה בטווח מחירים של 5000 -6000 שקלים ... אני לא יודע איזה לקנות כי ראיתי בזאפ שיש המון דגמים.... אז אני רוצה מפרט: טלויזית smart , בערך גודל של 55 אינץ , גלישה בדפדפן , תלת מימד(אני לא יודע מה זה אקטיבי /פסיבי) ואיכות מושלמת. אני לא יודע אם כדאי לקנות שטוחה או מקומרת אבל מקווה שתעזרו לי. ועוד משהו......יש טכנולוגיה של 4k וכדאי לקנות או לא במחירים שהצעתי? תודה דביר.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הלך לי הLogitech z5500 שקניתי בארה"ב. אין אחריות בין לאומית לפי מה שאני מבין. איך זה קרה- מרוב טפשותי החלטתי לחבר את המערכת ללא השאני שלה(יש לי שנאי וכבר כמה חודשים אני משתמש בו עם המערכת), אלא אם מתאם . היה קצר או משהו כזה, ומאז המערכת לא נדלקת. האם אפשר לתקן אותה? האם זה שווה תיקון? ואם כן מי יכול לתקן? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם שווה לחסוך עוד 100שח כדי לקנות את הEACAN? ---- סגנון מוסיקה: רוק, פאוורמטאל, חדר: 2X4. תודה. ---עריכה--- A-200 II http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2444&products_id=16846
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות OVER-EAR שיהיו לי כשאני נוסע באוטובוס וכשאני סתם הולך יש לי ATH-M50 - Audio-Technica שאני משתמש איתם בבית בכיף הייתי משתמש בהם אבל הכבל נורא ארוך וממש מבאס להשתמש בהם מחוץ לבית אני שומע את כל סוגי המוזיקה באיכות גבוהה FLAC/320 אני גם מחפש קייס לאוזניות שתמליצו לי אז אם יש גם קייס תציעו לי
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. עד לפני כמה זמן הובא לתשומת ליבי שקיימת המערכת ATP4 ושאי אפשר כבר להשיג ת 5 אז אני דווקא כן יכול להשיג אותו וב950 שקל אז השאלה שלי היא מה ההבדלים ביין המערכות ? נ.ב בשניהם יש יציאה דיגיטלית נכון ? ועוד משהו קטן לא כל כך קשור שרציתי לדעת מה זה סאב אקטיבי בתודה מראש .
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת רמקולים שמתחברת לסאב עם RCA.. אני רוצה להעביר כבלים בתוך הקיר כך שיתחברו לרמקול ולסאב רציתי לדעת איזה סוג כבל מתאים להיות בתוך קיר ואם אני צריך כבל עם מחברים או כבל רגיל שאני מוסיף לו מחברים בסוף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ממש עדיף אם אפשר להשיג את האוזניות שבאות עם ה H-10 בנפרד כי התרגלתי אליהן אם לא אני אשמח להמלצות על אוזניות אוזן עד 150 שקל בערך
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש ברמקולים של לוגיטק Z5500 ומאז שקניתי אותם יש משהו נורא מציק שאני לא מצליח לפתור אותו... כל פעם שמישהו מדליק מכשיר חשמלי בבית נשמע מן "בום!" מהרמקולים... אמרו לי לחבר את הרמקולים לשקע נפרד בקיר - לא עזר... הלכתי לאיזה חנות חשמל והוא הביא לי איזה מתאם כזה בעשרה שקלים שאמר זה אמור לפתור את העניין - כמובן שלא עזר... היום הייתי באופיס דיפו ושאלתי את ה"מנהל אלקטרוניקה" שלהם מה אני אמור לעשות עם דבר כזה, הוא אמר לי ליקנות מייצב מתחים (UPS) - גם לא עזר!!! מה הבעיה פה לעזאזל?! איך אני פותר את זה?!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי להעיף את הרמקולים המעצבנים שלי (לא שומעים בערוץ השמאלי בגלל תקלה בהם), אז ככה: -הרמקולים הולכים להיות תלויים על הקיר במקביל, אז לכן שיהיה להם צורה שתאפשר את תלייתן על הקיר. -הרמקולים הולכים להשמש כעיקרון לשמיעת שירים, אני לא מחפש איזה איכות בשמיים, שיהיה אפשר לשמוע נורמאלי. -עיצוב כסוף - חובה. מחיר: גג 300. זרקו הצעות ! ;D תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני שבועיים הזמנתי דרך נט.... Disk On Key ב260 ש"ח (290 כולל משלוח) בגלל שהייתי צריך (לא למשהו רציני) בגלל שראיתי את המוצר הזה שהוא גם דיסק נייד גם נגן MP3 וגם רדיו וטייפ מנהלים החלטתי לנסות והזמנתי. הנגן הגיע אתמול ופשוט הופתעתי לחלוטין מהאיכות של השמע ובכלל מהמכשיר כולו : קישור קישור נתוניו: Disk On Key 256MB עובד עם סוללת AAA (לא משהו אבל בסדר) מסך LCD עם תאורה כחולה (לא רע בכלל) איכות סאונד (סינון רעשים) 90Dbl (מצויין) תומך ב MP3 ו WMA 32Kbps - 384Kbps 12 שעות ניגון לסוללת AAA אחת יכול להכיל עד 38 שעות מוזיקה (MP3 128Kbps). EQ 7 מצבים. טייפ מנהלים + רדיו FM אפשרות ליצור ספריות מוזיקה. אחריות לשנה ע"י היבואן. * והכי מדהים Firmware Upgradable **…
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות שנתלות על האוזן, בעבר היו לי של פיליפס הכתומות, אבל בזמן קצר אחת האוזניות איבדה מהאיכות ובקושי שמעתי ממנה. התקציב לא גבוה, ראיתי 3 דגמים בנתיים שנראים מעניינים, אם יש לכם הצעה אחרת כלשהי אשמח לשמוע, כמובן שהדגש הוא על איכות שמע. שמעתי המלצות על אלו: http://www.meelec.com/Sport_Fi_M6P_Memory_Wire_In_Ear_Earphones_Black_p/ep-m6p2-bk-mee.htm דגם של KOSS: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16022 דגם של SONY: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13310 תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השימושים הם דיי פשוטים, אוזניות למחשב, בעיקר למוזיקה...העיקר שיהיה נוח וצליל חזק ונעים לאוזן. עד עכשיו השתמשתי ב JVC HA-X570 ..השתמשתי בהן בערך שנה, ונהנתי מכל רגע. לצערי הצליל באוזנייה אחת שבק חיים ואני מחפש תחלופה. עדיפות לחנויות: BUG / OFFICE DEPOT / BUG / KSP / TOWER RECORDS מה דעתכם על ה AKG K402 / Pioneer SE-H33? Sennheiser HD202
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מערכת רמקולים לחדר קטן יחסית 3X2מטר לשמיעת מסיקה. יש לי אפשרות להשיג את הרקולים אילו בארץ: Microlab Solo-3 http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-3.htm Creative GIGAWORKS T20 http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=14299 יש גם אפשרות להשיג את הרמקולים האילו בחול: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/PRO%203.htm יש העדפה לרמקולים הגדולים מעץ בגלל האפשרות לשדרג ולשפר, ולפי ביקורות יש אפשרות רבה לשדרוג ותיקון. אני מתלבט כבר הרבה מאוד זמן ואחרי שהמערכת של קראטיב הגיעה זה עוד יותר קשה. עריכה: כל הרמקולים באותו מחיר +-.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לנגן (ואם יש צורך אז גם תופסן לכתף או משהו שיהיה נוח בריצה) לריצה/רכיבה אל אופניים, וגם לאוזניות. מבחינת אוזניות אין לי ניסיון טוב עם אלו שנכנסות בתוך האוזן אז אולי עדיף over the ear כלשהם. איכות שמע לא קריטי בכלל העיקר שיעבוד טוב ושיהיה כמה שיותר לא מורגש במהלך ריצה. אשמח לייעוץ
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-