אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של עד 500... חשבתי לקנות את הרמקולים ATP3 Altec Lansing מה אתם אומרים? יש המלצה אחרת? אני מחפש איכות טובה,ווליום חזק מאוד, ושהאיכות תיהיה טובה בווליום חזק! האם הכרטיס קול שיש לי יוריד מהאיכות של השמיעה באופן משמעותי? יש לי כרטיס מובנה בלוח M שהוא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller והאם כדאי לחרוג מהמחיר ולקנות רמקולים יותר טובים עד 600? יש המלצות? תודה רבה!
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היום אחר הצהריים הגיעו אליי שי (a12beat) ודימה (Alfies). על סדר היום היה לשמוע את הרמקולים שהבאתי היום הביתה לבדיקה, לשמוע את ה-701 של שי (תתחדש!), את המגבר הנייד של דימה (תתחדש גם אתה!) ולהכין כבל לדימה בכדי לחבר את האוזניות למגבר. אם יש למישהו שאלות על הציוד אפשר לשאול גם כן (היו שם ה-555,701,340 יחד עם המגבר שלי, מגבר X1 נייד - נדמה לי שזהו שמו, וה-HeadRoom AirHead של דימה). אבל סתם בכדי להעביר את הזמן אני מצרף כמה תמונות (באדיבותו של דימה כמובן). בתמונות רואים את ה-340, ה-701, ואת כל הציוד יחד. Anatoli. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סמתי עין על הדגם הזה, עולה חצי מ 7C ועוצמה בהתאם למחיר, הסתפקתי עד עכשיו במערכת aiwa ישנה, רוצה להשתדרג, רוב הזמן השימוש בכלל ברמקולים מובנים של LG PJ350R שאני מת עליה, אבל הרמקולים שם הם 2x10 ואין פה כלל מקום להשואה, אני עוד לא שמעתי אותם, וגם חא יודע אם 60W זה מספיק, חבר DJ אמר שכן ויש לו ציוד רציני בבית, גג לא יספיק, אני גם כך צריך סט לחדר שלי, ואז יחסוך לדגם ה7C לסלון, אבל אם 60W יספיקו לי,אני מעדיף לרכוש 2 סטים של 3C, אם יש למישהוא נסיון איתם, תנו תגובה, בסך הכל זה 7C בגרסה חלשה לפחות מחינת עוצמה, אבל לא יודע לגבי מגבר, הדרייברים שונים זה כן.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה הבחנתי לב בתופעה העונה לשם "מקרן קול" (טוב נו לא כ"כ לאחרונה, קצת לפני...) מה זה לעזאזל? זה אמור להחליף מערכת סראונד? יש מקרני קול איכותיים או שכל התופעה הזו היא זבל אחד גדול? (האמת היא שזה נראה בולשיט עצבני)
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כרגע עם כרטיס הקול האון בורד שמגיע על הGigabyte GA-965P-S3 כרטיס של realtek. כעקרון שומעים סבבה. השאלה שלי היא אם אני אקנה כרטיס קול רציני, למשל הxonar של אסוס שהומלץ כאן באתר, אני אמור להרגיש בהבדל משמעותי ששווה את המחיר, או שההבדל יהיה זניח? אני שומע בעיקר קבצי MP3 שמן הסתם האיכות שלהם מראש היא לא בשמיים...
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש ממיר דיגיטלי (לשידורים הדיגיטלים שבחינם), אבל...אני צריך אפשרות שאני אוכל לחבר כבל רשת אליו ולראות סרטים מהמחשב או מצידי שהוא פשוט יראה את מה שהמסך רואה וככה אין בעיה של קודקים וקשקושים..אבל עדיף כן עם קודקים אבל שמסתדר עם תרגום והכל... הקטע זה צריך להיות עם חיבור לכבל רשת (ועדיף שיהיה לו גם לWIFI) כי כבל רשת זול יותר ובלי בעיה מגיע למרחקים ונוח יותר.. אין לי מושג בממירים הידגיטלים אם אפילו יש לכם אתרים, חברות..משהו שאני אוכל לקרוא ממנו ולראות מה מתאים לי..וכמובן תציעו מה שנראה לכם תודה.. ושיקרא גם HD...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם שווה לחסוך עוד 100שח כדי לקנות את הEACAN? ---- סגנון מוסיקה: רוק, פאוורמטאל, חדר: 2X4. תודה. ---עריכה--- A-200 II http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2444&products_id=16846
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות טלוויזיה 42 אינצ', מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים? אני לא בטוח מה כדאי HD READY או HD FULL והאם בשידורים של יס והוט מרגישם הבדל? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לי סאב וופר (14") למערכת באוטו (ישלים לי סט של 4 רמקולים של קנווד 240W כל אחד ומגבר 5 ערוצים 4X80W+300W), ועכשיו ההתלבטות היא היכן לשים אותו. האם אפשר ונכון למקום סאב-וופר בתא-המטען הסגור? (אין כמעט מעבר אוויר בין תא-המטען לתא הנוסעים) איפה בד"כ שמים סאב ברכב והאם זה מצריך מעבר אוויר חופשי בין תא המטען לתא הנוסעים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יציאה אופטית של הכרטיס להקלטה על מיני דיסק עובדת תחת WINDOS 98 אבל לא עובדת עם WINDOS XP . היש למישהו פתרון
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך הם לסרטים? שווים 2000 שח יד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע בערך מתי הנגן הזה יגיעלארץ? מפני שההיצע שלו הוא טוב ולפי מה שאני יודע הוא כולל הכל... אז אם מישהו יודע אני אשמח הנגן הוא: CREATIVE Zen Vision:M נתונים:מידות-104x62x18.9mm נפח-30GB מסך-2.5" ,320x240 ,262,144 colours פורמטים-WMA,MP3,WAV,MPEG,DivX,XviD,WMV,JPG. יציאות-TV,AUDIO. זמן סוללה-14 שעות של סאונד ו-4 שעות של וידאו. יחס אות לרעש-Signal-to-Noise Ratio: up to 97dB הוא כולל רדיו טייפ מנהלים אורגנייז,לוח שנה וכו' טעינה דרך שקע חשמל או usb USB 2.0 EQ-8 presets & custom 5 band EQ setting החבילה כוללת:מטען כבל usb 2.0 ,פאוצ',מדריך למשתמש,ונגן. הוא מגיע בחמישה צבעים. וזהו זה מה שבינתיים למדתי עליו.... השאלה היא מתי פלא העולם הזה מגיע לארץ?מישהו יודע? [att…
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ביינתים כרטיס קול מובנה על הלוח אם. AC97 לפי מה שהבנתי, הוא תומך עד 7.1 אבל יש בו רק 3 כניסות/יציאות שאפשר להגדיר מה מטרתה של כל אחת עם התוכנה הרשמית שקיבלתי, מה שאומר שאם אני תופס את כל 3 הכניסות, אין לי מקום למיקרופון כרגע יש לי רמקולים 4.1 שתופסים 2 יציאות, ומיקרופון שתופס כניסה אחת. סה"כ - 3 אם אני יחליט לשים רמקולים שתופסים את כל 3 היציאות אני אצטרך לוותר על המיקרופון ? חוץ מזה, למרות שחיברתי הכל נכון, אני שם לב שאף פעם ארבעת הרמקולים לא עובדים לי בו זמנית, רק ה-2 הקדמיים עובדים 1. מתי 4 הרמקולים אמורים לפעול בו זמנית ? 2. האם יש דרך לסדר את זה ? חוץ מזה, רציתי לשמוע דעה אישית על הכרטיס הזה שביינתים, כנראה לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. עד לפני כמה זמן הובא לתשומת ליבי שקיימת המערכת ATP4 ושאי אפשר כבר להשיג ת 5 אז אני דווקא כן יכול להשיג אותו וב950 שקל אז השאלה שלי היא מה ההבדלים ביין המערכות ? נ.ב בשניהם יש יציאה דיגיטלית נכון ? ועוד משהו קטן לא כל כך קשור שרציתי לדעת מה זה סאב אקטיבי בתודה מראש .
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה 265 התחיל לעשות גלים. ומי שרוצה לנסות, מוזמן. אז, כולם מכירים את Ducks.Take.Off.2160p.QHD.CRF25.x264-CtrlHD הקובץ שוקל 500~ מגה אז, לקחתי את הקובץ המקורי של הברווזים, (5.5GB) והפכתי ל265 והכנסתי לMKV Ducks.Take.Off.2160p.h.265-Zion.mkv עכשיו שוקל רק 80מגה להורדה https://mega.co.nz/#!jcEWmRRC!Hn9qwnVXqn9ApuOhKaX-sUZNS2JvPTBzcRa9LGS33L0 הדרך היחידה שהצלחתי להריץ אותו הייתה להוריד FFMPEG (שרק לפני שבועיים תומך) גירסאת בטא http://ffmpeg.zeranoe.com/builds ולהריץ עם FFPLAY בתוספת מחרוזת ffplay -strict -2 Ducks.Take.Off.2160p.h.265-Zion.mkv לא רץ חלק בכלל (אבל מנגן) זה הכל אם יש למישהו/י דיעה, אשמח לשמוע. ציון
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן שישמש אותי לצפייה בסרטים, שידורי ספורט ולשחק בסוני/ לחבר את המחשב עבור משחקי co-op. כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא 5K. אשמח להמלצות למקרנים שיתאימו לצרכיי. רמקול מובנה זה לא דבר שחשוב לי אבל חיבור hdmi ו pl 3.5 כן. כמו כן אשמח לשמוע מה אתם אומרים על תלת מימד והאם (סליחה על הבורות) כשקונים דיסק blu ray צריך לקנות את הדיסק לפי סוג התלת מימד? למשל: דיסק אקטיבי למשקפיים אקטיביות.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מיקרופון חדש ראיתי את הAT2020 מאוד אהבתי אותו אבל אז ראיתי את הAT2020 USB וההפרש של המחירים שונה מאוד, אבל יש לו רק חיבר USB אז אני לא מבין מה השוני . השמח לדעת אם משהוא יודע מה השוני או אם למשהוא יש את אחד המיקרופונים אז השמח לחוות דעת איך הוא, או אם למישהוא יש המלצה למיקרופון אחר ,והאם שווה להשקיע סכום כזה ,כי ראיתי את ה"כדור שלג" והאיכות שלו לא משהוא והוא עולה בערך 400 שקל. השמח לעזרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ממש עדיף אם אפשר להשיג את האוזניות שבאות עם ה H-10 בנפרד כי התרגלתי אליהן אם לא אני אשמח להמלצות על אוזניות אוזן עד 150 שקל בערך
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש המלצות לאוזניות שמשומשות למחשב (משחקים וסרטים)
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש אוזניות לשימוש במשרד. חשוב שיהיו נוחות לשימוש לאורך זמן, קטנות ככל שניתן (AKG 451 מושלמות בעיני מבחינת גודל למטרה זו), שתהיה כמה שפחות "זליגה" של סאונד. סינון רעשים לא הכרחי. האוזניות יהיו משודכות בעיקר למגבר אוזניות Native Instruments - audio 2 DJ, ולעיתים רחוקות לסלולרי. אין חשיבות למיקרופון או שליטה על הווליום. קראתי הרבה ביקורות תחת הכותרת "best on ear hedphones 2017" וצמצמתי את הרשימה, אך עם זאת אני מוכן לבדוק דגמים נוספים. כרגע על הפרק: Marshall Major II בעלות 232 ש"ח Shure SRH 145 בעלות 205 ש"ח אפשר להציע כמובן אוזניות מאמאזון, רכישה מחו"ל עומדת על הפרק בהחלט. על בסיס יומי משתמש בבי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין רמקולים מארה"ב או קנדה דרך Mustop.co.il ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המחירים במחירון יבוא אישי מתייחסים לרמקול אחד או לזוג אני שואל רק כי המחירים המופיעים במחירון נמוכים בצורה משמעותית (50-70 אחוז) מהמחירים לצרכן.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
רסיבר פיוניר http://fuse.shopy.co.il/products/30756 או קנווד http://fuse.shopy.co.il/products/30789 התקציב שלי מצומצם אז בקשה לא להגיד להוסיף פה כסף ושם כסף התקציב הוא 800 שקל לרסיבר בערך ויש לי כבר רמקולים של storm המוצרים הם יד שניה והם ב 3 חודשי אחריות.. נראה לי שווה ללכת אותם ולשמוע אותם קודם, אבל אני עדיין בספק אם שווה יד שניה. או לקנות רסיבר של jvc ששמעתי שהם לא משהו אבל עדיין, לא שמעתי אותם, לקנות אותם ב 800 שקל rx 5052 או הדגמים מאותה הסידרה ..
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה איזה שהוא מפענח, אבל לא ברור לי למה זה? מישהו יכול להרחיב האם זה קשור לקול או לתמונה? והאם זה דבר הכרחי וחשוב במכשירי DVD? (ד"א מישהו יודע אם יש אותו בDVD המשולב של LG? לא כתוב בחזית ולא בחוברת ) והאם יש אותו ברסיברים של היום?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
על מנת שיתנו את הצליל האיכותי ביותר...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-