עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by erezalon,

עוד חודשיים בערך יש לי יום הולדת ואני מתכנן לקנות LCD לחדר. אני צריך שתמליצו לי על משהו בסביבות ה3000 ש"ח, לא יודע בקשר לגודל, אבל המרחק צפייה הוא כ2.5-3.0מטר. הטלוויזיה תשמש בשביל HD, בשביל שידורי כבלים(HOT)ולחיבור למחשב. לכן חשוב שיהיה לה את החיבורים המתאימים (גם PS3 גם ממיר וגם מחשב). עדיף שהיא תהיה מעוצבת יפה ובצבע שחור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אם התצוגה במסך היא כמו שרואים בסרט (מה שלא נראה לי ;D) אז זה צריך ליהיות מדהים.....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Mentally ill,

צהריים טובים, הכותרת מבהירה את הכל, מסך 26-28 עם חיבור אנלוגי לכבלים. עד 2000 ש'ח . הנטייה הטבעית שלי היא סאמסונג (אני ממש אוהב את מוצרי החברה), מטושיבה אני סולד , ו-LG נראת אופציה נחמדה. יש המלצות? חשוב ! חיבור אנלוגי לכבלים, HDMI DVI VGA ושהטלוויזיה תהייה FullHD. זהו בערך. תודה רבה!

4. Started by Gil28,

גודל 26?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by AdamS,

שלום, אני רוצה לשים בחדר שלי טלוויזיית LCD ואני רוצה לדעת איזה גודל אני אוכל להכניס בערך בתקציב שלי. אני רוצה חברה טובה, אני לא ממש מבין בתחום כמו שאתם רואים, אני לא יודע אם זה בכלל הגיוני לחפש משו עם HD בתקציב הזה שהוא דיי קטן. כרגע יש לי את המסך 2007WFP של DELL ואני מרוצה מאוד... אני צריך משו דיי גדול נוסף לחדר. תגידו לי בבקשה אם התקציב הזה ראילי בכלל או שאני אצטרך להלעות אותו עוד קצת.. אני חושב שאני רוצה גם מתלה עם ציר, אם אפשר כלול בתקציב שנקוב.. הטלוויזיה נמצאת בפינת החדר למעלה. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by OgANDi_BoY,

שלום, אני מעוניין לקנות LCD לחדר הטלווזיה תוצב שמרחק של 3 מטר מהמיטה יש משהו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by Demp,

שלום, אני צריך המלצה לLCD לחדר בשביל חבר. חשוב שתיהיה לטלויזיה כניסת HDMI ושתתמוך ברזולוציה הטבעית שלה אם אני מחבר מחשב אליה, לדוגמא: יש לי בבית שני טלויזיות 37" אחת של LG ואחת של TOSHIBA, כשאני מחבר את הLG אני יכול לכוון לרזולוציה 720P משהו כזה ולראות את כל השולחן עבודה. שאני מנסה אותו דבר עם הטושיבה אני רואה חלק מהמסך ולא את כולו (והטלויזיה כן תומכת ברזולוציה הזאת). צריך משהו לא יותר מדי גדול (קטן מ37") ושתתמוך בHD (כמה שיותר גדול) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by zombie,

אני מחפש LCD קטן-בינוני לחדר קטן..מסך בסדר גודל של 26-28-32 איצ' תקציב מקסימלי 2k רצוי כמה שיותר זול לא צריך HD וכאלה..הטלויזיה תיהיה מחוברת לממיר טלויזיה רגיל וזהו.. בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by ציפורים בניוטרל,

אני לא מבין בטלוויזיות לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה :] הבנתי בתקציב הזה אפשר להביא משהו טוב.. רצוי 42 אינץ' ( אם אפשר יותר אז יותר טוב אבל לא נראה לי חח ) תודה רבה

10. Started by Bose,

צהריים טובים. בתור לקוח של HOT התעניינתי על ה-LCD שבמבצע שלהם והתקשרתי למוקד שירות שלהם, כל מה שהצלחתי להוציא מהם שזה LCD 20 של LENCO, המוקדנית לא ידעה את הזמן תגובה של הטלוויזיה או את הדגם אז אחרי חיפוש קל בגוגל מצאתי את הטלויזיה שהם מדברים עליה והנה היא http://www.isfar.co.il/lenco/product.asp?family_id=93&catalog_id=175&id=789 רוצים עליה 80 שח בחודש ב-36 תשלומים שזה יוצא 2880 שח. רציתי לשמוע את דעתכם אם הדיל הזה שווה משהו כי כרגע אח שלי נמצא עם טלוויזיה רקובה שאני לא מאחל אותה לאויבים הכי גרועים שלי.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה 42" כרגע יש לי 37" של פיליפס 5603D ואני ממש מרוצה ממנה ולכן שניים מתוך 3 ההתלבטויות שלי הם פיליפס אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Philips 42PFL8404H - קישור - http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=1099 או Philips 42PES0001 - קישור - http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=1066 או Sony KDL40W5500 - קישור- http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=984 אלו ההתלבטויות שלי נכון להיום. אשמח לשמוע על הדגמים הספיצים האלו מה יותר כדאי. ועל עוד דגמים טובים של טלוויזיות ליעודים שלי ובסכום. יש לקחת בחשבון שהסוני היא 40" לעומת הפיליפס 42" (אני לא יודע עד כמה זה מורגש אבל אותו הדבר אני יכול להגיד בין ה-37" שיש לי ל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by homart,

יותר נכון לינק..... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=UZLLCD2607HD_TUKIA

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  13. אני כבר זמן מה משתמש בחיבור ה- HDMI לטובת חיבור המחשב והממיר הדיגיטלי של הוט . היום קניתי מפצל HDMI כדי שאוכל לחבר את 2 המכשירים הנ"ל לטלוויזיה. לאחר שהכל עבד תקין החלטתי לבדוק אם המפצל הזה של י- HDMI עובד ולפתע המחשב לא זוהה (תמונה שחורה ) כאשר הטלויזיה עבדה כמו שצריך כשהייתה מחוברת לממיר של הוט . המצב כרגע הוא שכלום לא עובד דרך החיבור HDMI ( גם כשאני מחבר את הטלוויזיה ישירות למכשירים ) החיבור PC ו- RCA וכל שאר החיבורים עובדים כהלכה . נכון לעכשיו אני לא מצליח לקבל תמונה דרך הממיר של הוט ולא דרך המחשב . כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב דרך HDMI המחשב קורא את הטלוויזיה ומזהה אותה כ-פנסוניק אך לא מוצגת תמונה כלל ומדי פעם יש הודעה של (HDMI NO AUDIO ) איך פותרים את הבעיה ??…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shukiller,

היי, קניתי LCD 40 אינצ' של סמסונג מיבוא מקביל. דגם - le40c530f1w הבעיה - הדגם הזה לא מופיע כלל באתר של סמסונג... זה אומר שלא אוכל להוריד עדכוני גירסה? איך זה יכול להיות??? סמסונג מתעלמת מדגמים שהיא יצרה ולא משווקים ע"י משווקים מורשים? אז איך בכל זאת זה משווק?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  15. Started by yariv1234,

היי אני מתכוון לשפץ את הסלון ולהביא מערכת קולנוע ביתית. התכנון הוא שכל העסק יהיה שקוע בתוך הקיר (גם הטלויזיה וגם הרמקולים) רכשתי טלויזיה "42 של טושיבה ואני לא בטוח שכדאי לתלות את הטלויזיה על הקיר ולצפות אותה בקיר גבס כי אמרו לי שזה יחנוק אותה. מחכה לתגובות .. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kolokito,

יש כאן מישהו שהצליח לשלוח לטלוויזית LCD רזולוציה רחבה (1360X768)?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  17. Started by zeez100,

צריך עזרה איזה טלויזיה לקנות ב42 lcd או פלזמה ועל איזה חברה אתם ממליצים ודגם תודה זאבי

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by dror_gh,

שלום. אני חושב אולי לקנות מסך LCD 42 ב9000 ש"ח. השאלה אם במחיר הזה יש משהו טוב מספיק או שעדיף 37 מעולה? השימוש שלי ב LCD זה DVD טלוייזיה ומחשב. כמובן שאני מצפה מהטלוויזיה להריץ תכני HD יש משהו טוב מספיק ב9000 ש"ח ? תודה רבה ואם לא - כמה עולה 42 טובה שכן תעמוד בדרישות האלו ? המליצו לי על LG 42LB9 ועל Toshiba C3000 מה אתם אומרים ? שווה לרכוש את אחת מהם או שיש טלוויזיה טובה יותר? תודה רבה נ.ב (כמובן שזה לא חייב להיות FULL HD)

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  19. http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080909151207_Leadtek_Readies_Image_and_Video_Processing_Card_Based_on_Toshiba_s_SpursEngine.html

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by kreeki,

יש מצב שיש לי קצת אי דיוק בשם של הכרטיס בכל מקרה, זה כרטיס שאין לו כניסת סאונד, צריך לחבר את הסאונד מהממיר לכניסת מיקרופון של המחשב וצריך להעביר איזשהו כבל מהלוח אם (CD_IN) לכרטיס טלויזיה וככה אמורים לשמוע סאונד מהטלויזיה. מתי שאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס (Winfast PVR2) אין שום סאונד, ניסית גם להפעיל במצב תאימות לXP ואין כלום (אני עכשיו בווינדוס 7) יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? הבעיה היא כנראה לא בעיית חומרה, בעבר הוא עבד כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Marianim,

מה בסך הכל בקשתי ? להליף את הטלויזיה בסלון שהלכה לעולמה ! נכנסתי לאינטרנט וחיפשתי טלויזיית לד 46 אינץ ומאז החיים שלי לא אותו דבר .. ים של דגמים וחברות ללא ספר הלכתי לאיבוד. ואז אישתי ( כל הרעיונות הטובים באים ממנה ) הציעה להתייעץ בפורום. חברים, אנחנו מחפשים טלויזיה איכותית בגודל 46 אינץ ( גמיש ), השימוש העיקרי שלה יהיה צפיה בסרטים באיכות HD. היא מחוברת למחשב כך שכל העניין של טלויזיה חכמה לא נחוץ. התקציב שלנו עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by דני זוקו,

מה יותר משתלם לקנות? יש טעם לקנות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721237 , במקום LCD fullHD (בערך באותו הגודל) ? (יש תקציב).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by דני זוקו,

מה יותר משתלם לקנות? יש טעם לקנות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721237 , במקום LCD fullHD (בערך באותו הגודל) ? (יש תקציב).

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by bar72,

קצת מבולבל... ראיתי שזה עולה מידי פעם פה בפורום ואשמח להבהרה: למטרת מצגות במשרד (יש קירות מסך בחדר הישיבות, כלומר חלונות גדולים, אך לכיוון צפון) 42" - מה עדיף? למטרת צפיה בטלוויזיה דרך YES/כבלים, ומעט פלייסטיישן - 32" בסלון, מה עדיף? ואם יש לכם המלצות ספציפיות, אשמח לשמוע. למשל, במשרד ה- LG 32" הנוכחי שלנו מסתנכרן ומציג את כל המחשבים מעולה (וגם את האטארי 2600 ), לכן אני חושב לדבוק ב- LG, אם כי נראה לי ש- HD READY 42" LCD, יספיק. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. בקיצור, אני צריך LED ב8000 שח, אפשרות חריגה של 500 רק אם שווה את זה, ללא SMART או תלת-מימד, ויכולת קריאת MKV מהארדיסק. בעיקר לצפייה בסרטי FULL HD. חדשות וכו' זה זניח. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4839%2c4840&db4091=1403303&db750770=750772&db1418467=1418471%2c1418470&db4140=170330&pageinfo=2 יש פה בערך 20 דגמים עד 8500. איזה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.