אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו מכיר את הערכות האלה שמעבירות תמונה וקול ממחשב לטלויזיה כמו ICTV וכאלה.. יש לי כמה שאלות בקשר לזה: *מערכות כאלה אמינות? *הם פוגעות באיכות התמונה או הקול? *איפה אפשר להשיג מערכת כזו במחיר נורמלי לא כמו באתרים הנ"ל.? אשמח לשמוע ממישהו שרכש מוצר דומה לזה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הבנתי שיש היום פלאפונים עם כרטיס קול באיכות POLY 64, וזה כבר מספיק כדי לשמוע MP3 השאלה אם יש פלאפונים עם זיכרון בגודל סביר - 256 או 512 מגה?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול שאלה פשוטה: אם ברצוני לצרוב סרט שקיים לי על המחשב בכדי שאוכל לראות אותו ב DVD, מה עדיף לעשות, לקנות DVD קורא DVIX ולצרוב רגיל על דיסקים רגילים ולראות, או לקנות צורב DVD ולצרוב את הסרט בפורמט DVD-R (אם אני מבין נכון) ולראות ב DVD שלא קורא DVIX (שברשותי)? ברצוני לדעת מהם החסרונות והיתרונות של כל דרך כי ממה שראיתי לקנות DVD קורא DVIX ולקנות צורב DVD זה בערך אותו מחיר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול התחדשתי ב טלויזיה 37 חדשה של סמסונג מדגם la37b530..... אחת המטרות של הטלויזיה היא שימוש כמסך מחשב בנוסף לעוד מסך מחשב lcd 22 עכשיו שמעתי שיש את הקטע של צריבת תמונה על המסך... עכשיו רציתי לדעת אם אני משאיר את הטלויזיה דולקת למשך זמן רב יחסית על השולחן עבודה עם רקעים משתנים כול 5 דקות האם זה יכול למנוע את הבעיה של צריבת תמונה.....אני יודע שפעם הייתה בעיה עם צריבה של לוגיים של ערוצים אז רציתי לדעת אם התמונה של השולחן עבודה מתחלפת עדיין יש סיכוי שיצרבו דברים כמו אייקונים או הסרגל כלים של ה windows..... ואם יש דרך לפתור את הבעיה אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר בבית של קלטות וידאו שצורב לDVD באותו מכשיר בקיצור העברתי מוידאו לדיסק דיוידי ועכשיו אני רוצה לערוך את הדיוידי ז"א לקצר מימנו חלק מסויים. האם יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איזו תוכה? תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי מחשב ליד הטלוויזה ולא רואים כל כך טוב איך אני יכול שפר את המצב?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מסך אסוס PW201 שתומך גם בקומפוננט וגם בקומפוזיט ב2008 אני מתכנן לקנות WII ואני רוצה לקנות לו כבל קומפוננט השאלה היא לקומפוננט יש 5 חיבורים ואני רוצה תאודיו לחבר למערכת סטריאו סטנדרטית זה אפשרי או שצריך מתאמים? 3 זה לווידיאו ו2 זה לאודיו? דרך אגב זה המוצר שאני רוצה לקנות - http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=969
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אם נאי קונה רמקולים, למשל כאלה:http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sales אני צריך בשבילם מגבר או שאפשר לשלוט על העוצמה דרך הסאב. כי אני לא ממש מבין מה זה סאב אקטיבי או שאני יכול לקנות דיוידי ודרכו להגביר????? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי בו את הדרייברים הישנים שהיו לי במחשב הקודם, שם לא היו לי בעיות עם השמע ועכשיו כשאני שומע משהו בAC3 הכל תקין ושומעים טוב ויפה, אבל כשאני שם משהו בDTS משום מה אני לא שומע כלום, איזו אופציה יכולה להיות במקודד שתסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע וקיצר שמעתי סרט די וי די אורגינל ושמעו מגניב יענו סראונד אפקטים והכל עכשיו שמעתי שגם אפשר במחשב לקודד סרטים לVCD שיתמכו ב5 ערוצים בסראונד זה נכון ואפשרי?(כי יש לי גם סרט VCD רגיל ולא שומעים סראונד שומעים רגיל)
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 gmini 400 והורדתי את התוכנה PocketDivXEncoder כדי לקודד סרטים לנגן. יש לי סרט ותרגום בעברית עם אותו השם. הוא שואל אותי אם אני רוצה להוסיף את התרגום והסכמתי. אחרי הקידוד אני רואה שהכתוביות בעברית יצאו בג'יבריש, כלומר לא עובדות. נסיתי לשנות גופן בתוכנת לעריכת כתוביות, אפילו לשנות לפורמט אחר ושום דבר אחר לא עזר. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם צריך לשנות משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של קידוד ע"י הgame theater xp? כי כשניסיתי לעשות RIP מדיסק לAAC בWINAMP זה כן השתמש במעבד
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות Ipod בארץ, ומצאתי מקומות לקניית ipod רק באינטרנט. איני רוצה לקנות דרך האינטרנט אז .... האם יש חנויות מחשבים/מוזיקה/אלקטרוניקה שמוכרות ipod ? ואם כן אז היכן (באיזור המרכז עדיף).
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת היכן אני יכול למצוא Cases מתאימים לאייפוד פוטו 40 ג'יגה בארץ ? וגם על איזה מקום טוב אתם יכולים להמליץ שאפשר לקנות בו אביזרים נילווים לאייפוד פוטו.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אוזניות, אוזן מלאה, אתה יודעים, מאלו שפאדיחות להסתובב איתן ברחוב, עד ארבע מאות שקלים, איזה דגם אתה ממליצים? ההזנה תיעשה מחו"ל, ככה שהמחירים של חו"ל. כמובן שהן לא חייבות להיות ענקיות בפרנציפט, אני פשוט מתכוון מאלו שבן אדם משתמש ליד המחשב, שנותנות איכות טובה, ונוחות מקסימלית. מה חשוב לי? צליל נקי!!! אין לי מושג על טרבל (ספרו לי אתם). באס טוב, לא קריטי. שלא ישמעו בהם נמוך, כי יש לי מקורות שמע שבמקור מאוד נמוכים, אז זה יהיה קשה נמוך על נמוך. עקרונית, המליצו לי, ואני אראה. מממש ממש ממש תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על הנגן באתר והחלטתי ללכת לכיוון של לקנות אותו בביקורת כתוב שהיבואן בארץ החליט למכור אותו עם תוספת אוזניות של סנהיזר בנתיים דרך אתר ההשוואות זאפ יש 2 חנויות שמוכרות את הנגן השאלה שלי אם בטוח דרכן גם הנגן מגיע עם האוזניות או לא.. (אל תגידו לי על לחפש בפורומים כי לא מצאתי שאלה על משהו ספציפי כזה..) הנה הלינקים לחנויות: http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?ref=1&Pid=294&Item_Id=19060 http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=iAUDIO-M3L-20G&Cat2Cat1ID=95&Cat2ID=328&aff=Zap
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה בקשר לקניית כרטיס טלוויזיה חדש: מה עדיף לקנות, כרטיס טלוויזיה חיצוני או פנימי? מבחינת איכות ודברים כאלה... לא מביחנות של נוחות. ואם אפשר לקבל המלצה על דגם. חשוב מאוד שיהיה מתאים לVISTA! תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הייתי אמור לקבל את זן touch לפני שבוע שבועיים אבל אני יקבל אותו רק בפסח עוד שבוע מארצות הברית עכשיו רציתי לדעת האם עדיין הוא הנגן שהכי שווה קנייה ב220 דולר טופ ,האם יצא משהו חדש שעדיף לקנות או שיש נגן שהוא פשוט יותר טוב? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אני מתלבט לגבי משהו אני יושב עכשיו על כרטיס קול של הרקולס 7.1 פורטיסימו קיצר אני רוצה לדעת מה יותר טוב זה Logitech Z-640 50W 5.1 Speakers http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm או זה Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers http://www.pch.co.il/docs/pd-698389610.htm המחיר כפי שאתם רואים הוא כמעט אותו מחיר אז דעות הצעות בבקשה כי אני על סף קנייה ממה שהבנתי למשחקים ולסרטים הLogitech לוקח אבל במוזיקה ה Altec לוקח ואני משתמש בשלושת הדברים באותה תדירות מה עלי לעשות? תודה על העזרה
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי חשבתי בכיוון של ה 5.1 וה Z640 עכשיו במידה ואני אקנה את זה רציתי לדעת האם בכלל המחשב שלי יוכל לנצל את המערכת הזו? כאילו האם הכרטיס קול שלי תומך ב 5.1 ???? או שאני אצטרך גם לקנות כרטיס 5.1 LIVE! ב איזה 200 שקל??? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים מה אתם אומרים על אלה ? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716817 תגידו אני יכול חבר אותם גם למחשב וגם לטלויזיה ? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הייתי בחנות אחת, וקיבלתי שמה את הצעת המחיר הבאה מקרן פוג'יטסו LPF-B601 7500 שקל רסיבר של ימאהה RXV550 2400 שקל רמרולים של ADVET+ סאב 10' של וורפול 2550 שקל איך המערכת, גם מבחינת ומחיר, וגם מבחינת ביצועים(כשהשימוש העיקרי של מערכת הסאונד הוא הקרנת סרטים, ולא לשמיעת מוזיקה)
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. יס וחברות הכבלים מספקות שידור של 50 הרץ אז טלויזיה 100 לא נותת כלום (חוץ מדיווידי) 2. טלויזיה 50 הרץ מעדכנת את התמונה 25 פעם בשניה ויש 25 תמונות בשניה יש קשר בין הדברים או שזה סתם במקרה?
-
- 14 תגובות
- 877 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי בין טלוויזיה עם קצב רענון של 400Hz לבין טלוויזיה עם קצב רענון של 100Hz? (ב-PS3 למשל)
-
- 5 תגובות
- 6.5k צפיות
-