עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני מחפש אוזניות למשחקים בלבד בתקציב של משהוא בסביבות 500 שקל (כמו בכותרת אפשר חריגות) שמעתי ש הHD555 טובות למטרה שלי כדאי? וכל העניין דחוף אז בבקשה תגובות! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. מצאתי את המסך הזה בתוכנה של קריאטיב. הבנתי שצריך לכוון את הרמקולים אם ברצוני להוציא את המיטב מהכרטיס. אבל איך עושים את זה? מה עושה כל כך אפשרות? במדריך של קריאטיב אין מילה על זה. אתם יכולים להסביר לי מה צריך לעשות או לפחות יכולים לספק קישור למדריך טוב?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  3. שלום. אני רוצה לקנות רמקולים רצפתיים+מגבר סטריאו(אפשר גם מגבר משומש, אני רק צריך המלצות על דגמים). אני שומע רוק,רוק כבד, מטאל,הרדקור-מטאלקור,פאנק ואימו,פרוגרסיב, גוטית. יש לי תקציב של 4,000 ש"ח לרמקולים רצפתיים ולמגבר סטריאו עד אלף ש"ח(בישביל אחד יד שניה). כרטיס קול כבר יש. יש כמה רמקולים רצפתיים מומלצים, אבל יש יותר מידיי כאלה לכן אני צריך כיוון פחות או יותר לדגמים של רמקולים שמתאימים לסגנון המוזיקה שאני שומע, ככה שאני אלך לשמוע אני לא אשמע יותר מידיי רמקולים שזה כבר יכול לבלבל. הגודל של החדר הוא 5.60 על 2.80, ואני לא כ"כ רוצה מדפיים, שמעתי מדפיים וחסר להם בס אז אני מעדיף רצפתיים, תודה מראש על העזרה.

4. Started by LIDOR_13,

בסגנון של jaybird bluebuds x (אבל יותר זולות-שלא יעברו את ה75$ בגלל המע"מ...) חשבתי על backbeat go 2 אבל אני מצליח להשיג ב 75$ רק 80+ בנוסף לשאלה; איזו חנות זולה יש לאוזניות באינטרנט?(שאני אוכל להשיג את הbackbeat בזול אולי?) תודה,לידור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ydyehuda,

שלום לכולם הלך לי הכרטיס ON BOARD שלי ולכן אני זקוק לכרטיס קול. מה לקנות במחיר סביר? לא רואה סרטים או משחקים מתוחכמים על המחשב בתודה, יהודה

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by malren,

אהלן השבוע קיבלתי את הטלוויזיה 42LE4500 ואני רוצה לבחבר לו את הרמקולים שלי הZ5500 של לוגיטק.. עכשיו שאני שואל בחנות באג הם בכלל אומרים לי שהרמקולים האלה לא נועדו לחיבור לטלוויזיה אבל אני מצאתי המון נושאים בפורמים שונים לגבי העניין הזה של חיבורם לטלויזיה רק שלא הבנתי מאף אחד מהם מה הדרך הכי טובה ומומלצת.. עזרה בבקשה.. הבנתיי גם שלא בכל האופציות נית לשמוע 5.1..אז אשמח לשמוע איזה אופציות יש לי ובאיזה מהם אני יהנה מ5.1 תטה רבה רבה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by idani1983,

אני נמצא בארה"ב ומלפש נגן MP3 שמנגן גם גם וידאו בנפח של 20-30 GB עד מחיר של 300$ תודה רבה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by nevodavid,

איזה אוזניות הכי הייתם ממליצים למשחק במחיר כזה?(למשחקים כמו CS 1.6).... חשבתי על Razer Piranha אבל מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by EITAN4,

איזה כרטיס הכי פשוט ויעיל יעשה את העבודה והאם אפשר לחברו לממיר של YES או HOT ו........כמה עולה כזה כרטיס (בהתאם ללוח שיש לי במפרט ) ת ו ד ה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by i.k,

מה הרמקולים 2.1 הכי מומלצים בסכום הזה שיכולים לספק באס בתדר נמוך ואם עומק צליל? הכי שווים ביחס למחיר מול תועלת.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by J S Bach,

היי, לאחר ניסיון של כמה הקלטות בינאריות [הקלטות שנעשו במיוחד לאוזניות ע"י שימוש בdummy head] שמתי לב שהן מדמות תלת מימד/סראונד בצורה הכי טובה שאי פעם שמעתי, אז למה לא משתמשים בזה כמעט? למה זה לא פופולרי? הרי הרבה מאוד אנשים מקשיבים למוסיקה באוזניות... עוד מידע: http://en.wikipedia.org/wiki/Binaural_recording לינקים להורדת דוגמאות: http://rapidshare.com/files/16658019/Binaural_Demo.aif http://rapidshare.com/files/16779476/Kunstkopfumgang_im_IRT.aif http://rapidshare.com/files/16782832/Railway_Station.aif http://rapidshare.com/files/16784928/Intro_Deel_2_Last_Tour.aif http://rapidshare.com/files/16794107/Over_the_Rainbow.aif בעמוד הזה תוכלו למצוא עוד המון דוגמאות [באמצע העמ…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. יש למישהו מושג למה ב- Sennheiser CX300 האורך של החוטים שונה? תודה..

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. Started by ron11,

יש לי אוזניות Sennheiser HD595 השימוש שלי הוא בעיקר משחקים כבדים וסרטים בפורמט BluRay 1080p וקצת מוזיקה כרגע משתמש בכרטיס קול מובנה על הלוח אם תקציב 1100 ש"ח תודה לעוזרים !! יש מצב לתשובות ???

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by ag43,

שאלתי את השאלה הזו בגאדגטים ושלחו אותי לכאן: אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  16. מחפש רמקולים לטלוויזיה למטרה עיקרית סרטים מדי פעם אולי גם למשחקים (מעדיף זוג רמקולים עם סאב עקב בעיות מיקום) בהתקציב של כ 400-600 ש"ח ,בכלל אפשר להביא רמקולים איכותיים (יחסית כמובן) שיפיקו חוויות סאונד טובה+ בצלילים הנמוכים,בינונים ובגבוהים? יש חיה כזאת? חבר המליץ לי על Altec 4621 ,אך אני בספק לגבי האיכות שלהם.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. יש לי לוח של אסוס P5LD2 וכל אתר שאני נכנס אליו ויש בו צליל לא חשוב מאיזה סוג,שיר סרט או סתם צליל לא מושמע, ניסיתי כל דריבר אפשרי,שיחזרתי ברירות מחדל של הדפדפן,בדקתי בהגדרות הקול של הכרטיס,ולא מצאתי כלום,אשמח מאוד לעזרה או רעיונות מה עוד אפשר לעשות או לבדוק.תודה רבה. זה הכרטיס קול שיש לי כרגע- http://rotter.name/User_files/nor/459fe7816107e7e3.jpg תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by artyom,

http://www.techtop.co.il/protech/index.php?action=showitem&item_id=51 (חדש) תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by Axel Foley,

האם קיים מפצל אופטי המאפשר חיבור שני מכשירים (די.וי.די וממיר דיגטלי) לחיבור אופטי של מערכת קולנוע ביתית? ואם נתקלתם בדבר כזה אשמח לקבל לינק. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. שלום אני מחפש אוזניות לאייפוד עד 250 שקלים, ישמשו למוזיקה ממגוון סגנונות, העיקריים זה מטאל ואלקטרוני. כרגע אני לא מקובע על עיצוב האוזניות, חשוב לי שיהיו איכותיות כמה שהתקציב מאפשר(זה בהכרח אומר ש-IE פסול ? או לאו דווקא ? סתם מעניין אותי לדעת אם הדעה הזאת נכונה) אם זה קשת עדיף שיהיו מתקפלות כמו ה-PX100, אבל שוב אם יש משהו איכותי יותר משמעותית שהוא פחות קומפקטי תציעו דגם מפה ודגם מפה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  21. כמו בכותרת,תקציב עד 80$...תודה מראש ^^

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by omer1789,

שלום! יש לי שירים שנמצאים על הItunes ושאני מנסה להעביר אותם לiriver הם לא עוברים לי. שירים אחרים שהם לא בItunes עוברים בלי בעיה... *השירים שב Itunes לא מצליחים לפעול דרך המדיה פלייר, וגם כשהם בתיקיית מוזיקה הקובץ ניראה כקובץ iTunes ולא כקובץ כמו כל שאר השירים שכן עוברים לIriver. מקווה שהסברתי את הבעיה שלי בצורה טובה. אשמח לעזרה! תודה!

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  23. Started by J0n1,

אני מחפש סט רמקולים סראונד לסרטים בעיקר. אבל אני רוצה שלא יהיה יקר ויסתדר עם כרטיס קול רגיל (בלי כל מיני חיבורים מיוחדים, רק PL ואופטי) אה ושיהיה שלט, זה חשוב (לא אלחוטי, כמו של הInspire) יש המלצות? מציאות? מאיזה סכום זה מתחיל? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לשמיעת מוזיקה (כל מיני) והרצאות מיוטיוב. חשוב: שיהיו נוחות באוזן ולא יציקו אחרי זמן ממושך, שיהיו אטומות כלפי חוץ, שלא כל העולם ישמע מה אני שומע. עדיף שיהיה מגבר על החוט למקרה של סרטוני יוטיוב עם הקלטה חלשה במיוחד. תקציב: עד 250 מKSP בלבד. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בכבל אופטי אבל המרחק הוא 3 מטר לפחות, האם איכות הסאונד תרד משמעותי בשימוש בכבל ארוך? מה ניתן להרוויח מה-PureVideo על כרטיס מסדרה 6? האם יש שיפור משמעותי בוידאו? יש דרכים לשפר את התצוגה של הוידאו? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.