עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה, יש לי כבר שלוש שנים YES בבית ולא ממש שמתי לב לזה עד עכשיו. כאשר אני מנתק בבית את אחד הממירים מהחשמל , כל הממירים בבית מתנתקים (כלומר אי אפשר לראות ערוצים.) האם ככה זה צריך להיות? כדאי להתקשר שיבואו לתקן ? תודה.

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by lamer4ever,

שלום לחברי הפורום הנכבדים, שאלה לי אליכם: יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה שאין לי קשר עין איתה . איך אני יכול בדרך כלשהי לנגן על הטלוויזיה סרטים דרך המחשב ולהמשיך להתעסק בעניינים אחרים במחשב? חיפשתי קצת בפורום ומצאתי שאפשר "להאריך" את המסך ושהטלוויזיה תהיה המשך של הדסקטופ אבל הפתרון הזה לא תופס פה בגלל שאין לי קשר עין עם הטלוויזיה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by KoDkOd,

האם הרמקולים האחורים אמורים להיות בעצומה פחות חזקה מאשר הקדמיים ? :

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בזמן האחרון התחלתי להתעניין במערכות קולנוע ורמקולים , ופחות או יותר אני מתמצא בעניין (עד כמה שאפשר בחודשיים) אבל יש נושא שממש בלבל אותי , כול הקטע של הוואט , למה צריך וואט , ומה יותר טוב יותר וואט או פחות וואט לכול רמקול ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. Started by tastasalg,

יש לי את המערכת PIONEER HTZ 170 עכשיו היא מחוברת לטלויזיה שאני שם על מצב LINE אני שומע רק מהבאס ומשתי הרמקולים הקדמיים(יש לי 5 רמקולים ובאס) עכשין אפשר לעשות משהו כדי שישמע בכולם ? כשאני מחבר למחשב זה גם רק מהרמקולים הקדמיים ומהבאס אפשר אולי לשנות את זה במחשב עם כרטיס קול ?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  6. Started by adirnasri,

העם המערכת הזאת טובה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 ועם לא תתנו לי רמקולים 5.1 עד 380 , 400 גג תודה מראש אדיר

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  7. אהלן חבר'ה השלט בקרה שאליו מחובר הסאבוופר (ואליו מחוברים הרמקולים) נפל יותר מדי פעמים על הרצפה ועכשיו הוא בקושי עובד - המגעים נדפקו. רמקול שמאל לא עבד לי ולאחרונה גיליתי שזה בגלל החיבור בGAME THEATER XP. :\ אז חיברתי את המערכת סטריאו MHCC70 לחיבור אוזניות. השאלה שלי אם אפשר לחבר את הרמקולים של LOGITECH למערכת או שאפשר לזרוק אותם והאם אפשר לתקן את הRACK של הכרטיס קול וכמה זה יעלה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by VL,

דוד שלי אמר לי שאם יש לי מערכת שמחזיקה עד נגיד 300 וואט ואני שם רמקולים שהעוצמה שלהם ביחד זה 600 וואט , המערכת תשמיע לי מכל הרמקולים בעוצמה של 300 וואט? או שהיא תשמיע מכל אחד 300 וואט?

9. יש כאלה מערכות למכוניות? איזה רדיו דיסק עם כניסת AUX??? אני רוצה לקנות מערכת לאוטו שאפשר יהיה לחבר אליה את האיפוד, (אם אני אמצע כזה יש כבר תיכנונים לבנות מעמד, כמו של פלאפונים, יהיה קטלני)

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by piro,

ברוב הת'רדים שפתחו כאן על מערכות סטריאו הוזכרו מערכות יד שניה ש"אפשר למצוא אם מחפשים" במחירים טובים. אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי, למוזיקה בלבד, וחשבתי להתחיל ביד שניה מכיוון שהתקציב שלי לא גדול במיוחד. (כרגע אין לי ממש "תקציב", במובן של כסף ביד, אבל נחצה את הגשר כשנגיע אליו). בכל אופן, השאלה שלי היא איפה מחפשים יד שניה? אני מתאר לעצמי שאין שוק לדברים האלה, אז יש איזשהו פורום או קהילה לזה? אני אשמח להפניות מכל הסוגים,. אני מחפש רמקולים ורסיבר או רמקולים ואמפליפייר (ופרי - אמפליפייר) תודה piro

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  11. הזמנתי אותה כבר ויש לי שאלה.. יש לי כרטיס קול Realtek High Definition Audio שאם אני לא טועה תומך ב7 ערוצים.. (מובנה) עכשיו השאלה שלי האם אני יכול להפוך את X530 למערכת סראונד? הכוונה היא שנגיד כשאני רואה סרט.. ומישהו הולך בצד ימין, אז אני אשמע רק את הרמקולים הימניים.. בקיצור, זה אפשרי ?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by Spaik,

היום המחשב שלי מחובר לרסיבר שתומך ב 4 ערוצים: 2 קדמיים ו 2 אחוריים בלי סאב ובלי סנטר. הרמקולים מחוברים לרסיבר, והרסיבר למחשב. יש לי כמה שאלות 1. במצב שאני היום: אני שומע בצליל הקיפי? כי אני לא שומע בכלל ברמקולים האחוריים, כמעט לחלוטין, הם מאוד מאוד שקטים ואני לא שומע אותם בכלל שאני משחק במחשב או שומע מוזיקה. למה זה ככה? 2. אם אני רוצה לשמוע סאונד של4.1 אם אני יקנה עוד 2 רמקולים וסאב ואני יחבר אותם ישירות לכרטיס קול (בחיבור של הרמקולים האחוריים). זה אפשרי? הסאב יעבוד כמו שצריך? והאחוריים יעבדו טוב? 3.איך אני עושה שבמצב הנוכחי שלי אני ישמע בכל 4 הרמקולים כלומר סאונד הקיפי שאני ישמע את הרמקולים האחוריים טוב? (אם אפשר לעשות את זה) תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by DrMiX,

האם יצא כבר כבר firmware למערכת שלי.... LG CX245

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  14. Started by Check_Point,

נניח ואני מחבר את המפענח ddts1000 של קריטייו, לרמקולים megaworks 550 : האם אופצית ההגברה שיש למפענח היא בעצם "הארכה" למגבר של הרמקולים, או שגם למפענח וגם לרמקולים יש הגברה ? האם אפשר לחבר את הרמקולים והמפענח לדיוידי , כיצד? תודה

15. שלום, יש לי טלוויזיה עם כניסה אחת של HDMI, עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בשביל שאוכל לראות כמו שצריך על מסך גדול. הבעיה היא כזאת, יש חיבור אחת והאם קיים מפצל HDMI? ראיתי מספר מפצלים בeBay אבל אני לא יודע אם הם פועלים הפוך ממה שאני רוצה. יש מפצלים שמחברים למכשיר שמוציא וידיאו ל2 מסכים, מה שאני מעוניין זה כמובן הפוך - חיבור 2 מכשירים שמוציאים וידיאו לטלוויזיה אחת. בטלוויזיה הישנה (שלא היה לי HD) הממיר היה מחובר בS-VIDEO לטלוויזיה והמחשב היה מחובר עם DVI. עכשיו בטלוויזיה החדשה יש לי רק חיבור HDMI אחד ואני מעוניין להשתמש בו בממיר (אהמ*מודניאל*אהמ) אלא אם כן יש לכם שיטות אחרות שאני יוכל להשתמש בהם, יש לי אפשרות להזמין דברים דרך EBAY... רק שלא יגיע לעשרות דולרים.. …

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. שלום. רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות מפצל אודיו שיפצל את התקע אודיו ל2 ולחבר באחד מהם אוזניות ובשני רמקולים של מערכת? ואם כן, האם זה יפגם באיכות \ ווליום. תודה =)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של קריאיטיב אינספר 2500 ורמקולים של לוגיטק x-220 ואני לא משתמש בלוגיטק אז שמתי מפצל אוזיות בכרטיס קול במחשב וחיברתי את שתי הרמקולים וזה נשמע סבבה השאלה שלי אם זה יכול להורוס את הרמקולים אם אם היו אצלי ככה חודש אד שלא יהיה לי עוד מחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום אני רוצה לקנות נגן אמפי עד 350 שקל וראיתי את הנגן הזה http://www.mp3-4.co.il/Product.asp?Pid=5002&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap האם הנגן הזה שווה וכדי לקנות אותו אם לא איזה נגן כדי לקנות יותר רצוי שיהיה 512 מגה אני יודע שאין משהו איכותי אבל אני רותה משהו נורמלי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by tal_levi1000,

השאלה שלי היא האם נגן DVD שקורא גם פורמט DIVX יודע גם לקרוא כתוביות? אם כן אז איך זה עובד? צריך שהסרט וקובץ של הכתובית יהיו בעלי שם זהה לחלוטין?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by manorking,

ה IPOD נטען דרך המחשב כלומר דרך החיבור USB שלו למחשב? או שהוא נטען דרך ספק?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  21. יש איזו דרך להפוך אותו ל "דיסק און קי"? אני מתכוון לעשות לו משהוא שיהיה קבוע ולא כול הזמן תתריק הזה של "לחיצה על הכפתור ואז ניתוק וחיבור מהיר של ה USB.", אלא משהוא כמו התקנת תוספת.... ואם לא, אז יש איזו אפשרות בעזרת תוכנה מיוחדת להעביר למכשיר ל- Browse פשוט סתם קבצים כמו RAR\JPG וכו'...?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by heya6,

שלום לכולם!! ======== קניתי נגן IRIVER IFP-795 ושמתי לב שהעברית שם הפוכה... 1) רציתי לשאול אם אפשר לסדר את זה איכשהו שהעברית לא תהיה הפוכה. 2) רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן אותו (כרגע הגירסה היא 1.65)... ו.. אם אני מעדכן אותו בכל דרך שהיא רציתי לדעת אם זה יכול להרוס אותו.. תודה רבה לעוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  23. הקיצר יש לי כזה נגן 256מגה אחלה דבר האמת בשביל 200שקל הקיצר מישהו יודע איך מסדרים את הרשימה של השירים.... אני רוצה לשנות להם את הסדר לפי השם של הקובץ או משהו כי זה בא ראנדומאלי (מבולגן) ואין לי כח לעשות תיקיות...

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by tsah1982,

אני מחפש נגן mp3 טוב להקלטת הרצאות. האם יש הבדל בין הנגנים השונים או שאופציית הטייפ מנהלים היא בערך באותה איכות בכולם?

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by nir.barak,

אני שוקל לקנות את הנגן הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1832436512.htm ואני צריך שתגידו לי האם הוא טוב? והאם שווה לי לקנות אותו....? או משהו אחר? ד"א יש לי תקציב של 2000 שקל....

• 3 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים