עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש חנות מחשבים זולה ואמינה שיש בה מבחר גדול (וזמין במלאי) של רמקולים למחשב. בקניה ישירה (לא דרך האינטרנט או פקס - מזומן כסף עובר לסוחר). רציתי גם לדעת אם הרמקולים של Luxeon מדגם Logicfox 5.1 1500W או EM4.1 1000W טובים או אם יש לכם כל המלצה אחרת לרמקולים 4.1 ומעלה באיכות טובה עד 600 ש"ח (מה לעשות - לא לכולם יש כסף...) וגם - יש צורך בכרטיס קול תואם 4.1 או 5.1 ??? או שאפשר להסתפק בכרטיס הישן? בתודה! Morpheus8520

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by bm,

היי שלום לכולם המליצו לי לשאול אותכ אז אני שואל ומקווה שתעזרו לי אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי ב 650 שח ויש לי כבר דיוידי של metz אני רק רוצא מערכת קולנוע בסכום הזה אני לא מתכוון רמקולים גדולים אני מתכוון איזה 5 רמקולים וסאב וופר אם תביאו לי לינקים למכרזים אני מאד ישמח כמו כן קניות קבוצתיות אני גם ישמח לקבל קצת מידע על מה המערכות שוות תודה....

• 51 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by ktanta harta,

הקטע שזה כבר פעל וכבר היה כתוב על הרסיבר DOLBY D אבל אחרי שעשיתי ריסטארט למחשב זה הפסיק לעבוד מישהו מכיר פתרון לבעיה המוזרה שלי? שחכתי לרשום הכרטיס קול הוא פורטיסימו3 ואני משתמש ביציאה האופטית שלו

4. Started by elgard,

מחפש אוזניות אוזן (כאלה שנכנסות לאוזן ;D). תקציב: עד 80 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by Dolby,

שלום לכולם לאחרונה יש לי התלבטות מה יותר כדי: ATP3 או מערכת מיני סטריאו של פנסוניק או איווה. המטרה תהיה לחברם למחשב בשביל משחקים ומוסיקה (לא משהן מיוחד) במיני סטריאו חשוב לי שהיה : שלט ,צ'נצר ל5CD .יכולת לקרוא צרובים וMP3 , ורדיו אלקטרוני (כזה שהשינוי תחנות בו הוא דיגיטלי). התקציב הוא עד 200$ +-. מה דעתכם?

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by TYSON,

כי שמעתי שאמרו ש bug אולי מיביאים בקרוב... תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. Started by rozwarez,

התקנתי בפעם המיליון שלי בערך את הדרייברים לכרטיס קול שלי (creative SB live) לפי דעתי מהזיכרון שלי בפעמים האחרות לא היה בעיות, רק שהפעם יש בעייה מאוד רצינית יש לי וינדוס xp pro ואני לא מצליח לשמוע כלום.... ב"מנהל ההתקנים" יש על הדרייבר סימן שאלה אבל שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו"עדכן דריייבר" הוא מגלה אותו בתור Sb live כמו שצריך... רק שאז שהוא שניה מתחיל להתקין כתוב ארור והוא לא מצליח להתקין אותו, הורדתי את כל העידכונים לפי דעתי באתר של קריאיטיב אחד של 24/3 מגה אחד 6 אחד 3 כלום לא עבד מה אני יכול לעשות !? אין לי שום קול במחשב מאוד ישמח אם תוכלו לעזור לי אפשר גם לציין ששלחתי אימייל לתמיכה של קריאטיב לפני 4 ימים והם לא ענו לי, כתבתי שם בפורום והם לא ממש מגיבים, כתבתי …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by cohenkobi1,

אני מחפש מיני דיסק בסביבות ה1000.... ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר למיני דיסק קבצים כמו disc on key.... חבר שלי קנה עכשיו מיני דיסק (mz-r701) והדרך היחידה להקליט מוזיקה על הדיסקים שלו היא פשוט לחבר למחשב או לdvd ולהקליט.... כמו קלטת..... אם מישהו יודע איך אפשר פשוט להעביר קבצים מהמחשב? שלח לי הודעה ואם אתם יודעים על דגם של מכשיר מסויים שמסוגל לעשות את זה... שלחו הודעה... (cohenkobi1@walla.co.il) בתודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by ^DoggyStyle^,

בעקבות בעיה בכרטיס הקול O\B שלי, שכרגע אני לא רוצה לפרט עליה, החלטתי לקנות כ.קול.. עכשיו, אני צריך המלצה לכרטיס קול הכי פשוט.. יש לי 2 רמקולים (הרמקולים של המערכת- מחוברים למחשב).. בעיקרון, אני צריך כ.קול פשוט, אבל שלא יהיה סתם איזה גרוטאה.. התקציב הוא 200 שח, אפשר לחרוג עד 300 אם הכרטיס שווה את המחיר. תודה רבה לעונים.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  10. אהליין... אז פרסמתי פה לפני כמה שבועות לגבי אוזניות מחוץ לבית בשביל הליכה/ריצה...וקיבלתי המלצה רק לגבי אוזניות שנכנסות לתוך האוזניים - אני לא יכול לסבול אותם יותר מ20 דקות - מגרדות מעצבנות... בקיצור מאוד התלהבתי מהסוג של הקשת האחורית שיושבת על העורף... מישהו מכיר כאלה מחברה טובה? כלומר, הן ללא ספק נוחות לפי העיצוב שאני רואה בתוך הקופסא , אבל אני לא רוצה להתפשר על איכות צליל... (ראיתי שיש כמה דגמים של סוני)... אבל מה באמת שווה??? מישהו מכיר? ויכול להמליץ?? תודה מראש, אמיר.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  11. קניתי לפני כמה זמן את ה ATP3 (שאגב אני מאוד מרוצה מהם). יש לי לוח אם לא חדש במיוחד, עם כרטיס קול די פשוט, השאלה שלי היא האם יש צורך לקנות כרטיס קול טוב יותר? האם אני ארגיש הבדל גדול באיכות ה sound? אני משתמש ברמקולים בשביל מוזיקה, משחקים וסרטים.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  12. שמעתי ב ACE את המערכת הזאת : http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=790 ולמרות גודלה הענקי של ACE המערכת נשמעה טוב בכל החנות דיי אהבתי את איך שהיא משמיעה ... השאלה שלי היא מה כדאי יותר לקנות את המערכת הזאת או את ה JAMO : http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-410&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8&aff=zap או ה ATP 3 או ה 4 כי כמו שהבנתי יש עכשיו רק את ה 4 . על תתחשבו במחיר אלא מי יתן האיכות הכי טובה במשמיעת שירים בלבד. אגב אם למישהו יש אצע טובה יותר היא תתקבל בברכה . נ.ב הרמוקלים ישולבו עם כרטיס קול בינוני מינוס VIBRA 128 . תודה מראש 8).

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. קניתי את המערכת הזו ויש לי בעיה שאני לא יכול לבחור באפשרות DTS או DD על הדקודר של המערכת! כלומר ליד האפקטים האילה יש רק כפתור ON\OFF לאפקט ה PROLOGIC. תודה מראש למישעזור!

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by R0ck,

התגלה באג כלשהו בייצור? או שהם סתם החליטו להשוויץ עם ה Z-680 ולהכחיד את ה Z-560? לא ממש ניתן להשיגו בחנויות בארץ.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. חבר שלי רוצה לקנות שתי מערכות רמקולים של 2.1 למכשב ולחבר אותם יחד האם זה אפשרי? יש לו כרטיס קול ברמה של כרטיס קול מובנה תודה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול sb live 5.1 ואני זקוק לחוות דעת. חבר שלי אמר לי שה-LIVE כבר לא מי יודע מה בכרטיסי קול ולא כ"כ שווה לקנות אותו. מה אתם אומרים כדאי לקנות? הנה לינק http://www.americas.creative.com/products/product.asp?product=143&category=244&maincategory=

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Dark_Phantom,

הכותרת אומרת הכל טווח מחירים- בסביבות 500 ש"ח רצוי איכותי עם שלט לשליטה חיפשתי בזאפ אבל לא יודע- האיכותי היחיד שם זה iriver והוא מדור די ישן- ראיתי ביקורות על הדגמים החדשים בcnet ו zdnet. למישהו שיש לו המלצה טובה ומבוססת מוזמן להביע אותה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  18. שלום לכולם ניסיתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה והכל עובד טוב מבחינת התמונה.. אבל בסאונד יש לי בעיה שאני שומע רעש מיותר כזה שלא נפסק לשניה... גם ברמקולים של המחשב שלי שמעתי אותם אבל רק שהגברתי לעוצמות חזקות.. ופה אני שומע את זה גם בעצומות חלשות (ברסיבר) יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רסיבר yamaha rxv-620 וחיברתי את זה על ידי 3 חוטים שלכל ערוץ יש חוט.. (בננה מהמחשב ל- 2 rca ברסיבר) כאילו למי שכבר הבין זה לא דיגיטלי.. כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. כשאני משמיע קטעי Wav או MP3 (אני די בטוח שבMIDI זה לא קורה) אז המחשב מתחיל לנגן ואחרי כמה זמן פשוט נתקע וממשיכים לשמוע את הצליל האחרון שנוגן (בד"כ זה צפצוף). נסיתי כמה נגני מוזיקה - MediaCenter, Winamp. אפילו כשניסיתי את המשחק "מיליונר" שמשתמש בקבצי WAV, אז אחרי כמה זמן זה נתקע לי. אני עובד עם XP, וכרטיס הקול הוא Audigy 2. חשבתי שהבעיה היא עם הכרטיס, אז ניסיתי לבטל אותו ולהשתמש בכרטיס Onboard במקום (גם קריאיטיב) והבעיה נשארת. אם זה לא בכרטיס (נראה לי) וזה לא בנגן (די בטוח), אז במה כבר יכולה להיות הבעיה? יכול להיות משהו בווינדוס שאחראי על ניגון ומוזיקה? עוד משהו - המחשב שלי (אתלון 1.4) עומד כרגע על בערך 65 מעלות מעבד ו50 מעלות לוח אם. יכול להיות שזו הסיבה?

20. Started by Load,

אהלן יש לי SB-LIVE עם יציאה דיגיטלית אהל במגבר איין לי כניסה דיגיטלית (למיטב ידיעתי) השאלה עם אני אחבר את הכבל הדיגיטלי לכניסה הרגילה (AUX או 5.1) אני אקבל את האפקט או לא? ???

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by shimon23,

שלום למישהו יש ניסיון או ידע כלשהו לגבי רמקולים של eacan ? הם מאוד זולים - 290 ש"ח ל 4.1, אני מחפש רמקולים איכותיים(לא סוף הדרך), אך התקציב די מוגבל - אשמח לשמוע תגובות לגבי הרמקולים הנ"ל

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by maxim22,

המשתמש הוזהר ופעם הבאה יענש

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by dino,

חבר שלי קיבל השבוע את המחשב שהוא קנה, הכל טוב ויפה רק לא נראה לי משהו אחד בקשר לרמקולים. על הלוח שציינתי למעלה ומי שלא ראה Gigabyte GA-7VT600-L יש כרטיס קול מובנה של 5.1 ערוצים נראה לי... המוכר אמר שאי אפשר להשתמש בו כי הרמקולים צריכים שני חיבורים משהו כזה... הוא אמר שאם רוצים להשתמש במובנה צריך מגבר... הוא שם לו Audigy ב-400ש"ח, הכל באמת נשמע סבבה אבל למה להוסיף כרטיס קול אחר ב-400ש"ח? אני פשוט לא מבין בזה ואני שואל אותכם. תודה, מתן.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by CrashZone,

קודם כל לא ידעתי איפה לשים את זה אז מצטער אם זה בפורום הלא נכון... אני רוצה לחבר את מצלמת הוידאו שיש לי למחשב ולהשתמש בה כמצלמת אינטרנט ויש לי מספר שאלות: 1)האם זה בכלל אפשרי? 2)איך?מה אני צריך לעשות לקנות ואיך לחבר בשביל שזה יעבוד... 3)האם אני יראה ממש ממש טוב בגלל שאני משתמש במצלמת וידאו? 4)איזה חיבורים אני צריך על המצלמה/מחשב? 5)זה חשוב איזה מצלמה זאת?אם כן איך אני בודק דגם? OK תודה לכל מי שעוזר...ואני ממש ממש מצטער אם זה הפורום הלא נכון...

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by SubX,

מישהו יודע? אני מתכוון לארץ הנוכחית שמייצרת אותה היום.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים