אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הרמקולים S750 7.1 800W ב 5 רמקולים שומעים חזק וב 2 האחרים שומעים יותר חלש. אבל הם עובדים. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של הלוח אם ABIT IP35 PRO יש מצב זה בגלל הכרטיס קול ? תודה מראש אל העזרה...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
גם מוזיקה, אבל משחקים קצת יותר חשוב חייב להיות מיקרופון, וכמובן התקציב הוא עד 300 שקל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פנל קידמי עם יצאת סואנד וusb מסתבר שרק ה usb מחובר ללוח האם והחיבור של הסואנד לא יש דרך לחבר אותו ואם כן לאן לוח האם שלי הוא אינטל 946 תודה...
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר כרטיס קול מסוג SB LIVE 5.1 digital (הקרוי SB0220) , לרסיבר ימהה עם כניסה קואקסיאלית. הכרטיס נראה כך : (החיבור הכתום העליון הוא יציאה דיגיטלית) השאלה שלי באיזה כבל צריך להשתמש? האם ביציאה הכרטיס צריך קונקטור סטריאופוני (3 מגעים) או מונו (2 מגעים) , בצד של הרסיבר ברור שמדובר בכבל עם קצה RCA רגיל. האם בכלל מדובר ביציאת SPDIF , או שזאת יציאה דיגיטלית שבכלל לא ניתן להשתמש בה? שאלה נוספת : היכן ניתן להשיג כבל + קונקטור SPDIF לכרטיס קול ONBOARD שאין לו יציאה ONBOARD אלא רק חיבור SPDIF. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קיצר החלטנו לקנות LCD ולהחליף את הטלוויזית מקרן הבומבסיטית של 60 אינצ' שיש לנו, כי נמאס מהאיכות המטשוטשת והגודל הענקי של שתופס את כל המקום. אז החלטתי ללכת על החברה LG וחשבתי על הSCARLET שלהם היא נראית מאוד יפה וגם בביצועים היא טובה עם כל הפיצ'רים שיש לה. המטרה שלנו זה LCD 42 אינצ' לסלון של 4 מטר מרחק במחיר נמוך שנותן איכות. אז היום החלטנו ללכת לחנות BestBuy קיצר ראינו הטלוויזיה LG scarlet 60UR 42' עולה 11,190 - מחיר גבוה מדיי. ואז הנציג בא ואומר שיש להם מבצע של טלוויזיה אחרת Hitachi L42X01A גם היא 42 אינצ' ועולה במחיר הכי זול בארץ 6984 והטלוויזיה היא FHD, עכשיו ההצעה הייתה מאוד מפתיעה וגם ראיתי את האיכות תמונה והיא נראתה סבבה אבל מקרוב ראו מטושטש למרות שכמעט כל הטלווי…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש רמקולים איכותיים למוזיקה, ללא סאבוופר ב200 ש"ח. כמו כן אני מחפש אוזנייה איכותית בעלת כבל ארוך של 3.5 מטר ב200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי קנו לי מגבר מדגם PROAUDIO AV505 ויש לי איתו רק בעיה אחת .. נלקח מהאתר זאפ אחת התגובות של הגולשים.. הבעיה השניה והרצינית הרבה יותר: פרו אוודיו חשבו שהם חכמים ועשו מן מנגנון כזה שיכבה את הרמקולים לאחר 3 שניות של שקט, וידליק אותם כשיש סאונד. מה שקורה במצה כזה, שפשוט אי אפשר לשמוע איתו כלום, ולראות איתו סרטים זה בכלל סיוט. הוא כמובן מדליק אותם, אבל מה שקורה שמפסידים את השניה הראשונה, ושועמים חצאי מילים בסרטים, או פחות צליל אחד בהתחלה של שיר עד שהוא מדליק אותם. זה בעיה שגולש אחד רשם ...לי אין בעיה עם הסרטים אבל אני עובד עם מוזיקה אז מה שקורה זה שאני מדליק נגיד ווינאמפ אז אני מתחיל לשמוע תשיר אחרי איזה 2 שניות...ולפני זה הייתה לי מערכת ביתית וזה לא היה קורה השאלה מה אני יכו…
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי PS3 ומחשב, שניהם מחוברים למסך אחד 226BW המחשב מחובר בRGB רגיל והPS3 מחובר בDVI - HDMI שזה עובד על HD עכשיו החלטתי שאני רוצה לצלם סירטונים מהסוני, לעשות סרטים כמו FRAPS. עכשיו הבנתי שצריך כרטיס טלוויזיה, אבל בעצם לא הבנתי בכלל מה זה עושה, לאן זה הולך, כמה זה עולה וכו'.... אם מישהו יכול להביא לי הסבר מורחב זה יהיה אחלה. אני מחפש משהו בסביבות ה200 שקל.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית וסוללה נשפכה לי בתוך השלט ועכשיו הוא לא עובד.. האם יש פיתרון או משו?!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני רוצה לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית (5.1)... למערכת יש DVD-רסיבר עם חיבור RCA בלבד (אדום צהוב לבן). הנה הלוח אם של המחשב החדש: http://www.skypc.co.il/pl_product~39472~10~0.htm Gigabyte GA-EP43-DS3 יש בקישור תמונה של הלוח אם מאחורה, שאפשר לראות בה את החיבורי סאונד שיש ללוח. אני יודע שעם כבל אודיו - RCA רגיל אפשר לחבר למערכת, אבל אני רוצה לשמוע בסראונד מלא... האם יש דרך זולה לעשות כזה דבר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, קניתי DVD של פיונייר 400A. הבנתי שכדי לראות כתוביות כמו שצריך, צריך לעדכן Firmware. איפה אני מוצא את העדכון הזה? ואיך אח"כ אני מעדכן איתו את ה DVD? תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של acer וטלויזיה LCD 42 של טושיבה. כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA אני רואה את התמונה בפורמט 4:3 ז"א כאילו יש לי 2 פסים שחורים בצידי המסך ואני לא יכול לראות את התצוגה של המחשב על כל המסך.ניסיתי לבדוק את כל ההגדרות שקשורות לתצוגה במחשב אבל לא מצאתי לזה פיתרון. הבעיה היא שכשהטלויזיה נמצאת במצב PC אפשרויות שבד"כ פתוחות לשימוש חסומות ולכן אין לי אפשרות למתוח את התמונה לצדדים. מישהו יודע אם יש פיתרון לדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מאמר מאוד מעניין: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3411
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי חבריה יש לי כרטיס טלויזיה winpvr כולל תוכנה,יש לי מצלמות בבית המחוברות למחשב,הבעיות הן: מנסה להעביר קבצי צילומים למחיצה אחרת ,פעם מעביר ופעמים רבות אין העברה ,ועוד,רוב הצילומים אשר כן עוברים הם ללא קול,בעוד שבתוכנה עצמה הקול פועל אך בהעברה חלק מגיע ללא קול. איזה פתרונות יש לבעיה זו ? האם להתקין את התוכנה מחדש? אם כן האם זה ייפגע בצילומים ? אודה לפתרון תודה אהוד
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני ממש מקווה שהנושא הזה הוא לפורום הזה, אז ככה. יש לי מקלדת מיקרוסופט דיגיטל מדיה, בצד ישנם מקשים של +\- לווליום והשתק כמובן, לאחר פירמוט של המחשב לגירסה קצת מעניינת יותר של ווינדוס XP נתקלתי בבעיה שהמקשים של ה+\- לא עובדים אבל ההשתק כן, התקנתי מחדש דרייברים למקלדת למרות שמעולם לא הייתי צריך אותם וזה עדיין לא פועל, למרות שכל שאר באפליקציות שיש כן פעילות. אם זה משנה כ"כ הכרטיס קול הוא AUDIGY 2 ZS. יש למישהו פיתרום ? בנתיים ניסיתי הכל
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט קטעים מבדרים של יוסי בובליל הדורבן ולהעלות ליוטיוב ובכלל גם לתפוס קטעים שככל הנראה יצונזרו.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! קניתי כ.טלויזיה INTEX עם צ'יפסט פיליפס. התקנתי הכל - דרייבר +תוכנה TVR. אחרי וידוא שהכבלים מחוברים כהלכה לממיר YES , יש קול אבל אין VIDEO. המסך שחור לחצתי על COMPOSITE , שום דבר המסך שחור. ממה זה יכול להגרם?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על שלט טוב למחשב? sunwave-smr 140? אני משתמש בXP , מדיה סנטר של MEDIA PORTAL (מומלץ). בעיה קטנה, המחשב יושב ממש לידי , כלומר 180 מעלות מהספה, והטלויזיה כמובן ממול.., האם אני אצטרף להעביר כבל מעריך כדי שהמקלט IR יהיה ממש ממול, או שהוא יעבוד גם מהצד? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיברתי מגבר של KENWOOD, לא חדש, אבל גם לא מאוד ישן, פשוט יחסית זמן מה הוא לא היה בשימוש. חיברתי אותו עם AUX למחשב, רמקולים עם חיבורים כאלה שמסובבים מאחורי המגבר.. בהתחלה שחיברתי שמעו טוב וחזק, פתאום במהלך העבודה היה איזה הפסקה כזאת במכה, ועכשיו כל מה שאני מנסה לעשות אז שומעים מאוד מאוד חלש. אני לא חושב שזה קשור ל-AUX, כי גם את הרדיו שומעים מאוד חלש, שאני שם על ה-MAX. הרמקולים טובים.. יש לי כל מיני יציאות מאחורה לרמקולים (סראונד\סנטר\רגיל).. להערכתם זה משהו פנימי במגבר שהלך? או אולי משהו אחר.. והאם יש אופציה לעשות משו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש ברשותי logitech X540 שרכשתי לפני מספר חודשים האחריות בתוקף. אפשר לתקן דבר כזה ?. או מביאים חדש? טוב אני יום ראשון אלך לחנות שיקחו ויבדקו ..
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, הלכו לי האוזניות של האייפון ואני צריך המלצה לאוזניות (לא חשוב שאין דיבורית , במילא לא משתמש). אני חושב שאוזניות מקוריות של Ipod יהיו הבחירה הנכונה . נכון? או שיש המלצות אחרות ? תודה רבה ושבוע נעים.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אווקי אז ככה זה הולך ככה אני מחבר את הרמקולים למחשב ,ואת הטלויזיה למחשב, זאת אומרת שאני גם אמור לקבל את הסאונד מהרמקולים, בהתאם למה שמשודר בטלויזיה זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חשוב שהיו קומפקטיים ובאיכות סבירה יחסית למחיר אם אפשרי שיהיה חיבור רק לאמפי 3 ואם חייב חשמל אז עדיפות לסוללות ואפשרי גם משולב עים חשמל תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד (Vostro 1510) שחסר יציאה לטלוויזיה ואני מעוניין לקנות כרטיס Express Card אשר יכול להוציא לי פלט בצורת RCA/S-Video לטלוויזיה. האם קיים בכלל דבר כזה? וכמה זה עולה? עריכה: לחילופין, מה עם קופסאות שמקבלות VGA ומוציאת S-Video/RCA?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ערכתי בשבועיים האחרונים סקר בנוגע לטלוויזיות, שהסתיים ברכש אתמול, וחשבתי לשתף אתכם במסקנותי הכלליות. המיקוד היה טלווזיה בתקציב בינוני (איזור ה5K שח) למרחק צפייה של קצת מעל 3 מ' לסלון. מצד אחד, היתה ירידת מחירים דרסטית, ואפשר היום להשיג טלויזיות בתקציב זה שלפני שנה עול כמעט פי 2. מצד שני, עדיין איכות הצפייה בשידורים רגילים (שאינם HD) נמוכה מטלוויזית CRT בת 10 שנים, לפחות בטלוויזיות מתחת ל10K שח. יכול להיות שעדיין צריך להמתין לפני קניית LCD למי שיש טלוויזית CRT טובה. להבנתי אין הבדל משמעותי היום בין פלאזמה וLCD, והכל תלוי בדגם הספציפי. התחלתי לחפש 32" איכותית, אבל לאחר צפיה בחנות הבנתי שאני אהנה הרבה יותר מ37". יש כיום חילופי סדרות אצל מספר חברות וניתן להשיג בזול את דגמי שנ…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-