אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש אוזניות גם ליום-יום גם לחדר כושר, מאמין שזה אותו עניין הכי חשוב לי שישמעו טוב, צופה ביוטיוב ובסרטים, ככה שלא תיהיה השהייה וגם שיהיה אפשר לדבר דרכם האוזניות שנראו לי טבות : 1. Bluetooth INK’D Wireless Skullcandy http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=945989 2. Skullcandy Smokin' Buds 2 In-Ear Bluetooth https://www.amazon.com/Skullcandy-Microphone-Customizable-Removeable-Rechargeable/dp/B013UFETBW?th=1 3. PLANTRONICS Bluetooth Stereo HeadsetGO2 https://www.amazon.com/Domestic-regular-PLANTRONICS-Bluetooth-HeadsetGO2/dp/B00EXY1RS8?tag=cnet-api-20&SubscriptionId=AKIAJ3NOW7JKGQLTEY4A&linkCode=xm2&a…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב של עד 200$ עם חריגה אם זה הכרחי, ושיהיו 5.1 עם חיבור אופטי לPS3. אני צריך עוד המלצה עם אותם התנאים רק שחיבור דיגיטלי הופך ללא חובה, במצב כזה הG51 של Logitech מומלצים? אני יכול לקחת את הG51 ולחבר מתאם כלשהו מחיבור אנלוגי לאופטי? שימושים עיקריים: משחקים לPS3 וסרטים, גם מוזיקה אבל פחות חשוב. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2008 בשעה 06:33:37 אין המלצה לשום רמקולים ב200$?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 09:27:25אין רמקולים 5.1 מומלצים ב200$?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב ולפטיפון כרגע יש לי 4 רמקולים של aiwa שמחוברים במקביל למערכת aiwa nsx s555 (שומע בסטריאו..2 שהגיעו עם המערכת ו2 ממערכת ישנה יותר) הסאונד לא ממש מספק אותי ורציתי לשדרג קצת.. עוד כמה ימים אני מביא פטיפון עם מגבר (של חברת dual) חשבתי לקנות את ה ATP3 שאני ממש אוהב את הסאונד שהם מוציאים (אשמח לקבל הצעות לדגמים חדשים טובים יותר) אבל כשאני חושב על זה אנלא יודע איך הATP יעבדו עם המגבר של הפטיפון? ועוד אופציה זה אולי לקנות את ה ATP למחשב ופשוט את הרמקולים של הAIWA לחבר ישירות למגבר של הפטיפון וזהו...אבל זה סתם רמקולים פשוטים ואני מפחד לאבד את כל האיכות צליל שמוציא הפטיפון...ואני מעדיף שיהיו לי רמקולים איכותיים גם לפטיפון מה אתם אומרים? אני ל…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי סט מיקרופון-אזניות של לוג'יטק. לפני יומיים הרכבתי מחשב חדש בבית בנסיוני להגדיר את המיקרופון הצלחתי אבל כל בדיקת שמע שאני עושה נותנת לי הקלטה של הקול שלי עם הד אינסופי, הורדתי דרייברים חדשים לכרטיס הקול שיש לי (כרטיס קול מובנה ללוח אם GigaByte GA945P-S3) שכמסתבר הוא realtek HD יש למישהו מושג מה לעשות ? אגב, בעזרה של windows כתבו שחייבים אופיס XP מותקן כדי לאפשר הגדרות Speech זה קשור איכשהו ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן הרכבתי את המערכת בסלון ואני צריך למצוא פתרון לסידור של החוטים שכרגע עוברים דרך הרצפה ומשתלשלים מהקירות בצורה קצת לא אסתטית. חיפשתי פתרונות באינטרנט ועדיין לא מצאתי פתרון שאני בטוח לגביו. הפתרונות נעו בין להדק את החוטים עם וו ממוסמר לקיר, כבלים שטוחים לחלוטין שניתן להדביק על הקיר (שגם נורא יקרים - 100$ מחו"ל), וגם סתם מסילות פלסטיק מרובעות שאפשר להדביק לקיר. הבעיה שלי היא גם שאלא אם אני עובר דרך התקרה (שזה כנראה לא יהיה מלבב), אני אצטרך להעביר את החוטים דרך די ארוכה - אולי 5-7 מטר - האם זה לא יפגע באיכות הקול? המערכת שלי היא Logitech Z5500. אשמח להצעות! תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברצוני לבנות מערכת קולנוע ביתית איכותית חשוב לי לציין שהרמקולים צרכים להיות איכותים גם מבחינת צורה שהיו קטנים בגלל המיקום וגם שהמערכת תשמש לי לשמיעה אדיו וקליפים באיכות גבוה השמח להצעות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה "42 בסביבות 5000-5500 לסלון. ועל הדרך עוד שאלה מקווה שזה מתאים לפה. המפרט שבצד במידה ואני מחליף לו את המעבד למעבד כפול ליבה(2Ghz) יכול לשמש כHTPC לצפיה בסרטי F.HD או שהוא חלש מדי(במידה והוא מחובר למסך שאתם תמליצו אליו)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שכתבתי את הפוסט במקום הנכון. אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות שיאפשרו לי לשמוע תכנים של הוט (ממיר FIBERBOX). ראיתי המלצה בזאפ לאוזניות האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741130 מישהו מכיר? איך זה אמור להתחבר לממיר \ טלויזיה? אודה מאד לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות קשת שיחסו לי את כל האוזניים ויאטמו אותן [שישמעו כמה שפחות רעש מבחוץ]. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעת מוזיקה כמו טראנסים. אם לדוגמא יש לכם מספר הצעות אז אני יעדיף ללכת לכיוון שיש להן באס יותר טוב גם למוזיקה וגם למשחקים [ולא אני לא רוצה אוזניות גיימרים כי הן בדר"כ גרועות למוזיקה]. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח [אם צריך לחרוג בעוד קצת וזה באמת יביא לשיפור באיכות אז תציעו ] תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת קריוקי ותשהיה נוחה לשימוש ועם אפשר גם חינמית. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן, מתגורר ב LA ארה"ב, נדרש טלויזיה לשימוש HTPC ו/או GAMING ( WII AND XBOX360). הטלויזיה תהיה במוסך, תלוייה על קיר גבס (כן, אנחנו עושים "GAMING ROOM"), אני אצפה בה גם בסרטים וסדרות מהמחשב (HD/בלוריי (מקודד לא אמיתי)). עניין של מרחק מהטלויזיה הוא אינו בעיה כי המוסך יחסית גדול. יש מבצע עכשיו ב FRY`s על LCD של LG, נתונים נראים סבירים, המחיר במבצע (100$ פחות ממה שבד"כ) אבקש דעתכם: http://www.frys.com/product/5897943 המחיר 660$ אחרי מיסים. אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לקבל אותן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את הטלוויזיה 47lh50 עכשיו יש בא כניסת USB 2 וניתן לצפות גם בסרטים דרכה. כאשר אני מכניס את ה-DOK שלי היא בכלל לא מזהה אותו, הDOK שלי הוא של SANDISK 16G דגם cruzer מערכת קבצים של FAT 32. תודה מראש עריכה: עם USB אחר עובד,מה יכולה להיות הבעיה שבגללה הוא לא מזהה את הDOK הספציפי הזה?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע ביתית של פיוניר מסוג xv dv-202 , אני רוצה לראות סרטים עם תרגום אבל זה לא קורא וצריך להדביק את הכתוביות לסרט וזה לוקח שעות. בדקתי באתר שלהם ולא מצאתי. אין איזה עדכון למכשיר? אפילו משהו לא חוקי..
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב ואמין עם איכות צפיה טובה לא מחייב תמיכה ב FM, תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מחקתי את ה FLASH בטעות ,ואני לא מצליח לעשות לו RECOVER עם התוכנה המצורפת כי היא בעייתית , הוא נכבה ונדלק לי. אני צריך תוכנה אחרת , מישהו? http://www.extras4u.com/driver/ זה הנגן השחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן אנשים, בקצרה: אני מחפש לקנות נגן DVD/DIVX במחיר של עד 550ש"ח. יש לי אפשרות להביא את ה-LG DV9723P שנמכר בחנויות רגילות בסביבות ה-750-800ש"ח (אלא אם כן הייתה ירידה שלא שמעתי עליה)) ב-530~ש"ח בדיוטי-פרי. החסרון היחיד שלו הוא שהוא לא תומך בכתוביות בעברית, לא משהו כל-כך קריטי... אני לא פריק של איכות, אני אפילו מרוצה מאיזה DVD סיני של Prosound שקניתי לפני כמה שנים.. אבל מה שאני מחפש זה נגן שיתן לי איכות תמונה סבירה ולא יעשה בעיות עם צרובים וסרטי DIVX/XVID. עד עכשיו העדפתי את ה-LG בגלל שהוא מספק איכות תמונה טובה+, איכות סאונד טובה ולא עושה בעיות בניגון סרטים. אם למישהו יש נגן יותר טוב בסביבת המחירים הזאת אשמח לשמוע. תודה, מתן.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב בחיבור pci הבעיה היא לאחר אתחול המחשב הסאונד נעלם וכל הזמן אני צריך לעדכן מחדש את הכרטיס קול של הלוח אם מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה בגודל 37-40 אינצ' לצפיה של תכני SD וHD רצוי שיהיה התקן USB שקורא MVK, מרחק צפיה 3מטר~ תקציב 3500~ הצעות יתקבלו בברכה תתודה.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הממיר של יס למחשב, ואני משתמש במדיה סנטר של ויסטה. הורדתי את מדריך השידורים של יס. הבעיה היא שלוח השידורים מפגר בשעתיים. למשל סרט שמתחיל ב10 מופיע שהוא מתחיל ב12, ומכיוון שההקלטה מתבצעת לפי השעון של המחשב, הוא לא מקליט שום דבר כמו שצריך. יש דרך לפתור את זה חוץ מהזזת השעון במחשב שעתיים קדימה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת אשר יחסמו רעש. הבעיה שלי היא בעיקר שאני שומע מוזיקה באוטובוסים ואפילו סתם ברחוב, הרעש מבחוץ נכנס לי לתוך המוזיקה, וזה מאוד מעצבן. אני רוצה להשקיע באוזניות עד 500 ש"ח, ומעדיף שהאוזניות יהיו over the ear. אני שומע מוזיקה קלאסית, ולכן אני צריך שהחסימה תהיה מאוד טובה. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 8600 ויציאות DVI? ?HDMI?? VGA רכשתי כבל מהמחשב DVI לCOMPO בTV.המחשב/כרטיס לא מזהה מסך נוסף.בטלו' אין תמונה. מה עליי לעשות? האם יש דרך טובה מזאת לחבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס קול במחשב הנוכחי. האיכות שמע שלו ירודה יותר והווליום המקסימלי נמוך יותר. ערכתי בדיקה עם מחשב נוסף שיש לי, ולא הופתעתי לגלות שצדקתי. כרטיס הקול שלי הוא- Realtek ALC 883. (לוח ג'יגאבייט, נו.) הכרטיס קול במחשב השני גם הוא Realtek, דגם- AC' 97, גרסה קודמת פחות טובה מזאת שבמחשב הנוכחי. ערכתי בדיקה עם אותן האוזניות בפול ווליום. במחשב השני- איכות קול ממש ממש טובה, חדה, חיה, וכמובן גבוה נורא בווליום מקסימלי. במחשב הנוכחי- איכות קול נחמדה אך חלשה יותר בהרבה באיכות מקסימלית, חדה אולי כן, אבל לא חיה במיוחד. בדקתי את ההגדרות בשני המחשבים, אם זה בקרת ווליום, התקני קול, לוח הבקרה של הדרייבר... אותן ההגדרות. אני ממש לא יודע מה הסיבה... אנשים, יש לכם מושג?…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד איכותיות, שישמשו אותי לגיימינג ומוזיקה בעיקר. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים שנראים לי טוב לפי הסקרים / חוות דעת: Tritton AX Pro Dolby 5.1 700 ש"ח יש להן ציונים מדהימים ורק ביקורות טובות.. סראונד של 4 ספיקרים בכל אוזן.. Razer Megalodon 7.1 Gaming 680 ש"ח די התאכזבתי מהציונים שהביאו להן ביחס למחיר.. אבל רייזר ידועה בתור חברה שאף פעם לא מאכזבת. ROCCAT Kulo – Virtual 7.1 USB Gaming 350 ש"ח לא רואים עליהם / שומעים עליהם כמעט בשום מקום.. אולי כי הן די חדשות? מה שכן הצלחתי לדלות זה מעט ביקורות טובות ודיבורים שרוקאט היא חברה טובה. steelseries 7h 450 ש"ח אשמח לתגובות, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני כבר הרבה זמן רוצה מערכת קולנוע ביתי לסלון (לא להשקיע יותר מדי) אבל אני ממש לא רוצה להתחיל להעביר כבלים לאורך הסלון והמבנה שלו לא מאפשר להעביר אותם בלי שיראו אותם. עכשיו, יש פתרונות כמו במערכת של bose 3-2-1 שזה כאילו שני רמקולים וסאב שמדמים מערכת סראונד, אני לא יודע כמה זה באמת עובד אבל זה עולה בסביבות ה14K שזה מחוץ לתחום... חשבתי אולי לקנות מערכת 2.1 ולחבר אותם בכבלים לרסיבר, והרמקולי סראונד יקנו בנפרד (2 מאותו סוג של השניים הקדמיים) ויהיו מחוברים ע"י משדר ומקלט סטריאו כמו הICTV שמוכרים עכשיו בכל מקום... http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1AGiCTV_TUKIA אז רציתי לדעת איך האמינות של המשדר הזה, אם יהיה דיליי או בעיות אחרות ו…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-