אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, הגינה עברה שינוי קל ואנחנו מעוניינים לשים אפשרות לשמוע מוזיקה ואולי בעתיד גם לראות סרטים בחצר.. רציתי לדעת איזה סוג של רמקולים צריך לקנות, יש לנו שלוש נקודות של כבלים שבהן אפשר לשים רמקולים ומאחת הנקודות אפשר להעביר כבלים כדי שיהיה רמקול במרכז החצר בגובה של בערך 3-4 מטר, יש שם מן סוכך.. הייתי שמח לדעת איזה סוג של רמקולים צריך במקרה הזה, וכמה עולה המותרות (אני יודע שאין גבול לסכום, אבל יהיה נחמד לדעת על האפשרויות ה"נורמליות"). בואו נגיד שאני אודיופיל-לייט P= הסאונד יגיע לשם דרך כבלים ישירות ממגבר ימאהה שיש לנו, המוזיקה תגיע אליו כנראה מסטרימר שיזרים ממחשב FLAC, MP3, וDTS. אם יש צורך לתאר את הגינה רק תגידו, אעשה כמיטב יכולתי.. תודה רבה מראש!! ושאלה קטנטונת - פעם…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך שהוא יספק לי סראונד 7.1 מדומה באיכות הגבוהה ביותר. אני שומע הרבה מוסיקה, ומשחק במשחקים כבדים (והרבה). אני רוצה לשמוע כל צעד של האויבים-מאיזה כיוון לאיזה כיוון האויב מגיע, שאפילו בעינים עצומות אני אוכל לשמוע מאיזה כיוון הוא מגיע. אני רוצה שיחשבו שיש לי wallhack אל כרטיס הקול יחוברו או razer carchasis, או AD700 (או כל אוזניות באיכות דומה, תלוי איזה אני אחליט לקנות בסוף).
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום המרחק צפיה יהיה בערך 2.80 מטר לכן החלטתי ללכת על 37 אינצ'. התקציב שלי הוא עד 5 אלף. ה- LCD תתחבר לממיר HD של הוט. על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כותרת. האם גם משהו מהפשוטים ביותר כמו הראשונים פה (לינק בהמשך) יעשה את העבודה? או שיהיה הבדל משמעותי באיכות? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-TVCard&DB220526=220532&orderby=price מסך 22" LCD של אסוס. תודה מראש, עודד ב.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחר חיפוש רק בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית , אני רכשתי מחשב DELL INSPRION 1525 עם יציאת HDMI ומכוון שעדיין אין לי פלזמה אני מעוניין לחבר את המחשב נייד לטלווזיה עם חיבור RCA עכשיו רציתי לדעת אם ישנו חיבור של HDMI לRCA ? ואם כן כמה אמור לעלות כבל כזה ? ועוד שאלה שאני הבנתי שיש מחבר של VGA לRCA רק לוידאו כמובן מישהו מכיר? אם כן כמה זה צריך לעלות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
עם 4 ג'יגה זיכרון... כדי לחבר את הממיר של הוט... מסך t260 שלט יהיה נחמד וגם אופצייה להקליט תוכניות מן הסתם שיהיו לו חיבורים לממיר (scart,composite,s.video.)
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זאות ההודעה שלו:
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16573#details או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1806 תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום! חזרתי סופ"ש מהטירונות לבית הייתי על המחשב הזזתי את המחשב ופתאום הפסקתי לשמוע... הבעיה שאני חושב שיש לי היא שהחיבור נדפק כי לפני זה הייתי שומע רגיל ואז רק בצד ימין ואתמול גם לא בצד שמאל! אין שום הערה או אזהרה שקשורה לדרייורים וגם שאני מחבר ומנתק את החיבור הספציפי הזה הוא נכנס בקלות רבה מידי כאילו כלום שם לא תופס אותו אלה הסיבות שגורמות לי לחשוב שזאת הבעיה בחיבור ואם זאת באמת הבעיה מה כדאי לי לעשות לקנות כרטיס קול או שפשוט לקנות לוח אם חדש וטוב יותר..? או שיש פיתרון אחר? הלוח הוא P35-DS3L ואין לי עליו אחריות כי החלפתי לו את הקירור של הציפסט' ד"א אני חוזר לבסיס עוד מספר שעות עד יום שישי הבא (אם לא ישתבש משהו) אני ינסה להיכנס לפורום מהנייד ולהגיב כל ערב תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי Hauppauge PVR-150 MCE. מותקן על XP SP3. ה-tranceiver חובר ל-USB, בעיית ה-sticky keys נפתרה, והשלט עובד מצויין עם EventGhost. יש לי משהו כזה (כמו שמופיע בצד שמאל): את זה אני מניח שצריך לחבר לאחד משני השקעים שבאחורי ה-tranceiver (?) ולמה בעצם יש שני שקעים? ועכשיו מה? איזה תוכנות/דרייברים צריך להתקין? (אני משתמש ב-PowerCinema אם זה משנה במשהו) :s05:
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition וחשבתי לשדרג כרטיס קול במקום המובנה יש לכם המלצות בעניין? אני ראיתי את הכרטיסים הבאים של קריאטיב: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E Creative X-Fi Xtreme Gamer מה אתם ממליצים מהכרטיסים הנ"ל ובכלל? תודה רבה לכל המייעצים
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן החלטתי לנצל את הגימלים שלי לשופינג אני צריך אוזניות in ear שימוש עיקרי נסיעות, והליכות הכי חשוב שלא ייפלו מהאוזן ויהיו נוחות תקציב 200-300 +- חשבתי על CX300וSennheiser מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ארבע רמקולים וסאב. לא מזמן התקנתי ויסטה על המחשב ומעז אני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים. למרות שהתקנתי את התוכנה של הלוח M עדיין לא עובדים ... יש לימשהו מושג מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש אזניות סנהייזר מדגם HD 205 או אזניות מדגם KOSS TD80 שנהם כמעט אותו המחיר סביב 300 שח שמעתי את שתיהן והיה לי נוח ושמיעה מצוינת בשנהם..... השימוש באזניות עבור סרטים ומוזיקה במחשב אני פשוט לא יודע במה לבחור אם למישהו יש המלצה לפי סוג השרות של תיקונים או נסיון אישי אשמח לקבל עצה FireFlash
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי iriver x20 , אני מחפש מטען שיטעין לי מהשקע חשמל ישירות , ללא חיבור usb למחשב. ראיתי כל מיני כאלה במחירים 20-30 שקל שהם כללים כאלה ולא לדגמים מסויימים. הם מתאימים?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את זה ורציתי לדעת אם מישהו פה קנה או מכיר כבר
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז כך מחר אני כניראה קונה את ה D2 שלי כלכך שמח שאין לכם מושג!!!! בעיקרון אני מבין שהמכשיר יכול להחזיק רמה ואיכות די גבוהים של סאונד( שמעתי אותו היום עם זוג אוזניות מפחיד ביותר, באס שלא היה מבייש סאב גדול ואיכותי והפריטה נישמעה כלכך חיה ממש הרגשתי שמנגנים לי ליד האוזן סולו פרטי בלייב). לצערי לא יודע איזה זוג אוזניות אבל גדולות אטומות ובעלות הרגשה ומראה יקר עד מאוד. אני רגיל לCX300 הישנות שלי רק שאימא לקחה לי אותן אז חשבתי למה לא לעלות ברמה? חשבתי על : CX 500 שזה בערך משו כמו 450 בטיקום בחיפה או SHURE SE 102 ב400 בבאג על SHURE שמעתי דברים מאוד מאוד טובים אבל לא יצא לי להקשיב והמחיר הנמוך יחסית לאוזניות אחרות שלהם, מעלה סימן שאלה לגבי איכות הדגם הזה... לעומת ה CX500 שפשוט בט…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התלבטי אם לפתוח את הנושא הזה בפורום קונסולות או כאן, והחלטתי שכאן יותר מתאים. איזה אוזיות ממולצות לשמוע עם הPSP כנגן מוזיקה? עד עכשיו שמעתי עם אוזניות זולות ב100, אבל אני רוצה לשדרג למשהוא קצת יותר רציני. כמה בערך צריך להוצי אעל דבר כזה? יש המלצות לדגם ספציפי? תודה לעוזרים! אלון
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה כדי ואיפה למקום את הרמקולים ...חשבתי מאחורה שהיה 2 רמקולים סטלייט (מה הגובה הממולץ והמרחק בינהם רצוי שהיה ? ) ומקדימה 3 רמקולים 2בצדדים ו אחד במרכז גם סטלייטים ... הסלון הוא קטן
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום כיוון שאני לא אודיופיל,אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית משולבת בלבד (לא בחלקים). המטרה שלי היא להנות מסרטים ולחבר את המערכת למחשב כיוון שדרכו אני רואה את מרבית התכנים שלי. התקציב שלי הוא בסביבות 2000+ ש"ח. במידה וניתן להשיג מערכות טובות משמעותית במחיר גבוה מעט, אני מוכן להיות גמיש בתקציב. משיטוטים באינטרנט נתקלתי במערכות הבאות: http://www.fuse.co.il/categories/25198 האם אחד מהדגמים משתלם לצרכים שלי? יש עוד אתרים של חנויות שמוכרות ציוד מקצועי? כיוון שיש לי חיות בבית אני, אני מעדיף לתלות את הרמקולים בתקרה. בתקציב שלי יש אופציה לכך? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת יש רמקולים גדולים (בוקסות) אחד מאחורה רק 2 חיבורים ורמקול אחד מאחורה זה מובנה מגבר ויש לי גם מגבר חיצוני לא קשור אליהם..! עכשיו השאלה אם אני יכול לחבר את זה למחשב הנייד שלי של hp g3000 יש לי 2 יציאות בצד עם סמלים אחד של מיקרופון ואחד אוזניות יש אפשרות לחבר את כול הציוד הזה למחשב?!
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080909151207_Leadtek_Readies_Image_and_Video_Processing_Card_Based_on_Toshiba_s_SpursEngine.html
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כרטיס קול M-Audio Revolutions 5.1 רמקולים MX5021 Altec Lansing מה אומרים ? יש אפשרות יותר טובה ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין במשהו שיתן לי מוסיקה חזקה בחוץ... כאילו עם חוט מעריך לחשמל אבל שיוכל לנגן MP3 או שתיהיה לו כניסת AUX או כניסת אודיו אחרת אנערף. אני פשוט צריך משהו שינגן מוסיקה כאילו רק שיגביר תעוצמה מהנגן שלי... לא למסיבה... לא צריך עוצמות גבוהות.. משהו בינוני מספיק. השאלה היא האם אני צריך מערכת מיני/מיקרו? או שאפשר לקנות רק מגבר ולחבר רמקולים אליו? כי רמקולים כבר יש לי... חסר רק מגבר. ואני לא מחפש איכות.. אני מחפש משהו זול כי זה לא למטרת איכות... תודה לע העזרה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-