אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
https://www.massgenie.com/sennheiser-ie60-noise-cancelling-in-ear-stereo-headphones-earbuds-429300e8f643878a חבל שאי אפשר לשלוח לארץ...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי גרמופון(פטיפון) של פיליפס ואני צריך למצוא להם מתאם ליציאת רמקולים.. יש יציאת רמקולים מוזרה של כמו שתי חורים מלבניים. צריכים תמונה? או שתוכלו להמליץ לי על מקום שאני יוכל להשיג בו כזה מתאם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להזמין את האוזניות האלו,האם יש תמורה יותר טובה למחיר ב500 שקל? ישמש בעיקר למוזיקה אלקטרונית אבל גם לראפ/פופ/רוק.. והאם העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה תוריד מאיכות השמיעה? פשוט אין לי תקציב לכרטיס קול כרגע.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות אוזניות (צפייה בסרטים בלילה נהפכה במעמסה על הבית וצריך קצת יותר שקט) אז החלטתי לרכוש אוזניות וצריך משהו איכותי בשביל שיתן לפחות מענה רציני למע' 5.1 הרגילה שהייתי שומע ממה... היות ואני סטודנט מובטל =\ אז אני מחפש משהו עד התחום של ה500שקלים (למקרה של הזמנה מחול - 500שקלים כולל משלוח/מכ"ס וכ"ו) התבלטתי בעיקרון בין הSennheiser HD 555 לבין הShure SRH550DJ-A - הבנתי שבעקרון השSenn555 הן מה שמוגדר כ"אוזניות פתוחות" ואני פוחד שהן לא יתאימו לי, בחיים לא שמעתי באוזניות פתוחות ואני פוחד "להתאכזב".. אשמח לחוו"ד אם מישהו השתמש בדגמים הנ"ל.. אשמח להכוונה כלשהי - דיי חדש בכל הנושא. אין לי בעיה גם ברכישה דרך EBAY - רק לא ייצא לי לרכוש מוצרים גדולים משם כך שאני ל…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתקין רמקולים באחר נפרד אשר מתחברים למחשב בכל טכנולוגיה שהיא ללא חוטים הכוונה שבחדר אחד יהיה רמקולים ובחדר הסמוך המחשב ישב עם הציוד שלו וכדי לחסוך שאלות במחשב עכשיו יש רמקולים אני פשוט מנסה לחסוך בחדר השני מערכת סטריאו במקום לקנות IPOD ואת הרמקולים שלו אני חושב שיהיה יותר זול לקנות רמקולים שיתחברו למחשב מרחוק בתודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קניתי רסיבר של פיוניר vsx 817 עכשיו חיברתי לו DVD שקניתי גם של פיוניר דרך יציאה קואקסלית דיגיטלית. עכשיו שזה מחובר יש רעש רציץ כזה גם אם אני לא משתמש בDVD נגיד רואה טלויזיה יש רעש תמיד ושאני מוציא את הכבל הזה הוא מפסיק (הכבל מהDVD) יש לציין שהכל הוא אייכותי ולא סתם משהו.. (160 שקל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מי מהם עדיף הפרש המחירים הוא כ-100 ש"ח יותר לקריאטיב המטרה העיקרית היא משחקים..ואחרי זה סרטים וטיפה מוזיקה מבחינת הכסף אין בעיה ההפרש של ה100 שקל לא רציני השאלה מה יותר טוב שאני מחפש ביקורות על X530 אני מוצא המון טובות על הT6060 בקושי מוצא אך מכמה שמצאתי אמרו שהם טובים יותר למשחקים חוץ מזה שהם יפים יותר לטעמי גם מה אתם אומרים חברים מה כדאי? ובבקשה אם יכולים לענות לי זריז כי אני מתכוון עוד השבוע לקנות...תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האוזניות הבאות הינן אוזניות שיש להעביר אותן מעל העורף? או שאורך האוזניות שוות כמו לדוגמא באוזניות של האייפוד או כל אוזניות ג'נריות אחרות. http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=5658082 האוזניות הן Shure E2C אאל"ט
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזהי ישן, כרטיס פנימי יושב על pci. יש לו כניסה לאנטנה. דרך אגב קוראים לסוג הכניסה הזאת BNC? בקיצור השאלה שלי היא האם האנטנה הזאת - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5287 יכולה לקלוט שידוי טלווזיה בישראל ברמה טובה? אם כן איזה ערוצים אני יקלוט? רשום באתר למטה באיזה תדר mhz היא תומכת. שאלה קטנה לסיום, באיזה תדר(mhz) משודר אות טלויזיה לאנטנה? והאם אני יכול לחבר את האנטנה הזאת ישירות לטלויזה(לא לכרטיס טלויזיה) ולקלוט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות LCD מתצוגה עד 1500 שקל,HD READY 32 אינץ,אשמח לעזרה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם בקרוב אקנה מחשב חדש (יאי מזל טוב לי) יחד עם מסך 27" מתוצרת DELL (לא חושב שיש יותר מדי דגמים כאלו) שאהיה מעוניין לחבר גם לממיר הדיגיטאלי שלי (HOT). אשמח לקבל מידע על החיבורים של המסך. כלומר, אחרי שאחבר אותו גם לממיר וגם למחשב, איזה כפתור או פעולה כלשהי קובעים מה המסך מציג - את המחשב או את הממיר? אשמח גם לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיהיה מיועד להקלטות מאותו ממיר, התקציב אינו מוגדר. כמה שיעלה אחד טוב אני מוכן לשלם. אין צורך ביותר מדי פיצ'רים חוץ מההקלטה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD איכותי המיועד גם כ-CD למערכת סטריאו התקציב הוא 1000 שח עם דגש על איכות צליל טובה ככל שניתן תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, נמצא בארה"ב עוד שבועיים ובמקום לקנות בארץ את Morel MT2 שהם 5 רמקולים קטנים שיחוברו למגבר Denon 1912 חושב לקנות שם רמקולים משודרגים יותר רק דבר נוסף חשוב... שיהיו בצבע לבן! את הסאב בגלל גודלו ומשקלו אקנה בארץ, כנראה שהוא יהיה PSW10 של Morel אשמח להמלצה או כל טיפ בנושא תודה!
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ digidesign r1 controller ??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0 כנסו^^ אני מבקש מכל מי שיש לו ציוד אאודיו או נגנים וכו' תביאו נראה נשווה נשמע וכו' מצפה לראותכם.. ב12.00 ב4.4
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב שלי.. הייתי סגור על Hauppauge winTV-PVR-150 , אבל אז קראתי שיש לו בעיה עם Vista 64Bit עם 4GB RAM (אין לי מושג למה), וגם שהדרייברים שלהם לא משהו בכלל. אז אני צריך כרטיס אחר שפשוט יעשה את העבודה... אה, וגם יעבוד עם ה-Media Center בויסטה. אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע... תודה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=741&mId=1&cId=21&sId=63 והאם הן מומלצות? לא מצאתי בזאפ
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי Logitech X-230 והכרטיס קול OB של הלוח אם( Gigabyte 965P-DS3P), והאמת? אני מרוצה מהסאונד השימושים בעיקר למשחקים ומוזיקה (שומע גם דברים בlossless) ראיתי בעיקר את הCreative X-Fi Xtreme Audio בסביבות התקציב (300 שקל) השאלה, האם כדאי להשקיע בזה (או כול כרטיס אחר), יהיה הבדל? או שעדיף לחסוך למערכת טובה יותר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
שלום חברים, חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות בנושא מהשנה האחרונה. בטח משהו התחדש. אני מחפש מכשיר שינגן DVD וגם bluray. האם הבלוריי זה הדבר הבא? למה אין הרבה דיסקים כאלו בספריות DVD? (כן, אני מאלו שעוד הולכים לספריות DVD ולא צורבים מהאינטרנט.) בקיצור, האם בכלל שווה להשקיע עוד כסף בנגן בלוריי איכותי? בנוסף, ראיתי בחנויות מערכות מיני "קולנוע ביתי" 5.1 של סוני או LG במחירים של 700-800 ש"ח הכוללים נגן DVD+בלוריי עם רמקולים המתחברים אליו סאונד סביר. מה דעתכם על אלו? הצורך שלי: אני צופה בסרט אחד בחודש, אולי 2. זהו. לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל שתהיה חוויה סבירה. תודה - איתי
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון. ברצוני להעביר קלטות למחשב (דרך וידיאו) אני יודע שדיברו על זה הרבה, אבל רוב הדיונים ישנים . אני צריך כרטיס שיכול לקבל כניסת rca (למשל) אין צורך בטיונר טלויזיה! רק העברה וקידוד למחשב. מחפש כרטיס שלא יוריד באיכות (כמובן שאיכות הקלטות לא משהו) יכול לבוא בחיבור USB או PCI או PCIE מחיר בסביבות ה300 (אפשר פלוס) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כשאני משתמש ב-DB באייריבר, אז כל קבצי ה-MP3 מופיעים בחלוקה לפי אלבום, אבל קבצי ה-WMA לא מופיעים... יש לי כמה אלבומים שכל השירים בהם הם ב wma, והאלבומים בכלל לא מופיעים ברשימה... זה אמור להיות ככה...? ???
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות טובות לריצה רק הבעיה אצלי זה שאוזניות מהסוג הזה לא נכנסות לי באוזן ובנוסף במדיה ואני מתעקש להכניס זה גורם לי לכאבים...אוזניות שיש לי: http://www.hd.ca/jvc_canada/haebx85z.php לאנשים אחרים זה ישוב מעולה ואצלי אני פשוט לא יכול להנות מהן... לי מאוד חשוב שכשאני שומע מוזיקה זה לשמוע את הבאס מאחר ואני שומע מוזיקה אלקטרונית, R&B וכול זה...התחום הכספי שאני מוכן להשקיע הוא בין 100-150 ₪... תודה רבה לעוזרים. (במידה ולא הבנתם אסביר שוב)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-