עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה... אני מחפש כרטיס קול טוב למערכת Z-5500 עד 500 שח בתודה

2. שלום לכולם, אתמול קניתי את האוזניות, החלטתי לקרוא ולחקור קצת בעניין האוזניות ובין היתר קראתי דעות של אנשים שקנו אותם, בדיי הרבה מהדעות היה כתוב שאחרי ברייק-אין איכותי הן נשמעות לגמרי אחרת. למען האמר משמיעה ראשונית שמתי לב שבווליום גבוהה הממברנות מרעישות.. (יכול להיות שזה חלק מהעניין) אז אני אודה לכם אם תעזרו לי ותוכלו להגיד לי איך עושים ברייק-אין איכותי ומשובח כדי לשבח את הצליל... בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 2-4 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) עוצמה ואיכות...חשוב מאוד...עם דגש על עוצמה אני אוהב לשמוע חזק באוזניות גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן …

• 35 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מה הבדל בינו לבין sr4600 ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לצפיה בעיקר בסרטים וסדרות מהמחשב באיכות HD. אני נמצא בהולנד, כך שיש לי פה מבחר די גדול, יותר מההיצע שיש בישראל, בגלל זה גם התקציב שלי ביורו. הסתובבתי קצת בחנויות, ראיתי מספר דגמים: Samsung 40A556 - 750euros Sony KDL40V4000E - 999euros אשמח לשמוע חוו"ד והצעות נוספות. עמי.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. אני החלטתי שאני חייב מערכת סאונד חדשה (CREATIVE 2.1 עלוב)!!! יש לי VIBRA 128 ואני לא ממש שומע כל צליל כמו חתול... אז רצוי משהו יותר איכותי מאשר חזק ואם אפשר בבקשה להסביר למה. הרמקולים מיועדים למישחקים למוסיקה ולמעט סרטים דגש על מישחקים... בתודה THE GYVER

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי בעיה אני מטעין את הנגן שהוא בטעינה הוא עובד(אבל לא מטעין) שאני מנתק מהטעינה הוא נכבה ולא נדלק מה אני צריך לעשות בבקשהההההההההה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. בדיוק התקינו אצלנו את הממירים החדשים של הוט, ושמתי לב שיש חיבור AC3 בגב הממיר , הבנתי שזה חיבור אופטי אבל מה בדיוק זה נותן, כי בעלון מידע רשום שזה לא פעיל( זה היה סגור עם פקק כזה אבל הצאתי אותו ).

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by Ronen Mars,

אהלן, אני מחפש רמקול נייד\לא נייד עם כמה דרישות: 1. קורא USB \ קורא SDCARD - אין לי צורך בBT 2. יכול לעבוד מחשמל - יהיה קבוע במקום אחד ליד שקע 3. איכות סאונד טובה ועוצמה מספיקה שישמע טוב בחדר קטן 4. קומפקטי - יתרון לא קריטי בארץ\חו"ל. תקציב עד 300 ש"ח. אם יש בפחות, אז מה טוב.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. יש מבצע בבאג על האוזניות ואני שוקל לקנות אותם אבל רציתי לדעת מה דעתכם על האוזניות , האם שווה לקנות אותם (המחיר - 279) השימוש העיקרי של האוזניות הוא גיימינג \ מוזיקה , אז מה אתם אומרים? שווה לי?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by ZeppeliN,

אז ככה, מביאים לי פטיפון ואני רוצה לדעת מה צריך כדי לחבר אותו. איך האיכות שמע של פטיפון? בהנחה שהתקליט חדש והפטיפון עצמו די טוב. ---------------- Now playing: Ramones - Animal Boy via FoxyTunes

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by shahari,

יש לי ipod שנתקע עכב נפילה. התופעה היא שהמסך נשאר קפוא במצבו האחרון ושום דבר לא מגיב. הייתי מעוניין לדעת אם יש למישהו רעיון מה יכול לשחרר אותו או איפה אפשר לתקן ipod

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by hali,

שלום, האם כאן זה הפורום לשאול על מדיה סנטר? אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים בבקשה. : אם כן יש לי מספר שאלות בנוגע למדיה סנטר... אני מעוניין במחשב בסלון שדרכו אני יכול: 1. לראות סרטים בטלויזיה 2. לראות שיעורים באינטרנט (יש נקודת רשת ביתית) 3. שהמחשב יתחבר למגבר (כי אני רוצה לשמוע מוסיקה באופן בלתי תלוי בהדלקת המחשב) והמגבר יתחבר לטלוויזיה. השאלות הם: 1. מה המפרט שאני צריך למדיה סנטר? 2. האם המחשב יכול להיות כל הזמן דלוק? 3. המחשב יהיה בסלון ולכן מה מידת הרעש שהוא יעשה? 4. האם יש פתרונות אחרים למדיה סנטר? בברכה ותודה על העזרה הראל

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  14. מעוניין לקנות סטרימר המליצו לי על minix x8 plus הוא שווה את המחיר או כדי משהו אחר? אני מעוניין להריץ סרטים בקודי ופופקורן נ. ב הminix תומך עברית?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי חברים, רציתי לדעת באיזה נגן מוסיקה כולכם משתמשים? אני אישית משתמש ב-iTunes בגלל שיש לי אייפוד, אבל גם לפני האייפוד היה לי אייטונס. פשוט תוכנה מושלמת (מעט כבדה, אבל שווה זאת). החסרון היחידי שלה לדעתי, היא חוסר תמיכתה בקבצי FLAC, אך דבר זה מפוצה ע"י תמיכה ב-Apple Lossless (רק חבל שכמעט ואף אחד לא מקודד את המוזיקה בעזרת הקודק הנ"ל). יאללה, VOTE OR DIE! אגב, אני משתמש גם ב-foxytunes וממליץ לכולכם להתחיל להשתמש בזה. פשוט עושה את חיי לקלים יותר פ: תהנו ;] נ.ב: אם אתם מצביעים, אז תגיבו ותנמקו את בחירתכם

• 58 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. שלום אני סוכן מכירות של החברה EPSON אחת מהחברות מקרנים הגדולות בעולם ולגבי כל מקרן מהחברה הזאת אם תרצו מחיר טוב וזול משאר השוק אני יוכל לסדר לכם אז אם יש דגם מסוים שאתם רוצים תוכלו לשלוח לי תדגם עם הצעת מחיר ואני יחזור אליכם ..תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  17. שלום חברים, אשמח לקבל המלצה עבור פתרון אלחוטי שבאמצעותו ניתן יהיה להזרים מדיה מהמחשב הנייד אל הטלוויזיה מדובר בטלוויזיה שאינה סמארט אבל כמובן שהיא בעלת כניסת HDMI חשוב שההזרמה האלחוטית תאפשר הזרמת סרטים ברזולוציית FHD ידוע לי שיש כיום המון סטרימרים שונים בשוק אך אשמח להמלצה על סמך ניסונכם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. רציתי לדעת במה עוזרת לי הקופסה החיצונית שאני מקבל בפלטיניום שלהם ואיזה כרטיס יותר טוב לאחד שהשמושים העיקריים שלו הם מוזיקה (רק האזנה) וסרטים צפייה בלבד האקסטרים מיוזיק או אודג'י 2 ZS PLATINUM ושאלה אחרונה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה בארץhttp://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=1780 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by mani007,

אני טס לגרמניה בחופש הגדול רציתי לדעת על המחירים של נגני mp3 כמו h10 ipod mini creative zen micro

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by club_501,

אז ככה: התקציב כ-700 שקל וזהו נראה לי ??? :

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. Started by מא*ר לו*,

צהריים טובים.. הרגע קיבלתי את ה X13 מTMS http://hwzone.co.il/reviews-files/s2vsx13/IMG_0266.jpg לחיבור RCA העליון של הAUX חיברתי את הכבל שקיבלתי עם הרמקולים ואת הצד השני(הירוק הדק יותר) חיברתי למחשב... שומעים הכל טוב ויפה.. אבל סתם מסקרנות.. לא הייתי אמור לחבר את זה איכשהו לחיבור מעל(הירוק הקטן) הRCA זה שכתוב PC? עכשיו זה מוציא פלט ממחשב אבל כתוב יעני שזה מהAUX... מה לא עשיתי נכון? וגם עדיף לי למקם את הרמקולים גבוהה יחסית כזה לכל החדר או פשוט על הספריה של המחשב? זה בסדר אם אני יתלה מדף על הקיר נגיד מטר-1 וחצי מהריצפה וישים עליו את הסאב? תודה מראש וסליחה על החפירה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  22. שלום פורום אודיו, כן כן, גם אני רוצה לקנות MP3 קטן וסקסי, ללכת לביצפר שהMP3 הקטן שלי והמעוצב שלי בכיס, יש לי על האוזניים אוזניות קטנות ואיכותיות שנראות כאילו נלקחו מסרט מדע- בדיוני ושאנשים יסתכלו במבט של OMG ויקראו לי אבל אני לא ישמע כי לנגן שלי יש 18MW והוא על פוול וליום. עכשיו ברצינות, הדרישות שלי מנגן שיהיה קטן, מעוצב, שיהיה נוח לדפדף בין הלהקות והשירים מהמכשיר, בעל פיצרים ובעל סאונד חזק במיוחד. נכנסתי לזאפ חיפשתי נגנים של חברות טובות, לאט לאט צימצמתי ונשארתי עם 5 אחרונים שחשבתי שאתם אולי תעזרו לי לבחור בינהם: I-river IFP 799 Archos Gmini xs-200 I-audio G3 Creative muvo micro N200 I-river IFP -999 אלו הנגנים שנראו לי הכי מתאימים. כולם בעלי 1GB זיכרון חוץ מה…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Kenny,

או'קי , אני עוד מעט מקבל רסיבר , אין לי מושג של איזה חברה.. אבל הוא אמור להיות משהו טוב. שני רמקולים גדולים , של Boss , ועוד שני רמקולים קטנים יותר של JBL רציתי לדעת כמה דברים , אני יעשה את זה מסודר : 1 - יש לי טלויזיה 25 בחדר , ואני קונה גם די וי די , אפשר לחבר את המחשב לרסיבר , וגם את הדי וי די לרסיבר ? 2 - במידה ואני לא קונה די וי די , יש לי כונן במחשב של די וי די , אפשרי לראות דרכו סרטים של די וי די? יש לי tv out בכרטיס מסך (רדאון 9700) , זה יוריד מהאיכות אם אני יפעיל סרט במחשב ויעביר לטלויזה דרך כבל? יהיה סראונד? 3 - החברות של הרמקולים , נחשבות לטובות בתחום? (לא מבין בזה בכלל) ? 4 - יש עוד משהו שכדי לי לדעת? עצה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  24. יש לי אופציה להשיג שני דגמים במחיר די קרוב אחד לשני. 1. LG 47LW570Y 2. Sharp LC46LE830 - קצת יותר יקרה אבל לא בהרבה. שני הדגמים עם 3 שנות אחריות אשמח לחוות דעת על שני הדגמים אם יש למישהו, ומאיזה מהן ממומלצת יותר.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by tom123p,

יש חיה כזו? אפשר המלצות ? תודה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.