עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by edenbd,

כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש LCD לחדר. אני מעריך שצריך לא יותר מ 26 אינץ', החדר שלי לא גדול. חשוב שתתמוך ב HD, כי אני מתכוון לחבר אותה למחשב ולראות ממנה תכני HD - 720p. המלצות יתקבלו בברכה. עוד שאלה אגב, לא יהיו בעיות בעזרת כרטיס 8600GT לצפות על ה LCD ב HD? עכשיו אני רואה HD על ה LCD של המחשב 19 אינץ' ועובד מעולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. הנני מעוניין לקנות מסך LCD Full HD 40'-42 ומתלבט בין סדרת ה Bravia של SONY לבין סדרת ה Scarlet של LG. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. שלום יש סרטון שצילמתי בפלא אך הבעייה שרואים אותו מזווית הפוכה. יש דרך להפוך הזווית? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש אוזניות Full Size. התקציב הוא עד 500 ש"ח (פחות או יותר). אני אשתמש בהן רק בבית/משרד ולכן ניידות לא חשובה לי. האוזניות מיועדות להאזנה כללית (בעיקר מוסיקה וסרטים), ובשלב הראשון הוא יתחברו לכרטיס קול On-Board. אני עובד בסביבה שלעיתים הופכת להיות קצת רועשת - אנשים מדברים, יש טלפונים וכו' (עוצמת הרעש בינונית, כמו שניתן לצפות מסביבה כזאת לא משהו יוצא דופן). לפעמים אני צריך להתרכז, הרעש קצת מפריע לי, ואז אני משתמש באוזניות כדי לבודד את עצמי. יחד עם זאת אני לא מצפה לאיטום או בידוד מלא, אלא אוזניות שמבודדות בצורה סבירה. הדברים שחשובים לי (לאו דווקא על פי סדר חשיבות, הם חשובים לי בערך באותה מידה): 1) איכות הצליל - אני לא אודיופיל ועדיין חסר ניסיון בתחום האודיו אי…

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  5. דיברתי עם החנות 24 שאני מתכוון לקנות בה את המסך, ושאלתי על המסך: http://www.24online.co.il/products/137463 (שאותו בחרתי פה בפורום לקנות) והם הציעו לי את המסך: http://www.24online.co.il/products/141799 ב-3900 שקל. הם הסבירו לי שהמסך שהם הציעו לי יותר טוב בגלל שיש בו קצב ריענון של 60 ובמסך הראשון יש 50 וגם שפה יש ניגודיות 1:60,000 ובראשון יש 1:50,000 אז הסברתי להם שכשבחרתי את הראשון התייעצתי פה בפורום ובחרתי אותו בגלל שאמרו לי שהוא טוב לשידורי כבלים, הוא אמר לי בתגובה שהמסכים ממש זהים חוץ מזה שהמסך הזה יותר טוב ב-2 דברים (כמו שאמרתי למעלה, ניגודיות וקצת ריענון) וגם המסך הוא "המסך הירוק - "מצב חיסון באנרגיה" מפחית את צריכת החשמל עד 40%!" עכשיו השאלה שלי היא האם באמת כדאי לי …

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by IleG,

צריך המלצות בבקשה לטלוויזית LCD 32' טובה מיועדת לחדר והשימוש הוא לXBOX 360 ושידורי לווין רגילים. בהתחלה חשבתי על ה-SAMSUNG LA32A450 אבל היום עברתי ליד חנות אלקטרוניקה וסתם נכנסתי לבדוק מחירים והמוחר אמר לי שהדגם הזה כבר "פסה" ושעכשיו יש סדרה חדשה של טלוויזיות וכו' וכו' ובקיצור אני אשמח לקבל המלצות על טלוויזיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. מחפש מערכת רמקולים איכותית ככל הניתן למחשב, עם באס איכותי, בתקציב שמצויין למעלה. לאחי יש כבר המון זמן את ה ATP3, ואפשר להגיד שהוא ואני מאוד מאוד מרוצים ממנה מכל הבחינות - הרמקולים עצמם והבאס הפשוט מעולה משיטוט קצר ברשת הבנתי שהמערכות האלה די אוזלות בשוק, אפילו אין אותן בזאפ ככה שהמצב די גרוע... אשמח לקבל המלצות אחרות, על מערכות אחרות, שמאפיין חשוב הוא הבאס האיכותי ואם אפשר, שהרמקולים עצמם, לא יהיו מגושמים, אלא קטנים ומעוצבים משו, אבל עדיין עם עוצמה גבוהה.... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by LOOSE,

היי קניתי אוזניות JBL 220 ומשום מה הם הגיעו בלי מתלה לצוואר עכשיו רציתי לדעת אם מוכרים דבר כזה בנפרד ואם כן אז איפה אפשר למצוא מי שלא הבין אני מדבר על דבר כזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469313# תודה מראש

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by dragon772,

בצורך הוא שידורי SD שידורי HD ו XBOX360 ... אני כבר חודש עם ההמלצה של ה SAMSUNG 450 שהמליצו עליו, אבל אין אותו כבר באף אחנות, הביאו דגם משופר שלו שהם רוצים עליו אלף שקל יותר..ממש לא משתלם... אני מחפש HD READY הכי מומלץ עכשיו מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. שלום יש לי בעיה בטלווזיה הזאת http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html יש לי קול אבל אין תמונה הטלווזיה ממשיכה להיות שחורה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by magimag,

היי אני מחפש לקנות רדיו חדש לרכב (אולי כזה שיהיה ללא דיסקים אבל עם דיסק קשיח במקום אם יש בכלל כאלו), ומחפש איזה מדריך שיסביר על הנושא. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by דני זוקו,

מה יותר משתלם לקנות? יש טעם לקנות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721237 , במקום LCD fullHD (בערך באותו הגודל) ? (יש תקציב).

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by aviram_hi,

שלום לכם! אני מעוניין לקנות טלוויזיה, 32"(לפי מרחק הצפייה). HD Ready. אני אראה בה הרבה סרטים, אבל אני רוצה שגם תיהייה איכות צפייה סבילה בשידור טלוויזיה ישראלי. אני אשתמש בה גם בשביל לשחק בXBOX360. אני חושב לקנות LCD(לפי הצרכים שכתבתי למעלה) התקציב מצומצם, רק 2000 שקלים, אבל אם זה ממש ממש גבולי והבדל גדול אולי נחרוג טיפה. אני אשמח להמלצות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by snirf,

אתמול היה לי קול והכול היה בסדר,פתאום היום אני מפעיל את המחשב ואין קול \= חשבתי אולי קרה משהו לרמקולים,אבל חיברתי אוזניות למחשב וזה לא עזר...עדיין אין קול! מה שמוזר זה כשאני מפעיל את כרטיס הטלויזיה-יש קול (הרי יש 3 צבעים של חיבורים-ירוק,אדום וכחול; אז הכרטיס מחובר לכחול) מהי בדיוק הבעיה ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה??

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by BlackliNe,

יש לי טלויזיה FULL HD 42אינץ וממיר VOD של הוט עכשיו לממיר יש רק scart ולטלויזיה אין scart איך הכי טוב לחבר אותה שאני יראה יפה וישמע טוב יש לטלויזיה חיבור component ו RCA תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזית LCD המרחק הוא 5 מטר כרטיס מסך GV-N98TOC-1GH של GIGABYTE כרטיס קול מובנה 5.1 על לוח אם Intel Eva Cove Desktop Board DG35EC G35 Socket 775 Oem טלוויזיה טושיבה 47WL66 FULLHDMI יש לטלוויזיה חיבור DVI-A וזה אומר שאי אפשר לעשות מסך מלא בלי לאבד את הקצוות. רק בHDMI יהיה אפשרי לעשות מסך מלא. אם אני אקנה כזה כבל, ומתאם מDVI לHDMI זה יספיק? או שצריך גם לחבר את הכרטיס קול עם כבל נפרד? עריכה: אני צריך לחבר את הS/PDIF לכרטיס מסך? עריכה2: מה זה בדיוק HDTV? האם הוא מאפשר לי לחבר את הטלוויזיה למחשב בכבל אחד? (וידאו ואודיו?) עריכה3: לפי מה שהבנתי בגלל שיש לי בכרטיס מסך שני יציאות DVI-I ויציאת TVOUT זה אומר שאי אפשר רק על ידי כבל אחד ל…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  17. קניתי לפני כמה שנים audigy 2 ZS ואני מתחיל לשקול לשדרג - השימוש היחידי שלי זה משחקים המחשב מחובר דיגיטלית לרסיבר ימהה ומערכת 5.1 האם יש טעם או שלא הולך להיות שיפור רציני חשוב לציין שכרגע לפעמים במשחקים שבהם יש כיוון של סאונד (נדמה לי שב-stalker clear sky) כאשר יש דיבור מהרמקול סנטר אז לא שומעים כלום או חלש מהצדדים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by dudib1,

חברתי מחשב לטלביזיה LCD 32 בחיבור DVI ל HDMI . מחשב: פנטיום 4, 4 גיגה זכרון, ATI RADEON 5500. הדלקתי את המחשב מחדש וקיבלתי על המסך תמונה תקינה מהמחשב. העברתי את הטלביזיה לצפיה דרך ממיר YES וכשחזרתי בחזרה לצפיה דרך המחשב לא היתה תמונה. בחיבור VGA לא היתה בעיה. החלפתי כבל HDMI לכבל HDMI איכותי יותר - התקלה נשארה בעינה. עדכנתי דרייבר לכרטיס המסך כנ"ל. האם ניתן לעבור בטלביזיה ממקור למקור (ממחשב לממיר וחזרה) ועדין לראות תמונה ללא צורך באתחול המחשב? האם התקלה מוכרת? האם החלפת כרטיס מסך במחשב תפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by dragon772,

הראשון הוא Samsung LA32b450 השני: Sharp LC32D44 LCD שניהם באותו מחיר מה עדיף ולמה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. ניסיתי כבר לשאול את זה בעקיפין , עכשיו אני אשאל יותר ברור איזה כרטיס קול כדאי לקנות בשביל משחקים ראיתי שתי אפשרויות: Sound Blaster X-Fi XtremeGamer PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium אחד דיבר על משחקים ואחד על EAX5 אבל הנקודה העיקרית שאצלי המחשב מחובר לרסיבר שמחובר לרמקולים 5.1 ובאתר רשום שביציאה הדיגיטלית הוא תומך רק בסטריאו- מה הקטע עם זה? יש כרטיס שיתן לי סראונד במשחקים? כבר נתקלתי בתופעה במשחקים שסאונד מהסנטר (מלפני הדמות) נשמע חלש מאד, מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by haviv822,

מבקש חוות דעת כלשהי על הרמקוליים הנל תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  22. שלום לכולם קניתי מחשב אתמול שאחת המטרות היא לראות hd בפלאזמה שלי הכרטיס מסך של ג'יגבייט 9600 1gbעם יציאת hdmi. התקנתי מערכת הפעלה windows 7 חדשה ואייבורי ישר אמרו שהם לא נותנים לי תמיכה בגלל המערכת הפעלה שהתקנתי. כשחיברתי את המחשב עם כבל hdmi היו לי פליקרים של הטלויזיה ואחרי קצת משחק ברענון וברזולוציה קיבלתי תמונה(אם למישהו יש המלצות לרזולוציה ורענון אשמח). כשראיתי תמונה היה רעש כמו של שלג בטלויזיה בווליום בלתי נסבל. שמתי השתק בטלוויזיה וזה לא השפיע, הנמכתי ווליום במחשב וזה לא השפיע. לא שמתי סרט והרעש הוא בלי קשר למה שיש על המסך(desktop שלא אמור לעשות רעשים). אם יש למשהו פיתרון? שבת שלום איתי

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by yuvalkosh,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של Realtek ורמקולים Logitech Z5500 מאז שהתקנתי את K-Lite Codec Pack 5.0.0 Full היו לי בעיות בסאונד של סרטים היה סרט ששמעו בו מוזר וסרט ששמעו רק את המנגינה והאפקטים אבל לא את הדיבור שיחקתי קצת עם ההגדרות של ה-ffdshow audio decoder ושני העניינים האלה הסתדרו (ראו תמונה) אבל עדיין יש בעיה שמאד מציקה לי: נניח אני שומע מוזיקה באייטיונז ורוצה לראות סרט במקביל מבלי לשמוע את הסרט - אני לא יכול. ברגע שיש סרט שמתנגן (גם ברקע), זה מבטל את הסאונד מהאייטיונז. למעשה, אין לי כל שליטה על הווליום באמצועת ה-Windows Media Player או ה-Media Player Classic. אלא רק באמצעות השלט של הרמקולים. את הווליום של האייטיונז למשל אין לי בעיה לשנות באייטיונז עצמו. אודה לכם …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by dudidu08,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות DVD נייד שיעביר לי את הזמן בצבא אני לא מתכנן להשתמש בדיסקים כדי לראות סרטים אלא לחבר לו דיסק און קי או כרטיס זיכרון עם סרטים וככה אפשר להשים מלא סרטים מה שחשוב לי שהוא יהיה איכותי ושהמסך שלו יהיה כמה שיותר גדול וכמה שיותר פרקטי שיהיה תומך בכל הפורמטים טוויח מחיר עד 1000 שקל[ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by assafidan77,

1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719128 2.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716783 3.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718690 4.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709127 תודה לעוזריםם..!!!!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.