עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yJoker,

אני רוצה לקנות מערכת 4.1 ויש לי כבר מערכת 2.1. אני יכול לחבר את שינהם לכרטיס ולקבל סאונד כאילו חיברתה לכרטיס מערכת אחת של 6.2? בבקשה רק מי שמבין שיענה. תודה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by ARI_ARI,

אני מעוניין לקנות את הG51 והשאלה שלי היא האם אני יכול לחבר אליו שני מקורות, כלומר לדוגמא את המחשב ואת הטלויזיה ולבחור כל פעם את מה שאני רוצה שהרמקולים ישמיעו כמו בZ5500?

3. Started by D-M-X,

למישהו פה יש אותו? איך הוא? יש בו איזשהן בעיות מציקות? האחריות שלהם בינלאומית או לא כי יש מצב אני יקנה אותו מארה"ב (אני מתלבט בינו לבין הסנסה E270, אני מודע לזה שהם שונים לגמרי אחד מהשני)?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by doker,

שלום רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את העידכון לh320 שיתמוך בעברית ועוד שאלה אם הוא יתמוך בעברית כל השמות של השירים יוצגו בעברית כי ראיתי מקומות שכתבו שרק ששומעים את השיר אז רואים עברית ואני רוצה שגם לפני זה יראו עברית אם מישהו יוכל להסביר לי את הנושא בבקשה

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by Unavoidable Encounter,

איך אני מגיע למסך הזה??

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן....... אני רוצה לקנות את הH340 (של אני נהר) ורציתי לשאול אם כדאי לקנות באירופה או בארץ....... והאם אין שום בעיה לעדכן את הFIRMWARE או קונים באירופה........ כי מן הסתם אני לא רוצה שזה יהיה לי בגרמנית

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by צחי_אל,

שלום, קניתי את הכרטיס טלוויזיה הזה, והוא מגיע עם שלט ורסיבר אינפרה רד שמתחבר למחשב. לפי ההוראות הreciver אמור להתחבר באמצעות כבל לממיר של יס כדי שאפשר יהיה להעביר ערוצים, אבל אני לא מוצא את הכבל ולא את החיבור על הממיר של יס. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by Roy.T,

יש לי טלויזיה HD שמחוברת בקבל HDMI ל4850, כדי לצפות בסרט HD שיש לי במחשב אני חייב כונן בלו ריי או שיש תוכנה כמו WMP למשל שמסוגלת להראות סרטים באיכות הזאת?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by lamer4ever,

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה והבנתי שיש כרטיסי מסך שתומכים בHDCP שמאפשרים להעביר דרך כבל אחד גם סאונד וגם תמונה זה אפשרי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by idooo,

תודה לכם,קניתי כבל ועכשיו יש לי בעיה אחרת אחרי שחיברתי אני רואה בטלווזיה רק את התמונה של השולחן עבודה שלי (רק התמונה ללא שום דבר אחר) אם אני משחק עם ההגדרות של הDISPLAY אני מגיע למצב שבו רואים חלק במחשב וחלק בטלווזיה (שולחן עבודה ואייקונים במחשב וכל תוכנית פתוחה בטלווזיה וכו') וגם כן לא הצלחתי לראות סרט בטלווזיה איך אני מסדר את זה והאם יש תוכנה מומלצת לצפיית סרטי HD?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by haim85,

hdmi 1.2 מתאים ל1.4hdmi ? זתומרת עם יש לי כניסה hdmi 1.2 ברסיבר למשל ובכרטיס מסך hdmi 1.4 זה מתאים? או שצריך אותו תקן 1.2 ל1.2?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DXter,

הרגע קיבלתי אותו! חח איזה מגניב לי קיצר אני מדפדף בחוברת הוראות ואני לא מבין משהו... איך נעשית העברת הקבצים? כי הבנתי מפה וגם מהמוכר שזה "כונן נייד" ואני יכול פשוט לעשות העתק והדבק לתיקיות והקבצים שלי אבל בחוברת כתוב שצריך עם התוכנה כי זה הופך את זה לפורמט MU3 או משהו כזה... איך מתבצעת העברת הקבצים? (אם אפשר..אז אותה שאלה בקשר לנגן H10 של IRIVER)

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  13. יש לי שאלה, אם אני אקנה אותם אוכל לחבר אותם למחשב ? זה אפשרי זה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by Drek Boy,

מישהו יודע מה הזיכרון המקסימלי שהPSP תומך בו או שאולי אין הגבלה?! ואפשר להשמש בSD CARD כדי לשמוע מוסיקה ולראות סרטים ודברים כאלה או שצריכים MMC?

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by omert,

אם אני קונה נגן MP3 של RIO מחו"ל הספק כוח יתאים או שאני צריך לבקש ספק של 220W ???? מה ההבדל בין Rio carbon ל Rio carbon pearl

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by ! @ $WolF~Man$ @ !,

את הנגן טוענים דרך הUSB של המחשב.רציתי לדעת אם יש מתאם שמאפשר לטעון אותו ישירות בחשמל, ולא דרך הUSB של המחשב?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by B0necrack3R,

האלן חברה.. מזה הדגם הזה SB LIVE VALUE 5.1 + כרטיס דיגיטלי או משהו כזה (אני לא בדיוק מבין בזה..) במה הוא שונה מהLIVE! הרגיל ,והאם הוא עדיף עליו?? ומה מיוחד בו... תודה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by GHOST,

קניתי את ה DFI LANPARTY ULTRA D עכשיו יש שם SPDIF מוזר עגול כזה והכניסה של הרמקולים שלי זה אופטי רגיל יש מתאם בינהם?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by lior322,

עשיתי חיפוש בפורום לקרוא על האוזניות ומישהו שם אמר שהם לא טובות למוזיקה אלקטרונית זה נכון? וגם פעם שעברה ששאלתי אמרו לי שלא צריך מגבר בשבילהם ובחיפוש אמרו שכן מישהו יכול להסביר לי צריכות מגבר או לא?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by D-M-X,

זה USB 2.0 או 1.1?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by Shtupel,

כמו שהבנתי המוצר עובד עך שמחברים עליו כונן USB נייד עם סרטי HD והוא מעביר את זה לטלוויזיה.יופי. השאלה היא כזאת: הWD LIVE יודע לקרוא סרטים מכונןUSB שעובד בNTFS ? (אחרת אין שום סיכוי שאני יכול להעתיק עליו קובץ שהוא יותר מ+/-2 ג'יגה ביגלל שהוא עובד בFAT32) וכמובן שכל סרט HD לוקח הרבה יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  22. Started by ZUMARA1,

טוב רציתי לשאול בקשר לסאונד שלו אם האוזניות שמקבלים איתו עומדים בפול ווליום של המכשיר כי שאני שומע שירים עצבניים על פול ווליום שירים מסוימים יש עיוות קל בסאונד רציתי לדעת אם זה מהאוזניות ןאם כן איזה אוזניות איכותיות אני יכול ליקנות תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. Started by PsyFire,

הי, אני במסע חיפושים אחרי מערכת. אחרי שהבאתי מסך, ממיר HD, חיברתי הכל כמו שצריך - הדבר היחיד שנשאר הוא להביא מערכת נורמלית שתדע לחבר מחשב, ממיר, וPS3. עכשיו השאלה שלי היא האם המערכת של לוג'יטק תדע להתמודד עם כמות חיבורים כזו? אם כן, כנראה שאלך עליה כי הבנתי שזו תמורה מצוינת למחיר.. אבל אם לא, תמליצו על משהו אחר במחיר דומה? מעוניין לחבר את כל שלושת המקורות המצוינים בחיבורים האיכותיים ביותר שאפשר. תודה רבה מראש אגב, טווח מחירים הוא 2000+-

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  24. שלום. אני מתכוון לקנות את המערכת Logitech Z640 מחר (דיוטי פרי),עכשיו עד שאקבל את המחשב החדש (עניין של חודש אפילו פחות) הכרטיס קול שלי הוא 2.1 שאלתי היא האם אני ישמע בהם בנתיים רק בשתי הרמקולים הקמיים והסאב (האחורים והסנטר יהיו 'Mute')? או שאשמע צליל 2.1 בכל חמשת הרמקולים והסאב? תודה.

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by D-M-X,

יש דבר כזה אוזניות BLUETOOTH או אינפרא אדום? אם כן אז איפה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים