אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=1073 3746 שקלים חדשים ונוצצים! והנה בבקשה , למי שאוהב למצוא מחירים ממש נמוכים בפנדה: (אני לא מצליח לתת קישור לפנדה : אבל בכל מקרה המחיר שם 3714 שקל!) כנראה ש PCH לא עידכנו את המחיר עדיין.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עדיפות לעיצוב לפי האוזן ללא כל EQ בילט אין באוזניות חשוב שיהיה בידוד טוב רצוי שתיהיה אפשרות לעצב לפי צורת האוזן... מישהו מכיר חברות ודגמים מומלצים? אני בינתיים שמעתי רק על ה Ultimate ears customFi 18 אבל אני רוצה לראות ולהכיר עוד אוזניות לפני שאני קונה...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה 265 התחיל לעשות גלים. ומי שרוצה לנסות, מוזמן. אז, כולם מכירים את Ducks.Take.Off.2160p.QHD.CRF25.x264-CtrlHD הקובץ שוקל 500~ מגה אז, לקחתי את הקובץ המקורי של הברווזים, (5.5GB) והפכתי ל265 והכנסתי לMKV Ducks.Take.Off.2160p.h.265-Zion.mkv עכשיו שוקל רק 80מגה להורדה https://mega.co.nz/#!jcEWmRRC!Hn9qwnVXqn9ApuOhKaX-sUZNS2JvPTBzcRa9LGS33L0 הדרך היחידה שהצלחתי להריץ אותו הייתה להוריד FFMPEG (שרק לפני שבועיים תומך) גירסאת בטא http://ffmpeg.zeranoe.com/builds ולהריץ עם FFPLAY בתוספת מחרוזת ffplay -strict -2 Ducks.Take.Off.2160p.h.265-Zion.mkv לא רץ חלק בכלל (אבל מנגן) זה הכל אם יש למישהו/י דיעה, אשמח לשמוע. ציון
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, טוב זה בקשה קצת מוזרה אבל אני צריך "רסיבר" שיעבוד עם רמקולים מוגברים, הבעיה זה שרסיבר לא עובד עם רמקולים מוגברים בעיקרון אני צריך את זה כמפצל HDMI כי אני צריך 3 כניסות ו2 יציאות, ניתוב אודיו לרמקולים של הטלוויזיה ושל המחשב (microlab m-200). אני קורא לזה רסיבר כי פשוט אין לי שם אחר יותר טוב לתת לזה, פשוט ניתוב של וידאו ואודיו רק בלי הגברה. חלק השני, קיבלתי היום מהוט ממיר Hot Magic HD ובימים האחרונים התחלתי להשתמש בXBMC, רציתי לדעת האם אפשר לחבר את הממיר בעזרת כרטיס טלוויזיה או משהו למחשב ואז לעבוד בו דרך xbmc בצורה יעילה יותר כי יש לי שם גישה לכל המולטימדיה, אם אני יוכל לגשת גם לטלוויזיה זה יהיה מצויין. אני כמעט בטוח שעל הנייר שני הדרישות הללו אפשריות אבל השאלה הסופי…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מיקרופון חדש ראיתי את הAT2020 מאוד אהבתי אותו אבל אז ראיתי את הAT2020 USB וההפרש של המחירים שונה מאוד, אבל יש לו רק חיבר USB אז אני לא מבין מה השוני . השמח לדעת אם משהוא יודע מה השוני או אם למשהוא יש את אחד המיקרופונים אז השמח לחוות דעת איך הוא, או אם למישהוא יש המלצה למיקרופון אחר ,והאם שווה להשקיע סכום כזה ,כי ראיתי את ה"כדור שלג" והאיכות שלו לא משהוא והוא עולה בערך 400 שקל. השמח לעזרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לחבר מערכת 4.1/5.1 לדיסקמן Mp3 שלו. Aztech AMS 5.1 - מחיר: 983 ש"ח. Hercules 510 - מחיר: 738 ש"ח. הוא מעוניין בדעותיכם על שתי המערכות הנ"ל, ואולי הצעות יותר טובות אם ישנן בטווח המחירים הזה (עד 1000 ש"ח). האזטק קוסמת לו בגלל השלט בינתיים. תודה מראש על כל העזרה.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז מאיפה להתחיל? אני והחבר החדש שלי משתעשעים יחד כבר משהו כמו חודש והתאפקתי ארוכות עד שבאתי לכתוב פה כדי שבאמת אני לא ככה יהיה בהתלהבות של ההתחלה אלא יכתוב ככה מתוך התנסות איתו לטובת מי שרוצה לקנות נגן בסדר גודל כזה דבר ראשון תודה למי שבזמנו עזר לי פה כשחיפשתי נגן טוב אז נתחיל מהמפרט הטכני שלו 20 ג'יגה 35 שעות בטריה רדיו מקרופון פנימי הקלטה ממקור חיצוני תמיכה ביואסבי 2 אין צורך בהתקנת דרייברים (הוא מתפקד מיידית ככונן) אפשרות עבודה עם טאג id3 או לחילופין עם ספריות וקבצים שלט גוף עשוי אלומיניום ולביקורת: במילה אחת אני יכול לסכם אותו כמדהים! הוא פשוט באמת שואף לשלמות הוא מרגיש איכותי מאוד ביד, קטן בצורה בלתי רגילה, איכות סאונד מדהימה (97 דציבל אות לרעש) והבטריה פשוט לא נגמרת…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי שני רמקוליים קידמיים וסנטר וחשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל כדי שישמשו כרמקוליים אחורים , השאלה האם הם מספיק טובים ליצירת סראונד
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משהו פעם התנסה ברמקולים: GENIUS SW 5.1 CHANNEL HOME THEATRE SYSTEM NEW 3600 WATT + REMOTE ???
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התגלה לי שהמדף שחשבתי לשים בו את הרסיבר הוא לא מספיק ארוך (כ35 ס"מ). אז יש לי שתי אפשרויות: 1) להאריך את המדף אבל זה לא יצא יפה 2) לשים את הרסיבר במדף שמעל שולחן המחשב אבל יהיו לידו רמקולים לא ממוגנים מגנטית. 3) לקנות רמקולים ממוגנים מגנטית אפשרות 1 יכולה להיות אולי נסבלת אבל היא בעדיפות אחרונה. אפשרות 2 הכי נראית לי אבל הבעיה הגדולה זה האם הרמקולים (שהם לא ממוגנים מגנטית) לא ידפקו את הרסיבר? אפשרות 3 הייתי רוצה בכיף (לקנות איזה אינפינטי על האלטקס העתידיים) אבל זה תלוי בכל מיני שיקולים ובעיות (שאולי יפתרו) שאני לא ארחיב עליהם פה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב לטלוויזיה בלי כבל HDMI טלוויזיה של סמסונג יש HDMI ויש USB מחשב עם HDMI ו USB יש WIFI בבית אני רוצה להציג מחשב בטלוויזיה להפעיל סרט רגיל בלי אינטרנט מהמחשב ולראות בטלוויזיה להפעיל משחק בלי אינטרנט במחשב ולשחק בטלוויזיה כל מה שאני עושה במחשב שפשוט הצג יהיה בטלוויזיה כמו כבל HDMI רק בלי הכבל מה עדיף Miracast או כרומקאסט? אפשר יתרונות וחסרונות של שניהם? ודרכי הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן שישמש אותי לצפייה בסרטים, שידורי ספורט ולשחק בסוני/ לחבר את המחשב עבור משחקי co-op. כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא 5K. אשמח להמלצות למקרנים שיתאימו לצרכיי. רמקול מובנה זה לא דבר שחשוב לי אבל חיבור hdmi ו pl 3.5 כן. כמו כן אשמח לשמוע מה אתם אומרים על תלת מימד והאם (סליחה על הבורות) כשקונים דיסק blu ray צריך לקנות את הדיסק לפי סוג התלת מימד? למשל: דיסק אקטיבי למשקפיים אקטיביות.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למקרים בהם אני נייד ואני עם חברים ורוצים לשמוע קצת יותר חזק ממה שהטלפון מסוגל חשבתי על רמקולים ניידים לחבר לנגן שלי, ראיתי שיש ל-JBL שני דגמים ב-400 וב-500 ש"ח וגם לחברות אחרות יותר בזול, עד כמה זה שווה ומה האיכות והעוצמה של הרמקולים האלו?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש אוזניות לשימוש במשרד. חשוב שיהיו נוחות לשימוש לאורך זמן, קטנות ככל שניתן (AKG 451 מושלמות בעיני מבחינת גודל למטרה זו), שתהיה כמה שפחות "זליגה" של סאונד. סינון רעשים לא הכרחי. האוזניות יהיו משודכות בעיקר למגבר אוזניות Native Instruments - audio 2 DJ, ולעיתים רחוקות לסלולרי. אין חשיבות למיקרופון או שליטה על הווליום. קראתי הרבה ביקורות תחת הכותרת "best on ear hedphones 2017" וצמצמתי את הרשימה, אך עם זאת אני מוכן לבדוק דגמים נוספים. כרגע על הפרק: Marshall Major II בעלות 232 ש"ח Shure SRH 145 בעלות 205 ש"ח אפשר להציע כמובן אוזניות מאמאזון, רכישה מחו"ל עומדת על הפרק בהחלט. על בסיס יומי משתמש בבי…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מיקרופון פשוט וסטנדרטי למחשב (30 ש"ח), כזה דק עם סטנד. Win XP+ SB Live Value. חיברתי אותו ליציאה של המיקרופון (בוודאות, אל חשש...), אבל כשאני מקליט ב-Sound Recorder - שומעים חלש לאללה!! ממש בקושי רב, אלא אם כן אני שם פול-ווליום ברמקולים, ואז שומעים לפעמים בעוצמה נורמלית, אבל עם רעשי רקע וצריחה דקה וגבוהה של הרמקולים - נו צורם כזה, מכירים? (בקיצור לא טוב). המיקרופון כאמור עובד, ועושה סימן של גלי קול בהקלטה, אם כי נמוכים מאד. בדקתי שזה מחובר כמו שצריך - בסדר. כמובן בדקתי שזה לא על MUTE ,ואז ניסיתי את אשף הכיוונון של ה-XP: הורדתי ואח"כ הרמתי ווליום של המיקרופון לחוד, של ה-LINE-IN לחוד, וגם ביחד את שניהם - כלום ! זה חלש לאללה! לא עוזר ! בכלל, איך עובדים ע…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הציעו לי את האזניות משומשות ב- $465. האם הן הבחירה הכי טובה בכסף הזה? אין לי אפשרות להאזין להן כי הן בחו"ל. לפי ביקורות המגבר של אותה חברה ב-170$ מומלץ, האם הוא גם הבחירה הטובה בהשקעה הזאת? HiFiMan HE5 : http://www.headfonia.com/hifiman-he-5-first-impression/ Hi-Fi Man EF2A : http://www.amazon.com/Hi-Fi-Man-EF2A-Tube-Headphone/dp/B004357WL8/ref=cm_cr_pr_product_top אני מאזין 50% לרוק, 50% לקלאסי...
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2 USB. בבאג הן עולות 450 ש"ח, שזה מעט יקר לדעתי. מצאתי אותן ב-ebay בפחות מחצי מחיר (53$, בערך 190 ש"ח). כתוב בתיאור שזה מגיע בלי האריזה המקורית, OEM. בנוסף, זה נראה שהם שולחים יחד אוזניות + כרטיס קול חיצוני שיוצרו במקור בנפרד (בבאג מוכרים את שני החלקים באותה קופסה). אני תוהה אם מדובר באוזניות מקוריות - המחיר נראה טוב מדי בשביל להיות אמיתי, והעובדה שאין קופסה מקורית גם היא מעוררת קצת חשד. מה דעתכם? זה מקורי או חיקוי/זיוף?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום אחר הצהריים הגיעו אליי שי (a12beat) ודימה (Alfies). על סדר היום היה לשמוע את הרמקולים שהבאתי היום הביתה לבדיקה, לשמוע את ה-701 של שי (תתחדש!), את המגבר הנייד של דימה (תתחדש גם אתה!) ולהכין כבל לדימה בכדי לחבר את האוזניות למגבר. אם יש למישהו שאלות על הציוד אפשר לשאול גם כן (היו שם ה-555,701,340 יחד עם המגבר שלי, מגבר X1 נייד - נדמה לי שזהו שמו, וה-HeadRoom AirHead של דימה). אבל סתם בכדי להעביר את הזמן אני מצרף כמה תמונות (באדיבותו של דימה כמובן). בתמונות רואים את ה-340, ה-701, ואת כל הציוד יחד. Anatoli. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=6 נראים לי רמקולים מצויינים גם קיבלו הרבה פידבקים..רק אני רוצה דעה אחרונה לפני קניה בעקרון אני מחפש רמקולים עוצמתיים עם איכות צליל טובה במחיר סביר עד 600 שקל בערך..אמ למישהו יש הצעה יותר טובה מזאת או דעה על הרומקולים האלא..יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ההורים שלי כרגע חזרו מהונג קונג וקנו לי iRiver H320 השאלה שלי זה איזה Firmware Update אני מתקין עליו? דרך אגב - ברגע זה הוא בטעינה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני זקוק לאוזניות ניידות לצבא (אין שימוש רב), חשבתי שהכי טוב זה in-ear כי קשת למיניהן ישברו בטח, ואני גם לא רוצה להוציא הרבה כסף עליהן. כרגע יש לי אוזניות כפתור פשוטות וצורמות שממש ממש לא כיף לי לשמוע איתן, במיוחד אחרי שאני שנה עם ה750dj של shure. אני יכול למצוא משהו בתקציב מ eBay, או שחייב להשקיע יותר? אני מחפש סאונד כמה שיותר ברור ובסים עד כמה שאפשר.. יש לי כמה אוזניות in-ear בבית (של Samsung ושל antec שזכיתי באתר), אבל הם לא נוחים לי באוזניים (אף אחד משלושת הגדלים של הסיליקון, אז אני צריך משהו שמגיע עם חבילה רחבה של המתאמים האלו, או אם אפשר לקנות בנפרד ואולי זה יתאים גם לקיימות (אני אבדוק אותן כשאני אחזור הביתה).
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיית 32" LED או LCD בתקציב של עד משהו כמו 3,000. מסיבוב קצר בחנויות באזור הבנתי את הדברים הבאים מהמוכרים ורציתי לדעת עד כמה זה נכון: טלויזיות LCD ראיתי כמעט רק Full HD ברזולוציה 1920x1080 והבנתי שזה מה שטוב לקנות. טלויזיות LED התפלאתי לראות שהרוב היו HD Ready ברזולוציה 1366x768. המוכרים בחנויות השונות אמרו לי שבטכנולוגיית LED זה לא משנה ממש אם זה Full HD או HD Ready וגם שבגודל 32" זה עוד יותר לא משנה. מה אתם אומרים? האם זה משנה? האם להתעקש על LED עם Full HD, או שזה לא משנה ואפשר גם LED עם HD Ready, או שאולי בכלל בגודל הזה עדיף LCD עם Full HD?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה האוזניות שלי הגיעו Sennheiser HD595 KOSS KSC75 ה595 מיועדים למחשב שלי ה75 מיועדים לD2 עכשיו אני רק צריך המלצה לכרטיס קול נורמלי שלא יהיה יקר מדי, תהיו הגיוניים תחשבו תקציב של חייל תמונות בשבת או שישי
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין 2 הנגנים הנ"ל. מצד אחד, האייפוד החדש הוא מאוד חמוד, דק מאוד (פחות מ-0.7 ס"מ עובי) וקטן, אבל מצד שני אין בו אפשרות של רדיו שאני חושב שרדיו זו אופציה חשובה. מצד שני יש את האייריבר, שתמיד היה בעדיפות ראשונה אצלי, גם בדור של ה-H120, H320 וגם פה בדור של ה-H10 החדש יותר והאלגנטי. האייריבר, כמו תמיד, מקצועי מאוד, וכולל בתוכו רדיו (חשוב) מקליט קול/רדיו שאת הדברים האלה אין באייפוד. אבל אהבתי מאוד את הגודל והעובי של האיפוד החדש- הוא בכלל נראה גאג'ט חדש ומגניב. 2 הנגנים מעולים ותחת 2 החברות הטובות ביותר בשוק כיום. חשבתי גם על הזן טאצ' מיקרו אבל משום מה האחרים נראים לי עדיפים, אולי בגלל שהוא דיי המוני, למרות שגם בו יש רדיו ומקליט. בקשר לאייפוד או אייריבר, יש איזה מ…
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-