עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך כרטיס קול זול עם יציאה דיגיטלית כעיקרון זה כדי לחבר בין המחשב לבין הרסיבר ולמיטב הבנתי הדרך האידיאלית לעשות את זה היא בעזרת כבל דיגיטלי... תקציב - גג 500 שקל זה אפשרי? תודה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם של GigaByte ga-z68x-ud3-b3 ויש לו כ.קול מובנה. ויש ברשותי שני סטים של רמקולים: 1. microlab solo7c -front 2. microlab fc330 -rear כשאני מנסה לחבר אותם לכרטיס קול הם לא עובדים (האחוריים) בתור רמקולים אחוריים רק בתור קדמיים על אותו הסינגל של הקדמיים. יש ברשותי 2 התלבטויות בדבר זה : 1. האם אני אקבל שיפור באיכות הסאונד כי מקריאה באינטרנט אני מקבל תשובות לכאן ולכאן. יש כאלו שאומרים שיש שיפור בין טוב למצויין. ויש כאלו שאומרים שהם לא שמעו שיפור כלל. האם ארגיש שיפור בסאונד עם הרמקולים הללו ? במידה וכן יש דגם מומלץ ? ( עדיפות לדגם שבתוך המחשב pci/pci-e) 2.האם דרך הכ.קול הזה יהיה כן אפשרי להגדיר את ה fc330 בתור רמקולים אחוריים והם יתפקדו במשחקים בתור רמק…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by yaviny,

יציאה אופטית של הכרטיס להקלטה על מיני דיסק עובדת תחת WINDOS 98 אבל לא עובדת עם WINDOS XP . היש למישהו פתרון

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות אוזניות שיחזיקו איתי כמה שיותר שנים אני שומע מוזיקה ורדיו כל היום למשך איזה 6-8 שעות בזמן העבודה במשרד לכן אני מניח שהדרישה העיקרית שלי היא נוחות לאורך זמן. כמובן שאני מעוניין (בעבור כזה מחיר אני מניח שזה די פטתי לא לבקש) איכות וגם תמיכה במגוון רחב של סוגי שמע שונים שכן אני אוהב לשמוע כמעט את כל סוגי המוסיקה גם משחק פה ושם לכן גם תמיכה מינמלית במשחקי מחשב תתקבל בברכה שני הסוגים שכרגע התבייתתי עליהם אחרימ מחקר ארוך הם האוזניות שמצויינות בנושא אבל אשמח לקבל אלטרנטיבות אחרות טובות וזולות יותר אם יש בנמצא לשמחתי יש לי אנשים במשרד שנוסעים על בסיס קבוע לחול ככה שהקנייה שלהם תתבצע רק בחול

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Fungus Funk,

קודם כל רציתי לדעת איך הכרטיס שבא עם הלוחות הבאים: DFI INFINITY 975X/G (975X) - ATX ASUS P5B מה ההבדלים ביניהם ואיזה יותר טוב ? ורציתי גם המלצה של כרטיס חזק עם יכולות ביצועים גבוהות למטרות מוזיקה וקולנוע ביתי... בתקציב של עד 1600 ש"ח. מה אתם אומרים על ה - X-Fi Fatality FPS Creative ?! והאם יש עדיפים ומשתלמים ממנו באותו התקציב פחות או יותר...? והאם ידוע על ירידת מחירים של סדרת ה - X-Fi ?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ag43,

אנימחפש המלצה למכשיר DVD עם חיבור HDMI וקומפוננט. ישמש לאשה מבוגרת להצגת סרטים לנכדים. מוכרים עדיין דברים כאלו?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אז אחרי התלבטויות החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם חיווטים, ולכן אני קונה מערכת 2.1 ולא 5.1. אז אם למערכת 5.1 היה לי תקציב של עד 1500 שקל, אני לא אשפוך את כולו על 2.1 (כי הן מערכות שמטבען יותר זולות גם), אבל אני כן מתכוון להפציץ ולקנות משהו טוב. אז קראתי הודעות דומות בכמה עמודים האחרונים וראיתי שממליצים הרבה (מאוד) על ה-ATP3 של אלטק לאנסיג. וואלה סבבה, זה גם מערכת די זולה. אבל כאן אני שואל את עצמי אם מערכות יותר יקרות - כמו ה-MX5021 וה-FX6021 (שעולות באופן תמוה אותו דבר בדיוטי פרי למרות שהאחרונה אמורה לעלות יותר...), או ה-I-TRIGUE 3600SE\I-TRIGUE 3400SE של קרייטיב יתנו איכות סאונד משמעותית יותר טובה (במילים אחרות, אני שואל אם יש סיבה שהן עולות פי 2). אני רואה אגב שהדיוטי פרי …

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. LG 32LB569Z vs Samsung 32EH4003 אני לא ממש מבין בטלוויזיות לכן אני פונה אלכם .. השימוש הוא ביתי רגיל (סרטים וסדרות) השמח אם תמליצו לי איזו מהן עדיפה ..ואם אפשר גם פירוט למה היא עדיפה על השניה ותודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. קניתי מאיביי (מסיבה מסויימת אני לא יכול להדביק פה כלום....) אבל אחרי חצי שנה בערך גיליתי שאני שומע באותו רמקול הרבה יותר חלש מכל השאר. יש לי מערכת 5.1 Logitech X-540 איפה אני יכול לקנות בארץ משהו איכותי (לא לשכוח מדובר בכבל 10 מטר)?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אז ככה אני מחפש מגבר/רסיבר לחיבור של: 1. ממיר YES 2. מחשב-HTPC(חיבור דיגיטלי/אופטי) 3. נגן DVD 4. נגן חיצוני הגבר משוער של 100W(פר רמקול) תספיק לי מערכת 5.1 וכמובן שמהגבר יתמוך בכל הפורמטים החדישים: Dolby Pro Logic Dolby Digital DTS כרגע מצאתי מס' דגמים שאני אוכל לרכוש במחיר מוזל, מה מהבאים מומלץ לפי דעתכם: 1. SANSUI דגם 7700AV + סט רמקולים דנים תוצרת אלטקס - דגם HOLLYWOOD http://www.eltax.com/show_product/index.php?newsid=4306 http://rotter.name/User_files/nor/4bfb9e371088845b.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4bfb9e3c1093845b.jpg + Kenwood - KRF-V8030D .2 SL-50 rear speaker AML basic ADC-AC-10S speaker http://www.avprime.co.kr/prod_image/krf-v8030d-s.jpg http://ro…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. איזה טלוויזיה lcd מומלצת 32 אינצ' תקציב 4000-4500 חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי שימושים: 45% סוני 3 40% טלוויזיה 15% סרטים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by KF,

מחפש IN EAR עם מיקרופון עד 200 ש"ח. מישהו שמע/מכיר על הדגם הזה ? http://ksp.co.il/?uin=21177 מעוניין לקנות מהארץ בלבד.

13. יש לי מערכת רמקולים של JBL דגם scs 125. (תמונה מצורפת) אחד הרמקולים האחוריים הפסיק לעבוד לי. את הרמקולים האלו קונים כיחידה אחת.. ככה שאני לא יודע מה לעשות עכשיו ואיך להשיג רמקול אחד. בעקרון שולחים רמקול כזה לתיקון? יש מה לעשות איתו? מאיפה אני יכול להשיג רמקול אחד כזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Drogba,

שלום , החלטתי לקנות mp3 של Sandisk 1GB . עכשיו אמרו לי שיש לו חרא אוזניות . אני צריך אוזניות שנכנסות לאוזן ( לא זוכר איך קוראים להם ) במחיר של עד 200 שקל . אמרו לי שסידרת MX טובה באוזניות בתוך האוזן . אני אשמח אם תביאו לי דגם של אוזניות, ואם אפשר אז גם חנות שאני יוכל לקנות ממנה את הדגם הזה . תודה .

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אני יהיה קצת יותר מפורט - הסאבוופר שלי ממוקם צמוד לקיר מול דלת הכניסה לחדר שלי והחדר נמצא בסוף המסדרון... מה שקורה שאני שומע מוסיקה או רואה סרט ויש קטעים שיש בהם קצת באס אז שומעים בכל המסדרון מן "וווווםםם" כזה של באס כי הפיר של הסאבוופר מופנה לכיוון המסדרון, והחדר שלי אבא שלי הוא בדיוק בצד השני של המסדרון והוא שומע את כל ה"וווווםם" הזה וזה מפריע לו... אז איך אפשר לעשות שאני עדיין יוכל להינות מבאסים מבלי שזה ישגע את אבא שלי?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by roei86,

אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לסלון, בגודל 42-47 " הבעיה שאין לי תקציב מוגדר. יש לי דרישות ברורות - שתהיה איכות תמונה מטורפת, FULL HD, ושתהיה אמינה. אין לי תקציב מדויק... ברור שאעדיף לרכוש משהו ב 3000 ש"ח, אך אם בשביל משהו איכותי אצטרך לשלם 7000-8000 שח, לא תהיה לי בעיה אם אדע שזאת הבחירה העדיפה. אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסכים במחירים אלה (עדיף כמה שיותר נמוך כמובן) ואולי לתת טיפים כללים מה ב-א-מ-ת חשוב כשבוחרים מסך. תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. היי יש ברשותי ממיר יס עם יצאת hdmi אחת בלבד טלויזיה סמסונג עם 2 יציאות hdmi ומקרן קול עם 2 יציאות hdmi חברתי בינהם הכול בסדר הבעיה הינה שאני עובר לסמארט בטלויזיה יש תמונה ואין סאונד איך פותרים את הבעיה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. רסיבר פיוניר http://fuse.shopy.co.il/products/30756 או קנווד http://fuse.shopy.co.il/products/30789 התקציב שלי מצומצם אז בקשה לא להגיד להוסיף פה כסף ושם כסף התקציב הוא 800 שקל לרסיבר בערך ויש לי כבר רמקולים של storm המוצרים הם יד שניה והם ב 3 חודשי אחריות.. נראה לי שווה ללכת אותם ולשמוע אותם קודם, אבל אני עדיין בספק אם שווה יד שניה. או לקנות רסיבר של jvc ששמעתי שהם לא משהו אבל עדיין, לא שמעתי אותם, לקנות אותם ב 800 שקל rx 5052 או הדגמים מאותה הסידרה ..

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני לא מאמין.... נגן של 250$ ונאבד לי הכבל USB שלו...... כנראה שאיבדתי אותו לפני שבועיים אבל רק אתמול הייתי צריך להטעין אותו, ולא מצאתי את הUSB CONNECTION.... עכשיו הבעיה המרכזית היא שיש לי מכשיר של 250$ ששווה 0$ (גם הטעינה וגם ההעתקה נעשית דרך הכבל...). הלכתי לחפש בחנויות את הכבל... אבל א) המחירים מופקעים בטירוף (60 ש"ח לכבל מסכן ?!?) ב) האיכות שלהם נמוכה מאוד (הכבל מאוד "דק" לעומת זה שבא עם הנגן, וגם אין לו מסנן פילטר בסוף כמו שיש בכבלים איכותיים והיה לי בקודם... אזי תהיה לי מהירות נמוכה)... --------------------------------------------- בקיצור... אני מחפש כבל USB רגיל אם MINIUSB 5PIN (לא 4PIN, זה חשוב). עדיפות לכבל איכותי עם מסנן פילטרים (כמו שיש לכם בחיבור מסך מ…

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. בס"ד מה המצב? איזה אחד אמר לי שהם אני מצליח להתקין לו עוד אנימצאיות ברדיו דיסק שלו הוא אמר לי שזה אפשרי אבל הוא לא יודע איך הוא יביא לי 50 שקל אז אמרתי למה לא מה כסף לא גדל על העצים. משהו אולי יודע אז איך להתקין אנימאציות ברדיו דיסק? אין לי את הדגם שלו אבל זה מסדרת הדולפינים. תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by anatoli,

היום אחר הצהריים הגיעו אליי שי (a12beat) ודימה (Alfies). על סדר היום היה לשמוע את הרמקולים שהבאתי היום הביתה לבדיקה, לשמוע את ה-701 של שי (תתחדש!), את המגבר הנייד של דימה (תתחדש גם אתה!) ולהכין כבל לדימה בכדי לחבר את האוזניות למגבר. אם יש למישהו שאלות על הציוד אפשר לשאול גם כן (היו שם ה-555,701,340 יחד עם המגבר שלי, מגבר X1 נייד - נדמה לי שזהו שמו, וה-HeadRoom AirHead של דימה). אבל סתם בכדי להעביר את הזמן אני מצרף כמה תמונות (באדיבותו של דימה כמובן). בתמונות רואים את ה-340, ה-701, ואת כל הציוד יחד. Anatoli. [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום, טוב זה בקשה קצת מוזרה אבל אני צריך "רסיבר" שיעבוד עם רמקולים מוגברים, הבעיה זה שרסיבר לא עובד עם רמקולים מוגברים בעיקרון אני צריך את זה כמפצל HDMI כי אני צריך 3 כניסות ו2 יציאות, ניתוב אודיו לרמקולים של הטלוויזיה ושל המחשב (microlab m-200). אני קורא לזה רסיבר כי פשוט אין לי שם אחר יותר טוב לתת לזה, פשוט ניתוב של וידאו ואודיו רק בלי הגברה. חלק השני, קיבלתי היום מהוט ממיר Hot Magic HD ובימים האחרונים התחלתי להשתמש בXBMC, רציתי לדעת האם אפשר לחבר את הממיר בעזרת כרטיס טלוויזיה או משהו למחשב ואז לעבוד בו דרך xbmc בצורה יעילה יותר כי יש לי שם גישה לכל המולטימדיה, אם אני יוכל לגשת גם לטלוויזיה זה יהיה מצויין. אני כמעט בטוח שעל הנייר שני הדרישות הללו אפשריות אבל השאלה הסופי…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. מחפש המלצות לאוזניות שמשומשות למחשב (משחקים וסרטים)

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by RGod,

אני לא מוצא מאיפה להוריד את הדרייבר ואם אני כן מוצא אז ההורדה לא עובדת . ניסיתי באתר של אביט ,לא זז ,בגוגל גם אותו סיפור למישהו יש המלצה ?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by AMD-ALI-G,

אני רוצה לבקש ליומהולדת ת i pod . מה דעתכם עליו?? אתם ממליצים על משהו אחר?? ולידע הכללי 15 gb זה הרבה מעבר למה שאני צריך, אז אל תגידו לי לקחת קריאייטיב של 60 ג'יגה. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1719701

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים