אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=1073 3746 שקלים חדשים ונוצצים! והנה בבקשה , למי שאוהב למצוא מחירים ממש נמוכים בפנדה: (אני לא מצליח לתת קישור לפנדה : אבל בכל מקרה המחיר שם 3714 שקל!) כנראה ש PCH לא עידכנו את המחיר עדיין.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות קולנוע ביתי עד מחיר של 5000 ש"ח איכותי עם רמקולים איכותיים. הסבר מחינת ביצויעים של רסיבר מומלץ.. ומה צריך לדעת לפני קניה?איזה סוגי חיבורים מומלצים?עדיפות לדגם חדש מחברה מוכרת. שיתאים בגדול לשמיעת מוזיקה באיכות גבוהה.. אשמח להסבר מפורט. תודה..
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי DVD שלא יודע לקרוא כתוביות בעברית. כיצד אני יכול להוסיף קובץ כתוביות לסרט AVI כך שהכתוביות יהיו מובנות בתוך הסרט???
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני עדיין לא מסוגל להחליט מה יותר טוב... פעם פתחתי ת'רד על מי הן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב ואמרו לי שני המערכות הנזכרות לעיל ואמרו לי שה-KLIPSCH אמורה להיות איכותית יותר...אולם , בעקבות הסתכלות בנתונים של שני המערכות אני שם לב כי ה-Z680 , וחוץ מזה הם גם יותר זולים....בקיצר קחו נתונים של שני המערכות : KLIPSCH ProMedia 5.1 - FREQUENCY RESPONSE: 25Hz-20kHz (range) SENSITIVITY: Closed loop system MAX ACOUSTIC OUTPUT: 113dB maximum at listening position COVERAGE ANGLE: Near field design DISPERSION ANGLE: 90° x 40° MicroTractrix Horn OVERLOAD PROTECTION: Limiter circuit ENCLOSURE TYPE: Satellites and centersealed; Subwoofer6th order bass reflex AMPLIFIER:…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התגלה לי שהמדף שחשבתי לשים בו את הרסיבר הוא לא מספיק ארוך (כ35 ס"מ). אז יש לי שתי אפשרויות: 1) להאריך את המדף אבל זה לא יצא יפה 2) לשים את הרסיבר במדף שמעל שולחן המחשב אבל יהיו לידו רמקולים לא ממוגנים מגנטית. 3) לקנות רמקולים ממוגנים מגנטית אפשרות 1 יכולה להיות אולי נסבלת אבל היא בעדיפות אחרונה. אפשרות 2 הכי נראית לי אבל הבעיה הגדולה זה האם הרמקולים (שהם לא ממוגנים מגנטית) לא ידפקו את הרסיבר? אפשרות 3 הייתי רוצה בכיף (לקנות איזה אינפינטי על האלטקס העתידיים) אבל זה תלוי בכל מיני שיקולים ובעיות (שאולי יפתרו) שאני לא ארחיב עליהם פה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי שני רמקוליים קידמיים וסנטר וחשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל כדי שישמשו כרמקוליים אחורים , השאלה האם הם מספיק טובים ליצירת סראונד
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, טוב זה בקשה קצת מוזרה אבל אני צריך "רסיבר" שיעבוד עם רמקולים מוגברים, הבעיה זה שרסיבר לא עובד עם רמקולים מוגברים בעיקרון אני צריך את זה כמפצל HDMI כי אני צריך 3 כניסות ו2 יציאות, ניתוב אודיו לרמקולים של הטלוויזיה ושל המחשב (microlab m-200). אני קורא לזה רסיבר כי פשוט אין לי שם אחר יותר טוב לתת לזה, פשוט ניתוב של וידאו ואודיו רק בלי הגברה. חלק השני, קיבלתי היום מהוט ממיר Hot Magic HD ובימים האחרונים התחלתי להשתמש בXBMC, רציתי לדעת האם אפשר לחבר את הממיר בעזרת כרטיס טלוויזיה או משהו למחשב ואז לעבוד בו דרך xbmc בצורה יעילה יותר כי יש לי שם גישה לכל המולטימדיה, אם אני יוכל לגשת גם לטלוויזיה זה יהיה מצויין. אני כמעט בטוח שעל הנייר שני הדרישות הללו אפשריות אבל השאלה הסופי…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום.... אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה בטווח מחירים של 5000 -6000 שקלים ... אני לא יודע איזה לקנות כי ראיתי בזאפ שיש המון דגמים.... אז אני רוצה מפרט: טלויזית smart , בערך גודל של 55 אינץ , גלישה בדפדפן , תלת מימד(אני לא יודע מה זה אקטיבי /פסיבי) ואיכות מושלמת. אני לא יודע אם כדאי לקנות שטוחה או מקומרת אבל מקווה שתעזרו לי. ועוד משהו......יש טכנולוגיה של 4k וכדאי לקנות או לא במחירים שהצעתי? תודה דביר.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון עכשיו התקציב שלי עומד על 3500+- בערך והדברים שחשובים לי שיהיו 42 אינץ' לא פחות כי המרחק צפייה הוא 4 מטר בערך ושיהיה כניסת USB כדי שאני יוכל לראות סרטים שאני מוריד בHD ושיוכל לחבר את הכתוביות לסרט אוטומטית תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי היום קבלתי רסיבר דגם KODA AV-5060 עכשיו חברתי אותו עם הרמקולים והכל עובד מצוין רק שאלה אחת יש לי .. מד הווליום שאני מגביר וממניך לא רשום לי מספרים כמו דוגמה שאני יגביר יהיה 1 2 3 4 5 6 7 אלא שאני מגביר רשום לי -32dB וככל שאני מגביר כך המספר קטן וקטן ושאני ממניך המספר גדל וגדל למה זה ככה?והאם יש אופציה לשנות את זה שזה יהיה מספרים פשוטים ולא -dB תודה מראש.. אגב זה מחובר למחשב ומכוון על DVD רשום ברסיבר DVD
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני קצת חושש לשאול, אחרי הקטילות שראיתי, אבל מה רע בזוג הרמקולים הקדמיים מדגם Magic 7 של Peerless ? המחיר שלהם מאוד סביר (פחות מ-1,000 ש"ח), הם נראים טוב (לא שזה קריטריון), וגם שמעתי אותם בחנות והם נשמעו מצוין. אמנם הם היו מחוברים שם לרסיבר מצוין של Yamaha, אבל נראה לי שגם עם רסיבר פחות טוב הם יישמעו בכלל לא רע. הנתונים שלהם: 1x8 woofer 1x6.5 Bass-midrange 1x6.5" Midrange 1x1 tweeter ferrofluid cooling הספק: 400W R.M.S. אימפדנס: 6 אום תחום תדרים: 27HZ-20000HZ נצילות: 92dB מידות בס"מ: גובה- 115 רוחב- 20 עומק- 38 אשמח לשמוע את דעתכם על הרמקולים האלה, בעיקר התייחסות לנתונים הטכניים שנראים מאוד טוב, ולא קטילה של פירלס, אבל תרגישו חופשיים להפציץ. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא האם זה אפשרי? לא שאלה של כדאי, יקר וכולי, אלא האם זה אפשרי ומה זה דורש ממני אשמח לתשובות עינייניות תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות למערכת 5.1 שלי ? את ה Hercules Game Theater xp 6.1 או את ה Creative Extigy USB או את ה Creative AUDIGY LIVE 5.1 תסתכלו יש תמונות שלהם בפנדה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה הבחנתי לב בתופעה העונה לשם "מקרן קול" (טוב נו לא כ"כ לאחרונה, קצת לפני...) מה זה לעזאזל? זה אמור להחליף מערכת סראונד? יש מקרני קול איכותיים או שכל התופעה הזו היא זבל אחד גדול? (האמת היא שזה נראה בולשיט עצבני)
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש ממיר דיגיטלי (לשידורים הדיגיטלים שבחינם), אבל...אני צריך אפשרות שאני אוכל לחבר כבל רשת אליו ולראות סרטים מהמחשב או מצידי שהוא פשוט יראה את מה שהמסך רואה וככה אין בעיה של קודקים וקשקושים..אבל עדיף כן עם קודקים אבל שמסתדר עם תרגום והכל... הקטע זה צריך להיות עם חיבור לכבל רשת (ועדיף שיהיה לו גם לWIFI) כי כבל רשת זול יותר ובלי בעיה מגיע למרחקים ונוח יותר.. אין לי מושג בממירים הידגיטלים אם אפילו יש לכם אתרים, חברות..משהו שאני אוכל לקרוא ממנו ולראות מה מתאים לי..וכמובן תציעו מה שנראה לכם תודה.. ושיקרא גם HD...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי כרגע כרטיס OB של Realtek והזמנתי אודיג'י 2 OEM , עכשיו בעיקרון הבנתי שהריבו 7.1 של M-AUDIO הוא הרהב יותר איכותי למוזיקה, וחשבתי אולי להזמין אותו אבל מה שמנע ממני זה גם כסף וגם זה שהכרטיס (ריבו) נופל מאוד במשחקים. אני רוצה לדעת אם אפשר להגדיר כרטיס קול אחד למשל את האונבורד למשחקים וסרטים וכאלה, ואת הריבו למוזיקה? אפשרי לעשות דבר כזה כל כרטיס למטרה אחרת? תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הציעו לי את האזניות משומשות ב- $465. האם הן הבחירה הכי טובה בכסף הזה? אין לי אפשרות להאזין להן כי הן בחו"ל. לפי ביקורות המגבר של אותה חברה ב-170$ מומלץ, האם הוא גם הבחירה הטובה בהשקעה הזאת? HiFiMan HE5 : http://www.headfonia.com/hifiman-he-5-first-impression/ Hi-Fi Man EF2A : http://www.amazon.com/Hi-Fi-Man-EF2A-Tube-Headphone/dp/B004357WL8/ref=cm_cr_pr_product_top אני מאזין 50% לרוק, 50% לקלאסי...
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים הזמנתי דרך נט.... Disk On Key ב260 ש"ח (290 כולל משלוח) בגלל שהייתי צריך (לא למשהו רציני) בגלל שראיתי את המוצר הזה שהוא גם דיסק נייד גם נגן MP3 וגם רדיו וטייפ מנהלים החלטתי לנסות והזמנתי. הנגן הגיע אתמול ופשוט הופתעתי לחלוטין מהאיכות של השמע ובכלל מהמכשיר כולו : קישור קישור נתוניו: Disk On Key 256MB עובד עם סוללת AAA (לא משהו אבל בסדר) מסך LCD עם תאורה כחולה (לא רע בכלל) איכות סאונד (סינון רעשים) 90Dbl (מצויין) תומך ב MP3 ו WMA 32Kbps - 384Kbps 12 שעות ניגון לסוללת AAA אחת יכול להכיל עד 38 שעות מוזיקה (MP3 128Kbps). EQ 7 מצבים. טייפ מנהלים + רדיו FM אפשרות ליצור ספריות מוזיקה. אחריות לשנה ע"י היבואן. * והכי מדהים Firmware Upgradable **…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב אני יודע שזה לא כל כך קשור לפה אבל אולי בכל זאת מישהו יוכל לעזור לי פה , שאלתי בקארספורום אך ללא מענה לפני שלושה חודשים קניתי את הפולו שלי שהגיע ביחד עם סאב ומגבר , הייתה בעיה של בומים מהסאב בזמן ההתנעה , פרקתי את הסאב והמגבר , לא ממש להפתעתי גיליתי 4 קבלים מנופחים במגבר , כמובן שהחלפתי אותם בחדשים דנדשים שאמורים יהיו לעשות את העבודה . עכשיו לעניין ההתקנה , בקשר לחיבור של ה + - ו ה REM אני יודע מה מתחבר לאן , עניין הרמקולים וחיבור הסאב . אני מעלה תמונות , בהתקנה הקודמת הרמקולים האחוריים היו מוגברים ומחוברים למגבר , המערכת הייתה מחוברת עם RCA ובחיבור למגבר פוצלה על ידי מפצל והתחברה ל REAR ן FRONT שנראה לי קצת מוזר. אשמח לשמוע לעצתכם כיצד לחבר את כל העניין והא…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות טלוויזיה 42 אינצ', מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים? אני לא בטוח מה כדאי HD READY או HD FULL והאם בשידורים של יס והוט מרגישם הבדל? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על זה אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה (גם הביקורות המעולות לא ענו לי על השאלה) למשתמש שרוצה לראות dvd במחשב ולשמוע מוסיקה באיכות טובה ולא מבין יותר מידי בסאונד איזה מבין הרמקולים יותר טוב לצרכים הללו? נ.ב האם כרטיס קול creative sb live מספיק כדי לשמוע ולראות סרטי dvd כמו שצריך (dts and ac3) שכחתי לציין ש atp5 נראים הרבה יותר טוב לעומת ada-880r ;D תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לי סאב וופר (14") למערכת באוטו (ישלים לי סט של 4 רמקולים של קנווד 240W כל אחד ומגבר 5 ערוצים 4X80W+300W), ועכשיו ההתלבטות היא היכן לשים אותו. האם אפשר ונכון למקום סאב-וופר בתא-המטען הסגור? (אין כמעט מעבר אוויר בין תא-המטען לתא הנוסעים) איפה בד"כ שמים סאב ברכב והאם זה מצריך מעבר אוויר חופשי בין תא המטען לתא הנוסעים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן שישמש אותי לצפייה בסרטים, שידורי ספורט ולשחק בסוני/ לחבר את המחשב עבור משחקי co-op. כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא 5K. אשמח להמלצות למקרנים שיתאימו לצרכיי. רמקול מובנה זה לא דבר שחשוב לי אבל חיבור hdmi ו pl 3.5 כן. כמו כן אשמח לשמוע מה אתם אומרים על תלת מימד והאם (סליחה על הבורות) כשקונים דיסק blu ray צריך לקנות את הדיסק לפי סוג התלת מימד? למשל: דיסק אקטיבי למשקפיים אקטיביות.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום אחר הצהריים הגיעו אליי שי (a12beat) ודימה (Alfies). על סדר היום היה לשמוע את הרמקולים שהבאתי היום הביתה לבדיקה, לשמוע את ה-701 של שי (תתחדש!), את המגבר הנייד של דימה (תתחדש גם אתה!) ולהכין כבל לדימה בכדי לחבר את האוזניות למגבר. אם יש למישהו שאלות על הציוד אפשר לשאול גם כן (היו שם ה-555,701,340 יחד עם המגבר שלי, מגבר X1 נייד - נדמה לי שזהו שמו, וה-HeadRoom AirHead של דימה). אבל סתם בכדי להעביר את הזמן אני מצרף כמה תמונות (באדיבותו של דימה כמובן). בתמונות רואים את ה-340, ה-701, ואת כל הציוד יחד. Anatoli. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-