אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
האם שווה לחסוך עוד 100שח כדי לקנות את הEACAN? ---- סגנון מוסיקה: רוק, פאוורמטאל, חדר: 2X4. תודה. ---עריכה--- A-200 II http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2444&products_id=16846
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי שימוש של קצת פחות משנה עם הPX200 ביחד עם הIhp-120, זמן הבטריה התחיל לרדת ברמות מטורפות. בהתחלה, הייתי יוצא לטיולים ושומע מוזיקה על ווליום גבוה-מקסימאלי, בין 7-9. זמן הבטריה התחיל להטריד אותי בזמן האחרון, יצאתי אתמול לטיול שנתי עם בטריה מלאה ותוך 3 שעות הבטריה ניגמרה לגמרי, תוך שימוש בPX200 והאוזניות המקוריות הקטנות של הנגן לסרוגין כדי לחסוך בטריה. זה ממש ממש מציק לי. קניתי עכשיו HD497 ואני רוצה להנות מהם לזמן מספק. עזרה חבר'ה?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום , אני רוצה לחבר אצל אחותי מכשיר שישאפשר צפייה בסרטים דרך XBMC או סטרימינג מהדיסק הקשיח במחשב הנייח (דרך הרשת) חשוב לי שלא ייתקע וירוץ חלק . בנוסף ,אשמח אם יתאפשרו גם שימושי מחשב קלילים כמו מייל , גלישה באינטרנט וכו ( מספיק לי מה שמאפשר היום כל מכשיר שמריץ אנדרואיד 4 ומעלה ) . אם ירוץ אנדרואיד שיפעיל אפליקציית XBMC בצורה חלקה נראה לי שזה מכסה הכל ( למרות שלא יודע לגבי סטרימינג מהדיסק קשיח ) חשוב לי גם שהמחיר יהיה ידידותי . יש לי חבר שמשתמש ב raspberry pi והתקין עליו קליינט של XBMC והיה די מרוצה בגדול מהאיכות , אבל ברגע שהתקין אנדרואיד , זה עבד לא טוב . חשבתי על ה Banana pi , שאמור להיות חזק יותר . האם זה מה שיתן לי מה שאני צריך ? אם יש משהו טוב יותר , …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סמתי עין על הדגם הזה, עולה חצי מ 7C ועוצמה בהתאם למחיר, הסתפקתי עד עכשיו במערכת aiwa ישנה, רוצה להשתדרג, רוב הזמן השימוש בכלל ברמקולים מובנים של LG PJ350R שאני מת עליה, אבל הרמקולים שם הם 2x10 ואין פה כלל מקום להשואה, אני עוד לא שמעתי אותם, וגם חא יודע אם 60W זה מספיק, חבר DJ אמר שכן ויש לו ציוד רציני בבית, גג לא יספיק, אני גם כך צריך סט לחדר שלי, ואז יחסוך לדגם ה7C לסלון, אבל אם 60W יספיקו לי,אני מעדיף לרכוש 2 סטים של 3C, אם יש למישהוא נסיון איתם, תנו תגובה, בסך הכל זה 7C בגרסה חלשה לפחות מחינת עוצמה, אבל לא יודע לגבי מגבר, הדרייברים שונים זה כן.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן sandisk clip zip. האם האוזניות שמגיעות איתו מספיק טובות או שכדאי להשקיע באוזניות כפתור כדוגמת AKG או סנהייזר ? ארגיש בהבדלים ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הזמנתי את הכרטיס קול של auzentech ה-X-Meridian יגיע עוד שבוע וחצי!! הנה ביקורת למי שמעוניין: http://www.cluboverclocker.com/reviews/sound/XMeridian/index.htm (קיבל 9.5) נ.ב. יש אנשים שעברו מה-x-fi platinum או X-Fi Fatal1ty לx-meridian והיו מאוד מרוצים
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, טוב זה בקשה קצת מוזרה אבל אני צריך "רסיבר" שיעבוד עם רמקולים מוגברים, הבעיה זה שרסיבר לא עובד עם רמקולים מוגברים בעיקרון אני צריך את זה כמפצל HDMI כי אני צריך 3 כניסות ו2 יציאות, ניתוב אודיו לרמקולים של הטלוויזיה ושל המחשב (microlab m-200). אני קורא לזה רסיבר כי פשוט אין לי שם אחר יותר טוב לתת לזה, פשוט ניתוב של וידאו ואודיו רק בלי הגברה. חלק השני, קיבלתי היום מהוט ממיר Hot Magic HD ובימים האחרונים התחלתי להשתמש בXBMC, רציתי לדעת האם אפשר לחבר את הממיר בעזרת כרטיס טלוויזיה או משהו למחשב ואז לעבוד בו דרך xbmc בצורה יעילה יותר כי יש לי שם גישה לכל המולטימדיה, אם אני יוכל לגשת גם לטלוויזיה זה יהיה מצויין. אני כמעט בטוח שעל הנייר שני הדרישות הללו אפשריות אבל השאלה הסופי…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים 5.1 וכרטיס קול אם צריך.... יש לי כרטיס קול מובנה... מממממ התקציב זה 150 דולר (670 שקל בערך....) אם צריך אני יכול להוסיף עוד 100 שקל.... תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה קורה, המחשב לא קולט לי את הטלוויזיה, הרבה פעמים בפוקס או לא יודע מה. אחרי הרבה פעמים שאני מכבה ומדליק, מחבר ומנתק את הקבל של המסך הרגיל ואת הקבל של הטלוויזיה איכשהוא הוא קולט אותו ואז אפשר להריץ. כשאני מחבר את החיבור ישירות הוא כלל לא מזהה לי את הטלוויזיה ולא מוצא בכלל את מסך 2 כשאני עושה זיהוי. גם הכפתור של חלונות+P לא עוזר. יש פיתרון לזה? כי כרגע אני כלל לא מצליח לראות
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע זוג רמקולים של קליפש , KLF-10.. טיפלה ישנים אבל מדהימים... יש לי איתם סנטר של וורפידל.. Wharfedale Modus Centre Center ויש לי איזה סאב קומבינה של אוטו עם תיבת MDF של לאנזר שעובד ממש טוב.. אבל זה לא חשוב , יש לי מגבר בשבילו. רק חסר לי מגבר נורמאלי. תקציב שלי...? לא יודע.. אני רק יודע שאני צריך מגבר יחסית חזק.. (הקליפש 150W RMS , הסנטר 120W RMS לפי האתר ההוא...) ורמקולים אחוריים אני יקנה בעתיד הרחוק.. עוד שאלה , שווה אולי להשקיע בכלל במגבר סטראיו..? ואז מה עם הסראונד? כרגע זה מחובר לשני מגברי סטראיו - אחד לסנטר וסאב אחד לשמאל-ימין.. וזה ממש מעצבן לכוון ווליום בשתי מערכות.. ועם נוסיף עוד אחד לרמקולים אחוריים זה בכלל ייאש אותי.. יש רעיונות? תודה.. בראל.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרכבתי פעם מגבר לאוזניות ממעגל הגברה של רמקולים של YAMAHA ובניתי לו באותה תקופה קייס. עכשיו החלטתי שאני רוצה לבנות לו קייס חדש וכך עשיתי. המגבר לפני: והקייס החדש:
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא מוצא מאיפה להוריד את הדרייבר ואם אני כן מוצא אז ההורדה לא עובדת . ניסיתי באתר של אביט ,לא זז ,בגוגל גם אותו סיפור למישהו יש המלצה ?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי ידידה שלי מביאה לי איפוד 60 מארהב רציתי לדעת אם צריך להבריח את זה או שאין על זה מכס ואפשר לעבור בלי בעיה תודה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבקש ליומהולדת ת i pod . מה דעתכם עליו?? אתם ממליצים על משהו אחר?? ולידע הכללי 15 gb זה הרבה מעבר למה שאני צריך, אז אל תגידו לי לקחת קריאייטיב של 60 ג'יגה. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1719701
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רסיבר פיוניר http://fuse.shopy.co.il/products/30756 או קנווד http://fuse.shopy.co.il/products/30789 התקציב שלי מצומצם אז בקשה לא להגיד להוסיף פה כסף ושם כסף התקציב הוא 800 שקל לרסיבר בערך ויש לי כבר רמקולים של storm המוצרים הם יד שניה והם ב 3 חודשי אחריות.. נראה לי שווה ללכת אותם ולשמוע אותם קודם, אבל אני עדיין בספק אם שווה יד שניה. או לקנות רסיבר של jvc ששמעתי שהם לא משהו אבל עדיין, לא שמעתי אותם, לקנות אותם ב 800 שקל rx 5052 או הדגמים מאותה הסידרה ..
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ממש עדיף אם אפשר להשיג את האוזניות שבאות עם ה H-10 בנפרד כי התרגלתי אליהן אם לא אני אשמח להמלצות על אוזניות אוזן עד 150 שקל בערך
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
או שזה סתם מיתוס ? שמעתי אנשים אומרים שזה מוריד את איכול הקול או הצליל..
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יהיה קצת יותר מפורט - הסאבוופר שלי ממוקם צמוד לקיר מול דלת הכניסה לחדר שלי והחדר נמצא בסוף המסדרון... מה שקורה שאני שומע מוסיקה או רואה סרט ויש קטעים שיש בהם קצת באס אז שומעים בכל המסדרון מן "וווווםםם" כזה של באס כי הפיר של הסאבוופר מופנה לכיוון המסדרון, והחדר שלי אבא שלי הוא בדיוק בצד השני של המסדרון והוא שומע את כל ה"וווווםם" הזה וזה מפריע לו... אז איך אפשר לעשות שאני עדיין יוכל להינות מבאסים מבלי שזה ישגע את אבא שלי?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם של GigaByte ga-z68x-ud3-b3 ויש לו כ.קול מובנה. ויש ברשותי שני סטים של רמקולים: 1. microlab solo7c -front 2. microlab fc330 -rear כשאני מנסה לחבר אותם לכרטיס קול הם לא עובדים (האחוריים) בתור רמקולים אחוריים רק בתור קדמיים על אותו הסינגל של הקדמיים. יש ברשותי 2 התלבטויות בדבר זה : 1. האם אני אקבל שיפור באיכות הסאונד כי מקריאה באינטרנט אני מקבל תשובות לכאן ולכאן. יש כאלו שאומרים שיש שיפור בין טוב למצויין. ויש כאלו שאומרים שהם לא שמעו שיפור כלל. האם ארגיש שיפור בסאונד עם הרמקולים הללו ? במידה וכן יש דגם מומלץ ? ( עדיפות לדגם שבתוך המחשב pci/pci-e) 2.האם דרך הכ.קול הזה יהיה כן אפשרי להגדיר את ה fc330 בתור רמקולים אחוריים והם יתפקדו במשחקים בתור רמק…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה ואשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי טלוויזיית LED של טושיבה דגם 32PU200. הטלוויזיה נקנתה לפני חודשים ספורים והכל עבד מצוין. לפני מספר שבועות חיבור ה HDMI הפסיק לעבוד (מבלי לקבל מכה כלשהי או שינוי שבוצע) וכל מה שאני מנסה לשנות בהגדרות פשוט לא עובד. ניסיתי את שני חיבורי ה HDMI ושניהם הפסיקו לעבוד, ניסיתי לחבר גם את הפלייסטיישן (שעבד בעבר) וגם ממיר של חדש של הוט וניסיתי עם 3 כבלים שונים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אולי יש איזשהו שינוי שצריך לבצע בהגדרות? אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא האם זה אפשרי? לא שאלה של כדאי, יקר וכולי, אלא האם זה אפשרי ומה זה דורש ממני אשמח לתשובות עינייניות תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנימחפש המלצה למכשיר DVD עם חיבור HDMI וקומפוננט. ישמש לאשה מבוגרת להצגת סרטים לנכדים. מוכרים עדיין דברים כאלו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה מערכת רמקולים לחדר שלי 10 מטר השימושים של המערכת הם: 1.סרטים (DVD) 2.משחקים 3.מוזיקה המליצו לי על Creative Inspire 5300 אבל על פי מה שהבנתי הם לא משהו (ככה אומרות הביקורות) המליצו לי על רמקולים של Altec Lansing אבל הבעיה היא שכל הרמקולים של החברה הזאות הם 4.1 ואני יודע שהם עושים סנטר מדומה וכמו כן אני יודע שסנטר מדומה לא יכול להחליף סנטר אמיתי אותה בעיה עם לוגי'טק 560 שעוד מעט צריכים להגיע לארץ מאוד המליצו לי את הרמקולים של אזטק אבל אני לא בטוח בהם כי הם קצת ישנים והחברה לא אומרת לי הרבה ובכלל לא ראיתי שום אתר שבו אפשר לקנות אותם כמו כן ראיתי רמקולים שלא קיבלתי עליהם הרבה ביקורות כמו למשל HERCULES XPS-510 TEAC PM-1500 TEAC PM-2000 YAMAHA TSS-1 מה אתם אומרים…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-