אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD 32 HD READY. בעיקר לצפיה בערוצים וחיבור למחשב. קיבלתי המלצות על ה Toshiba Regza CV500 ורציתי לשאול לעצתכם . תודה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעה ל-LCD 32 אינץ בטווח של 2K-2.3K למטרת צפיית בסרטים, XBOX , וחדות מעולה בצפייה בעיקר. מקווה שתיארתי נכון את המאפיינים הדרושים בגדול התלבטתי בין הדגמים: toshiba 32AV605 lg 32LH32UR toshiba 32X3000C samsung 32B450 אשמח להצעות נוספות. תודה !!
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן בדרך לרכישת טלויזיה 32 אינץ מחיר בסביבות ה5000 ש"ח אשמח לקבל המלצות חשבתי על אלו: http://www.fixdeal.co.il/product.asp?productid=1012 http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=11763&ref=Zap http://p.zap.co.il/fs.asp?PID=240172532&sog=E-TV http://www.fixdeal.co.il/product.asp?productid=1016 ותגידו הסוני בראוויה שווה תכסף? http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4848# תודה רבה לכם על העזרה , ד"א מחשב לא מתחבר לטלויזיה הזו...
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מעונין לקנות לחדר של אחותי LCD 32. השימוש העיקרי יהיה צפיה בטלויזיה ובסרטים ביס. פרט לכך אין דרישות מיוחדות, שיהיה איכותי ואמין. עדיף שיהיה עם פנאל מבריק - אני התרשמתי מצבעים מאוד יפים בדגמים האלו. אשמח להמלצות וכמו כן המלצות על מקומות לקנות באיזור הצפון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חוסר ידע ואני צריך את עזרתכם... תוך שבועיים אני קונה מחשב HTPC בעל כרטיס 2600XT עם מתאם DVI / HDMI - כולל העברת סאונד. בנוסף יהיה לי כרטיס TV מסוג PVR - 150. אני מעוניין לקנות LCD שישמש לצורכי אינטרנט אפליקציות שונות במחשב וכמובן לצפייה (ב YES) בסרטי DVD ותכני HD (שירדו מהאינטרנט בעיקר). מרחק הישיבה הוא כ 2.5 מטר. מספר שאלות: 1. איזה גודל מסך LCD מומלץ למרחק כזה? 2. יש לי רסיבר עם כניסה אופטית. איזה לוח אם כדאי לקחת שיש לו חיבור אופטי בכרטיס קול המובנה? 3. את כרטיס ה TV אני מחבר ישירות לממיר לצורכי ההקלטה ולא ל LCD נכון? 4. מה זה אומר HD READY? בחלק מהדגמים ראיתי תמיכה ב 1080i ובחלק 1080p. מה זה אומר? 5.וכמובן איזה LCD יתאים לי לצרכים של מחשב וצפייה? תו…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות LCD 32" מרחק צפיה 3.2 מטר+-... המטרה העיקרית של הטלוויזה היא צפייה בשידורי YES-60% ו-40% חיבור למחשב לסרטים(HD) ומשחקים... אני מתלבט אם לקנות FHD או HDR...מה כדאי? הבנתי שבגודל הזה קשה להבדיל בין FHD לHDR..זה נכון?וגם שבשידורים רגילים של YES יראו יותר טוב בHDR...? אשמח גם להמלצות על טלווזיות מסוימות,בנתיים אני מתלבט בין: SAMSUNG A450--HDR ו- SAMSUNG A550--FHD התקציב הוא 4K+- תודה לעונים!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש LCD 32" במחיר כמה שיותצר נמוך בגבול הטעם הטוב מה שנקרא, כמובן שרצוי FHD ולא 1366x768. אשמח להמצלות!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לקראת מעבר דירה והחלטתי לפנק את עצמי בטלוויזיה חדשה. עיקר הצפייה הוא בתכני 720P (סדרות מחו"ל..), וסרטי 720/1080P כמה דגמים שמצאתי: Samsung LA32C530 LG 32LH20R Samsung 37LD460 LG 37LH70YR איזה מהם עדיף? אולי עדיף משהו אחר? נ.ב לפי מה שאני יודע אין הבדל משמעותי בין 720P ל1080P במסכי 32" ואם אני לוקח FHD צריך טלוויזיה שתוכל למתוח את ה720P (הסדרות) ל1080P ושעדיין יראה כמו שצריך. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המסך 32A3000 Toshiba טוב? אני לא מכיר יותר מדי את התחום וראיתי פשוט מבצע שנראה ממש טוב: http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=203&CategoryName=LCD_Screens_UpTo_32&AuctionId=5464327 לפי הבנתי למסך יש 2 תצורות: C גרסה יפנית E גרסה אירופאית איך אפשר לדעת אם זה C או E ? לפי המכירה שבלינק שצירפתי, זה שהם רושמים שהניגודיות היא 500cd/m2 זה לא מרשים/מרגיע אותי... מה שמגיע לארץ זה רק E ? האם מישהו מכיר את המסך / ממליץ ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום .. ברצוני לדעת איזה טלוויזיות מומלצות נמצאות בתג מחיר של עד 3500 ש''ח .. הגודל הרצוי הוא 37 אינץ' .. המרחק צפייה הוא 2 וחצי מטר ככה ש HD READY יהיה מספיק בהחלט . הטלווזיה תחובר לממיר הוט בהתחלה אבל יוחלף לממיר HD בזמן הלא רחוק .. שימושי הטלווזיה : קונסולה , WII ככה שלא נחוץ HD FULL .. צפייה בסרטים באיכות גבוה .. וכבלים ( HOT ) . תודה לעוזרים : )
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוריי מתכוונים לקנות בקרוב LCD37 לסלון. הם החליטו שהם מעוניינים בגודל הזה מכיוון שראינו LCD42 אצל מישהו אחר עם סלון בערך בגודל של הסלון שלנו ולדעתם זה גדול מדיי. הוחלט 37 אינצ'. שמנו עין על LCD37 של סמסונג מסדרת "בורדו פלוס R8". http://www.crazyedi.co.il/products/83111 האם למישהו יש ניסיון עם הטלוויזיה הזאת ויכול לאמר לי איך היא? בכל מקרה, המפרט שלה מאוד מרשים אבל השאלה היא איך היא במציאות. ללכת לתצוגה ולהסתכל לא ממש אופציה ריאלית, מכיוון שכבר היינו בתצוגה וזה ממש ברור שהם מכוונים את עשירות הצבעים לטלוויזיות עם הכי הרבה אינטרס מכירה (כלומר, הכי הרבה רווח), חוץ מזה שעם כל המפצלים האיכות ממש ירודה. האם יש לכם המלצה ל-LCD37 נוספות עד כ-8000 שח? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אהלן, עברתי קצת על הפורום וראיתי המלצות על מסכים בגדלים קטנים מזה.. מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בגודל הזה ? (מצאתי את הדגם הזה של פיליפס לעת עתה 37PF5321) העדיפות היא למסכי פיליפס (שמעתי שהאיכות שלהם מעולה). עיקר השימוש יהיה לצפייה בסרטים וטלויזיה פה ושם נ.ב,אם אפשר לקבל המלצות למסכים שהרמקולים נמצאים בתחתית המסך ולא בצדדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן, אני חושב על לשדרג לLCD 42 אינץ FULL HD, בבית יש לי חיבור כבלים אנלוגי.(כרגע יש לי CRT). למישהו יש נסיון עם זה ויכול לומר לי האם רואים בצורה נורמלית או ממש נורא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזיה מדגם 47PFL8404 lcd אשר לא רוצה להידלק. מופיע לי 2 היבובים של נורה אדומה פעם ב3 שניות. הוחלף כבל חשמל הוחלף סוללות בשלט אבל היא עדיין לא רוצה להידלק. האם הבעיה רצינית? מדובר על TV שלפני 10 חודשים נגמרה לה האחריות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי LCD 42 FHD וחיברתי אותו ל ממיר YES אבל לא רואים טוב איך אני מקוון את הרזולוציה כדי שיראו יותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הLCD של מרנץ http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=391905 רציתי לדעת האם המוצר איכותי ושווה קניה! ולא איזה מוצר מדבקה כי מחיפוש הדגם נתן לי רק תוצאות בארץ! אולי אפילו אם יש למישהו ביקורת מחו"ל! בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD עד 5000 ש"ח, גודל 32" יספיק. אני מתלבט בין כמה דגמים. שימושים: משחקים וסרטים באמצעות המחשב. שידורי HOT. מרחק צפיה:2.5-2 מטר בערך. אני יכול לקנות טלוויזית FHD ב1000 ש"ח יותר מHDR, השאלה מה עדיף, למחשב זה ברור שהFHD. השאלה איך יראו בה כבלים מדובר ב SAMSUNG L32A550 אשמח לעזרה+המלצות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD, ואני צריך את עזרתכם בבחירת החברה והדגם. אז ככה, התקציב שלי הוא מקסימום בין 10000 ל15000 ש"ח, לא סגור עדיין על הסכום. אם אני לא טועה במסגרת התקציב אני יכול להשיג גודל של בין 37" ל42". חובה שהיא תהיה HD Ready ואם הבנתי נכון, הבנתי שיש מסכים שמסוגלים לשדר ב4:3 (כאשר צופים בשידורים רגילים, ערוץ 2, 10 וכו..) חשוב לי שתהיה לה את התכונה הזאת. הטלויזיה תהיה מחוברת ל yes ו DVD, כך שאני צריך שהיא תענה על שני השימושים האלה. ולמרות שהיא תהיה מחוברת למערכת סראונד, אני חושב שעדיף שיהיו לה זוג רמקולים משלה, כי כשרואים חדשות או סתם איזו תוכנית - נראה לי שהמערכת תהיה יותר מידי בשביל צפיה רגילה ודי שקטה. הטלויזיה הזאת תהיה לטווח הארוך. כ…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות LCD לחדר השינה שלהם אבל אף אחד במשפחה לא מבין עניין, יש לכם אולי דגמים מומלצים בתקציב הנ"ל? אם אפשר אז עדיף גם בפחות מכמה סיבות. מרחק הצפיה הוא 2.5 מטר אז אפילו 37" יהיה אוברקיל כך שתכננו על 32" ו32 מתחילים במחירים של 2600+ כך שאפשר לקנות משהו הרבה יותר זול אבל שיספק את הסחורה. רוב הצפיה תהיה צפיה בYES (לא מתוכנן ממיר HD) וסרטים בDVD (לא איכות HD), אין מערכת קולנוע כך ש עדיף שהרמקולים יהיו איכשהו איכותיים.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלויזיה לסלון LCD או פלאזמה בגודל סביבות ה42, 37 אינצ' השימוש שלי הוא צפייה בשידורי הוט (בעתיד אולי גם PS3 או קונסולה אחרת) אני מעוניין לדעת מה כדאי לי לרכוש :s05: ואם יש לכם המלצות מניסיון אשמח לשמוע על דגמים או חברות מסויימות בבקשה שפכו לי קצת אור!!!!!!!!!! התקציב שלי הוא עד 5.5 +/- תודה לעוזרים נ.ב. שיהיה לכם חג שמח ומעושן :anim-jjd: :ylsuper:
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה עדיף? LCD או פלאזמה? איזה יתרונות וחסרונות יש לכל אחד? מתי אתם חושבים שהמחירים יירדו בצורה משמעותית? איזה חיבורים יש לטלוויזיות הנ"ל? ומה בקשר לHDTV? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני מתעניין בטלויזיה בגודל של 22". הגודל נובע מהתקציב שכן זה בערך מה שמכוון לסכום שאני מצפה להוציא. ראיתי כמה מסכים בתקציב הזה - מסך של פרוביו, 22", שעולה כ-1890ש"ח. ומסך של מאג....בסביבות ה 2100שקל. אני לא מכיר יותר מדי בתחום המסכים ומעוניין בהכוונה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, אני עובד במחלקה קטנה עם עוד מעט אנשים יחסית, ויש לנו לא מעט משמרות של 2 אנשים או אפילו משמרות לבד (לילה, סופ"ש) יש לנו כאן טלוויזית CRT ישנה 21", וחשבנו לקנות במקומה 32" חדשה, שתוכל לנגן לנו תכני HD מדי פעם, ולהתחבר לממיר ה YES שלנו כאן, פלייסטיישן או XBOX מזדמנים (אם מישהו מביא מהבית למשמרת לילה למשל) וכו'. (אבל בעיקר למחשבים - לפטופים שונים ומחשבים נייחים עם כרטיסי מסך OB לרוב, לצורך הצגת סרטים מהמחשב על ה TV) אני מחפש הצעות לLCDים הכי איכותיות שאפשר למצוא בתקציב כזה דל, גם יד שניה אם אתם מוצאים משהו ספציפי - יהיה נהדר. משהו שיש לו כניסת VGA בין היתר יהיה נהדר, אם יש גם SVIDEO או HDMI זה יתרון עצום, בכלל - ריבוי כניסות זה ייתרון. אשמח להצעות שלכם אם מישהו מכיר טלו…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מזו הטכנולוגיה הזו ? כיצד היא עובדת ? ואם יש קישור למידע אשמח לקבלו.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-