עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by The Winter King,

כשאני מעביר תמונות לנגן אני רואה את הקבצים (אני מעביר אותם לתיקייה שנקראית PICTURE אבל כשאני מדליק את המכשיר אח"כ אני לא רואה את התיקייה בכלל! למישהו יש רעיון למה?

2. שלום לכולם איך הכרטיסים הנ"ל מבחינת איכות סאונד למשל מול הכרטיס המובנה הכי טוב שיצא סאונד סטורם או מול הכרטיסים הנפוצים היום בלוחות - רילטק 850 וכו'? ואיך הוא למשל לעומת כרטיס קול מסוג סאונד בלאסטר לייב 5.1 או 7.1 24 ביט?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by adam2008,

שלום יש לי נייד של טושיבה ואני מנסה לחבר אותו לטלוזיה סמסונג sp-54j8hf (מקרן אחורי) משום מה עם כבל צהוב רגיל הוא מזהה את הטלויזיה וכשאני מנסה לחבר את כבל s video או vga אני לא מצליח לעבור לטלויזיה יש לי כרטיס gforce go 7300 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by llnakash,

חברים שלום, יש לי מחשב עם כרטיס של 2600 של ATI, ויש אופציה לחבר את המחשב לטלויזיה. עד היום הייתי עושה את זה עם הכבל, וכדי להציג את שולחן העבודה גם בטלויזיה הייתי בוחר את צג2 במאפייני תצוגה ובוחר באפשרות "הרחב את שולחן העבודה של WINDOWS שלי לצג זה" ככה הייתי גורר סרטים ורואה אותם בטלויזיה. פתאום עכשיו זה לא עובד, וכאשר אני מסמן את האפשרות הנ"ל ומאשר, המחשב פשוט מוריד את הסימון כאילו לא עשיתי כלום. מה עושים??? [כל הדרייברים מותקנים כהלכה] תודה רבה, ליאור.

5. קניתי מחשב (שטרם קיבלתי) עם כרטיס מסך Radeon HD3450 של Sapphire. יש לי טלוויזיית LCD של SAMSUNG בגודל 32" עם כניסות : HDMI/DVI, PC, RCA האם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות באופן זה סרטים? איזה כבל אני צריך? האם רכיב נוסף כמו כרטיס טלויזיה ישפר משמעותית את איכות התמונה? אם כן, איזה כרטיס מומלץ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. Started by sherlock1212,

יש תוכנה כזו? אם כן אפשר לינק בבקשה להורדה שלה. תודה.

7. Started by sharonarn,

שלום אני מחפש תוכנת עיבוד קול למחשב התוכנה לא צריכה להיות קשורה לנגן אלא נפרדת ממנו עדיף שיהיה לה אקןלייזר 3\1 (עדיף לכל ערוץ בנפרד) ועם אפשרות דיליים לכל רמקול תודה שרון

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by dvvon,

הא? ותענו בזריזות זה קריטי

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  9. חשבתי על הדגם הבא.. PANASONIC SCAK240 מה אתם אומרים? מה שחשוב שהיא תהיה בעלת עוצמה טובה. צליל כמה שיותר איכותי. ועם אפשרות לחיבור למחשב.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  10. Started by shimon16,

שלום, ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר בגודל של 20-21 אינצ' זה נראה לי מספיק... התקציב הוא 3000 ש"ח בערך... תוכלו לתת לי המלצה לטלויזיה כזו שתהיה גם מחברה טובה ולא סתם חבר מדבקה תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  11. שלום, יש לי Logitech z-5500 ואני מעוניין ליקנות כרטיס קול אני שמתי עין על 2 כרטיסים.... מי מהם יותר טוב...? אני צריך אותו למוזיקה סרטים ומשחקים...ושיהיה שם חיבור לכבל אופטי..... CREATIVE X-Fi Elite Pro או...... CREATIVE AUDIGY4 PRO תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by Lirux,

אני עוד מעט נוסע לאילת ואני רוצה להביא משם מערכת 5.1 למחשב... תקציב עד 550 ככה + - (בהנחה שבאילת זה יצא בסביבות ה400) זה מה שחשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378895 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27267 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 בנתיים נראה לי שהלוג'יטק הכי טובים... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. העניין הוא כזה לפני כמה שבועות התפוצץ לי דיסק של טיאסטו למזלי חבר שלי העתיק אותו למחשב, רק שזה ב-MP3 העתקתי את זה למחשב שלי וניסיתי לשנות את זה ל-WAV, רק שהקבצים מוגנים..... מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד את ההגנה? ולכל המורעלים שביניכם - לכל המעוניין אני מוכן להראות את הקופסא המקורית של הדיסק.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. מחפש שתי טלויזיות LCD טובות, לסלון 37" מרחק צפייה בערך 4 מטר ולחדר 32" מרחק 3 מטר בערך. אם יש FHD בתקציב הזה אז זה יהיה מעולה, אבל לא חייב. הטלויזיות יהיו מחוברות לממיר אבל חשוב שתהיה גם כניסת USB.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by dd7,

הגיעו לי רמקולים חדשים אחרי שהחליפו לי אותם כבר x530 של logitech האם מישו קנה כאלו כבר? שיכול לעזור במספר שאלות? החליפו לי אותם מכוון שלא שמעו באחוריים א) אז איך אני מחבר אותם שישמעו באחוריים גם במשחקים וסרטים מה אני צריך עשות אולי דרייברים אולי משו אחר? ב)איך למקם אותם בחדר 3 מטר על 2 מטר? ג) הבנתי שעדיף לסאב להיות על הרצפה יש אפשרות לשים אותו על השולחן.? מכוון שלא יהרס על הרצפה או משו.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. יש הצעות?....כרגע אני עם 2 מתחרים בין הלוגיטק X-530 לבין קרייטיב Inspire P5800 מה אתם אומרים?...איזה מערכת יותר טובה... השימושים הם לרוב סרטים וגם משחקים....??.. על הנייר האיכות של הלוגיטק נראית יותר טובה עם SNR גבוהה יותר....

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. Started by adirnasri,

העם המערכת הזאת טובה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 ועם לא תתנו לי רמקולים 5.1 עד 380 , 400 גג תודה מראש אדיר

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. שלום, אני מתלבט בין שלוש האוזניות הבאות: CX300 JBL Reference 220 או creative EP630 או 600 מה אתם אומרים? זה מה שקיבלתי המלצות זה בעיקר לשמוע מוזיקה באיפוד נאנו שלי. אם יש עוד אוזניות בתקציב אז בכיף! תודה!

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by UltraWaveMUSA,

אני צריך שתסייעו לי בבחירת 6 מסכי אלסידי לבית. נתונים: 3 מסכים ל3 חדרים שהמרחק בין הצופה לטלוויזיה הוא קצת יותר מ-3 מטרים. עדיף שתהיה אפשרות לתלות את המסך בגובה מטר חמישים [ייראו טוב? יהיה מתקן שאפשר לכוון זוית]. עדיפות לhdfull למרות שזה לא נחוץ כ"כ. אני לא יודע איזה גדלים כדאי. ההורים שלי עברו בהמון חנויות, תחילה חשבנו לקחת 37 אינץ' אבל אמרו שזה לא ייראה טוב וכדאי לקחת 26. במידה וזה לא 37 אינץ' אז שהמחיר ינוע בין 4-5 אלף. לא צריך משהו בשמיים.. שתהיה חפיפה בין איכות טובה למחיר סביר. רמקולים מובנים כמובן. מסך אחד לסלון - מרחק צפיה 5-6 מטרים. המליצו על 47 אינץ' ולא יותר ב15 אלף. ההורים מתעקשים על 52 [lcd]. ראינו את הטושיבה שעולה בסביבות 25 אלף. מה אתם אומרים ? [בעניין המרחק…

20. מחפש רמקולים 2.1 איכותיים בתקציב של עד 600 שקל (אם יש משהו שהוא ממש ממש עדיף אז אפשר עוד 100 ש"ח), כמעט ורק לשמיעת MP3 וקצת סרטים מהצד, לא רציני.. הרמקולים יהיו בחדר בינוני-קטן, מאוד צפוף בעיקר בארונות עץ וספריית עץ. מהחיפוש שהרצתי בפורום הבנתי שהATP3 הם מעולים, אבל הם כבר דיי ישנים ולא מוכרים אותם בכל חנות אז חשבתי אולי משהו התחדש? אולי יש איזה דגמים עדיפים עליהם?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by guybm,

שלום לכולם, בשעה טובה, קניתי iAudio X5L 30Gb שאני מאוד מרוצה ממנו. יום אחרי שקניתי אותו עדיין לא היה לי מגן למכשיר (שקניתי כבר), והוא החליק לי על המחשב וקיבל מכה מאחורה שעשתה כיפוף קל במתכת, זה נראה קצת כמו דפיקה קטנה של אוטו. נגינת הקבצים/סרטים לא נפגמה טפו טפו טפו, זורמת כמו שצריך, לא קופצת, לא עושה שום בעיות. אבל מה, מדי פעם כשאני מריץ קדימה בסרט, או כל כמה דקות של נגינה, אני שומע מין "קליק" כזה שמגיע מהמכשיר. כשזה קורה הקבצים ממשיכים לנגן כרגיל, שוב - בלי שום קפיצות או עצירות, אבל עדיין, צליל חשוד. חבר שלי טוען שזה פשוט קפיצה של מידע בתוך ההארד דיסק. יכול להיות שבגלל הדפיקה הסיבוב של ההרד דיסק מתחכך עם המתכת שהתעקמה פנימה? אני לא ממש מבין בענייני חומרה... כיוון שלא הש…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  22. Started by Axel Foley,

האם קיים מפצל אופטי המאפשר חיבור שני מכשירים (די.וי.די וממיר דיגטלי) לחיבור אופטי של מערכת קולנוע ביתית? ואם נתקלתם בדבר כזה אשמח לקבל לינק. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. שלום לכולם, איך אני יודע אם הכרטיס קול שלי הוא 5.1 או DOLBY (מה ההבדל?), הכרטיס הוא מדגם CMI 9880L והוא מובנה בלוח אם מדגם MSI 915P/G ולא מצויין לגבי זה כלום ב REFERENCE , כמו כן יש באפליקצייה של הדרייבר גם אופצייה שנקראת DSP 7.1 VIRTUAL SPEAKER SHIFTER, מה זה?, אני רוצה לקנות סט רמקולים לקולנוע ביתי, כדי לי להשאר עם הכרטיס, או ששווה לקנות חדש ויש הבדל גדול. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by Godlike919,

הוא שווה משהו? מבחינת מחיר/יכולות/גודל..? מסוגל להתחרות ב-H340/iAudio X5?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by li1,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=4502 אני חושב ללכת על אלו אך האם ניתן להשיג אותם בפחות האם יש יותר טובים בפחות כסף...? אם כן אז איפה... :s05: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים