אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 150 שקל? יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300? את הEP630 גם מזייפים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עזרה | אני מחפש לקנות אוזניות טובות בסביבות ה1000 שקל אני צריך המלצות , תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מכשיר DVD PILOT מדגם 1133 אני נתקל איתו בבעיות צפייה חמורות!!!!!! כשאני רואה סרט אז הוא אחרי זמן אקראי נעצר ועובר לטעון את הקובץ הבא אחריו בין עם זה 30 דקות מהתחלת הצפייה 45 או בכלל 15 אני כבר לא יודע מה לעשות זה משגע אותי אני צורב על דיסקים VERBATIM וגם SKY קיצר אותו דבר אין לי אחריות אז על תגידו לי להביא אותו ליבואן מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את תשובותכם וקראתי ביקורות נשארה לי רק שאלה אחת בקשר ל AUDIGY 2 ZS VS VALUE האם ההבדל היחידי הוא ביציאת FIREWIRE? בביקורות שקראתי ראיתי שב ZS יש דריברים עם מגוון אפשרויות, האם יש אותם גם ב VALUE? תודה לעונים. מצטער אם כבר נמאס לכם לשמוע פשוט אני לא רוצה לשלם 500 ומשהו שקל ובסוף לגלות שחוץ המיציאה אין הבדל, כאשר ב KSP יש ב 270 את ה VALUE.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ככה יש לי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו למחשב עכשיו אני רוצה כרטיס כל שיש לו יציאה אחת לכל הערוצים כמו אופטית או קולאוסלית מישו מכיר כרטיס כזה ? תקציב 300 שח
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה. הכרטיס מיועד לצפיה בטלויזיה במסך המחשב בלבד.אין צורך בכרטיס שיודע להקליט וכל זה. התקציב עומד על 300 +- תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 8800GTS 640MB ו - LG 37LC53 ואני מנסה לחבר ביניהם בעזרת קבל DVI-HDMI (לכרטיס מסך עצמו יש שני חיבורי DVI ולאחד מהם כבר מחובר מסך DELL 2007WFP), הבעיה שהטלויזיה לא מגיבה לחיבור ורשום כל הזמן NO SIGNAL. מה שמוזר הוא שהמחשב דווקא כן מזהה את הטלוויזיה כי ב- NVIEW DISPLAY SETTINGS מופיע LG TV לצד המסך ואני יכול לבחור מצבים שונים כמו למשל DUALVIEW ואז לשנות אז הרזולוציה ורפרש רייט של הטלוויזיה - אבל זה עדיין לא עוזר..
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס קול 7.1 AUDIGY VALUE של CREATIVE, ואיתו גם רכשתי BRACKET של SPDIF שמתחבר דרך 3 פינים כאלה, וחיברתי אותו לאחד החיבורים בכרטיס קול עצמו (לא היה כתוב בשום מקום בכרטיס עצמו SPDIF, פשוט חיברתי למקום הכי הגיוני, שגם המוכר בחנות אמר לי שכנראה זה לשם, אבל אני לא בטוח ב100%.) אני עדיין לא יכול לבדוק עם זה עובד פיזית, כי המערכת קולנוע ביתית שלי אמורה להגיע עוד מספר ימים(עוד מעט אני ירחיב על זה..) השאלות שלי הן: איך אני בודק אם היציאת SPDIF תעבוד? מאיפה אפשר לקנות כבל SPDIF COAX באורך 2-3 מטר באיזור חיפה? עכשיו בהגדרות של הסאונד, יש לי שמה SPDIF IN, זה כרגע על MUTE... לא יודע בדיוק מה זה אומר (אני גם לא זוכר אם בכרטיס הקודם גם היה לי..) בנוגע למערכת קולנוע ביתית,…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה על מערכת Media Center וטלויזיה 32 אינץ. התקציב הוא בערך 2.5 א' ש"ח למערכת ו-2.5 לטלויזיה. אודה לכם אם תסבירו לי מה חשוב ומה לא. תודה הראל
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להשמיע מוזיקה שמקודדת בDTS אני מקבל רעשים מוזרים במקום מה שאמור להיות... הורדתי AC3 וכיוונתי אותו DD5.1 אני שומע מעולה והרסיבר של ה5500 מזהה את זה גם את הDTS הוא מזהה אבל משמיע רעשים יכול להיות שיש איזה שהוא מקודד מיוחד לDTS ? אני יודע שבעיקרון ac3 זה DD אבל בהגדרות שם יש גם DTS וכיוונתי את הכל שם על SPDIF כדי שזה יעביר את הכל לרסיביר וזה עובד מעולה חוץ מה DTS כאמור מישהו מבין בזה קצת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ברסיבר הזה יש כניסה אופטית אחת אשר אותה חיברתי לממיר של yes, וכניסה דיגיטלית (קואקסלית) שאותה אני רוצה לחבר ל-dvd אבל משום מה כאשר אני מחבר את dvd לדיגיטלית אני לא שומע את את הdvd, יכול להיות הגדרות של dvd דרך אגב הdvd הוא של אפקס , אשמח לחוות דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבים של דניאל K שזה בעצם כולל את DDL 1.00 לכרטיס קול החדש שקניתי CREATIVE X-FI AUDIO,אבל המשחקים עדיין לא מזהים לי סראונד/דולבי דיגיטל?..מה לעשות? קניתי את הכרטיס רק בשביל זה. כבר שעתיים ניסיתי ולא הצלחתי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לסלון שיהייו מיועדים לקולנוע ביתי ומוסיקה...התקציב שלי 4000 ש"ח והם צריכים לעבוד טוב יחד עם רמקולים אחוריים שיש לי http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=CONTROL1XTREME&SerId=COS&sCatId= כל מי שמכיר גם חנות זולה ומומלצת אז שיפנה אותי אליה....
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך מעביר כזה מ-svideo שמתחבר לכרטיס מסך ומשם הוא מעביר בקומפוננט (או איך שלא קוראים לזה) למקור חיצוני כמו lcd לדוגמא רציתי לשאול האם חיבור שכזה יהיה אפשר לראות בהיי דפינישין? או שאני צריך לקנות חיבור hdmi וככה לחבר את המשחב למסך בשביל היי דפינשין והאם בצורה כזאת אפשר לנצל את הfull high ולראות ב-1080P? תודה רבה רבה לכם על העזרה מכל הלב.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מחפש מערכת למחשב 2.1,זה ישמש בשביל לישמוע מוזיקה סרטים,ומישחקים,האיכות של הסאונד מאוד חשובה גם איכות הבאס כי אני שומע מוזיקה עם הרבה באס.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. חשוב : 1)אוזניות כפתור לבנות 2)מחיר עד 80 שקל 3)באזור ת"א. תודה עדי.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מחפש אוזניות אלחוטיות לשימוש עם טלויזיה וxbox. לא חייבות להיות באיכות הכי גבוהה שיש. מחפש משהו באמצע בין יקר רצח ומעולה ובין זול ושווה ל*****. דבר חשוב נוסף, הייתי מעדיף לקנות אותן בארץ, ולא להזמין מחו"ל. אשמח לקבל המלצות.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי את הישנים 4.01 , אבל הם עושים לי כמה בעיות . באתר של הרקולס יש רק דרייברים קריסטל , והם אינם טובים בשבילי . מישהו יכול ל עזור ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת KENWOOD אחת החזקות עם רמקולים וסאונד סוף הדרך חיברתי אותם למחשב עם כבל ואני שומע דיי מעפין עם הרמקולים דרך המחשב, מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה ? כי לא נראה לי שככה זה אמור להיות... הסאונד במערך ממש טוב. רציתי לשאול אם אתם חושבים שאפשר לשחק אם קצת הדגרות שישמע קצת יותר טוב . מה דעתכם?? תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם איך הכרטיסים הנ"ל מבחינת איכות סאונד למשל מול הכרטיס המובנה הכי טוב שיצא סאונד סטורם או מול הכרטיסים הנפוצים היום בלוחות - רילטק 850 וכו'? ואיך הוא למשל לעומת כרטיס קול מסוג סאונד בלאסטר לייב 5.1 או 7.1 24 ביט?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם gigabyte k8nf9. האם יציאת spdif היא אופטית או קואקסיאלית?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הנה החלק השני של המדריך שכולנו התלהבנו ממנו: http://www.tomshardware.com/howto/20041201/index.html
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי מגבר (JVC) עם כל המפענחים (DTS וכו') עם 4 רמקולים גדולים השאלה עם כדאי לי לקנות את ה-X-Fi XtremeMusic Creative ועם אני ירגיש הבדל או כרטיס עם יציאה דיגטלית וזהו? כרגע המגבר מחובר בכבל אנלוגי(רגיל) לכרטיס O\B אני גיימר כשאני משחק אני עם ה- ALTEC LANSING ATP 3 עם המגבר אני בעיקרון רק שומע מוזיקה וסרטים לכן אנ י לא בטוח מה כדאי...
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-