עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. התקנתי את הגירסה של רוק בוס לג'וקבוקס רקורדר 20 והיא ממש אחלה, המון אופציות וכאלה והמון שפות, אבל כשאני בוחר עברית בתור שפה ראשית חלק נהייה עיברית וחלק ג'יבריש... התפריט הראשי כולו עברית חוץ ממסך ההקלטה... וכשאני מסתכל על תיקיות איפה שאמור להיות מסך, אפשרויות, תפריט גם שם הכל ג'יבריש... אני חייב לציין שהוא מציג את הקבצים בעיברים בצורה ממש טובה ובכלל זו גירסא מגניבה עם משחקים וכאלה...

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. שלום לכם... אתמול קיבלתי IPOD VIDEO 30GB בצבע שחור... עכשיו עדכנתי את הUPOD והתקנתי את ITUNES....עכשיו שאלה שלי כזאת.... יש אפשרות שאני יכניס לאייפוד כול האלבומים שלי יחד עם התמונה של כול אלבום ככה שאחרי זה אני יוכל להיכנס באייפוס לבחור אלבומים והוא יראה לי מסודר? או שכזה דבר אפשרי רק דרך התוכנה ITUNES? בבקשה תעזרו לי...ועם יש איסיקיו אני אשמח..יש לי הרבה שאלות 71661222

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by shimon16,

שלום, ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר בגודל של 20-21 אינצ' זה נראה לי מספיק... התקציב הוא 3000 ש"ח בערך... תוכלו לתת לי המלצה לטלויזיה כזו שתהיה גם מחברה טובה ולא סתם חבר מדבקה תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by ran_meir,

רציתי לדעת אם יש מצב שהכרטיס קול הישן שלי טוב יותר מהכרטיס המובנה בלוח האם? הכרטיס הוא Creative Sound Blaster PCI והמובנה הוא SoundMAX Digital Audio שמורכב על לוח אם מתוצרת ASUS תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by mena,

מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות ב200-250 שקל למוסיקה ? מכל הסוגים... עריכה:משהו שגם אפשר להסתובב איתו בחוץ... ומי יותר טובות cx-300 או ep-630?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  6. שלום אני מחפש אוזניות שיתנו איכות סאונד טובה בלי הגברה חיצונית ובאסים נקיים. עד היום היה לי את ה KOSS P-9 וממש נהנתי מהם אבל הם הלכו פייפן .. (אני נזק אין מה לעשות) אז החלטתי הפעם לקנות אוזניות טובות עם עדיפות לחוט עבה (אוזניות גדולות, קטנות, מה שבא) ושיהיו טובות .. עכשיו התקציב שלי הוא בין 200-300 עדיפות לקנות מהארץ אבל אם יש אוזניות מחו"ל שאפשר לשלוח אותם לארץ עם תוספת של עד 50 ש"ח זה סבבה.. עוד שאלה .. איך מודדים איכות של אוזניות ? האם זה לפי המגה וואט שהם מספקות ? ההתנגדות שלהם ? טווח התדרים ? או שזה בכלל הכל קשור אחד לשני? תודה רבה לעוזרים נשיקות ממני :-* ;D עריכה : למטרת מוזיקה בלבד !!! לא צריך משחקים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by IleG,

צריך המלצות בבקשה לטלוויזית LCD 32' טובה מיועדת לחדר והשימוש הוא לXBOX 360 ושידורי לווין רגילים. בהתחלה חשבתי על ה-SAMSUNG LA32A450 אבל היום עברתי ליד חנות אלקטרוניקה וסתם נכנסתי לבדוק מחירים והמוחר אמר לי שהדגם הזה כבר "פסה" ושעכשיו יש סדרה חדשה של טלוויזיות וכו' וכו' ובקיצור אני אשמח לקבל המלצות על טלוויזיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. משהו סביר ולא יקר בבקשה, עדיף לא דיגיטאלי ,העיקר שאיכות ההקלטה תהיה ברורה.. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by boogie,

קניתי לפני שבועיים משו כזה מערכת קולנוע עכשיו אמרו לי שה DVD הוא קורא כתוביות..שאני עושה אותו שם של סרט וזה טוען לבד וזה לא עובד... אני לוחץ על הכפתור FUNCTIONS שבשלט זה מראה לי את התפריט הזה וזה מראה לי שאין כתוביות..... אני מנסה ללחוץ ENTER ואז זה נותן לי את הדבר הזה מה אני אמור לעשות ?! =\ אגב יש לי ב SETUP שם ב SUBTITLE כל מיני שפות..ויש גם OTHER מה זה הדבר הזה ? ויש מצב שזה לא קורא פשוט srt ? שזה קורא sub או SSA וגם אני רואה כל מיני צבעים מוזרים כשאני רואה סרטים...כל מיני צבעים ירוקים מגעילים כאלו וחסר הרבה מאוד צבעים איך מסדרים את זה?! תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  10. יש לי לוח אם של asus חדש יחסית עם יציאות לדולבי כרגע חיברתי לחיבור של הסטריאו את המעררכת סטריאו שלי האם אפשר לחבר רמקולים רגילים של מחשב לחיבור של נגיד ה -REAR והם יתפקדו כרמקולים אחוריים?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  11. הבעיה היא כזאת, ברגע שאני מחבר את הכבלים למחשב ועושה הפעלה מחדש מופיע התצוגה של ווינדוס על הטלויזיה אבל מסך במחשב מציג מסך שחור ושני פסים לבנים מרצדים וברגע שמנותק חיבור הטלויזיה חוזרת התצוגה לעבוד באופן תקין, יש לציין שבזמן שעבדתי עם המחשב הזה (כיום בחדר של אחותי) היה לי כרטיס מסך אחר ואז החיבור לטלויזיה עבד מצוין, גם אז וגם היום אני מחבר אותו לממיר הדיגיטלי

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

שלום, אני מחפש רמקולים טובים 5.1 ואני יודע שהלוגיטק הם הכי מומלצים בטווח מחירים שלהם אבל, אבל ראיתי במקרה את הפיליפס, ועל הנייר יש להם נתונים גבוהים יותר מהלוגיטק, אבל אולי זה לא אומר כלום, מה שכן משנה זה שהפיליפס עולים ב70 שקל יותר זול( כשבארה"ב הם עןלים ב 20$ יותר)

13. Started by T-80,

שלום רב! קניתי רמקולים של LOGITECH X540 צריך עזרה בבחירת מקום להתקנתם מידות החדר 3*4 ו יש שתי דלתות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by whitiger19,

........................................

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by igal6666,

שאני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל hdmi to hdmi רואים תמונה בטלויזיה אבל לא את כל המסך,איך אפשר לסדר את זה? וגם האם ישנה אפשרות לראות את אותו דבר גם במחשב וגם בטלויזיה באותו זמן(אני עובד עם ויסטה)? הטלויזיה היא 42 אינץ' והאם אפשר גם להעביר סאונד דרך הכבל או שצריך כבל נוסף?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. Started by Axel Foley,

האם קיים מפצל אופטי המאפשר חיבור שני מכשירים (די.וי.די וממיר דיגטלי) לחיבור אופטי של מערכת קולנוע ביתית? ואם נתקלתם בדבר כזה אשמח לקבל לינק. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by D.Z,

שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטות ברמה סבירה, עד 100 $ בתודה מראש דניאל.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by cheat-it,

אני צריך רמקולים למשחקים עד 200~ ש"ח, לא משנה אם או בלי סאב (אני מעדיף מה שהכי טוב)

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מערכת מיקרו DVD פשוטה ונחמדה שיש לה רק בעיה אחת: חוסר בכניסה של מקור אודיו חיצוני. אני כל כך רוצה לחבר את המחשב למערכת הזו! האם ניתן לבנות באופן עצמאי כניסה כזאת? אני מוכן לקחת את הסיכון בבנייה עצמאית של "קומפוננטה" כזו. וגם אם זה יצא לא אסטטי. האם זה אפשרי טכנית? הערכה גסה כמה זה יכול לעלות? איפה ניתן לקבל הסבר כיצד לבצע זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. זה דחוף תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  21. Started by Netanel o_0,

בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 150 שקל? יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300? את הEP630 גם מזייפים? תודה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by parker8,

אני מדבר על המערכת 5.1 ערוצים של קרייאטיב שסופסוף הגיעה לארץ... מה אתם אומרים עליה? לינק לפנדה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12914 לינק באתר של קרייאטיב- http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814 האם שווה להשקיע עליהם או ללכת על ה-MEGAWORKS? שעולים 200 ש"ח יותר... תודה מראש לעוזרים נ"ב איזה כרטיס קול יילך טוב עם הרמקולים האלה? תנו המלצות (כמובן שאת לא את ההכי יקר בשוק)

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. הפרמטר היחיד שבא בחשבון הוא איכות. האוזניות יחוברו בעיקר למחשב (כ.קול SBLIVE, לא מוכלל) וישמשו בעיקר להאזנה ביתית ולא בחוץ או עם נגן נייד. לכן לא משנה אם אלו יהיו IN EAR , סגורות, פתוחות וכו', העיקר שיהיו האוזניות האיכותיות ביותר בטווח המחירים הנל. האם גם לדרישות הנל(האזנה ביתית בעיקר), הCX300 הוא הטוב ביותר? אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם האיכות מצדיקה זאת... תודה!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. אהלן ניסתי לחבר את המחשב שלי IBM T42 עם כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON 7500 למסך LCD של פיילוט - PIL42CH דרך כבל VGA העניין שהוא שהמחשב אינו מזהה את המסך ולא ניתן להגדיר את רזולוציית המסך של ה LCD שהיא FULLHD 1920X1080 ניסתי כמה דברים 1. שהמחשב והמסך ה LCD יציגו את התמונה באותו זמן 2. שהמסך מציג את התמונה של המחשב בלבד. והמחשב לא מציג את התמונה 3ץ ניסתי את תוכנה POWERSTRIP - וכפיתי על המחשב את הרזולוצינ FULLHD אבל אז קרה שמסך הטלויזיה הגדיל את התמונה כך שלא כל התמונה נכנסת ב LCD יש לציין שהכבל VGA הוא איכותי , הוא הגיע עם מסך מחשב שקניתי LG והוא משדר בכל 15 הפינים. אשמח להצעות כיצד להציג את המידע שבמחשב ב FULL HD על ה LCD? כי כל מה שניסתי לא הלך

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by shukiarc,

האם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה צריך לזה בתודה מראש שוקי

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים