עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by haviv822,

הסתכלתי ב FAQ וראיתי הרבה דגמים, מהי המערכת הטובה והמומלצת ביותר בתקציב הנ"ל מבחינת איכות שמיעה נטו? תודה.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by oorlevi,

יש לי את הרמקולים ATP3 והסאב שלהם כלפי מטה וכשני הופך אותו אני לא רואה שום פיר שממנו יוצא האוויר.. למה לא נמצא פיר כזה בסאב? ועוד משהו זה שאני מגביר עם הרמקולים לווליום גבוה 85%-90% או קצת פחות לפעמים אז אני שומע קצת זיופים מהטוויטרים (2 הקטנים שיש בכול רמקול) ורק אם אני מנמיך ממש את הטרבל לרבע או פחות זה נעלם ואז כבר לא שומעים כול כך טוב! ממה זה נובע? אולי ביגלל שהרמקולים מחוברים לכרטיס OB די ישן? אם אני יקנה כרטיס קול אז זה יעלם? ובכלל האם זה סכנה שהרמקולים ישרפו אם אני שומע בעוצמות כאלה בין אם הם מזייפים לפעמים ובין אם לא? האם יש צורך בקנייה של כרטיס קול טוב יותר (לא משהו מקצועי אלה משהו פשוט אבל איכותי)? אשמח לתשובות זה חשוב תודה.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by Tomerm,

השימוש יהיה בעיקר ל PS3. תודה מראש למייעצים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. Started by Satlan,

חברים יש לי רמקולים של מערכת סטריאו.. והיציאה שלהם זה חוטים כאלה.. (אני לא מבין בגרוש בזה.. דרך אגב איך קוראים ליציאה הזאת?) רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו ולהפעיל תרמקולים על המחשב.. מה אפשר לעשות בנידון? דרך אגב, יש לי את המערכת עצמה גם. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by Ac1D,

היות ואני מחזיק מפורום זה, פורום האודיו הטוב ביותר שאני מכיר, אשמח אם תענו לי על שאלה פשוטה. אחת ולתמיד, מה יותר טוב מבין שתי כרטיסי הקול הבאים.? Audigy Value - http://www.creative.com/products/product... Audigy SE - http://www.creative.com/products/product... תודה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  6. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה. הכרטיס מיועד לצפיה בטלויזיה במסך המחשב בלבד.אין צורך בכרטיס שיודע להקליט וכל זה. התקציב עומד על 300 +- תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין בהמלצה על מערכת Media Center וטלויזיה 32 אינץ. התקציב הוא בערך 2.5 א' ש"ח למערכת ו-2.5 לטלויזיה. אודה לכם אם תסבירו לי מה חשוב ומה לא. תודה הראל

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by ilay22,

יש לי לפטופ LG TX2500 ויש בו חיבור RGB חיברתי אותו ל LCD (של SHARP) שהרזולוציה שלו היא 1360-768 אבל הוא לא מוכל לעבוד מעל 1024-768. ברגע שאני מעלה את הרזולוציה המסך כאילו מאבד קשר עם הלפטופ (נותן לי הודעה OUT OF REACH). את אותו מסך אני מחבר, עם אותו כבל, ל PC הרגיל והוא עובד מצויין בזרולוציה מקסימלית. יש על הלפטופ את הלוח בקרה של ATI ונייתי לשחק עם הריפרש רייט והרזולוציות, ושם דבר שאני עושה לא נותן לו לעבור את ה 1024-768 ניסתי גם לשנות את השימוש של המסך בהגדרות (אם הוא CLONE או EXTENSION) וגם זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה הבעיה?

9. שלום לכולם יש לי את כרטיס הקול הרשום לעיל--לכרטיס יש יציאה דיגיטלית שמכונה "digital i/o jack" האם תוכלו להסביר לי : א- מה זו היציאה הזו? ב- איך אני מתחבר ממנה לרסיבר לקולנוע ביתי? באיזה כבל? תודה,ערן [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. לאחרונה חיברתי לכרטיס המסך שלי, מסך נוסף בחיבור DVI גם המסך המקורי שהיה לי מחובר לאותו כרטיס מסך עם חיבור DVI למסך שחיברתי יש רמקולים מובנים, אך אני לא משתמש בהם, אלא במערכת רמקולים אחרת כאשר שני המסכים מחוברים ביחד, קיימים רעשים והפרעות שיוצאים מהרמקולים כאשר רק המסך המקורי מחובר, הכל בסדר. התקנתי את הדרייבר של כרטיס הקול מחדש וזה לא עזר אשמח לעזרתכם, לא מצליח למצוא פתרון לבעיה כבר די הרבה זמן

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. חשבתי על CREATIVE MUSIC EXTRIM כרגע אני משתמש JULIA ESI אבל הכרטיס הנ"ל לא תומך בפנאל הקדמי ולכן מחליף.. אגב, האם קיים לוח אם בעל כרטיס קול באיכות טובה ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by 111111,

קיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך מעביר כזה מ-svideo שמתחבר לכרטיס מסך ומשם הוא מעביר בקומפוננט (או איך שלא קוראים לזה) למקור חיצוני כמו lcd לדוגמא רציתי לשאול האם חיבור שכזה יהיה אפשר לראות בהיי דפינישין? או שאני צריך לקנות חיבור hdmi וככה לחבר את המשחב למסך בשביל היי דפינשין והאם בצורה כזאת אפשר לנצל את הfull high ולראות ב-1080P? תודה רבה רבה לכם על העזרה מכל הלב.

13. Started by jambo7,

שלום הייתה לי מערכת סטריאו שהלכה לעולמה . אני רוצה שהמחשב יחליף אותה. אני מחפש כרטיס קול ורמקולים שיתנו לי איכות צליל גבוהה דרישה נוספת היא שאני צריך לחבר לכרטיס הקול הזה אורגן או קומפקט דיסק או DVD ז"א שצריך כרטיס קול שיאפשר כניסה של מכשיר נוסף . תודה

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by Netanel o_0,

בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 150 שקל? יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300? את הEP630 גם מזייפים? תודה!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by erandob,

יש לי מחשב עם WIN XP מותקן עליו כרטיס מסך של ATI מדגם 6350 שיש בתוכו כרטיס קול. קניתי לאחרונה כרטיס קול מסוג PCI Express X-Fi Xtreme Audio מיד לאחר התקנת ה- DRIVER (והפעלה מחדש) שומעים מעולה. הבעיה שבפעם הבאה שמדליקים את המחשב שוב שומעים את הקול צורם (במיוחד עם מילים באותיות S או C) אני שוב מתקין > שוב שומעים טוב > ובהפעלה הבאה זה חוזר :-( מישהו מכיא את הבעיה, ויש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. לא חייב קולנוע ביתי - המטרה הרבה מוזיקה (קלאסית וגאז) פה ושם איזה סרט בdvd (נקנה לאדם מבוגר שבטוח לא ידע להתעסק אם כל הפיצ'רים שיש במגבר קולנוע) תודה דרך אגב הסלון שבו תוצב המערכת יחסית קטן

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. יש המלצות ל Z-4 של לוג'יטק וגם ל T-20 של קריאייטיב בעוד כחודש יגיעו ה Z-5 , האם שווה לחכות להם או ללכת על הקריאייטיב?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. היי אני צריך משהו בסגנון NECK MIC (המקרופון ששמים למרואינים בכתבות) אני מצלם כמה ספורטאים וארצה להקליט אותם מתאמנים ,לכן ארצה לרכוש נגן MP3 או דומה שיאפשר הקלטה ממיקרופון חיצוני ויהיה קטן מימדים ככול האפשר וכמובן ,זול ככול האפשר (אני צריך הרבה כאלה) המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by cheat-it,

אני צריך רמקולים למשחקים עד 200~ ש"ח, לא משנה אם או בלי סאב (אני מעדיף מה שהכי טוב)

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by udi,

יש לי את הרמקולים הנ"ל הבעיה היא כאשר אני שומע מוזיקה הרמקול האמצעי הוא הכי חזק, שני הרמקולים הקדמיים פחות חזקים , ואת הרמקולים האחוריים לא שומעים בכלל { ליתר דיוק שומעים בקושי רב ... } לאחר בדיקה האתר של החברה הבנתי שבאמת הרמקול האמצעי הוא בעל יותר הספק אבל שאר ה 4 הם אותו הדבר אפילו שנכנסתי ללוח הבקרה ובדקתי שם את הרמקולים { ישנה אפשרות לבדוק את אותו הצליל שעובר דרך הסראונד ואמור להשמע אותו הדבר ... } לרקולים האחוריים יש נחיתות בעוצמה בצורה משמעותית שאלתי היא ממש פשוטה מהי הבעיה ????????. האם הבעיה היא ברמקולים ואז אני אממש את האחריות האם הבעיה היא בהגדרות ואז איך מתקנים אותן או שפשוט ככה הרמקולים בנויים תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by Bvlgari,

כותרת.. שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. הפרמטר היחיד שבא בחשבון הוא איכות. האוזניות יחוברו בעיקר למחשב (כ.קול SBLIVE, לא מוכלל) וישמשו בעיקר להאזנה ביתית ולא בחוץ או עם נגן נייד. לכן לא משנה אם אלו יהיו IN EAR , סגורות, פתוחות וכו', העיקר שיהיו האוזניות האיכותיות ביותר בטווח המחירים הנל. האם גם לדרישות הנל(האזנה ביתית בעיקר), הCX300 הוא הטוב ביותר? אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם האיכות מצדיקה זאת... תודה!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. Started by asafgolan,

ברשותי מערכת רמקולים 5.1 שבה הרמקול הימני הקדמי נותן תמיד ווליום חזק יותר משאר הרמקולים. לפי ‎Realtek HD Sound Effect Manager, התוכנה שבה אני משתמש להגדרות הרמקולים, יש לי 3 אפשרויות לתקן זאת: הגדרת ווליום שונה לכל רמקול, שינוי הבאלאנס לרמקולים הקדמיים, ושינוי באלאנס לפי הכניסה בלוח האם (חיבור ירוק אחורי במקרה הזה). שתי האופציות הראשונות עובדות נהדר, אבל דווקא האופציה השלישית לא עובדת. זוהי האופציה הכי חשובה לי מכיוון שאני מחבר אוזניות לחיבור הירוק הקדמי ואני נאלץ כל הזמן לשנות את הבאלאנס כשאני עובר בין האוזניות לרמקולים. יש למישהו מושג למה זה לא עובד? יש עוד דרך לשנות באלאנס ברמקולים מבלי לשנות אותו באוזניות? עריכה: שכחתי לציין שאני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gig…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by ליאור הרוש,

אני רוצה מערכת סטראיו למחשב שיש בא 2 או 4 רמקולים ולא של וגיטק החרטות האלה אלה משהו מחברת סמסונג סוני LG מערכת קולנוע שאני יחבר אות הלמחשב התרציב שלי זה 1650 +/- עדיף בכמה שפחות

25. מסך מחברת CHIMEI מדגם cmv 221 d. 22 אינצ' איך אני יכול לחבר אותו לממיר של הוט או משהו כזה? חוץ מכרטיס טלויזיה כמובן, כדי שישמש אותי גם כצג טלויזיה וגם צג למחשב במקביל.? מה צריך לקנות..אני לא רוצה להסתבך ולקנות כרטיס טלויזיה תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים