עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש כבל RCA 2 MINI-PL וראיתי אותו בהום סנטר באורך 5 מטר במחיר של 20 ש"ח... האם האיכות היא טובה? או שצריך לחפש משהו יותר טוב,איכותי? (אם כן, תגידו לי איזה כבל זה ועדיף שיהיה מהום סנטר)... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by refael11,

יש לךי כרטיס קול AC97 של SOUNDMAX אני לא מצליח לשמוע כלום דקך הרמקולים שלי אני מחפש דריבר מי שיש לו דריבר או קישור שייתן לי בבקשה אני חייב אני מתחרפן בלי מוזיקה ועוד דבר כתוב לי שאין לי התקן קול ז קשור לדריבר שאני צריך?? ואם לא אז מה עושים?? תודה לכול העוזרים

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by Lirux,

אני עוד מעט נוסע לאילת ואני רוצה להביא משם מערכת 5.1 למחשב... תקציב עד 550 ככה + - (בהנחה שבאילת זה יצא בסביבות ה400) זה מה שחשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378895 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27267 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 בנתיים נראה לי שהלוג'יטק הכי טובים... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. שלום, יש לי לוח אם asus p5gl mx התקנתי ווינדוז XP אבל כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אםאני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תואמת לחומרה. מישהו יודע מה לעשות? תודה ראו צילום מסך מצורף.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות איכותיות בארה"ב. מהם הדגמים המומלצים בטווח המחירים הזה?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by Satlan,

חברים יש לי רמקולים של מערכת סטריאו.. והיציאה שלהם זה חוטים כאלה.. (אני לא מבין בגרוש בזה.. דרך אגב איך קוראים ליציאה הזאת?) רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו ולהפעיל תרמקולים על המחשב.. מה אפשר לעשות בנידון? דרך אגב, יש לי את המערכת עצמה גם. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by Ac1D,

היות ואני מחזיק מפורום זה, פורום האודיו הטוב ביותר שאני מכיר, אשמח אם תענו לי על שאלה פשוטה. אחת ולתמיד, מה יותר טוב מבין שתי כרטיסי הקול הבאים.? Audigy Value - http://www.creative.com/products/product... Audigy SE - http://www.creative.com/products/product... תודה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. Started by haviv822,

הסתכלתי ב FAQ וראיתי הרבה דגמים, מהי המערכת הטובה והמומלצת ביותר בתקציב הנ"ל מבחינת איכות שמיעה נטו? תודה.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by oorlevi,

יש לי את הרמקולים ATP3 והסאב שלהם כלפי מטה וכשני הופך אותו אני לא רואה שום פיר שממנו יוצא האוויר.. למה לא נמצא פיר כזה בסאב? ועוד משהו זה שאני מגביר עם הרמקולים לווליום גבוה 85%-90% או קצת פחות לפעמים אז אני שומע קצת זיופים מהטוויטרים (2 הקטנים שיש בכול רמקול) ורק אם אני מנמיך ממש את הטרבל לרבע או פחות זה נעלם ואז כבר לא שומעים כול כך טוב! ממה זה נובע? אולי ביגלל שהרמקולים מחוברים לכרטיס OB די ישן? אם אני יקנה כרטיס קול אז זה יעלם? ובכלל האם זה סכנה שהרמקולים ישרפו אם אני שומע בעוצמות כאלה בין אם הם מזייפים לפעמים ובין אם לא? האם יש צורך בקנייה של כרטיס קול טוב יותר (לא משהו מקצועי אלה משהו פשוט אבל איכותי)? אשמח לתשובות זה חשוב תודה.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by Tomerm,

השימוש יהיה בעיקר ל PS3. תודה מראש למייעצים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. Started by S191181,

X530 Logitech V INSPIRE 5.1 T5900 Creative אני מתלבט בינהם מה לקנות.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. Started by The Winter King,

כשאני מעביר תמונות לנגן אני רואה את הקבצים (אני מעביר אותם לתיקייה שנקראית PICTURE אבל כשאני מדליק את המכשיר אח"כ אני לא רואה את התיקייה בכלל! למישהו יש רעיון למה?

13. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם הכרטיס קול שנמצא על הלוח DFI NF4 ULTRA D LANPARTY הוא יהיה טוב אם אני רוצה שהוא יתחבר למערכת סטריאו.? תודה.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  14. שלום, שלשום קניתי את הכרטיס הנ"ל אולם לא מצאתי עליו פינים שניתן לחבר אליהם את הכניסה של המיקרופון והאוזניות שיש לי במארז. עד עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס אונבורד שעל הלוח. למישהו יש מושג אם ניתן בכלל לחבר את הכניסות האלה לכרטיס הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by razoli,

אני לו יודע אם זהקשור לפה, אבל איך אני מכין יציאות קידמיות של רמקולים ומיקרופון לפנל מכרטיס הקול (sound bluster)?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. Started by dvvon,

הא? ותענו בזריזות זה קריטי

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  17. בעבר קיבלתי כאן כתובת ונאבדה לי מחפש חנות לקניה באינטרנט בארה"ב בה ניתן לצפות בתיאור המכשיר פרטיו מעלותיו ומגרעותי אשמח אם מישהו יוכל לכון אותי לשם זה מדובר במוצרי אלקטרוניקה אודיו והדומה בתודה חיים

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by RoNeR,

שאלה..!!! מאוחרי האקוליזר יש יציאה שכתוב עליה ככה ac outlet/unswitched 400W זה ניראה כמו יציאה אמריקאית של חשמל.!!! תודה לעוזרים..!!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. אני יכול לשחק עם ההגדרות רק דרך המחשב. אין לי דרייברים מעודכנים מפני שבאתר שלהם יש רק דרייברים ואין תמיכה בקונסולה החיצונית הזאת. ניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע עם הכרטיס אבל משום מה זה לא התקין. אם למישהו יש דרייברים מעודכנים שתומכים בדבר הזה או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. היום הייתי אצל שכן שלי והוא סתם שאל אותי אם אני צריך משו למחשב ואמרתי שלא ניראה לי.. הוא החליט בכל מקרה לנסות לדחוף אחד מהכרטיסים שיש לו ופתאום הוציא את הכרטיס הנ"ל. חיברתי אותו למחשב. עכשיו אני מוריד דרייברים והכל.. לוקח שנה.. אבל לא נורא... השאלה שלי היא האם אני באמת ארגיש בהבדל בין הכרטיס שיש לי על הלוח אם (הלוח: MSI 845e MAX)? נ.ב. הרמקולים: gigaworks t20. נ.ב.2 זה יוריד עומס מהמעבד?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  21. אני רוצה לקנות רסיבר טוב כדי לחבר אליו את הרמקולים שלי,השאלה שלי היא האם הדבר יהיה משמעותי לסאונד? האם זה יהיה שווה את ההשקעה???

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת של יאממאה. איזה כרטיס קול יש לא יקר מדי שיעשה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by hell,

אז כך אני רוצה ליקנות לחדר Z-540 שמעתי את המערכת ומאוד נהנתי: באס עמוק וחיי,עוצמה מעולה,לא חורק ו"רועש" לעלות למקס עוצמה ועוד. וכרגע יש לי כ.קול מובנה 5.1 חביב... בהיתחשב שלא שמעתי שום מערכת רמקולים סבירה עליו אני לא יודע אם שווה להשקיע בכ.קול ניפרד, ואם כן באיזה? רציתי לדעת מה ההבדל בין XtremeAudio ל XtremeGamer? בעיקרון הכל מיועד לסדרות(DVD) ומישחקים ....

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. Started by WarZy,

שלום לכולם, אני די חדש פה ( משהו כמו שלש דקות בפורום :-\ ) ואני צריך עזרה בהצמדת כתוביות לסרט. עד לפני לא הרבה זמן השתמשתי בתוכנה להצמדת כתוביות בשם AVI ReComp, שהניבה הצלחה גדולה בתחום, אך מאז שקניתי מחשב חדש התוכנה הפסיקה לעבוד (תזמון מצויין מפני שכבר התנדבתי לנהל קולנוע ביישוב שלי ). אין לי שמץ של מושג איך לסדר את הבעיה או איך להשתמש בתוכנה אחרת. אני אשמח מאד אם מישהו בפורום יעזור לי לסדר את הבעיה או לעזור לי למצוא דרך אחרת להצמיד כתוביות לסרט. בתודה מראש, מישאל.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by bd,

הוא הכי טוב ומשתלם כיום? ב 850 שקל קורא כתוביות בנפרד תומך בעברית ועידכון גירסאות... אני רוצה להיות בטוח לפני הקנייה אם זה נכון כל מה שאמרתי עד עכשיו....הייתי באתר של LH שם הכל סבתוכה ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS . המכשיר מסוגל לקרוא דיסקים מסוג: DIVX, XVID, SVCD, VCD, WMA, DVD, DVD-R, MPEG-4, MP-3, CD, CD-R, CD-RW, PHOTO-CD

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים