אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום, יש לי מחשב עם כרטיס של 2600 של ATI, ויש אופציה לחבר את המחשב לטלויזיה. עד היום הייתי עושה את זה עם הכבל, וכדי להציג את שולחן העבודה גם בטלויזיה הייתי בוחר את צג2 במאפייני תצוגה ובוחר באפשרות "הרחב את שולחן העבודה של WINDOWS שלי לצג זה" ככה הייתי גורר סרטים ורואה אותם בטלויזיה. פתאום עכשיו זה לא עובד, וכאשר אני מסמן את האפשרות הנ"ל ומאשר, המחשב פשוט מוריד את הסימון כאילו לא עשיתי כלום. מה עושים??? [כל הדרייברים מותקנים כהלכה] תודה רבה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אחרי שקניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים (s510) אני רוצה גם אוזניות אל חוטיים. עכשיו יש לי אוזנית של TEAC די טובות אבל מה שמפריע לי זה החוט שתמיד נתקע בין הגלגלים של הכיסא . למישהו יש הצעות? אין לי מושג מה המחירים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
קניתי מחשב (שטרם קיבלתי) עם כרטיס מסך Radeon HD3450 של Sapphire. יש לי טלוויזיית LCD של SAMSUNG בגודל 32" עם כניסות : HDMI/DVI, PC, RCA האם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות באופן זה סרטים? איזה כבל אני צריך? האם רכיב נוסף כמו כרטיס טלויזיה ישפר משמעותית את איכות התמונה? אם כן, איזה כרטיס מומלץ? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לחבר לכרטיס קול שלי שלוש מערכות סטריאו על יציאה אחת (באמצעות מפצלי PL ) האם זה עלול להעמיס על הכרטיס ולשרוף אותו? ואל תייעצו לי לקנות כרטיס עם כמה יציאות כי אם האפשרות הראשונה לא תעבוד אני פשוט יקמבן משהו אחר אני רק רוצה לדעת אם זה יעמיס...תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכם... אתמול קיבלתי IPOD VIDEO 30GB בצבע שחור... עכשיו עדכנתי את הUPOD והתקנתי את ITUNES....עכשיו שאלה שלי כזאת.... יש אפשרות שאני יכניס לאייפוד כול האלבומים שלי יחד עם התמונה של כול אלבום ככה שאחרי זה אני יוכל להיכנס באייפוס לבחור אלבומים והוא יראה לי מסודר? או שכזה דבר אפשרי רק דרך התוכנה ITUNES? בבקשה תעזרו לי...ועם יש איסיקיו אני אשמח..יש לי הרבה שאלות 71661222
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היום קיבלתי את האוזניות החדשות שלי, SteelSeries 5H V2 NOT USB והאיכות נשמעת קצת מוזרה... אולי קצת יותר מדיי. לכן החלטתי לקנות איזה כרטיס קול שיעשה תעבודה. אני לא כלכך יודע את המחירים. שיהיה איכותי למוזיקה ומשחקים. תקציב סביבות 500 אבל כמה שפחות יותר טוב. ראיתי את זה: Creative 5.1 הוא עולה 100 שקל אבל לא נראה לי יהיה איתו משהו בעייתי. וראיתי גם כמה כרטיסי קול ב 1000, זה הגזמה לא?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רמקולים 2.1 מחוברים כרגע למחשב, ומערכת 5.1 שוכבת אצלי בחדר שאני רוצה לחבר. איך אני מחבר שניים?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
או קיי קניתי את הנגן zen touch 20 gb של קריאייטיב יותר נכון מתכוון כרגע ללחוץ על כפתור ההזמנה אך יש לי כמה שאלות קודם יש לי איידה (כן כן פאקינג אין לי כוח למחוק ולהתקין אוורסט זה אותו הדבר) ואני לא יודע איך אני בודק את מספר הusb שם אם זה 1.1 או 2.0 ואם יש לי 1.1 אני אוכל בכל זאת להעביר שירים? עכשיו אני קונה מהחנות הכי זולה שמצאתי: http://www.starcom.co.il/product. asp?product=566 עכשיו אני לא יודע אם ללכת על חנות יותר זולה כי שמעתי קצת ביקורות רעות עליה זאת החנות: http://www.pdastore.co.il/Product. asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2 ID=69 ואני ממש בהתלבטות אז זה השאלות איך אני בודק את גרסת הusb שלי האם אני אוכל להעביר גם ב1.1 אם יהיה לי 1.1 אם מישהו מכיר את החנות …
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות שיתנו איכות סאונד טובה בלי הגברה חיצונית ובאסים נקיים. עד היום היה לי את ה KOSS P-9 וממש נהנתי מהם אבל הם הלכו פייפן .. (אני נזק אין מה לעשות) אז החלטתי הפעם לקנות אוזניות טובות עם עדיפות לחוט עבה (אוזניות גדולות, קטנות, מה שבא) ושיהיו טובות .. עכשיו התקציב שלי הוא בין 200-300 עדיפות לקנות מהארץ אבל אם יש אוזניות מחו"ל שאפשר לשלוח אותם לארץ עם תוספת של עד 50 ש"ח זה סבבה.. עוד שאלה .. איך מודדים איכות של אוזניות ? האם זה לפי המגה וואט שהם מספקות ? ההתנגדות שלהם ? טווח התדרים ? או שזה בכלל הכל קשור אחד לשני? תודה רבה לעוזרים נשיקות ממני :-* ;D עריכה : למטרת מוזיקה בלבד !!! לא צריך משחקים
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא מחול.. ללא מכס ומשלוח. עד 50$ רק לא אוזניות כפתור, הם לא נוחות לריצות בטירוף.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן, אם אני קונה את המובו2 4ג"ב (200$) כדאי לקנות גם את השלט (חוטי, שמוסיף אפשרות להקלטת קול ורדיו) ב70$?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות שיתאימו ל ZVM שלי. אינני אוהב את ה PX100. בבית אני משתמש עם HD570 ככה שהרף גבוה. מחפש אוזניות טובות, נניח תקציב עד 500 ש"ח ככה (תקציב גמיש אם אמצא משהו טוב). כמו כן, היכן אפשר לשמוע היום אוזניות? יש חנויות שנותנות לשמוע? אשמח לכתובות.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יודע להגיד לי היכן ניתן לרכוש את הראש שמתאים לשקע הישראלי? (לרכוש בארץ, לא להזמין מחו"ל - היצרן מסתבר שישראלי אבל לא הצלחתי ליצור איתו קשר) לתקע (שנאי) של השילד יש מן מסילה כזאת שאפשר לחבר אליה ראשים שונים (עם תקעים שונים) ומשום מה קיבלתי אחד בלי ראש בכלל, ככה שגם מתאם מתקע אמריקאי לישראלי לא יעזור, צריך את הראש עצמו. תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום! איזה נגן מבוסס דיסקים הוא הכי טוב היום בשוק? שמעתי מהרבה אנשים שIMP550 הוא נמצא בראש.. האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לא הבנתי אם האוזניות שבואות עם הנגן טובות או לא בחלק מהאתרים רשום שהאוזניות מעולות ובחלק רשום שהאוזניות גרועות =| בכל מקרה אם הן גרועות תוכלו להמליץ לי על אוזניות במחיר סביר (לא צריך משו מעולה...) ותגידו לי אם עשיתי בחירה נכונה|: (היה לי תקציב של 500-700 שקל, והוספתי 70 שקל). תודה מראש נ.ב. משרדיה אחלה אתר פעם שניה שאני מזמין משם הזמנתי יום ראשון ב23:45 הגיע אתמול (יום שני) ב16:30 והם גם המקום הכי זול (בשביל הנגן הזה). עריכה: תודה גם למי שרשם את הביקורת פה על נגני הפלאש של iAudio , קראתי אותה לפני הקניה :}
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000-1500 ש"ח, מה כדאי לי לקנות למשחב לשמיעת מוסיקה? אני מתכוון, איזה כרטיס קול ואילו רמקולים?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים LOGITECH Z640 5.1 http://www.techwarelabs.com/reviews/audio/logitech_z640 וכרטיס קול XFI. האם אני אמור להפעיל את ה BASS REIDRECTION ? וגם Subwoofer Gain (+15)DB? ולכוון ב Bass Redirection Crossover Frequency 80Hz THX tm האם לכוון גם במצב ENTERTAINMENT MODE וגם במצב GAME MODE? כי לא הבנתי מתי צריך להפעיל את זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
העם המערכת הזאת טובה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 ועם לא תתנו לי רמקולים 5.1 עד 380 , 400 גג תודה מראש אדיר
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום ותודה רבה מראש למי שעונה. רציתי לקנות לאחותי מתנה ואני מתלבט בין מספר דגמים (שניהם גנריים) הראשון: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2196564 השני: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=vio256fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap המכשיר ישמש בעיקר לספורט ונסיעה. נראה שהמכשיר השני בנוי "טוב יותר" האם ההפרש במחירים מוצדק? יש למשהו (במסגרת 350 ש"ח) העדפה אחרת ? תרשמו כל דבר שעולה לכם, אני ממש ממהר (יום הולדת שבוע הבא). שוב תודה רבה מראש.....
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה מערכת רמקולים למחשב 7.1 עד 800 שח בעיקר לסרטים ומשחקים תודה..
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הרמקולים הללו לקולנוע ביתי/HTPC ורציתי לדעת אם ניתן להשתמש בהם גם לצפיה בטלויזיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה ואני מעוניין לראות סרטים וסדרות מהמחשב בטלויזיה, אני מחובר במצב CLONE , האם יש תוכנה שמאפשרת לי לבחור על איזה צג משהו יוקרן במקום שהסרט יופיע בשניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
קראתי את מה שכתוב בפורום אבל אני אשמח לעצה נוספת. אני רוצה לקנות נגן MP3 צבעוני עם זיכרון של 40GB . מצד אחד הבנתי שהIRIVER יותר טובים מצד שני IPOD PHOTO פשוט יפה לעומת ה:IRIVER המסורבל!!! יש עוד סוגים של נגנים עם מסך צבעוני???יותר חשובים לי הביצועים ופחות המחיר-זה די מתסכל לקנות משהו ואח"כ לגלות שקניתי משהו פחות טוב.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום. יש לי ת'כרטיס קול Creative Audigy 2 Value ות'רמקולים Crearive Inspire 7900. אני שומע בצורה מדהימה..ממש חבל על הזמן.. עכשיו, אני מקבל עוד שבועיים בערך רסיבר מקצועי, 2 רמקולים ענקיים מקצועיים, וסידי מקצועי, כל הסיפור איזה 7000 שקל..משהו רציני ביותר. מישהו יכול להסביר לי על דרך...שאני ישמע את 7 הרמקולים, הסאב..+הרסיבר עם 2 הרמקולים..הכל ביחד! תודה מראש! ???
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן ניסתי לחבר את המחשב שלי IBM T42 עם כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON 7500 למסך LCD של פיילוט - PIL42CH דרך כבל VGA העניין שהוא שהמחשב אינו מזהה את המסך ולא ניתן להגדיר את רזולוציית המסך של ה LCD שהיא FULLHD 1920X1080 ניסתי כמה דברים 1. שהמחשב והמסך ה LCD יציגו את התמונה באותו זמן 2. שהמסך מציג את התמונה של המחשב בלבד. והמחשב לא מציג את התמונה 3ץ ניסתי את תוכנה POWERSTRIP - וכפיתי על המחשב את הרזולוצינ FULLHD אבל אז קרה שמסך הטלויזיה הגדיל את התמונה כך שלא כל התמונה נכנסת ב LCD יש לציין שהכבל VGA הוא איכותי , הוא הגיע עם מסך מחשב שקניתי LG והוא משדר בכל 15 הפינים. אשמח להצעות כיצד להציג את המידע שבמחשב ב FULL HD על ה LCD? כי כל מה שניסתי לא הלך
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-