עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לעשות כלום חוץ מלסגור ( end task)

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by godis,

שלום, אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הטלויזיה הישנה(thoshiba bomba 29) לLCD נחמד.. היא בדקה קצת והיא מתלבטת בין: samsung r81 הוא 40 samsung s61 הוא 42 אממ איזה מהם עדיף? ולמה?.. תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by XDude,

שלום, יש לי 2 רמקולים של מערכת סטאריו ואני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר אותם למחשב? כל רמקול שני חוטים אחד שחור אחד אדום. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  4. Started by adirnasri,

העם המערכת הזאת טובה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 ועם לא תתנו לי רמקולים 5.1 עד 380 , 400 גג תודה מראש אדיר

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. אני שוקל לקנות את הרמקולים הללו לקולנוע ביתי/HTPC ורציתי לדעת אם ניתן להשתמש בהם גם לצפיה בטלויזיה. תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by Jules Winnfield,

שלום, אני מחפש רמקולים טובים 5.1 ואני יודע שהלוגיטק הם הכי מומלצים בטווח מחירים שלהם אבל, אבל ראיתי במקרה את הפיליפס, ועל הנייר יש להם נתונים גבוהים יותר מהלוגיטק, אבל אולי זה לא אומר כלום, מה שכן משנה זה שהפיליפס עולים ב70 שקל יותר זול( כשבארה"ב הם עןלים ב 20$ יותר)

7. אווקי אז ככה זה הולך ככה אני מחבר את הרמקולים למחשב ,ואת הטלויזיה למחשב, זאת אומרת שאני גם אמור לקבל את הסאונד מהרמקולים, בהתאם למה שמשודר בטלויזיה זה נכון?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by guybm,

שלום לכולם, בשעה טובה, קניתי iAudio X5L 30Gb שאני מאוד מרוצה ממנו. יום אחרי שקניתי אותו עדיין לא היה לי מגן למכשיר (שקניתי כבר), והוא החליק לי על המחשב וקיבל מכה מאחורה שעשתה כיפוף קל במתכת, זה נראה קצת כמו דפיקה קטנה של אוטו. נגינת הקבצים/סרטים לא נפגמה טפו טפו טפו, זורמת כמו שצריך, לא קופצת, לא עושה שום בעיות. אבל מה, מדי פעם כשאני מריץ קדימה בסרט, או כל כמה דקות של נגינה, אני שומע מין "קליק" כזה שמגיע מהמכשיר. כשזה קורה הקבצים ממשיכים לנגן כרגיל, שוב - בלי שום קפיצות או עצירות, אבל עדיין, צליל חשוד. חבר שלי טוען שזה פשוט קפיצה של מידע בתוך ההארד דיסק. יכול להיות שבגלל הדפיקה הסיבוב של ההרד דיסק מתחכך עם המתכת שהתעקמה פנימה? אני לא ממש מבין בענייני חומרה... כיוון שלא הש…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  9. Started by Axel Foley,

האם קיים מפצל אופטי המאפשר חיבור שני מכשירים (די.וי.די וממיר דיגטלי) לחיבור אופטי של מערכת קולנוע ביתית? ואם נתקלתם בדבר כזה אשמח לקבל לינק. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by mmm,

קראתי את מה שכתוב בפורום אבל אני אשמח לעצה נוספת. אני רוצה לקנות נגן MP3 צבעוני עם זיכרון של 40GB . מצד אחד הבנתי שהIRIVER יותר טובים מצד שני IPOD PHOTO פשוט יפה לעומת ה:IRIVER המסורבל!!! יש עוד סוגים של נגנים עם מסך צבעוני???יותר חשובים לי הביצועים ופחות המחיר-זה די מתסכל לקנות משהו ואח"כ לגלות שקניתי משהו פחות טוב.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. Started by li1,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=4502 אני חושב ללכת על אלו אך האם ניתן להשיג אותם בפחות האם יש יותר טובים בפחות כסף...? אם כן אז איפה... :s05: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by kwan,

שלום לכולם , קניתי מחשב עם כרטיס מסך הכולל יציאת S-VIDEO .אני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה (לצפייה בסרטים שבמחשב).בטלוויזיה יש חיבור רק של RCA ולא SVIDEO . האם קניית כבל SVIDEO עם מתאם RCA , תשמור בעצם על האיכות של SVIDEO העדיפה (הפרדת בהירות ) ?? כלומר , האם איכות התמונה קשורה רק למקור הוידאו (OUT) במחשב או שמא גם ל-IN ב-TV .ההתלבטות שלי האם קניית טלוויזיה חדישה יותר עם כניסת SVIDEO (וכמובן חיבור ביניהם עם כבל SVIDEO ל-SVIDEO) , תשפר פלאים את איכות התמונה . תודה מראש לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by EliranC,

חשוב לציין שהטל' צריכה להיות ממוקמת בצימרים ,ולא בבית אז התמונה לא חייבת להיות עם איכות בשמיים... זה טל' ב2000 • DNIe מעבד תמונה מהפכני המשפר את חדות התמונה פי 6 • מוכנות מלאה לשידורי High Definition 720p/1080i • רזולוציה 1366X768 • יחס ניגודיות גבוה 1:30,000 Real Black • אפשרות חיבור למחשב • זווית צפייה 178 לפרטים נוספים: סריקת תמונה פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/PC טיונר 1 צליל סראונד SRS TruSurround XT לחווית שמע מרשימה חמישה מצבי קול + שמירה על עוצמת שמע קבועה, גם כשיש פרסומות נתוני מסך : גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 6 ms יחס ניגודיות: 15000 :1 רזולוצית מסך: 1366 X 768p זוית צפיה: 178 מעלות מספר צבעים: 16 טריליון שיטות ש…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by et_gershon,

שלום, אני מחפש לקנות טלוויזית LCD בגודל של בערך 22 אינצ' עם נתונים סבירים ומחיר שלא עולה על ה-2000 שקל עדיפות לתלייה על הקיר [: בתודה, איתי.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. שלום לכולם, אני משתמש כבר שנה באוזניות כפתור שהיו לי מאיזה MP3 והם הלכו לי, אני משתמש בהן גם במחשב וגם בMP3 אני רוצה לקנות אוזניות כפתור במחיר עד 100 שח.. שיהיו באיכות שמע טובה למוזיקה וגם למחשב ומשחקים. [מדובר באיזניות בתוך האוזן אבל לא IN EAR כמו SHURE.]

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by babu,

ATP 3 או LOGITECH X230 ראיתי שהעוצמה הכללית של ה לוגיטק גבוה יותר מהאלטק לאנסינג חשבתי גם על CREATIVE SBS 580 מה הכי טוב אתם אומרים מכל הבחינות איכות עוצמה הכל הכל ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי את הלייב ויש לי כרטיס קול אל הלוח דגם REALTEK ALC655 ותראו את הנתונים עליו: http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=2003051 אני לא מאמין אבל רשום שם שהוא תומך EAX2.0 והלייב לא תומך בזה אם אני לא טועה על פי נתונים שלהם הם מאוד מאוד זהים!! :-\

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by assaf990,

יש לי nvidia® nForce Audia יש סאונד כרגיל (שומע מוזיקה), אך אין לי אופציה להפעיל מיקרופון!! מדוע? XP PRO

19. היי שלום, אני שחקן במשחק שנקרא America's Army למי ששמע ושיחק, בכול מיקרה הסאונד שם מהווה גורם מכריע במשחק וכרגע יש לי כרטיס קול של שקל 90. בכול מיקרה אני מתלבט בין שלושה כרטיסי קול: ?CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI - 190 שקל ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? 290 שקל ??CREATIVE Audigy 2 Value (Bulk) 325 שקל CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 240 שקל *אני מעדיף כמובן לשלם 190 שקל במקום 290/325 אבל לא תוך כדי התפשרות משמעותית על איכות סאונד. אז השאלות הן: א) איך כל כרטיס? ב) האם הפרש המחירים שיש מצדיק את עצמו? ולצרכים שלי, אני באמת הרגיש שיפור בין הכרטיס שעולה 325 לבין זה שעולה 190? ג)יש לכם המלצות מניסיון שלכם באחד הכרטיסים? שאלה כללית: ד) האם כרטיס קול טוב מוריד עומס מהמעבד? תודה מרא…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  20. אני יודע שזה פועל בתור אנלוגי למקרה מחברים סאב וופר וסנטר לשם אבל במקרה שלא אני יודע שזה לרמקולים דיגיטליים שהם 2.1 האם אני צודק? הרמקולים creative inspire t7900 הם דיגיטליים או כמו ה 5300 או אנלוגיים כמו 5200?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. אני מחפש כרטיס קול בינוני כי אני עובד קצת עם מוזיקה ורציתי כרטיס קול איכותי.. אני לא ממש מבין במחירים של זה, אבל אני רואה חופשי כמויות של כרטיסים במחירים זולים למדי ונראה לי קצת חשוד. מחפש משהו נורמלי 5.1 או 7.1 לא ממש קריטי לי, אבל עם איכות סאנוד טובה במחיר של עד 300 ש"ח.. תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by tzolerguy,

יש לי לוח אם K8-NXP-SLI שיש עליו כרטיס קול 7.1 יצאות אנלוגיות ו SPDIF זה מחובר למגבר YAMAHA RX-V630 עכשיו כשאני מגדיר יציאות אנלוגית בדרייבר של NVIDIA גירסה 4.62 אז אני יכול לבחו את כל המצבים 2 ערוצים 4.1 5.1 7.1 אין בעיה אבל כשאני מגדיר להשתמש ביציאה הדיגיטלית אני יכול לתת רק 2 ערוצים משום ל5.1 6.1 7.1 כלום מה אני עושה??

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by oDot,

שלום.. איך אפשר לדעת אם אני שומע חזק מידי ? יש לי HD550 של סנהייזר אם זה נחוץ.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by Rima123,

יש לי 1000 שקל! אני מחפש סאונד טווב למוזיקה כדאי 2.1 לא ? וכדאי ללכת על ה-3500? נראים לי זה מלוא הפוטנציאל בכסף שלי.... בקשה תגיבו ותמליצו דחוף...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי כרטיס קול SBLIVE PLATINUM עם החיבורים החיצוניים במגירת 5.25 - LIVE DRIVE 2 באתר של קריאיטיב כתוב שהם לא יכתבו דרייברים חדשים לויסטה עבור סדרת SBLIVE וכנראה צריך להשתמש בדרייברים הלא טובים של מיקרוסופט, האם יש אלטרנטיבה לדרייברים שיפעילו את כל הפונקציות של הכרטיס, ניסיתי דרייברים של KX וגם של NGO אבל הם לא עשו את העבודה. מה דעתכם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.