אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי Logitech z-5500 ואני מעוניין ליקנות כרטיס קול אני שמתי עין על 2 כרטיסים.... מי מהם יותר טוב...? אני צריך אותו למוזיקה סרטים ומשחקים...ושיהיה שם חיבור לכבל אופטי..... CREATIVE X-Fi Elite Pro או...... CREATIVE AUDIGY4 PRO תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי חברה יש לי תקציב של עד 150 שקלים לרמקולים אז ככה: מחפש רמקולים טובים תקציב הוא 150 שקלים ושיהיו טובים ושישמעו חזק ומצויין {ואם אפשר מחנות SKYPC} כי משם אני מזמין את המפרט או אייבורי אין לי בעיה... אבל רמקולים טובים..... מאודד עריכה: מצאתי את שני אלה.. מה יותר טוב חזק ואיכותי? זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~970152-0914~11~0.htm או זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~51MF1570AA001~11~0.htm וגם יש לאחד מהם או לשניהם חיבור לאוזניות?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים הנ"ל הבעיה היא כאשר אני שומע מוזיקה הרמקול האמצעי הוא הכי חזק, שני הרמקולים הקדמיים פחות חזקים , ואת הרמקולים האחוריים לא שומעים בכלל { ליתר דיוק שומעים בקושי רב ... } לאחר בדיקה האתר של החברה הבנתי שבאמת הרמקול האמצעי הוא בעל יותר הספק אבל שאר ה 4 הם אותו הדבר אפילו שנכנסתי ללוח הבקרה ובדקתי שם את הרמקולים { ישנה אפשרות לבדוק את אותו הצליל שעובר דרך הסראונד ואמור להשמע אותו הדבר ... } לרקולים האחוריים יש נחיתות בעוצמה בצורה משמעותית שאלתי היא ממש פשוטה מהי הבעיה ????????. האם הבעיה היא ברמקולים ואז אני אממש את האחריות האם הבעיה היא בהגדרות ואז איך מתקנים אותן או שפשוט ככה הרמקולים בנויים תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות להביא מחול.. ללא מכס ומשלוח. עד 50$ רק לא אוזניות כפתור, הם לא נוחות לריצות בטירוף.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
הכרטיס קול הוא כרטיס קול מובנה על הלוח DFI LANPARY NF4(ליתר דיוק זה הופך אותו לחצי מובנה) והבעיה שלו היא שהרמקולים שלי(של זלמן) שבמחשב השני צריך להוריד את הווליום כמעט למינימום כדי לעבוד איתם בצורה סבירה, נשמעים מאוד שקט גם כשהם מוגדרים על המקסימום סאונד בעיה נוספת היא שבמשחקים(גם GTA:ST וגם SPLINTER CELL) יש בעיה בדיבור- כלומר לא שומעים את הדמויות מדברות
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי Creative Inspire 4400 - רמקולים 4.1 מבית קריאטיב, יש להם שלט ווליום המחובר בכבל לסאב וופר, לשלט יש נורית שנכבית כשמכבים את הרמקולים אבל עכשיו אפילו שמכבים אותם היא עדיין דולקת, מה קורה פה ? אני בטוח שזו לא בעיה שרק הנורה דולקת אלא זה וודאי שגם הרמקולים מקבלים חשמל באותו רגע בגלל שמתי שאני מוציא אותם מהחשמל כשהם אמורים להיות כבויים הם עושים את הרעש שרמקולים פועלים עושים כשמוציאים אותם מהחשמל. יכול להיות שמשהו נדפק במגעים בשלט ? יש דרך לתקן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי אותכם קצת ;D קניתי h340 הוא עדיין בטעינה אני רוצה בלילה לעדכן אותו הבנתי שזה פוגם בווליום שלו האם זה נכון קניתי מבאג זה כנראה מכשיר אירופי אם זה נכון אז מה לעשות לעדכן לא לעדכן יש אולי כמה סוגים תעזרו לי ותגידו אם מורידים את העידכון האחרון יש שם את הכל כלל הקודמים או שצריך להתקין כל עדכון? ואחרי שאני מעדכן את המכשיר אפשר למחוק את הקובץ של העדכון מהמכשיר זה לא הורס? תודה רבה לכל מי שעוזר אם אני מוריד קוראנית זה משנה לי את ההגדרות של המכשיר לגרסה הקוראנית? ואם כן אם אני אחר כך מתקין אירופאית זה מחזיר לי לאירופאית?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קניתי היום מיקרופון חדש וגם ביקשתי אחד מחבר שלי (בשביל לבדוק איזה יותר איכותי) ונתקלתי בבעיה מפגרת למדי - אני לא יכול לחבר את המיקרופון, כלומר אני יכול- אבל אני לא יכול להקליט שום דבר ופשוט כלום! תעזרו לי בבקשה! תגידו לי למה לחבר ואיך ומה צריך להגדיר....
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה שתעזרו לי להגדיר את הכרטיס קול שלי שהרמקולים מחוברים אליו ביציאה דיגיטלית (SPDIF). הרמקולים שלי הם ALTEC LANSING ADA890 והכרטיס קול הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO . 1. נתחיל במסך פה : http://ccc.domaindlx.com/Buzhish/creative/48-96.JPG יש אפשרות לשנות מ 48khz ל 96khz הבעיה היא שאני שם על 96khz אני לא מצליח לשמוע בדיגיטלי רק באנלוגי אני יכול לשמוע 96khz ,רציתי לדעת מה ההבדל בין שתיהם ולמה אני לא יכול להשים על 96khz בדיגיטלי? 2. במסך פה : http://ccc.domaindlx.com/Buzhish/creative/DECODER.JPG סימנתי את האפשרות השנייה ואני אכן שומע בדולבי דיגיטל ברמקולים ואני מרגיש הבדל ניכר ושאני בוחר באפשרות הראשונה אני לא שומע כול כך טוב בדולבי דיג…
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן השתמשתי בכבל S-VIDEO באורך של מטר בשביל לחבר בין הטלוויזיה למחשב והתמונה הייתה מושלמת, קניתי לא מזמן כבל S-VIDEO באורך של 15M. כאשר חיברתי אותו, התמונה בטלוויזיה לא חדה כמו שהייתה... הכבל עצמו נראה איכותי לחלוטין עם מוליכי זהב ופינים תקינים. יכול להיות שהסיגנל של S-VIDEO פשוט נחלש ב15M?! נשמע לא הגיוני ונגיד שכן, אז למה מוכרים כבלים כאלו באורך 15M? אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שנקנה לפני כמה שנים ומנוצל על ידי רמקולים של לוג'יטק X530 5.1 השאלה היא אם כדאי לשדרג ל x-fi extreme gamer המטרה היא כמובן מוזיקה משחקים וסרטי HD (שחלקם מקודדים ב DTS) ?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי 3 סוגי אוזניות שאני מתלבט ביניהם: Pioneer se cl 20: http://zap.co.il/model.asp?model_id=502822 philips SHE9501 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=587238 JBL Reference 220 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=523524 ה-PIONEER ןה-PHILIPS עולות 200 שח ה-JBL עולות 240. התקציב שלי הוא 200 שח אבל עם ה-JBL שוות את החריגה אז אני יוסיף עוד למרות שהעדפה היא לא לחרוג מהתקציב. ולמה את האוזניות האלו? פשוט כי זה האוזניות הכי נורמליות שמצאתי בחנויות בבאר שבע! תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הרמקולים ''הכי טובים בעולם'' ויש לי כמה בעיות שאני לא מצליח לפתור ואני מאוכזב כי העסק עלה יקר... הכרטיס קול שלי הוא xfi fatality pro .. אז חיברתי תרמקולים הכל טוב ויפה והגדרתי בתוכנה של קריאייטיב עכשיו לדוגמה אני שומע מוזיקה אז רק מ2 רמקולים יוצא צליל מלא ב-3 רמקולים יש משהו משונה כזה שומעים רק מנגינה ולא את השיר עצמו כמו מ2 הרמקולים הראשונים... ו2 הרמקולים הנותרים לא עובדים בכלל....תעזרו לי חברה מי שיודע ומבין מה עושים זה משגע אותי קניתי רמקולים האלךה בתקווה לקבל תמורה למחיר ואני נתקל בדברים האלה זה מעצבן... ??? :s05:
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
קניתי מחשב (שטרם קיבלתי) עם כרטיס מסך Radeon HD3450 של Sapphire. יש לי טלוויזיית LCD של SAMSUNG בגודל 32" עם כניסות : HDMI/DVI, PC, RCA האם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות באופן זה סרטים? איזה כבל אני צריך? האם רכיב נוסף כמו כרטיס טלויזיה ישפר משמעותית את איכות התמונה? אם כן, איזה כרטיס מומלץ? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
הצלחתי (עם מעט טפשות והרבה מזל) להרוס לעצמי את הכרטיס המובנה בלוח (מפרט בצד). מחפש משהו באותה רמה פחות או יותר (מתחברים אליו ATP3, אוזניות פשוטות ומיקרופון פשוט), אני לא חושב שארגיש הבדל, אך חשוב לי שאוכל לחבר אליו את הפאנל הקדמי של המארז בו יש כניסת מיקרופון ויציאת אוזניות. תקציב - כמה שיותר זול אך שיענה על הדרישות. אשמח לקבל תשובה בהקדם על מנת שאוכל לבצע מחר את הקנייה.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
גם מוזיקה, אבל משחקים קצת יותר חשוב חייב להיות מיקרופון, וכמובן התקציב הוא עד 300 שקל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רמקולים 2.1 מחוברים כרגע למחשב, ומערכת 5.1 שוכבת אצלי בחדר שאני רוצה לחבר. איך אני מחבר שניים?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את כרטיס הקול הרשום לעיל--לכרטיס יש יציאה דיגיטלית שמכונה "digital i/o jack" האם תוכלו להסביר לי : א- מה זו היציאה הזו? ב- איך אני מתחבר ממנה לרסיבר לקולנוע ביתי? באיזה כבל? תודה,ערן [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לנו בבית טלוויזיה LCD 37 LG. הבעייה היא שהיא מחוברת למדיה סנטר.סרטים רואים בצורה מלאה והכל טוב ויפה,וגם המחשב נראה באופן מלא רק בערוצי טלוויזיה,במקום לראות על מסך מלא,רואים על מסך לא מלא,כאילו אני מסתכל על טלוויזית CRT מה הבעייה?איך פותרים אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
חשבתי על הדגם הבא.. PANASONIC SCAK240 מה אתם אומרים? מה שחשוב שהיא תהיה בעלת עוצמה טובה. צליל כמה שיותר איכותי. ועם אפשרות לחיבור למחשב.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בתזמון גרוע לאחר קנית Creative sbs 380 הכרטיס קול realtek בGigabyte GA-7N400-L התחיל לעשות בעיות. בפעם הקודמת שהייתה לי בעיה, זכור לי שהמגעים בחיבורים האחוריים של הכרטיס קול נדפקו והצליל נהרס. לכן חיברתי את הכרטיס קול ליציאות הקדמיות במארז. עכשיו גם מקדימה וגם מאחור יש בעיה. הצליל פשוט מלוכלך. ניסיתי לג'מפר כמו שכתוב במדריך של הלוח אם כדי לחזור ליציאות האחוריות ולא עזר. חיברתי by the book (בערך) את החוטים של היציאות הקדמיות וגם לא עובד. אני לא יכול לחבר את היציאות הקדמיות בדיוק לפי המדריך של הלוח אם כי אין לי כבל שכתוב עליו power ויש לי כבל מיותר שנקרא mic bias. עזרתכם דרושה לפני שאני עוד שניה קונה כרטיס קול!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר ל PS3. תודה מראש למייעצים
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-