עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lior322,

אני רוצה לקנות אוזניות תעזרו לי מה לקנות אני רוצה אוזניות אטומות רציתי אוזניות כפתור אטומות אבל הבנתי שרק אלה שנכנסות לתוך האוזן הם אטומות כמו השור אז לא נראה לי אני לא ישים הרבה כסף ובסוף יזרוק אותם בצד אז נשאר רק אוזניות גדולות תמליצו לי איזה אוזניות לקנות שיהיו אטומות מחיר בערך עד אלף שקל

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by guru,

ברצוני לקנות מיקרופון למחש שיקליט באיכות סבירה ושתהיה אפשרות להדליק אותו ולכבות מן כפתור מסוים טווח המחירים משקל אחד עד 150 שקל האם יש הבדלים בין החברות איזה שמות גדולים נמצאים בתחום ומה צריך לבדוק לפני הקנייה וחשוב מאוד איפה משיגים את זה? אנא עיזרו לי אני נואש כל אחד שפניתי אליו התעלם מהשאלה או שדיבר שטויות אני זקוק לעצה רצינית

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by jambo7,

אני רוצה לקנות אוזניות בסביבות 150 שקל הלכתי לכמה חניות המבחר גדול ואני לא יודע איך לבחור האוזניות דיגטליות ומיועדים למוסיקה ממע סטראו [ לא להליכה ] עם הרבה באס והרבה טרבל ללא מיקרופון 1 לפי איזה קרטריון בוחרים יש אוזניות ב 50 שח ויש ב 150 שח בעלי אותו מפרט טכני 2 אני רוצה המלצות לאוזניות תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, אני צריך המלצות על אוזניות עד 250 ש''ח. האוזניות מיועדות לשימושים הידועים שלהן; *מוסיקה *משחקים אשמח מאוד אם תוכלו לקשר אותי לביקורת כלשהי על כל אוזניות שאתם מביאים. תודה מראש.

5. Started by Axel Foley,

האם קיים מפצל אופטי המאפשר חיבור שני מכשירים (די.וי.די וממיר דיגטלי) לחיבור אופטי של מערכת קולנוע ביתית? ואם נתקלתם בדבר כזה אשמח לקבל לינק. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by MODI,

זתומרת אם אני יצרוב סרט מסויים באיכות HD DVD בצורב DVD (לא HD DVD) על מדיית DVD+R ויפעיל את הסרט על DVD תומך HD DVD שמחובר לLCD שתומך בHD DVD אני יראה באיכות ?HD DVD

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  7. אני מחפש סט רמקולים טוב 2.1 וראיתי את שני הדגמים הנ"ל של CREATIVE- מישהו יודע מה ההבדלים ? ה - G380 עולה 350 ש"ח וה- 2900 עולה 457 ש"ח בכלל, האם הם משמעותית יותר איכותיים מ ה - 2500 שעולים 307? יש סט יותר איכותי בטווח 350 ש"ח עד 500 ש"ח? תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by ori-silver,

רכשתי את האוזניות dt990 של בייר,אני מחפש להם מגבר והמבחר בארץ מאוד מצומצם איזה מגברים טובים ניתן להשיג בארץ בשביל הדגם הנ"ל???

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by רוצה לקנות,

היי אני מחפש לשדרג את האוזניות שלי (משתמש באוזניות שקיבלתי מהאי אודיו) יש לכם המלצות על אוזניות כפתור בסביבות ה200 שקל? תודה

10. Started by cobmetal,

שלום ! אני זקוק להמלצה על כרטיס טלוויזיה במחיר עד 450+- , שאני אוכל להקליט דרך ממיר של יס או הוט ולהשתמש בלוח השידורים שלהם . תודה .

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by Antigo,

אז ככה יש לי 8800GTS 640MB ו - LG 37LC53 ואני מנסה לחבר ביניהם בעזרת קבל DVI-HDMI (לכרטיס מסך עצמו יש שני חיבורי DVI ולאחד מהם כבר מחובר מסך DELL 2007WFP), הבעיה שהטלויזיה לא מגיבה לחיבור ורשום כל הזמן NO SIGNAL. מה שמוזר הוא שהמחשב דווקא כן מזהה את הטלוויזיה כי ב- NVIEW DISPLAY SETTINGS מופיע LG TV לצד המסך ואני יכול לבחור מצבים שונים כמו למשל DUALVIEW ואז לשנות אז הרזולוציה ורפרש רייט של הטלוויזיה - אבל זה עדיין לא עוזר..

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by gerdamen,

שלום.. ברצוני לקנות LCD לחדר.. אני גר ביאלת לכן אין פה מעמ.. אני מעוניין LCD 26 אינץ.. מצאתי פה רק של סמסונג שעולות 3400 או יותר.. מצאתי משהו חמוד.. LCD תוצרת FujiCom אינץ.. הדגם האו כזה..LC3201 ( מישהו מכיר את החברה..?) התבוננתי בLCD אותה חברה אבל 32 אינץ והתמונה ממש טובה.. והוא אמר שיש כזאתי ב 26 אינץ שעולה 2600 שווה לקנות אותה?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by fairyscorp,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש 7950GT עם יציאת DUAL DVI ויציאת HDTV יחד עם הכרטיס קיבלתי כבל HDTV ואין לי שמץ של מושג איך לחבר אותו לTV שלי , הטלויזיה (CRT) לא חדשה במיוחד יש לה חיבורי S-VIDEO וחיבור A\V RCA רגיל. אני לא ממש יודע איזה כבל או מתאם צריך בשביל לחבר את השניים האלו יחד... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. Started by shahar31,

יהיה הבדל מבחינת סראונד, לא איכות קול אם יש לי כרטיס קול מובנה או 5.1?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. אני יכול לשחק עם ההגדרות רק דרך המחשב. אין לי דרייברים מעודכנים מפני שבאתר שלהם יש רק דרייברים ואין תמיכה בקונסולה החיצונית הזאת. ניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע עם הכרטיס אבל משום מה זה לא התקין. אם למישהו יש דרייברים מעודכנים שתומכים בדבר הזה או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by RT2,

שלום רב, התמליצו לי בבקשה על מרקולים סבירים 5.1? כרגע יש לי את ה CREATIVE 5200 שהם בני 4 או 5 כבר, הגיע הזמן להחליפם.. לא משהו גרנדיוזי ב2500 ש"ח..משהו סביר שאתם יודעים מנסיון שהוא טוב ואמין.. נגיד עד 1500 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by KusHniR,

אהלן :] אח שלי הגדול עכשיו בארה"ב והאוזניות שיש לי עכשיו (משו מצ'וקמק של קראייטיב) עושות לי בעיות (בעיה עם החיבור, צריך לשחק איתו כדי לשמוע בשתי האוזניות במקביל). קיצר אני רוצה לנצל את שאח שלי שם ולהביא אוזניות טובות במחיר ששווה להשקיע. הדרישה העיקרית שלי שיהיה אפשרי לרוץ עם זה.. (לזה אני עושה שימוש בנגן בעיקר) , אבל גם למצב שאני יכול לשמוע בשכיבה. בנוסף אני אשמח לכמה הצעות כדי שאם הוא יכנס לחנות הוא לא יסתבך או משו שלא יהיה רק דגם אחד ספציפי. בתודה מראש KusHniR

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by ycf85,

היי תוכלו להמליץ על טלוויזיה טובה? חשבתי על TH-42PZ80U אודה לתגובות

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by erjerjerj,

לפני זמן מה עברתי לראשונה לרמקולים אלה בתצורת 2.1. (לפניהם היו לי זוג רמקולים זולים ופשוטים) שמתי לב שכל פעם שאני מכבה את האור בחדר הסאב משמיע מין "בום" / "פק" כזה (גם כאשר האור נכבה בחדר השכן) האם זה נורמלי? האם יש לי בעיה ברמקולים? (לא מצאתי שום בעיה נוספת בהם) האם יש לי בעיה ברשת החשמל בבית? מישהו יודע איך רמקולים עובדים מבחינה חשמלית? תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by LaSagna,

אני בקרוב קונה מסך LCD 32 ואני מתלבט בין כמה טלויזיות אז אני צריך עזרה איזה עדיף לקחת (אם יש מסך אחר מומלץ אז אשמח אם תשתפו אותי. תקציב עד 3800): 32LG30R http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=888 Hitachi L32A01 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 Toshiba 32AV500 http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=4211 תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. גם ראיתי פה שמישהו עשה איזה קובץ לעברית,לי יש H140,זה יתאים לי? וגם איך אני משתמש בזה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by ליאור הרוש,

אני רוצה מערכת סטראיו למחשב שיש בא 2 או 4 רמקולים ולא של וגיטק החרטות האלה אלה משהו מחברת סמסונג סוני LG מערכת קולנוע שאני יחבר אות הלמחשב התרציב שלי זה 1650 +/- עדיף בכמה שפחות

23. Started by Atom Mother Heart,

האם מישהו מכיר את סדרת ה InterAudio של Bose? אני לא יודע עדיין דגם מדוייק אז אפשר פרטים על הסדרה כולה? תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. הCX300 היו סבבה אבל לא התלהבתי ממש מהם עושים לפעמים כאב ראש איך האלחוטיות האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 זה בעיקר לנסיעות ארוכות רציתי גם פעם שעברה לקנות אותם אבל הם עלו 600 שקל עכשיו זה עולה 320 שקל

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by חלישות,

יש לי כרטיס קול און בורד לוח ם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PAL ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר ג. קואקסלית היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה אשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים