אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את הרמקולים של altec lansing MX 5021 מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 600 שקל ועוד דבר אני מעוניין בכרטיס איכותי יותר למוזיקה מאשר למשחקים.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הבנתי שה- PX 100 הם אוזניות טובות לתקציב של עד 350 שקל. איך הם אבל לעומת אוזניות סגורות בתקציב הזה של עד 350 שקל? כרגע אני מעדיף אותם לעומת אוזניות סגורות בגלל שאיתם אפשר לצאת מהבית. השאלה שלי היא האם יש אוזניות סגורות באיכות יותר טובה משמעותית ששווה לוותר בשבילם על הניידות שיש ב-PX 100?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הרמקולים היום התחילו פתאום לא להשמיע כלום. בדקתי,הכל מחובר כראוי. ההגדרות במחשב,הכל כשורה, בקרת הוליום,הכל בסדר,אין שום "השתק". בקיצור, אני לא יודע מה קרה. מדובר ברמקולי GPT, מעץ בצבע חום - עץ .
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש למישהו אוזניות די טובות ב-130 ש"ח אבל בלי חריגה רצינית (גג של 10 שקל אין תקציב).. כל האוזניות שהיו לי עד היום או נשברו אבל בשתיים מהם קרה לי בעיה מוזרה שפשוט התחלתי לשמוע רק באוזניה אחת (ניסיתי לגעת בחיבורים וזה לא עזר).. קיצר אני צריך אוזניות שהיו כאלה סבבה סבירות כאלה ב-130 שקל ושיהיו שוות את הכסף ולא מאלה שנהרסות אחרי שבוע בלחץ. תודה :>
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הגיעו לי רמקולים חדשים אחרי שהחליפו לי אותם כבר x530 של logitech האם מישו קנה כאלו כבר? שיכול לעזור במספר שאלות? החליפו לי אותם מכוון שלא שמעו באחוריים א) אז איך אני מחבר אותם שישמעו באחוריים גם במשחקים וסרטים מה אני צריך עשות אולי דרייברים אולי משו אחר? ב)איך למקם אותם בחדר 3 מטר על 2 מטר? ג) הבנתי שעדיף לסאב להיות על הרצפה יש אפשרות לשים אותו על השולחן.? מכוון שלא יהרס על הרצפה או משו.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים LOGITECH Z640 5.1 http://www.techwarelabs.com/reviews/audio/logitech_z640 וכרטיס קול XFI. האם אני אמור להפעיל את ה BASS REIDRECTION ? וגם Subwoofer Gain (+15)DB? ולכוון ב Bass Redirection Crossover Frequency 80Hz THX tm האם לכוון גם במצב ENTERTAINMENT MODE וגם במצב GAME MODE? כי לא הבנתי מתי צריך להפעיל את זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על רמקולים שאפשר לחבר אותם גם למחשב וגם לps3 ושיש להם בסאב חיבור לרמקולים ובנוסף חיבור אדום לבן שאליו אני יחבר את הכבל av של הps3 שיהיה לי סאונד בps3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
העם המערכת הזאת טובה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 ועם לא תתנו לי רמקולים 5.1 עד 380 , 400 גג תודה מראש אדיר
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
שלום ותודה רבה מראש למי שעונה. רציתי לקנות לאחותי מתנה ואני מתלבט בין מספר דגמים (שניהם גנריים) הראשון: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2196564 השני: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=vio256fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap המכשיר ישמש בעיקר לספורט ונסיעה. נראה שהמכשיר השני בנוי "טוב יותר" האם ההפרש במחירים מוצדק? יש למשהו (במסגרת 350 ש"ח) העדפה אחרת ? תרשמו כל דבר שעולה לכם, אני ממש ממהר (יום הולדת שבוע הבא). שוב תודה רבה מראש.....
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי רמקולים של LOGITECH X540 צריך עזרה בבחירת מקום להתקנתם מידות החדר 3*4 ו יש שתי דלתות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי את הטלויזיה הזו. כמובן LCD. חיברתי אותה למחשב בחיבור רגיל של מסך מחשב (לא DVI). אני רואה איתה סרטים בסבבה אבל כשיש קטעים מהירים בסרט התמונה מתעוותת- כאילו לא מצליחה להספיק להתעדכן בפרטים ורואים קפיצות על המסך. זמן התגובה של המסך הוא 8 מילישניות. הבעיה הזו נוצרת רק כשאני מחבר את המחשב.. כשרואים סרטט למשל רגיל מהממיר זה לא קורה. למישהו יש פיתרון? אולי זה קשור להגדרות של הכרטיס מסך? יש לי X800 GTO2 אם זה רלוונטי. :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לסוני אריקסון שלי ה- W800I נהרסו לי האוזניות שבאו איתו (נדפק החוט בקצה) הלכתי וביררתי כמה עולה אוזניה מקורית של סוני והם אמרו לי 150 ש"ח האם שווה לקנות את האוזניה או שעדיף לקנות אחרת? למי שלא יודע אני יכול לחבר כל אוזניה לפל' כך שאין לי בעיה... אני מחפש אוזניית כפתור (In ear נראה לי קוראים לזה) שתיכנס לאוזן ותחסום את הקולות שיש מסביב כי הווליום של הפל' לא ממש חזק... תקציב עד 150 ש"ח באזור המרכז. תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ככיצד אני מוחק בצורה מסודרת את השירים שמופיעים לי ב- ITUNES מההארד דיסק? אני יודע שאני יכול למחוק ידנית את התכולה של הסיפרייה ITUNES MUSIC אבל אני מתאר לעצמי שזו לא הדרך הנכונה לעשות זאת כיוון שאולי אפגע בקובץ ה- DATABASE. תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה חמורה בשירים במחשב לא קולות ושטויות שאירגון רירה הוציא נגד צריבות באינטרנט משהו כמו שעובד קשה או אבל זה לא זה לא רק זיופים אלה גם תקיעות קצרות המעבד עובד מצוין והזיכרון 1 גיגה מעבד 2.8 כרטיס קול קריאטיב 5.1 לייב וגם ניסיתי עם כרטיס און בורד התקנתי והסרתי והתקנתי הכל מחדש גם את הוונדוס ועידכונים הורדתי של הכל כולל דירקס איקס מדיה פלייר קודקים בקיצור אני בפלונטר עצבני בבקשה מי שיודע מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור לי פליז!!!!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, ישנו פלאג-אין לווינאמפ שנקרא DFX ואני לא מצליח למצוא סריאל שלו והקראקים שאני מוצא אני לא יודע איך הם עובדים ואים README או משהו.... יש תוכנה שנותנת סאונד יותר טוב מווינאמפ?? תודה רבה מראש,ניר.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
זתומרת אם אני יצרוב סרט מסויים באיכות HD DVD בצורב DVD (לא HD DVD) על מדיית DVD+R ויפעיל את הסרט על DVD תומך HD DVD שמחובר לLCD שתומך בHD DVD אני יראה באיכות ?HD DVD
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=4502 אני חושב ללכת על אלו אך האם ניתן להשיג אותם בפחות האם יש יותר טובים בפחות כסף...? אם כן אז איפה... :s05: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רכשתי את האוזניות dt990 של בייר,אני מחפש להם מגבר והמבחר בארץ מאוד מצומצם איזה מגברים טובים ניתן להשיג בארץ בשביל הדגם הנ"ל???
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם. רכשתי במזל טוב בארה"ב Zen Touch 20G. יש לי כמה שאלות למי שרכש כבר את המוצר. א. האם מישהו שמע או יודע על טיפול לנושא העברית? ב. במידה ולא, האם יש דרך בינתיים להעביר באופן אוטומטי את שמות הקבצים מעברית ל - Ivrit כלומר ש "גידי גוב" יצא "Gidi Gov", אבל תוכנה שתריץ את זה על כל הקבצים? ג. האם מישהו יודע האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כדי להעביר קבצים ולהשתמש במכשיר כהר דיסק נייד, או שכבר עודכנה הקושחה בנושא הזה? זהו בינתיים.. כשאני יקבל את המכשיר (שבוע וחצי..) אז בטח יהיו לי עוד שאלות.. אז אני ישאל ומקווה שתוכלו לסייע.. אם יש למישהו כבר הצעות או טיפים לשימוש במכשיר עוד טרם קבלתו, אשמח לקבל! רועי
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצות למערכת מיני(בשביל חבר), התקציב שלו הוא 1000 ש"ח. והוא צריך את זה בעיקר למוזיקה וגם לסרטים. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אם כן, אפשר לקבל מידע, לינק וביקורת קטנה?! תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
רציתי לשמוע את דעתכם בקשר לרמקולים Creative T5900 ורציתי לדעת איפה אפשר לקנות במחיר הכי נמוך (בבקשה בבקשה, אל תשלחו אותי לזאפ כי האתר הזה לא מציג את כל האפשרויות הקיימות) קראתי בפורום הזה ובמקומות אחרים שאנשים קנו את הרמקולים האלה ב-700 ¤ ואני מחפש משהו במחיר הזה בערך. אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טלוויזית LCD בגודל של בערך 22 אינצ' עם נתונים סבירים ומחיר שלא עולה על ה-2000 שקל עדיפות לתלייה על הקיר [: בתודה, איתי.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים. ההתלבטות שלי היא בין הרמקולים הבאים: soundstick, ן- FX4021. השימושים שלי הם בעיקר מוסיקה, אבל גם לסרטים ומשחקים. ועוד משהו, נראה לי שיהיה לי יותר זול להזמין מחו"ל, אז אם מישהו יכול להגיד לי כמה יעלה לי כל המיסים והמשלוחים ויכול להמליץ לי על איזושהי חנות, אני אשמח מאוד. תודה, גיא שפירא
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-