עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום... ברצוני לדעת אם אני קונה מערכת קולנוע אז האם כל הרמקולים שלי יפעלו או שרק 2 הרמקולים הקדמיים במידה ואני רואה מדיסק שהוא לא דיוידי... ( svcd או divx או xvid ..).

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=AUDIGY2ZS&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he הוא מתאים לי לתקציב. תודה רבה.

3. Started by timitheone,

אני מחובר ליס בטלויזיה רגילה CRT האם ישנה אפשרות להקליט תחנה שונה מזו שצופים בה האם אפשר לכבות ולהדליק את הטלויזה בשלט של המדיה סנטר תודה מראש, תמיר

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. שלום. יש לי ת'כרטיס קול Creative Audigy 2 Value ות'רמקולים Crearive Inspire 7900. אני שומע בצורה מדהימה..ממש חבל על הזמן.. עכשיו, אני מקבל עוד שבועיים בערך רסיבר מקצועי, 2 רמקולים ענקיים מקצועיים, וסידי מקצועי, כל הסיפור איזה 7000 שקל..משהו רציני ביותר. מישהו יכול להסביר לי על דרך...שאני ישמע את 7 הרמקולים, הסאב..+הרסיבר עם 2 הרמקולים..הכל ביחד! תודה מראש! ???

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by li1,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=4502 אני חושב ללכת על אלו אך האם ניתן להשיג אותם בפחות האם יש יותר טובים בפחות כסף...? אם כן אז איפה... :s05: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by edi17,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס קול של קריאטיב לייב 5.1. שלשום קיבלתי את הרמקולים T5900 - אחרי קריאה מאומצת של כל התריידים שנעשו עליהם, הבנתי שאני צריך להוסיף משהו שנקרא CMSS כדי לשמוע בכל הרמקולים! הבעיה היא כשאני נכנס לתוך Eax Console, אין לי שם שום דבר שבכלל דומה לזה!!! הכל טוב ועובד יופי ודרך אגב המלצה מצויינת למי שרוצה לקנות רמקולים לא יקרים ולהנות מאיכות מצוינת! בכל מקרה - אשמח אם משהו נתקל בבעיה או יודע מה לעשות! נ.ב משהו יודע איפה אפשר לעדכן דרייברים של כרטיס קול?! בתודה רבה רבה אדי!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by EliranC,

חשוב לציין שהטל' צריכה להיות ממוקמת בצימרים ,ולא בבית אז התמונה לא חייבת להיות עם איכות בשמיים... זה טל' ב2000 • DNIe מעבד תמונה מהפכני המשפר את חדות התמונה פי 6 • מוכנות מלאה לשידורי High Definition 720p/1080i • רזולוציה 1366X768 • יחס ניגודיות גבוה 1:30,000 Real Black • אפשרות חיבור למחשב • זווית צפייה 178 לפרטים נוספים: סריקת תמונה פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/PC טיונר 1 צליל סראונד SRS TruSurround XT לחווית שמע מרשימה חמישה מצבי קול + שמירה על עוצמת שמע קבועה, גם כשיש פרסומות נתוני מסך : גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 6 ms יחס ניגודיות: 15000 :1 רזולוצית מסך: 1366 X 768p זוית צפיה: 178 מעלות מספר צבעים: 16 טריליון שיטות ש…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by nitz_natz,

שלום אני מעונינת בכרטיס קול ומסך אשר ישמשו לחיבור למגבר JVC ולטלביזיה מהן הדרישות שלהן אני זקוקה בכדי לקבל איכות צפייה טובה (בעיקר בסרטי AVI) וללא בעיות סאונד. המחשב שלי חדש ומתקדם....יקבל כל כרטיס בברכה... בתודה מראש, ניצן

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  9. Started by et_gershon,

שלום, אני מחפש לקנות טלוויזית LCD בגודל של בערך 22 אינצ' עם נתונים סבירים ומחיר שלא עולה על ה-2000 שקל עדיפות לתלייה על הקיר [: בתודה, איתי.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. שמי הוא יהבי..בן 15 נתניה.. אני פותח בשאלה קניתי היום X220 Logitech המוכר בחנות אמר לי שהם יותר טובים מהקראטיב אבל נראה לי שהייתי פזיז כי בדקתי בזאפ אחר כך וראיתי שיש ביקורות יותר טובות שם על הקריאטיב...אני אוהב אותם מאוד הם נשמעים לי פצצה אבל חבל שקניתי את זה אם הייתי יכול לקבל באותו מחיר משהו יותר טוב..אז עשיתי טעות??תודה למי שעונה לדעתי הוא רצה להיפטר מהרמקולים האלו כי הם דיי ישנים ..

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  11. ככה יש לי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו למחשב עכשיו אני רוצה כרטיס כל שיש לו יציאה אחת לכל הערוצים כמו אופטית או קולאוסלית מישו מכיר כרטיס כזה ? תקציב 300 שח

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  12. שלום רב קניתי מחשב Acer L100 ונאמר לי שאני יכול להוציא משקע הרמקולים (שהוא שקע אנולגי לכל דבר) אות דיגיטלי האם זה נכון הדבר ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. Started by hakimon1,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר אבל לא את המחשבים היקרים שעולים3000 וצפונה מעדיף כונן נייד שמתחבר למחשב בUSB או אלחוטי ויש לו תוכנה שאפשר לראות סרטים והכל בטלוויזיה. אם יש כונן נייד שמתחבר לרשת ואפשר לראות את התכניות של הוט ויס מה יש במשך השבוע וכו כמו המדיה סנטר של ויסטה וכן שיאפשר להקליט ולעצור וכל זה. אשמח מאוד להמלצות. חשוב מאוד שהא יקרא כתוביות בעברית כי ראיתי כמה שלא קוראים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. אז זהו אני אסביר! יש לי מינידיסק ואוזניות JVC שמלבישים על העורף שאמורות לכסות את כל האוזן ולהוציא צליל "עוצמתי".... אבל לחבר שלי יש I-POD ולקחתי לו את האוזניות ושמעתי פשוט מדהים - חזק ואיכותי בטירוף... יש אופציה לקנות את האוזניות האלה בנפרד איפשהו? אני מחפש אוזניות כאלה שיהיה חזקות ואיכותיות - העוצמה חשובה לי והיא רק לשמיעה ממינידיסק ולא דרך מגבר או משהו כזה... מודה מראש על העזרה...

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. טוב השאלה היא כזאת נגיד יש לי סרט שהוא BLURAY במחשב או שהוא בפורמט X264... יש אפשרות לראות אותו באיכות הזאת בטלוויזית LCD? כאילו אפשר איכשהו לחבר את המחשב לLCD ולראות באיכות של HD ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by RoNeR,

שאלה..!!! מאוחרי האקוליזר יש יציאה שכתוב עליה ככה ac outlet/unswitched 400W זה ניראה כמו יציאה אמריקאית של חשמל.!!! תודה לעוזרים..!!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by DrLEON,

שלום חברים.. אני רוצה שתמליצו לי על כרטיס קול שיחוברו אליו הרמקולים AL FX6021. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. תקציב 300-500 עם העדפה ל400+- ועדיפות לKSP כי אין לי ממש כוח לנסוע מחנות לחנות או להזמין ברשת.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. ברשותי לוח אם DFI RS482 חיה קטנה אבל אכזרית הכרטיס המובנה הוא Realtek ALC850 רציתי לשמוע דעות עליו אני מתכנן לעבור לREVOLUTION 5.1 ברגע שיתאפשר לי בכל מקרה אבל עדיין בא לי לדעת מה המיקום של המובנה שלי יחסית לכרטיסים הרגילים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  19. לפי הבנתי הקידוד האיזורי של נגני הBlu-Ray (גם כן BD) שונה מDVD, ולמעשה ישנם רק שלושה איזורים -> A/1 , B/2 , C/3. אז במידה ויש לי מכשיר Playstation 3 אירופאי, אני יכול לנגן סרטים מישראל? ובנוסף לכך סרטים מיבשת אפריקה? עכשיו תחת הנחה שהתשובה לכך היא כן, איפה אפשר למצוא סרטי BD בישראל שאינם יבוא אמריקאי (וכך למעשה מאיזור A/1, מה שאומר חוסר תאימות עם המכשיר שלי)? תודה מראש לכל העוזרים (גם כן לאלו שלפחות מנסים). :

20. שלום רב, בקשותי לוח אם מסוג ABIT N7SA שיש בו כרטיס קול מובנה, והמחשב עצמו מחובר ביציאה אופטית למגבר מסוג HARMAN KARDON 1500 השאלה שלי היא מה נותן לי הכרטיס קול AUDIGY 2 האם אני ישמע יותר טוב סרטים וכו,? תודה רבה על העזרה!!

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by the_lighting,

אני צריך הצעה למערכת קולנוע ביתי 5.1 +רסיבר! עם אפשרות להוסיף בעתיד סנטר אחורי! 2 רמקולים קידמיים ריצפתיים! 90% קולנוע ביתי 10% מוזיקה! חשוב שכל הרמקולים+ הסאב יהיו בצבע לבן קיר!(אם יש כזה אם לא אז אם יש דרך לעשות את זה לבד!) חשבתי על זה: Pioneer VSX516 1650 E370PPL Jamo 2990 סט 5 רמקולים E5SUB.2 Jamo 1622 סאב וופר אני לא ממש מבין אבל זה מה שעלה בראש!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by ofek4490,

יש לי מערכת רסיבר ורמקולים והמקור שלי הוא המחשב ולאחר התלבטויות החלטתי לקנות כרטיס קול את E-MU 1212M עשיתי חושבים ובא לראשי פתרון אחר והוא לקנות כרטיס קול פשוט בעל שתי יציאות דיגיטאליות ואחת מהם לחבר ל-Behringer DEQ2496 שגם אותו אקנה וישמש גם כ-DAC וגם כ-Sound processor מה אתם חושבים שעלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  23. אחרי שהכלבה שלי לעסה לי את הנגן האהוב שלי (יצור טיפש),אז אני עכשיו צריך להשיג נרתיק ואוזניות,לפחות זה לא נגן חדש (טפו טפו טפו). אני ממש לא מתמצא,אני אוהב צליל נקי ואני גמיש במחיר,אשמח לשמוע דגמים ואופציות טובים בטווח מחירים הזה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. היום הרכבתי מערכת קולנוע ביתית בחנות של אבא שלי. הכל טוב ויפה חוץ מזה שאני לא שומע ברמקולים האחוריים, אני שומע ממש חלש שצריך להצמיד את האוזן. זה לא אמור להיות ככה.. ובדקתי בהגדרות של הדיוידי ועדיין אני מכניס דיסק מוזיקה, מקורי, ולא שומע באחוריים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  25. קניתי מחשב (שטרם קיבלתי) עם כרטיס מסך Radeon HD3450 של Sapphire. יש לי טלוויזיית LCD של SAMSUNG בגודל 32" עם כניסות : HDMI/DVI, PC, RCA האם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות באופן זה סרטים? איזה כבל אני צריך? האם רכיב נוסף כמו כרטיס טלויזיה ישפר משמעותית את איכות התמונה? אם כן, איזה כרטיס מומלץ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים