אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני התחלתי להסתובב לאחרונה באתר www,misticriver.net.. למי שלא יודע זהו אתר שלם שמושקע לנגן IRIVER.. אז בקיצור אני רואה שם הרבה את השם ROCKBOX.. ממה שהבנתי זוהי תוכנה לשיפור ביצועיו של הנגן או משהו כזה.. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על התוכנה ואף להוסיף קישור להורדה אני אודה לו מאוד.. בתודה מראש, borissurets
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני בערך שנה מערכת 2.1 למחשב של Altec Lansing דגם VS4121. אני מאוד מרוצה מהמערכת, אבל מאז לפני כמה שבועות היא לא עובדת טוב. חיבור ה- Input שנמצא בסאבוופר, שדרכו אני מתחבר מהמערכת למחשב, נשבר. אני צריך לשחק המון עם הכבל כדי לקבל סאונד טוב, אבל זה לא עובד טוב. לפעמים הבאס נעלם ולפעמים אני שומע רק מרמקול אחד. אני לא רוצה להשתמש באחריות כי אני צריך לשלוח לחברה את המערכת, ורק המשלוח של הסאב לחו"ל יעלה יותר ממערכת חדשה. למישהו איך רעיון איך לסדר את הבעיה, או אולי מכיר מקום שיכול לתקן את זה באזור הצפון(חיפה)? חיפשתי בגוגל ובדפי זהב ומצאתי מעבדות תיקון לרמקולים, אבל אצל אף אחד לא היה רשום שהם מתקנים Altec Lansing. תודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום, יש לי BOXEE BOX ויש לי מספר שאלות, אשמח לעזרה: 1. הוא אינו מתחבר אל הרשת הביתית שלנו ועל כן אנחנו לא יכולים לצפות בסרטים ששמורים על המחשב שלנו. 2. גלישה בדפדפן של בוקסי: יש לו חיפוש דרך "גוגל" - אך איך אני בוחרת בתוצאת חיפוש? הוא לא נותן להגיע לשם. בכלל, האם הוא מאפשר צפייה רק בסרטים\סדרות שמובנות בו? 3. בעיית רזולוציה: הוא מציג את ממשק ההפעלה היטב אך מנגן סרטים בצורה קטועה\חתוכה. הצלחתי לסדר את זה דרך הטלויזיה אך השאלה האם ישנו פתרון טוב יותר דרך המכשיר עצמו? 4. האם ישנה אופציה לסגור יישומים\קבצים או שאפשרי רק לחזור אחורה בעזרת כפתור ה-MENU? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש ברשותי מחשב עם לוח אם מדגם ASUS M2N VM-PV וצורב LG סטדרטי אני משתמש בכרטיס המסך של לוח האם ומחבר אותו דרך יציאת DVI לטלויזיה (לכניסת HDMI) כלומר לכאורנה לפחות אני מעביר אות צפיה דיגיטאלי לטלויזיה ללא השמע. שאלתי האם אני יכול במצב כזה לראות סרטים התומכים בפורמט BLUE RAY או בפורמט מסוג HD DVD למשל באמצעות מדיות של BLUE RAY שמפצות כבר בספריו הוידאו או שזה לא יעבוד ודרושים שדרוגים? תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי , יש לי SB Live Value ! ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו מערכת 5.1 . אני צריך בשביל המערכת הזו כניסה לשני רמקולים קדמיים ,שניים אחוריים ,וכניסה לSub ולCenter . האם ב Value יש כניסה כזו לסאב ולסנטר? ואם לא ,לאיזה כרטיסים יש?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, 2 שאלות: 1. בנוגע לLCD של פיליפס: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_42PFL7862D_10_GB_CONSUMER/Flat-TV+42PFL7862D-10 שווה? 2. המלצות בנוגע לגובה התקנת הLCD גודל 42" תודה מראש, ניסים
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של אסוס מדגם p5q-e ורמקולים של microlab x23 רציתי לדעת אם אני מחבר את הממיר של הוט למחשב בline in האם המחשב מחלק ל5.1 אני מחבר rca to pl 3.5mm
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי הרב נשרף לי הנגן :'( הכנסתי אותו ל- USB ופתאום ראיתי עשן ואז שלפתי אותו מהר וכשחיברתי אותו שוב המחשב זיהה אותו והוא עובד אבל כשאני רוצה להשתמש בו כנגן ללא מחשב הוא לא מגיב..כנראה נשרף. יש לי אחריות עד 9.2006 ויש לי קבלה עם חשבונית השאלה אם יחליפו לי את הנגן..מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהן גודלם בסנטימטרים או של טלויזיות בגודל 22, 24, 26, 32. דבר נוסף אני מועניין לקבל מעט מידע אודות ממירים דיגיטליים, איזה ערוצים הם קולטים, מה איכות השידור ביחס לממירים של יס או הוט, מה ההבדל בין הסוגים וכו' בברכה, גל
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש איזה טרנד כזה שתעשיית הסרטים לוקחת סרטים ישנים ומעבירה אותה לפורמט בלוריי. עכשיו, ברור שסרט ישן לא צולם במצלמת HD ולכן הסרט הוא לא HD אמיתי. כדי לעשות את זה, הם משתמשים בכל מיני פילטרים שמקשים על העין לזהות בעיות בתמונה כמו כל מיני נקודות שחורות שמחברות בין פיקסלים. העניין הוא שהורדתי סרט "בחזרה לעתיד" משנת 1985 בפורמט בלוריי ושמעו, זה פשוט נראה מצוין על המסך. ושאלתי היא - מהו הפורמט האמיתי שממנו הם עשו את ההמרה? באיזו רזולוציה באמת צילמו אותו? ברור שלא רואים טוב כמו HD אמיתי אבל רואים כל כך טוב שאתה אומר לעצמך שאין מצב שזאת המרה מפורמט DVD בלבד או משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את הרמקולים עכשיו עדיין לא חיברתי הכל חיברתי רק את הסאב ועוד רמקול אחד פשוט נהנתי מהאיכות רק של שתייהם אז אני מצפה לראות מה יהיה שהכל יהיה מחובר..... עכשיו השאלה שלי היא שראיתי שהחוט לאחורה מאוד קצר..............מה אני יכול לעשות........? עוד שאלה זה יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם של ג'יגביט A8V הכרטיס הוא 5.1 האם כדי לי לקנות משהו אחר כרטיס לא מובנה האם השמעיה תיהיה יותר איכותית ועם כן אז איזה כרטיס קול במחיר טוב יש? תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מגבר אשר באפשרותי לבחור באמצעות מפסק האם הרמקולים שלי הם 8 אום או 4 אום .. הרמקולים שלי בפועל הם 6 אום... מה עדיף על מנת שהמגבר שלי יאריך חיים???
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ברצוני לקנות טלוויזיה לחדר השינה. התענייתי במס' כתבות ומדריכים ברשת והגעתי למסקנה על פיהם שחיבור SCART הוא החיבור האיכותי ביותר, כלומר איכות צפייה הטובה ביותר. מכאן, הגעתי למומחה בעניין שאמר לי שההבדל בין SCART לחיבורים אחרים (S-Video וכו') הוא מזערי ולא קל להבחין בו בעין שאינה מזויינת. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להשקיע עוד 500-1000 ש"ח לטלוויזיה עם כניסת SCART אשר תתחבר לממיר YES שבביתי, או לחסוך אותם ולקנות טלוויזיה ללא כניסת SCART ולקבל איכויות צפייה ותמונה שוות בהחלט ? הקריטריונים שלי לטלוויזיה הינם 32" , HD READY , חיבור ל-PC. תודה רבה, המשך שבוע מהנה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה שאני לא ממש מתלהב ממנו מצד שני אין לי סמקום לדחוף כרטיס קול נורמאלי. כרטיס הקול המובנה כולל יציאה דיגיטאלית. איפושהו שמעתי שאין כל הבדלי בין כרטיס קול במידה ועושים שימוש ביציאה הדיגיטאלית. מישהו יודע האם זה נכון, כלומר האם שמוש ביציאה הדיגיטאלית עשוי בעצם לייתר רכישת כרטיס קול. עיקר השימוש שלי הוא למוסיקה וסרטים. תודה למשיבים וחג שמח לכולם.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי בינתיים מגבר עם פרולוגיק שבקרוב יחובר ל4.1 רמקולים. עכשיו יש לי עוד מגבר סטראו של מרנצ. איך אני יכול להרסיבר עם הפרולוגיק ישמיע סטראו עם המרנצ, ובקולנוע ביתי ישמיע את הקדמיים מהמרנז והאחוריים משלו?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, יש לי שני רמקולים כדולים יחסית שעונים לשם Microlab Solo 7 בעבר לפני שעברתי דירה היה לי שולחן מסיבי שעליו הנחתי גם את המסף והציוד ההקפי וגם את הרמקולים. עברתי דירה והשולחן לא עוד. כרגע אין לי היכן לשים את הרמקולים. השאלה היא כזאת. האם זה בסדר להניח אותם על הרצה או שאיכות הסאונד תיהיה גרועה יחסית וזה יפגע ברמקול? אני מניח שאני יכול לקנות עמדות אבל אני קצר בכסף. ועל הדרך מה מיקום המומלץ לרמקולים 2.0 בהנחה ש אני יושב במרחק של מטר וקצת מהקיר? (השולחן צמוד לקיר)
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה מרחק הצפיה האידיאלי לצפיה במסך LCD 32" HD READY? תודה!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
כמה יכול לעלות לי DVD עם מסך נפרד 4 רמקולים מגבר וסאב באיכות סבירה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי פשוטה, האם יש דרך להמיר אות שידור rgb 3 rca לטלוויזה crt [רגילה] בדרך כל-שהיא ? אפילו דרך להמיר ל s-video או גם לvga [מסך מחשב] יהיה טוב...
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אם יש לי מסך מחשב בלבד, האם אני יכול לחבר לו ממיר ולקלוט את הערוצים החינמיים? כדי לחדד את השאלה: אין מחשב, רק מסך והכוונה לקנות ממיר KONKA בחיבור מתאים....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קניתי את הלוג'טיק X-530 בחלק מהמשחקים ועוד כל מני דברים קטנים הסאב שלי עושה רעש לא רציני אבל די מציק של זימזום כזה.... אבל במוזיקה הכל בסדר................ האם ככה זה אמור להיות או שהבעיה היא רק אצלי... הרמקולים הם די חדשים הם בערך שבועיים-שלוש אצלי.........
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לצערי אני לא יכול לשמוע במחשב דברים מסוימים כגון : סירטונים , משחקים. בחלק מהמשחקים ניתן לשמוע אבל לא בצורה סטראופונית .. גם בYOUTUBE אני לא מצליח לשמוע . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX [זה הגיעה עם הדרייבר של הלוח אם של ASUS ] ניסתי לשנות הגדרות .ללא תועלת . כרגע יש לי רמקולים עם סאבופר, אם מישהו מכיר את הבעיה .אשמח אם יוכל לעזור .אגב הבעיה כבר הרבה זמן . אבל כבר הצלחותי לשמוע במחשב בעבר. תודה מראש לכל המגיבים. [ללא הSOUNDMAX אי אפשר בכלל לשמוע במחשב.] :s05:
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני חדשה פה - שיטוטים בפורום הזה לימדו אותי הרבה. עדיין לא מצאתי (או לא הבנתי ...) מה עדיף מבחינת איכות צפיה והקלטה: לחבר את הוידאו לטלויזיה או לממיר ? הטלויזיה: חדישה ובה כל האפשרויות החיבור. הממיר: של YES ובו SCART אחד התפוס על ידי הטלויזיה. וחיבורי קומפוזיט (לבן-אדום-צהוב) . בוידאו : יציאת SCART , כניסת אודיו אחת (לבן), כניסת וידאו אחת (צהוב) יציאת אודיו אחת (לבן) , יציאת וידאו אחת (צהוב). וגם יציאת RF כמובן. עכשיו הוידאו מחובר לממיר עם כבל קומפוזיט וגם מחובר כבל RF מהיצאה בוידאו אל הטלויזיה. אין בעיות - אך האם בחיבורים אחרים יהיה שיפור באיכות ? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בחודש-חודשיים הקרובים אני קונה מחשב חדש אשר המארז הצפוי אמור להיות האורורה החדש אשר יש לו יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות מקדימה... עכשיו לשאלה: כאשר הרמקולים מחוברים כרגיל, ובעת משחק רשת אני מחבר את האוזניות מקדימה, האם אני בעצם משתיק את הרמקולים או שעדיין אני אשמע גם מהאוזניות וגם מהרמקולים? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן..... אני לא ממש מבין בפרטים של אוזניות ורציתי לשאול כמה וואט אמורים להיות אוזניות ממוצעות+ אבל אני לא מתכוון על הסגורות המפלצתיות אלא על קטנות רגילות...
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-