עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 1,

אני קונה עוד חודשיים DVD פייוניר DV366 ואני מעוניין לקנות רמקולים בשביל לשמוע סראוונד איכותי. איזה רמקולים הכי מומלצים מבחינת מחר ביצועים?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by yirmi_opp,

אני צריך דחוף דרייברים ואני לא מוצא... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by e-d-a,

אנשים אני רוצה לקנות מערכת 4.1 אבל אמרו שהקריאטיב לא משהו אז חיפשתי ATP5 ולא ראיתי בשום חנות יש למישהו מושג איפה אני מוצא אותם וכמה הם עולים? ואם אפשר לתלות אותם על קיר? ואני מתכוון לשחק משחקים עם המערכת לראות סרטים ולשמוע מוזיקה, אני צריך משהו שיענה על כל אלה באיכות ובעוצמה אבל שלא יהיה יקר מידי. (ומה נסגר עם האי-מיילים, נשלחים לא נשלחים כמו יו יו)

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by captaincaveman,

אני מחפש נגן דיסקים שיכול לנגן דיסקים עם MP3 לרכב. לא רוצה דיסקמן אלא רדיו דיסק לרכב. בדקתי את ההצעות באתרי המכירות הפומביות אבל כל הזולים הם מתוצרת חברות שלא ממש קיימות (לפחות לפי חיפוש ב-GOOGLE). אני לא רוצה להשתולל במחיר ככה שמערכות באלפי שקלים לא באות בחשבון. מה שכן אם יש למישהו המלצה על דגם שאפשר להשיג במחיר טוב בארץ (או בחו"ל) אני אשמח לשמוע. תודה.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  5. שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר למערכת סטאריו רמקוליים ורסיבר ? ואם כן זה אמור לתת יותר עוצמה איכות וכו' ? או שזה לא מוסיף כלום ?

6. Started by naknir,

שלום חברים, הזמנתי מפרט של מחשב שכולל את ה-Creative Inspire 2500 2.1 ופתאום התחלתי לקרוא כאן והבנתי שהרבה כאן מתלהבים ממערכת הרמקולים Altec Lansing ATP3.... אז אנא חוו דעת איזו מהן עדיפה לי? יש לי כרטיס קול על הלוח אם בטכנולוגיית ה-Soundstorm. חשובה לי מאוד איכות המוסיקה, וכנ"ל שתהיה איכות טובה למשחקי מחשב וסרטי DVD. אנא ענו לי במהירות האפשרית כדי שעוד אוכל להחליף ברגע האחרון, אם אצטרך. תודה, ניר.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. האם אפשרי לחבר למחשב את הרמקולים הנ"ל לחיבור האופטי של הכרטיס קול? והאם יש הבדל מורגש כשמחברים את הרמקולים הנ"ל למחשב בצורה אופטית ובצורה רגילה? אשמח אם תענו על השאלות והמון תודה מראש, ניר.

8. Started by master17,

למשל במשחקים מסויימים (כמו מקס פיין) אני לא מצליח לשמוע את הדיבור של האנשים אלא רק אם אני פונה אליהם עם הגב .. וישנה גם בעיה באפקטים (כמו יריות..) ששומעים אותם בצורה עמומה ... נ.ב : המחשב מחובר למערכת סטריאו .. והכרטיס קול הוא creative 5.1 live תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by Kenny,

בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה של הכרטיס קול , הוא רושם לי : cannot initialize audio driver. reinstall audio driver. הממ , יש לי sound blaster live! ניסיתי להתקין כמה גרסאות שונות של דרייברים. (ואני יודע שזה הדרייבר הנכון , כי הוא עובד במחשב אחר , עם אותו כרטיס בדיוק) נ.ב : עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס קול און בורד (sound storm on epox8rdaplus) ביטלתי אותו מהביוס , אבל אני לא סגור שמחקתי את התוכנה\דרייבר (אם יש בכלל) על המחשב שלי. אולי זה בגלל זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. Started by -=THE MUMMY=-,

בקומנדוס 3 וגם היו לפני זה אם כמה משחקים אז ככה.. שאני נכנדס למשחק..המשחק מבחינה גרפית טס..עובד חלק.. אבל הסאונד..הוא עושה רעשים...שמישו מדבר או שיש שיר..אז זה עושה רעשים צרודים כאלה.. מה עושים?????? נ.ב התקנתי דירקט איקס (directx) והורדתי עדכון לכרטיס קול ולא עוזר..

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. Started by jitz,

What's new in this version: Voice notes (requires 3rd party microphone, sold separately) Digital photo storage (requires 3rd party photo card reader, sold separately) Enhanced On-The-Go playlist Improved playback performance Added Music Quiz game Improved backlight Improved battery meter New for Windows: support for AAC audio files, including songs purchased from the iTunes Music Store בלינק הזה: http://www.apple.com/ipod/download/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. נתחיל מזה שאני די חדש בעסק של הסראונד והשטויות. יש לי רסיבר ימאה 6.1 תומך דולבי דיגטל כמובן. רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם לרסיבר דרך חיבור אופטי/קואקסיאלי ולקבל דולבי דיגטל בסרטים שקודדו ב-AC3. בנוסף יש לכם אתרים עם דמואים של דולבי להריץ על המערכת לבדוק אותה? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  13. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 לצורכי שמיעה של סרטים ומשחקים ואני לא ממש מבין ברמקולים לכן פתחתי סקר ....אודה לכם על העזרה!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לא יקרים על מנת לשמוע יותר טוב משחקים וסרטים מה אתם חושבים שיותר טוב? ??? ??? ???

15. Started by singera,

הדיגיטלית, על איזה הגדרות יש לשים את תוכנת הDIVX אני משתמש בנמו

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

אם לוח בא עם כרטיס קול עליו ואני רוצה לשים כרטיס נורמלי, איך מנטרלים את הON BOARD?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  17. אזניות רגילות של חברה לא ידועה אבל הן טובות בשבילי, אז ככה אחד החוטים נקרע מאוזניה צד שמאל, אז חשבתי לא נורא חתכתי את החוט ולהתפתעתי מצאתי עוד 3 חוטים דקים בצבעים זהב כחול ואדום, ובתוכם יש חוט ניילון כזה, עכשיו לקחתי את החוטים וניסיתי ללפף אותם אחד עם השני ואת החוט ניילון לקשור עם החוט של האזנייה - לא עובד !. אני מפחד להלחים כי החוט שיוצא מהאזנייה ממש ממש קצר, ואני לא רוצה להרוס אותו אם אני לא בטוח מה צריך לעשות. ככה עכשיו אני תקוע עם אזנייה אחת בעעע. יש אולי למישהו מושג\רעיון איך מתקנים כזה חוט ?? תודה לכוווולם . : )

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by talikooo,

אני צריך בעיקר למוזיקה אבל אמרתי אם כבר אני קונה אז שיהיה גם לקולנוע....... http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1151438

• 39 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by eranmor,

לעזאזל עם חברת החשמל!! היום בצהריים, אני משוטט לי להנאתי ברחבי האינטרנט כשלפתע המחשב משמיע קול מוזר ונכבה בפתאומיות. כמוהו גם הטלוויזיה ליד והמסך. הנחתי שפשוט הייתה עליית מתח קטנה שהקפיצה את המחשב וכיבתה אותו. להפתעתי הגמורה, הפעלתי עכשיו שיר (היהודים - מי אמר לך) וגיליתי לשמוע שהשיר נשמע שונה.... אבל לא לטובה! חשבתי לעצמי "חסר קצת באס" ופתאום נפל לי האסימון!! נשרף לי הסאב מהעליית מתח הזאת! עכשיו בשאלתי אליכם, למי אני צריך לפנות? לחנות שממנה קניתי את הסאב או לחברת החשמל? אני יודע שללכת להתלונן בפני חברת החשמל לא יהיה רעיון חכם כלכך... לכן אני שואל בעצתכם. האם אני אוכל לממש את האחריות בחנות שקניתי ממנה את המערכת?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני מתכנן לקנות מערכת סראונד. יש כל כך הרבה דגמים שאני רוצה המלצה על מערכת במחיר סביר 400-600 איכותית. אני רואה הרבה סרטים במחשב ולפעמים DVD שומע מוזיקה ומשחק משחקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לפי מה שהבנתי היציאה האופטית היא טובה יותר.... האם אני יכול לחבר את האינספייר 4.1 שלי ליציאה כזאת. (החיבור האופטי קיים בלוח)

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by nottheguy,

יש לי מערכת מיני של סוני מחוברת למחשב ונראה לי שהגיע הזמן להחליף למשהו רציני יותר. הקריטריונים הם: 1. נטייה יותר למוזיקה וDVD ופחות למשחקים. 2. שלט רחוק -חייב! 3. מערכת שתשתלב יפה עם כרטיס קול בינוני ומעלה (אני כנראה אקנה את ה- MSI K7N2 Delta-ILSR שהבנתי שיש לו כרטיס קול לא רע - היתה עליו ביקורת בHWZ). 4. מפענח דיגיטלי מובנה. קראתי את הביקורות על שתי המערכות שציינתי, אבל אני צריך עזרה מעבר לזה. איזו מערכת את ממליצים לי? (אגב, מה עם ה- ATP5? יש לה שלט?) תודה!!

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by someone,

מישהו פה ממליץ מנסיון אישי? או אולי על נגן אחר בסביבות ה1000 שקל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  24. אני רוצה לקנות את אחד משלושת אלו עכשיו אני רוצה את הרמקולים לשימוש במשחקים ומוזיקה מחפש יותר איכות לא יודע מה לבחור **שאלה נוספת האם ב creative ניתן לכוון את עוצמת הסאב?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by hagay,

היי היום קיבלתי את הרמקולים creative inspire 5200 ויש לי כרטיס קול live 5.1 ואני חושב שיש איתו בעיה.. חיברתי את השלושה חיבורים מהסאב לכרטיס קול לפי ההוראות שלהם ושמעתי בשני הרמקולים הקידמיים ומהסאב.. אבל מהסנטר לא שמעתי ומהאחורים גם לא.. הסתכלתי מאחורי המחשב ושיחקתי עם החיבורים שנכנסים לכרטיס ושמתי לב שיש יציאה בצבע ירוק ושאני מחבר את הכבל של הרמקולים האחוריים שומעים רק מהם ומהסאב.. ושהחלפתי וחיברתי את הכבל של הרמקולים הקידמיים שוב שמעו רק מהקדמיים .. ניסיתי להכניס ליציאות האחרות בכרטיס אבל רק מהיציאה הזו שומעים......... מה יכול להיות הבעיה...????

דיונים חדשים בפורומים