עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AMIT_MEG,

שלום יש לי בעיה ברסיבר של denon avr 1508 הבעיה היא כאשר אני מכניס כניסה אחת ברסיבר הכל טוב ויפה כאילו 2 בננות אדום ולבן נגיד של המחשב עכשיו שאני מחבר את הטלוויזיה אז בערוץ של המחשב יש לי רעשש חזקקקק מאוד ולא יודע מה הבעיה הכבלים או בעיה ברסיבר לא יודע מה לעשןץ תודה לעוזרים עכישו הוא מחובר רק ל aux שזה המחשב אפילו שאני מחבר יציאת וידאו זה עושה את אותה בעיה כל עוד אני מחבר עוד כניסה או יצא לרסיבר יש את הבעיה בבקשה עזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by RF SOS,

כרטיס טלויזיה יכול לעשות רעשים בגלל תדרים לא נכונים ? אקולייזר ? ושאלה שניה : כרטיס TV זקוק לכרטיס מסך חזק ? אם יש לי GF 5600FX X8 זה לא טוב ? זיכרון 512MB מעבד P4

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  3. שלום! יש לי כרטיס טלויזיה כבר בערך 4 שנים ועד עכשיו היה לי יס. את כל לוחות השידורים קיבלתי באופן שוטף עם העידכונים של מיקרוסופט. עברנו להוט השבוע והם לא תומכים במדיה סנטר לכן אני צריך להוריד בדרך כלשהי לוח שידורים באופן חיצוני ולהכניס אותו ידנית למדיה סנטר. איפה אפשר למצוא לוח שידורים עדכני של הוט וכיצד אני מכניס אותו באופן ידני? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by venom2k6,

שלום יש לי בעייה ה xbmc לא עושה לי עדכון של תמונות ואינפורמצייה לסרטים יש לי את הגרסה של ה pc הוא נתקע אצלי קבוע ב downloading movie information מישהוא בבקשה יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אני מחפש מערכת קולנוע לחדר שלי, הגודל שלו זה 11 מ"ר. כיום אני עם LCD 22' אינץ' עם מרחק צפיה של 2.5 מטר. אני מחפש LCD 32' טובה גם לשידורי YES(יס מקס אם זה משנה) שזה הרוב, וגם לשידורים מDVD ומהמחשב. ומערכת טובה עם רמקולים שתתחבר גם למחשב. תקציב אין כ"כ אני צריך לראות סדר גודל של מחירים(מעדיף כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב) לLCD טובה אני מניח שזה 250 שקלים. מערכת אין לי מושג. אני מעדיף 5.1 כי אני מאוד אוהב לראות סרטים. אני לא יודע איך זה הולך, עם מגבר בלי מגבר וכד', אני פתוח להצעות. ושזה לא יהיה יד שניה. תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. 1000 ש"ח DENON AVR-1802 1000 ש"ח ONKYO 304 1500 ש"ח HARMAN KARDON 1550 1500 ש"ח Pioneer VSX-D812-S 1000 ש"ח DENON 1306 1500 ש"ח HARMAN KARDON AVR4000 1500 ש"ח onkyo TXsr 505 black לשימוש קולנוע ביתי 5.1 90%, 10% מוזיקה יותר לכיוון ה1000 אבל אם שווה את ההפרש אני מוכן להשקיע 1500 אם תוכלו להגיד לי מה עדיף ומה היתרונות אני יודה לכם מאוד!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  7. יש רמקולים למחשב בערך באותו מכיר של X 540 אבל יותר טובים מהם? ד.א בכמה אפשר למכור עכשיו רמקולים X 540 סגורים באריזה חדשה לחלוטין?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. מישהו ?... הבנתי שעדיף לקנות פיליפס אבל אני צריך עזרה עם דגמים מומלצים נכון להיום תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by 108tomer,

אני רוצה לחבר מכשיר וידאו למחשב כדי להעביר מקלטות וידאו ישנות לדוידי. 1. האם ה-"ממירים/כבלים" שיש פה יעשו את העבודה או שהם ממש גרועים? (ואם הם בסדר אז מי מהם עדיף?) http://www.wallashops.co.il/ws/מערכות-מחשב-רכיבים/רכיבים-למחשב/ממיר-קלטות 2. במידה ופתרון של ממירים חיצוניים כאלה ואחרים לא אמינים, איזה כרטיס טלויזיה מומלץ בתקציב של עד 300 ש"ח? יש לזכור שאיכות של קלטות וידאו מלפני 10 שנים זה לא HD וכו', אז אין צורך להתפרע אבל בכל זאת לא בא בלי שהעברה של כל קלטת תתקע 100 פעם באמצע (בעיקר כי יש לי הרבה קלטות) תודה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. מה אתם חושבים על החברה הזאת, ובייחוד על שתי האוזניות הללו: ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 ATH CK52 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 האם הן מגיעות לרמה של הCX300 או לפחות הדגם CK52? היו לי את הCX300 אבל נגנבו לי אחרי איזה שנה ורציתי לקנות אותם עוד פעם ופתאום ראיתי שיש חלופה, השאלה אם היא משתלמת? נזכור שכיום אפשר להשיג את הCX300 ב170-180 שקל

11. אני מעוניין לקנות מזרימדיה בעיקר לצורך השמעת מוסיקה מרשימות (playlists) שיש לי על מחשב שולחני. שמעתי שהפופקורן לא מסוגל לנגן מוסיקה מקבצי רשימות. האם זה נכון שהסטרימר WD TV אכן מסוגל ?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  12. Started by ychig,

יש אפשר להפעיל התקן אודיו שעובד עם ASIO דרך סקייפ ? לא מצאתי משהו אחר בהגדרות מלבד AC97

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by diablo4u,

צריך עזרה בבחירת טלוויזיה LCD 32 התקציב כ2500 שקל - אשמח לשמוע המלצות וכן חוות דעת על זה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718690 תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by seladlev,

היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה כמה שיותר זול יותר טוב המסך שלי הינו סמסנוג 23 אינץ' FULL HD אני רוצה לראות שידורי טלוויזיה באיכות טובה אין צורך בעריכה או הקלטה של תוכניות כרגע שידורי הטלוויזיה הם כבלים אנלוגיים ללא ממיר של הוט ראיתי את הכרטיס הבא : כרטיס טלוויזיה ועריכת ווידאו תוצרת Aver Media דגם AVerTV Super 007 FM http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042&CatCode=359 במחיר של 130 ש"ח כדאי או לא כדאי ואם למישהו יש רעיון יותר טוב אני אשמח אגב המחשב שעליו ירוץ כל העסק הינו P4 3 GHz 1 giga ddr1

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by nisimm,

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים בשם Morro 220 מישהו מכיר? ועוד שאלה אם יש לי נגיד 4 רמקולים למחשב ו2 חיבורים לקול אני יכול לחבר את ארבעתם למפצל ואת המפצל למחשב ואז יהיה בכולם את אותו הקול או בדרך אחרת- מחבר מסך עם רמקולים בחיבור HDMI וגם רמקולים לחיבור הקול-אז זה יהיה אותו הקול?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  16. צריך המלצה לאוזניות טובות למוזיקה ומשחקים, מחיר עד 400 - 450 שקלים. שיהיו עם איכות טובה, תודה!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by djgur,

שלום , אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי כדי שאוכל לחבר אותו לממיר של הוט למסך מחשב Samsung T240,מערכת הפעלה vista ללא מדיה סנטר. איזה כרטיס הכי מומלץ היום שיעשה לי את העבודה באיכות גבוהה כולל הקלטה? איזה ממיר איכותי אני צריך לדרוש מהוט ? תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. אנסה להסביר בפשטות: עד היום הייתי מחבר את הנייד למערכת סטראו בסלון עם כבל וכך שומע מוסיקה אני מחפש תחליף ללא כבל -יש חיה כזו? יש לי בלוטוט בנייד-אם זה עוזר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  19. אהלן אנשים, אני צריך לעשות הזמנה מהאתר של amb, וכואב לי הלב לשלם על המשלוח כמה שעולים לי החלקים. אז בכדי לקצץ עלויות, יש כאן אנשים שצריכים משהו מהאתר הזה? מן הסתם כיוון שההזמנה תצא גדולה יחסית (אם יהיו 3 אנשים ומעלה) אז יהיה מע"מ, אבל זה עדיין ייצא משתלם יותר ופחות מאשר עלויות משלוח לכל אחד בנפרד. אז אם יש מישהו שצריך משהו משם, נא ליידע אותי ואני אבצע הזמנה אחת גדולה יותר. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by emanuelex,

צריך סט רמקולים חדש בסביבות 350 עדיף נמוך יותר 2.1 זה מה שאני מחפש בעיקר בגלל שאני רוצה יותר באס חשבתי על Logitech X-230 אבל אני לא יודע אם הם הטובים ביותר באותו טווח מחיר כל דבר שהוא טוב יותר הוא בסדר תודה מראש עריכה: אופס יצא לי שני ת'ראדים בטעות אם אפשר אז למחוק את השני =)

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. אז קניתי את הטלוויזיה הנ"ל http://www.electricdeal.co.il/product.asp?productid=1068 מחוברת ל-XBOX עם כבל HDMI (תענוג, אני אומר לכם, פשוט תענוג). עכשיו יש לי רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 מחוברים למחשב, ואני חושב על להעביר אותם לטלוויזיה. 1. לא מצאתי חיבורים על הטלוויזיה... אף פעם לא התעסקתי עם זה ואולי אני פשוט לא קורא נכון, אבל ראיתי שם רק INים ולא OUTים. 2. זה בכלל משהו שעושים ככה? חיבור רמקולים ישירות לטלוויזיה? הם אמורים להתחבר אולי ל-XBOX? 3. זה בכלל סט אפ הגיוני? תודה!

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  22. יש לי חדר מחשב ובנוסף טלויזיה בסלון. התקנתי אתמול כרטיס ATI 4350 וחיברתי אותו למחשב בסלון ב HDMI. במקביל יש חיבור למסך המחשב (VGA או DVI) כרגע זה VGA. מבחינת הגדרת כרטיס המסך שני המסכים במצב EXTENDED - אחד המשך של השני. כשאני מפעיל סרט בסלון בנגן (BSPLAYER) שומעים גם ברמקולים של הטלויזיה (דרך HDMI) וגם ברמקולי המחשב (בחיבור PL על לוח האם) כשאני מסתכל ביו-טיוב במסך המחשב - רק ה-HDMI מעביר לסלון סאונד אבל אני דווקא רוצה לשמוע את זה בחדר המחשב. מקווה שהצלחתי להסביר את הסוגיה, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם ה-DVD שלי. כמו שכתבתי כבר הדגם הוא Pioneer DV-300S. גירסת ה-firmware היא YGA7110A.BIN וזה עודכן אתמול, ולפני זה היה YGA7301A.BIN המפורסם. הבעיה היא בניגון סרטים שאורכם יותר גדולה משעה.. שזה בעצם כל סרט רגיל כעבור שעה וקצת הנגן פשוט מכבה את הסרט וחוזר לתפריט הראשי. זה קורה כל הזמן. אם אני מריץ סדרות או משהו שאורך הסרט קצר משעה - אין בעיות בכלל. רציתי לציין שהסרטים האלה מתנגנים חלק, בלי גמגומים ואז פשוט מתכבים. שמתי לב לעוד משהו. כל הסרטים שמתכבים אחרי שעה - אי אפשר לעשות קפיצה למקום כלשהו בסרט (seeking). הוא נותן שגיאה שהפעולה הזאת לא מאושרת, כלומר זאת אינדיקציה מבחינתי שהסרט הולך לעצור אחרי שעה. אני כבר כתבתי לתמיכה הטכנית. עדיין לא קבלתי…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. היי, אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה, והייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה, התקציב : 200 ש"ח 1) שאפשר לחבר ל-HOT 2) צפייה באיכות טובה.... 3) שניתן להקליט תוכניות למחשב תודה!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. שלום חברים, אשמח לקבל המלצותיכם לרכישת מערכת למחשב הכוללת רמקולים סטריאופונים + סאב בתקציב של 350 עד 500 ש"ח בשאיפה למערכת שיכולה לספק באסים עמוקים. המחשב אצלי יושב בסלון והמטרה שהרמקולים הנ"ל יצליחו להוות גם תחליף ראוי למערכת בסלון. הרבה תודה מראש אוסטין

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.