עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ככה שהסאונד של המחשב ייצא דרך הטלוייזיה עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה פשוט לחבר את הכרטיס קול לטלוויזיה בעזרת כבל מסוג כזה: http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=120110&Cat2Cat1ID=40&Cat2ID=0 השאלה היא האם זה הכבל המתאים והאם זה יעבוד? (כלומר האם זה הכבל שצריך [לטלוויזיה יש חיבור RCA כזה] והאם לא צריך יותר מזה בשביל לחבר?)

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  2. יש לי שני מחשבים לשניהם יש כרטיס קול אך לצערי יש רק זוג אחד של רמקולים אפשר אם בקר מיוחד לחבר את שניהם(אם בכלל יש כזה) ואם יש אני צריך לדעת איך קוראים לבקר/מחבר הזה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. יש לי רסיבר בבית עם 3 או 4 רמקולים+וופר. רציתי לשאול אם אפשר לחבר את הרסיבר למחשב? או שצריך רכיב מיוחד? כרטיס קול אחר שהוא לא אונבורד? מה אני צריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  4. יש לי מצלמה המשמשת לשידור וידאו בסטרימינג. המצלמה מחוברת למחשב דרך כבל FIREWIRE IEEE1934a. האם יהיה ההבדל באיכות הוידאו אם אשתמש בכבל מסוג IEEE1934b? תודה!

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by Etus,

שלום, חבר שלי קנה לאחרונה את האוזניות זלמן(Zalman 5.1). מן הסתם לאוזניות האלו יש 3 חיבורים - Front, Rear, Center. כרטיס הקול שיש לו הוא כרטיס Onboard אבל שתומך ב-5.1 - יש לו חיבור אחד אבל לרמקולים. איך אפשר לחבר את האוזניות למחשב? צריך לקנות רסיבר וכך לחבר למחשב, או שאפשר אולי לקנות מתאם כלשהו ועדיין לא לאבד את הסראונד? תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. שלום, קניתי טלוויזיה lcd 40" samsung c530 וחשבתי לקנות רמקולים MICROLAB SOLO 6/7 לחבר אליה. אני מתכנן גם לחבר את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI ולראות סרטי HD. השאלה שלי היא: כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה ורואה סרט, ישמעו את הסאונד דרך הרמקולים שמחוברים לטלוויזיה, נכון? האם יש יציאות ספיציפיות שאני צריך לבדוק אם יש ברמקולים/טלוויזיה? תודה מראש, טום

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by yossi126,

יש לי כרגע מערכת 2.1 של קריאטיב והסאב עם 2 יציאות מתאים במיוחד למערכת. . יש לי הרהורים לעבור ל5.1 אבל לא לפני שאנסה משהו.. כאן אני מבקש לעזרתכם האם יש איזשהו מתאם שיאפשר לי לצרף עוד 3 רמקולים לסאב.. לא כמו רסיבר אבל משו כמו מפצל בדרך לסאב.. מקווה שתבינו לאן אני חופר תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. שלום, האם אוכל לחבר ממיר HOT Magic HD למחשב בעזרת כרטיס לכידה כמו זה: http://www.ebay.com/itm/HDMI-Input-Video-Capture-PCI-E-Card-HD72A-1080i-1080P-Camcorder-DVD-DVR-PS3-XBOX-/261418971621?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item3cddc8f1e5 הערה: אני צורך ביכולות הקלטה אלא צפייה בלבד.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by דנדן,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות בנוגע לחיבור כבלים ולרזולוציות במסכי FULL HD. מעניין אותי לדעת, באיזה חיבורים אני יכול באמת לקבל FHD, חוץ מHDMI, ובאיזה אפשר לשנות רזולוציות. לדוגמא, S-VIDEO - חיבור בעל רזולוציה קבועה במסך הטלויזיה (למרות שאפשר לשנות את הרזולוציה בנייד) VGA - אפשר לשנות לרזולוציות מסויימות, אבל לא לFULL HD. מישהו יודע איך זה הולך בDVI, וחיבור קומפננט?

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by ido-nava,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום, יש לי כרטיס קול Creative x-fi xtreme audio ורמקולים Logitech z-5500. http://creative.com/products/product.as ... &nav=1 (שלחתי את דודה שלי לקנות בארה"ב xtreme music אבל היא התבלבלה בין השנים וחזרה עם האודיו :\ אבל לא משנה ...) רציתי לשאול לגבי החיבורים שיש לכרטיס קול, הבנתי שיש חיבור דיגטלי (SPDIF) וחיבור אנלוגי (I/O או משהו כזה) אגב זה החיבור שאני משתמש בו ... רציתי לשאול לגבי החיבור הדיגיטלי, מה ההבדלים בינו לבין האנלוגי וכמה שיפור יהיה ביניהם? וגם איזה כבל הוא דורש? תודה מראש, עידו.

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by Roeebenj,

טוב אז ככה... אני רוצה לקנות טלוויזיה 32 לחדר.. עכשיו ככה.... ראיתי את הטלוויזיה הזאת.. : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130264 בעיקרון היא עולה 3200 עכשיו השאלה היא האם בתקציב הזה אני יכול להביא טלוויזיה יותר טובה האם אני משלם הרבה יותר בשביל ה "smart tv" והטלוויזיה עצמה היא גרועה? בעיקרון מה שאני מחפש זה לראות בה סרטים סדרות באיכות גבוהה , משחקי ספורט -בגלל זה בחרתי 100 herz. חיבור המחשב לטלוויזיה לצורך משחקים צפיה בלויין - יס חיבור חשוב שתדע לקרוא כל מיני סוגים של קבצים וקיבצי תרגום בעברית לטובת חיבור דיסק או קיי ודברים מהסוג הזה... אמממ מרחק צפייה בערך 3 מטר.. בעיקרון התקציב שלי הוא עד 3200 שזה כבר מעל התקציב שלי אבל אני מוכן לשלם אם הטלוויזיה שהבאתי באמת שוו…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  12. לפי מה שהבנתי זו טלוויזיה די טובה (והיא גם די זולה יחסית), אבל הבנתי שיש לה כמה בעיות עם ה-USB; חוסר התאמה בין הקול לתמונה בסרטים, הפסיקים והנקודות בכתוביות לא מוצגים כמו שצריך וחוסר תמיכה ב-DTS.. מישהו יודע אם כבר יצא עדכון כלשהו שמסדר את הבעיות הללו או לפחות חלק מהן?.. אין לי הרבה תקווה לגבי בעיית ה-DTS, אבל אולי לפחות יש עדכון שמסדר את שתי הבעיות הראשונות? (אם גם את הבעיה השלישית אז יותר טוב כמובן..) תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Ystyle,

אהלן, קניתי טלויזיה של טושיבה C3500, גודל 32". בטלויזיה הזו אין לפי מה שהבנתי חיבור SCART. השאלה שלי, היא אם יש פתרון לזה? אם אפשר להתקין כאבל SCART או כל פתרון אחר.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי את כרטיס הקול הרשום לעיל--לכרטיס יש יציאה דיגיטלית שמכונה "digital i/o jack" האם תוכלו להסביר לי : א- מה זו היציאה הזו? ב- איך אני מתחבר ממנה לרסיבר לקולנוע ביתי? באיזה כבל? תודה,ערן [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם כבל HDMI מעביר רק תמונה...או שהוא מעביר גם קול???(כאשר אני מחבר אותו ממחשב נייח לפלזמה/LCD)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום רב, רכשתי כבר מסוג display port ל- HDMI... איך אני יכול להיות בטוח במאת האחוזים שאני מעביר מידע לטלוויזיה במהירות המספיקה לצפייה בשידורי 3D ללא שום פיחות באיכות התמונה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  17. Started by ranyr,

התלבטתי בין הX5 לבין הX5L ובסוף הגעתי למסכנה שאני מעדיף את הX5 כי ההבדל בגודל משמעותי בשבילי עכשיו אני חושב על הכיסוי שלו... הוא אותו כיסוי לשני הנגנים כך שאם משתמשים בו לא מרגישים את ההבדל... אני צודק? או שאולי...

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום יש לי כרטיס טלויזיה avermedia cd750 כמובן שמהיציאה של ה component ניתן להקליט ללא בעיה ובנוגע ליציאה של הHDMI בהתחלה היה נותן הודעה שאני לא יכול להקליט בגלל הגנה (הודעה בתוכנת הקלטה של הכרטיס טלויזיה אז הבאתי מפצל HDMI עכשיו אין בעיה להקליט אבל נגיד אם אני פותח אפילו רק לצפייה את ערוצי הסרטים והסדרות ... 1-2-3-5-6-7 אני כן רואה תמונה , אבל יש רעש סטטי, גם במצב של רק צפייה דרך הכרטיס טלויזיה , מבחינת הקלטה, ניתן להקליט ולמשל בערוצים 4-8 , שזה yes דוקו , וyes ישראלי רואים ושומעים טוב השאלה היא , אם זה בגלל הגנת הHDCP או בגלל ענייני הצפנה של יס ?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by daklon66,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם כרטיס קול מובנה AC97 אם אני מבין נכון. בדקתי במפרט ואני לא מוצא שום פירוט לגביו - מספר ערוצים למשל.... האם אני יכול לקנות ולהתקין כרטיס קול אחר בנוסף והוא יהיה הפעיל? ועל איזה אתם ממליצים?אני צריך משהו פשוט אבל שיתן איכות - למשחקים, סרטים וכאלה..... אל תשאלו מה התקציב, כי את זה אני אחליט אחרי שיעזרו לי פה... תודה...

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by IGk,

יש לי מגבר (JVC) עם כל המפענחים (DTS וכו') עם 4 רמקולים גדולים השאלה עם כדאי לי לקנות את ה-X-Fi XtremeMusic Creative ועם אני ירגיש הבדל או כרטיס עם יציאה דיגטלית וזהו? כרגע המגבר מחובר בכבל אנלוגי(רגיל) לכרטיס O\B אני גיימר כשאני משחק אני עם ה- ALTEC LANSING ATP 3 עם המגבר אני בעיקרון רק שומע מוזיקה וסרטים לכן אנ י לא בטוח מה כדאי...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by PyroGhost,

שלום לכולם, אני חדש פה בפורום והרצתי כמה חיפושים לפני כתיבת ההודעה אבל לא מצאתי ת'רד שרלוונטי אליי. אני שוקל כרגע להכניס מעין מדיה סנטר לבית, אבל לא אחד שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתית אלא לייעוד יותר צנוע.. ז"א שיש לי מסך רחב ( dell 200wfp ) ואני רוצה להפוך אותו לטלויזיה, ולחבר אליו מחשב משני ( בנוסף לזה שאני עובד איתו היום ) שלא יהיה מחובר לאינטרנט ושהייעוד שלו יהיה להקליט דברים מלוח השידורים של HOT כשאני לא נמצא בבית ( מה שקורה רוב הזמן ). הצורך הזה נוצר עקב כך שיש הרבה מאוד סדרות וסרטים שאני מפספס כתוצאה מכך שאני לא בבית בשעות שהם משודרים, וכשאני כן בבית אני לא מוצא ממש מה לראות ואני מתבאס שאין לי דרך להקליט את הסדרות האלה, ואז אני צריך 'לבלות' שעות בנסיונות להוריד את…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  22. העניין הוא כזה לפני כמה שבועות התפוצץ לי דיסק של טיאסטו למזלי חבר שלי העתיק אותו למחשב, רק שזה ב-MP3 העתקתי את זה למחשב שלי וניסיתי לשנות את זה ל-WAV, רק שהקבצים מוגנים..... מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד את ההגנה? ולכל המורעלים שביניכם - לכל המעוניין אני מוכן להראות את הקופסא המקורית של הדיסק.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. שלום רב, לפני יומיים רכשתי את הZ4 של לוג'יטק. אני מעוניין למצות את האיכות שלהם עד תום והייתי שמח מאוד אם יש מי שיוכל לייעץ לי על מיקום אופטימלי לרמקולים הלוויניים והסאב. נכון לעכשיו, הרמקולים משני צידי המסך שלי (וויוסוניק VP930, עם הרגל הענקית והמעאפנה שלוי, כ30 ס"מ מאחוריו והסאב נמצא ישירות מאחורי המסך בצמוד לקיר. השולחן שלי הוא שולחן זכוכית מעובה, וכל סט הרמקולים נמצאים באותו מישור כשכולם פונים פרונטלית אלי. האם כדאי לשחק עם הזוויות, להתקין מדפים, להרים, להרחיק או להוריד את הסאב לרצפה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by guru,

לפני שנה וחצי קניתי רמקולים מתוצרת ימאהה עם שני רמקולים וסאווב וופר השאלה שלי היא האם יש הבדל באיכות השמע של הסאווב וופר בהתאם למקומו האם יש הבדל אם אני ישים אותו מתחת לשולחן או אולי דווקא על מדף מעל למסך בגובה העינים או אולי מאחורה אנא עיזרו לי מהו המקום הטוב ביותר לסאב וופר שלי? ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני רוצה לקנות בקרוב מכשיר וראיתי מביקורות שהו די טוב וגם ראיתי אנשים מהאתר שכתבו אליו ממזמן ורציתי לשאול אם יש פה לאשנים את המכשיר ואם יש אז בבקשה תנו לי קצת חוות דעת הנה לינק http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB135317=135389

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים