עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כי ראיתי שמוכרים אותם בזול בזא"פ ופעם הם היו עולים יותר יקר. לדוגמא. http://direct-israline.com/sennheiser-cx300-ii-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%99%D7%96%D7%A8.html מה אתם אומרים עליהם?

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. יש לי מערכת 5.1 (microlab x23 אם זה משנה). לאחרונה מצאתי רמקולים ישנים (אבל מעולים) של מערכת סטראיו ששימשה אותי. חיברתי את הרמקולים האלה במקום 2 הרמקולים הקדמיים במערכת. עכשיו, נוצרה בעייה קטנה של חוסר איזון מכיוון שמקדימה יש גם סנטר וגם את 2 הרמקולים האלה (שגדולים פיזית הרבה יותר מאלה של מיקרולאב וגם כל אחד מהם מכיל סאב טוויטר ורמקול לתדרי אמצע) ומאחורה יש רק את 2 הרמקולים של מיקרולאב. חשבתי לקחת את 2 הרמקולים של המיקרולאב שהסרתי ולהוסיף אותם לרמקולים האחוריים, ככה שיהיו לי 2 רמקולים על הצ'אנל של הback left ו2 רמקולים על הצ'אנל של הback right. (גם כדי שתיהיה עוצמה כפולה מאחורה וגם כדי לא להשאיר רמקולים חסרי שימוש - כואב לי הלב לראות אותם שוכבים). החוט שמחבר את הרמקולי…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  3. יש לי בעיה עם הדרייברים העדכניים, הם גורמים להפרעות (רעש לבן) בסאונד. גיליתי שלפני שהתקנתי את הדרייברים (אפשר להשתמש בכרטיס גם בתור PlugNPlay) לא היה את הרעש הלבן הזה. לעומת זאת, כשהתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס, מופיע רעש לבן. ניסיתי להוריד את הדרייברים הכי עדכניים לכעורה מהאתר של קריאטיב, אבל כשניסיתי להתקין אותם, זה צעק לי שהוא לא מזה כרטיס כזה במערכת (למרות שב-Device Maneger אני רואה שהכרטיס מזוהה כLive! 5.1). למישהו יש רעיון מה הסיבה לרעש הלבן, ומה הפיתרון?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  4. iRiver הכריזה על מחירי המכשירים וגם על זמן ההגעה של המכשירים לשוק. מחירים: T10 1Gig - $199.99 512Mb - $149.99 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ T30 1Gig - $149.99 512Mb - $99.99 זמן הגעה לשוק: 22 לאוגוסט. המקור: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=26846

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  5. אני קונה רמקולים חדשים למחשב ואני צריך עצות איזה רמקולים כדאי לקנות... אני לא מחפש משו' הכי טוב בתקציב עד 500 ש"ח יש לכם עצות לגבי חברה מומלצת מסוימת או דגם שיכול לעבוד טוב ולהרבה זמן אני קונה פחות בשביל גיימינג ויותר בשביל לשמוע מוזיקה... המלצות בבקשה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by liho,

יש לי h10 לפעמים הוא נתקע שאני מעביר שיר אחורה או קדימה מה עושים?? שאני מדליק את המכשיר מופיע המסך מהפעם שעברה אבל הקטע שגם השעה נשארת כמו מהפעם שעברה שהמכשיר פעל ולוקח לו כמעט דקה עד שהכל מסתדר מה עושים??

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מסך דק ויש הרבה הרבה ולא יודעת לאיזה כיון ללכת : מסך מחשב או מסך טלויזיה או משולב. אני מעוניינת במסך דק שיראה את הערוצים הישראלים(1,2,33) ולצפות בסרטים או סדרות מהמחשב(כמו ערוצים באתר וואלה. או מאקו) ולצפות בצפייה ישירה מהמחשב. בדקתי את המרחק בסלון הוא:3.20 מטרים. אשמח לשמוע רעיונות.מה מתאים לי.??? תודה זהבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. טוב השאלה בכותרת וגם במה הוא תומך ומה האיכות שלו? יש ביקורות ברשת? פשוט הלך לי המחשב ובמידה והכרטיס קול שלו איכותי אם בכלל אפשר איכשהו לחבר אותו לרמקולים זה יכול להיות פיתרון טוב וזול מבחינתי

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by NIVs,

אם למישו יש מקום טוב לקנות איזה כבל עבה אני אשמח(קניתי מגבר לנגן). אוו אם יש אפשרות להכין לי כבל טוב כזה אשמח לקבל פרטים

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  10. כותרת

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  11. אחרי שימוש ממושך :-\ הנה תמונה: http://www.unbeatable.co.uk/resources/images/products/0011400/0011430_04_max.jpg הכאב במיוחד בצד שמאל, הצד של החוט זה אמור להיות נוח מה עושים?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  12. יש לי מערכת של Comep מלפני שנתיים כמעט שכבר הספיקה לשנות את שמה ל Desmat. אז ככה זה 4 זוגות רמקולים המתחברים לסאבוופר 4": Front L, Front R, Rear L, Rear R הסאב מספק את החשמל ויש לו כיווני ווליום, באס וטרבל. המערכת משמיעה טוב מאוד אבל יש לה מגרעה רצינית: היא לא באמת סראונד כיוון שישה לה רק שתי בננות RCA בסאב להכניס אודיו כלומר שאם אני רוצה סראונד איאלץ לקחת את רמקולי הFront והRear והסאב בנפרד מהם ולחבר ליציאות האוזניות של הרמקולים, הקו הנכנס והמיקרופון. הבעיה היא שלא יהיה להם חשמל ואין לי מגבר או משהו בשבילם. יש משהו שאני יכול לעשות? ??? תודה לכל העוזרים! אתר החברה(אין להם יותר את הדגם הזה אבל): http://www.desmat.com/speakers.htm

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by eyalbi007,

האם מישהו מכיר דרייבר שאוכל בעזרתו להשתמש באייריבר עם win98? תודה.

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  14. שלום רב,רציתי את עזרתכם בקניית אוזניות,בנתיים התמקדתי על ה ULTRASONE 550,אם יש לכם המלצות נוספות אני אשמח,אגב האוזניות בעלות התנגדות של 64 אום,לאייפוד לא תהיה בעיה להגביר אותם טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) המשמש אותי בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנלוגית של קריאייטיב DTT2200, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק מלהיות מרכז מדיה סלוני. אני מתלבט לגבי העברת כרטיס הקול הקיים למחשב החדש או קניה של כרטיס חדש. הכרטיס כאמור מסוג live 5.1 של קריאייטיב, אני מרוצה ממנו אבל הוא בן 7 שנים. אני לא מספיק מכיר את מה שיש היום - אקבל מה שתמליצו לי, אבל קחו בחשבון את העובדה שיש לי רמקולים 5.1 אנלוגיים של קריאייטיב (http://www.icehw.net/review.php?id=100) ואני לא יודע אם הם מתחברים לכל כרטיס קול. צריך כניסה של "triple stereo output" כדי …

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by danielzy,

יש לי רמקולים G51 של לוג'יטק ואני מחבר אותם ללוח Gigabyte EX38 ומשום מה לא שומעים ברמקולים האחוריים, לא שאני עושה את הבדיקה בתוכנה של Realtek ולא בסרטים... יש לי Realtek HD Audio drivers...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם. ברשותי אוזניות סנהייזר mx550 קצת ישנות ואני רוצה חדשות. אני מעוניין באוזניות כמה שיותר מאוזנות עם בס סביר למוסיקת רוק בעיקר מנגן mp3 בעיקרון התקציב די גמיש אבל נראה לי ש300 ש״ח אמור להיות מספיק. אם יש משהו ממש טוב ב400 אז גם זורם. לגבי הסנהייזר שלי- הסאונד סביר, חסר במה ונפח. נמוכים נשמעים טוב כשמכניסים את האוזניות ממש עמוק לאוזן אבל אם אני לא רוצה שהן יסתמו לי את האף אז טווח צליל די מוגבל. אוזניות כפתור ממוצעות... הקטע הכי מעצבן בהן זה השליטה על הווליום שממש רגישה. אחרי חודשיים התחיל לעשות לי קצרים באוזניות וצריך לשחק עם זה כדי שיהיה סאונד נורמאלי. אם אפשראזאני מעדיף אוזניות בלי כפתור ווליום... תודה לעוזרים וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. אני מחפש אוזניות in-ear לנגן MP3 (איכותיות עד כמה שניתן בגבולות התקציב). רציתי לקנות את הCX300 אבל לצערי הן לא זמינות (ניסיתי כבר 2 חנויות ובשני המקרים אמרו שהן לא זמינות אצל היבואן). יש משהו אחר שיכול להתאים במחיר דומה (130-180)?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. למישהו יש את הכרטיס הזה? שידרגתי לאחרונה מ Creative Audigy. אני בעיקרון ממיר דברים מהטלויזיה/וידאו אל המחשב עם כרטיס לכידה והסאונד נכנס אל כרטיס הקול. בעבר חוברה הטלויזיה ל Creative ב RCA ל 3.5PL ונכנס לכניסת המיקרופון בכרטיס. לאחר השדרוג ב M Audio יש כניסת RCA כבר אבל הסאונד נמוך משמעותית וכמעט אי אפשר לשמוע כלום. האם לכניסת המיקרופון ב Creative יש Preamp אשר מגביר את האות? הייתה גם אפשרות להגביר (Boost) ב M Audio לא מצאתי שום דבר כזה, הכל על 100%, גם במיקסר של הווינדוס.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. Started by Unavoidable Encounter,

שלום.. אני מחפש אוזניות למחשב בשביל המשחק counter strike אז.. א. יש אוזניות שאפשר לכוון בהן את הווליום כמו ברמקולים? ב. אם כן ואם לא (לרשום אם כן או לא) איזה אוזניות טובות אתם ממליצים לי (בשביל קאונטר סטרייק), איפה אפשר לקנות אותן וכמה הן עולות? תודה!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. שלום אני צריך המלצות של טלויזיה 42 " FULL HD בסביבות 5000-6000 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by american,

יש לי שני כרטיסי קול במחשב: 1. Realtec ALC650 (מובנה על ה-ABIT NF7 שברשותי), שמופעל ע"י ה-NvMixer וה-EQ המוכר עם כל האפקטים וכו'. 2. Creative SB Live! הנתונים הרשמיים (שניהם תומכים עד EAX 2.0 ורוחב פס הזיכרון הוא 16Bit): מה כדאי להפעיל על-מנת לקבל איכות שמע טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  23. התחדשתי בסמסונג A450 . חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך DVI-HDMI הכרטיס הוא 2900PRO. אני עובד עם רזולציה של 1900X1200 על המסך של Dell 2407WFP. כשאני מריץ סרט בBSplayer באיכות HD, התמונה שניתנת במסך סמסונג הרבה יותר "חיה" מהתמונה שמוצגת במסך של דל, ובנוסף ישנם ריצודים במסך של סמסונג בחיבור המחשב. איך אני מתקן בעיה זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  24. נמאס לי כבר מכל השאלות והדיונים האלה אבל אין מה לעשות אני רוצה לקנות נגן ואני חושש שבסוף אצטער שלא קניתי את ההכי כדאי בהתחלה רציתי h-120 אח"כ יצא h-320 ולאחרונה יצא h-10 עכשיו גם יצא איפוד נאנו אז חשבתי או h-10 או נאנו החלטתי ש-h-10 זה מה שאני כנראה אקנה. אבל היום לאחר חיפוש מקיף בפורום ראיתי (בצורה סובייקטיבית לטובת h-10) שיותר המלצות קיימות לטובת cowon x5/x5l וגם ראיתי שאולי האיכות יותר טובה ב-h320 לעומת h-10 אז השאלה שלי בקיצור 1) מה יותר טוב h-10 או h-320 (או מה יותר מומלץ) 2) מה יותר טוב, התשובה של 1 או cowon x5/x5l? אני כבר משתגע משעות על גבי שעות של התלבטות

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by rangerman,

אני מחפש חנות באיזור ת"א שבה אוכל לשמוע את ה-PX100 וה-PortaPro (ואולי גם אוזניות אחרות עד 300 וקצת ש"ח). קראתי המלצות בפורום על אדר סוכניות ברחוב החשמונאים, ועל כלי-זמר בדיזנגוף סנטר. אחת משתי אלה עדיפה על השניה? יש חנות אחרת שכדאי לבקר במקום?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.