עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SyMiC,

יש לי 600 שקל אני רוצה לקנות אוזניות לא רוצה רמקולים יש לי כבר מערכת השימושים הם בעיקר משחקים !! CS;CSS;CRYSIS;FARCRY2;NFS אני מתלבט בין SteelSound 5h v2 קישור : http://www****eelseries.com/us/produ...sb/information ================================================== ========= Medusa 5.1 ProGamer Headset אם איזה כרטיס קול תמליצו עד 600 שקל ביחד חייב שהכרטיס לא יקח ביצועים מהמעבד קישור : http://www.speed-link.com/ ================================================== ========== Icemat headset siberia + usb sound card קישור : http://www****eelseries.com/teaser_h...ia-soundcard_w קישור : http://www****eelseries.com/teaser_h...siberia-full_w ================================…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות אוזניות לא אודיופיליות למשחקים בטווח של ~250 חשבתי על שתי אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=4415 מה ההבדל בניהם חוץ מהמיקרופון ??? אם אין אז אני יקנה את האלה אם המיקרופון. או שהאם יש לכם משו אחר מומלץ בטווח המחיר הזה ? תודה מראש ותענו כמה שיותר מהר למה אני קונה היום תודה !! עריכה: עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של HD SoundMax (לוח M2N-E) אני צריך לקנות גם כרטיס קול ?? ועוד שאלה : שאני מדבר אם חברים בסקייפ הם לא שומעים אותי טוב וניסיתי מלההההההההההההה מיקרופונים ותמיד שומעים אותו דבר יש מצב זה קשור לדריבר ??? כילו אם המיקרופו…

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  3. זה מיועד ל GAMING

4. Started by Omer DA,

קנתי לאחרונה X540 וכשאני שומע שירים רושמים מהרמקולים האחוריים ממש ממש חלש אפילו שמשאר השלושה שומעים חזק(יש לי כרטיס 5.1 במחשב) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א אם זה משנה הכרטיס הוא מבונה..בלוח של abit,ip35-eי

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by ronf6,

אפשרי להשתמש בווינדוס מדיה סנטר של ויסטה על הXP ? פשוט של הXP מכוער ואני רוצה או את העיצוב של ויסטה או את המדיה סנטר של הויסטה עצמה. ניסיתי להעביר את תיקיית הehome , אולי אפשר לעשות לEXE שם איזה CONVERT מסוים? ממש חשוב לי , תודה רבה מראש

6. יש לי מסך מחשב 17 וLCD32 שמחובר עם כבל DVI-HDMI למחשב אני רוצה לעשות שיראו במסך של המחשב ברזולוציה שמתאימה לו והמסך של הטלויזיה יהיה כאילו ההמשך שלו, נגיד אם מזיזים את העכבר ימינה זה ייצא מהמסך מחשב ויעבור לטלויזיה, ושהטלויזיה תיהיה ברזולוציה שמתאימה לה איך אני עושה את זה ? יש לי 88GT עם דרבירים של נוידיה נ.ב : הדריברים של נוידיה יכולים לגרום לאדם להתאבד !!!! אעעעהה

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  7. כרטיס 9600GT אני יכול לחבר את הממיר של יס אליו ב-RCA ולראות טלוויזיה נגיד??

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום. בזמן הקרוב אני מביא מערכת סטריאו משומשת (מגבר+זוג רמקולים; כנראה שגם פטיפון בעתיד הקרוב). מכיוון שיש לי חדר קטן אז הפתרון הכי טוב שמצאתי למערכת זה לשים את הרמקולים בצד אחד ואת המגבר מולם בצד השני. זה אומר שאני יצטרך לעשות עיקוף של החדר עם הכבלים, מה שיצא בערך 8 מטרים. השאלה שלי היא אם יכולה להיות פגיעה בצליל אם אני משתמש בכבלים כאלה ארוכים (הכבלים באיכות מעולה)? תודה, levelone.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  9. החלטתי לוותר על ה Altec Lansing VS2421 בגלל הרעשים המעצבנים עכשיו אני מתלבט בין x210 x230 x240 של לוגיטיץ' בגדול הרמקולים זה 90% למוזיקה, קצת משחקים, גלישה באינטרנט youtube... התקציב זה 300 עם אופציה לגלישה מעבר מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by Shlomiooster,

ערב טוב , שמי שלומי ידע נרחב יש לי במחשבים אבל במקרנים באמת שאין לי מושג אשמח להתייעץ אז כמו כן לפני שפתחתי אשכול זה קראתי והשכלתי קצת הבנתי שהתקציב נורא חשוב לקניית מקרן והשימושים אז ככה תקציב שלי הוא עד 4000 שקל שימושים : פנאי חובבנות להנות ממסך ענק בחדר בגודל ממוצע עם חלון אחד שתמיד יהיה סגור ( וילון) זאת אומרת חדר לא מואר במיוחד אני מתכוון לחבר למקרן מחשב נייד + ממיר HD .. ושאר ירקות הבנתי שניגודיות זה חשוב עוצמת הארה ורזולוציה טבעית ללא דחיסה כמו כן מקרן מסוג DLP מרחק ההקרנה יהיה בין 3 ל 4 מטר ( אורך החדר) בשני המקרנים הלכתי על נגידיות של 1:300 + עוצמת הארה של מעל 2500 + רזולוציה טבעית של 1024X768 ללא דחיסה + תיקון טרפז פיספסתי משהו? תקנו אותי בבקשה כמו שאמרתי…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by CraXeD,

ברצוני לקנות מסך בעל חיבור HDMI. ולחבר אותו עם הכבל הזה לממיר YES וגם למחשב אני יודע שזה אפשרי כי בכבל יש את החיבורים שאני צריך ובמסך יש חיבור DVI שאליו אמור המחשב להתחבר. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22753406 עכשיו הכבל אמור לספק לי גם סאונד וגם תמונה למרות שאני לא צריך סאונד כי במסך עצמו אין רמקולים.. רק רציתי לדעת אם הכבל יספק לי איכות תמונה טובה . וגם רציתי המלצה למסך שיש לו חיבור DVI וגם HDMI. תקציב 1500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by yosi501r,

שלום לכולם, יש לי PS2 בבית ואני מעוניין לחבר אותו למסך מחשב LCD 24" שיש לו יציאות VGA ו- HDMI, האם ניתן לחבר אותו למסך הזה ללא מחשב בדרך כלשהי? יש מתאם שמאפשר את זה? לסוני יש חיבור שלוש בננות: צהוב, שחור, אדום. בתודה, יוסי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by vaqxine,

יש לי מערכת דיי ישנה,אבל עם שתי רמקולים ולא מזמן קניתי רמקולים של Sonic Gear EVO 3 עכשיו ישנה אופציה לחבר את הרמקולים או את המערכת עצמה אפילו למחשב וככה יהיה לי תרמקולים של המערכת וגם תרמקולים של הEVO 3?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by Tal-T,

אוקיי ברשותי מערכת רמקולים 2.1 של CREATIV שאני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב, הבאס 6W וכל רמקול 3W האם יש כרטיסי קול ב100-200 שקלים? חריץ הPCI E תפוס אצלי, מה החיבור הסטנדרטי לכרטיסי קול והאם אני באמת ארגיש בהבדל עם כרטיס קול לא משולב בשמיעת מוזיקה (סגנון רוק ומטאל, A7X לדוגמא)

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  15. אז תחילה אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויענה בצורה מקצועית על השאלה הבאה ברשותי מקרן מדגם BENQ W600+ עם חיבורי HDMI X2 ועוד יציאות מרובות פחות רלוונטי לשאלה בנוסף אני רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתי פשוטה למדיי משהו כמו מערכת של פיוניר או סמסונג בטווח מחירים של עד 1400 שקל 5.1 שאלתי היא לפי מה שראיתי למערכות שבדקתי בחנויות השונות לכולם היה חיבורים אחוריים לרמקולים עצמן וכמובן וחיבור HDMI אחד איך אני מחבר בדיוק את הממיר למערכת ואת המערכת למקרן או לחלופין עקרונית אני מחבר את המחשב והממיר ישירות למקרן כך שאני מחליף בין הערוצים בין HDMI1 ל HDMI 2 כגדי לצפות בתוכן בהתחשב בחיבורים והקיימים במערכת איך אני יכול לשמוע במערכת קולנוע שאקנה ולראות במקרן ? אשמח לתושבה מפורטת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by approx,

מה ההבדל בין רמקול לא איכותי ולרמקול איכותי ? מה עושה רמקול לאיכותי ? הם בנויים באותה הצורה כימעט

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. האם קיים בשוק מכשיר, עם יכולת לקרוא קבצי וידאו בפורמט FLV מ- DiskOnKey המתתחבר לטלויזיה ( כמו DVD ) ? כך, שיהיה ניתן לראות בטלויזיה קבצי וידאו ישירות מ- DiskOnKey , ללא ביצוע תהליך המרה וצריבה על דיסקים.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  18. משהו יודע איפה אפשר לתקן רמקולים של Logitech G51 ? ה"יבואנים" לא מתעסקים עם דגם זה. יש איזה חנויות שמציעות תיקון לרמקולים של Logitech שאפשר לנסות לדבר איתם? הרמקולים לא הרוסים פשוט יש להם בעיות לפעמים וזה נראה שאני על מד זמן קצוב אבל אני עדין משתמש בהם. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ענו לי על התשובה..אפשר למחוק תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by TheKiLLEr,

שלום לכולם , עד אתמול היה לי רמקולים של 185 וואט לרמקול + רסיבר של KODA בעל 5 ערוצים(יש לציין שהמערכת כולה ישנה מאוד) עכשיו קניתי רמקולים חדשים מסוג Solid 8 Pure Acoustics מפרט: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766315 (120 וואט לרמקול) , עכשיו השאלה היא אם אני אחבר את הרמקולים לרסיבר שיש לי של KODA הישן , הוא לא יכול לשרוף את הרמקולים ? מכיוון שהוא היה רסיבר של רמקולים גדולים של 185 וואט לרמקול, ואם יש סיכון אחר כלשהו האם תוכלו להגיד לי אני לא ממש מתמצא בזה \ תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קניתי לאחרונה רסיבר Harman Kardon AVR142 כרגע חיברתי לרסיבר רמקולים מדפיים של מערכת סטריאו והרסיבר מחובר לטלויזיה כדי לשמוע את הטלויזיה ברמקולים. העניין הוא שיש ערוצים קצת חלשים ואני צריך להגביר יותר... ברסיבר הזה על הצג שלו הווליום נע בין 10Db -80Db+ כשאני מחובר למחשב שומעים בווליום טוב ב- 40Db- וב -20- זה ממש חזק בטלויזיה אני צריך להיות בין 10- ל-0 כדי להגיע לאותן עוצמות... השאלה היא מה אומר הDb כשהוא במינוס ומה כשהוא בפלוס. ובאיזה רמות בטוח לעבוד ככה שהרסיבר יאריך חיים.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by ArZi17,

אמממממ אין לי שמץ של מושג לאיזה פורום זה קשור. בקיצור קניתי 2 זרועות לתליית רמקולים - זרועות שצריך לקדוח בקיר בשביל לתלות אותם. השאלה שלי זה אם יש מכשיר שבודק שבקיר שאני קודח אין מאחוריו חוטי חשמל שאני יכול בטעות לפגוע בהם. ואם כן איך הוא נקרא כמה הוא עולה וכל זה... חחח תודה מראש:]

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  23. Started by Dom1no,

יש לי מערכת 5.1 שאני מעוניין לתלות על הקיר (קדמיים ואחוריים) עכשיו מבחינת הגובה פחות או יותר הסתדרתי, השאלה שלי היא האם ה2 הקדמיים חייבים להיות מקבילים לאחוריים? ז"א שאם שמתי את האחוריים עם מרחק מסויים מהקרקע וביניהם, אני צריך את אותו מרחק עם הקדמיים? (ז"א אחורי מול קדמי בדיוק) כי מה שאני רוצה לעשות הוא לשים את 2 הקדמיים יותר קרובים אחד לשני ובגובה שונה מהאחוריים השאלה אם זה לא יפגע באיכות השמע או משהו בסגנון. מקווה שיצאתי מובן, קצת קשה להסביר את זה לא וויזואלית.

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  24. למומחים שבינינו, כרגע אני באמצע פרוייקט של בניית רמקולים ניידים (בסגנון ה- PARROT PARTY למי שמכיר) אני משתמש בקופסא שהיא של רמקול סנטר ממערכת קולנוע ביתי (זה מה שהתאים לי לפרוייקט) ואין לו חור כזה בשביל מעבר אויר, כמו ברמקולים הגדולים. מה גם, שניתן לעשות חור לצורך שיפור האוקסטיקה הנוכחית. צירפתי מעט תמונות כדי להמחיש לכם מה קורה (יש גם את המגבר שיכנס בפנים, מעגל ההטענה ואת הבטריה שתפעיל את כל העסק) האם לעשות חור או לא? שמעתי גם באיזה מקום שבמקרים מסויימים הוספת ספוגים גם תורמת מעט לעניין, האם זה נכון? תודה על העזרה. אה דרך אגב יש פה גם את הדף מידע על הרמקולים אם זה יכול לעזור http://docs-europe.electrocomponents.com/webdocs/002f/0900766b8002f572.pdf [attachment deleted by…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by dotanalbert,

איך הרסיבר Yamaha RX-V496 ? אני אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת אם הוא נחשב טוב? אני רונה אותו יד שנייה, איך אני בודק אותו אם הוא טוב , מצב טוב, שאני לא ידפק ואיך הרמקולים האלה? סט 5 רמקולים XL300 ADC

דיונים חדשים בפורומים