אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נקרע לי הגומי במרכז הכבל של האוזניות, ושני הכבלים שנמצאו בפנים בולטים החוצה. בנתיים הכל עובד מצוין אבל אני מניח שהמצב הזה לא ימשך זמן רב.. יש מה לעשות בשביל להציל את האוזניות? CX300
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי את כרטיס הקול 7012 SiS ואני משתגע הוא כל הזמן כאילו לא מחובר לי ואני הולך ללוח בקרה לאדיו ובSOUND PLAYBACK הוא לא מופיע לי אז אני לא שומע כלום ואני הולך לHARDWARE ושמה בפרטים של הכרטיס קול הוא אומר לי שהכרטיס עובד כמו שצריך אבל זה לא נכון, אני לא שומע כלום, הווינדוס מדיה פלייר שלי לא יודע לזהות בגלל זה אפילו MP3 ורק מתי שאני עושה ריסט אז הכרטיס חוזר לעבוד, ניסיתי להוריד עידכון לכרטיס ועידכנתי אותו אבל עדיין הכרטיס עושה לי בעיות , מה הבעיה אולי מישו יודע?, מישו יכול לעזור לי? מה אתם מציעים לי לעשות?? בבקשה תענו לי זה ממש חשוב אני משתגע פה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שאלתי כבר לגבי מתאם מסויים שיש ברשותי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156856.msg1322580#msg1322580 (הבעייה עם המתאם הזה הייתה ,שהוא הקליט יפה מאוד אותי ,אבל לא את הצד השני לשיחה.) אולם מחוסר התגובות אני מבין שכנראה החברה כאן לא מכירים את המתאם הזה. ולכן אני שואל שוב פעם : [glow=red,2,300]איך אפשר להקליט שיחה שמבוצעת בטלפון של בזק או בסלולרי למחשב בפורמט mp3?[/glow] (אני מדגיש ,השאלה לא מיתייחסת למתאם הקיים שיש לי ) התוכנות שברשותי הן: audacity jetaudio 6 + full version חומרת הקול שברשותי : soundstorm on board -nf7-sl v-2 sound blaster live value תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש בעיה מסויימת עם השליטה שנמצאת על ה-setellite של הווליום. כשאני נוגע יש זמזום ואי אפשר להגביר\להנמיך לפעמים זה עובד אבל רוב הזמן לא. יש למישהו מושג מה הבעיה ? יכול להיות קשור להפרעות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
זוכר שלפני חודשיים בערך, מישהו ציין שאמור לצאת בקרוב עידכון למכשיר שמאפשר תמיכה ב-FLAC. העידכון כבר יצא? כדאי לי להתקין אותו או שיש בו לקיחת סיכון? האחריות תפוג?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~70SB079000003~17~0.htm
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מערכת סטריאו די ישנה של AIWA ש יכולה להריץ MPEG1,מנגנת דיסקים רגילים,וקלטות. אני חיברתי אותה למחשב שלי (חיבור STEREO שתי ערוצים, איו יותר כניסות) כדי לנצל את הרמקולים וההספק שהיא נותנת. יש לה 2 רמקולים קידמיים,2 רמקולים אחוריים לצליל היקפי ו רמקול סנטר. אכשיו 2 הרמקולים הקידמיים נימצאים ב 2 צידי המחשב,צמודים עליו,רמקול סנטר תלוי במרכז החדר (מעל המחשב) ונאלצתי ליתלות את הרמקולים האחוריים מקדימה (באמת לא היתה לי ברירה)אחד מצד ימין של המחשב מרוחק עד סוף הקיר והשני בצד שמאל של המחשב מרוחק גם הוא עד סוף הקיר(הם תלויים בפינות החדר,איפה שקירות ניפגשים :-)) . אכשיו המערכת תומכת בדולבי פרו לוג'יק. השאלות שלי הן: 1. האים אני ארגיש צליל הקפי בזמן צפיית סרט או שזה ש…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כמה משמעותי זה לכבות את הרמקולים לאחר השימוש? קראתי המון ביקורות על הרמקולים שקניתי (JBL Creature II) שהכפתור הפעלה הוא מאחורי הבאס וזה חסרון אני בדרך כלל לא הייתי מכבה את הרמקולים לאחר השימוש רק רציתי לדעת אם כן אני יתחיל.. ועוד שאלה, למבינים פה מבחינת סאונד עדיף לשמוע את המוזיקה אחרי שכיוונתם את הבס והטריבל דרך הסאב ולא נגעתם בequalizer בווינאמפ או ההפך?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התחדשתי היום ב-LG 32LD460 TA.AMFILH לפי מה שקראתי בפורום ובחיפוש מעמיק בגוגל הבנתי שכנראה קיבלתי פאנל IPS ALPHA לפי האות "I", נכון? בכל מקרה חיפשתי מידע כדי לדעת את הנקודות החזקות והחלשות של הפאנל הזה ע"מ לנסות ולכייל אותו באופן המיטבי. אשמח למידע נוסף תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא אוזניות ואני מתלבט בין שתי האוזניות האלה.. צריך אותם לגיימינג (משחקים) ולמוזיקה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זו שאלה שאני מתחבט בה כבר די הרבה זמן ולא מצליח למצוא לה תשובה טובה - אז החלטתי לשאול את האנשים הטובים פה בזון. יש לי נגן MP3(מיקרוסופט zune HD) שמשמש אותי גם כנגן נייד וגם כנגן "נייח" באוטו(חיבור aux) ובעבודה(מתחבר לרמקולים 2.0 פשוטים של creative). השאלה היא: מאיפה להגביר, מהנגן או מהמערכת/רמקולים - ומה הן ההשפעות על חיי הסוללה ואיכות הצליל? לצורך דוגמא: בנגן ה-volume נע בין 0 ל-30 ובמערכת באוטו ה-volume גם כן נע באותה סקאלה. האם עדיף להשאיר את הווליום של הנגן על רמה "ממוצעת" ולהגביר מהאוטו, או הפוך? מהו היחס עלות(חיי סוללה) לעומת איכות בכל אחד מהמקרים? נגן בווליום 14 ומערכת בווליום 30, סוללת הנגן תחזיק יותר זמן (תקנו אותי אם אני טועה) אך האם הווליום הסופי המתקבל נמוך בה…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היום שהורדתי את הזבל ראיתי ליד הפחים ש שתי טיונרים של של sony ST-2950ST ואחד של S.G elctronics SG3006 (אין לי מושג של מי זו החברה הזאת). ומגבר של S.G Elctronics SG2006. אז ישר העלתי אותם הביתה, אמרתי לעצמי בטח איזה בוק זרק כי נשרף פיוז, הוא שזה מערכת שקיבלו מההורים והם לא יודעים להעריך את מערכות הHiFi של פעם. חיברתי את שתי הטיונרים והמגבר וכלום עובדים. אבל יש לסוני בעיה בסקלה של התדרים, יש הפרעות קשות בין התדרים 88-94 FM וחוץ מזה הכול מושלם ובמצב חדש לגמריי, חוץ מקצת ירוקת בכפתורים שניקיתי עם קצת לימון. הטיונר השני יש בעיה בפוטנציומטר של הסקלה, הפוטו' תקועה לגמריי ואי אפשר לסובב אותו., אבל הכול בסדר. המגבר מעולה, למרות שהחברה לא מוכרת. אבל כבר יש לי רסיבר של Rotel ואני מ…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים חדשים תקציב עד 400 אני הבנתי שיש רמקולים של 2.0 לפי הFAQ עכשיו האם רמקולים של 2.0 כוללים בתוכם סאב והאם הם משתווים ל 2.1 בתקציב הזה? או שהם פחות או יותר? כי לפי הביקורות פה אני הבנתי שמומלץ בתקציב שלי CREATURE או ATP3 נ.ב. יש אפשרות של קנייה בחו"ל אם רמקולים הם דבר שלא נוטה להתקלקל פשוט הידע שלי ברמקולים שואף ל0 תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי V-DAC של Musical Fidelty, על הנייר הוא מבצע Up sampling: 24 Bit/192kHz אני מחבר אותו דרך USB, ועובד עם WINDOWS 7 הDAC מגיע ללא DRIVERS ןהוא משתמש בDRIVER ברירת מחדל תוכנת ההשמעה שאני עובד היא J_RIVER MEDIA CENTER, יש לי כמה קבצים שמסומפלים באיכות הנ"ל ואני לא מצליח לשמוע אותם ב24\192, התוכנה רושמת שהחומרה שלי לא תומכת. ניסיתי לעבוד איתה בWASAPI ובDIRECT SOUND יש לתופעה פיתרון?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מקלט אודיו אלחוטי תואם בלוטוס ע"מ לקלוט מוסיקה מהמחשב הנייד לרמקולים. ראיתי מקלט בקישור הבא: http://www.usb-online.co.il/Default.asp?PageId=14172&FragmentId=40982&MR=5 האם יש למישהו ניסיון עם המקלט הזה? האם האיכות של המוסיקה לא נפגעת כתוצאה מסוג הדוחס של ההתקן: SBC ? אשמח לשמוע אם יש מוצרים איכותיים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! יש לכם אולי עצות איך לסדר את החדר ככה שאוכל לנצל את הסראונד? צירפתי ציור שצויר בכישרון רב אני חייב לציין ( ) הכל אפשר להזיז חוץ מארון המגושם הזה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבר למה שאמרתי בכותרת, הדבר העיקרי שחשוב לי במסך זה איכות הצבעים שלו, אני רוצה צבעים כמה שיותר חיים, ושחור באמת שחור. מבחינת חיבורים רצוי שיהיה DVI אין צורך בתלת מימד, חבור אינטרנט, מליון כניסות ודיאו, USB וכו אם יש מסך שעונה על כל הצרכים האילה ב37" או 42" אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מאז שהייתי בכיתה ח' הם היו במחסן. סגורים ואטומים. הם היו שייכים לאבא שלי (ז"ל) ולא היה בהם שימוש. אך אתמול נזכרתי שהם שם. ונזכרתי גם שלמערכת סאונד שלי מתוצרת U.S Blaster האיכות בקדמיים לא משהו, אז שווה לבדוק אם הם ישפרו. תמונות מהרמקולים הקיימים שיש לי, ושאני שומע בהם: סימנתי מרובעים כדי שתשימו לב לעיקר. מדובר ב סט של 5 סטליטים+סאב החלפתי את הרמקול סנטר במשהו אחר, ישן, של Peavy שעבר החלפת רמקול+ קרוסאובר פנימי.(אבא שלי עשה את המוד) זה נמצא למטה, ומעליו הסאב. תמונה של המגבר: תמונה של הרמקולים האחוריים: ועוד 2 תמונות של הסנטר+סאב http://img159.imageshack.us/img159/8804/022gb2.jpg http://img159.imageshack.us/img159/3076/023pk5.jpg בקיצור, שומעים לא משהו עם…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פתחתי ת'רד בנושא מערכת מחשב ב-15000 : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167267.0 ושם הציעו לי כל מיני הצעות שהכי נשמעה טובה היא זאת, אבל אמרו לי להתייעץ בפורום פה : המחשב הוא בעיקר למשחקים סרטים ומוזיקה עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי זה : 1. האם ההצעה שהוא נתן לי טובה בתקציב הזה ? או שיש משהו יותר טוב ? 2. איך אני מחבר את הרסיבר למחשב כדאי שאני אשמע גם משחקים ב-5.1 ? 3. האם הביצועים ירדו ? כי אני לא אקנה כרטיס קול טוב שינהל את קטע האודיו אלא זה יהיה הכרטיס ONBOARD של לוח האם ? 4. האם זה עדיף ? זה הסכום שיש לגבי זה 3500 מקסימום בלחץ ! תודה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות בישביל הנגן, אוזניות איכותיות (לא מתפשר) הקניה מתבצעת בסין (הונקונג) ככה שהמחיר בארץ הוא לא פרמטר (מה שעולה בארץ 300 שקל, עולה שם 100) אין לי ניסיון עם אוזניות קטנות, אבל אני רוצה פרקטיות עם איכות, האם לשמוע פסיכודלי באוזניות קטנות זה מוריד ערך ? האם הצליל יהיה נמוך בצורה דרסטית מהאוזניות הסגורות שלי למחשב ? ההתלבטות העיקרית שלי היא בין2 הדגמים שצויינו בכותרת אבל אני לא ממש מבין, פשוט ראיתי ''יקר'' 2 חברות מתחרות, מה עדיף ? מה מומלץ ? מה הכי איכותי ?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אני מחפש אוזניות מומלצות לקנייה בארה"ב, השימוש העיקרי הוא מוסיקה וחשבתי ללכת על אוזניות in ear. נתקלתי באוזניות EP-630 של קריאייטיב, איך הן? האם הן מומלצות? התקציב עומד על כ-40$. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש עכשיו מיקרופון :Muller M007 Microphone http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=7883 שלא הכי שומעים בו טוב ויש בוא טיפה רעשים בסקייפ.. עכשיו חשבתי להחליפו למשהו יותר איכותי Philips Clip-on Microphone LFH9173/00 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=13776 האם יהיה שיפור? הוא אמור להיות יותר טוב לא? (בכל זאת פיליפס שזה שם ולא מוצר מדבקה כמו מולר..) מישהו התנסה בפיליפס?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים רכשתי את הרמקולים MICROLAB X13 ולאחרונה התחילה בעייה מאוד מציקה, הסאב מתכבה לבד, כאשר שתי הרמקולים ממשיכים לעבוד כרגיל. אין איזה משהו מיוחד שגורם לסאב להתכבות זה קורה בצורה רנדומלית ביותר הוא יכול לעבוד בצורה תקינה במשך כמה שעות ואז פשוט למות, או שהוא יכול להתכבות גם אחרי חמש דקות, כיבוי והדלקה של הרמקולים מחזיר אותו לחיים אבל גם זה לזמן לא ידוע. קישור למוצר: http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=293&bigclassid=15&smallclassid=73 הרמקולים מחוברים ל-XBOX ולטלויזיה ובשני המקרים הבעייה חוזרת גם כאשר חיברתי אותם למחשב הבעייה חזרה. תודה מראש לעזורים
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לחבר SONY PS2 למסך מחשב + רמקולים ביתיים רגילים. בכדי לפשט המצב הוא כזה: לסוני יש יציאת RCA (צהוב,אדום,לבן). השאלה היא האם יש מתאם שיוכל לקחת את אות הוידאו (צהוב) ויעבור בצד השני לVGA? האם יש מתאם סאונד (נקבה אדום,לבן) לנקבה PL (רמקולים ביתיים)? האם כל התצורה אפשרית בכלל? ואם כן היכן אני יכול להשיג מתאמים אלו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-