אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הגיע לידיי (עם האיתון של היום) פרוספקט של ניורון. בפרוספקט ישנם מוצרים של אלטק לנסינג. לתדהמתי האדירה ראיתי שם את הדגמים 880 ו 890 במחירים מפילים מהכסא! (מזל ששכבתי) ADA 880 ב650 ש"ח בלבד !!!!!!! ADA 890 ב 1490 ש"ח בלבד !!!!!! לקחתי נשימה עמוקה וחשבתי לעצמי שזאת טעות וכדאי לוודא את המחיר. נכנסתי לאתר האינטרנט שלהם ושם ראיתי את הADA880 ב999 ש"ח. (?) התקשרתי אליהם ושאלתי מה המחיר המעודכן לתדהמי הרבה הודיעה לי הפקידה שמחירם הוא 650 ש"ח !!!!! כוס עמק !!!! לפני שבוע קנה אותם אבא של החברה שלי - בהמלצתי החמה ב 1035 ש"ח מתצוגה... זאת שערוריה !!!! אולי מישהו אחר יהנה.. עם היה לי כרטיס אשראי הייתי קונה עוד סט קנה.
-
- 69 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
הספקתי כבר לחבר אותו והכל, ומאז אני לא מפסיק לשמוע מוזיקה. למרות שעדיין נשאר לי להחליף את הרמקולים, בתקווה שזה יהיה בשבועיים הקרובים. נ.ב זהו מגבר INTEGRATED
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רצתי לדעת אם אפשר בדיסקמן MP3 לעשות את הדבר הזה: נגיד על דיסק יש לי 100 שירים ונגיד ה100 שירים האלה הם 10 אלבומים (בכל אלבום 10 שירים) אני יכול להכין לכל אלבום פליי ליסט ואז לעבור בין האלבומים?? ואם אפשר את זה רק בדגמים מסויימים אז באיזה?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
מחפש אוזניות ב 70 דולר, אפשרי קניה בארה"ב, חשוב לי שיהיו נוחות לישיבה ארוכה, עם באס איכותי אך לא עוצמתי מדי, ראיתי המלצות כאן באתר ל GARDO S-60, אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהן לא נוחות, בנוסף קראתי על hd-500 כאן באתר אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהבאס שלהן מעוות. אנא התייחסותכם ועצותיכם. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלה שנמצאים בלוחות של אביט אם אפשר... זאת אומרת, לצפייה בDVD והאזנה למוזיקה במערכת 2.1 הם לא יהיו כאלה גרועים, לא? הם מקבילים לאיזה שהוא כרטיס אחר שנמכר כיום או שהם כמה רמות מתחת לכל כרטיס נורמלי? תודה לכם
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לקנות דיסקמן MP ומחפש המלצות על איכות שמיעה ועל אמינות המכשיר מבחינת חברות ודגמים. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בדיסקמן מעין זה. תודה ,AYBBY
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים וכרטיס כל ואני מתחיל קצת לחקור את הנושא, אז אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי מה המושגים הללו אומרים ואם יוכל שיוסיף מושגים משלעצמו. המושגים : WAT - RMS - KHZ או משהו כזה bit - satalite speakers sub WaveOut DirectSound EAX ועוד כמה שאני אוסיף. ולפי מה קובעים את האיכות של הרמקולים\כ. קול ? (אני מדבר על הנתונים שעל הנייר ולא לפי השמיעה שזה די ברור) *רעיון, אולי האדמינים יעשו את התראד הזה\או יעשו חדש דביק ויוסיפו מושגים בהדרגה ככה תהיה לנו פה ספריה קטנה ואיכותית ואנשים לא ישאלו את אותן השאלות שוב ושוב...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים כמה שיותר איכותיים וחזקים שיחליפו מערכת זה בשביל מוזיקה,משחקים וסרטיס תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלומות. אני צריך קצת עזרה,אז קודם כל אני רוצה שמישהו יסביר לי מה עושה העידכון לאייפוד ? חוצמיזה יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? ושמישהו יסביר לי בכלל מה זה ? יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ? המון המון המון תודה למי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום! הגיע אלי היום סופסוף הנגן שהזמנתי, לא כולם המליצו לי עליו... בכל אופן - לא התאכזבתי! זאת פעם ראשונה שאני עושה ביקורת על משהו, אז אני מתנצל מראש על רמת הכתיבה הנמוכה... D-Link DMP-90 הנגן מגיע עם: סוללה אוזניות חוברת הדרכה+דיסק כבל מידע (PARALLEL) הנגן עצמו תיק נשיאה עיצוב: לפי דעתי העיצוב דיי יפה, הפלטיק הוא שקוף ואפשר לראות את החלקים הפנימיים דרכו, הכפתורים בצבע כסף הנגן עצמו ממש קטן, אפשר להכניס לכל כיס! 9/10 איכות הפלסטיק: הוא בנוי טוב אבל הוא מאוד שביר! נפילה אחת ובטוח משהו נשבר!, הדבר הראשון שכנראה ישבר הוא החלק שמחזיק את הבטריה כי מה שמחזיק את הכיסוי עצמו זה 2 פלסטיקים סופר דקים שיכולים להשבר ממש ממש בקלות! 7/10 הפעלה: קל מאוד לתפעול, אפשר…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
צהריים טובים!! אוקיי אז ברשותי iPod 30 ג'יגה יחסית חדש (3 חודשים) שכאמור זה מהדגמים החדשים... הכל היה טוב ויפה והייתי פשוט מרוצה ממנו כמו לא יודע הכל עבד פיקס בקיצור! כמה פרטים טכניים לפני: אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Pro והתוכנה שדרכה אני מעביר שירים לנגן היא כרגע ה EphPod המעולה! ואני משתמש דרך חיבור הפיירוואיר שנמצא בכרטיס הקול שלי (Creative לצורך העניין). הבעיה היא שאני מעביר שירים בקצבים כל כך איטיים שזה משגע! לפני הייתי מעביר במהירות של 4-5 מגה לשניה כיום זה נע בין 100 קילו בייט לשניה- ועד ל 600 קילו בייט לשניה (שזה יענו המקסימום אם אני סוגר את הכל ומכבה את המחשב לכמה דקות- במצב אופטימלי). אחרי שהבעיה קרתה לי ב EphPod ניסיתי להשתמש בתוכנה שקיבלתי שהיא ה Music …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם שמעתי שאי אפשר לשמוע ב- ADA890 בארבעת הרמקולים במוסיקה?!?! זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי, וכבר החלטתי על מה אני הולך. כשעוד חיפשתי דגמים, חשבתי שאני אמצא רק דברים פשוטים (יחסית), כמו Audigy 2 וכאלו. גם המחיר של הכרטיסים האלו סביר, משהו כמו 500-600 ש''ח. אבל - גם מצאתי כרטיסים כמו AudioTrack Maya ו- M-Audio, שעל הדף הם לא נראים שונים בכלל, אמנם המחיר שלהם מגיע ל- 3000 ש''ח לפעמים! אז אני שואל - למה הכרטיסים הללו כל כך יקרים, וכדאי לשלם את תוספת הכסף בשבילם?
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן וסהלן!! יש לי 2000-2500 .... אני בטוח לא רוצה נגן מבוסס דיסק.. ברור שגם לא 8 מ"מ... עכשיו נשארו מבוססי זיכרון ומבוססי הארדיסק... אז מבוססי זיכרון יש את הcreative lx100/200 ואת הmpio למיניהם. הארדיסק יש את האייפוד שאני שמעתי שהוא סבבה אבל אני לא מת עליו... יש את הarchos אבל אם כבר ארקוס אז אני לא יודע... אולי אני יקח תצבעוני שאפשר לראות איתו סרטים ולצלם... אקיצר אני צריך עזרה.. בעיקר מבעלי נסיון תודה!! אני רוצה מכשיר אמין.. שלא מפסיק לנגן באמצע שיר.. ושלא יתקלקל.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה בקשר לקבצי MP3 אני רוצה לצרוב 5 דיסקים על דיסק אחד בצורת MP3 הבעיה היא שזה לא עושה לי ולא ממלא את הנפח הדרוש שם....מה לעשות? :-\ תודה ובבקשה תענו!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
חיפשתי באתר הייצרן ולא מצאת שם , תעזרו לי בבקשה .
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
עם יש אחד אני נורא אשמח לגלות, אני פשוט מחפש אחד כבר הרבה זמן, ואני צריך לדעת שעם אני אקנה אותו ואני אשתמש בו (זה היעוד) בקרבת בריכה או ים אז הוא לא יהרס, מישהוא מכיר שנמכר כזה בישראל?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
LUXEON V998H 5.1 REMOTE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=2253 אפשר איזה חוות דעת?? כדאי לקנות אותם? או יש משהו אחר יותר טוב ויותר זול? ???
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שאלתי היא האם יש ממיר שמוכנס אליו צליל אנלוגי (כמו כניסה של שני בננות מכבל שמחברים למגבר או למע. סטריאו שהיציאה היא תקע של אוזניות ),והיציאה של הממיר היא אופטית. כך שמוכנס צליל אנלוגי ויוצא צליל דיגיטלי . אם אכן יש מכשיר כזה איפה אפשר להשיג אותו? או האם אפשרי לבנות דבר כזה עצמאי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר חיפושים רבים ברשת האינטרנט סוף סוף מצאתי פורום כלבבי יש לי מספר שאלות-רכשתי רסיבר של jvc 5032 1 אני מחובר כרגע בין המחשב לטלויזיה ע"י שני כבלים אחד וידאו והשני אודיו כאשר האודיו הוא ביציאה מכרטיס הקול pl כמו של מיקרופון אני רוצה לרכוש כרטיס קול חדש עם יציאה דיגיטלית או אופטית האם היציאה הנל תתחבר לכרטיס הקול החדש 2 אני צריך המלצות איזה כרטיס קול לרכוש כאשר ברשותי הרסיבר שצויין וחמישה רמקולים . 3 האם יש הבדל בין יציאה rca /pl / או אופטי מבחינתי כאשר אני רוצה לשמוע דיגיטלי 4 בעיה נוספת היא שמאז החיבור בין המחשב לטלויזיה יש לציין שזה כבל 10 מטר בעל סופיות זהב מופיע לי שני קוים רצים על מסך הטלויזיה כאשר אני צופה בסרט האם יש פתרון לכך. אודה לכם על קבלת תש…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אהלן הייתי היום בחנות בירושלים וביקשתי המלצה לזוג רמקולים אחוריים + זוג קדמיים (לאוטו למי שלא עוקב)... המליצו לי על זוג פיוניר 6/9 240 וואט לאחור, וזוג פיוניר 160 וואט מקדימה... זה כל מה שאמרו לי על הדגמים אך אני מניח שאין עוד דגמים זהים של פיוניר.... מה אתם אומרים? רצו על הכול 700 ש"ח? מי שבאמת מבין בבקשה שימליץ על מערכת או יגיד מה דעתו על זה... התקציב ד"א הוא עד1000 לכל המערכת... רדיו-דיסק יש כבר (פיוניר 4*50 וואט) תודה רבה 8)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה.... אני פריק של סאונד... ככה ילדו אותי. המערכת שלי כרגע היא: * סאב Kicker Comp בקוטר 12" בתיבה 44L, עשויה אמ.די.אפ 17 מ"מ עם פורט (11.5 ס"מ אורך, 8ס"מ קוטר) (150W RMS) * 2 X רמקולים 20L (עשויים אמ.די.אפ בעובי 2 ס"מ) הכוללים כל אחד: וופר של 8" (אלום שם, ב100 ש"ח) שרשום עליו שהוא 300 W (עעעעעעלללללקקקק, אולי 30 RMS) מיד של פיליפס 4" (הוא משמש כרגע גם כטוויטר) שהוא 15W RMS הכנה לטוויטרים 1.5 - 2.5" (חור שכרגע מוסתר...) * מגבר רכב BOSS AUDIO Rip895 בעל 4 ערוצים עם 100 RMS לכל ערוץ (רשום 220, אבל אני לא מאמין בזה) שמחובר לספק מחשב בהספק 300W שנותן 10A ב12V (אני יודע שזה קצת...) עכשיו, אני מעוניין לרכוש וופרים חדשים וטוויטרים חדשים בעלות כוללת שלא תע…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער על הדיון השני פשוט נעול את הקודם ; הפעם אני לא אעבור על החוקים. אנשים ! תעזרו לי יש לי שתי בעיות... 1 - יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? 2 - יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה בשביל חבר..והוא צריך דיסקמן MP3 הכי טוב שהוא לקנות במחיר הזה...(בארץ) אתם יכולים להמליץ על דגמים מסויימים?? או לפחות חברות..? תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-