עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by navk2,

שלום. אני מחפש טלוויזית LCD ליראות בה תכנים לא בHD (כי אין בארץ). לא רוצה שיהיו מריחות ועדיף עם איכות תמונה כמה שיותר טובה (כמובן). מה הטלוויזיות המומלצות בטווח ? אני חושב שאפשר לחרוג אבל לא יותר מידי...

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by shai25,

יש לי כ.מסך ישן מסוג FX5200 עם יציאת DVI וLCD עם כניסה של HDMI, אם אני יחבר את הכ.מסך מהיציאה של ה DVI ל LCD בכניסה של ה HDMI אני יקבל את מלוא האיכות או בגלל העובדה שהכ.מסך הוא ישן יהיו בעיות?(ה LCD עובד ברזולוציה של 1333X768 ותומך ב 1080P ואני רוצה לנגן סרט ב 1080P) אם הכ.מסך לא מהווה בעיה , רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב LCD כתור מסך מחשב והאם יראו כמו בעבודה עם LCD שקונים במיוחד למחשב (הLCD עם ניגודיות של 1:5000 ו5 MS) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by R0tem1,

אני משתמש בוינודווס ויסטה, הלוח אם שלי הוא ג'יגאבייט NFORCE 560, הרמקולים הם קריאיטיב 580GD שמחוברים בחיבור אופטי (SPDIF). שמתי לב שבלוח הבקרה אני יכול לבחור באיזה פורמט של סאונד להשתמש, מה הכי איכותי ומה הכי כדאי לי? האפשרות הכי גבוה שעובדת היא זו שמסומנת בתמונה, להישאר איתה? ואם אפשר גם הסבר בכמה מילים מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by shai25,

שלום, שי לי LCD עם כניסה של HDMI ואני רוצה לקנות DVD כדי להנות מהאיכות של ה LCD. איזה DVD מומלץ בסכום של עד 600-700 ש"ח? חשוב לי שהוא יקרא כתוביות בעברית בלי שום בעיה , ושיוכל להקרין במלוא האיכות סרטים עם סיומת של MKV (באיכות של 1080P) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. שלום לכולם בקרוב מאוד אני מתכוון לקנות טלויזית 42 אינץ LCD לסלון. רציתי לדעת כמה דברים: בנתונים הבאים: בהירות \ ניגודיות \ רזולוציה וכו' כמה נתונים אלה צריכים להיות בשביל צפיה איכותית? דבר שני על איזה דגמים איכותים אתם יכולים להמליץ לי לקנות במחיר הנ''ל (כולל תמיכת HD) ? עריכה: מצאתי דגמים אלה, איך הם? פיליפס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 LG http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 הודה לעוזרים, אריאל.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by din707b,

שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by Mortar,

אני מת לקנות IN EARS איכותיות כבר הרבה זמן, למען הגילוי כבר קניתי E4C באיביי שכבר הגיעו אליי הביתה אבל לצערי האוזניות הן זיוף ב100% ואני כרגע בדיבור עם המוכר שמצטייר כדי אמין ועם מוניטין מאוד מכובד שאני אשלח לו אותם בחזרה ואקבל זיכוי, אבל זה כבר סיפור עצוב אחר :-( בקיצור, עכשיו שאין לי אוזניות אני חושב מחדש אם כדאי דווקא לנסות את מזלי עם הUE 5 PRO או שכדאי להשאיר עם הE4C וגם מעניין אותי אם מישהו פה שמע את הE5C מול הE4C ויכול להצביע על הבדלים ממשיים וכנ"ל על הUE 10 PRO מול ה5PRO ? מבחינת תקציב אז את שני הדגמים ה"מקבילים" של SHURE וUE אני אשיג במחיר מאוד דומה וזה לא כל כך משנה, מה שמעניין אותי פה זה האיכות של האוזניות נטו בלי קשר לכל הBUNDLE וכו'. תודה, אוהד

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. שלום רב, עומד להגיע אלי xbox360 שאני הולך לחבר בחדר. מהיציאות שלו יש רק אפשרות ליציאה אופטית, אך אין לי בחדר רסיבר אלא רק את המחשב שלי שבו יש 5.1, מהכרטיס קול. ולא בא לי לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה עשיתי מחקר משלי והבנתי שאני יכול לפרק את הכבל AV של ה xbox ולהוציא ממנו את השמע לפני ההמרה לאופטית ככה שיש לי את המידע בקואקס. ויש לי כרטיס קול עם כניסת spdif קואקסילית עם מפענח dolby (הכרטיס הוא audigy2). השאלה שלי היא האם אני יכול להוציא את השמע לקבל קואקס באמת, שיתחבר אל הכרטיס קול וממנו אל הרמקולים? האם זה דורש קבל מיוחד או כל קבל עם סיכוך יתאים? הנה קישור לפירוק של הכבל: http://www.warnockinc.com/www/?q=node/18 מקווה לתגובות, רביד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, כבר זמן רב אני מנסה לפתור בעיה והרמתי ידים אחרי לא מעט זמן שהשקעתי בנסיון לפתור את הבעיה... נראה אם תצליחו: מפרט: לוח ASUS COOMMANDO; כרטיס טלויזיה TV2000 XP Expert של LeadTek; מערכת הפעלה WinXP מעודכנת. תוכנות: SoundMax עבור כרטיס הקול, WinFast PVR עבור כרטיס הטלויזיה. ניסיתי גם את AC3Filter אבל ללא הצלחה. חיבורים: כרטיס הטלויזיה מחובר בכבל של CD (כמו של הCDים של פעם) לכניסת AUX שעל כרטיס הקול של לוח האם (ב-Commando יש כרטיס עומד שנתקע לתוכו וכולל שקעים לרמקולים אחוריים). המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בכבל קואקסיאלי מיציאת ה-SPDIF. לתוך כרטיס הטלויזיה נכנס כבל S-Video וכבל אודיו והממיר של HOT נכנס לכניסת Line-In של כרטיס הקול של לוח האם. תיאור הבעיה: הכל עובד בסדר (שומ…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. שלום אחרי העדרות ארוכה בפורום גרפיקה (עקב התעניינות ב 8800.. ) במיקרה ראיתי את ה juli ויש לי שאלה. לכרטיס יש אפשרות של "התהפכות" ושימוש ביציאות לא מאוזנות או ביציאות מאוזנות. שאלתי היא כזו : האם אפשרי להרכיב את הכרטיס במצב רגיל כלומר ברירת מחדל.לבנות מודול כמו ה"כרטיס בת" של ה 1212M ולחבר כבלים איכותיים ליציאות שנמצאות כביכול בחלק ה"פנימי" של הכרטיס ולהשתמש בכל הכניסות והיציאות שלו??? כלומר הכרטיס יוציא החוצה את היציאות המאוזנות ובכבלים את הלא מאוזנות במודול שיורכב על פחית עם כל מה שצריך. השאלה מכוונת לכל מי שמחזיק את הכרטיס JULI.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by sharonarn,

שלום ברשותי זוג רמקולים creative t20 כרגע עובדים מכרטויס קול אונבורד בעיקרון אני מרוצה מהם מבחינת העוצמה והבאסים אבל האיכות עדיין לא מה שאני מחפש יכול להיות שחלק מהאשמה היא בכרטיס קול מה דעתכם על החלפתם ל logitec z10 שהבנתי שהוא מגיע שם כרטיס קול פנימי העם האיכות תעלה רמקול מול רמקול או שעדיף להוסיף כרטיס קול טוב יותר ולהישאר עם הרמקולים הקיימים בעיקרון מפריע לי ברמקולים כרגע חדות הבמה והטויטרים קצת צורמים בווליום גבוהה תודה על עצתכם שרון

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by Or ei,

הוא יהיה לסלון בעיקר לyes ו dvd וגם קצת מחשב (סרטים) תודה עריכה: מה אתם אומרים על הSamsung s8 ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. היי יש לי בעייה אני מתקין את הכרטיס קול דרך הדיסק שהיה עם הלוח אם אבל עדיין אין קול במחשב. יש לי XP עם SP3 , לוח אם ASUS M2A-VM . יש למישו מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by Antigo,

אז ככה יש לי 8800GTS 640MB ו - LG 37LC53 ואני מנסה לחבר ביניהם בעזרת קבל DVI-HDMI (לכרטיס מסך עצמו יש שני חיבורי DVI ולאחד מהם כבר מחובר מסך DELL 2007WFP), הבעיה שהטלויזיה לא מגיבה לחיבור ורשום כל הזמן NO SIGNAL. מה שמוזר הוא שהמחשב דווקא כן מזהה את הטלוויזיה כי ב- NVIEW DISPLAY SETTINGS מופיע LG TV לצד המסך ואני יכול לבחור מצבים שונים כמו למשל DUALVIEW ואז לשנות אז הרזולוציה ורפרש רייט של הטלוויזיה - אבל זה עדיין לא עוזר..

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by e.i69,

שלום אני בעיקרון מעונין ליראות TV במחשב,להקליט תוכניות TV ווידאו, ולעשות עריכת ווידאו. ומה דעתכם על שני כרטיסים אלו? 1-AVERTV GO 007 של - AVER MEDIA 2-FLY VIDEO 2000 מה עדיף מבין שניהם-או שיש לכם הצעה יותר טובה. תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  16. Started by re5pect,

שלום, ראיתי שלא מזמן יצאו אוזניות חדשות בסדרת הCX. מישהו יודע אם יש הבדל גם בדרייבר של האוזניה או רק בתצורה החיצונית (עיצוב או עם\בלי שלט ווליום)? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Bartleby,

הכניסה לאוזניות שעל פאנל המארז שלי מותאמת לכרטיסי קול של AC 97'. יש לי על לוח כרטיס קול מובנה בטכנולוגיית High Definition. קיים מתאם שיכול לאפשר לי נצל את הטכנולוגייה? (כרגע זה עובד כ-AC97) או שאני "חייב" לקנות מארז חדש, כזה שתומך בשניהם? ועוד שאלה, איזה כרטיס יותר טוב? מובנה כמו שיש לי על הלוח בטכנולוגיית high definition? או כרטיס הרחבה מסוג Creative X-Fi Xtreme Music? תיהיו בריאים.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by y_a_n_i_k,

זקוק לעצות לחיבור מחשב לטלוויזיה לצפיה בסרטים. עכשיו יש לי את הכרטיס מסך ATI Radeon X700 של SAPHIRE ממה שאני רואה יש לו את היציאה הרגילה למסך, ויש חיבור DVI וחיבור S-VIDEO. באיזה חיבור יהיה הכי טוב לחבר את המחשב?? זה צריך להיות חיבור לRCA שמתפצל ל3 חיבורים. ואם אפשר דוגמא לכבל/מתאם כזה מאחת החנויות. תודה! [br]פורסם בתאריך: 22 דצמבר 2007, 19:15:37 עזרה? מישהו?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  19. ברשותי מחשב HTPC ואני מעוניין לרכוש לו כרטיס טלוויזיה שישמש אותי לטלוויזיה (37') במחשב... אני כמובן אקליט ויחבר את זה בחיבור Component\S-Video הכי איכותי שאפשר לממיר דיגיטלי של הוט אני רק מבקש המלצה איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות - העדפה ל KSP \ FOXPC\ SKYPC. אה כן גם אני מעדיף שלט למרות שיש לי מקל+עכבר אלחוטיים.... ואם אפשר שלט של מדיה סנטר\עם חצים כמו של הממיר אז עוד יותר טוב. התקציב יכול להימתח בהתאם ליכולות של הכרטיס אני לא מחפש כרטיס סופר עורך שיקליט לי תכני HD שייעשה לי קפה אני רק צריך משו מקליט שתומך ויסטה סטייל הכרטיסים של לידטק, ואני צריך שתגידו לי מה טוב. בבקשה תענו! תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  20. טוב השאלה היא כזאת נגיד יש לי סרט שהוא BLURAY במחשב או שהוא בפורמט X264... יש אפשרות לראות אותו באיכות הזאת בטלוויזית LCD? כאילו אפשר איכשהו לחבר את המחשב לLCD ולראות באיכות של HD ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by McMerc,

התגלגל לידי אתמול רסיבר של Becker דגם RS-300, ורמקולים BSR McDONALD דגם SS-2. המערכת הזו בת 20 שנה בערך... השאלה שלי היא מה איכות הרמקולים והרסיבר (כל אחד לגופו)? תודה

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by yosyos,

שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות טלויזיה LCD של Toshiba מדגם 37c3000, הסכום שהוצע לי הוא בסביבות 6900 ש"ח (כולל אחריות של ניופאן). קראתי ביקורות טובות על הדגם, אבל אשמח להתייחסויות של חברי הפורום שמכירים אותו - האם דגם מומלץ, האם שווה את המחיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. האם אתם יכולים לתת לי קצת המלצות על דגמים מסוימים במחיר שציינתי? חבר המליץ לי LG 32lc51 Samsung LA32S81B Philips 32PF5331 האם יש חברות מסוימות שמומלצות יותר מאחרות? איזה דברים לחפש כדי לדעת אם הטלוויזיה טובה(סוגי פאנלים וכניסות הכרחיות)?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by בטיטi,

ברשותי כרטיס טלויזיה WinFast TV2000 XP Expret, אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם הכרטיס הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם הכרטיס הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? 3. במידה ואחליט לרכוש כרטיס חדש, על איזה כרטיס אתם ממליצים ? תודה !

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  25. שלום, אני מחפש אוזניות סופר איכותיות למחשב, שיכללו גם מיקרופון ויתנו לי אפשרות להנות מסאונד איכותי מבחינת מחירים נראה לי כול מחיר כמעט (סה"כ לפי מה שראיתי אין דברים יותר מידי יקרים בתחום הזה) יש מוצרים שאתם ממש ממליצים עליהים בחום שיספקו סאונד עשיר וחם ואיכותי ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.