עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Shaft,

ניסיתי בכל מקום אפשרי באינטרנט! אני יכול להזמין גם מחו''ל, אבל זה יהיה הרבה יותר יקר. לפני כמה זמן היה כאן דיון שמישהו אמר שהוא ''התייעץ עם המוכר בחנות שמייבאת קליפש לארץ''. ו- COM, איפה השגת את שלך? איזה דגם? כמה עלה לך? תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ==LION==,

אוקי אני יודע שאני רוצה לקנות מערכות רמקולים למחשב 2.1 אני שמעתי מהרבה אנשים וביקורות על הatp-3 והנפלאות שלו P: כמו כן שמעתי שklipsch חברה מעולה... אז מה עם הpro media 2.1 וה-pro media gmx 2.1? קודם כל מה ההבדל בין הgmx והרגיל ? איזה דגם יותר טוב ודבר שני האם הדגם היותר של הklipsch גם יותר טוב מהatp-3?? נ.ב- sector אל תגיד לי לעשות חיפוש :<> זה מתחרפן לי ואני לא מוצא כלום :-X

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kletsman,

שלום המכשיר הזה נמצא עכשיו בגירבסט ב51 דולר האם מישהו מכיר? ממליץ? איך הקליטה של האינטרנט האלחוטי שלו? http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_458626.html

4. Started by tktur1,

שלום! לאחרונה קיבלתי koda sw 1001 רציתי לדעת לגבי איך לחבר דבר כזה למחשב.... כשאני מחבר ישירות לכרטיס קול אני לא יכול לחבר לעוד רמקולים והסאב עצמו לא מקבל רק באס .... קיצורר עזרה ממישהו שמבין תעזור! תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by The Dom,

היי, יש לי פלאגין *חוקי של קומפליט 10 שנקנה לפני שנתיים. משום מה חלק מהפלאגינין מותקנים על 32 ביט וחלק על 64. אני עובד על WINDOWS 10 64 BIT וכך גם הDAW שלי (אבלטון) שלא יודע לעשות שימוש בכל הפלאגינים שמותקנים על 32 ביט. איך אני מתקין את הפלאגינים מחדש כ64 ביט? ולאלו שלא יודעים - איפה אוכל לשאול את אותה שאלה כך שידעו לענות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by phil,

אהלן חברה. כמו שהנכם רואים, אני מחפש את אחד מדגמי האוזניות הנ"ל. הבנתי שלשניהם יש איכות מצויינת יחסית לאוזניות קלות וניידות- והם יהוו שיפור לעומת האוזניות שקיבלתי מ-Creative עם המובו 1.5. עכשיו, שאלתי היא, איפה אוכל למצוא את אחד מהדגמים בארץ בלבד- עדיף באזור המרכז. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by ZeppeliN,

היי.. בחופש הגדול התלהבתי מהקטע של איביי וסתם הזמנתי אוזניות KSC75 שחשבתי שאנצל יותר אבל הן נמצאות במגירה ומעלות אבק. החלטתי להפוך אותi לשפנות הניסוי שלי בכל הקטע של ה-DIY. אני רוצה לעשות את ה-Kramer Mod, פשוט אני צריך ללכת לבית מלאכה שיקדח לי בפלסטיק, המקדחה שברשותי לא דקה ואני מפחד שזה ישבור את הפלסטיק. אחרי זה אני מעוניין להחליף כבל שכן הכבל הנוכחי מאוד לא נוח! בעיקר לא החיבור 3.5mm שמשום מה החליטו לעשות אותו עם זוית. רציתי לדעת על איזה כבל אתם ממליצים? מאיפה ניתן לרכוש אותו? ואולי איזה מדריך להחלפת כבל... יש לי עוד שאלה די דבילית, אני הורדתי את הקליפסים האלה של האוזניות ועכשיו אין שום דרך לדעת איזו אוזניה היא L ואיזה היא R. עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק מה זה מה? תו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Kremb0,

שלום לכולם , אני בעליו המאושרים של koss porta pro , ואני חייב להגיד שאלו באמת אוזניות אכותיות יחסית למחירם . אולם בזמן האחרון נמאס לי ללכת עם אוזניות קשת , ואני רוצה לקנות אוזניות In-ear . חשבתי לקנות את Shure e2c , אבל מכיוון שלעולם לא שמעתי בהם , אני לא רוצה להוציא מחיר לא מבוטל של 550 ש"ח על מנת לקבל אוזניות באיכות דומה לkoss porta pro שלי . אני יודע שההשוואה שאני עורך פה היא בין שתי סוגי אוזניות שונות לגמרי , אך אם יש פה מישהו שהתנסה בשניהם אני אשמח לקבל חוות דעת . תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. אני חושב על אוזניות חדשות, כי אני מרוויח קצת כסף מלקנות מחשב בחו"ל, ואני חושב את הודפים לנצל לעכבר חדש (MX510 ) ואוזניות. חשבתי על אחת מאלה - יש הבדל חוץ מזה שהספורטה הם מאחורי הראש והפורטה הם למעלה? הבדל מורגש? אני בכלל ארגיש הבדל בניהן לבין האוזניות שלי עכשיו (Sony MDR-G52)? אם אני מצליח לגרד כסף ל280, זה יהיה שווה את ההבדל? ויש עוד איזו אפשרות בין אלא ל-280?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות Koss PortaPros, בתור אוזניות איכתיות (יחסית) ראשונות, מישהו יודע איפה אני יכול לשמוע אותם לפני שאני קונה? וגם איפה קונים בארץ? (או דרך איפה) נ.ב- אני לא סגור על האוזניות האלה בדיוק יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב?- בערך 40 $? (:תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by eranRohatyn,

היי Smiley. אני רוצה לקנות אוזניות סגורות למשחקים עד 200 שקל בלי מיקרופון חשבתי על ה-Sennheiser HD 202 או KOSS UR-20 הפרש המחירים בינהם הוא 20 שקל מה אתם אומרים כדאי לקנות מבין שניהם? ואיפה אוכל למצוא אותם במחיר זול יחסית?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by AstaL,

שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו משתמש בדרייברים האלה(במיוחד עם AUDIGY 2 ZS) ברשת אומריפ שהם משפרים את איכות המוזיקה המון אני יודע שהם לא מתאימים למשחקים,אבל אני בעיקרון גם ככה משחק RPG,ככה שאפקטים מיוחדים לא ממש מעניינים אותי...

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 בחדר עם רסיבר שמתחבר אנלוגית למחשב לכרטיס קול קריאטיב 5.1 רגיל לפניי כשנה בערך התעצבנתי על הצורה שבה הסאב עובד (היה לי חלש מדיי) וחיפשתי תוכנה שתגביר לי את היציאה של הסאב בנפרד לא זוכר בדיוק איך אבל מצאתי את kx project שזה מחליף את הדריבר של הכרטיס קול שלי ונותן לו mixer שונה משלו עם אפשרות לשליטה על כל ערוץ בנפרד... רציתי לדעת אם יש עוד תוכנות כמו ה kx projact שמספקות גם דרייבר וגם מיקסר שמאפשר שליטה בכל ערוץ בנפרד ושאר אפשרויות מגוונות (לא מחייב גם דרייבר) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אני יודע שאין פה יותר מדיי אנשים שזה נוגע להם, אבל אני רואה איך הכמות של אותם אנשים שזה כן נוגע להם גודלת עם הזמן, אז מן הסתם חובה לציין את זה פה. לפני כשבוע שיחקתי עם ה-OPA שהם השבבי הגברה ביציאה של הממיר שלי, הזהאולו 2.5A. ראיתי שגם להחלפה בין שבבים יחסית לא רציניים יש הבדלים. כיוון שבזמן האחרון היה לי כרטיס קול עם OPA מדגם L4562MA ביציאה שנשמע פשוט מצוין, ידעתי שלא לבדוק את זה עם הממיר יהיה פשוט טיפשות. למזלי, NATIONAl מאפשרת לקבל עד 3 דוגמיות במחיר סימלי. אז יצא לי 50 שקלים, וקיבלתי 3 שבבים עם משלוח UPS הביתה שהגיע היום. חיברתי את השבבים לממיר, ואני מבין עד כמה צדקתי כשחשבתי שיש לו פוטנציאל. רק מהאזנה קצרה יחסית, הסאונד פשוט מדהים. הרבה יותר מאוזן, הרבה יו…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dragon772,

אני מתלבט בין 2 המסכים האילו, הLG עולה יותר והם בערך אותו מפרט רק ש ב LG יש כניסת USB שב SAMSUNG אין, אבל מצד שני ראיתי מלא ביקורות טובות על ה SAMSUNG. למישהו יש מושג וידע לגבי שניהם שיכול להגיד לי מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  16. Started by RoronoaZoro,

אני לא מבין למה הדגם החדש LA32B450 עולה יותר מהדגם הישן שנראה לי כאילו הוא נותן פחות והניגודיות שלו לא ממש ידועה :-\, באתר היצרה כתוב ניגודיות דינאמית גבוהה שזה לא מעניין אותי ולא כתוב בכלל על הניגודיות הסטטית(ה"אמיתית") של הטלויזיה, יש רק חיבור 1 של HDMI לעומת 3 בדגם הקודם , מהירות תגובה של 8ms לעומת 6ms בדגם הקודם, PIP שיש בדגם הישן ואין בחדש, לגבי מעבד התמונה אני לא ממש יודע אין לי מושג בזה אני רק יכול לשער שהLA32B450 עם מעבד תמונה טוב יותר כי היא חדשה יותר, אגב שניהם סדרה 4 או שהדגם של הLA32B450 הוא סדרה 4 ה"חדשה" כי לפי סמסונג שניהם סדרה 4? LA32B450 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=lcdtv&model_…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 47,

לפני חצי שנה כשההיתי באהר"ב קניתי את המערכת הזאת: http://www.lasonic.com/Products/Detail.asp?ModelNo=DBX-510&Cat=Home%20Theater%20System&SubCat=Amplifier%20and%20Speaker%20Set ואני רוצה לדעת אם לפי המיפרט הטכני זו מערכת טובה ביחס למחיר שקניתי אותה(150$) תודה למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. איזה כרטיס יתן לי Latency יותר נמוך SB Live 5.1 או Herculres Fortissmo II/III אני עובד עם SB Live עם הדרייברים של ASIO ויש לי Latency נמוך בקיובס. סתם רציתי לדעת אם הייתי קונה את ההרקולס האם זה היה נותן לי Latency יותר נמוך?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by n3b,

יש מבצע בעולם הקולנוע על הדגם הנ"ל SHARP תוצרת יפן, 42 אינצ' FULL HD ב4590 ש"ח המחיר נראה מעולה, אבל קצת חשוד, ואחרי שחיפשתי בגוגל קצת פרטים על הטלויזיה הנ"ל לא מצאתי שום מידע חיובי או שלילי מישהו יודע מה הקאץ'? קישור למכירה http://www.cinemaworld-online.co.il/products.php?id=83

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ferrarif11,

אני רוצה לקנות טלויזיית 26" LCD לחדר שינה. משהוא בסיסי ולא מפלצת מתוחכמת עם HD ברמה גבוהה, עדיף מיצרן טוב ומוכר. והכי חשוב לפחות 3 שנות אחריות מהיבואן. תודה מראש לכל העוזרים. שנה טובה וגמר חתימה טובה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by lioryb,

שלום. אני מתלבט בין 3 דגמים של LCD 32". ראשית, למיטב הבנתי, אין טעם להשקיע ב-FULL HD בגודל מסך שכזה, שכן לא אראה הבדל בין זה לבין HD READY, זה נכון? ואם אני מחליט ללכת על דגם של 37" זה עדיין רלוונטי או ששם כבר עדיף FULL HD? השימושים העיקריים הם DVD, קצת מחשב, וטלוויזיה. ההתלבטות היא בין הדגמים הבאים: SAMSUNG LA32A450 LG 32LG80R LG 32LG32R שלושתן בטווח של 2600 ~ 3000 ש"ח. מישהו יכול להמליץ על מי מהן ולמה? "על הנייר", אין הבדל בפרמטרים ביניהן, מלבד מספר הכניסות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. אהלן כולם המשפחה שלי מתכוונת להחליף את הTV בסלון שלנו למשהם יותר מודרני השימוש העיקרי יהיה לDVD וקצת כבלים מבדיקה בזאפ והדיון הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314082.0 נראה שה PS42Q91H Samsung הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב זה אבל חשבתי גם על LCD 42LC4 LG ו-LCD 42A3500 Toshiba רציתי את דעותכם בנושא וגם לשאול 1. האם לקנות מהאתר הזול ביותר מזאפ או ממקום אחר? 2. אני בספק אם ההורים שלי אשכרה ילכו לראות טלוויזיות בחנות, ואני רק בסופש"ים בבית, עד כמה תהליך זה משמעותי לקניה? וכמה יכול להיות הבדל? תודה מראש Dolby

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by rank,

יש לי שתי שאלות 1 : האם כל LCD תומכת ב1080P ואם לא אז איזה כן ? 2: אני ראיתי LCD בBESTBUY של UNIDEN ב2700 שקל כולל HD זוית צפיה של 178 רזולוציה של 1366X768 .האם הטלויזיה תומכת ב1080P ??

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by diablo4u,

צריך עזרה בבחירת טלוויזיה LCD 32 התקציב כ2500 שקל - אשמח לשמוע המלצות וכן חוות דעת על זה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718690 תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by T3,

יש לי טלוויזיה 32 עם חיבור VGA אני מעוניין לחבר למחשב עכשיו אני לא יודע מה עדיף לחבר בחיבור VGA או בחיבור רגיל של ה VIDEO (בצהוב הזה) אני רוצה בעיקרון שזה ישאר טלוויזיה אבל שאני יהיה יכול לראות סרטים מהמחשב זה טלויזיית HD Ready אבל אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך ככה שאני לא יכול לחבר את זה HDMI תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.