עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ofir38,

צריך כרטיס קול שיהיה כמה שיותר איכותי בתקציב... אני כנראה יקנה מערכת 2.1 כנראה שזו תהיה ATP3 אם אפשר חריגה בקטנה אפילו משהו כמו 370-380 גג אז זה יהיה בסדר אם הכרטיס ממש שווה את זה. תודה לעוזרים,אופיר.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח, חשוב לי מאוד שהגירסאת EAX תיהיה גבוהה ושלא יהיו בעיות עם משחקים שמשתמשים ב EAX (ע"ע Realtek ALC883). הייעוד שלי הוא מוסיקה וסרטים בעיקר, הכרטיס הולך להקנות מ eBay. עריכה: אני יכול לקחת את הכרטיס Creative Soundblaster LIVE 24bit SB0410 ב 87 ש"ח כולל משלוח, שווה? אני צריך די דחוף כי המכרז עוד מעט נגמר.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by tania131,

רכשתי לי לפני כמה זמן נגן חדש, אז הגיע הזמן להתחדש באוזניות יותר מוצלחות מאוזניות של 20 ש''ח אני מעוניין באוזניות עורפיות, וראיתי את הדגם הזה במחיר של 150 ש''ח , איך האוזניות האלה? מפרט טכני: אוזניות שמונחות על העורף. דרייבר 30 מ"מ שעטוף בחומר רגישות צליל: 104 דציבל. אורך חוט: 1.5 מטר. טווח תדירות: 16-20 kHz. פלאג מיני סטריאו 3 מ"מ.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by urifff,

מה אתם אומרים? או שמה בכלל Logitech Z323? לכולם מחיר דומה. מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lior69961,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD שהשימוש העיקרי בה יהיה לשידורי YES, סרטים באיכות 720. מרחק הצפייה בסביבות 2 מטר. תקציב בסביבות 2000 ש"ח. חשבתי על סמסונג LA32C350 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767968 האם זהו דגם מומלץ לצרכים אלו? תודה מראש למשיבים.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by thasson,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה לגבי חיבור מחשב לציוד שמע. הצורך: שמע איכותי למשחקים (5.1) ולצפיה בתכנים מהאינטרנט. מדובר בחדר בגודל של 10 מ"ר. המצב הנוכחי: קיים כרטיס קול עם יציאה אופטית (Creative Sound Blaster Z) המחובר למערכת 5.1 של Microlab. אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת וחשבתי לשדרג את איכות הצליל ע"י חיבור המחשב לרסיבר. חשבתי על החלופות הבאות: רסיבר Onkyo TSXR373 רמקולים Morel Primo 8 או רסיבר Denon AVR-X550BT רמקולים Canton movie 95 להבנתי בשתי האפשרויות יש דרך לבצע auto calibration (יש מגבלה במיקום הרמקולים). אשמח לדעת להערכתכם איזה שילוב יתן לי סאונד איכותי יותר/יותר …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by abarbotel,

מה אני צריך כדי לראות סרטים מהמחשב ולשמוע אותם במערכת קולנוע ביתית? איזה כבלים איזה כרטיס איזה הגדרות

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by IdolAdmin,

סתם עלה לי הרעיון אם אפשר לחבר לUSBOTG למשדר בלוטת' (זה עולה פחות מ100 שקל) ואחד למחשב ולעבוד ככה...wireless... מישהו ניסה את זה? זה נראה לי אמור לעבוד..

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by Guy King,

שילחו לי בבקשה עותק של תוכן תיקיית ה-SYSTEM, כי תיקיית הסיסטם שלי נמחקה והנגן מתפקד מאוד לא טוב מאז. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  10. Started by XCG120,

מעוניין בייעוץ לפני קניית טלויזיה חכמה 65-70 אינץ' QLED או אחר בסביבות 5000-5500 ש"ח .אשמח לדעת מה לבדוק מבחינת מערכת הפעלה איכות תמונה ושתהיה ללא המסגרת כמו הדגמים שיצאו לסמסונג אשמח לדעת לגבי דגם מומלץ מבחינת כול המרכיבים האיכותים ביותר למחיר זה. אשמח לדגמים מחברת סמסונג LG אבל לא חובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by HilaX3,

ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. לא כ"כ ידעתי לאן לשייך את זה.. שנית, אני מחפשת כרטיס טלוויזיה טוב, שיכול להקליט באיכות טובה, בסביבות 200~450 ש"ח. אני מעדיפה שלא כרטיס טלוויזיה סתם יקר, אלה הדבר הכי הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות המחיר הזה. הכרטיס כמובן לווינדוס 7, הולך להתחבר לממיר YES. תודה רבה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by orlupo,

לפי NVIDIA הם מתכוונים לקחת כסף עבור DVD DECODER שלה שמחירו 20$. אני בספק אם זה ישפר משהו את האיכות אבל שיהיה. קישור: http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder.html

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. יש היום DVD שקורא גם סרטים משוכתבים? מי שלא הבין הכוונה שבוא נגיד צרבתי דיסק עם 4 סרטים ואחרי כמה ימים החלטתי לצרוב עוד 2 סרטים על הדיסק היום הDVD שלי לא קורא לי את ה2 החדשים שהוספתי יש היום DVD שכן יקרא אותם?

14. Started by SyndromE,

נתקלתי במוצר הבא: http://www.tomacro.com/english/ProductShow.htm והתרשמתי - נגן FullHD עם harddisk פנימי (IDE) שמתחבר ישירות לטלויזיה. ניתן לחבר אליו את המחשב, HD USB חיצוני ואפילו לחבר אותו לרשת הביתית למשל ולמשוך סרטים מהרשת! תומך בכל הקודקים המוכרים לניגון HD וכו'... השאלה היא איפה אפשר להשיג את זה או משהו בסגנון בארץ ? זה היה סוגר לי את כל הסיפור של MediaCenter בסלון... אולי כדאי לארגן איזו רכישה קבוצתית של המוצר מסין? נתונים טכנים: http://www.tomacro.com/english/Product_Para.htm [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. או עד 75$ כולל משלוח לארץ בעיקר לצפיה בתוכניות רשת במחשב נייח - ממש לא לאודיופילים ולא לדרכים. חשוב שיהיה נוח ככל האפשר להאזנה ממושכת ועמיד במיוחד (כבל, רפידות, פלסטיקה). לא מגושם אבל Over/on The Ear - כל פורמט אחר לא נוח. אם יש משהו אלחוטי (לא BT או IR) - מה טוב (טווח 2-3 מטר גג). תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. כמו שהכותרת אומרת.... כשאני מנגן שיר אני שומע אותו מסתובב.(באוזניות ) וגם עוד בעיה מוזרה העברתי אליו כמה סרטים ועכשיו הוא לא מעביר אותם לHD (של המחשב) יש איזה משהו שאפשר לעשות אולי לסדר אותו קצת? משהו כדי לשפר את ביצועי ה HD שלו ? יש משהו כזה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. מעונין בטלויזית LCD 32 INCH האם לשם קריאת טקסטים ובכלל בחיבור למחשב ועבודה על WIN דרוש (למטרה זו בלבד) להשקיע ב- FULL HD- אם למישהו יש נסיון אשמח תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם! מישהו שמע על הרמקולים האלה במקרה? VS 4621 או שמע אותם ספציפית? תודה! עריכה: הנתונים היבשים לא מי יודע מה. השאלה היא אם כדאי להתחשב בכך בכלל... http://www.alteclansing.com/images/spec/vs4621%20sell%20sheet%20r03_43843.pdf זה נראה כמו הכאלה בין 4121 לבין 2421 רמקולים במבנה דיי זהה ל4121 וסאב כמו של 2421. גם מבחינת הנתונים היבשים הוא נמצא ביניהם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום אנשים רציתי רק לדעת האם אפשרי לחבר רמקולים של מחשב (2.1) ישירות לטלויזיה ללא מתווך ביניהם (רסיבר)? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Track,

אני מחפש כרטיס טלויזיה שייתן לי להקליט HOT בHD. שמתי לב לזה - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16815116030 מישהו יכול להמליץ כן/לא/משהו אחר? EDIT: מצאתי גם את זה - http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16815100049

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by Bvlgari,

כותרת. ד.א שתהיה מחברה מוכרת עם אחריות 3 שנים!! יש המלצה? אהה חשוב כניסת Scart

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  22. האם ל h320 יש תפריט בעברית? האם h10 מנגן וידאו? תודה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by ShOw-Time,

אז כנראה שהטושיבה הטובה והישנה שלנו שבקה חיים,אין מה לעשות גם זה קורה אז עד שנהיה בטוחים אני בנתיים רוצה לברר על איזה פלאזמה או LCD שנקנה התקציב הוא עד 4.5,ואני אומר בכוונה ככה כי בעיקרון זה 4 אבל שיהיה אפשר לזרום עוד, ככה ש5 אלף זה כבר קצת בעיה, תמליצו לי בבקשה על משהו שיהיה טוב למשפחה,לסלון,המרחק צפייה לא גדול משהו כמו 3 מטר ה42 לא נראה לי תבוא בטוב האיכות תהיה לא משהו בגלל המרחק הקצר.... נראה לי ש32 תספיק או 37 אפילו יהיה נחמד הטלווזיה תשמש בעיקר לערוצים ודברים כאלה,קצת DVD יש לנו HOT אם זה משנה אני מכיר בכללי את רוב החברות,אבל דגמים ספציפיים אני לא הכי מכיר,ממה שאני רואה אצל אנשים עם טלווזיות דקות,זה שתמיד רואים תמונה מרוחה לא הכי חדה,אלה אם כן עומדים דיי רח…

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  24. Started by IG,

הכי חשוב האיכות תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by דובי770,

שלום רציתי לדעת כמה רזולוציה יכול להעביר יציאת VGA וכמה היציאת HDMI יש לי מחשב נייד עם NVIDIA gtx 260 תודה מראש לעוזרים....

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.