עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by xlSnaK,

אני מחפש טלויזיית LCD טובה עד 6000 ש"ח בחדרה. צבע כסוף... 37 Inch תודה D:

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by NI4NI,

שלום אני צריך כרטיס קול למערכת HTPC. הוא אמור להתחבר למגבר ולטלויזיה ולהשמיע טלויזיה, DVD, דיסקים וקבצים מוקלטים. ממה שקראתי פה בתגובות קודמות אז הכרטיס לא ממש משנה כל עוד יש לו יציאה דיגיטלית. אז מה בעצם ההבדל בין כל הכרטיסים ? ובשביל מה צריך צ'יפים מסובכים אם הם לא עושים עיבוד בכלל ? נראה לי שאני אקנה כרטיס Maya gold 7.1 כי מצאתי אותו בחו"ל במחיר נמוך. האם הוא כרטיס סביר ?

3. Started by Buffer,

היי, יש לי בעיה רצינית של אקוסטיקה ברכב, מיכוון שהרמקוליים האחוריים נמצאים בדלתות וזה נמוך שם בין הכיסאות, אז בקושי שומעים את הרמקולים האלה. מה אפשר לעשות? ועוד דבר,ה-DVD הוא 5.1 ויש לי רק 4 רמקולים וסאב. עכשיו הבעיה היא שהרמקול הקדמי הימני הרבה יותר חזק מהשמאלי. זה לא בעיה ברמקול כי הוא כבר הוחלף, המתקין אמר לי שזה עניין זה הגדרה שנותנת לנהג תחושה שהוא במרכז. אבל בנתיים זה עשה אותי חירש באוזן אחת וזה דיי מעצבן, מישהו יודע איך לסדר את זה? אהה כן וזה לא balance כבר ניסיתי את זה. אני דיי חושד שזה בעיה של חיבור במגבר, אבל אולי בכל זאת, זה איזה הגדרה שלא מצאתי. ומישהו מכיר הופעות טובות, או אוספים של סינגלים חדשים ל-DVD? תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by ofer_shm,

היי קניתי רסיבר חדש מסוג DENON AVR-1705 חיברתי את הכרטיס קול שלי ( כרטיס קול מובנה על לוח MSI NEO4 ) באמצעות כבל אופטי עכשיו מתי שאני פות את התוכנה של הכרטיס קול ועושה טסט לרמקולים ( כמו בתמונה) אז אני שומע את הטס שהוא עושה לי רק ברמקולים הקדמיים ...שהוא מגיע לרמקולים האחרויים אני לא שומע כלום אבל מתי שאני שם סרט אני שומע בכל הרמקולים , האם זזה אומר שהכל מחובר אצלי כמו שצריך או שיש איזשהיא בעיה עם הכרטים קול או עם הרסיבר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  5. שלום האם אפשר להמיר את ההקלטות של טלביזיה שנעשו ב MEDIA CENTER לשם הקרנה ב DVD ? תודה

6. Started by lior the only,

אני רוצה לקנות רמקולים הכי חזקים למחשב: יש לי שתי סוגי רמקולים שאני חושב עליהם אני צריך את העזרה של אנשים שיש להם אותם או של מישהו ששמע את שניהם אני צריך אותם לרוב בשביל להפציץ במוזיקה ולשמוע באיכות וגם משחקים סרטים לא הכי חשוב לי 1. creative GigaWorks S750 - 7.1 2. 5.1 - Logitech Z5500 מחכה לתשובות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by Yonatan-A,

ידידה שלי קנתה ipod shuffle בארה"ב, ואני מנסה לעזור לה כאן בהעברת שירים למכשיר. בלי "למה היא קנתה אייפוד שאפל וכל השטויות האלו." אני פותח את האייטונס, ומשם, איך אני מעביר שירים? יכול להיות שזאת בעיה עם הגנת הפרטיות של האמריקאים? אם כן, איך אני פורץ את זה? תודה לעוזרים. אה, ואני צריך עזרה כמה שיותר מהר. תודה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. Started by Dumbass,

מה המערכת הכי טובה שאני אוכל למצוא במחיר כזה? תודה (:

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by EyalOnn,

כשאני משחק במשחקי מחשב, סתם גולש או רואה סרט, הסאונד שלי מדי פעם פשוט מופסק, מיוט, ואני לא בטוח במה התקלה, מכיוון שגם כאשר החלפתי את הרמקולים ושמתי אחרים, הבעיה קרתה, אז אני תוהה האם זה כרטיס הקול, או אולי איזשהוא בעיה בחיבור או אני לא יודע מה, יש איזושהיא דרך לבדוק זאת? כי הדבר היחידי שהצלחתי לעשות בשביל שהסאונד יחזור זה לעשות ריסטרט למחשב.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. מה ההבדל בין APEX 811/815/2102/4350? ואני צריך המלצה לDVD במחיר של 500-600 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. יש ברשותי כרטיס מסך creativ sound blaster live! אם אני לא טועה זה הכרטיס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978 אבל למען הסר ספק מספר הדגם ct4830 עכשיו השאלה שלי להשתמש בזה או הכרטיס המסך המובנה שבה עם הלוח p5n-e זה הלוח http://www.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=11&l3=473 וזה הכרטיס המובנה Realtek ALC883 6-channel CODEC עכשיו מה ייתן לי יותר איכות? אני משתשמ במערכת 4.1. על מה כדאי ללכת?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by FFOP,

http://www.pch.co.il/docs/pd173792071.htm הכרטיס קול של הלוח הזה טוב ?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by almog333,

ראשית, אני מבין שהשלט לא מצורף לנגן אך הוא ניתן לרכישה בנפרד. האם זהו אותו שלט של ה iaudio m3? והאם מישהו יודע מה מחירו? שנית, איך זה שהנגן מחזיק 35 שעות? לפי מה שהבנתי הנגן m3 מחזיק אותו מספר שעות בגלל שאין מסך על הנגן עצמו, ופתאום הנה נגן עם מסך ועם אותן שעות סוללה. בתודה מראש.. אלי.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  14. שלום, לאחרונה הגיעו אלי זוג רמקולים Lenco L-1000S, ומכיוון שאינני זקוק להם תרמתי אותם. במקום אליו תרמתי החליטו שלא להקשיב לי, וחיברו אותם למגבר Lax-PS600 לאחר זמן מה חדלו הרמקולים מלעבוד, וחזרו אלי. בדיקה מהירה הראתה כי הממברנות נראות תקינות, וכי כל החיווט הפנימי תקין (בדיקת התנגדות). למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אציין שבעוד שלרמקולים יש הספק של 60W על 8 אוהם, המגבר מוציא באזור ה250 אם אינני טועה. תודה!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by BigBoss9,

קניתי היום מיקרופון חדש וגם ביקשתי אחד מחבר שלי (בשביל לבדוק איזה יותר איכותי) ונתקלתי בבעיה מפגרת למדי - אני לא יכול לחבר את המיקרופון, כלומר אני יכול- אבל אני לא יכול להקליט שום דבר ופשוט כלום! תעזרו לי בבקשה! תגידו לי למה לחבר ואיך ומה צריך להגדיר....

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. Started by R0tem1,

השימוש היחידי הוא מוזיקה, ביחד עם רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by Nick_Less,

אני עומד לקנות את הנגן של איריבר ה H120 ויש לי כמה שאלות: 1. ניתן לחבר את הנגן ישירות לרסיבר דרך חיבור אופטי? 2. במידה ואפשר,חיבור אופטי מעביר גם ווידאו? ז"א הצגת ווידיאו+סאונד על הטלוויזיה ללא צורך במחשב שמתחבר למערכת,אפשרי? תודה :

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי את כרטיס הקול הרשום לעיל--לכרטיס יש יציאה דיגיטלית שמכונה "digital i/o jack" האם תוכלו להסביר לי : א- מה זו היציאה הזו? ב- איך אני מתחבר ממנה לרסיבר לקולנוע ביתי? באיזה כבל? תודה,ערן [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. היי האם מישהו מכיר מכשיר שעונה על כל הדרישות של קריאת תרגומים עבריים ללא הפיכה SRT SUB וכו וכולל את על המאפיינים של האפקס 811 הלהיט בעצם רק כולל כניסת USB מה שחסר באפקס הנפוץ מה שאני בעצם מחפש זה מכשיר זול שעובד כמו שצריך בדומה לאפקס 811 רק שכולל גם כניסת USB לחסוך את עניין הצריבות ושיעבוד חלק עם התרגומים והכל ללא קירטועים למינהם.. יש חיה כזאת או שאני יאלץ לקנות פשוט את האפקס811 ולהמשיך לצרוב? תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by RDS,

אוקי אז קניתי את ה-X530, הכל טוב ויפה, אבל אז חשבתי מה לגבי חיבור דיגיטלי? נזכרתי שלא קיבלתי חיבור דיגיטלי עם הרמקולים, למרות שיש לי חיבור SPDIF בכרטיס קול. חיפשתי כבל או חיבור כלשהו ולא מצאתי כלום... האם קיים בכלל חיבור דיגיטלי לרמקולים הנ"ל? אם כן, איך אני מכניס אותו לפעולה? יש כבל לזה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by redti,

אני צריך רמקולים 5.1 למחשב עם כרטיס קול תואם.... המחיר לא משנה ... אבל לא להגזים ממש! הרמקולים צריכים להרים את השכונה באויר !!!!!!!!!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. חיברתי כבל בין המחשב לטלויזה כדי לראות סרטים בטלויזה מה אני צריך להגדיר עוד? לא מדובר בכרטיס טלויזיהאלה הכבל ניכנס לכרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. שלום, הייתי מעוניין לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה Audigy 2 ZS ל Audigy 2 Value שמצדיק קנייה של ZS מבחינת ביצועים, אפקטים ואיכות במשחקים. ה-ZS עולה 470 ש"ח, ה-VALUE עולה 295 ש"ח. איזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים 750 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?Creative Inspire 7900 שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי בבקשה לבחור ביניהם או תציעו רמקולים עדיפים, תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by Roshos,

הזמנתי אוזניות חדשות מסוג ep630 של creative עוד פעם לאחר ששלי נגנבו אחרי חצי שנה של שימוש... (לא יודע למה הזמנתי עוד פעם אוזניות יקרות כאלה בטח התמכרתי לצליל) והחלטתי שאני אעלה לכם סיקור וביקורת עליהם...(למי שאין אותם שיידע מה הוא מפסיד,ולמי שיש שייזכר למה הוא קנה) אז את הביקורת אני אעלה מחר אבל בינתיים כמה נתונים בסיסיים על האוזניות. Driver Units: 8mm Neodymium magnet transducer Frequency Response: 6Hz ~ 23kHz Impedance: 16ohms Sensivity: 106dB Cord Length: 1.2m (Oxygen-Free Copper Cable) Input Plug: 3.5mm stereo gold-plated miniplug Net Weight: 9g (without packaging) באריזה מקבלים עם האוזניות(מניסיון קודם) ארבעה אטמים במידות שונות(שניים גדולים,שניים קטנים) והוראו…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. Started by TboneT,

רכשתי לאחרונה נגן די וי די Pioneer DV676A כיצד אוכל לעדכן לו את התוכנה אם בכלל ? חיפשתי במספר אתרים אך לא מצאתי מקווה לתשובה תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים