עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by No-way,

מישהו יכול לתת לי הצעה לרמקולים טובים כוללים באס עד 600 שקלים תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by shl122,

שלום לכולם הייתי מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית, הבעיה היא שאין לי מושג בתחום, קראתי את המאמר שבאתר אבל זה רק סיבך אותי עוד יותר, אני ממש חובבן בתחום ואין לי מושג על הגברה ומפענחים ורסיברים למיניהם... יש ברשותי כבר טלויזיה 25 אינץ של סוני ונגן דיוידי של DAEWOO שקניתי ממזמן, האם יש צורך לשדרג אותו על מנת לשפר ביצועים או שאני יכול להשאר איתו ?? התקציב שלי עומד על 1500 עד 2000 ש"ח ולפי מה שהבנתי יש לי צורך ברמקולים וברסיבר על מנת להשלים את הסט למערכת קולנוע ביתית, האם אני טועה ?? יש לי חדר קטן כך שהמערכת לא מיועדת לשמיעה חזקה וגבוהה( אני לא מתכוון לעשות מסיבות בחדר :-) ), אלא במקום עוצמה אני יותר בקטע של איכות, יותר חשוב לי שהשמיעה תיהיה איכותית יותר עם צלילים נקיים וחד…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. Started by tavor21,

כאשר אני הופך קובץ WAVE לAC3 אז הוא מקודד אותו אך כשאני שומע את זה במערכת הדיבוריםיעני הSPEECH נשמע מכל הרמקולים ולא רק מהסנטר , אני משתמש בתוכנה VEGAS 5.0 מה אני יכול לעשות כדי לתקן זאת או שאולי תמליצו על תוכנה אחרת שעושה את זה !!!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by benjo30,

שלום לכולם יש לי פנל קידמי עם יצאת סואנד וusb מסתבר שרק ה usb מחובר ללוח האם והחיבור של הסואנד לא יש דרך לחבר אותו ואם כן לאן לוח האם שלי הוא אינטל 946 תודה...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by ameer_a7,

שלום יש לי לוח אם גיגא באיט שמובנה בה כרטיס קול AC97 ויש לי בנפרד כרטיס קול CREATIVE CT5803 איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by Santa ^^,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי האוזניות הללו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=501739 תודה.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  7. Started by adilevy20,

שלום לכולם רציתי לקנות רמקולים למחשב + סאב התקציב שלי הוא בין 200 ל 250 שקל גג מה הייתם ממליצים? B) חשבתי על הרמקולים Creative SBS-390 רמקולים אולי כדאי משהו של LOGITECH??? תודה לעונים :thumbs_up:

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. Started by idani1983,

אני נמצא בארה"ב ומלפש נגן MP3 שמנגן גם גם וידאו בנפח של 20-30 GB עד מחיר של 300$ תודה רבה

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by AUDIOO,

אני הולך לקנות בתוך כמה ימים את ה 10H 6GB או 320H ההפרש בינהם 22 שקל עכשיו לשאלה אם מישהו יודע מחיר משוער של 5X 20GB הכי זול כי אני ממש רוצה לחכות לו אבל השאלה אם זה עניין של ימים או חודשים השאלה בעצם אם מישהו יודע מתי אמור לצאת המחירים שלהם בארץ והאם הגרסא הכי בסיסית אמורה לעלות בסביבות ה 320H אם מישהו יכול להגיד לי שהמחיר יהיה גבוה בהרבה אני כבר יקנה אבל אם זה עניין של שבוע אני אחכה... בקשר ל 10H ול320H אני מעדיף את ה H320 אבל אמרו לי שמפסיקים ליצר אותו וכו' ואני מפחד כלומר מה זה מפחד יענותמיד עדיף לקנות מכשיר חדש יותר לא? תודה :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. אחרי ששיגעתי אותכם קצת ;D קניתי h340 הוא עדיין בטעינה אני רוצה בלילה לעדכן אותו הבנתי שזה פוגם בווליום שלו האם זה נכון קניתי מבאג זה כנראה מכשיר אירופי אם זה נכון אז מה לעשות לעדכן לא לעדכן יש אולי כמה סוגים תעזרו לי ותגידו אם מורידים את העידכון האחרון יש שם את הכל כלל הקודמים או שצריך להתקין כל עדכון? ואחרי שאני מעדכן את המכשיר אפשר למחוק את הקובץ של העדכון מהמכשיר זה לא הורס? תודה רבה לכל מי שעוזר אם אני מוריד קוראנית זה משנה לי את ההגדרות של המכשיר לגרסה הקוראנית? ואם כן אם אני אחר כך מתקין אירופאית זה מחזיר לי לאירופאית?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by pringles,

שלום! יש ברשותי מכשיר DVD PILOT מדגם 1133 אני נתקל איתו בבעיות צפייה חמורות!!!!!! כשאני רואה סרט אז הוא אחרי זמן אקראי נעצר ועובר לטעון את הקובץ הבא אחריו בין עם זה 30 דקות מהתחלת הצפייה 45 או בכלל 15 אני כבר לא יודע מה לעשות זה משגע אותי אני צורב על דיסקים VERBATIM וגם SKY קיצר אותו דבר אין לי אחריות אז על תגידו לי להביא אותו ליבואן מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. אני מחפש מקרן של חברת פנסוניק בלבד, מדוע לא רלוונטי. עכשיו אני לא בטוח מה הנתונים שאמורים לעניין אותי...יחס ניגוד רזולוציה מקס וכל זה. חשוב שהמקרן יהיה FULL HD. החדר בו המקרן נמצא במידות 3 על 7.הבנתי שגם זה חשוב. לעזרתכם אודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. Started by razoli,

אני לו יודע אם זהקשור לפה, אבל איך אני מכין יציאות קידמיות של רמקולים ומיקרופון לפנל מכרטיס הקול (sound bluster)?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. Started by iakovl,

הבאתי אתמול מחיפה את הAudigy 2 ZS Platinum Pro מה לעשות שהHD595 צריכים להיות מנוצלים על ידי כרטיס קול נורמלי ולא מובנה השאלה המרכזית שלי היא: אני יודע שיש סיפור שלם עם הדרייברים של קריאטיב... עם איזה דריברים אני צריך להשתמש בכרטיס קול הזה? וכיצד אני מכוון אותו כמו שצריך בשביל ניצול מקסימלי של הכרטיס קול?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by dsane,

למישהו יש אותם? ביקורות? האם הם שווים 300 ש"ח? אילו יציאות מחוברת מהמחשב לרמקולים ומה אורך חוטי הרמקולים? עריכה: קישור לספקס. http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/Upgrades/Audio/Speakers/CREATIVE/P580/834362

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by skuki1,

אהלן! אני וחבר מתלבטים בין שני אוזניות koss KSC6 Senhiser mx350/450 מה הכי כדי?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by Antigo,

אז ככה יש לי 8800GTS 640MB ו - LG 37LC53 ואני מנסה לחבר ביניהם בעזרת קבל DVI-HDMI (לכרטיס מסך עצמו יש שני חיבורי DVI ולאחד מהם כבר מחובר מסך DELL 2007WFP), הבעיה שהטלויזיה לא מגיבה לחיבור ורשום כל הזמן NO SIGNAL. מה שמוזר הוא שהמחשב דווקא כן מזהה את הטלוויזיה כי ב- NVIEW DISPLAY SETTINGS מופיע LG TV לצד המסך ואני יכול לבחור מצבים שונים כמו למשל DUALVIEW ואז לשנות אז הרזולוציה ורפרש רייט של הטלוויזיה - אבל זה עדיין לא עוזר..

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. http://www.pch.co.il/docs/pd500527372.htm אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ואלה נראים לי ממש טובים.. הם שווים את המחיר ? יש משהו יותר טוב במחיר הזה או מתחת?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  19. איזה תוכנה אני צריך בשביל הקידוד? איך אני מקודד ולכמה FPS ואיזה רזולוציה. יש תוכנה שהופכת מעברית לג'יבריש? ומאיפה אני יכול להשיג משחקים לGMINI400 בחינם ואם יש עוד כמה דברים שאני יכול לעשות איתו אז תודיעו ומה נות לי שידרוג של הקושחה שלו?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by din707b,

שלום אנשים, אשמח לדעת כיצד ניתן להשתמש בשלט במארז ייעודי הכולל עינית לקליטת שלט. כיצד ניתן לחבר את השלט כך שהשליטה תהיה דרך עינית המארז ולא דרך התקן USB. האם לוח האם מאפשר זאת? ואם כן האם השלטים התומכים בהתקן זה טובים? ואם כן היכן ניתן להשיג תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by adam1221,

סליחה על הבורות. האם ישנה אפשרות ליצור רצף מוזיקלי שאפל [sFL] לא בתיקייה אחתה עצמה, אלה בתיקייה של אמן שלם. כלומר- ישנה אפשרות להקשיב לכל קבציי המוסיקה של אותו אומן ולא רק לאלבום אחד בצורת השאפל [sFL]? אני מאד מקווה שכן, ואם כן אני מאד מקווה שאני אבין איך זה עובד.

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by gerdamen,

שלום.. ברצוני לקנות LCD לחדר.. אני גר ביאלת לכן אין פה מעמ.. אני מעוניין LCD 26 אינץ.. מצאתי פה רק של סמסונג שעולות 3400 או יותר.. מצאתי משהו חמוד.. LCD תוצרת FujiCom אינץ.. הדגם האו כזה..LC3201 ( מישהו מכיר את החברה..?) התבוננתי בLCD אותה חברה אבל 32 אינץ והתמונה ממש טובה.. והוא אמר שיש כזאתי ב 26 אינץ שעולה 2600 שווה לקנות אותה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by coron10,

ברסיבר הזה יש כניסה אופטית אחת אשר אותה חיברתי לממיר של yes, וכניסה דיגיטלית (קואקסלית) שאותה אני רוצה לחבר ל-dvd אבל משום מה כאשר אני מחבר את dvd לדיגיטלית אני לא שומע את את הdvd, יכול להיות הגדרות של dvd דרך אגב הdvd הוא של אפקס , אשמח לחוות דעתכם.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. 1. יציאה לחיבור לרמקולים מחשב 2. יציאה לחיבור לרמקולים של הטלוויזיה עצמה 3. כמובן יציאה למערכת קולנוע ביתית עצמה.. אם כן, איזה מערכת קולנוע ביתית שווה לקנות? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.