עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zik125,

שלום לכולם קניתי לא מזמן את הLG BD370 ולאחרונה צצה לי בעיה מוזרה-כשאני מנסה להעביר קובץ של סדרה בגודל 350MB דרך USB המכשיר מראה את הקובץ אבל באורך 01:40 במקום 41:00 (מה שאמור להיות כידוע אורך ממוצע של קובץ בגודל 350 מגה) הUSB עצמו לא מלא השאלה שלי למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה(המכשיר עצמו חדש לגמרי) יש עוד בעיה-בקבצי וידיאו (בUSB)התרגום נעלם באמצע הסרט מה הסיבה לזה?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by ddjjsegev,

שלום רב, ברשותי מסך LG W2261VP שתומך ב FULL HD ברגע שאני רואה סרטים או סדרות באיכות 720P, MKV וכאלה יש לי מין ריצוד על המסך כמו פסים דקיקים כאלה שקשה להבחין בהם האם זה בעיה במסך\ האם זה סתם CODECK תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. מחפש רסיבר + סט רמקולים לקולנוע ביתי ב-1200 ש"ח, המלצות?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by the_lighting,

אני צריך הצעה למערכת קולנוע ביתי 5.1 +רסיבר! עם אפשרות להוסיף בעתיד סנטר אחורי! 2 רמקולים קידמיים ריצפתיים! 90% קולנוע ביתי 10% מוזיקה! חשוב שכל הרמקולים+ הסאב יהיו בצבע לבן קיר!(אם יש כזה אם לא אז אם יש דרך לעשות את זה לבד!) חשבתי על זה: Pioneer VSX516 1650 E370PPL Jamo 2990 סט 5 רמקולים E5SUB.2 Jamo 1622 סאב וופר אני לא ממש מבין אבל זה מה שעלה בראש!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. מה אתם חושבים על החברה הזאת, ובייחוד על שתי האוזניות הללו: ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 ATH CK52 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 האם הן מגיעות לרמה של הCX300 או לפחות הדגם CK52? היו לי את הCX300 אבל נגנבו לי אחרי איזה שנה ורציתי לקנות אותם עוד פעם ופתאום ראיתי שיש חלופה, השאלה אם היא משתלמת? נזכור שכיום אפשר להשיג את הCX300 ב170-180 שקל

6. Started by nnfyrbsnss,

מה דעתכם? http://www.focalprice.com/detail.aspx?pid=6414

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by alex321,

רכשתי את הרמקולים של altec lansing MX 5021 מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 600 שקל ועוד דבר אני מעוניין בכרטיס איכותי יותר למוזיקה מאשר למשחקים.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  8. Started by llnakash,

חברים שלום, יש לי מחשב עם כרטיס של 2600 של ATI, ויש אופציה לחבר את המחשב לטלויזיה. עד היום הייתי עושה את זה עם הכבל, וכדי להציג את שולחן העבודה גם בטלויזיה הייתי בוחר את צג2 במאפייני תצוגה ובוחר באפשרות "הרחב את שולחן העבודה של WINDOWS שלי לצג זה" ככה הייתי גורר סרטים ורואה אותם בטלויזיה. פתאום עכשיו זה לא עובד, וכאשר אני מסמן את האפשרות הנ"ל ומאשר, המחשב פשוט מוריד את הסימון כאילו לא עשיתי כלום. מה עושים??? [כל הדרייברים מותקנים כהלכה] תודה רבה, ליאור.

9. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש http://tms.co.il/preview/spec/dwgm8kqs/1 (זה המפרט שהציעו לי) עכשיו אני מעוניין לשלב את זה עם טלוויזיה וכך להרוויח 2 מכשירים באחד . הבנתי שאני זקוק לכרטיס טלוויזיה . מעבר לזה אני לא יודע כלום ואשמח לעזרתכם בנושאים ? 1.איזה מסך מומלץ? 2.כרטיס טלוויזיה כמובן ?מה לגבי חיבור ממיר של HOT וכאלה ? האם זה אפשרי ? 4. ובכלל איך זה עובד כל העניין הזה .. מהן האפשריויות שקיימות ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by guy shapira,

היי, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים. ההתלבטות שלי היא בין הרמקולים הבאים: soundstick, ן- FX4021. השימושים שלי הם בעיקר מוסיקה, אבל גם לסרטים ומשחקים. ועוד משהו, נראה לי שיהיה לי יותר זול להזמין מחו"ל, אז אם מישהו יכול להגיד לי כמה יעלה לי כל המיסים והמשלוחים ויכול להמליץ לי על איזושהי חנות, אני אשמח מאוד. תודה, גיא שפירא

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  11. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by Henz16,

שוב שלום לכם, בפי עוד שאלה. יצא לי לדון עם חבר שלי, בקשר לכרטיס קול, שיש על הלוח אם שלו. (945P-S3) האם הוא מספיק. כשיש מערכת סטריאו רצינית. (עם רסיבר) האם כדי להשקיע בכרטיס קול יעודי? והאם זה שמחברים את המערכת דרך רסיבר קשור איכשהו?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by adam2008,

שלום יש לי נייד של טושיבה ואני מנסה לחבר אותו לטלוזיה סמסונג sp-54j8hf (מקרן אחורי) משום מה עם כבל צהוב רגיל הוא מזהה את הטלויזיה וכשאני מנסה לחבר את כבל s video או vga אני לא מצליח לעבור לטלויזיה יש לי כרטיס gforce go 7300 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  14. הורדתי את הדריבים של דניאל K שזה בעצם כולל את DDL 1.00 לכרטיס קול החדש שקניתי CREATIVE X-FI AUDIO,אבל המשחקים עדיין לא מזהים לי סראונד/דולבי דיגיטל?..מה לעשות? קניתי את הכרטיס רק בשביל זה. כבר שעתיים ניסיתי ולא הצלחתי... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by amitmagen,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש מתאם מ- S-VIDEO ל- HDMI אני לא צריך כבל. רציתי לדעת איפה קונים ואם אפשר אתר. תודה!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. Started by Dawn,

שלום יש לי זוג רמקולים ריצפתיים של TAC 300RMS רמקולים נחמדים... אבל מכוון שאני חובב ג'אז אז לדעתי הם לא מתאימים לי...וחשבתי להחליף לזוג מדף B&W DM-303 מה דעתכם? ומה לעשות עם הישנים ? יש לי רסיבר סטריאופוני של ימאאה יש אפשרות לחבר את שתי הזוגות?

17. Started by verialeet,

אז אני קונה עוד מעט מחשב ואני קונה איתו אוזניות ורמקולים חדשים. בחרתי את הרמקולים האלו Logitech X-540 5.1 Speaker System Black 70W RMS W/ FDD2 & Wired Remote ואוזניות Steelseries 5H V2 USB Headset W/ Microphone & USB Sound Card אז קודם כל איך הם? השימושים שלי למחשב בעיקרון זה משחקים , סרטים מוזיקה ובקיצור הכל.. אני לא משהו "חזק" אז בחרתי את זה אני חושב שזה בסדר מה דעתכם? ודרך אגב הכרטיס קול שמגיע עם האוזניות הוא טוב? אני צריך להרכיב אותו במחשב? זה משפר את הסאונד? אז תודה לעוזרים :]

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  18. יש לי את לוח האם - DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard השאלה אם הכרטיס קול שלו יהיה מספיק טוב ויוכל להעביר לרמקולים את כל האפקטים במשחקים וכו' ? אם לא, איזה כרטיס קול מומלץ לקנות עם הרמקולים אבל שלא יהיה מוגזם מדי משהו עד 1200 שח מקסימוםםם... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by Antigo,

אז ככה יש לי 8800GTS 640MB ו - LG 37LC53 ואני מנסה לחבר ביניהם בעזרת קבל DVI-HDMI (לכרטיס מסך עצמו יש שני חיבורי DVI ולאחד מהם כבר מחובר מסך DELL 2007WFP), הבעיה שהטלויזיה לא מגיבה לחיבור ורשום כל הזמן NO SIGNAL. מה שמוזר הוא שהמחשב דווקא כן מזהה את הטלוויזיה כי ב- NVIEW DISPLAY SETTINGS מופיע LG TV לצד המסך ואני יכול לבחור מצבים שונים כמו למשל DUALVIEW ואז לשנות אז הרזולוציה ורפרש רייט של הטלוויזיה - אבל זה עדיין לא עוזר..

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by eladbu,

ה istation החדש!תמונות(ברמה) אולי לא הכי חדש אבל צילום במצב http://www.pmpinside.com/bbs/view.php?id=pmpgallery&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=off&&select_arrange=headnum&desc=asc&no=1232

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. Started by noambaum,

יש לכם משהו שאתם מכירים עד 200 ש"ח +- ? אני ראיתי את אלו : Sennheiser HD-201 ב-160 ש"ח. ד"א אני מחפש אוזניות סגורות. תודה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by LAPD,

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. לא החלטתי על התקציב אבל הוא לא גבוה במיוחד. אז ככה - אני צריך המלצה לרמקולים עד 150 ש"ח והמלצה לרמקולים עד 250 ש"ח, עדיין לא החלטתי כמה אני אשקיע. יש לי כרטיס קול Realtek AC97 (נראה לי) שמובנה על הלוח אם מסוג Gigabyte nForce4 K8NF.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by ShayGTi,

חיברתי את הכרטיס לרסיבר של פיוניר ומערכת רמקולים 5.1 אבל כשאני מגדיר 5.1 ומריץ בדיקה אני שומע רק את השניים הקדמיים...האם צריך לחבר את הכבל לחיבור מיוחד? (מחובר אצלי לLINE IN ירוק)

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  24. שמי הוא יהבי..בן 15 נתניה.. אני פותח בשאלה קניתי היום X220 Logitech המוכר בחנות אמר לי שהם יותר טובים מהקראטיב אבל נראה לי שהייתי פזיז כי בדקתי בזאפ אחר כך וראיתי שיש ביקורות יותר טובות שם על הקריאטיב...אני אוהב אותם מאוד הם נשמעים לי פצצה אבל חבל שקניתי את זה אם הייתי יכול לקבל באותו מחיר משהו יותר טוב..אז עשיתי טעות??תודה למי שעונה לדעתי הוא רצה להיפטר מהרמקולים האלו כי הם דיי ישנים ..

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by lior322,

יש לי יותר מעשרים ג'יגה פנוי אני מנסה להעביר למכשיר קובץ של 4.5 ג'יגה והוא לא נותן לי הוא אומר שאין מספיק מקום ודברים אחרים הוא כן נותן

• 2 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים