עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניינת להקליט תוכניות מהטלויזיה (לווין ייס) למחשב, היה לי כרטיס די "מעאפן" שמהר מאוד נהרס. טווח המחירים נע בין 200-250 שח. שביצוע ההקלטה יהיה טוב ולא כמו טלויזיה עם אנטנה (כמו בימים ההם). כמו-כן, איזו תוכנה כדאי להשתמש עם הכרטיס? הבנתי כי אני לא חייבת להשתמש עם התוכנה שבאה עם הכרטיס, אם כך הדבר על מה אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. זה מחובר דרך כרטיס קול למגבר

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. Started by coldata,

שלום, מחפש רמקולים 5.1 למחשב בתקציב של כ- 1300 ש"ח (גמיש). שימוש: 50% למשחקים, 40% לסרטים ו- 10% למוסיקה. עדיפות לרמקולים המתחברים לכרטיס קול (לא USB), בעלי כניסה לאוזניות ובעלי שלט (לא חובה אלחוטי). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. היי חברים אבא שלי טס היום (בעצם לפנות בוקר) לפריז למטרות עבודה. חשבתי על לתת לו איזה דגם של אוזניות שיקנה לי (יש לי כרגע חרא אוזניות). אני מחפש אוזניות אין איר מבודדות משני הצדדים (שלא ישמעו מה אני שומע, ושאני לא אשמע אנשים אחרים). התקציב שלי הוא 40 יורו (לצורך השוואה זה משהו שבארה"ב עולה איזה 50$ ) . חשוב לי מאוד הקטע של הבידוד והניידות! המקור שלי יהיה iPod Classic ואני אשמע לרוב מוזיקת רוק קלאסי (לד זפלין אריק קלפטון וכו'). תודה לכם! חשבתי בינתיים על הCX300 ועל הEP630 (שהיו לי והן מצוינות לצרכים שלי אבל חשבתי על להשתדרג טיפה)

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by x-niko,

שלום לכולם קניתי את הרמקולים ''הכי טובים בעולם'' ויש לי כמה בעיות שאני לא מצליח לפתור ואני מאוכזב כי העסק עלה יקר... הכרטיס קול שלי הוא xfi fatality pro .. אז חיברתי תרמקולים הכל טוב ויפה והגדרתי בתוכנה של קריאייטיב עכשיו לדוגמה אני שומע מוזיקה אז רק מ2 רמקולים יוצא צליל מלא ב-3 רמקולים יש משהו משונה כזה שומעים רק מנגינה ולא את השיר עצמו כמו מ2 הרמקולים הראשונים... ו2 הרמקולים הנותרים לא עובדים בכלל....תעזרו לי חברה מי שיודע ומבין מה עושים זה משגע אותי קניתי רמקולים האלךה בתקווה לקבל תמורה למחיר ואני נתקל בדברים האלה זה מעצבן... ??? :s05:

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. יש לי כרטיס קול רגיל במחשב (מובנה בלוח אם) Realtek AC`97 והיה לי DVD עם 5 רמקולים של 5.1 המחוברים אליו.מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותם למחשב? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. Started by gilad_mos,

שלום אני משתמש בRealtek AC97 וכשאני רוצה להקליט סאונד (או אפילו לדבר בסקייפ), לא שומעים כלום בהקלטה (או בסקייפ). נכנסתי לSound And Audio Properties ושם ל Voice->Voice Recording -> Volume ומשום מה אני לא מצליח לסמן אף אחד מההתקנים כדי שהמחשב יקליט ממנו. מישהו נתקל בבעיה הזו ? יודע את הפתרון? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. שלום חברים, אשמח לקבל המלצותיכם לרכישת מערכת למחשב הכוללת רמקולים סטריאופונים + סאב בתקציב של 350 עד 500 ש"ח בשאיפה למערכת שיכולה לספק באסים עמוקים. המחשב אצלי יושב בסלון והמטרה שהרמקולים הנ"ל יצליחו להוות גם תחליף ראוי למערכת בסלון. הרבה תודה מראש אוסטין

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by timitheone,

יש לי מחשב כולל כרטיס TV PVR150MCE מערכת הפעלה ויסטה כולל מדיה סנטר מכשיר טלויזיה CRT ממיר של חברת YES מערכת הגברה של סוני השאלה ,איך אני מחבר את כל הבלאגן הזה למשהו מועיל תמיר

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by TboneT,

רכשתי לאחרונה נגן די וי די Pioneer DV676A כיצד אוכל לעדכן לו את התוכנה אם בכלל ? חיפשתי במספר אתרים אך לא מצאתי מקווה לתשובה תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  11. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. נגמרה לי האחריות של הרמקולים האלה ויש לי בעיות איתם (שומעים מן רעש מרגיז כזה בלי ששמים אפילו מוזיקה) כנראה בגלל מגעים לא טובים. הצלחתי לסדר את זה כמה פעמים אבל כל הזמן זה חוזר.. בקיצור אני לא יודע איך לסדר את זה ולא יודע איפה נמצא המפעל שלהם ומה המספר טלפון והכל.. למישהו יש אולי מושג, אני ממש ממש חייב את העזרה שלכם כי אני לא רוצה לזרוק את הרמקולים האלה כי אני ממש מרוצה מהם. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by No-way,

מישהו יכול לתת לי הצעה לרמקולים טובים כוללים באס עד 600 שקלים תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by asaorgad,

עכשיו יש כבר שלוש חנויות שמוכרות את הPMP120 בסיבות ה1850 קח שאן סיכוי שבשלושתם יש טעות... עכשיו PANDAS הכי זולה ב 1840 אח"כ COMPIL ב1845 ואח"כ "נעה מחשבים" ב1850...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by nir_ofer,

אני צריך המלצה לDVD איכותי המיועד גם כ-CD למערכת סטריאו התקציב הוא 1000 שח עם דגש על איכות צליל טובה ככל שניתן תודה ניר

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. אם מישהו מכיר את הערכות האלה שמעבירות תמונה וקול ממחשב לטלויזיה כמו ICTV וכאלה.. יש לי כמה שאלות בקשר לזה: *מערכות כאלה אמינות? *הם פוגעות באיכות התמונה או הקול? *איפה אפשר להשיג מערכת כזו במחיר נורמלי לא כמו באתרים הנ"ל.? אשמח לשמוע ממישהו שרכש מוצר דומה לזה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by shibie,

היי, יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition וחשבתי לשדרג כרטיס קול במקום המובנה יש לכם המלצות בעניין? אני ראיתי את הכרטיסים הבאים של קריאטיב: ‏Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E ‏Creative X-Fi Xtreme Gamer מה אתם ממליצים מהכרטיסים הנ"ל ובכלל? תודה רבה לכל המייעצים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by intel suck,

שלום יש לי מערכת סטריאו SONY MHC RG330 ורציתי לחבר את המחשב אליה איזה כבל אני צריך וכמה זה עולה? תודה מראש!

19. Started by ameer_a7,

שלום יש לי לוח אם גיגא באיט שמובנה בה כרטיס קול AC97 ויש לי בנפרד כרטיס קול CREATIVE CT5803 איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by Bug2000,

הכרטיס שלי הוא AUDIGY 2 הרגיל (לא VALUE).

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by Santa ^^,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי האוזניות הללו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=501739 תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  22. Started by omer1789,

על איזו מערכת קולנוע ביתית (5 רמקולים+DVD) אתם ממליצים.. לא מחיר גבוהה, שיהיה מחיר נמוך אבל גם לא זבל של פירלס... תודה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by AUDIOO,

אני הולך לקנות בתוך כמה ימים את ה 10H 6GB או 320H ההפרש בינהם 22 שקל עכשיו לשאלה אם מישהו יודע מחיר משוער של 5X 20GB הכי זול כי אני ממש רוצה לחכות לו אבל השאלה אם זה עניין של ימים או חודשים השאלה בעצם אם מישהו יודע מתי אמור לצאת המחירים שלהם בארץ והאם הגרסא הכי בסיסית אמורה לעלות בסביבות ה 320H אם מישהו יכול להגיד לי שהמחיר יהיה גבוה בהרבה אני כבר יקנה אבל אם זה עניין של שבוע אני אחכה... בקשר ל 10H ול320H אני מעדיף את ה H320 אבל אמרו לי שמפסיקים ליצר אותו וכו' ואני מפחד כלומר מה זה מפחד יענותמיד עדיף לקנות מכשיר חדש יותר לא? תודה :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  24. שלום לכולם! ברשותי מחשב מעט ישן (AGP...) עם כרטיס מסך ATI 2600 HD PRO OS: ויסטה המחשב מחובר למסך 19 אינץ דרך DVI ולמסך LCD 32 דרך VGA אני רוצה שהמסך 19 יהיה על רזולוציה של 1280X1024 וה-LCD על 1024X768 (לא תומך ברזולוציה של המסך 19) האם ניתן לעשות זאת? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה כזאת (חוץ מלקנות עוד מחשב...)? תודה מראש לכל העוזרים רגב

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.