אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=31 זה הדיוידי איך הוא ??? האם שווה או לא ? ויש לי בעייה קטנה אני מכניס סרט שתומך ב5.1 ושומעים על סטריאו למישהי יש דיוידי כזה ויודע איך לשנות את זה?? יש בדיוידי אפשרות של שמיעת כל 5 הרמקולים ובבדיקה שומעים בכולם אבל בסרט סטריאו
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי מחשב , אני מתכוון לקנות שלט אליו... אמרו לי שזה לא משנה אם יש לי HTPC או PC ... אז אני לדעת משו, רשום שהשלט מתוכננן לעבוד עם Windows XP Media Center Edition.... השאלה היא אם התוכנה הזאת היא פתוחה והיא חינם , ואם לא אז יש אפשרות לעבוד עם השלט עם תוכנה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ריאיתי בתפריט אפשרויות של TVOUT
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות על אוזניות עד 250 ש''ח. האוזניות מיועדות לשימושים הידועים שלהן; *מוסיקה *משחקים אשמח מאוד אם תוכלו לקשר אותי לביקורת כלשהי על כל אוזניות שאתם מביאים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לרכוש מסך LCD כחלק ממערכת קולנוע בייתי. המטרה היא צפייה בטלביזיה, DVD ?(בעיקר צרובים) וכן חיבור ל HTPC לשם קליטת רדיו וטלביזיה מהארץ באינטרנט. מחיפוש ראשוני שערכתי פה ... ישנם סוגי דגמים רבים (גם של אותו יצרן - SONY BRAVIA למשל) והפרשי מחיר ניכרים למדי למרות שהכל זול בהרבה מהארץ. בסופו של דבר, לא מצאתי את ידי ורגלי בבליל הדגמים. אפילו ב SONY BRAVIA בגודל 46" יש אולי 5-6 דגמים שונים בהפרשי מחיר של 30% .... שלא לדבר על חברות אחרות. בקיצור.... התייאשתי .... דרושה עזרתכם !!! מכיוון שאני מניח שחלק לא קטן מהדגמים לא נמצא בארץ כלל - אולי תעזרו לי בכך שתאמרו לי מהן הספקציפיקציות שעלי לשים לב. אין לי צורך בדברים מיותרים אך רוצה לקנות מסך באיכות טו…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינקים לאפקטים שדורשים סראונד (כמו למשל, מסוק), וגם כאלה שלא דורשים סראונד יתקבלו בשימחקה! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט כבר חודש בנוגע לקניית נגן פלאש. האפשרות הזמינה היא U2 iaudio של 1G במחיר (לפי זאפ) 789. האפשרות (הלא זמינה) היא לחכות ל SanDisk Sansa e200 שאמור לצאת בסוף החודש הבא, ולפי דעתי הולך להעיר את שוק הפלאש (הערכה שלי מחיר של 180 דולר ל- 2G אחרי ההשקה). למשהו יש עצה, לחכות או לקנות? (דרך אגב חיפשתי U2 משומש וכנראה שאף אחד לא מוכר...)
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
על איזו מערכת קולנוע ביתית (5 רמקולים+DVD) אתם ממליצים.. לא מחיר גבוהה, שיהיה מחיר נמוך אבל גם לא זבל של פירלס... תודה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני הולך לקנות בתוך כמה ימים את ה 10H 6GB או 320H ההפרש בינהם 22 שקל עכשיו לשאלה אם מישהו יודע מחיר משוער של 5X 20GB הכי זול כי אני ממש רוצה לחכות לו אבל השאלה אם זה עניין של ימים או חודשים השאלה בעצם אם מישהו יודע מתי אמור לצאת המחירים שלהם בארץ והאם הגרסא הכי בסיסית אמורה לעלות בסביבות ה 320H אם מישהו יכול להגיד לי שהמחיר יהיה גבוה בהרבה אני כבר יקנה אבל אם זה עניין של שבוע אני אחכה... בקשר ל 10H ול320H אני מעדיף את ה H320 אבל אמרו לי שמפסיקים ליצר אותו וכו' ואני מפחד כלומר מה זה מפחד יענותמיד עדיף לקנות מכשיר חדש יותר לא? תודה :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים טוב 2.1 וראיתי את שני הדגמים הנ"ל של CREATIVE- מישהו יודע מה ההבדלים ? ה - G380 עולה 350 ש"ח וה- 2900 עולה 457 ש"ח בכלל, האם הם משמעותית יותר איכותיים מ ה - 2500 שעולים 307? יש סט יותר איכותי בטווח 350 ש"ח עד 500 ש"ח? תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי עוצמת הקול ביציאה של כרטיסי קול. אני רוצה לחבר רמקולים ללא מגבר לכרטיס הקול, אבל העוצמה מאוד נמוכה ואין ברירה אלא לחבר רמקולים עם מגבר. הכרטיס קול שלי o/b ובקושי שומעים את הקול אפילו בעוצמה המירבית. האם יש כרטיסי קול שנותנים יותר עוצמה ביציאה. במחשב pentium 200 שלי הישן יש כרטיס קול של קריאטיב vibra16 בחריץ ISA שחיברתי את הרמקולים שלי ללא מגבר (שתבינו מדובר ברמקולים ריצפתיים של מערכת) אפילו בחצי עוצמה הקול היה חזק מאוד והצליח לסחוב את הרמקולים. (בעוצמה מירבית המוזיקה פיצצה את החדר). לבעלי כרטיסי creative audigy 2 value - האם יש לכרטיס עוצמה חזקה לרמקולים ללא מגבר?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
אני רוצה כרטיס טלוויזיה חיצוני שיתמוך במסך מחשב רחב לחבר ממיר של הוט ושאני אוכל לחבר גם סוני פלייסטיישן 3 ושהמשב לא יהיה צריך להיות דלוק להפעלה תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בס"ד אפשר מידע והמלצה על הדיודי lg dnx194h וכמה הוא עולה בדולרים. ואם כדי לקנות אותו תודה רבה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 16:48:30 ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היו לי את האוזניות של סוני Sony MDR-EX71SL והם נכנסות ממש לתוך האוזן אלו האוזניות : ממש אהבתי את הבאס שלהן אני מחפש משהו בסגנון שלהם.. גם שנכנסות לתוך האוזן ככה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
איזה מהם יותר איכותי על מסך המחשב ועל מסך ה- TV? בתודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איזה תוכנה אני צריך בשביל הקידוד? איך אני מקודד ולכמה FPS ואיזה רזולוציה. יש תוכנה שהופכת מעברית לג'יבריש? ומאיפה אני יכול להשיג משחקים לGMINI400 בחינם ואם יש עוד כמה דברים שאני יכול לעשות איתו אז תודיעו ומה נות לי שידרוג של הקושחה שלו?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש 7950GT עם יציאת DUAL DVI ויציאת HDTV יחד עם הכרטיס קיבלתי כבל HDTV ואין לי שמץ של מושג איך לחבר אותו לTV שלי , הטלויזיה (CRT) לא חדשה במיוחד יש לה חיבורי S-VIDEO וחיבור A\V RCA רגיל. אני לא ממש יודע איזה כבל או מתאם צריך בשביל לחבר את השניים האלו יחד... מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כרטיסי קול במחשב, אחד מובנה והשני בפני עצמו... יש אפשרות ששניהם יעבדו ביחד בו זמנית ?? ואם כן איך עושים את זה??? ואם יש אפשרות לעשות את זה דרך הווינדוס או שצריך תכנה מיוחדת בשביל להגדיר את זה???
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להשקיע במערכת ביתית - עד עשרת אלפים שקלים. אני מחפש טלוויזיה ביחד עם רמקולים. אשמח לקבל המלצות. יונתן
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. יציאה לחיבור לרמקולים מחשב 2. יציאה לחיבור לרמקולים של הטלוויזיה עצמה 3. כמובן יציאה למערכת קולנוע ביתית עצמה.. אם כן, איזה מערכת קולנוע ביתית שווה לקנות? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי רסיבר JVC תומך 5.1 וגם 2 ערוצים בפרו לוגיק. יש לי במחשב כרטיס audigy 2 ZS עם יציאה דיגיטלית COAXIAL ואני רוצה ליצור בניהם סראונד 5.1 לפי התרשים צריך כבל RCA בודד ל3.5 עם 3!!! פסים עם המחבר עצמו למישהו יש מושג איפה להשיג כבל כזה? עד כה לא מצאתי....ואם הגיוני שהדבר יעבוד תודה לכל העוזרים אסף
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אוקיי... קנינו 5 רמקולים... ואני לא בדיוק מבין בזה (http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041) החדר הוא הסלון (שהוא דיי קטן) גודל 5X3 מטר... כפי שאתם רואים בלינק... יש שתי רמקולים קטנים (שנתלים על הקיר), שתיים עומדים, ואחד סנטר (שאותו אני יודע איפה למקם, משום מה) אני לא יודע איזה מהם צריכים להיות מקדימה ואיזה מאחורה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך usb. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-