אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הי כולם, אני צריך המלצות ל - d.v.d עד 500 ש"ח, כרגע מתחבר רק לטלויזית lcd של lg. מישהו מכיר את הדגם החדש של Apex HDMI-850?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. חשוב : 1)אוזניות כפתור לבנות 2)מחיר עד 80 שקל 3)באזור ת"א. תודה עדי.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של asus חדש יחסית עם יציאות לדולבי כרגע חיברתי לחיבור של הסטריאו את המעררכת סטריאו שלי האם אפשר לחבר רמקולים רגילים של מחשב לחיבור של נגיד ה -REAR והם יתפקדו כרמקולים אחוריים?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב Acer L100 ונאמר לי שאני יכול להוציא משקע הרמקולים (שהוא שקע אנולגי לכל דבר) אות דיגיטלי האם זה נכון הדבר ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
איזה מבין כל ההיצע בשוק הכי איכותי מבחינת שמע? אלה של Iriver, SanDisk או שמא אלה החדשים של Audio? והאם משתלם להשקיע באחד כזה כאשר יש כבר מבוססי הארד-דיסק במחיר של "עוד טיפה"? השימושים הם ללימודים ולאחר-מכן לצבא, ולכן דרוש מכשיר עם סוללה חזקה במיוחד עם דגש על איכות שמע!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. לא החלטתי על התקציב אבל הוא לא גבוה במיוחד. אז ככה - אני צריך המלצה לרמקולים עד 150 ש"ח והמלצה לרמקולים עד 250 ש"ח, עדיין לא החלטתי כמה אני אשקיע. יש לי כרטיס קול Realtek AC97 (נראה לי) שמובנה על הלוח אם מסוג Gigabyte nForce4 K8NF.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לא חייבים למצות את התקציב, אם יש רמקולים טוביםפ גם ב- 450 ש"ח, גם טוב.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
* קודם כל : במחשב שלי אני שומע עם הכרטיס הקול המובנה של הלוח אם אני רוצה לקנות את הכרטיס X-Fi XtremeMusic ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: 1. איך הכרטיס למשחקים ? 2. איך נכרטיס לשמיעת מוסיקה ? 3. התוכונות שמגיעות איתו לשמיעת מוסיקה (ולא לעריכה - רק לשמיעה) יותר טובות מ WINAMP ? 4. עוד שאלה שמתרידה אותי קצת: שמעתי שיש לו בעיה בחיבורים.... מה הבעיה בחיבורים?? יש בעיה בחיבור לרמקולים עם סאב, או משהו? מה הבעיה ??? 5. יש לי 2 רמקולים עם סאב אני יודע שכדי להרגיש הבדל משמעותי בינו לבין Audigy 2 ZS צריך 5 רמקולים ומעלה אבל בכל זאת: עם 2 הרמקולים שלי אני ישמע הבדל? מקווה שתענו בהקדם.... זה חשוב מאוד !!! תענו כך: 1.... 2.... 3.... 4.... 5....
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ריאיתי בתפריט אפשרויות של TVOUT
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי 10000 שקל להוציא על רמקולים אני רוצה לקנוט רמקולים שיהיו רק למוזיקה (שמיעה לא עריכה) וכמובן שמגבר גם יהיה בתוך התקציב ואיזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בישבילהם תודה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות רמקולים למחשב + סאב התקציב שלי הוא בין 200 ל 250 שקל גג מה הייתם ממליצים? B) חשבתי על הרמקולים Creative SBS-390 רמקולים אולי כדאי משהו של LOGITECH??? תודה לעונים :thumbs_up:
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת לחדר , של 5\6 סטלייטים וסאב עם מגבר פנימי שיש לו 2-3 כניסות בטווח מחירים שרשום בכותרת... אין לי העדפה לחברה כי אני לא מבין בזה יותר מידי השאלה אם יש דבר כזה למכירה כמו שתארתי... כי אני לא חושב שמגבר בנפרד בסך 1500 ש"ח גג ועוד רמקולים ב- 500 ש"ח יתנו לי תמורה הולמת... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיית 32 אינץ' LCD בתקציב של עד 7000 ש"ח. אף פעם לא התעסקתי עם טלוויזיות LCD ולכן אין לי כיוון. הטלוויזיה תהיה מחוברת ל-HTPC ורוב הזמן תשמש כטלוויזיה רגילה. חשוב לי מאוד הגודל של הטלוויזיה! הגובה המקסימלי הוא 80 ס"מ, רוחב מקסימלי 60-62 ס"מ. הטלוויזיה בקישור למטה מתאימה בול בגודל שלה לרהיטים בסלון, השאלה היא האם היא איכותית מספיק? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=FX32LC&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=350&aff=Zap באתר החנות כתוב "רזולוציית PC מקס' 1024x768/60Hz" - מה זה אומר לגבי שימוש בטלוויזיה כמסך מחשב? האם זה אומר שלא אוכל להנות מרזולוצייה ביחד של 16:9 בגלישה באינטרנט או צפייה בסרטים דרך המחשב? הצעות, הערות, תגובות - הכל מתקבל. 7000 ש"ח ומידו…
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מחפש מערכת למחשב 2.1,זה ישמש בשביל לישמוע מוזיקה סרטים,ומישחקים,האיכות של הסאונד מאוד חשובה גם איכות הבאס כי אני שומע מוזיקה עם הרבה באס.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם איך הכרטיסים הנ"ל מבחינת איכות סאונד למשל מול הכרטיס המובנה הכי טוב שיצא סאונד סטורם או מול הכרטיסים הנפוצים היום בלוחות - רילטק 850 וכו'? ואיך הוא למשל לעומת כרטיס קול מסוג סאונד בלאסטר לייב 5.1 או 7.1 24 ביט?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי יותר מעשרים ג'יגה פנוי אני מנסה להעביר למכשיר קובץ של 4.5 ג'יגה והוא לא נותן לי הוא אומר שאין מספיק מקום ודברים אחרים הוא כן נותן
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות שניתן להשיג בארץ, והן מהסוג של RP-DJ100 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35862 יש את AKG K26P, אבל לא ניתן להשיג אותן בארץ, יש עוד דגמים? תודה,
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הבנתי שה- PX 100 הם אוזניות טובות לתקציב של עד 350 שקל. איך הם אבל לעומת אוזניות סגורות בתקציב הזה של עד 350 שקל? כרגע אני מעדיף אותם לעומת אוזניות סגורות בגלל שאיתם אפשר לצאת מהבית. השאלה שלי היא האם יש אוזניות סגורות באיכות יותר טובה משמעותית ששווה לוותר בשבילם על הניידות שיש ב-PX 100?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה רצינית של אקוסטיקה ברכב, מיכוון שהרמקוליים האחוריים נמצאים בדלתות וזה נמוך שם בין הכיסאות, אז בקושי שומעים את הרמקולים האלה. מה אפשר לעשות? ועוד דבר,ה-DVD הוא 5.1 ויש לי רק 4 רמקולים וסאב. עכשיו הבעיה היא שהרמקול הקדמי הימני הרבה יותר חזק מהשמאלי. זה לא בעיה ברמקול כי הוא כבר הוחלף, המתקין אמר לי שזה עניין זה הגדרה שנותנת לנהג תחושה שהוא במרכז. אבל בנתיים זה עשה אותי חירש באוזן אחת וזה דיי מעצבן, מישהו יודע איך לסדר את זה? אהה כן וזה לא balance כבר ניסיתי את זה. אני דיי חושד שזה בעיה של חיבור במגבר, אבל אולי בכל זאת, זה איזה הגדרה שלא מצאתי. ומישהו מכיר הופעות טובות, או אוספים של סינגלים חדשים ל-DVD? תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם. בתור אחד שממש נהנה לקרוא את הביקורות הנכתבות באתר - הייתי שמח לראות ביקורת על מוצר מסויים שאני בטוח שגיימרים רבים היו שמחים לראות גם כן. אני מדבר על ה-SteelSound 5H V2. אם תחליטו לעשות זאת, תוכלו כמובן להתייחס לביקורת על הסט הקודם - ממנו די התאכזבתם, מה שיעשה את הביקורת למאוד מעניינת ונוכל לראות עד כמה החברה שיפרה את המוצר שלה. אשמח מאוד אם תחשבו על הרעיון, יונתן.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אזז ככה לפחות 2 ג'יגה טייפ מנהלים תמיכה בעיברית תומך בסיפריות תודה מראש יש אפשרות של קניה בחו"ל
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
זה ניראה לי הפורום הכי מתאים... יש לי pioneer dv393s עכשיו יש בו את כל השפות לגבי אפשרות של הכתוביות חוץ מעיברית ! וזה מעצבן לראות ג'יבריש במקום עיברית ! אז אולי אתם יודעים איזה שהוא קוד לעיברית או אני צריך לעדכן אותו או לעביר לו משהו כי אין לי מושג מה לעשות ! תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות mp4 שינגן סרטים באיכות סבירה במחיר של עד 800 ש"ח......ואני לא ממש מבין בדברים האלה אז אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות רדיו דיסק קורא MP3 של פיוניר ויש מספר דגמים שאני חושב עליהם (שהם בתקציב שלי) הייתי רוצה שתעזרו לי לבחור בין הדגמים ואם אפשר תגידו את ההבדלים ביניהם ומה הכי כדאי... ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אז תציעו אבל שלא יהיה יקר יותר . : PIONEER DEH-2850MP http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=600 דגם DEH-2800MP: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=593&lead_id=&look= :DEHP2750 http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=401
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-