אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך כרטיס קול למערכת HTPC. הוא אמור להתחבר למגבר ולטלויזיה ולהשמיע טלויזיה, DVD, דיסקים וקבצים מוקלטים. ממה שקראתי פה בתגובות קודמות אז הכרטיס לא ממש משנה כל עוד יש לו יציאה דיגיטלית. אז מה בעצם ההבדל בין כל הכרטיסים ? ובשביל מה צריך צ'יפים מסובכים אם הם לא עושים עיבוד בכלל ? נראה לי שאני אקנה כרטיס Maya gold 7.1 כי מצאתי אותו בחו"ל במחיר נמוך. האם הוא כרטיס סביר ?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הLG BD370 ולאחרונה צצה לי בעיה מוזרה-כשאני מנסה להעביר קובץ של סדרה בגודל 350MB דרך USB המכשיר מראה את הקובץ אבל באורך 01:40 במקום 41:00 (מה שאמור להיות כידוע אורך ממוצע של קובץ בגודל 350 מגה) הUSB עצמו לא מלא השאלה שלי למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה(המכשיר עצמו חדש לגמרי) יש עוד בעיה-בקבצי וידיאו (בUSB)התרגום נעלם באמצע הסרט מה הסיבה לזה?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מה דעתכם? http://www.focalprice.com/detail.aspx?pid=6414
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה רצינית של אקוסטיקה ברכב, מיכוון שהרמקוליים האחוריים נמצאים בדלתות וזה נמוך שם בין הכיסאות, אז בקושי שומעים את הרמקולים האלה. מה אפשר לעשות? ועוד דבר,ה-DVD הוא 5.1 ויש לי רק 4 רמקולים וסאב. עכשיו הבעיה היא שהרמקול הקדמי הימני הרבה יותר חזק מהשמאלי. זה לא בעיה ברמקול כי הוא כבר הוחלף, המתקין אמר לי שזה עניין זה הגדרה שנותנת לנהג תחושה שהוא במרכז. אבל בנתיים זה עשה אותי חירש באוזן אחת וזה דיי מעצבן, מישהו יודע איך לסדר את זה? אהה כן וזה לא balance כבר ניסיתי את זה. אני דיי חושד שזה בעיה של חיבור במגבר, אבל אולי בכל זאת, זה איזה הגדרה שלא מצאתי. ומישהו מכיר הופעות טובות, או אוספים של סינגלים חדשים ל-DVD? תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היו לי את האוזניות של סוני Sony MDR-EX71SL והם נכנסות ממש לתוך האוזן אלו האוזניות : ממש אהבתי את הבאס שלהן אני מחפש משהו בסגנון שלהם.. גם שנכנסות לתוך האוזן ככה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך LG W2261VP שתומך ב FULL HD ברגע שאני רואה סרטים או סדרות באיכות 720P, MKV וכאלה יש לי מין ריצוד על המסך כמו פסים דקיקים כאלה שקשה להבחין בהם האם זה בעיה במסך\ האם זה סתם CODECK תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אהלן! אני וחבר מתלבטים בין שני אוזניות koss KSC6 Senhiser mx350/450 מה הכי כדי?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב אז אחי התייעצות רבה כאן הבנתי שהאקסטרים אאודיו לא שווה כ הוא מסורס, האקסטרים גיימר לא שווה כי הוא חיקוי, והפטאליטי עולה 1000 שקל אז ירדתי מלקנות כרטיס קול חדש... יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסא sb0220 אבל אנילא מוצא דרייברים!! מישה יודע איפה מוצאים?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
איזה מהם יותר איכותי על מסך המחשב ועל מסך ה- TV? בתודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהמ וכמובן שאני מנסה להקליט עם sound recorder הבעיה שזה תופס ממש המון מקום בערך מגה וחצי ל-7 שניות יש המלצות אולי לתוכנה אחרת?דווקא ראיתי אנשים אחרים שלהם עם אותה היישום זה לוקח פחות מ-100קב ל-7 שניות העלובות האלו
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: (1) יש לי Audigy 2 Platinum. הדרייבר החדש ש-Creative הוציאו ל-Vista לא תומך ב-6.1. יש למישהו מושג האם הם מתכוונים להוציא דרייבר שכן יתמוך ב-6.1? ואם כן, אז מתי? (2) האם X-Fi Fatal1ty, בדרייבר החדש ל-Vista, עובד ב-7.1 ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ברסיבר הזה יש כניסה אופטית אחת אשר אותה חיברתי לממיר של yes, וכניסה דיגיטלית (קואקסלית) שאותה אני רוצה לחבר ל-dvd אבל משום מה כאשר אני מחבר את dvd לדיגיטלית אני לא שומע את את הdvd, יכול להיות הגדרות של dvd דרך אגב הdvd הוא של אפקס , אשמח לחוות דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יהיה הבדל מבחינת סראונד, לא איכות קול אם יש לי כרטיס קול מובנה או 5.1?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על סדרת הMX של Sennheiser? מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב רציתי לשאול בקשר לסאונד שלו אם האוזניות שמקבלים איתו עומדים בפול ווליום של המכשיר כי שאני שומע שירים עצבניים על פול ווליום שירים מסוימים יש עיוות קל בסאונד רציתי לדעת אם זה מהאוזניות ןאם כן איזה אוזניות איכותיות אני יכול ליקנות תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
איזה אתרים ישראלים עם פורומים טובים ואתגרי צילום יש (חוץ מצפה )? סליחה טעות להעביר בבקשה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בצפיית סרטים באתרים, כלומר לא סרטים שאני מוריד למחשב אלא סרטים באתר עצמו, כמו בוואלה,בנענע תפוז וכו'. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר לפתור את זה? התקנתי מחדש את המדייה פלייר, וזה לא עזר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מה דעתכם לרמקולים הבאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10003
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה בעיקרון רק שני רצפתיים ורסיבר בהמשך כשיהיה עוד כסף נקנה גם סנטר ואחוריים אין לי בעיה לקנות יד שנייה כל עוד זה מחנות ולא מבנאדם [ובמקרה הזה אני אשמח לקבל את שם החנות ופרטים] התקציב שלי כולו עומד על כ-1500 ש"ח ביחד..\: אולי 1700 אבל לא יותר..\: תודה מראש לעוזרים...[=
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות כרטיס קול עד 200 שקל למשחקים ואני לא יודע איזה יציאה יש לי במחשב לוח אם asus p4s 533vm
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם המרתי קלטת וידאו ישנה לדיסק DVD בפורמט Xvid -data dvd הדיסק עובד טוב בכונן הDVD במחשב אבל במכשיר DVD רגיל הוא מתחיל "לקרטע" אחרי דקה או שתיים (בדקתי בשני מכשירי DVD כך שלדעתי הבעיה היא לא בגלל מכשיר "דפוק") למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר של סוני FH-E828 שמחוברים אליו 9 רמקולים ל2 יציאות.. בערך כל רמקול בממצוא זה 80W ויש 2 רמקולים של 220W ואין לי מושג כמה המגבר מוציא לא רשום על המגבר ולא מצאתי באינטרנט. השאלה שלי עם יש סיכון בזה שיש כל כך הרבה רמקולים..
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר רשמתי הודעה אבל כניראה היא לא היית ברורה והיא ירדה מהר לכמה עמודים אחורה. אני מחפש לקנות מערכת 5.1 או 7.1 טובה לבית. יש לי כרטיס קול אודג'י 2 ומעבר לזה כלום. המערכת תיחבר לשתי מחשבים ולטלויזיה (אחד המחשבים הוא בדומה לוידיאו רק עם מחשב עם דיוידי בפנים - כרטיס קול 7.1 קריאטיב 24 ביט) אני מחפש משהו איכותי וטוב בתקציב של עשר אלף שקל כולל רסיבר סאב סנטר ל 5-7 רמקולים. אני אוהב לשמוע עם סאב חזק מאוד. שאלו אותי באשכול הקודם שתי שאלות אז אני יגיד פה לפני שישאלו: 1. החדר בערך 4*4 מטר או 4*5 2. אין לי כרגע שום דבר סתם מערכת מיני מעפנה ישנה שעושה טובה שאפשר לחבר אותה למחשב בכלל. או אם אתם יכולים להגיד לי על מה צריכים להסתכל במפרט לפני שקונים.פרט ללהיכנס לחנות ולשמוע …
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לא נדלק או נטען בשום חיבור (למחשב או לחשמל), RESET גם לא עושה כלום. והכי מרגיז, זה מכשיר חלופי חדש (חודשיים פלוס בשימוש). לא נפל, לא נחבט - כלום! נראה לי שתקופת האחריות פגה לפני חודש (כמה מתאים), ומי יודע כמה יעלה ה"תיקון". (כבר שילמתי 150 ש"ח על ההחלפה מהמכשיר הישן). מה עושים..?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-