עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני לא כל כך מתמצא באוזניות, אז אולי זה נורמאלי, לפעמים כשאני מזיז חלונות, או לוחץ בתוך תפריט התחל, או סתם ככה מדי פעם, צצים להם רעשים סטטיים. (לא היסטרי, אבל עדיין..) יש אפשרות להעלים אותם לחלוטין? ממה הם נובעים? תודה עריכה: נראה לי שהצלחתי להעלים אותם (או בכל אופן להפחית) ע"י חיבור האוזניות אל כרטיס הקול ישירות, ולא אל הFRONT PANEL תודה בכל אופן

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by IG,

קניתי מערכת EACEN E-199 2.1 וכשאני מחבר אותה לציאת הAUDIO OUT בטלויזיה יש הרבה רעשי רקע. כשאני מחבר את המערכת למחשב הכל עובד כמו שצריך... מה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by gal1,

יש לי רמקולים של PIONEER S-A100 והרמקולים מחוברים למגבר SANSUI 6060 והרמקולים עושים רעשים כאלה של פיצוצים אפילו שמוזיקה לא מתנגנת והמגבר סתם דלוק מישהו יודע מה הסיבה לכך?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by RDS,

יש לי את הרמקולים x530, ובזמן האחרון החלו להופיע מהרמקולים צלילים מוזרים... כאשר אני לא שומע סאונד (מוסיקה משחקים) מהרמקולים, יש כל מיני "פאק" כאלה, (לא fuck, אלא pack).. כאילו פקים כאלה... תופעה זו חוזרת גם כשאני שומע מוסיקה..... אודה לעזרה... תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  5. Started by Nachum987,

שלום לכולם, קניתי את הרמקולים Logitech Z-5500 וחיברתי אותם לכרטיס קול המובנה שלי במחשב בחיבור אופטי (TOSLINK). כאשר אני מבצע משהו שצורך משאבים מהמעבד, נוצר לי מן רעש סטאטי כזה, מעיין ריצוד שכזה, והוא קורה לי כשאני עושה כמעט כל פעולה במחשב, כשאין פעולות שאני מבצע עם המחשב הקול הזה נעלם לאחר שנייה שתיים, כמו כן גם כשאני מפעיל סרט נוצר לי קול דומיננטי משמעותי של ריצוד שכזה ואין לי מושג איך לפתור את הבעייה. בנוסף כאשר אני מצמיד אוזני לרמקול אני שומע קול סטאטי חלש אומנם אבל ישנו וגם אותו הייתי רוצה לנטרל. האם לדעתכם הבעייה בכרטיס הקול הלא איכותי כביכול?, כבלים ברמה ירודה? (התקנתי את הרמקולים עם הכבלים המצורפים לסט), הגדרות שגויות במחשב?, הארקה?, הסט? כמו כן קניתי כבל אופטי …

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. יש כרטיס audigy 2 כאשר מחבר אותו למגבר kenwood krf v6050d דרך יציאת spdif מהכרטיס קול יש רעשים חזקים מדוע? יכול להיות שאני מחבר כבל לא מתאים? נכון לעכשיו מחובר כבל 3.5 to rca למגבר רגיל ליציאת aux ,מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tom123,

קניתי רסיבר של פיוניר vsx 817 עכשיו חיברתי לו DVD שקניתי גם של פיוניר דרך יציאה קואקסלית דיגיטלית. עכשיו שזה מחובר יש רעש רציץ כזה גם אם אני לא משתמש בDVD נגיד רואה טלויזיה יש רעש תמיד ושאני מוציא את הכבל הזה הוא מפסיק (הכבל מהDVD) יש לציין שהכל הוא אייכותי ולא סתם משהו.. (160 שקל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. חברים בערך מלפני יומיים שאני שומע מוזיקה יש רעשים כאלה מוזרים שמפריעים לי לשמוע.. מין ביפים קטנים כאלה ואין לי מושג ממה זה נגרם.. ניסיתי למחוק ולהתקין תדריברים ואת תוכנות השמיעה לבדוק ויורסים אבל אין לי מושג מה זה.. זה כאלה זמזומים לא סדירים מהרמקולים.. מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by eladcohen,

הי, ברשותי מערכת רמקולים 5.1 Logitech z906 חדשה לגמרי. מדי פעם בסרטים במחשב, סרטונים ביוטיוב או בשירים מסויימים יש קולות 'כירסום' של סאונד לא נקי, פיצוצים של רעש לבן או משהו בסגנון. קצת קשה להגדיר את זה אז צירפתי קובץ mp3 קטן באתר: http://www.f2h.co.il/pnoiobzium. המפרט של המחשב הינו מעבד Intel i7 930 2.8 Ghz 8Mb l3 Cache s1366 לוח אם: Gigabyte ga-x58a-ud3r ספק כח: Seasonic 620w pfc 12cm fan modular psu m12II-620 זיכרון: Kingston 12GB 1333mhz ddr3 (יושב על שלוש סלוטים) כרטיס קול: CREATIVE (EXTREME FIDELITY) XFI GAMER מארז : 932 HAF FULLTOWER ATX BLACK CoolerMaster הורדתי מספר דרייברים לכרטיס קול, בדקתי עם כבל אופטי והבעיה נשארה. הורדתי גם קודקים וזה לא נפתר..הסרתי והתקנת…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. יש לי לוח אם מסוג IS7-E2G של החברת ABIT קישור: http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2G&fMTYPE=Socket+478 לא יודע למה אבל יש לי רעשים מוזרים ברקע רשרושים זמזומים כאלה שמשגעים אותי הרעשים לא מושפעים מעוצמת הקול ולא אם הכל מושתק אפילו ניסיתי הכל ישנם פעולות שמשנות ומפסיקות קצת את הרעשים בזמן שמבצעים אותם כמו גליליה של עמודים בזמן שההארד דיסק עובד הקצב משתנה והוא מתאים את עצמו לנורה האדומה על המארז שמראה דשהכונן קשיח עובד... עדכנתי דריברים החלפתי אפילו ספק....אבל כלום מה הבעיה????? בתודה אסף...

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by swg,

לאחרונה אני חווה מין סדרה של רשרושים ברמקולים, כאשר אני מאזין למוזיקה. זה מעצבן וזה נשמע כמו מין שקיות כאלה שזזות,אבל ממש מעצבן. יש לי מערכת Panasoic Ak-Sc520. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by n0stredamus,

הי יש לי רעשים סטטיים מעצבנים ביותר (אותי לפחות) שאני לא יודע ממה הם נובעים ורציתי להתייעץ איתכם פה בפורום אולי תוכלו להאיר על הבעייה שלי קצת אור ולעזור לי לפתור אותה. אני לא אודיופיל קשה אבל אני אוהב לשמוע טוב והשקעתי סכומים לא מבוטלים כדי לשמוע בצורה סבירה לפחות והרעשים הסטטיים האלה פשוט הורגים אותי. אז ככה האלמנטים שיש ברשותי הם כאלה : מחשב : לוח גיגהבייט עם כרטיס קול מובנה (לא בשימוש אבל מותקן במחשב - לפעמים אני משתמש בו לכן הוא לא מנוטרל כרגע, כל הסאונד מופנה לקריאייטיב) IPE1000PRO 2 W מעבד P4 2.8 2 גיגה זיכרון כרטיס קול : X-FI Fatality עם פנל 5.25 - יציאות אופטיות וכו ... מערכת הפעלה WIN-XP PRO עם כל העדכונים הרלוונטיים של קריאייטיב לכרטיס קול, חשבתי פעם על וויסטה …

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by Bakshi1,

היי, לפני כ3 שבועות קניתי רמקולים די פשוטים של microlab מדגם b-18 עם חיבור חשמל המוזן מ usb. כשאני מחבר אותם למחשב ישנו רעש סטטי חזק מהם גם שהווליום מכוון על 0 (בווינדוס ובבורר פיזית). הבנתי שהדבר נובע מכך שהם מחוברים כ usb. יש לי אפשרות מן החנות להחליף את הרמקולים ללוג'יטק. הבעיה היא שגם הלוג'יטק הם בחיבור usb. האם גם בלוג'יטק יהיה לי את הרעש הזה? האם ככה מתנהגים רמקקולים מסוג usb?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. חיברתי עכשיו את הרמקולים החדשים שלי, Logitech Z523, וחוץ מזה ששומעים מאוד מאוד חזק (בהשוואה למערכת 5.1 שהייתה מחוברת לרסיבר וטלוויזיה שמחוברת בHDMI). אני כרגע על 12% בעוצמת הסאונד של המחשב ועל בקושי חצי ברמקולים וזה טיפה יותר מדי.. דפאק? /:, (נגיד בטלוויזיה אני על 100% ועל 10 בטלוויזיה עצמה..) יש גם רעש סטטי שנראה לי קצת חזק (כשמגבירים רק את הרמקולים ומכבים את המוזיקה במחשב..). מה אפשר לעשות לגבי כל אחת מ2 הבעיות?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by itaim,

המחשב שלי מחובר למערכת סטיראו ביתית ממוצעת (2 רמקולים, והגוף עצמו שהוא נגן סידי טיפ רדיו ביחד) עכשיו כבר הרבה זמן שמידי פעם יש זמזום ברמקולים, אז קצת נגיעות בחיבורים מאחורי המערכת כל פעם וזה מסתדר עכשיו הבעיה שזה הפסיק להסתדר =\ רק שלוחצים על החיבור אז שומעים טוב, אני כימעט בטוח שהבעיה לא בכבל כי ניסיתי כבר 2 שאמורים להיות תקינים (שתיהם עבדו עם המערכת של אח שלי) פתחתי את המארז ולא הצלחתי להגיע לאיזור של החיבורים (צריך לפרק את המערכת לגורמים) יש משהו אחר שאפשר לנסות? או שהחלק הזה במערכת גם הלך לעולמו?

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  17. זה כרטיס קול שבא עם מקלדת שליטה, מתחבר ב USB הענין הוא כזה: בבורותי כי רבה עד עשכיו עבדתי עם הווליום של וינדוס על 100%, איש חכם אמר לי שזה הורס את הסאונד ואכן כשהקשבתי בעצתו קיבלתי שיפור ניכר בסאונד שיוצא מהמחשב, א-ב-ל, ככל שהסאונד של וינדוס יותר נמוך, ואני מגביר את הרמקולים כדי לפצות (אל אף שהם לא עוברים את ה 70% בעצמה) אני מקבל רעשים משונים, יותר נכון לכל צליל קצר מתווסף מין רעש לבן בהתחלה ובסוף, אני מקבל רעש רקע די משמעותי, והפרעות בלי סיבה פה ושם. זה לא קורה כשאני מחבר את הרמקולים לכניסת אודיו הרגילה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר, וזה לא שינה כלום. יש לזה פיתרון??

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by gamer1234,

יש לי רמקולים X-530 ומלפני כמה ימים החלו רעשים מהירים כאלו (חלשים אבל מציקים מאוד). הרעשים יוצאים מהסאב. אם אני מנמיך את עוצמת הסאב\הרמקולים הרעשים עדיין נשארים (ואם אני מגביר הם לא מתחזקים). בקיצור כל הזמן שהרמקולים פתוחים יש את הרעשים. יש פתרון איך לסדר את זה? הרמקולים דיי חדשים רק כמה חודשים.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  19. אני מחזיק ב5.1 של לוג'יטק והכרטיס שלי זה 2.1 מעפן.. כל פעם שאני מגביר קצת להרגיש עוצמה השיר או אפילו בלי שיר ברקע מלווה ברעשים ופיצפוצים מעצבנים אם אני משדרג את הכרטיס קול ליותר איכותי ול5.1 יש סיכוי שהרעשים יעלמו ? או שלפחות יגיעו בשלבים יותר קרובים לפוול וווליום כי זה בערך על האמצע ומרעיש.. ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. היי יש לי GTXP 7.1, וכשאני מנגן איתו MP3 AVI MPEG וכו הוא משמיע מעין "פיצוצים" כל 2-3 שניות [אין לי את הבעייה הזו שאני מחבר אותו דרך ה-AUX לכרטיס TV] ניסיתי PCI אחר ובדקתי שהוא לא משתמש ב-IRQ תפוס - לא עזר מפרט: WIN XP SP1 P4 2.4C HT 2X256 DDR 3200 GIGABYTE GA8IPE1000 PRO CHIPSET INTEL 865PE תודה על כל רעיון

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by Garm,

שלום, ברצוני לדעת האם והיכן ניתן לרכוש בארץ רפידות חלופיות שיתאימו לA900. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  22. Started by KoM,

נקרעו לי קצת הספוגים של ה-HD25 שלי, התקשרתי לאדר, יש להם או עטופות דמוי עור (מזיעים יותר) או דמוי קטטיפה או משהו בסגנון, הראשון עולה כ-90 שקלים השני כ-140 (אני משיג בפחות), מה עדיף ? האם הקטיפה עמידה יותר לקרעים ? האם נוחה יותר ? כבל גם עלה לי דיי המון, אוף למה הכל עולה יקר כל כך לחאוזניות האלה ? מזל שהם נשמעות ממש טוב, במיוחד אחרי החלפת הכבל, זה מטורף, אבל אני רוצה לבדוק אופציה של שדרוג לכבל ייצור עצמי (אנטולי אציק לך בהמשך). עוד שאלה אם אנחנו כבר בשווג, עם הערכה מקבלים שוב את הספוגים הפנימיים, הם דיי עבים ולדעתי נותנים באסים רכים יותר ומשככים (מדיי ??) את הטרבלים, האם כדאי לשים בד עם פחות חסימה ?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by nadaw,

מישו יודע היכן ניתן להשיג את זה: https://secure11.nexternal.com/shared/StoreFront/product_detail.asp?CS=iriver&RowID=198&All= תודהה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. יש לי מגבר YAMAHA דגם RX-V361 ורצית לדעת איך אני מחבר את המחשב למגבר ואיזה יצא אני צריך לישת מש במגבר ואיזה כבל לקנות

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  25. שלום רצית לדעת אם אפשר לחבר לטלוזיה את הנגן הז iRiver H340 40GB ואם אפשר אני צריך תושבה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים