עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by overload,

יש לי ריסיבר חדש YAMAHA 430 וזה ממש (ממש) לא הפיוניר העלוב שהיה לי לפני. יש פה בערך מיליון חיבורים (מזל שלא קניתי את ה :D530) ואני לא מצליך להבין בשביל מה כל החיבורים של הוידאו מאחור. זה ריסיבר למה הוא צריך יציאות וידאו? ליד כל זוג חיבורים של קול (אדום לבן) יש חיבור וידאו (צהוב):

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האם יש דרך להוסיף כניסה דיגיטלית (אופטית) לכרטיס הקול שלי? כמה עולה ומאיפה אוכל לקנות, אם כן? תודה מראש, ניר.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by naknir,

שלום חברים, היום פתאום נעלם לי הסאונד מהמחשב!! יש לי לוח אם Epox 8RDA+ וכרטיס קול Soundstorm מובנה עליו, והכל היה בסדר גמור עד שפתאום היום אני לא שומע שום צליל! המיקרופון עובד בסדר גמור ושומעים אותו דרך הרמקולים כך שזו לא בעיה ברמקולים, אבל לא שומעים אף צליל ממה שמחובר ל-Line out בכרטיס קול, לא ברמקולים ולא באוזניות!! אני ממש מבוהל כי אין לי מושג למה זה קרה ואיך פותרים זאת ואתם התקווה היחידה שלי כרגע. מקווה שתעזרו ותתייחסו ברצינות, בתודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. Started by Aner,

???

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by Spaik,

היום המחשב שלי מחובר לרסיבר שתומך ב 4 ערוצים: 2 קדמיים ו 2 אחוריים בלי סאב ובלי סנטר. הרמקולים מחוברים לרסיבר, והרסיבר למחשב. יש לי כמה שאלות 1. במצב שאני היום: אני שומע בצליל הקיפי? כי אני לא שומע בכלל ברמקולים האחוריים, כמעט לחלוטין, הם מאוד מאוד שקטים ואני לא שומע אותם בכלל שאני משחק במחשב או שומע מוזיקה. למה זה ככה? 2. אם אני רוצה לשמוע סאונד של4.1 אם אני יקנה עוד 2 רמקולים וסאב ואני יחבר אותם ישירות לכרטיס קול (בחיבור של הרמקולים האחוריים). זה אפשרי? הסאב יעבוד כמו שצריך? והאחוריים יעבדו טוב? 3.איך אני עושה שבמצב הנוכחי שלי אני ישמע בכל 4 הרמקולים כלומר סאונד הקיפי שאני ישמע את הרמקולים האחוריים טוב? (אם אפשר לעשות את זה) תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 מובנה על הלוח ואין לי בדריברים שלו את התוכנה Audio HQ.. לחבר שלי שיש בערך אותו כרטיס רק פחות טוב יש את התוכנה בדריברים אבל הקמצן לא נותן לי את התוכנה.... איפה אפשר למצוא את התוכנה??

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  7. ככה שלום... יש לי רמקולים של CREATIVE - הINSPIRE 5.1 וגם כרטיס קול 5.1 של CREATIVE בבדיקה של הרמקולים, כל הרמקולים עובדים. כל רמקול מדבר. אך כשהווינאמפ מנגן, משום מה אני לא שומע כלום מהרמקול האמצעי (CENTER). צריך להגדיר משהו ספציפית בווינאמפ? תודה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by itayze,

אני נוסע לחו"ל לשבועיים בערך ואני רוצה לקנות נגן אודיו טוב במחיר סביר בארץ , די הרבה לבקש :-\ . יש לי דיסקמן mp3 בבית , אבל הוא די ישן , האיכות בו לא משהו וגם אין לו Id3 Tag אז אי אפשר לראות את שם השיר . אני די מתלבט מה יותר כדאי , דיסקמן Mp3 חדש , פשוט שקורא Id3 tag בעל איכות טובה אבל הוא לא ממש נוח לסחיבה כמו מינידיסק . השאלה שלי היא מה עדיף , להישאר עם הדיסקמן mp3 ולסבול , לקנות אחד חדש או לקנות מינידיסק . אני לא אשתמש בזה הרבה , רק לטיולים מדי פעם או למקרה שאני אלך לחבר . מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by SixKiller,

יש לי את הלוח הבא Abit NF7SL והכרטיס קול הסאונדסטורם ויש בו 5 יציאות+אופטית שאלתי את אח שלי... מה היציאה הזאת עושה אז הוא אמר משהו בקשר לזיהוי של הרמקולים.. זתומרת שזה לבד יזהה את החיבורים... קדמיים\אחוריים\סנטר זה מה שהבנתי... SnoopDog

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  10. האם הכרטיס קול : Creative SB Live! Valu משנת 99, יתאים לרמקולים ADA880, והאם יהיה הבדל באיכות השמיעה ברמקולים אם אני אחבר אותם לכרטיס קול Creative SB Live! 5.1 Digital? ודרך אגב איך אני מחבר את הרמקולים דרך היציאה הדיגיטלית? זה כבל אחד שמחתחבר ליציאה הדיגיטלית וזהו? ואם זה אנלוגי אני מחבר נגיד 3 מגברים ל3 כניסות?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  11. שלום כולם !! עקב רכישת ADA880 אני נאלץ לבטל את הכרטיס קול המובנה של הלוח שלי.. לאחר שהסרתי את שני הג'מפרים שנמצאים ליד הכרטיס מסך והתקנת כרטיס קול סאונד בלאסטר לייב של קרייטיב נתקלתי בבעיה... אין סאונד מהכרטיס קול !! מה עושים? הכיצד מבטלים אחת ולתמיד את הכרטיס המובנה!? בתודה מראש לירן

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by CASIOMAN,

שלום. יש לי רמקולים 5.1 וכרטיס קול מעפן של AC97 5.1 ורציתי לדעת עם יש אפשרות למפענח AC3 שיפריד את הערוצים לכל רמקול ורמקול תודה. ו אין לי כניסה אופטית לרמקולים ואין רסיבר

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  13. הלך לי הטרנספורמטור במגבר ואני צריך להשיג טרנספורמטור חדש... הנתונים שלו הם נכנס: 220 וולט יוצא: 2 חוטים של 40-45 וולט בעלי חוט אחד של אדמה משותף ועוד 2 חוטים של 6 וולט- לתאורה... תודה

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by SMSM,

קיבלתי את הרמקולים היום ( הזמנתי ביום ב' ב 23:00 !!! ) , הערכה מגיעה עם כל הכבלים האפשריים - SPDIF, COAXIAL - פשוט כל מה שצריך בשביל לחבר למחשב / DVD ביתי / SONY PS2 - מקור AUDIO כלשהו ! הצליל מצויין - שליטה נפרדת על ה CENTER , על ה SURROUND ועל ה SUBWOOFER . ברירת מצבים - 2CH, 4CH, DIGITAL, DTS, והכי חשוב - PROLOGIC - כל מה שתנגנו - גם אם הוא ב 2 ערוצים - ינוגן על כל 5 הרמקולים - שווה ביותר ל MP3 ! הסאב וופר די גדול - יותר גדול מהסאב של ה 2.1 של YAMAHA שהיו לי - בערך 30X30 ס"מ, מעץ, איכותי ביותר ועושה את העבודה מצויין במשחקים וגם בסרטים ! עכשיו נשאר רק להביא את ה AUDIGY ZS לחוויה מושלמת ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gombn,

יש לי לוח M של ABIT IC7 ואני מעוניין לקנות רמקולים של ALTEC ATP3 2.1 חשוב לציין שכרטיס הקול שלי מובנה האם בסדר מבחינת איכות הקול כמו כן מישהו יכול להגיד איפה המבצע המדובר ש ADA880 תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by SMSM,

אני עומד לקנות את ה AUDIGY ZS - הזמנתי את ה TSS-1 של YAMAHA - סט של 5.1 - השאלה שלי אם אני מוסיף להם עוד 2 רמקולים אני אשמע 7.1 ? הסבר למי שלא הבין - את כל הכניסות של ה 5.1 - CENTER/SUBWOOFER, FRONT,REAR - אני מחבר את ה 5.1 - ול2 ערוצים נוספים אני מחבר את ה 2 רמקולים האחרים ....

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by Aner,

שלום. עם המחשב שאני מתכנן לקנות אני רוצה גם מערכת סאונד נחמדה. חשבתי על 4.1 : Creative Inspire 4400 4.1 black או Altec Lansing AVS500 4.1 איזה מביניהם עדיף? אבל זה מציאותי? , או שמפאת גודל החדר זו הגזמה, ועדיף לקחת 2.1....? (אם 2.1, איזה כדאי במחיר סביר, לא כמו ה-ATP3 שמחירו בשמיים) תודה.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by Load,

אהלן. יש לי מערכת 5.1 של PEERLESS pr-2800 רציתי לדעת האם אמורים לשמוע מהוואפר דיבורים (כמו דיאלוגים בסרטים ובשירים) או רק בס נקי. המערכת מחוברת ב5.1 לכרטיס פורטיסימו 3 (game surround) ואת האמת כשזה היה מחובר כסטריאו רגיל שמעתי רק בס דרך הסאב, אומנם לא משהו אבל לא שמעתי דיבורים ומוזיקה דרכו כמו עכשיו. וכן אני בטוח שהכל מחובר כמו שצריך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by 47,

אבא שלי יסע השנה כניראה לארצות הברית אז אני הולך לנצל את ההיזדמנות לקנות לעצמי אוזניות גרדו נחמדות. אני יקנה SR80 או SR125 או SR225 (רוב הסיכויים ש SR125). אני הולך לקנות Earpads גדולים(ב15$). אז השאלות: 1. האם אני אוכל לנצל את האוזניות טוב בלי מגבר (sr80-225)? 2. מה עדיף, אוזניות פחות טובות עם מגבר(אם התקציב יעלה) או יותר טובות בלי מגבר? 3. אחרי שאני אקנה אני אשקול קניית מגבר, איזה מגבר כדי לקחת (אבל לא את זה של גרדו, 350$ זה *קצת* הרבה בשבילי) אם בכלל שווה לקחת מגבר עד $200(מתיים זה הגבול להצעות, אפשר פחות...)? תודה מראש על העזרה. נ.ב אני אשמח לשמוע חוות דעת(מישהו עם נסיון עם האוזניות) של מישהו על אוזניות של גרדו.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by piro,

הורדתי כמה סרטים מ emule וכשניסיתי להפעיל אותם הוקפץ לי error בקשר ל codec, הרצתי תוכנה שנקראת gspot codec information והיא הראתה לי שחסר לי codec AC3 שהקוד שלו הוא 0x2000 חיפשתי אותו ברשת אבל לא מצאתי, תוכלו לעזור? ולהסביר לי בדיוק מה הבעיה? תודה piro

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. קניתי היום את הכרטיס: Creative Sound Blaster Live! 5.1, בשביל הרמקולים ALTEC LANSING ADA880. אז אחרי שחיברתי אותו למחשב, נתקלתי בבעיה לזיהוי הכרטיס שלי, כי יש עוד כמה עם שם דומה. אחרי שהורדתי דרייבר קיבלתי את השגיאה המופיעה בקובץ המצורף.

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, לאחר שלא מצאתי במנוע החיפוש מידע על יציאת SPIDF הייתי מעוניין לדעת מה בדיוק תפקיד החיבור, כיצד הוא שונה מחיבור אודיו רגיל ואיך הוא תורם או טוב יותר ? בתודה, אסף.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי תקציב של 1000 שקל ואני לא יודע מה יותר כדאי אם אפשר המלצה ממה שיותר עדיף עכשיו השאלה שלי היא כמה יש בדיסק של מינידיסק מגה והאם אפשר לכתוב על אותו דיסק שוב ושוב מוזיקה? והאם יש נגן איזשהו עם כרטיס זיכרון? ו

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Peri228,

שלום ! אני מעוניין ברכישת כרטיס קול חדש בכ - 450 שקל , ולאחר שבדקתי את PCH , האפשרויות העיקריות שעלו בפניי הם ה Fortissimo III וה Creative Audigy 2 Bulk . כמו כן , בחריגה מסוימת מהתקציב , יש את ה Creative AUDIGY 2 ZS . מה ההבדל בין ה ZS לבין ה Bulk ? ואיפה עומד ה Fortissimo בכל העסק ? אני אשמח לתגובות מהירות , מאחר ואני מעוניין לקנות את הכרטיס כמה שיותר מהר ..

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by overload,

אני מחפש רמקולים לקולנוע ביתי ב 3000 ש"ח (+ -). אני מדבר על 5 רמקולים גדולים ולא רמקולים לוויניים+סאב מה הדגם הכי טוב שאפשר להשיג מחנות בארץ במחיר כזה? תודה 8)

• 6 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.