עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ezer,

מישהו יודע איך מחברים RIO300 לWINXP(HOME EDITION( ע"מ להעלות עלין שירים?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by ameer_a7,

הסט הראשון הסט השני מה עדיף בין אלה?! מי איכותי יותר? חזק? איכות צליל? בבקשה תמליצו לי.. ותנו לי הבדלים

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  3. הכרטיס קול שלי: איך מגדירים רמקולים 2.1?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Coca Cola,

או AAA? תודה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by gggilad13,

זו הודעה שני רושם בשם חבר: אני מאד מתלבט בקשר להוצאת כסף גדולה על נגן אם פי 3 היות ואני מחפש 512 מגה. הנגנים הרגילים עולים 700 ואילו המעט יותר מתקדמים בסביבות ה1700. הייתי רוצה לדעת, האם באמת שווה וכדי להוציא עוד 1000 ש"ח על נגן ?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by AtSrA,

שלום, אני לא יודע אם זה ממש קשור לפה, אבל הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר אתרים מחו"ל שבהם ניתן להזמין אוזניות של SENNHEISER עם עלות משלוח סבירה תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by QQQ,

כאלה: http://cgi.ebay.com/10-EAR-FOAM-PAD-COVER-IPOD-IPHONE-MP3-EARBUD-EARPHONE_W0QQitemZ270504754333QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item3efb56fc9d#ht_2099wt_1165 פשוט נראה לי אבסורד להתעסק עם משלוחים בשביל כזה דבר קטן... איפה בארץ יהיה אפשר למצוא דבר כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by tecknorapp,

שלום רב! מנסה לסנכרן מקרן קול סמסונג hw-f355 למסך lg smart 47la621y ללא הצלחה. חיבור אופטי-לא מזוהה. חיבור אנלוגי-לא מזוהה. התקן בלוטות' -אין צימוד. אני אשמח למעט עזרה ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בו נניח שאני לוקח מגבר שיש בו 4 ערוצי הגברה סטריופונים 4x100watt RMS ולוקח 2 רמקולים שיכולים לעמוד בהספק אמיתי של 250RMS ומחבר מערוץ A+B 1 לרמקול ימין אחד ומA+B 2 מחבר שוב לרמקול ימין עוד אחד וככה גם לרמקול השמאלי, השאלה שלי האם זה יעבוד והאם זה יתן את ההגברה של 4 הערוצים ביחד על 2 הרמקולים ?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by crovei,

רציתי לדעת יותר על כל הנושא של בניית מגברים, בעיקר ניידים לשימוש עם נגנים. דבר ראשון ראיתי את כל מגברי ה-CMOY, ממה שראיתי עם כל יכולת הלחמה סבירה אפשר לבנות אחד בלי השקעה מאוד גדולה. השאלות שלי הן אם קודם כל אפשר להשיג בארץ את החלקים לבניית אחד? (הבנתי שיש הרבה סוגים, לי אישית אין העדפה כרגע כי אני עדיין לא ממש מבין בזה..) והאם ישמעו הבדל גם בלי אוזניות מקצועיות? ראיתי ב Head-Fi כמה אנשים שהשתמשו ב-CMOY עם האייפוד שלהם ואזניות סוני EX71 או סתם אוזניות פשוטות אחרות. כזה דבר בכלל שווה את המאמץ? ומה ההבדל בין CMOY ל-MINT? ובכלל, מגברים נועדו רק לתת כח ("בוסט") לאוזניות מקצועיות שמחוברות למקור לא מספיק חזק (נגן נייד למשל), או שהם גם מטפלים בסאונד עצמו ומשפרות אותו? והאם שיפור…

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  11. אשמח לקבל חוו"ד לגבי הטלויזיה הנ"ל מצורף מפרט: http://www.p4c.philips.com/files/3/37pfl3403d_12/37pfl3403d_12_pss_aen.pdf תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by hezi508,

שלום לכולם, אני צריך לקנות מתנה התקציב עד 2500 ש"ח הבקשות מסך FULL HD, כמה שיותר גדול, של חברה מוכרת, אחריות יבואן רשמי ורצוי מאוד כניסה של USB. מה שכרגע לפי בדיקת מחירים עומד על הפרק PANASONIC 37 דגם U20 TOSHIBA 40 דגם 700 SHARP 40 דגם 500 אולי נוכל להגיע גם LG 37 דגם LD460 SAMSUNG 37 דגם C530 אשמח לשמוע חוות דעת ותגובות. תודה, חזי

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. רק ברשת בסט ביי בינתיים... ורק הדגם של ה-2 ג'יגה. אבל האחרים צריכים לצאת בקרוב... אגב, הוא הזול ביותר מנגני ה-MP3 מבוססי פלאש של 2 ג'יגה באתר (בהפרש של 10 דולר). המוצר באתר של בסט ביי: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7712969&type=product&productCategoryId=pcmcat63100050013&id=1138086672392 הסדרה באתר של סנדיסק: http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1166)-SanDisk_Sansa_e200_Series_MP3_Players.aspx נהיה מעניין בתחום נגני אמ פי 3 מבוססי פלאש?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by edanazran,

שלום, אני מעוניין בעצה ובעזרתכם, לגבי טלוויזיה חדשה לחדר. הדרישות: FHD/LED 32' אופטימליות ל PS3. בעיקרון, השימוש בה יהיה ב PS3 וצפייה רגילה בערוצי HOT טווח מחירים - עד 2000 ש"ח (אם הדרישות מוגזמות, עזרו לי :] ) .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אני ספורטאי, רוכב אופניים. אני מחפש אוזניות אשר אני אוכל להשתמש בהן בזמן הרכיבה על האופניים. עד עכשיו השתמשתי בJBL REFRENCE 220 אך מסתבר שהן מזויפות והכבל נקרא מבפנים באזור הפלאג ולכן שומעים רק באוזן אחת... לכן אני רוצה לקנות חדשות, הפעם בארץ ולא בEBAY כדי לא ליפול שוב על זיופים, התקציב שלי הוא 200 ש"ח. מה מומלץ? עד עכשיו הסתכלתי על שני דגמים עיקריים, Sennheiser CX400 2, הן עולות 200 ש"ח ונראות טוב מאוד, מה דעתכם? אוזניות נוספות שהסתכלתי עליהן הן: AKG K324P אשר עולות 140 ש"ח וגם כן נראות טוב מאוד אבל שמעתי שהן מעט עדינות,הן באמת עדינות? איך הן? בקיצור מה לדעתכם עדיף מבין שני הדגמים? אפשר גם להוסיף דגמים נוספים להשוואה אם כדי לראותם! תודה, ניצן נ.ב. אני אשמח …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Aviv C,

הרמקולים פשוט לא נדלקים לי יותר. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכבלים שלהם אבל שום דבר לא עוזר. מה לעשות ומה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. שלום אני רוצה לעשות מערכת שמיועדת בעיקר לקולנוע ביתי (גם למוזיקה אבל פחות בהרבה). מה שאני מתכנן לרכוש זה ככה : מגבר - Yamaha rxv 661 רמקולים קדמיים רצפתיים - Wharfedale Diamond 9.5 (main) רמקולים אחוריים מדפיים - Wharfedale Diamond 9.0 (rear) סנטר - Wharfedale Diamond 9cc (center) לפי הבדיקה שלי בזאפ כל זה יעלה לי 8160 ש"ח ובחנות שהלכתי אליה הורידו לי המון וגם נתנו לי מתנה וכל זה ב 7430 כדאי לרכוש או לא? תנו דעתכם על המערכת הזו. תודה רבה נ.ב לא שכחתי SUB פשוט אחי יביא לי את שלו.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by J.a.C.k,

לאחר ליל הסדר קיבלתי כסף (אפיקומן) ואני רוצה לקנות DVD חדש לחדר יש לי בחירה לקנות במכרז : http://www.getit.co.il/ie2/Tender.asp?TenderID=1247477 או את זה: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=28141 מה ההבדלים בהם? מה פשר ה"RB"?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  19. לכרטיס און בורד שלי אין יציאה דיגיטלית אז אני צריך המלצה לכרטיס עם יציאה דיגיטלית 5.1. לרסיבר יש כניסה קואקס וכניסה אופטית.

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by itaysk,

קניתי AZTECH AMS 5.1 ב 600 שקלס משמיר זה 5 רמקולים של 7WRMS כל אחד וסאב של 23WRMS בעקרון שומעים טוב מאוד (כ.קול של EPOX 8RDA+) אבל אני לא מרוצה מהעוצמה שלהם אני מגביר עד הסוף ושומעים חזק...אבל לא מספיק... וזה כזהם קרובים אלי אז אם אני יתלה אותם על הקירות כמו שרציתי זה יהיה חלש... לחבר שלי יש ATP3 שהם 6WRMS כל אחד (שני רמקולים) וסאב 18WRMS ושומעים הרבה יותר חזק... איך זה הגיוני?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני רוצה ליקנות אוזניות חזקות !! שהאיכות שלהם מעולה+ ,בשביל מוסיקה וגימינג, עד 500 ש"ח תמליצו לי בבקשה על כמה אוזניות שאתם מכירים

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  22. הי, יש לי שאלה, אשמח אם תענו לי. קניתי לאחרונה DVD של Pioneer דגם DV400 (אגב- מי ששמע עליו- הוא מומלץ?) יש לי ממיר של HOT בחדר... בשידה יש מקום אחד בסה"כ לשים את שניהם, והשאלה: האם זה בטוח לשים את הDVD מעל הממיר או ההפך? מכיוון ששני המכשירים הם מכשירים חשמליים ושניהם פולטים חום , אני חושש שהדבר יגרום להתחממות המכשירים... אם זו שאלה של פתחי אוורור - בDVD יש פתחים ממש קטנים למטה, בממיר יש פתחים למעלה (גם למטה טיפה נראה לי) תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום יש לי את הרמקולים הבאים והתקנתי WIN 7 והמחשב לא מזהה אותם...כרגע במשחב שהתקנתי WIN7 אין אינטרנט ככה שאני צריך לינק לדריברים.. תודה http://img177.imageshack.us/i/1271338936618.jpg/ http://img411.imageshack.us/i/1271338919503.jpg/ של CREATIVE

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Bose,

ההורים שלי יצאו לפני חצי שעה אז מנצל את הזדמנות לשמוע טרנסים בווליום רצחני, אז קלטו מה קרה מרוב שהבאס פוצץ תרמקול אחד הרמקולים של הAIWA פשוט טס מהמקום ועף למטה אני עדיין בהלם מתנשף כמו מטורף מזל שאין נזקים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by creek,

ברשותי לפטופ עם כרטיס מסך nvidia geforce go 7400 וטלוויזית LCD. איך אני מחבר ביניהן, כך שמסך הטלוויזיה יקרין את מה שעל המחשב? איזה כבל צריך לקנות, והאם צריך עוד משהו חוץ מכבל מתאים?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.